De Kilometerverzekering Autoverzekering

★★★★☆ 8.6/10 (132 reviews)

De Kilometerverzekering Ervaringen

De Kilometerverzekering is een snel groeiend onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen Noord-Holland en bemiddelt in schadeverzekeringen via internet.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Heldere polisvoorwaarden
  • 3 jaar nieuwaarde
  • Gratis vervangend vervoer
  • Telefonisch bereikbaar
  • Premie terug bij minder KM
  • Binnen 5min. verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij De Kilometerverzekering

De De Kilometerverzekering Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De De Kilometerverzekering Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 October 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1 en is daarmee de Beste uit de test.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

De Kilometerverzekering SBS6 Feiten en Fabels (2014)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de De Kilometerverzekering Autoverzekering

Ik stond met mijn rug tegen de muur! Heb contact gehad met dekilometerverzekering en ben perfect duidelijk geholpen en dankzij hun weer op de goede weg. Ik ben uiterst tevreden. Ik ben zeer positief Bedankt goed advies vriendelijk en slimme tips. Super!! Dd schreijenberg
Al jaren verzekerd bij De Kilometerverzekering, tot volle tevredenheid. Goede bereikbaarheid, fijne mensen bij de klantenservice die meedenken en uit zichzelf uitzoeken wat het voordeligst is. En voordelig is het, als je net als wij niet al teveel kilometers per jaar rijdt (10.000).Gewoon Top!
Nu al een aantal jaar verzekerd bij de kilometerverzekering. Ik vind het een aanrader niet duur en wordt goed geholpen bij vragen. Minder km gereden als opgegeven, dan krijg je geld terug
Er is geen duidelijke inzage in de verzekeringen die je hebt afgesloten. Na meer dan een half uur zoeken naar een link om even snel op te zoeken wat ik nu aan premie betaal heb ik het opgegeven. Geen transparantie.
Niemand wou mij verzekeren terwijl ik nog nooit met drank of drugs achter het stuur heb gezeten, heel krom is dat. Maar ook al is het wat aan de prijs ben ik nu vriendelijk geholpen en goed verzekerd. Kortom, dik tevreden en kan eindelijk de weg weer op.
Uitstekent dienst zal alle de verzekeraars dit voorbel volg Dank je
De Kilometervergoeding stuurde mij na twee jaar een e-mail, met de mededeling dat ze een goedkopere verzekeraar voor mij hadden gevonden. Zonder dat ik erom had gevraagd, deden ze me een aanbod waarmee ik ruim €20 per maand bespaar! Stond er echt versteld van en bewijst voor mij dat ze voor hun klanten op zoek blijven gaan naar het best passende aanbod. Blij mee!
Ik ben zeer professioneel, vriendelijk en bovenal zeer snel geholpen!!! Petje af voor jullie service!!
Bij deze wil ik laten weten, dat de kilometer verzekering een perfecte verzekering is. En je word goed geholpen, zeer vriendelijke medewerkers. Ze zoeken de juiste verzekering voor je uit, zodat je niet teveel betaald. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het iedereen aanraad om hier een verzekering af te sluiten! Vr groet S Wolters
Snel geregeld nu toch verzekerd voor de auto kan ik toch weer de weg op.
Slecht bedrijf en heeft geen respect voor de klanten.Slechte antwoorden op de vragen. Slechte prijzen voor de verzekering.Slechte application.
Vanmorgen contact gehad met medewerker. Wij zijn goed, snel en eerlijk geholpen.
Heldere website en alles is duidelijk aangegeven. De premie is ook prima. Zeker aanbevolen. Bedankt voor jullie inzet.
Accuraat en prettige contact. Beloftes worden keurig nagekomen
Uitstekende kwaliteit van personeel, echt top! Ik had in een zeer korte tijd 5 min schadejaren opgebouwd 😑, ik belde met verschillende verzekeraars maar niemand die me hielp. Tot ik de kilometerverzekeraar tegen kwam, ik legde mijn verhaal uit en in 30 min kon ik mijn voertuig weer gebruiken, echt super! Dank jullie wel grtz
Na het online invullen van het formulier werd ik letterlijk 5 minuten later al opgebeld met antwoord. Toen ik de betaling had afgerond werd ik ook 5 minuten later gebeld dat de betaling binnen is en mijn bromfiets gedekt is. Kortom, razendsnelle en makkelijke service.
Simpel schade melden. Alles in app. Via 112 schade snelle afhandeling.
Goed service, goed klanten contact, makkelijk om schade te melden en zeer behulpzaam personeel. Ik ben altijd onder de indruk over hoe snel ze mijn vragen en zaken voor elkaar krijgen.
Zeer vriendelijke klantenservice en alles super snel geregeld. Terwijl er bij andere verzekerings-aanbieders weinig tot vrijwel geen begrip was voor mijn situatie werd ik bij De Kilometerverzekering direct geholpen ongeacht mijn verleden. Kortom ik heb het als positief ervaren.
Nauwkeurigheid op het werk en geloofwaardigheid in de omgang
Ik ben al jaren klant, ongeveer 12 jaar en ik word altijd weer aangenaam verrast door de service. Ik weet altijd zeker dat ik de voor mij voordeligste verzekering heb, een voorbeeld, ik ontving heden mijn papieren voor de WA-verzekering ik moest even iets verifieren en kreeg een aangename verrassing, ik hoefde nog minder te betalen. Als service hadden ze nog even een andere verzekeraar gecheckt en jawel het scheelde echt euro’s. Ik ben een blij klant en kan de Kilometerverzekering van harte aanbevelen.
Een van de weinige verzekeraars die me op zaterdag kon helpen. Heel snel en fijn geholpen, direct dekking voor de woonverzekering. Helaas namen andere verzekeraars ons niet aan, omdat mijn vriend een aantal jaar geleden via de politie een boete heeft gekregen voor een iets kleins. Via de Kilometerverzekering snel een verzekering van de Vereende kunnen afsluiten. Enorm duur, maar dus wel snel geregeld.
je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de schade afwikkeling dmv mails .De schade expert neemt contact met je op en overlegd het schade bedrag hoe het tot stand gekomen is wij zijn zeer te spreken over deze verzekering super
Wij hebben regelmatig te maken met de kilometerverzekering deze handelt schade snel en goed af . Wij zijn erg tevreden een aanrader
Ruim 6 jaar bij verzekerd geweest, altijd positief bevallen. Maar nu zeg ik de verzekering op, en begint het gesodemieter op meerdere punten: - ze stoppen je verzekering niet, maar maken er een schorsing van. Je krijgt dan pas na 3 jaar je geld terug! Dus let goed op wat ze je voorschotelen! - je moet kosten betalen om te stoppen, heb ik nog nooit meegemaakt! - en dan nog het ergste: Ik had bij hen een verzekering afgesloten waarbij de door mij te betalen kosten gebaseerd worden op het werkelijk gereden aantal km's. Dus, wanneer ik opzeg, lijkt het me logisch dat het terug te ontvangen bedrag ook gebaseerd is op het aantal gereden km's. Ik zie niet in hun voorwaarden staan dat dit niet zo is. Ik krijg minder dan de helft van het jaarbedrag terug, terwijl ik maar 1/3 van het geraamde en dus vooruitbetaalde km's heb gereden. En zou dus 2/3 terug moeten ontvangen. Echt waardeloos! Dus pas goed op bij opzeggen! Dan gaan ze pas echt los om je uit te wringen financieel! Reactie van De Kilometerverzekering: Geachte mevrouw, gelukkig hebben wij het u na telefonisch contact met elkaar goed kunnen uitleggen aan u. U kunt zelf kiezen voor schorsen of royeren. De keuze is aan u. De Kilometerverzekering is zelfs dagelijks zonder opzegtermijn op te zeggen met volledige restitutie van de premie. U zit zit dus helemaal nergens aan vast. Voor wat wij nu begrijpen had u gewoon de kilometerstand niet opgegeven aan ons. Hier vragen wij jaarlijk om. Indien wij na 5 pogingen hiertoe geen reactie krijgen moeten wij wel maximaal naverrekenen. Gelukkig is nu, na opgaaf van uw kilometerstand, het e.e.a alsnog voor u hersteld. Het is jammer dat deze vermelding hier nu staat. Onnodig. Even bellen is sneller. Evengoed bedankt voor uw input. Met vriendelijke groet, DeKilometerverzekering.nl
Ik ben erg snel geholpen met de verzekering zie ik al lange zocht. Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik advies heb mogen ontvangen. Ik zal het wel aan anderen het zeker aanbevelen.
Ik had 'n vervelende schade door derden toegebracht zonder briefje onder de ruitenwisser. Dus geen dader, wel over de € 2.000,00 schade. De kmverzekering heeft mij perfect geholpen, tip gegeven om het waarborgfonds erbij te betrekken, snel en zeer ter zake kundig allemaal. Ook op al mijn vragen immer vriendelijk en correct.
Super snelle goeie service binnen twee uur verzekerd 🖒🖒🖒. Duidelijke goede afspraken. En een fatsoenlijk beleid. Deze verzekeraar is zeker aan te bevelen.
gewoon top, blij dat ik een verzekering heb gevonden, dank u er voor,ga jullie zeker aanbevelen.
De eerste digitale contacten zijn prima en duidelijk verlopen. Hopelijk geldt dit ook voor de toekomstige contacten.
Prima ervaring, 2 verbeterpunten: 1) In het afsluitproces werd ik verwezen akkoord te gaan met "onderstaande verzekeringsvoorwaarden", echter kon ik geen PDF-versie hiervan vinden in het afsluitproces. 2) Waarom niet in hetzelfde scherm een melding dat telefoonnummers zonder streepje genoteerd moeten worden i.p.v. dit achteraf nog moeten corrigeren?
Ik ben uitstekend geholpen door de medewerker. Zeer prompt en klantvriendelijk. Ik blijf de komende jaren zeker klant. Hartelijk dank!
ik vind deze verzekering echt top met alles de mensen aan de lijn die je helpen zijn vriendelijk en persoonlijk gericht behulpzaam luisterende oor ze werken echt voor je gaan achter dingen aan voor je regelen alles direct goede adviezen word snel opgenomen laten je niet lang wachten kortom ben zeeeeer afz Dhr F Maadi
Al twee jaar klant bij deze verzekeringsmaatschappij. Ik zou deze maatschapij iedereen aanraden. Zij bieden goede service en sturen offertes als je verzekering goedkoper kan. Een en al lof voor deze verzekeringsmaatschappij!
Dikke pluim voor de klantvriendelijkheid. Zeer tevreden over de service. ik raad het iedereen aan!!!
Vanwege mijn schadevrijejaren had ik een groot probleem om een verzekering voor mijn auto af te sluiten. Ik heb met meerdere providers contact opgenomen, maar had het gevoel dat ik van het kastje naar de muur word gestuurd. Zij waren professioneel maar het was toch geen probleem van hen persoonlijk. Toen had ik contact met de Kilometer Verzekering en wat mij gelijk opviel was de persoonlijke benadering en afspraak is afspraak benadering. Ik kreeg te horen dat ik snel een antwoord zal krijgen en die kwam binnen een half uur. Zo snel had ik het niet verwacht. En nog een ding - ik heb twee keer zelf gebeld (tweede keer met toevoeging van ontbrekende gegevens) en ik kreeg dezelfde medewerker aan de lijn. Misschien lijkt het niets, maar voor mijn scheelde het tijd en ook moeite om alles weer uit te moeten leggen om doorverbonden te worden. Wat mij nog erg opviel is de prijs - independer biedt een vergelijking ook op prijs, maar voor mijn situatie was het goedkoopste optie 40 euro duurder dan dan bij De Kilometer Verzekering. Als iets groot is en een advertentiecampagnes voert betekent dat dus helemaal niet dat het per se beter is. Dus - De Kilometer Verzekering heeft voor mij 10 gescoord!
zakkenvullers die ik ooit gezien heb slecht service slecht systeem alles voor eigen belang je moet per kilometer betalen asociaal gedrag ze gaan ook bemoeien met de brandstof die ik zelf betaal ik moet zelf weten of ik het wil of niet meer km rijden. en ik moet ook nog voor betalen het is puur spionage zo houd jullie geen klanten meer over dat wil ik graag godsnaam zo erg
Eerst zou ik deze verzekering wel aanbevelen maar nu niet meer. Vorig jaar nog de km.stand door moeten geven en doordat we weinig kilometers hadden gereden kregen we geld terug, nu is daar niet naar gevraagd en is de premie ineens met meer dan 100% verhoogd voor de WA verzekering van € 22,40 pm naar € 43,86 pm. het complete pakket ging van € 33,25 naar € 64,37 pm. dus u begrijpt, géén aanbeveling. Wij hebben inmiddels een andere verzekeraar gevonden voor ongeveer het oude bedrag.
De meest misleidende maatschappij die ik ooit meegemaakt heb.
Ik ben al jaren trouwe klant van de KM verzekering en voor mij is dit de allerbeste verzekering die er bestaat omdat ik weinig km rij en de auto alleen gebruik met regen en als het echt nodig is. Ook de klantenservice is TOP !!! Ga zo door !!!
Snelle en persoonlijke afhandeling van de schade, zeer goed geholpen door mevrouw Runia. Enige puntje was dat jullie niet op zondag bereikbaar zijn. Toevallig was de schade net die dag door mij geconstateerd. Maar dat is een kleinigheidje.
Ik begrijp er niets van dat NN de verzekering niet wil door zetten ik heb nog nooit een schade gehad en in de email staat door de vele schades, van wie geen idee niet van mij in ieder geval. Misschien moet NN de salarissen gaan verlagen dan kunnen wij een normale premie betalen zonder schade.
Één keer is onze auto gestolen en één keer is er een kras op onze deur gekomen; in beide gevallen is dit heel goed afgehandeld. Bovendien is de prijs/kwaliteit voor ons altijd goed geweest.
Wij zijn zeer tevreden over de Kilometerverzekering in de afhandeling van de schade aan onze auto. Vragen werden direct, effectief en snel beantwoord. Zo'n klantvriendelijke service nog niet eerder meegemaakt!!
In eerste instantie was ik erg blij met de verzekering, aangezien ik niet veel kilometers rijd en daardoor minder hoefde te betalen. Vanaf half oktober zou ik ineens 35% meer moeten betalen per maand. Omdat het een nieuw verzekeringsjaar zou zijn heb ik opgezegd en gevraagd om de verrekening over de betaalde premie en gereden kilometers. Volgens hen hoeven ze dat niet te doen, aangezien ze de stand per de eerste van het nieuwe verzekeringsjaar opvragen. Erg gemeen en zeker niet klantvriendelijk!
heel Slecht ervaring met deze auto verzekering, als je een goede auto verzekering wil, zoek een andere.
Ik heb net een autoverzekering afgesloten bij de Kilometerverzekering. Bij de vorige verzekeraar ben ik geroyeerd door mijn eigen schuld omdat ik mijn betalingsverplichting niet had voldaan. Bij de aanvraag van de auto verzekering heb ik bij de klantenservice van de Kilometerverzekering verteld dat ik een nieuwe verzekering voor mijn auto nodig had en heb ik uitgelegd wat de reden was en de context waarin mijn vorige verzekering beeindigd was. Omdat er weinig tot geen verzekeraars zijn die je na een royament willen verzekeren! Zij hebben hierop gereageerd door te stellen dat ze het verhaal wel konden begrijpen ondanks dat het mijn eigen schuld was en mij wilde verzekeren als ik een half jaar vooruit betaal. Ik dacht vervolgens dat het premiebedrag per maand omgerekend waarschijnlijk op een veel hoger bedrag uit zou komen dan de premie kosten bij de vorige verzekeraar, ik ben immers een risicogeval. Tot mijn verbazing bleek het bedrag vrijwel gelijk te zijn. Het betalen van 6 maanden vooruit in deze casus vind ik niet meer dan schappelijk van de verzekeraar en ik ben blij een tweede kans te krijgen. De klantenservice vond ik geweldig, ze waren eerlijk, oprecht, en meedenkend en informeerde super goed. Kortom dikke pluim!
Mijn ervaring is heel goed . Het is de beste en de voordeligste autoverzekering. Het belangrijkste is het te woord staan op een vriendelijke en correkte manier. In mijn naaste omgeving 2vrienden en aangetrouwdt (familieleden)
'S ochtends de aanvraag online gedaan, binnen een mum van tijd werd ik al terug gebeld dat de aanvraag werd bekeken en beoordeeld. Steeds in een kort tijdsbestek terug gebeld over het verloop vd aanvraag en de kosten. Helder en zeer klantvriendelijk. Binnen een uurtje was alles geregeld. Ontzettend prettig, efficient en klantvriendelijk!
Mijn ervaring is goede service wat , betreft het correkt en snel afhandelen van,schades. Als er vragen zijn wordt er op een vriendelijke manier te woord gestaan. Ik stuurde een email s 'avonds en werd de volgende ochtend al kontakt met mij opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan. De antwoorden die ik kreeg waren duidelijk en zeer bevredigend. Ik geef dit door aan vrienden en kennissen. In miijn kennissen kring zijn 3 personen die bij u deze verzekering hebben afgesloten.
Autoschade was goed geregeld. Inzittende verzekering na letsel van ongeluk door een andere, heel heel slecht!!! Ik moet alles vergoedt krijgen, dit is ook gezegd en staat in de polisvoorwaarden. Ben nu een half jaar verder en heb nog steeds niks vergoedt gekregen en krijg maar geen antwoord waarom niet!! Reactie van De Kilometerverzekering: Geachte mevrouw, U geeft u klacht bij de verkeerde instelling op. U moet bij het Waarborgfonds zijn. Wij voeren geen regie over het Waarborgfonds. Met vriendelijke groet, DeKilometerverzekering.nl
ik heb gisteren een andere auto gekocht. heel makkelijk en snel via internet de auto laten verzekeren voordat we naar huis zijn gereden. vandaag even gebeld of alle gegevens goed aangekomen zijn. alles was in orde. appen via je telefoon gaat ook heel handig.
het overzetten van de nieuwe auto ging heel makkelijk via de telefoon. de contact was erg vriendelijk en niet gehaast aan de telefoon er was ruimte voor vragen een uitleg
Zat eerst bij een andere verzekering, omdat kilometerverzekering nog niet bekend was via Independer. Nu inmiddels wel. Gebeld met kilometerverzekering, erg goed geholpen. Polisvoorwaarden duidelijk uitgelegd gekregen en een goede premie!
prettig te woord gestaan, duidelijke uitleg. duidelijk antwoord op vragen.
Ik word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan,duidelijke uitleg en word terug gebeld als dat afgesproken is
Vriendelijk, behulpzaam en razendsnel mijn nieuwe verzekering geregeld. Super!
Mijn verzekering was zo rond! Fijn contact met de klantenservice! zeker een aanrader.
Dit is werkelijk de meest onzinnige verzekering die ik ooit heb meegemaakt. Ze kunnen je niet verzekeren met de gekozen (goedkope) verzekering, omdat er ZOGENAAMD een "schadeverleden" zou zijn (die er niet is). Dus zou ik alleen verzekerd kunnen worden bij Rialto ofzo voor 170/mnd voor alleen WA. En als ik doorvraag en aangeef dat ik voor de zekerheid meerdere verzekeringen had aangevraagd en al ben geaccepteerd, wordt het heel onvriendelijk en hangen ze snel op. MENSEN NEEM EEN ECHTE VERZEKERAAR!!!! Reactie van De Kilometerverzekering: Niet alleen bent u betrokken geweest bij heel veel schades. De auto staat ook al per 7 februari ( 3 wkn. ) onverzekerd op uw naam zonder verzekering. U ontkent enige betrokkenheid bij schades. Wij verwijzen uw stelling in deze klacht naar het land der fabels. Het gesprek met u is zeer vriendelijk verlopen. U kunt het schadeoverzicht zelf opvragen bij stichting CIS. Met vriendelijke groet, DeKilometerverzekering.nl
Ik belde om een verzekering voor mijn vriendin af te sluiten (polis voor de auto). De volgende dag was alles al rond. Ikzelf was al verzekerd bij de kilometerverzekering, mij werd aan de telefoon medegedeeld dat mijn eigen verzekering omlaag kon. Dit werd ook meteen geregeld. Oftewel zeer goed en efficiënt geholpen .
Goede prijs en goede voorwaarden. 'k Werd nog nagebeld om te controleren of ik echt het goede product had gekozen.
Absoluut, zeer nette service en ben snel en heel vriendelijk geholpen.
Een stuk voordeliger, maar ook goede en snelle telefonische bereikbaarheid en service.
Een van de beste verzekeraars die ik ooit heb gehad. Absoluut een aanrader. Vriendelijk eerlijk en heel duidelijk.
Perfecte service en zeker niet duur. Callcenter is bovendien uitgerust met erg bekwame , vriendelijke en meedenkende mensen.
Zeer goede verzekering en snel en correct en heel en vriendelijk ben zeer tevreden mvg piet
Zeer goede ervaring heb na veel zoekwerk deze verzekering kunnen vinden na veel negatieve ervaring met andere. verzekerings maatschapijen gelukkig. is mijn auto goed verzekerd door wanbetaling stond ik dus op.een zwarte. lijst . hier bij deze verzekering doen ze niet moeilijk echt toppie. iedereen verdient een tweede kans!!
Snelle service, vriendelijk personeel, ik had binnen een half uur mijn verzekering geregeld!
Zit al jaren bij ze. Uitstekende service en ook een handige app voor je smartphone waarmee ik me 2e auto simpel kon toevoegen en zo kon meeverzekeren. Perfect!
Om de een of andere onduidelijke reden wilde Ohra van ons af. Niet vanwege langdurige wanbetaling ofzoiets. Ik heb De Kilometerverzekering gebeld en binnen een uur hadden ze een betaalbare nieuwe autoverzekering geregeld bij Nationale Nederlanden. Via ideal betaald en de groene kaart komt nog vandaag per mail binnen! Superservice!
ben blij met de snelle acceptatie van jullie gisteravond aangevraagt nu al geregeld,en vriendelijk behandeld .
Een snelle acceptatie, vriendelijke service, snelle afhandeling, helemaal top.
Ik was uitgeschreven bij mijn eigen verzekering. Na een tijd vond ik de kilometer verzekering, mijn ervaring met deze maatschappij is zeer goed. De service was erg snel en duidelijk. Ik werd geholpen door Mark/Marc. Hij heeft me erg snel geholpen en heeft alles duidelijk doorgegeven. Ondanks de kleine storing die jullie hadden ging alles erg vlot. Bij alles was een duidelijke instructie van hoe je te werk gaat.
Snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers die met je meedenken! Goede en betaalbare premie. De Website is duidelijk en overzichtelijk
Wat een service! Echt heel vriendelijk en behulpzaam.ze kijken echt met je mee! Ik ben blij met hun! Een dikke AANRADER!
Door autopech was ik genoodzaakt om via mijn pechhulp verzekering vervangend vervoer te gebruiken. Helaas heb ik een kleine schade aan de huurauto veroorzaakt en moet nu een flink bedrag voor 'eigen risico' betalen. Niemand heeft mij op dat 'eigen risico 'attent gemaakt. Als ik dat geweten had, had ik nooit een vervangende auto genomen. Bij een gesprek met mijn 'Kilometerverzekering' ondervond ik heel veel begrip en medeleven. Geweldig, dat ik een verzekering heb, waar zulke mensen werken, die ook met klanten meedenken en wijze adviezen geven. Elfi Ramar-Mischitz
Een week of 6 geleden is mn auto gestolen. Na aangifte gedaan te hebben en alle papieren te hebben in geleverd moest ik eerst 30 dagen wachten tot de auto terug gevonden zou worden dat was niet het geval en de verzekeraar voogd en voogd is over gegaan tot uitkering van de verzekerde som van 6000 euro. Dit was veels te weinig in mijn optiek omdat ik de auto had laten taxeren voor 18.500 euro een jaar geleden. Ik zat dus met een probleem want mn auto, een bmw m5 trouwens van 2000 werd te ondergewaardeerd mijnsinziens. Na telefonisch gesproken te hebben met de heer michael boon van de km verzekering en nadat ik hem alles had uitgelegd heeft ie me beloofd om samen met voogd en voogd tot een oplossing te komen. Na 2 spannende weken kreeg ik een mail om contact te zoeken. Ik kreeg toen van de heer michael boon te horen dat ze na goed heen en weer te hebben overlegd toch mijn taxatiewaarde uitkeren. Was natuurlijk superblij om dat verlossende nieuws te horen en hoop dat ik snel weer een nieuwe auto kan kopen en kan verzekeren bij de kmverzekering. Ben top geholpen en blij dat ze dit zo met me hebben kunnen oplossen.
zeer tevreden over de snelle correcte vriendelijke manier van behandeling en afhandeling van de polis aanvraag
ik ben super goed geholpen en zeer tevreden klant vriendelijk en zeer behulpzaam
De Kilometerverzekering denkt goed mee! Zelfs na 2 schuldschades en op zoek naar een andere verzekeraar attendeerde zij mij op de kans van een hogere premie. Heel erg bedankt hierdoor ben ik niet voor een torenhoge opslag bij een andere verzekeraar komen te staan en is de polis in stand gebleven. JR de Jong
Ik wil nog aan mijn reactie toevoegen dat ik al enige jaren bij De Kilometerverzekering verzekerd ben met mijn auto en vanwege de goede ervaringen er ook vandaag mijn gehele woonpakket aan toegevoegd heb met weer een scherpe premie :) Ga zo door De Kilometerverzekering.
Contact met frontoffice/klantenservice is snel en goed. Ze nemen echt de tijd voor je om alles rustig uit te leggen en vragen te beantwoorden. Ook het advies voor welke maatschappij gekozen wordt is in mijn ervaring goed. Ik heb echt het idee dat ik op de beste wijze en voor mij ook financieel gunstigste wijze geadviseerd wordt. Verder kan ik altijd met al mijn overige vragen terecht, het is ze nooit te veel. Mijn (snelle) computer start trager op dan dat ik terugkoppelimg krijg in de e-mail. Prima tussenpersoon en verzekeraar.
Grote complimenten. Netjes iedere x terug gebeld goed op de hoogte gehouden top ga zo Door en raad het iedereen aan.
Contact opgenomen om na te vragen wat de opgebouwde schadevrije jaren betrof; dit werd gevraagd voor een offerte van een autoverzekering bij een ander bedrijf. Ik werd snel, professioneel en duidelijk geholpen, en tevens is verteld over de mogelijkheden om ook bij de Kilometerverzekering mijn nieuwe auto te verzekeren. Aan de hand van deze informatie/uitleg (prijs, voorwaden etc.) heb ik besloten mijn verzekering alsnog bij de Kilometerverzekering af te sluiten. Gezien deze ervaring zal ik de verzekering dan ook zeker aanraden. Het telefooncontact heb ik als zeer positief ervaren door de persoonlijkheid, maar ook duidelijkheid waarin ik te woord ben gestaan.
Www.zeker.com is de ideale autoverzekeringen site. Je kan je auto eenvoudig verzekeren. Ik zal zeer zeker mijn vrienden en familie hier over informeren.
Ik heb gebeld en ze regelde mijn verzekering meteen echt een aanrade4r top verzekering
Ik ben zeer tevreden over de kilometerverzekering. Aardige medewerkers (hoi Marc) goede uitleg en zeer belangrijk lage premie Groetjes Claudia
prima geholpen en niet eens duurde dan mijn huidige verzekering
Erg goed behandeld, ze wisten antwoord op alle vragen die ik had. En ik werd snel teruggebeld nadat ik daarom gevraagd had. In een ochtendje een goede verzekering met een erg scherpe premie af kunnen sluiten. Top!
Mijn ervaring met De Kilometerverzekering Autoverzekering zijn meer dan positief te noemen. Ik werd bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen en had super snel een op maat gemaakte autoverzekering tegen een zeer scherpe prijs. Er werd zeer veel moeite gedaan om het voor mij zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken waardoor ik het gevoel had in goede handen te zijn bij deze verzekeraar. Een absolute aanrader!
Zeer prettig en correct contact met klantenservice ( Dhr. K. Klaassen) Geboden oplossing soepel en coulant, goed meegedacht met de klant.
snelle, volledige en prima service! Binnen 8 minuten een prima dekking telefonisch af kunnen handelen.
Zeer goede service en heel erg klant vriendelijk en klantgericht erg netjes en beleeft en een hele snelle afhandeling van de aanvraag ik beveel de kilometerverzekering zeker aan iedereen aan ik ben zeer tevreden over ze.
De enige verzekering die mij wel hun vertrouwen gunde,goede klantvriendelijkheid en snelle service
Heb je weinig of geen schadevrije jaren, rijdt je weinig kilometers en ben je 25jr of ouder dan is de kilometerverzekering een aanrader. De premie is dan beduidend lager voor je autoverzekering . Het is ook nog een een verzekering bij een betrouwbare partij (ze sluiten het af bij Nationale Nederlanden). Ik bBen nu de 3de in mijn familie die deze verzekering heeft genomen. Als je belt krijg je altijd snel een ter zake kundig persoon aan de lijn die je verder helpt.
Zonder het te weten bleek ik al twee maanden onverzekerd rond te rijden. Geen opzegging gehad van verzekeruzelf.nl. RDW was wel op de hoogte!! Tot op heden moet ik nog de officiele polisbeeindiging krijgen. Talloze verzekeraars willen je dan niet meer verzekeren. Het was een heel gedoe om zsm weer verzekerd te zijn. Heeft heel wat dagen gekost!! Bij kilometerverzekering was dit godzijdank wel mogelijk. Supernetjes geregeld.Supersnel en netjes telefonisch contact vanuit de klantenservice, dat alles rond was. Chapeau! Kan weer met een gerust hart rijden.
Ik ben goed geholpen met het afsluiten van een autoverzekering. De klantenservice was vriendelijk en snel.
Fijn contact. Telefoon werd direct beantwoord zonder ellenlange keuzemenu's. Vriendelijk, goede uitleg. Prima prijzen. So far so good!!
Fijne verzekering en zeker qua prijs / kwaliteit en ook goede service en klantcontact, en als je weinig rijd zeker de moeite waard om deze verzekering te nemen.
Snel, deskundig, goed advies wat betreft dekking i.r.t. waarde van de auto en binnen een half uur alles geregeld.
Mijn ervaring is erg goed met de kilometerverzekering. Ik ben sinds anderhalf jaar bij hun verzekerd. Als je hun belt heb je gelijk iemand aan de telefoon, dus geen lange wachttijden. Ik moest wegens omstandigheden bij een hele dure verzekering verzekerd worden de afgelopen anderhalf jaar, nu was dat per gisteren niet meer nodig. Ik heb dit de medewerker van de kilometerverzekering direkt laten weten. Zij zijn er direkt mee aan de slag gegaan en nog geen dag later is alles al geregeld met een nieuwe goedkope verzekering. Toppie. Ik raad iedereen de kilometerverzekering aan.
Na een fout te hebben ontdekt in mijn aanvraag een mailtje gestuurd of dit aangepast kon worden (aantal jaren rijbewijs in bezit verkeerd ingevuld). Binnen 5 minuten werd ik gebeld door de servicedesk, geen probleem, het was al aangepast, geen effect op premie of eigen risico en het nieuwe formulier stond al in mijn mail box. Wauw wat een super snelle service/reactie! Nu al een goed gevoel bij deze verzekering, al hoop ik hem natuurlijk nooit 'nodig' te hebben, haha!
snel geregeld en goed koop alles via de E=-mail groene kaart en polis
De verzekering heeft mij heel goed geholpen. Ik heb vele verzekeringen gebeld en steeds te horen gekregen dat mijn auto niet onder de nieuwwaarde regeling valt, omdat mijn auto een import auto is en nog geen jaar oud is. Gelukkig bij deze verzekering wel. Ze doen echt moeite voor je en ze staan altijd voor je klaar. Zeker afsluiten
Duidelijke uitleg en vlotte afhandeling.vriendelijk te woord gestaan. geen lange wachttijd... gekozen voor telefonisch contact omdat het inviullen op de site niet lukte en ik nog enkele vragen had..
Snelle behandeling van de aanvraag en een goede terugkoppeling over de (on)mogelijkheden. Bovendien en misschien wel het belangrijkste, een zeer concurrerende prijs.
Goeden klanten service .. En een goede behandeling ik ben zeer tevreden over deze verzekering. .
Voorheen was ik bij een andere verzekeraar verzekerd. Toen ik mijn nieuwe auto heb gekocht ben ik overgestapt naar de kilometerverzekering. Premie is goed en voordat de auto op mijn naam stond hadden de medewerkers mijn autoverzekering al helemaal geregeld! Binnenkort ga ik ook al mijn andere verzekeringen door de kilometerverzekering laten regelen. Erg snel, goed en betrouwbaar!
Ik ben nu al een paar maanden klant en ben erg tevreden. Ze zijn zelfs op zaterdag bereikbaar! Polis was snel binnen en de premie vind ik verbazingwekkend laag. Ik zou deze verzekering aan iedereen kunnen aanraden!!
Ik heb mijn auto elke x goed kunnen verzekeren bij de kilometerverzekeraar. Ze zijn klantvriendelijk en snel. Of het nu telefonsich of via de mail gaat, ze antwoorden altijd en snel. Ik ga zeker niet meer overstappen naar een ander. Mirjam
Gemakkelijk mijn auto kunnen verzekeren. Direct bericht in mijn mail met acceptatie. Getipt door een kennis. De premies zijn goedkoper dan mijn vorige tussenpersoon.
Naadloze overstap. Goed gedaan. Ben goedkoper uit en daar gaat het mij om.
Van een bekende hoorde ik wat hij betaalt voor zijn autoverzekering.Reden om ook eens te vragen naar zijn verdere ervaring zoals die bij schade. Ook die was positief. Ook navraag gedaan en.....overgestapt. Keurig en correct uitgevoerd en nu voor een veel lagere premie.
Tot nu toe zeer ontevreden hoe er met mij om wordt gegaan. Heb een wa volledig casco verzekering en ben gisterochtend aangereden door een auto die met 70/80 km/u achterop reed terwijl ik stil stond in de file. Meneer verklaarde direct schuld en had mij niet in de gaten gehad. Politie erbij geweest, proces verbaal opgemaakt, schade formulier ingevuld met de voorganger waar ik door de klap weer opgeklapt was. Auto's afgevoerd naar bergingsbedrijf. De veroorzaker van het ongeluk werd door zijn verzekering netjes door een taxi opgehaald en naar zijn vervangend vervoer gebracht en ik kon mijn vriend van het werk bellen of die mee kon rijden naar het ziekenhuis. Na meerdere malen contact te hebben gehad, werd er vandaag verteld dat er "waarschijnlijk" vrijdag een expert komt kijken omdat wittebrug verwacht dat de auto Total loss is. En aan de hand hiervan wordt besloten of ik recht heb op vervangend vervoer......dan moet ik maar even wat anders regelen ofzo werd er gezegd. Huisarts, ziekenhuis, dingen regelen??? Ik houd mijn hart vast als dit nu al zo begint, maar heb zo mijn twijfels.....wordt uiteraard vervolgd. Ik hoop natuurlijk dat ik helemaal verkeerd zit en misschien gewoon even me hart moet luchten en me niet te veel zorgen moet maken maar ik heb jaren voor die auto gespaard en wilde daarom een goede all-risk verzekering nemen, want stel dat..... Excuus als ik me veel te druk heb gemaakt aangezien dit gisterochtend gebeurt is, maar het feit dat meneer na een telefoontje met de verzekering op werd gehaald door een taxi direct naar zijn vervangende auto werd gebracht en ik niet zo vriendelijk te woord werd gestaan en pas een vervangende auto kreeg als de auto bij een garage stond en de schade vast was gesteld. En ik nu maar zelf even moest kijken hoe ik dit voorlopig ging doen. Sorry voor mijn lange wir-war verhaal maar ik ben het even kwijt. Reactie van De Kilometerverzekering: Wat vervelend voor u dat u een schade hebt gehad en daarbij een vervelende ervaring hebt opgedaan. Bij een Kilometerverzekering in combinatie met een all-risk dekking is er altijd recht op vervangend vervoer tijdens de reparatieduur mits er gebruik zal worden gemaakt van de schadeherstellers die zijn aangemeld als een Schadegarant autoschade herstelbedrijf. Dit staat op onze website en valt duidelijk te lezen in onze voorwaarden. Bij een total-loss schade is er maximaal recht op 5 dagen vervangend vervoer. Uw garage Wiitebrug wist niet zeker of de auto total loss was of nog gerepareerd kon worden. Dat antwoord moest dus komen van een expert. De auto bleek total-loss. Dat is niet anders bij andere verzekeraars. Maar één ding begrijpen wij niet helemaal. Wij zijn namelijk 6 dagen telefonisch bereikbaar en voor nood- en spoed gevallen zelfs 24-uur per dag. Wij hebben u héél veel, zelfs meermaals per dag gesproken aan de telefoon. Er is dus heel veel contact geweest met uitleg betreffende de schade-afwikkeling. Uw naam is zelfs bekend bij iedere medewerker van De Kilometerverzekering. Voor deze auto hebben wij € 4540,- uitgekeerd op 08-01-2015 vermeerderd met 30 keer € 12,- is € 360,- daggeldvergoeding minus het eigen risico ad € 150-. Dat u direct op deze site dit kenbaar maakt stelt ons enigszins teleur. Met vriendelijke groet, DeKilometerverzekering.nl
ik wou mijn auto wijzigen, maar door ziekte 1 week uitgeschakeld en auto dus niet verzekerd, fout vanuit mij, maar totaal geen begrip! geen hulp en gelijk een arrogant bedankt en dag mevrouw! zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk, 3 jaar klant bij hun, en ze helpen geen seconde! zeer jammer! Reactie van De Kilometerverzekering: Wij zijn het niet eens met deze vermelding. De klant (mw. H.) heeft een auto gekocht en op 25 september op naam gezet en niet direct ter verzekering aangeboden. Op 15 oktober vraagt zij eindelijk een verzekering aan. En die werd afgewezen door de betreffende verzekeraar. Daarna is haar keurig een alternatief voorstel gedaan waarop zij niet wenste in te gaan. U begrijpt dat sommige verzekeraars niet happig zijn op klanten die hun auto 3 weken (en dus niet 1 week zoals in de klacht staat vermeld) verzekeren. U zou het tenslotte ook niet leuk vinden door als u zou worden aangereden door een onverzekerd voertuig. Met vriendelijke groet, DeKilometerverzekering.nl
ik heb 1 maand lang moeten wachten op een garage verzekering en die is er nog steeds niet. meerdere keren gebeld waren ze erg geïrriteerd. ze hadden meerdere keren gezegd dat ze zouden bellen maar nooit gebeld. misschien kunnen ze een brommer verzekeren maar zeker geen zaak. ik raad het iedereen af.
Je betaalt de premie op basis van het aantal gereden kilometers. Je geeft na elk jaar de kilometerstand door en als je meer of minder hebt gereden dan betaal je bij of krijg je zelfs premie terug en wordt de nieuwe premie aangepast. je betaalt dus alleen voor de daadwerkelijk gereden kilometers.
Ik zocht een (niet te dure) verzekeringsmaatschappij om mijn auto voor korte duur (2 maand) te verzekeren. Helaas heb ik 0 schade vrije jaren, dus de meeste goede verzekeringen zijn heel duur. Ik heb contact gehad met verschillende maatschappijen, maar het ging allemaal lastig. Het leek wel alsof ze me niet wilden als klant. Uiteindelijk kwam ik bij dekilometerverzekering terecht. Het was zo goedkoop dat ik twijfelde of de service dan wel goed kon zijn, maar dat bleek heel erg mee te vallen. De service was gewoonweg geweldig, ik werd telefonisch altijd heel netjes te woord gestaan en dingen die bij andere verzekeringsmaatschappijen "niet konden" waren hier geen enkel probleem. Zeker een aanrader dus!
Al een 2 jaar verzekerd met 2 auto's en een brommobiel. Eindelijk een bedrijf die wel service en een knappe prijs kan bieden. Polis bladen kreeg ik per mail en binnen 14 dagen per post. Fijn dat de producten overzichtelijk en begrijpbaar zijn. Ook al was ik in het verleden door een andere maatschappij opgezegd omdat er iets was mis gegaan met de betalingen. Ik kon dus nergens meer terecht, terwijl mijn auto onverzekerd was. Boden de medewerkers van de Dekilometerverzekering wel de mogelijkheid om mij te verzekeren. Top!
Meer dan een jaar een WA beperkte casco verzekering voor mijn auto gehad. Toen na 1 jaar heb ik de kilometerstand doorgegeven ging goed mis. De medewerkers kunnen de drukte niet aan en 6 weken lang waren ze bezig om te berekenen wat ik bij moet betalen. Inmiddels 8 ! (acht) brieven met verschillende bedragen te betalen ontvangen en geen een berekening die klopte. Eind november mijn auto verkocht en heb ik de verzekering stop gezet. Telefonisch contact opgenomen en te weten gekregen dat in mijn geval vind geen verrekening plaats. Ja hoor ! Net een brief ontvangen dat ik €1,04 bij moet betalen en de verrekening is gebaseerd tot 1 december 2013 terwijl per 22 november 2013 ben ik geen eigenaar meer van deze auto. Lezers, u bent gewaarschuwd. Bij een verandering in uw situatie zijn die mensen van de kilometerverzekering.nl niet in staat om u efficiënt en adequaat te helpen. Reactie van De Kilometerverzekering: Wij hebben de klacht in goede orde ontvangen. Deze auto is op 22 november verkocht. Op verzoek van relatie hebben wij deze verzekering beëindigd per deze datum. Voor het beëindigen rekent de verzekeraar € 5,- poliskosten. Voor deze verzekering werd slechts € 16,67 per maand voldaan. De premie die aan de klant moest worden gerestitueerd (€ 4,14) was niet voldoende om de € 5,- poliskosten en belasting te dekken. Vandaar dat er nog een te betalen bedrag van € 1,04 in rekening was gebracht. Gemakshalve zullen wij dit bedrag voor eigen rekening nemen. Wij vinden het vervelend dat dhr. Pionka hierover ontevreden is.Wij willen geen ontevreden klanten. In de royementsverklaring staan deze poliskosten wel omschreven. Dhr. Pionka heeft recht op 1 schadevrij jaar. Deze zal uiteraard worden aangemeld in Roy-Data. Deze verzekering is binnen 2 dagen na verkoop beëindigd. Met vriendelijke groet, DeKilometerverzekering.nl
Ik weet het niet waar ik moet beginnen, wat een klote boel zeg, hun service is zo kapot slecht je kan het echt nergens vinden behalve bij hun. ik zou je echt niet aanraden om bij dit klote bedrijf te gaan verzekeren.
Het is hier een zooitje ze gebruiken allemaal standaard brieven en dat zorgt voor problemen en een hoop mis communicatie ik begrijp niet dat de consumentenbond ze zo een hoog cijfer geven want dat zijn ze zeker niet waard. Zeker niet. Ik betaal nu misschien iets meer maar nu is alles veel beter geregeld dus ze kunnen wel de goedkoopste premie hebben ze hebben ook de slechtste service.
Op 30-03-12 afgesloten voor mijn zoon.. Super snel reactie en dekkingsbevestiging binnen op 31-3. Erg goedkoop vergeleken met andere verzekeraars. Alleen even afwachten hoe men de zaken afhandelt bij schade. Maar afgaande op de eerste ervaringen zeg ik: perfect !!
Ik heb net heel eenvoudig mijn Mercedes CL verzekerd. Bijna voor € 45,- per maand goedkoper dan de goedkoopste van Independer. Ik vind een kilometerverzekering een uitvinding! Nu nog even mn auto ophalen morgen.
De premie is een stuk lager dan bij mijn vorige verzekeringsmaatschappij. En verder gaven ze me een perfecte persoonlijke service na een schade aan mijn auto. Ben echt zeer tevreden en dat zeg ik niet snel.
Via internet kwam ik bij KM verzekeringen terecht. Ik heb daar een autoverzekering afgesloten,maar de goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij liet even op zich wachten. Dankzij het snelle handelen en begrip van KM verzekering hebben zij het voor elkaar gekregen om dit sneller af te handelen. Ben erg blij met de snelle service en de klantvriendelijkheid van KM verzekering. TOP!
een praktische verzekering die voldoende degelijk en interessant geprijsd is
In augustus van vorig jaar heb ik via een vergelijkingssite een berekening gemaakt en kwam bij de kilometerverzekering het goedkoopste uit. Ik heb de verzekering afgesloten voor 12.000 km per jaar maar had achteraf maar 8.000 km gereden. Het verschil in premie kreeg ik terug omdat je per kilometer betaald. Net zoals gas en licht. (dit wist ik niet bij het afsluiten van de verzekering) De medewerkers zijn trouwens altijd erg vriendelijk. Ik wist in eerste instantie namelijk niet waarom er een - bedrag stond bij de nieuwe polis. Duidelijk werd uitgelegd waarom ik precies geld terug kreeg.
De prijs is redelijk laag, echter: de polis wordt jaarlijks ongevraagd aangepast op basis van de historie en hiervoor worden ook nog eens prologatiekosten in rekening gebracht. Wil je de polis weer terugzetten naar de oorspronkelijke kilometers, dan betaal je nog eens kosten. Bij beëindiging van de polis wordt nog eens € 15,00 aan kosten in rekening gebracht. Ook de naverrekeningen worden niet gespecificeerd en zijn niet na te rekenen. Over de prolongatiekosten, wijzigingskosten en beëindigingskosten wordt in de polis en op de website nergens gesproken, terwijl er wordt gepretendeerd dat de polisvoorwaarden transparant en in begrijpelijke taal zijn geschreven.
Ik heb laatst een onwijs goedkope autoverzekering via de de kilometerverzekering.nl afgesloten. Ik was van dit product op de hoogte gesteld via een vriend van mij. Het scheelde mij meer dan 50 euro per maand aan premie. Ik heb een BMW 525 touring en ben super tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen