Uitvaartverzekering vergelijken

Een uitvaartverzekering sluit je af om jouw uitvaart te betalen. In Nederland kost een uitvaart zo’n 9.000 euro. Een flink bedrag waar je nabestaanden niet mee wilt opzadelen. Zodra je overlijdt, keert de verzekering uit. Hiermee regelen jouw nabestaanden de uitvaart. Hieronder kun je de uitvaartverzekering vergelijken. Door te vergelijken weet je zeker dat je de verzekering kiest die bij jouw wensen past. En natuurlijk ook dat je niet teveel premie betaalt.

✔ Onafhankelijk
✔ Besparen op de premie
✔ Binnen 3 minuten geregeld
✔ Vergelijk de grootste verzekeraars

 

Uitvaartverzekeringen vergelijken in januari 2022

 • Premie € 13,93 per maand
 • Verzekerd bedrag € 9.000
 • € 7.000 vrij te besteden + € 2.000 verzorger
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd

Bereken je premie
 • Premie € 14,26 per maand
 • Verzekerd bedrag € 9.000
 • Veel gekozen verzekering
 • Wensen altijd aan te passen

Bereken je premie
 • Premie € 15,20 per maand
 • Verzekerd bedrag € 9.000
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd
 • Tussentijds aanpasbaar

Niet beschikbaar
 • Premie € 15,20 per maand
 • Verzekerd bedrag € 9.000
 • Product van Ardanta
 • Goede klantbeoordeling

Niet beschikbaar
 • Premie € 17,86 per maand
 • Verzekerd bedrag € 9.000
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd
 • Tussentijds aanpasbaar

Niet beschikbaar

Dit voorbeeld is gemaakt op 1-12-2021, geboortedatum 31-07-1986, verzekerd bedrag € 9.000 en een kapitaalverzekering.

usp1

De beste keuze bovenaan

Vergelijk uitvaartverzekeringen en kies uit het beste aanbod

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Onafhankelijke en duidelijke informatie door jarenlange ervaring

Een greep uit de uitvaartverzekeraars

dela
monuta
ardanta logo
eabn verzekering
logo lifetri
logo pc uitvaart
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 3 januari 2022
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 03 januari 2022

Laatste klantbeoordelingen

Bijna 45 jaar geleden sloten voor ons hele gezin een Uitvaarverzekeing af. Tot 1997 maandelijks ongeveer fl.25 betaald. Toen kregen we bericht dat de premie de lading niet langer dekte. Het maandpremie werd dus verhoogd. Dit gebeurde nadien bijna jaarlijks, tot de maandpremie van fl.81 p.m. weer verhoogd werd. Aangezien ik dat financiel niet langer op kon brengen, heb ik de verzekering stopgezet. Kreeg van de verzekeringsagent allerlei dreigende taal. Ik heb op de site van NUVEMA gekeken wat een crematie naar mijn wensen destijds kostte. Dat was fl. 8.000, maar ik moest mij verzekeren voor fl.11.000, omdat het cremeren in Amsterdam meer kostte dan in Drenthe. Het zou me niet verbazen dat mijn verzekering misschien inmiddels wel verdampt is.

De premie ongevraagt om hoog gegaan .. Ik betaalde bij mij eigen verzekering 9 euro per maand zinds de overname door adanta ben ik bijna 5 euro meer gaan betalen. Ook de de overstap naar adanta ongevraagt alleen een brief. Als je nu op hun site gaat premie bereken . Dat is wassen neus het meeste wat er staat om de verzekering goedkoper te maken is niet te veranderen verplichte afname van bloemen bijvoorbeeld. Daarvan is de goedkoopste 75 euro. Belachelijke prijs. Ook de koffie en cake 25 man bijvoorbeeld 200 euro voor koffie en cake . Is deze cake met een goud randje of zijn de kopjes van goud . Er wordt geschreven in het vooruitzicht van het CBS hebben wij de premie verhoogt . Nou ik zal het mij baas ook vermelden in het vooruit zicht van het CBS moet ik meer salaris hebben . Zo lust ik er nog wel een paar . In het vooruitzicht Slecht ik vind het oplichterij

Dela verzekeraars zijn criminelen die met hun stropdas of lingeriesetjes en hun neus vol coke en Champagne achter Hunne Porsche gehangen moeten worden om hun zodoende een korte pijn te besparen met de dood tot gevolg . Tot dusver behoren zij in mijn galerij der uitschot tot de top 3 der krapuleuzen. Dela weigert om hun eigen regels en zelfs de wetgeving op te volgen. Tevens houden zij een corrupt legertje van slaafjes een lijntje poeder voor om de grieven van gedupeerden af te doen als het geblaat van mentaal zieke schapen . In het kort mijn verhaal nu ; #Ik heb mijn verzekering af willen kopen . #Volgens hun ‘regels’ en zelfs Koninklijke besluiten had ik recht op om en bij 1200€ . # Men heeft mij gedwongen om 400€ aan te nemen! Ipv de 1200€ . # Men heeft de controle-instanties omgekocht zodat deze de andere kant uitkijken. ( henz het hele coke en hoerenverhaal) #Men heeft , en nu goed opgelet!, met opzet een gedeelte van de Koninklijke Besluiten niet opgenomen in de regels vh contract . Dit geeft U RECHT op volledige terugbetaling vh contract .!!! Conclusie. Sterf Dela en consorten!!! Sterf door het metaal van onze Goden . Vuil Katholiek crapuul , zuigers der Italiaanse maffia en Pausen . Wij haten Jullie , Onze tijd komt eraan !!! ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen