Fietsverzekering November 2023  vergelijken

Fietsverzekering vergelijken November 2023 

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou.  

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope fietsverzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 beste fietsverzekeringen

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Fiets gestolen, naar de fietsen handelaar/bemiddelaar waar de fiets werd gekocht gebeld. Deze meldde dat het spijtig was en reageerde met een prettige middag. Bij een andere fietsenhandelaar, ook Enra fietsverzekering bemiddelaar, vooruitlopend op de schade-uitkering een nieuwe fiets uitgezocht, passend en voor dezelfde prijs als de gestolen fiets. Voldaan aan de polisvoorwaarden, in natura en bij enra fietsverzekering bemiddelaar, zou je denken. Enra heeft besloten tot uitbetalen maar wil uitsluitend uitbetalen aan de bemiddelaar die op de polis staat. Maar die wenste mij een goede middag en deed niets. Dus daarom gevraagd om de uitbetaling te doen aan de fietsenhandel van levering van de vervangende fiets. In de polis/kleine letters op internet staat notabene dat enra een andere fietsenhandelaar kan aanwijzen. Probleem nog steeds niet opgelost. Wat is eigenlijk hier het probleem….

Heb een fietsverzekering met pechhulp. Sta met lekke band in de regen. Pechhulp neemt niet op. Ben de hele ochtend aan het bellen. Dat was bij de ANWB wel anders. Zo’n spijt dat ik op aanraden van de winkelier ben overgestapt.

In buitenland lekke band. Pechhulp Enra gebeld, er zou hulp komen en er zou ’n Sms gestuurd worden. Twee u. gewacht en nog geen hulp. Zelf hulp geregeld . Nooit ’n sms gekregen, niets meer gehoord. Mail gestuurd voor onkosten vergoeding, (taxi moeten bellen). Ben benieuwd?

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen