Fietsverzekering vergelijken

Fietsverzekering vergelijken 2022

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou. 

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope fietsverzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 beste fietsverzekeringen

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 8 december 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 03 januari 2022

Laatste klantbeoordelingen

Heel erg slecht je word niet geholpen als je net op thuis locatie bent Ik heb vandaag voor de zoveelste keer een lekke band en wil graag geholpen worden door de hulpdienst ivm winkels om half 6 dicht zijn en kingpolis wilt geen hulpdienst sturen Terwijl ze wel verplicht zijn Ik zou gewoon niet bij hun je fietsverzekeren laten

Slechtste verzekeraar die ik gehad heb. Bij Google reviews ook maar 2.3 ster. Elke maand betalen gaat soepel maar wil je iets opgeven dan komen de problemen. Ook de schade experts zijn brutale mensen die alles proberen om maar niet uit te betalen. Dikke afrader

Als je verzekerd bent, hele fijne verzekeraar. Als je opgezegd hebt echter niet meer. Tijdens mijn looptijd als verzekerde hebben zij toen mijn scooter schade had van poging tot diefstal heel snel en goed gehandeld, heel fijn! Verder ook geen problemen gehad. Toen ik een nieuwe baan kreeg en mijn scooter had geschorst wegens geen gebruik meer maken heb ik opgezegd, wat ook prima ging. Echter toen ik na mijn verhuizing elders wilde verzekeren bleken mijn schadevrije jaren niet ingevuld in de roy-data waardoor ik de korting niet kreeg op mijn premie. Ik moest ASR vragen om een officieel document. Ik probeer inmiddels al 7 maanden ASR zover te krijgen om dit te regelen maar krijg opeens geen gehoor meer. Erg jammer

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen