Fietsverzekering Maart 2023  vergelijken

Fietsverzekering vergelijken Maart 2023 

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou.  

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope fietsverzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 beste fietsverzekeringen

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Elektrische bakfiets was gestolen. ENRA heeft snel het papierwerk/onderzoek afgerond en voor een nieuwe fiets gezorgd. Erg blij met de afhandeling.

Ik betaslen 16 ruro per maand,ik bel op kingpolis voor help.krigg ik hore geen hulp.round out waardelose service.laat de fietser in stake.

Vorig jaar fiets via fiets plan gekocht . Oktober een van mijn sleutels verloren dit gemeld maar door omstandigheden ontschoten nieuwe sleutel te bestellen . Nu is maandag mijn fiets ( die op slot stond ) gestolen . Ik gemeld , gelijk werd gezegd over die sleutel . Klopt mijn fout en ja voorwaarden maar is geen grijs gebied bij ze . Ik ben transparant. Maar als ik hoor dat mensen sleutel niet hebben fiets gepikt is en dan gauw eerst sleutel bestellen dan week erna fiets aangeven tja dan zorg je als verzekering ook dat mensen je in maling nemen . Maar ja wel conform de richtlijnen. Dus in kort vr mij totaal geen empathie. Want ja volgend de brief stond mijn fiets op het winkelcentrum niet OP SLOT!!! Omdat je ik maar een sleutel heb .. raar

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen