Fietsverzekering vergelijken

Fietsverzekering vergelijken 2021

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou. 

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope verzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 beste fietsverzekeringen

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 29 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 23 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

Ook mijn fiets is gestolen. Op 3 okt dit jaar. Hij is verzekert bij unigarant/ ANWB. Het is een stellafiets die ik net 2 jaar had. Ik moest de sleutels en de politie aangifte opsturen naar Stella. Dan kwam het wel in orde. Maar geloof het of niet, ik word en bij de Stella en bij de verzekering van het kastje naar de muur gestuurd. Ik moet geduld hebben en ze kunnen ook niet zeggen of die brief is aan gekomen. Fluitje van een cent zou je zeggen. Heb vandaag geprobeerd de verzekering aan de telefoon te krijgen. En nee hoor. 3 keer 20 minuten in de wacht gestaan. Ik ben het zo beu ik weet me geen raad. Maar dit krijgt nog een staartje. Vervolg komt eraan

Waardeloze fietsverzekering!!! Keert niet uit bij diefstal van de accu van mijn e-bike. ondanks het feit dat de accu met een art gecertificeerd slot vastzat in het frame en de fiets voor mijn deur stond. Daarbij ben ik tot 2x toe schandalig brutaal te woord gestaan door de servidedesk. Crimineel hoe dit bedrijf met haar klanten omgaat. 👎

Fietsverzekering afgesloten bij Enra. Door een aanrijding nu schade aan de nieuwe fiets en die wil ik melden maar dat kan nergens bij Enra. Enra is totaal onbereikbaar. De website werkt niet, telefonisch niet te bereiken, via de app van Enra kun je niet met ze chatten. Zodra je op verzenden druk steeds dezelfde foutmelding (“Het is niet gelukt uw bericht te versturen”). Als je de afgesloten polis wilt toevoegen in de app (zodat je onderweg alle gegevens bij de hand hebt) kan dat ook niet. Ook weer een foutmelding “Polis opslaan mislukt”. Zeer klantonvriendelijke verzekeraar.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen