Fietsverzekering Juli 2024  vergelijken

Fietsverzekering vergelijken Juli 2024 

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou.  

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope fietsverzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Slechte maatschappij die ik niemand aanbeveel. Communicatie heel slecht en er wordt niet meegedacht. Fiets is gestolen en er wordt alleen maar naar de voorwaarden verwezen terwijl het vastleggen aan een vast voorwerp niet altijd mogelijk is………maar dat willen ze niet geloven. Beter is om niet meer eerlijk te zijn, dan wordt er misschien wel uitgekeerd.

Ik ben vanaf 2017 bij Enra en ik betaalde iedere jaar 740,- nu moet ik 885,- betalen nooit geen schade gemeld het enige wat je leest ik de brief is de bestuurders die schade maken is jonger dan 25 jaar en door toenemende diefstallen. Nou ik zit al 7 jaar bij Enra ik ben 45 jaar jong en ik heb gps tracker en 4K camera’s in (om) mijn brommobiel en toch een Hoge premie gepresenteerd krijgen jammer is dat je mag verwachten dat als je langer klant ben en schadevrije jaren heb dat je korting krijgt. Dit is gewoon weer graaicultuur en ze doen er niks extra’s voor. Mvg, Jan Groen Valthermond

Slechte ervaring 4 jaar betaald voor niks fiets gestolen krijg geen cent

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen