Fietsverzekering vergelijken

Fietsverzekering vergelijken 2021

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou. 

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope verzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 beste fietsverzekeringen

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 29 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 23 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

Snap niets van al die negatieve reviews, 2 dagen na het afluiten van mijn polis werd mijn fiets gestolen. Zeer vriendelijk geholpen en na het opsturen van de gevraagde documenten al binnen 2 dagen een bevestiging dat het bedrag uitbetaald zou gaan worden. Zeker aan te bevelen dus, tenminste geen gemorrel en verborgen kleine lettertjes waardoor je extra lang moet wachten.

Vijf jaar geleden, juni, hebben mijn vrouw en ik 2 e-bikes bij King verzekekerd. We hebben in september 2 nieuwe e-bikes aangeschaft en we wilden weer bij King de fietsen onderbrengen. Op 20-9-2021 gebeld met King en wat bleek, mijn verzekering was afgelopen in juni……….Ik heb geen herinnering ontvagen !!! Ik was niet verzekerd !! De dame aan de telefoon wist mij te vertellen dat, ik citeer :”…er aan gewerkt wordt om klanten te informeren”. Ik wilde een andere polis voor mijn nieuwe fietsen . Nu wist zij mij te vertellen dat het en ik citeer weer:…” er van hoger hand besloten was geen verzekeringen meer telefonisch af te sluiten…”. Fijn dat je ook nog extra moest betalen voor het in de wacht staan ! Wat een verademing met UNIVE, goedkoper, info status verzekering, telefonisch afsluiten mogelijk en geen extra kosten voor het contact !

Onlangs is de accu was van mijn fiets gestolen. De ENRA polisvoorwaarden van oktober 2020 bleken dit, bij mijn verrassing, niet te dekken, maar de nieuwe voorwaarden van een paar maanden later wel. Maar, werd mij gezegd, de nieuwe verzekering zou een stuk duurder zijn. Na een simpele check bleken de “oude” en nieuwe polis gewoon even duur te zijn. Toen ik ENRA deze misleiding melde en om een reactie vroeg, heb ik niets meer van ENRA vernomen. Niet goed!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen