Fietsverzekering April 2024  vergelijken

Fietsverzekering vergelijken April 2024 

Ieder jaar worden er in Nederland heel veel fietsen gestolen. Wel zo fijn als de kosten hiervan gedekt zijn. De fietsverzekering biedt zowel dekking bij diefstal als bij schade. Ook zijn de accessoires verzekerd, zoals een kinderzitje of een fietsmand. Koop je een nieuwe fiets? Bekijk dan even of een fietsverzekering interessant is voor jou.  

Een fiets verzekeren kan meestal direct bij de dealer. Zij bieden alleen vaak maar één fietsverzekering aan. Hierdoor weet je niet of je de beste verzekering hebt. Een fietsverzekering vergelijken kan veel geld besparen. Binnen een paar minuten weet je wat een goedkope fietsverzekering is voor jouw fiets. Bij ons kun je de fietsverzekering vergelijken. Vul de gegevens van jouw fiets in en er wordt direct een premie berekend van meerdere verzekeraars. Je kunt jouw fiets direct verzekeren.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de fietsverzekering en kies degene die het best bij jouw fiets past. De goedkoopste staat bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de fietsverzekering.

Top 5 populairste fietsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de fietsverzekeraars

allianz-global-assistance
centraal-beheer
unive_96x35
hema_96x35o
enra_198x58
klaverblad_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Heb mijn e-bike 3 jaar verzekerd. Helaas na beëindigen verzekering, 10 dagen later toch de fiets gestolen. Dikke pech voor mij natuurlijk. Verwacht ook niet dat ik alsnog aanspraak kan maken. Echter zit er ook bij de verzekering een GPS tracker systeem. Daarom aan de ANWB gevraagd of zij konden kijken in het systeem of de tracker nog aanstond of de laatst bekende gps locatie van mijn fiets konden doorgeven. Dan zou ik zelf kunnen kijken of dit aan de politie kunnen doorgeven. Dit was niet mogelijk want de tracker was al gelijk uitgezet en de data gewist. Dit is uiteraard niet waar, aangezien geen enkel bedrijf gelijk data wist (data is informatie en dat wis je niet gelijk). Ik verbaas mij erover dat er totaal geen welwillendheid is. Het komt er op neer: het moment dat je niet meer klant bent van de ANWB dat ze je dan ook niet meer meer willen helpen. Hun slogan is daarentegen: ‘ANWB: hoe kan ik u helpen?’.

Ik had een fietsverzekering bij Allianz. Op een nacht werd mijn achterband met pas vernieuwd tandwielen gestolen (deze klus kostte 250 euro, na de diefstal een nieuwe achterband en dus weer nieuwe tandwielen aankopen kostte nog eens 400 euro) in een overdekte fietsstalling aan het station (met camerabewaking). Allianz kwam voor 0 euro tussen. Blijkbaar komt deze verzekering enkel tussen als je volledige fiets gestolen wordt. Ik ga uiteraard op zoek naar een andere verzekeraar en gebruik NOOIT meer Allianz.

Slechte maatschappij. Verzeker je hier niet!! Ze weigeren de toegezegde schade uit te betalen. Ben er nu inmiddels al bijna een half jaar mee bezig. Altijd een automatisch antwoordapparaat via de mail of de telefoon met onderstaand bericht: (want ze hebben het natuurlijk altijd druk) !! Geachte lezer, Bedankt voor uw bericht. Wij zullen uw mail of schademelding in behandeling nemen. U krijgt uiterlijk binnen 15 werkdagen een reactie van ons. Door grote drukte hebben wij meer tijd nodig dan anders. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is. Daarom doen wij er alles aan om onze voorraad zo snel mogelijk af te handelen. Als wij stukken bij u hebben opgevraagd en u deze heeft aangeleverd zal uw claim op korte termijn worden verwerkt. Met vriendelijke groet, Kingpolis Afdeling Schade SCHANDALIG !!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen