Zorgverzekering vergelijken Maart 2023 

In deze 5 stappen snel jouw zorgverzekering vergelijken

  1. Vul jouw geboortedatum, postcode en geslacht in
  2. Geef aan of je gezinsleden wilt meeverzekeren
  3. Kies je zorgkeuze en eigen risico
  4. Selecteer aanvullende dekkingen als je dat wilt
  5. Vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste

5 bekende zorgverzekeraars

Laden...

Top 5 beste zorgverzekeringen 2022

Top 5 populairste zorgverzekeringen 2022

usp1

De beste zorgverzekering staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze zorgvergelijker ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Al heel wat jaren tot volle tevredenheid verzekerd bij Petplan. Dat was met mijn vorige honden en katten en nu met mijn hond en kat. Alles wordt zoals altijd netjes uitbetaald zonder problemen. De laatste keer een gedragstherapeute/medicijnen voor mijn vuurwerkangst hond, kat verwijdering onder narcose grasaar 10cm lang in neusje ook weer netjes uitbetaald. Ik schrik alleen van een mail die ik kreeg dat de verzekering verhoogd wordt met de volgende verlenging polis wegens gestegen dierenartskosten. Kijk ik vervolgens op hun website trekt men klanten aan met een jaar lang 10% korting polis?. Dat komt er op neer dat ik als trouwe klant dan de extra verhoging betaal die de nieuwe klanten als korting krijgen. Dat werkt met meer verzekeringen zo terwijl men juist andersom de trouwe klanten moet koesteren. Maar het zij zo je doet er weinig aan. Maar verder ik ben met Petplan zeer tevreden al jaren.

Waardeloos bedrijf, top huisdierenverzekering genomen voor me duitse herder, en je raad het al bij een declaratie staat er in de polis voorwaardes dat je met een gedragsterapeut bij de aangesloten branche van de SPPD moet zitten het is gvd een dierenziekenhuis in nieuwegein waar ik speciaal naar toegestuurd ben, en nu krijg je dus niets vergoed, maar oke 700 euro verder geen vergoeding, hij heeft !een mri scan nodig en bloedonderzoek, 1600 euro verder en je krijg geen ene rooie cent, OHRA is echt een mallefiede, en waardeloos bedrijf waar ik niets meer mee te maken wil hebben!!

Kleindochter van 4 is op 21 maart overleden. Op de website van Monuta staat dat ze met elke uitvaart maatschappij samenwerken. Wanneer mijn schoonzoon contact opneemt met Monuta om haar overlijden door te geven, en dus op zijn kwetsbaarts is, en meld dat ze de uitvaart verzorgd willen hebben door uitvaartcentrum Coppens, dan is er niemand die dan verteld dat in dat geval alleen het vrij besteedbare bedrag van €1600,- wordt uitbetaald. Nu moeten de ouders nog een bedrag van €5000,- zelf betalen. Dit is een vorm van gebruik maken van de kwetsbaarheid van rouwende ouders.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen