Zorgverzekering vergelijken 2021

   

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd op de polis van hun ouders. Zodra je 18 jaar bent moet je een eigen zorgverzekering afsluiten.

Ieder jaar stappen er in december meer dan 1 miljoen mensen over van zorgverzekering. Hiermee besparen zij veel geld op de premie. Hieronder kun je jouw zorgverzekering vergelijken.

Heb je nog een zorgverzekering in 2021 nodig? Dan kan dat in bepaalde gevallen nog. Bijvoorbeeld omdat je 18 jaar bent geworden of uit militaire dienst komt. In andere gevallen kun je pas aan het eind van dit jaar weer overstappen. Je kiest dan jouw zorgverzekering voor 2022.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste zorgverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz_198x58
vgz_198x58
menzis_198x58
promovendum_198x58
national-academic_198x58
besured_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 15 februari 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 12 juli 2021

Laatste klantbeoordelingen

Ik ben vorig jaar overgestapt van mijn Menzis zorgverzekring naar VGZ. Mijn man was hier al verzekerd en ik was in verwachting, dus het leek me gemakkelijk om allemaal als gezin ons te verzekeren bij VGZ. Nou had ik dus beter niet moeten doen. Wat heb ik er een spijt van. Dit is swerelds slechtste zorgverzekeraar. Ze vergoeden niets maar dan ook helemaal niets. Allen een bezoekje aan de huisarts van 6 euro word vergoed. Medicatie, bloedprikken, labtesten, ziekenhuisbezoek, dermatoloog, deel va kraamzorg zelf word allemaal aan klant doorberekend en mag je zelf voor betalen. Van jan2021 tot nu juli 2021 heb ik (zojuist allemaal opgeteld) 1517 euro zelf betaald aan alle zorg waarvan ik gebruik heb gemaakt. Dit bovenop de maandelijkse premie. Ik heb dus elke maandbovenop de premie nogeen extra bedrag van gemiddels 300 euro betaald. Het is niet vol te houden zulke bedragen. Het is juli en ik heb afgesproken dat we geen gebruik meer van de zorg gaan maken tenzij voor de babies omdat we dit simpelweg niet maandelijks kunnen betalen. 650 euro per maandis toch te gek voor woorden. Wat zijn dit voor Amerikaanse praktijken. Kan niet wachten tot het einde van het jaar is en we kunnen overstappen. Verzeker je zeker niet bij VGZ want ze verhalen alles op jou. Nu span in waarom investeerders en ‘topmannen’ grote bnnussen krijgen uitgekeerd. Allemaal van ons geld. VGZ is pure geldklopperij geen zorgverzekering!!!

Na ruim 2 jaar klachten van mijn mond/bekend met sjogren/ van het kastje naar de muur! Aanvragen van de tandarts worden afgewezen, wat mogelijk wel kan bijdragen aan verbetering! Moedeloos wordt ik ervan,dag en nacht last. Zoveel klachten,afgewezen worden,zoek het maar uit.Maar vergeet vooral niet je premie te betalen! Waar gaat dit naartoe?????

JAAAH is voor mij NEEEH ONVZ kondigde deze goedkope verzekeraar onder hun moedermaatschappij aan. Ik dacht dan zit het wel goed. Maar de praktijk is heel anders. De app werkt niet goed en dat is je enige mogelijkheid om iets met je verzekering te doen. Geen enkele service of andere contactmogelijkheid via bijv de website (die overigens nu helemaal uit de lucht is). Declaraties accepteren ze niet omdat de foto slecht zou zijn. Maar bij mij toch 100% goed leesbaar. Een factuur uploaden kan niet. Dus je krijgt niet uitbetaald. Echt werkelijk heel jammer en ik raad het niemand aan. Ik begrijp niet dat ONVZ zoiets in de markt durft te zetten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen