Zorgverzekering vergelijken

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis verzekerd op de polis van hun ouders. Zodra je 18 jaar bent moet je een eigen zorgverzekering afsluiten.

Ieder jaar stappen er in december meer dan 1 miljoen mensen over van zorgverzekering. Hiermee besparen zij veel geld op de premie. Hierboven kun je jouw zorgverzekering vergelijken.

Heb je nog een zorgverzekering in 2021 nodig? Dan kan dat in bepaalde gevallen nog. Bijvoorbeeld omdat je 18 jaar bent geworden of uit militaire dienst komt. In andere gevallen kun je pas aan het eind van dit jaar weer overstappen. Je kiest dan jouw zorgverzekering voor 2022.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 15 februari 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 4 minuten
Laatste update: 20 oktober 2021

Laatste klantbeoordelingen

Zeer slechte verzekering voor gehandicapten, klachten afhandeling duurt erg lang en met enkele woorden schuiven ze alles van de tafel

PAS OP oplichting . Zorgverzekering menzis . 4 maanden extra betalen ,doordat ze incasso bureau inschakelen ,Corona tijd halve land lag plat . 2 maanden later de rekeningen betaald . Mag je op jaarbasis 720 euro extra betalen …. Mensen kijk uit voor menzis zorgverzekering ze sturen je van tak naar tak , en ze helpen je helenmaal in de shit .mensen pas op ga je niet verzekeren bij zorgverzekering menzis . 1 grote puinhoop met hun administratie.

Eind juli online verzekering afgesloten met extra pakket voor 142 per maand maar omdat ik sinds begin april weer in NL ben ingeschreven moet ik de basis + de extra pakket vanaf april tot september betalen dus eind september meteen een rekening van 800 binnen dit terwijl de boete van geen verzekering hebben iets van 400 is dus als ik paar dagen later de verzekering had afgesloten (4maanden na inschrijving in NL) ze dit helemaal niet hadden mogen berekenen verder ze berekenen niet alleen de basis voor april/mei/jun/jul maar ook de extra pakket die eind jul werd afgesloten word met terug werkende kracht berekend. Telefonisch heb ik dit geprobeerd uitteleggen maar ze laten je niet eens uit praten en de griet bleef me onderbreken en over me heen praten. Juli verzekering afgesloten en pas eind sep de 1e rekening binnen die 2x hoger is dan de boete van rijksoverheid voor geen verzekering hebben :/ mijn verzekering maar meteen opzeggen zodat ik in januari een ander heb

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen