Zorgverzekering vergelijken 2022

In deze 5 stappen snel jouw zorgverzekering vergelijken

  1. Vul jouw geboortedatum, postcode en geslacht in
  2. Geef aan of je gezinsleden wilt meeverzekeren
  3. Kies je zorgkeuze en eigen risico
  4. Selecteer aanvullende dekkingen als je dat wilt
  5. Vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste

5 bekende zorgverzekeraars

Laden...

Top 5 beste zorgverzekeringen 2022

Top 5 populairste zorgverzekeringen 2022

usp1

De beste zorgverzekering staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze zorgvergelijker ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 16 juni 2022

Laatste klantbeoordelingen

Het volgende relaas is gebaseerd op eigen ervaringen: Allereerst wil ik even benadrukken dat de vrijmarktwerking niet het resultaat heeft waarmee geschermd wordt. En dat onderstaande ervaringen voor elke verzekeraar gelden. Ik ben al 69 jaar klant bij dezelfde zorgverzekeraar, omdat ik niet geloof in voordelen van marktwerking. En … voor straf blijf ik bij die verzekeraar, ik verander niet. … Mijn mening is, dat een zorgverzekering eigenlijk een artsen inkomstenverzekering is en aanverwante farmacie industrie inkomstenverzekering is. De ziektekosten /artsen salarissen bedragen een kwart (1/4) van de totale premiekosten. Drie kwart (3/4) van de premiekosten zijn voor de medicijnenmaffia, het ziekenhuismanagement/ICT kosten voor dhr. Mulder van het computerbedrijf die het administratiesysteem heeft geleverd (ten bedrage van €1400 miljoen???) en het onroerend goed beheer. Daarnaast wordt er voor €800 miljoen gefraudeerd, door zorginstellingen en medicijnverstrekkers. De verzekeraars, de NZA, het ACM en het kabinet weten dit al jaren, maar laten dit gebeuren. Dit is wegkijken. De schade wordt doorberekend aan de klant. Heel veel klanten hebben ervaringen met frauduleuze facturen, waarvan sommigen bezwaar maken. Maar de meeste klanten, hebben niets in de gaten, omdat ze nooit op hun zorg-site kijken. Ze zijn niet geinteresseerd of hebben een onvoldoende verstandelijk vermogen. Dit is wegkijken. Als een klant fraude merkt, zijn ze geneigd om over te stappen naar een andere verzekeraar, waar ze vervolgens opnieuw genept worden, met frauduleuze facturen. Ik heb al 3 jaar op rij, geprotesteerd tegen facturen die niet deugen (fraude) door een tandarts, een apotheek, een specialist en daarmee ruim €600 terugontvangen van mijn verzekeraar. Mijn vrouw woont in Belgie en betaald €325 premie per jaar. Als ze naar een huisarts wil kan ze binnen een dag of soms twee dagen terecht (de dokter komt ook nog op huisbezoek). Een specialist kan meestal binnen een week. Geen eigen risico maar een symbolische bijdrage van een paar euro per consult of benodigd medicijn. Medicijnen zijn in Belgie aanzienlijk goedkoper. Het verschil in kosten bedraagt een paar duizend euro per jaar. Wanneer is het genoeg? wanneer komt het volk in opstand? Wanner is het volk overtuigd dat ze bestolen worden in Nederland?

Zeer slecht wat factureren betreft Zeer onbeschoft aan de telefoon 38 minuten in de wacht gestaan om antwoord op mijn vraag te krijgen en toen werd zonder antwoord de Hoorn van de telefoon weggelegd Zorgkosten facturen worden twee maanden naar datum pas verzonden Al met al oncontroleerbare manier van werken

Ik heb een verklaring medische noodzaak voor het gebruik van Adenuric . Deze worden dus niet vergoed door Ditzo, het is geen voorkeurs medicijn. Ondanks dat dit middel normaal wel door de basisverzekering wordt vergoed, maar niet bij Ditzo. Rekening via de app ingediend en alleen maar als antwoord”afgewezen”zonder reden en hierover dus maar weer bellen. Hun vergoedingen worden steeds verder uitgekleed, zo kan ik ook goedkoop zijn!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen