Zorgverzekering vergelijken 2021

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste zorgverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz_198x58
vgz_198x58
menzis_198x58
promovendum_198x58
national-academic_198x58
besured_198x58

Laatste klantbeoordelingen

Lekker verkeerd geïnformeerd door anderzorg zelf dat ik elk kalenderjaar vergoed zal krijgen. Denk ik nou mooi laat ik mij verzekerd bij Anderzorg, krijg ik achteraf te horen dat het een fout is en het voor gehele verzekeringsduur is. Moet ik alle behandelingen uit eigen zak gaan betalen! Lachwekkend.. slap excuus gekregen wat heb ik daar nou aan. Is jullie eigen schuld! NOOIT MEER ANDERZORG VOOR MIJ

Na een moeilijke periode over het indienen van een nota van de tandarts , waar ik als klant geen deel of schuld aan had, heb ik op 8 feb, 2021 contact gehad met mw. Vermeer afd . Declaraties/ klantenservice , ik heb aangehaald in dit gesprek dat mijn hoofd wel naar iets anders stond , omdat ik vorige week te horen kreeg dat ik voor de derde keer kanker heb gekregen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik de dag erna een bos bloemen thuis gestuurd met de tekst veel sterkte met de behandeling. Ook heeft Mw. Vermeer mij verzekerd dat ze alles op de voet zal vervolgen en ik me niet meer druk moest maken zij ging regelen dat alles afgewerkt wordt. G. Crucq Tilburg.

Tot twee keer toe aan de telefoon iets anders beloofd dan dat ik heb gekregen, zou ‘opzegbaar zijn’ of ‘vanzelf aflopen’ en doet het dus niet! Persoon aan de telefoon ‘werkte er vervolgens niet meer’. Geen hulp als je vervolgens belt. Twee keer een jaar langer aan een contract vast gezeten dan was beloofd. Klaar mee, alles opgezegd en kom nooit meer terug.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen