Zorgverzekering vergelijken 2023

In deze 5 stappen snel jouw zorgverzekering vergelijken

  1. Vul jouw geboortedatum, postcode en geslacht in
  2. Geef aan of je gezinsleden wilt meeverzekeren
  3. Kies je zorgkeuze en eigen risico
  4. Selecteer aanvullende dekkingen als je dat wilt
  5. Vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste

5 bekende zorgverzekeraars

Laden...

Top 5 beste zorgverzekeringen 2022

Top 5 populairste zorgverzekeringen 2022

usp1

De beste zorgverzekering staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze zorgvergelijker ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 15 november 2022

Laatste klantbeoordelingen

Slecht bereikbaar, slechte communicatie. Geen vriendelijke persoon aan de lijn. App niet volledig. LET OP, NIET ALLE REKENINGEN STAAN IN JE APP, ALLEEN DEGENE DIE JEZELF HEB INGEDIEND. Alles wat rechtstreeks van de zorgverlener naar de zorgverzekering gaat zie je niet terug. Hierdoor totaal verkeerd beeld. Dacht dat ik nog over had voor een behandeling maar bleek 300 euro meer bij te moeten betalen dan verwacht. Had fijn geweest alle rekeningen te zien. Gelukkig is het december en kan ik terug naar mijn vertrouwde verzekering

De Autoriteit Bescherming Persoonsgegevens moet net als in 2018 ook in 2022 een dwangsom opleggen aan zorgverzekeraars VGZ, Menzis ZEKUR en NV Univé Zorg wegens misbruik persoons- en inkomensgegevens en verzekeringsgegevens van zorgverzekerden wegens het ten onrechte innen van zorgpremie en het niet nakomen van de afgesloten zorgverzekering bij VGZ, ZEKUR, NV Univé Zorg en Menzis voor een reeds door ex-zorgverzekerde van VGZ beëindigde zorgverzekering in 2021 en het eenzijdig en zonder zorgverzekerde daarover te informeren door VGZ en ZEKUR wijzigen van de polis tot slechts een basiszorgverzekering terwijl een zorgverzekeringsovereenkomst bij VGZ en ZEKUR en MENZIS was aangegaan voor een basisverzekering plus aanvullende zorgverzekeringen inclusief Tandartszorgverzekering. Ook dient de Autoriteit Bescherming Persoongegevens de gemeente en het CAK en UWV (broninhouder) de dwangsom op te leggen wegen misbruik van inkomens- en persoonsgegevens door CAK en deze zorgverzekeraar VGZ, incassant voor VGZ en ZEKUR NV Univé Zorg en Menzis wegens het niet vergoeden van declaraties en het niet in werking laten treden van de aangegane zorgverzekering bij Menzis als gevolg van de weigering uitschrijving uit de zorgverzekering van zorgverzekerde uit VGZ, NV Univé Zorg en ZEKUR.

Vuile oplichters zijn VGZ, NV Univé Zorg en ZEKUR en Menzis zorgverzekeraars en het CAK in Den Haag die inkomensgegevens hebben opgevraagd en beslag gelegd op het inkomen om door het CAK iov VGZ broninhouding te doen voor verhoogde zorgpremie aan CAK en VGZ, tandartsrekeningen die niet zijn vergoed door VGZ en geen enkele declaratie vergoed is door VGZ en Menzis en NV Univé Zorg alleen maar zorgpremie teveel geīnd en geincasseerd door CAK, CJIB, VGZ, NV Univé Zorg en Menzis, omdat VGZ ondanks vele brieven door zorgverzekerde aan VGZ, CAK en Menzis met verzoek tot beëindiging van de zorgverzekering bij VGZ, VGZ weigert de zorgverzekering te beëindigen. VGZ laat haar inkassier brieven sturen om €385 eigen risico te innen, terwijl verzekerde in de ambulance lag met levensbedreigende ziekte, stal de ambulancemedewerker Linda de zorgpas van zorgverzekerde en ging ermee vandoor, pas een halve dag later kreeg verzekerde in het ziekenhuis na herhaaldelijk aandringen de VGZ-zorgpas terug van het ziekenhuis. VGZ, NV Univé Zorg en Menzis moeten alle verhoogde zorgpremie à € 152,50 per maand betaald door exzorgverzekerde van VGZ , inmiddels al € 1525,00 voor 10 maanden lang in 2022 plus de jaarzorgpremie van €2700 die al aan Menzis over 2022 was betaald, de verhoogde zorgprenie betaald aan CAK die middels beslaglegging op het inkomen door de gemeente en middels misbruik van persoons- en zorgverzekeringsgevens van zorgverzekerde door CAK, gemeente, VGZ, NV Univé Zorg en Menzis moeten VGZ en NV Univé Zorg en Menzis aan zorgverzekerde plus de tandartsrekeningen die zorgverzekerde als gevolg van het eenzijdig wijzigen van de polis minus de aanvullende zorgverzekeringen waarvoor de polis voor zowel basisverzekering plus aanvullende verzekeringen waaronder de tandartsverzekering zorgverzekeringagsovereenkomst was aangegaan bij VGZ dus niet nakoming van de zorgverzekeringsovereenkomst door VGZ en door VGZ, NV Univé Zorg en Menzis worden terugbetaald aan zorgverzekerde in 2022.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen