Zorgverzekering vergelijken 2022

In deze 5 stappen snel jouw zorgverzekering vergelijken

  1. Vul jouw geboortedatum, postcode en geslacht in
  2. Geef aan of je gezinsleden wilt meeverzekeren
  3. Kies je zorgkeuze en eigen risico
  4. Selecteer aanvullende dekkingen als je dat wilt
  5. Vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste

Top 5 populairste zorgverzekeringen december 2022

Top 5 beste zorgverzekeringen 2022

Top 5 populairste zorgverzekeringen 2022

usp1

De beste zorgverzekering staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze zorgvergelijker ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 10 november 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 3 minuten
Laatste update: 01 december 2021

Laatste klantbeoordelingen

Particuliere verzekeraars zijn geldwolven, en daar is OOM zeker eentje van. Ze bieden allerlei moois aan, maar zodra je in de gezondheidsverklaring invult dat je ook maar één fysieke of mentale klacht hebt gehad in het verleden (de ernst maakt niet uit), dan verzekeren ze je alleen maar onder de voorwaarde dat je zorg voor die klachten niet kunt declareren. De premie die je betaalt blijft wel gelijk, ook al kun je bepaalde behandelingen waarvoor je wel betaalt, niet gebruiken. De klantenservice hing een zielig verhaal op dat ze geen subsidie ontvangen en daarom mensen af mogen wijzen. Mijn advies: verzeker je NIET bij OOM! Helaas was het voor mij de enige optie toen ik voor mijn studie naar het buitenland moest verhuizen. Zodra het niet meer hoeft, zeg ik deze verzekering onmiddellijk stop.

Zonder dat ik het wist ben ik van 14 juli tm 1 sept 2021 uit de basisverzekering geknikkerd op basis van geen vaste woon of verblijfplaats ZONDER controle bij het BPR wat Unive verplicht is. Natuurlijk had ik wel een vaste woon verblijfsplaats. Dan nog heb ik alle maanden premie betaald. Ook heb ik geen uitschrijvingsbewijs gehad wat wel verplicht is. Ik moest bij de apotheek vernemen op 30 aug dat ik niet meer verzekerd was tijdens ophalen medicijnen. Mensonterend: 6 weken onverzekerd rondgelopen zonder dat ik dit wist en wel premie betalen! Ik roep iedereen op om geen ziektekostenverzekering te nemen bij UNIVE en ik hoop van harte dat het programma RADAR hier aandacht aan gaat besteden. Uiteraard geen excuses, niets van UNIVE. Wel een onterechte boete van 108,-, betalen of incasso! Terecht of niet! De uitschrijvingsbrief is niet verstuurd omdat het al heel snel ( 6,5 week) is teruggedraaid. Zo werkt UNIVE!

Wat ik zie bij jullie is, dat het om 3/4 dezelfde verzekeringen gaat. Weinig variatie. Bij BN is de premie voor dit alles €182,- dus hoezo vergelijken. Ik ben prima tevreden met NN

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen