Zorgverzekering vergelijken Juni 2023 

In deze 5 stappen snel jouw zorgverzekering vergelijken

  1. Vul jouw geboortedatum, postcode en geslacht in
  2. Geef aan of je gezinsleden wilt meeverzekeren
  3. Kies je zorgkeuze en eigen risico
  4. Selecteer aanvullende dekkingen als je dat wilt
  5. Vergelijk alle zorgverzekeringen en kies de beste

5 bekende zorgverzekeraars

Laden...

Top 5 beste zorgverzekeringen 2022

Top 5 populairste zorgverzekeringen 2022

usp1

De beste zorgverzekering staat bovenaan

Vergelijk de zorgverzekering en kies de beste voor jou

usp2

Altijd de beste deal

Via onze zorgvergelijker ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke informatie over de zorgverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de zorgverzekeraars

cz zorgverzekering
vgz zorgverzekering
menzis zorgverzekering
ditzo zorgverzekering
zorg en zekerheid zorgverzekering
zilveren kruis zorgverzekering
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Besloten toch maar een recensie te schrijven want blijkbaar ben ik geen ” geval” opzich…… 3 mnd geleden slachtoffer van een aanrijding met een verzekeringsnemer van deze verzekering….. Nog steeds geen antwoord/ niks geregeld, niks uitgekeerd gekregen… behalve de expert na aandringen…. Als ik een mail stuur( 3) krijg ik nog geen antwoord terug, de enige mails die ik ontvangen heb is ” met vakantie” en 1x de nog extra aan te leveren stukken , waar ik direct op gereageerd heb. Telefonisch contact werd ik niet vriendelijk te woord gestaan, ik blijf netjes, en werd oa gezegd dat vanwege drukte,hoge werkdruk, personeels tekort, of 2x vakantie v betreffende , die mail krijg ik wel, ik geduld moest hebben. Mijn vraag om gewoon even een reactie te geven van mail ontvangen, is in behandeling maar door extreme drukte of personeelstekort kan het langer duren, vind ik normaal en fatsoenlijk, dat doen andere bedrijven ook. Blijkbaar kan dat hier alleen als ze vakantie hebben! Het antwoord wat ik hier op kreeg was” geen tijd of geen beginnen aan om op elke mail te moeten reageren……” 1x is het me gelukt een andere werknemer te bewegen mijn dossier erbij te pakken en toen was in no-time een expert ingeschakeld, contact meteen gelegd, opname gemaakt, totall loss, wrakstuk al verkocht via onderdelenbank en opgehaald. Dat geld heb ik van de opkoper gekregen. Nu het resterende bedrag nog van deze verzekering krijgen en het is geregeld…… En daar stopt het, geen contact, geen reactie, totaal geen communicatie meer……geduld……. Onvoorstelbaar dat men zo met gedupeerde omgaat……… Dit verdiend echt geen schoonheidsprijs en gezien de andere recensies ben ik gelukkig ( schrale troost) niet de enige……..

AnderZorg negert artikel 74 van de Wet marktordening Gezondheidszorg waar bij ook wordt genegeerd artikel 225 van het Wetboek van Strafrecht omdat AnderZorg Valsheid in Geschriften doen plegen , waar zij door fraude plegers andere persoonsgegevens doen vervalsen waarbij een vervalste emails + mobilenummers niet van de persoon blijkt te zijn . Waar AnderZorg het toe doet laten. Blijkt dat men AnderZorg doet opbellen over de Klacht. Blijkt de Tefonistes zeer onvriendelijk te woord weten te staan. Verleen je de klacht per internet te vermelden, dan weet men niet eens binnen 6 à 8 weken er antwoordt er op te geven. Maar weten wel hoe hun leugens te verklaren tegen over het CAK in Den Haag te vermelden. Waar AnderZorg de bescherming verleend tegen over de Fraude pleger die ander personen doet vervalsen. Dus AnderZorg pleegt fraude op ander persoonsgegevens

De sublieme autoverzekering veilig rijden van de anwb is echt slecht Je wordt beoordeeld op subjectieve punten. Je neemt de bocht te scherp ; niet goed voor medepassagiers (deze zitten bijna nooit in de auto) Er wordt geen relatie gelegd mbt defensief rijgedrag( rustig optrekken en weinig remmen) Dit laatste geeft aan dat je oog voor het verkeer hebt en wat er om heen gebeurd Waarschijnlijk werkt deze verzekering met singel alleen voor oudjes die 2x in de week de auto gebruiken. Naar de winkel en om de auto te wassen Trap er niet in want je wordt meer gestraft dan beloont

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen