DSW Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (343 reviews)

DSW Zorgverzekeraar Ervaringen

DSW is een zorgverzekeraar met ruim 400.000 verzekerden die vindt dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare zorg, van hoge kwaliteit.

Voordelen van DSW:

  • Dichtbij, menselijk: DSW staat dicht bij haar verzekerden en de zorg. Door onze zorgloketten, de DSW zorgbus, ons callcenter en onze website zijn wij makkelijk bereikbaar.
  • Eerlijk en Direct: DSW staat open in het handelen en onze communicatie. DSW hanteert al jarenlang voor alle verzekerden, individueel en collectief, dezelfde lage, nét kostendekkende premie.
  • Realistisch en Praktisch: DSW houdt altijd hets doel – goede of betere dienstverlening – voor ogen.
  • Gezamenlijk: als kleine organisatie, kan DSW niet alles alleen. Daarom wordt samengwerkt met partijen, zoals huisartsen, andere zorgverleners en ziekenhuizen.
  • Eigenzinnig: DSW gaat graag zijn eigen weg. DSW geeft bijvoorbeeld geen kortingen aan collectiviteiten, biedt volledige keuzevrijheid zonder dat er een hogere premie wordt gevraagd en heeft geen enkele medische selectie.

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid
  • Iedereen betaalt dezelfde premie: geen collectiviteitskorting
  • Een hoger vrijwillig eigen risico voor premiekorting is mogelijk
  • De zorgverzekering is een combinatiepolis met vrije zorgkeuze
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij DSW

De DSW Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De DSW Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De DSW Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De DSW Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

DSW Commercial Zorgverzekeraar (2009)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de DSW Zorgverzekering

NIET DOEN! In Den Haag naar een GGZ instelling gegaan. DSW stuurt de nota van de instelling naar mij en zegt dat ik het zelf moet betalen voor een zorg dat bij Basis verzekering hoort. Verder geven ze geen toelichting waarom???
Hufters zijn het!!! Slik al meer dan een jaar propranolol van het merk teva, bevalt super en nooit problemen. Bij het ophalen van mijn herhaalrecept kreeg ik ineens propranolol van het merk accord. Werkte voor geen meter. Slapeloze nachten en het hart in de keel. Volgens de apotheek ander merk gekregen door inmenging van dsw. Reden: op dit moment accord goedkoper dan teva. Gevolg: meer lichamelijke klachten. Bedankt vieze klootzakken, eind van dit jaar een andere zorgverzekeraar zoeken!!
Sinds een jaar bij DSW na 10 jaar bij de IZA gezeten te hebben. Wij hebben het duurste pakket, maar inentingen worden niet vergoedt ondanks dat dit wel in de polisvoorwaarden staat. Men komt met aanvullende eisen en vergoedt niet. Ik ga weer terug naar de IZA.
dsw krijgt van mij deze slechte waardering omdat zij mij het eigen risico van 2017 in rekening brengt nadat een arts mijn gezicht ernstige vlekken doo
Door cardiologen juiste beslissing genomen,door verwezen naar Haga ziekenhuis voor behandeling.
Alleen als de vitamine B12 injecties mogen blijven! Tabletten werken niet! Alleen via injectie komt vitamine B12 in de weefsels!
2 keer een kuur gehad en alles netjes betaald geen gezeur en genezen verklaard.
Voor een urgente medische zorg weigerde DSW elke medewerking ivm een zogenaamde niet-betaling van 20,= aan premie (voor iemand die al 20 jaar klant was !). Hetgeen was te wijten aan de financiële administratie van DSW, die de betalingen niet op orde had. Schandalig. Een bestuurder (Oomen) met veel poeha, maar een weinig solide organisatie achter zich.
gewoon goed,weet meteen waar je aan toe bent. alles word netjes geregeld.
Een zeer degelijke zorgverzekeraar plus eventuele rekening wordt zeer snel terug gestort. Zeer goede informatie via de telefoon of mail.
Geen problemen maar ze zijn niet zo beleefd om te antwoorden op mails. Jammer van zo instelling zou beter moeten gaan zal nu wel weer slechter worden
pas geleden deurwaarder op mijn dak via de dsw. liep 3 maanden achter volgens hun. ik kwaad naar de bank en daar de gegevens van die zogenaamd niet betaalde maanden opgevraagd. en wat blijkt:gewoon netjes betaalt. maand daarvoor probeerde ze dit ook al via een andere deurwaarder. ook toen de bewijzen bij de bank opgevraagd. ach ja de feestdagen weer in het verschiet en dan komen ze weer geld tekort daar. ze moeten toch ergens die premieverlaging vandaan halen . dit bedrijf is een grote corupte witte boorden bende. gaat daar ook zeker weg,ze voegen echt geen ene klote toe.
DSW is qua service en vergoedingen sinds dit jaar opvallend patientonvriendelijk geworden. Je wordt gewoon weggestuurd uit het ziekenhuis en krijgt geen revalidatie vergoed na een grote operatie, schande! Heb een klacht neergelegd bij de IGZ en NZA.
Goede ervaring bij verstrekken van alle benodigdheden voor een b12 tekort. Petje af.
Zeer makkelijke manier van indienen van declaraties en vlotte afhandeling. Duidelijk taalgebruik in informatievoorzieningen.
Top organisatie die zich zonder winstoogmerk dapper staande houd tussen de grote zorgverzekeraars belust op winstbejag!
Een gewaarschuwd mens telt... idd ik heb er zo spijt van dat ik me daar ooit aangemeld heb. Wat een vreselijke mensen werken daar ongelooflijk bijdehand zullen geen fouten toegeven geen verstand van zaken
Wissel al jaren regelmatig van verzekering. Had tot op heden altijd de goedkoopste gekozen maar ben nu klant van DSW! Wat een verademing, de vriendelijke service, het mee denken, de zeer bijzondere gedetaileerde wijze waarop ze communiseren en je op de hoogte houden, advies/suggesties voor betere zorg. Dit heb ik bij geen enkele andere verzekering meegemaakt! Betaald als ik puur op prijs vergelijk misschien een paar euro per maand meer maar kan mij niet voorstellen nog te gaan wisselen komend jaar of daarop! Top bedrijf, absoluut doen, vooral als je kinderen hebt die extra zorg vereisen.
Zeer handige en eenvoudige app om zaken te regelen!
Een heldere verzekering met een schappelijke premie en een zeer goede klantenservice. Verder een directeur die zich jarenlang geen salaris toekende en zijn salaris aan een goed doel gaf. Waar vindt je nog zoiets. Ook zijn ze zeer actief in de regio Delft Schiedam Westland om de zorg te verbeteren. Een complete niet dure aanvullende verzekering waar veel inzet met 80% vergoeding.
ben jaren klant geweest bij deze zorgverzekering, wel eens gemopperd maar we zijn er wel uitgekomen, maar wat ze nou geflikt hebben. De rechter heeft gelukkig geoordeeld dat DSW toch die behandeling moest betalen, maar helaas: te laat! ben vanavond onmiddellijk toen ik hier achter kwam overgestapt op een andere verzekeraar!
Zeer transparante verzekeraar met goede filosofie. Laat zich niet meeslepen door de graaicultuur van het overkoepelende orgaan van zorgverzekeraars en durft zich echt hard te maken voor de patiënt tegenover deze malafide zorggraaicultuur. Een directeur die zijn salaris ter beschikking stelt en de evt. overwinst teruggeeft aan de verzekerde. Zeer duidelijke overzichten van voor jou gedeclareerde bedragen en uitstekende website die meteen toegankelijk is. Deze verzekeraar besteedt geen geld aan reclame campagnes maar besteedt het geld aan de zorg. Daarom verdient deze verzekeraar meer aandacht buiten het "ons kent ons" cultuurtje.
Ging naar Spanje en deze lui schreven mij uit, pakten nog wel premie voor hele maand, zonder mij de gelegenheid te geven mij in Spanje in te laten schrijven. Kwam ook nog per brief gedateerd 14 november 2016 en kreeg dat pas 26 november ipv via mijn Dsw nu nooit meer deze woekerpolis maatschappij, zijn eigenlijk allemaal hetzelfde gadverdamme
de bereikbaarheid en de service is echt super ben heel blij met dsw
Snelle betaling, zeer transparant. Bij klantenservice geen eindeloze keuzemenu's, maar direct een persoon aan de lijn. Sommige vergoedingen wel lager dan bij andere verzekeraars, maar dat weegt zeker op tegen het premievoordeel!
Echt een prima zorgverzekering, betrouwbaar, transparant, prima pakket aanvullende verzekeringen. In het enna goedkoopstepakket zit al een zeer goede tandartskosten vergoeding in. In het duurste pakket is dit helemaal goed geregeld. Geen kleine lettertjes, gewoon heel duidelijk je weet waarvoor je betaald en wat er verbod wordt. Zeer snelle uitbetaling en een top klantenservices die met je meedenkt. Een zorgverzekering bij DSW is echt een aanrader!
DSW is een prima zorgverzekeraar. Tot nu toe goede ervaringen. Informatief en adviserend bij vragen of problemen. Directeur Oomen stond in de Delftse
Voor een bezoek aan een specialist werd extra 425 euro in rekening gebracht, uitleg hierover was zo summier dat ik maar niet meer heb geprobeerd om goede uitleg te krijgen.
DSW is een verzekeraar met een sociaal gezicht. In de communicatie op papier en per mail is DSW super helder.
Andere dan meest voorgeschreven medicijn zonder problemen vergoed
Goede en eerlijke verzekeraar, met groot hart voor haar verzekerden en op goede manier strijdlustig voor goede zorg in haar regio en dat in een open e
Omdat je zelf mag kiezen voor ziekenhuis enz. Ze bijna met alle zorgaanbieders een contract hebben en als de voorgeschreven medicijnen duurder zijn da
DSW is goed bereikbaar. heel klantvriendelijk. denken met je mee. zoeken met je mee waar de  beste specialist zit op een bepaald vakgebied en of er oo
Geweldig vlotte en directie afwikkeling bij problemen in buitenland. Overtuigd van belang van kleinschaligheid.
Ik kan niets verzinnen wat verbeterd kan worden!
Ondanks een aantal maal zorgverzekeringen te hebben vergeleken blijf ik bij DSW. Deze sluit aan bij mijn ideeën over zorg.
Betrouwbare verzekeraar in de directe nabijheid
Snelle afhandeling, ook van zelf ingezonden nota's
Een zeer persoonlijke zorgverzekeraar met een telofoniste die je naar de juiste persoon doorverbind..
DSW zorgverzekeraar geeft ons, wij mijden zorg omdat wij daar geen enkel vertrouwen in hebben, het gevoel kritisch te zijn! Helaas is de premie voor o
Ik ben verplicht om alle velden in te vullen.  Behalve 'polis' (zeer tevreden) zijn de overige vragen n.v.t. Ik heb daar (nog) geen gebruik
Via huisarts voor nek verwezen , dsw gebeld en advies gevraagd , super behandeld.
De zorgverzekeraar verteld niet de volle verhaal want als je naar de apotheek gaat krijg je een ander verhaal te horen waardoor je niet de gewenste me
Prima verzekeraar die doet wat er in de polis staat zonder zich al te veel te beroepen op kleine lettertjes.
Goede service, klantvriendelijk, goede informatie, heel persoonlijk doordat je geen bandje krijgt met druk 1 voor dit en 2 voor dat maar gewoon een me
Ik ben al jaren verzekerd bij DSW en ik ben zeer tevreden.De service is top. Als ik bel krijg ik een mens aan de lijn die mij doorverbindt naar de jui
Mijn kosten werden direct met de specialist, fysiotherapeut afgehandeld. Dit geld ook voor alle kosten die rondom mijn knievervanging een rol hebben g
Geen problemen. Krijg ook zelden informatie. Wel de rekening op tijd, geen nieuwsbrief, daarom de goedkoopste.
Zeer goede bereikbaarheid, uitstekend info en snelle afhandeling.
Nog maar 1 jaar verzekert bij DSW maar zeer tevreden tot nu toe.
DSW heeft mij bijzonder geholpen in dit proces, met de behandelende instantie is alles zo geregeld, dat ik er niets van merkte. Het ging gepaard met e
Erg correct en veel voor een normale premie online declaren en 2 dagen later staan de euro op rekening gewoon goed.
Ongedwongen zonder flauwe kul word alles snel afgehandeld.
Ik ben nu 2 jaar verzekerd bij DSW en heb in die jaren geen enkele keer problemen gehad. Omdat ik een chronische patiënt ben (ik heb MS), maak ik veel
Een eerlijke verzekeraar waar je geen korting krijgt als je nieuw bent en geen cadeau. Gewoon recht door zee, geen kleine lettertjes met hart voor de
Een uitstekende zorgverzekeraar die het belang van haar verzekerden hoog heeft staan.
Duidelijke polisvoorwaarden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
We zijn al jaren bij DSW en piekeren er niet over om over te stappen. We weten wat we nu hebben!
Op zich geen slechte verzekering. Vergoeden helaas alleen standaard dingen en ondanks een AV top polis weinig tot geen vergoedingen voor alternatieve
Vergoeding vanuit het Toppakket vind ik magertjes.ADHD medicijnen worden niet vergoed.Voor een vergoeding van brillenglazen moet je bijna blind zijn.A
prima verzekering, al mag de uitgebreidde polis in wat makkelijkere taal worden uitgelegd zeker het tandarts verhaal is niet echt te bevatten, wat nu
Over het algemeen genomen een goede verzekeraar, alleen op het gebied van medicatie verstrekking erg star en wordt alleen naar kosten gekeken, niet na
Zeer zeker, dat ik deze aanbeveel. Ik heb vanwege een medische achtergrond veel met mijn  zorgverzekeraar te maken. De service en snelheid waarmee zij
Ik waardeer DSW als verzekeraar omdat hun premies in augustus al bekend zijn en niet wachten tot het allerlaatste moment. Ook geen gedoe met contracte
Prima zorgverzekering. Altijd correct geholpen. Geen toestanden met declaraties. Niet duur.
Door klantenservice werd mij verteld dat er een chronische code aan mijn fysiotherapie behandelingen kon worden toegekend als ik een verklaring bij ee
no nonsense maatschappij. Geen gezeur. Kleintje tussen de groten, verfrissend!
Hoewel niet alles vergoed wordt, een van de beste zorgverzekeraars in Nederland. Snel, punctueel en no nonsens.
Een no nonsens verzekerraar die weinig keuzes heeft wat polis betreft maar wat zij hebben is top of the bill.
Goede zorgverzekeraar. Er is veel mogelijk en bespreekbaar. Goede vergoeding en prima service
DSW biedt een van de goedkoopste volwaardige polissen aan en heeft weinig burocratie. Eventuele geschillen over vergoedingen worden serieus behandeld.
Bril geen recht op vergoeding geen cent. Alleen als je een hele erge afwijking hebt en dan ook maar 70 euro. Een schande. Tandarts en ortho hele rare regels waarbij je al heel snel aan hoge kosten zit. 1× per jaar bij de tandarts krijg je vergoed. Stel je moet je kies vullen het kijken bij keer 2 gelijk betalen. Ortho nog erger je betaalt je scheel. Slechtse verzekering die ik ooit heb gehad. In het nieuwe jaar weg daar en nooit mee terug!
Na verhuizing, ook van huisarts willen veranderen. De nieuwe huisarts neemt geen patiënten aan die bij DSW verzekerd zijn. Dat geeft te denken, andere arts geprobeerd, ook deze wil mij niet in zijn bestand...... Na wat doorvragen blijkt dat deze verzekeraar dusdanig met de vergoedingen omgaat dat er dus geen DSW verzekerden aangenomen worden. EEA speelt zich af rondom Schiedam, de proeftuin van DSW. Medelanders pas op! "Zorg" slaat vooral op zoveel mogelijk de bedrijfskas te sponsoren.
Ik heb DSW nu 2 jaar en ben er redelijk tevreden over . Nooit gezeur of lange wachttijd bij het betalen van een rekening . Ik kwam van Avero achmea af en dat was een dofffe ellende .Maar nu bij DSW nooit problemen gehad . Sommige dingen mis ik in hun polis oa brillen daar moet je zo onderhand blind voor zijn wil je die vergoed krijgen . Maar daar is de prijs ook na .
Aanvullende verzekering valt erg tegen. Met name fysiotherapie, manuele therapie en orthomanuele therapie. Dit splitsen ze op en dan krijg je ineens na 9 behandeling (standaard aanvullend) een factuur voor je kiezen. Voetreflex wordt door velen wel deels vergoed, door DSW niets (heb ik nooit eerder nodig gehad, pas sinds dit jaar en dan kom je daar achter).
na Menzis en Univé , terecht gekomen bij DSW .En ik kan vertellen wat een goede keuze is dit geweest .Je hebt met mensen te maken die klantvriendelijk zijn .Er is een luisterend oor voor je en er wordt met JOU meegedacht . Na een ongeluk , waar iemand mij van achter aangereden heeft , sprong DSW in de ban om me te helpen om eigenrisico die gebruikt werd bij maken van ziekenhuis-foto's -fysio , terug te halen bij tegenpartij van ongeluk veroorzaker . Ik vind dat heeft nog nooit een andere zorgverzekeraar gedaan . Als ik in gesprek ben met vrienden en bekenden , dan zijn ze verbaasd dat DSW zoiets doet. Natuurlijk ben ik zelf ook verbaasd daar over .Super verzkering
Komt afspraken niet na zoals in polis staar vermeld.. vergoed geen medicijnen adhd in top pakket en geen lenzen. Ook hebben ze de korting op mijn poli
Bij een aanvullende verzekering verwacht je extra dekkingen. Die vallen zeer tegen.
Ik heb me voor 2016 bij DSW voor het eerst aangemeld. Naar mijn idee een verzekeraar met vrije keuze en lage kosten voor de basisverzekering met een bescheiden aanvullende verzekering. Prima App. Duidelijke toelichting. Een verademing na alle onoverzichtelijke aanbiedingen.
Voor alle vergoedingen zijn er ontbindende voorwaarden. Lees goed alle kleine lettertjes. Je hebt nergens recht op! Bril vergoeding alleen vanaf 6 dioptrie. Dat heeft dus niemand. Alternatieve zorg alleen door artsen. Meeste behandelaars zijn therapeuten. Krijg je ook niks. Tandarts veel code' s niet vergoed. Dit zijn maar enkele voorbeelden.Heb je wel recht op een vergoeding moet je er iedere keer achteraan, of je krijgt zelfs niks. Wees voorzichtig! Voor mij nooit weer Dsw.
Alles is op en top geregeld. Snelle afhandelingen en duidelijke klantenservice
Ik ben vanaf 2011 verzekerd bij DSW. Nooit klachten! Altijd nette service. Zij hebben mij vandaag enorm geholpen waardoor ik huilend met de telefoniste aan de telefoon zat. Om misbruik te voorkomen treed ik verder niet in details. DSW houdt zich aan de wet zoals ook moet maar als ze even kunnen helpen ze je als mens en niet als bedrijf!
Super goede verzekering met veel vergoedingen. Klantvriendelijk. En altijd bereid om te helpen.
Een betrouwbare zorgverzekeraar voor een redelijk tarief. Vraag wel vooraf of in jouw situatie vergoeding plaatsvindt, daar er vaak medische normen worden gehanteerd voor al dan niet vergoeden die bij de leek vaak niet bekend zijn. Je moet bijv. een heel slecht zichtvermogen hebben wil je een vergoeding krijgen bij de aanschaf van een bril.
Verleden jaar ben ik overgestapt van Menzis, die zonder opgave van reden de premie met € 30,-- per maand verhoogde. Onder leiding van een D66 manager verloor het de sociale aspecten. Ik heb bij deFNV mijn beklag gedaan over het feit dat ze zich nog steeds op hun verbond met de vakbeweging voor laten staan. Bij DSW kom ik hetzelfde pakket krijgen voor het bedrag wat ik voor het graaien van Menzis betaalde
Deze zorgverzekeraars doet niet aan risicoselectie of collectiviteitsverzekeringen. Een van de weinige echte zorgverzekeraars i.pv. Schadeverzekeraars. DSW heeft 4 transparante aanvullende polissen, waar de tandartsdekking bij in zit.
Plezierige tarieven, vlotte afhandeling en contact per email.
Op aanraden van consumentenbond dsw als voordelige maar toch mijn wensen zal honoreren. Maar dat viel dus forst tegen. ik moest zelf het nodige betalen waardoor kosten zon 30 euro per maand omkhhog gingen. bijv. een meervlaksvulling slechts 5 euro duurder werd niet vergoed, voor gebitsreiniging deel betalen, geen bril vergoeding(4+), weinig vergoeding voor steunzolen(30 euro),geen gedeeltelijke vergoeding lidmij Lyme-patientenvereniging . Ik ga dus weer terug naar mijn oude verzekering: Zorg en Zekerheid waar ik ook nog 250 euro per jaar voor mijn WMO huish.hulp krijg.
Aanbieding van compleet pakket. Duidelijke informatie over ingediende declaraties door zorgverleners. Geen belachelijke contract eisen voor fysiotherapeut.
Een heldere en eenvoudige verzekeraar. Goede informatie. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.
Het is volgens mij een betrouwbare eerlijke verzekeraar
Declaraties altijd heel vlug vergoed. Was vroeger wel anders bij Ohra. Goed verzekerd voor een lage goede prijs. Nooit problemen bij DSW gehad. Vroeger wel bij Ohra. De noodzakelijkste dingen wilden ze niet vergoeden. Blij dat ik daar weg ben.
Nooit geen gezeur overrekeningen, goede voorzieningen en geen fabels.
Komt in beginsel over als de goedkoopste, meest complete en goed communicerende zorgverzekering. In de praktijk blijkt de afstand tussen verzekeraar en klant zeer ver weg. Zelf ingediende declaraties worden in eerste instantie nooit vergoed. Na contact, per email of telefoon, is men soms bereidt te voldoen aan hun eigen voorwaarden. Telefonisch contact is buitengewoon onvriendelijk. Je wordt gelijk in de hoek van de "zeur` gezet. De kleine letters in de polis zijn dermate ingewikkeld, dat de doorsnee klant hier nooit uitkomt. Uitleg vindt eerst dan plaats, als hier op aan gedrongen wordt. Buitengewoon botte emailcommunicatie en weinig duidelijkheid op je MijnDSW. Klinkt wel goed als je directeur zijn salaris teruggeeft, maar deze coulante houding leeft niet binnen de rest van het bedrijf.
DSW is transparant en niet duur. Duidelijk is de brochure en zijn ze klant vriendelijk. Dat is mijn ervaring met D S W. als er toch iets te melden valt is het jammer dat de vergoeding voor de bril of glazen minimaal zijn en moet je een hele hoge sterkte hebben om iets vergoed te krijgen.
Dsw is een no-nonsense verzekeraar. Declaraties worden netjes en snel betaald. Premie is prima.
Goedkope verzekering en goed.Ik bel altijd even of de zorgverlener waar ik heen moet vergoed wordt. Nog geen klachten over deze verzekering gehad.
gewoon goed en telefonisch gemakkelijk te bereiken bij vragen.
Gevraagd om hoogst noodzakelijke boven ooglidcorrectie i.v.m. slecht zicht/vermoeidheid. Wordt niet vergoed. Maagverkleining wordt wel vergoed? Vreemd
DSW is een pretentieloze zorgverzekeraar, die zonder allerlei uitzonderingen doet wat een verzekeraar moet doen. Ze zijn veel meer klantgericht dan andere verzekeraars, waarmee ik te maken heb gehad. Geen ondoorzichtige polissen met recht voor de raap met een lage premie. Ook zeer kritisch tegenover andere zorgverzekeraars, die veel hun eigen belang voorop stellen. Zeer aan te raden!
Een verzekerings maatschappij zonder winst oogmerk en vrije artsen en ziekenhuis keus plus een goede prijs en ook nog eens zonder problemen aangenomen
Niet de goedkoopste, maar wel vrije artsenkeuze, helderheid in de polis over wat wel en niet uitbetaald wordt (en hoeveel behandelingen / welk percentage). Vrijwel alle facturen gaan rechtstreeks naar de zorgverzekeraar en ik krijg een melding dat er een declaratie is ingediend. Vriendelijke klantenservice die me nog niet met een kluitje het riet ingestuurd hebben.
Snel de poliskosten bekend. Vergoeding is voor mij voldoende. Poliskosten zijn in vergelijking met andere niet te hoog
nooit problemen, je kan kiezen om 37.50 euro per maand meer te betalen, zodat je niet in de eerste maanden van het jaar door je eigen risico bent.
Een zeer loyale zorgverzekeraar die niet meedoet aan de commerciële gekte van de dag.  Geen gestunt, geen gedoe en geen miljoenenverslindende reclames
Prima verzekeraar, snel, direct en zonder onnodige drempels.
Ik heb veel verschillende zorgaanbieders nodig voor in chronische aandoening en geen enkel probleem bij vergoeding ondervonden,  met tandartsen hulp i
Goede zorgverzekeraar. Luister naar de klanten. Prima service
Een duidelijk en compleet pakket voor een zeer concurrerende prijs.
Goede telefonische bereikbaarheid. Snelle afhandeling van vergoedingen. Duidelijke polis.
Een Zorgverzekeraar zoals een Zorgverzekeraar hoort te zijn. Iedereen wordt geaccepteerd tegen dezelfde voorwaarden. Leve de solidariteit.
Goede service en heel transparant. Alle declaraties zijn online te zien, ook van instellingen. Over elke declaratie van een zorgverlener ontvang ik ee
DSW is een zeer goede zorgverzekeraar, nooit moeilijk gedoe!
Achterstallige declaraties, en tot 2 keer toe poststukken kwijt geraakt. Opnieuw verzonden en toch opeens weer gevonden. Wij beginnen ons vertrouwen t
duideklijk overzichtelijk geen kleine letters top verzekering
Zoals ik heb aangegeven door mijn cijfers dus zeer goed!
Goede prijs/kwaliteit verhouding, no nonsens. Snelle afwikkeling van declaraties.
Goede verzekering nooit geen problemen ben al sind 1975 daar ingeschreven.
Top verzekering zou op 1 moeten staan, kijkt naar de mens en niet naar het geld
DSW is goed bereikbaar per telefoon en is zeer klant vriendelijk afhandeling van in gediende declaratie.s worden zeer snel afgehandeld.Ook houden zij
Eerlijke kleine zorgverzekeraar die niet moeilijk,doet over delcaraties en vrije arrsen keuze.
Dit jaar heb ik helaas vaak een beroep moeten doen op deze zorgverzekeraar.In alle gevallen heeft men mij correct te woord gestaan en ook daadwerkelij
Ik heb uit principe voor DSW gekozen, voornamelijk vanwege de transparantie.Afgelopen jaar heb ik weinig gebruik hoeven maken van mijn zorgverzekeraar
Geen problemen en altijd via internet bereikbaar
een prima zorgverzekeraar - kan geen negatief punt bedenken
Er is voor mij maar 1 zorgverzekeraar en dat is DSW. Super goede ervaring. Lage premie, hoge kwaliteit.
Nooit geen problemen gehad met DSW en alles goed geregeld.
Al jaaaaren bij DSW en altijd goede service, beleefd, heldere informatie via de app. Prijs premie ben ik ook tevreden over
Heb al jaren dsw en zal niet over stappen. Gelijk antwoordt over je vraag en klantenservice vriendelijk en niet lange wachtrij.
Duidelijk informatie. Snelle afhandeling en goede website
Al jaren bij DSW verzekerd en nog nooit klachten gehad. Alles wordt snel geregeld en altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Zou geen andere
Prima prijs/kwaliteit verhouding, vlotte service en afwikkeling.
Ze geven goede uitleg als iets niet helemaal duidelijk is. De afhandeling van declaraties gaat heel snel.
Goede ervaring met declareren gaat makkelijk en snel. Vriendelijke medewerkers. Goed geholpen.
Ik zit er nu een jaar en het gaat bijzonder goed, vriendelijke klantenservice en alles overzichtelijk.
Uitstekende polis, alles wat we tegenkwamen ten gevolge van de chemobehandelingen zonder problemen vergoed of afgehandeld. Tegen geen enkele beperking
Prima zorgverzekeraar, snelle afhandeling van vragen, zeer goed bereikbaar. Uitgebreide dekking.
DSW heeft een duidelijke site en goed georganiseerd. Geen lange wachttijden bij het indienen van declaraties. Houden je goed op de hoogte en geen lang
Goede afhandeling, alleen komt de rekening een stuk later dan verwacht.
Ik ben al jaren bij de DSW en ben uitermate tevreden. Heb verschillende behandelingen gehad en netjes afgehandeld. Word keurig te woord gestaan!
Ik kon niet praten, afasie, ze wilden om te helpen.
Bijna altijd een kundig persoon aan de telefoon en als men het niet weet wordt het uitgezocht. Verder vind ik het prachtig dat de solidariteitsgedacht
Duidelijke uitleg bij het stellen van vragen,  snelle betaling van ingediende rekeningen en nog steeds het gevoel een ' mens' te zijn en gee
duidelijke site, makkelijk declareren, goede overzichten, telefonisch goed bereikbaar, maar ook via mail snel antwoord, gewoon een prettige zorgverzek
Ik ben al jaren klant bij DSW en ben zeer tevreden.
Zeer klantvriendelijk, lage premie en goed pakket. Snelle afhandeling van declaraties.
Al jaren zeer goede ervaringen. Declaraties worden heel snel afgehandeld. Goed bereikbaar, eerlijk, zetten zich in voor goede zorg. De aanvullende top
Duidelijke polis. Lage premie. Altijd je voorgeschoten geld (bijv. bij de tandarts) snel en zonder gezeur terug. Bij vragen via de telefoon duidelijk
Goeie prijs voor een goeie dekking. Alleen de vergoeding voor steunzolen en brillen/lenzen is vrij laag.
Nooit problemen gehad. Helaas wordt de zorg steeds duurder maar daar kan dsw niets aan doen. Het eigen risico is voor veel mensen niet meer te betalen
Hogere vergoedingen, minder gezeur, geen zorggraaiers.
Uitstekende zorgverzekeraar met een uitgebreide polis voor een redelijke prijs
Fijne goede verzekering vooral voor mensen die fysio en tandarts hoog in vaandel hebben staan. Ook goedkoop in vergelijking met andere verzekeringen
Top verzekering, ik ben er nu al meer dan 40 jaar en nog steeds geen spijt.
Ik ben heel ontevreden over de aanvullende verzekering (ik heb de top-AV). De vergoedingen zijn ondoorzichtig. DSW is op zoek naar de redenen om je declaratie niet te vergoeden. Bijvoorbeeld: - podo-therapie wordt wel vergoed, maar podo-posturaal therapie blijkt van niet. Het verschil tussen de therapie-vormen kan een leek niet uitleggen, het is dezelfde beroepsvereniging. Maar declaratie wordt wel geweigerd. - mond-hygienist, wordt maar 13,20 per dag vergoed met een maximum van 25,- per jaar. Dat is niets natuurlijk. En het gaat nb. om preventie! - om onduidelijke redenen heb je dan wel weer 36 sessie met een fysiotherapeut per jaar
Ingediende facturen worden snel en conform polis uitgekeerd.
Ik ben prima en correct behandeld als ik vragen had. Alleen bij een ingediende nota van een mondhygieniste bleek dat ik net 10% vergoed kreeg van de nota. Dit bleek bij vooraf nakijken op de site van de verzekeraar nergens te vinden. Daar stond alleen dat gebitsreiniging werd vergoed. Dat was dus een behoorlijke afknapper.
DSW rommelt niet met zgn. kortingen zoals diverse andere verzekeraars wel doen, maar heeft een nette basisprijs die goed kan concurreren met overige verzekeraars. DSW benadert haar verzekerden menselijk ('k heb het bij een grote zorgverzekeraar anders meegemaakt!) en geeft een duidelijke uitleg via de mail als je vragen hebt. De polisvoorwaarden bij DSW zijn duidelijk en overzichtelijk en de aanvullende verzekering geeft veel aanvullende zorg voor een redelijke premie. Voor hun website geef ik DSW een 10.
Goed verantwoorde premie. Solidair met iedereen. Zeer goede aanvullende verzekering met tandartskosten er bij in.
Plotseling een andere polis omdat er per vergissing 1 maand niet betaald is!!!!! Er was ook 1 maand 50 euro teveel betaald maar dit is door DSW niet terugbetaald. Zonder waarschuwing zomaar de polis veranderen, dat is echt te gek voor woorden!!!!! Wanneer ben je in dit land een wanbetaler? Nou bij DSW al direct als er 1 maand over het hoofd is gezien. Dat kan de beste overkomen. Volgend jaar een ander zorgverzekeraar. DSW is trouwens telefonisch heel slecht te bereiken, trek er maar een ochtend voor uit!
Altijd tevreden geweest over Zorgverzekeraar DSW, nu zijn wij het echter niet eens met declaraties van het ziekenhuis Erasmus MC, wij waren verbaasd over de enorme bedragen die werden gedeclareerd, in eerste instantie DSW gebeld dat wij de nota's graag wilden ontvangen om te zien wat er nu eigenlijk gedeclareerd was. Deze stuurden ons echter door naar het Erasmus MC, hiervan ontvingen wij echter alleen een printscreen uit hun systeem met veel data (ook data dat wij niet in het ziekenhuis geweest zijn!!), code's en vage omschrijvingen, zonder specificatie van bedragen, alleen een totaal bedrag van zo'n slordige € 2800 en € 3300.... Gevraagd om een duidelijk rekening, maar dat blijkt daar geen mogelijkheid, in tegenstelling wat de NZa aangeeft.. Opnieuw DSW gebeld, helaas zij doen niets...Onbegrijpelijk, de klant trekt aan de bel over een ingediende en betaalde declaratie en de verzekeraar geeft niet thuis?? Nu begrijp is wel de hoge zorgkosten in Nederland!!
Geen vriendelijk contact, ook geen terugbellen op aanvraag. Overzichtjes erg rommelig en onduidelijk. Ik ga op zoek naar een andere verzekeraar. Ze ve
Ik ben vroeger altijd al verzekerd geweest bij Dsw, ben toen overgestapt en nu weer bij DSW sinds een aantal jaren. Ik ben zeer tevreden over alles. M
Ik had per abuis de standaard aanvullende verzekering gekozen. Daar heb ik spijt van.Ik heb diabetes 2 en nu wordt mijn pedicure niet meer vergoed. Menzis maakte daar nooit een probleem van
Waardeloos! Wij zijn de beste, wij zijn de goedkoopste..allemaal bla bla. Vergoeden alleen bij zeer ernstige gevallen. Niet naar DSW gaan, dat is pas zorg! DSW staat voor: (D)e (S)lechtste (W)aardeloze zorgverzekering
Het is een puinhoop in de zorgverzekering in Nederland, steeds meer zelf betalen, steeds hogere premies, DSW is dan nog met kop en schouders de beste van alle slechte zorgverzekeringen, de directeur is dan gelukkig ook al schatrijk en geeft zijn jaarloon elk jaar aan een goed doel, dat schijntje van ik dacht 175.000 euro is echt een schijntje van zijn bezit, ik kan, na vele jaren verzekerd te zijn, deze zorgmaatschappij wel aanbevelen, gespreide betaling van je eigen risico is ook een mooie oplossing, anders is het niet te betalen.
onze eerste ervaringen met DSW we zijn net overgestapt van UMC naar DSW zijn uitstekend, duidelijke website ,uitstekende en duidelijke zorgverzekering en een scherpe prijs basis av standaard en een zeer goed en direct telefonisch contact en antwoord top en de vrije zorgkeuze en spreiding eigen risico in 10 maand en geen 0900 nummer bellen
Perfect de enige eerlijke zorgverzekeraar in Nederland zeker de directie en managers.
Ik ben er al jaren verzekerd en DSWKTOP doet wat het belooft. Betalingen binnen enkele dagen. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Geen eindeloze keuzemenu,s. Scherpe premie. Sociaal en betrokken. En ik kreeg premie terug omdat de kosten meevielen. Heel bijzonder. Als enige zorgverzekeraar is DSW tegen de afschaffing van de vrije artsenkeuze.
Zeer proffesionele organisatie, snel en flexible. binnen een week staat het geld van een declaratie op je rekening.
DSW is altijd bereikbaar op een vaste telefoon. Zonder lange wachttijden. Je hebt altijd direct iemand aan de telefoon. Informatie is helder en duid
Opzich een goede verzekering maar je moet wel heel slecht zien wil je je bril vergoed krijgen ( sterkte vann -/ 6). Voor ggz moet je je halve levensverhaal vertellen wil je dat laten vergoeden. Een verwijsbrief via mijn arts accepteren ze niet. De arts moet het dan jaar mij sturen en ik naar DSW. In mijn regio (buiten omgeving Schiedam) is de vergoeding mij te laag. Vandaar dat ik ga overstappen naar een andere kleine verzekering die meer in mijn regio zit.
Ik hoor alleen maar goede ervaringen. Ik heb het idee een goede keuze te hebben gemaakt. Om deze zorgverzekering te nemen. En ook voordeliger is tegenover andere verzekeringen.met ruimere vergoedingen.
Onze zoon is meervoudig gehandicapt, maar altijd goed contact en geen gezeur over facturen, vergoedingen etc. Natuurlijk moet je opletten wat de basis
Premie voor Basiszorg en Aanvullende premie zijn betaalbaal omdat ze geen winstoogmerk hebben, sterker nog aan het einde van het jaar krijg je zelfs korting. dat is voor dit jaar ook weer toegezegd.
Tandheelkunde zit er volledig in, althans wordt in mijn geval altijd vergoed. Evenals de fisio.
Snelle afhandeling, goede klantenservice. Ik ben heel tevreden. Enige minpuntje is dat onoverzichtelijk is welke tandartskosten wel en niet vergoed worden. Het lijkt vaak of alles eronder valt, maar dan is er een onderdeel van de behandeling met een ander nummer en dat is dan niet vergoed.
goede dekking tegen lage premie en super snelle efficiënte afhandeling declaraties
Prima zorgverzekering, geeft altijd duidelijke informatie over polis, gaat efficiënt declaraties afhandelen.
Ik heb de beter dichtbij polis van DSW, prima polis en goede vergoeding.
Geen gezeur zorgverzekeraar. Snel en redelijk geprijsd.
Zo lang als ik een ziektekosten verzekering heb, ben bij DSW en dit bevalt goed dus waarom veranderen.
Het enige nadeel van DSW verzekeringen is dat de bril vergoeding, wel erg gering is, je moet erg slecht zien wil je een vergoeding krijgen.
Ben aan een rug hernia geopereerd in Duitsland en alles werd geregeld en betaald!
Ik werd prima geholpen en ik heb geen klachten.
Er wordt naar je geluisterd. En je wordt altijd als mens behandeld. Declaraties worden snel en zonder zeuren afgehandeld.
Goede zorgverzekeraar zonder fratsen. Al jaren klant, nog geen enkele klacht gehad.
Op zich een prima verzekering, er zijn echter een aantal punten wat zij niet vergoeden, en waar ik eigenlijk niet zo blij mee ben. Ik ben ernstig bijz
DSW garandeert nu vrije artsenkeuze en ook straks in 2016 voor iedereen.
Goede en duidelijke informatie via website. Snelle afhandeling van vragen. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Kleine organisatie, prima service, goed bereikbaar en op zich goede polis, behalve als het gaat om brillen/contactlenzen
Ik heb prima ervaringen met de zorgverleners in dit geval het Vlietlandziekenhuis te Schiedam Echter de zorgverzekeraar DSW heeft een zeer gebruiks
Ik heb ze merendeel nodig voor orthodontie en kaakchirurgie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel goede ervaringen heb met DSW en zou ze iedere
Prima zorgverzekeraar, ben jaren geleden overgestapt van Zorg en Zekerheid naar DSW, maar vooral de klantvriendelijkheid en eerlijke benadering vallen
Bevalling in ziekenhuis het Vlietland Schiedam, goede ervaring. Fijne vakkundige mensen die me hebben geholpen. Keurig, schoon.
Zeer goed bedrijf met een eerlijke prijs met een open beleid naar de klanten. Snelle afwikkeling van ingediende rekeningen.
De afhandeling van ingezonden nota`s is zeer vlot. Vergoeding is meestal binnen een week afgehandeld en overgeboekt, zelfs meegemaakt dat 2 dagen na i
Voor ons is dit de beste zorginstelling, de vergoedingen worden binnen enkele dagen overgemaakt. De breikbaarheid is per telefoon prima, gewoon een vr
Goede prijs/kwaliteit duidelijke uitleg door vriendelijk personeel. Snelle afhandeling declaraties en duidelijke polisvoorwaarden.
Ik ben bijna 1 jaar verzekerd bij DSW en ben meer dan tevreden. Het is een goede en ook goedkope verzekering. In de polis is een uitgebreide tandartsv
DSW heeft een goed aanbod tegen een goede prijs.
Kosten gemaakt in het buitenland worden netjes afgehandeld en uit betaald. Men doet hier niet moeilijk over.
Voor ons de beste verzekeraar van Nederland, altijd al zeer tevreden geweest,zelfs tijdens mijn vakantie prima geholpen. Chapo DSW.
Waar voor het geld, in mindere mate voor de aanvullende polis. Snelle afhandeling. Goede respons op onterechte declaraties.
Totaal geen op en/of aanmerkingen. Zowel klantvriendelijkheid, als ook declaratie afhandelingen. Ons gezin is hierbij zeer gebaad. Wij hebben de to
Goede pakketten voor een goede prijs. Nog nooit ergens geweigerd als cliënt.
Heldere polisvoorwaarden met gunstige tarieven. Klantvriendelijk en laagdrempelig. Informatie en antwoord op vragen kun je dicht bij huis krijgen,
Betalen snel uit, geven premie terug als ze over hebben, en ik kan makkelijk declareren met hun app of website.
Goede bereikbaarheid, professionele afwikkeling, snelle uitbetaling.
Ik ben lang geleden overgestapt van het Zilveren Kruis naar DSW en heb daar nog nooit 1 dag spijt van gehad. Ze zijn makkelijk te bereiken, zowel per
Ervaring is vriendelijke en behulpzame klantenservice, snelle afhandeling declaraties, groot voordeel dat tandartszorg bij het pakket is inbegrepen -
Prima geholpen bij Van Boxtel Hoorwinkels, goede afhandeling bij DSW.
De premie is laag en wordt voor 2015 niet verhoogd. Declaraties die je indient, wordt binnen enkele dagen uitbetaald. Nooit langer dan 5 dagen gewacht
Goed bereikbaar en vlotte afhandeling van de vraag.
DSW straalt vertrouwen en vriendelijkheid uit en is begaan met mensen.
Kennis en ervaring. Simpele afhandeling. Geen gezeur. Zoals het hoort.
DSW heeft mij altijd goed geholpen en ik ben een "dure" klant voor ze! Wat er ook moet gebeuren: alles verloopt altijd soepel. En niet te ve
Ik vind het een prima zorgverzekering is snel met het bekend maken van de premie is één van de voordeligste en je wordt als je contact met ze opneemt
Zeer goede zorgverzekeraar, redelijke prijzen en uitstekende dienstverlening. Ter zake kundig en persoonlijk!
Prima zorgverzekering. Eerlijk en transparant.
Geen eerlijke verzekering. Zie opvoedpoli, krijg ineens niets meer vergoed omdat DSW problemen heeft met de praktijk.
Nette en vriendelijke wijze van communiceren. Tevens verschaft men op vlotte en op duidelijke wijze informatie. Inloggen in Mijn DSW gemakkelijk en ov
Wordt snel geholpen . Als ik moet declareren is dit allemaal netjes, snel en correct afgehandeld!
Uitstekende Zorgverlener. Betaalbare premie en vlotte afhandeling.
Goed en niet te dure zorg verzekering ik hier happy mee!
Super service, snel antwoord bij vragen. Er word een hoop vergoed. Ik ben super tevreden.
Een zorgverzekeraar die wat over heeft voor zijn klanten. Die je niet te veel laat betalen. Die je keuze vrijheid geeft. Die niet zeurt als je overgaa
Snelle afhandeling, goed bereikbaar. Enige minpunt: soms niet goed overzichtelijk wat wel en niet verzekerd is (met name bij tandartsvergoeding)
Ben zeer tevreden over de afhandeling t.b.v. de aangepaste schoenen die ik moest hebben vanwege mijn diabetes en de afhandeling eigenlijk van alles ee
Complete polis voor een scherpe prijs. Daarbij een snelle afhandeling van declaraties!
Nadat ik mijn enkel had gebroken tijdens bij een werkongeluk nergens omkijken naar gehad! Heel fijn zo zorgeloos revalideren!
Prima verzekering. Online declareren. Snelle afhandeling.
Goede hulp en duidelijk wie wat moet betalen. Dichtbij de mens en regio hulp in Delft.
Snel en goed. De klant staat centraal. Ben het hele jaar geen enkel probleem tegengekomen en ik weet mijn premie voor het volgende jaar al. Ik krijg z
Goede informatie. Overzichtelijke website. Snelle afhandeling van declaratie's. Ik ben zeer tevreden.
Uitstekende zorgverzekeraar. Afhandeling gaat supersnel.
Vlotte en deskundige mensen aan de telefoon, vlotte afhandeling declaraties en uitgebreid vegoedingenpakket.
Goede informatie, snel bereikbaar, adequate antwoorden.
Goede en duidelijke informatie, werkt mee al is men ook aan regels gebonden!
DSW heeft overzichtelijke informatie, klantenservice is goed bereikbaar en snelle afhandeling van aanvragen/vergoedingen.
DSW is supersnel met afhandelen van de declaraties.
Ik heb alleen maar positieve berichten te melden over DSW. Telefonische zeer makkelijk te bereiken met weinig of geen wachttijden. Personeel vriendelijk en geduldig. Snelle uitbetaling van ingediende nota's. Premie voor 2015 is al bekend en zullen niet worden verhoogd.
Wij zijn nu 15 jaar lid DSW is zeer goed bereikbaar geven goed advies en alle zaken worden zeer snel afgehandeld.
Door hartfalen en hartstilstand, 10 weken opgenomen in AMC-Amsterdam voor een 4-voudige bypassoperatie en tevens plaatsing van ICD en revalidatie daar
Wij zijn al 45 jaar bij DSW en hebben nooit slechte ervaringen gehad. Vergoedingen en uitbetalingen, bereikbaarheid en telefonisch contact, vriendelij
Al vanaf mijn jeugd hier verzekerd, heb bij Achmea gewerkt en daardoor er nog meer van overtuigd dat er maar 1 de allerbeste is namelijk de DSW.
Top service. Telefoon wordt snel door een telefoniste aangenomen, die me gelijk naar de juiste behandelaar doorverbindt. Geen voorkeuzemenu. Zelden
Ik ervaar DSW als een betrokken zorgverzekeraar die niet meedoet aan dingen waarop de klant niet zit te wachten. Zoals rare acties, kortingen enz. Ze
Goede service en bereikbaarheid en alles word snel en netjes afgehandeld ben zeer tevreden.
Door polio eens in de paar jaar een nieuwe liesbeugel. Ook heb ik een nieuwe heup. Mijn man heeft orthopedische schoenen. Er zijn nooit problemen met
Al jaren bij DSW aangesloten. Voorgeschoten nota's altijd snel betaald. Vragen correct beantwoord. Geen administratieve missers tot op heden.
Zeer goed bereikbaar, vriendelijke benadering en afhandeling, hulpvaardig en betaalbaar. Prima polis, ook aanvullende verzekering inclusief tandartsko
Je krijgt een medewerker heel snel aan de telefoon en men krijgt een goed deskundig antwoord. Ook per email krijgt men per omgaande bericht. Uitkerin
Probleemloos naar een andere chirurg over gestapt en naar behoren afgehandeld.
Scherp in prijs, nette klantenservice, duidelijke polis.
DSW komt kleinschalig en solide over. Alle correspondentie gaat online en wordt snel en correct afgehandeld. Via mijn werkgever heb ik collectiviteits
Tja wat moet ik vertellen, heb eigenlijk niets dan goeds te vertellen.Eigenlijk een beetje saai, nooit problemen. Goed en duidelijk te woord gestaan.
Je kunt bij DSW alles makkelijk en snel online regelen en controleren. Alle informatie is online heel duidelijk vermeld en ook alle gemaakt kosten du
Kleine maatschappij. Redelijk in prijs. Goed bereikbaar zowel per telefoon als via internet. Nog steeds vrije keuze van arts en ziekenhuis en andere b
Prima zorgverzekeraar, met name de standaard tandartsverzekering is prima! Deze dekt ontzettend veel! Het enige wat ik jammer vind aan DSW is dat ze b
Prima zorgverzekering, eerlijk en open, en prettig.
Bij vragen duidelijke antwoorden. Afhandeling van nota's gaat snel.
Als je belt, dan sta je bijna nooit in de wacht en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan! Indien nodig wordt je snel doorverbonden en krijg je ee
Sterke punten: DSW biedt maar 3 soorten polissen. Dat maakt het heel helder en overzichtelijk wat je kunt kiezen en wat je verzekerd hebt. DSW vervult
Alles wordt netjes geregeld en elke vraag werd netjes en professioneel afgehandeld. Geen klachten over DSW👍
Prima zorgverzekering. Helaas geen vergoeding voor Hydrotherapie, hoewel goedkoper en met meer resultaat. Ook geen vergoeding voor mondzorg: mondhygi
Bijna niets word vergoed en als je een bril vergoeding wilt hebben moet je -8 hebben anders krijg je niets! Te gek voor woorden. Pas op en lees de kle
Omdat alle aanvragen en of andere vragen heel snel en duidelijk behandelt worden.
Als je belt nooit lang wachten. Als je informatie wil over bepaalde vergoedingen wordt je snel doorverbonden met de juiste afdeling en krijg je meteen
Trage, ondoorzichtige verzekeraar. Bepaalt teveel naar welke dokter of ziekenhuis ik kan/mag, verzekert niet alleen maar bemoeit zich teveel met wat e
Heel overzichtelijke mails over de stand van zake. Bij vragen adequaat antwoord. Altijd luisterend oor.
Nooit problemen gehad. Altijd op tijd met de nieuwe premie voor het volgende jaar.
DSW lijkt een integere verzekeraar. Snelle afhandeling via heldere website!
Prima behandeling en vrije keus ziekenhuis,voor mij erg belangrijk!
Prima verzekeraar! Kan geen minpunten ontdekken!
DSW is echt een geweldige zorgverzekeraar. No nonsense. Wat ze zeggen doen ze ook. Snelle afhandeling van nota's. Informatief en hulpvaardig.
De allereerste keer dat ik DSW belde, schrok ik dat ik na twee keer over gaan, een mens aan de lijn kreeg. Geen computer maar een mens. Stel je voor.
Goede betrouwbare verzekering. Goede afhandeling.
DSW handelt snel de rekeningen af. Is betrouwbaar en wij hebben gewoon een goed gevoel bij deze verzekering. De verzekering is ons inziens niet duur.
Momenteel geen verdere op- of aanmerkingen. DSW komt voor ons prettig over. Wij blijven voorlopig DSW trouw!
Jammer dat een ooglid correctie waar ik veel hinder van ondervind, niet vergoed wordt. Ook jammer dat het sporten bij de fysio waar ik veel baat bij h
Door problemen met mijn vorige tandarts, geen adequate behandelingen en veel onkosten, heb ik mij gewend tot de adviserend tandarts van de DSW. Mijn
De beste vooruitstrevende Zorgverzekeraar, snel en staat garant voor service tegen aantrekkelijke zorgpremie.
De behandelingen die ik moet ontvangen drie keer per jaar drijgde door de minister uit het pakket gehaald te worden in 2014. Ik nam contact op met DS
Goede klantenservice en ook prettig dat er een fysiek loket is waar je naar toe kan en direct geholpen wordt. De premie is vrij laag, maar daar staa
Het is een no nonsense verzekeringsmaatschappij die eerlijk over komt.
We zijn op alle fronten zeer tevreden. Over de service en betrokkenheid. Vele malen hebben wij een beroep op hen gedaan en alles werd uitgezocht, s
Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Betaalbaar, maar ook sobere zorgverzekeringen, verder goed qua bijna alle onderdelen. Minpunt vind ik de persoon
Informatie is zowel online als via klantenservice uitstekend. Snelle afwerking bij indienen declaraties.
Vlotte afhandeling van zowel mijn echtgenote als van mijzelf. Er worden geen problemen ondervonden bij de verstrekking van medicijnen.
Echte aandacht voor mijn klachten, snelle en adequate behandeling.
Duidelijke no-nonse zorgverzekeraar die duidelijk communiceert en snel uitbetaald.
Als je belt een echt mens aan de telefoon. Die je doorverbindt naar een altijd vriendelijke medewerker met kennis van zaken. Geen keuze uit 40 versc
Zeer snelle uitbetaling van declaraties. Goed bereikbaar geen wachtrij, je wordt gelijk door verbonden naar de juiste afdeling. Goed dekking voor fy
Medicijnen worden niet vergoed, terwijl ze chronisch worden gebruikt, top verzekerd en toch veel zelf betalen, zit heel veel niet in de polis.
Goede verzekeraar, ruime dekking en snelle afhandeling.
No nonsense verzekering en heeft ook een open transparante mening. Ze doen alleen zorg dus lijken me specialist.
Laagdrempelig, 'verstaanbaar'
DSW is betrouwbaar en prettig om mee om te gaan.
Voor vragen zijn zij zeer goed te bereiken en krijg je en heel duidelijke uitleg. Ook staan ze je met raad en daad bij.
Altijd een vlotte afhandeling van de ingezonden nota's.
DSW werkt snel en correct. Vriendelijke medewerkers die weten waar ze het over hebben.
Ik vind DSW duidelijk, correct, snel en betrouwbaar. Bovendien waardeer ik dat deze verzekering niet meedoet aan allerlei collectiviteitskortingen, ma
Nooit problemen met declaratie en altijd een vlotte afhandeling
Redelijk snelle en correcte afwikkeling van declaraties en vragen.
Zeer goede, snelle en adequate informatie. Nooit problemen met declaraties, altijd duidelijk. Prima telefonisch bereikbaar, prettige benadering. Erg
Ik ben sinds 2013 bij DSW verzekerd en tot heden geen problemen met ze gehad. Ze zijn klantvriendelijk, nemen alle tijd voor je. Je krijgt het juiste
Je wordt bijzonder klantvriendelijk geholpen. Beloftes worden nagekomen en nagekeken. Men behandelt mensen en geen nummers. Ook afhandeling van rek
Polisvoorwaarden zijn goed bij de aanvullende verzekering.
Heel dom dat fysio onbeperkt voor reumapatiënten eraf is. Scheelt een hoop pijn meer.... Dus moet ik nu meer medicijnen slikken, is nog veel duurder
DSW geeft goede service, men wordt snel geholpen aan de telefoon (geen vreselijk keuzemenu maar 'gewoon' een lijfelijk aanwezige telefoniste
DSW is misschien wel de meest klantvriendelijke verzekeraar die ik ken met heldere en duidelijke grenzen en voorwaarden. Begrijpelijk te woord wordt
Bij DSW is het beslist geen punt om een second opinion aan te vragen om zekerheid van de aandoening uit te sluiten. Geweldig. Zijn altijd vriendelijk
Alles wordt keurig afgehandeld, indien er een 'fout' gemaakt is bij de afhandeling van het toekennen van een machtiging wordt er direct acti
Vlotte afhandeling van de declaraties. Snel duidelijkheid m.b.t. machtigingen. Zeer klantvriendelijk. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Ge
Luisteren goed maar de klant. En vragen worden snel afgehandeld
Ben zeer tevreden we zijn nu 4 jaar bij dsw verzekerd. Als je informatie wilt weten krijg je meteen de juiste persoon aan de telefoon. Geven altijd antwoord op je vraag per e-mail. En je declaratie wordt altijd snel betaald. Enige minpunt is dat je 2 x per jaar naar de mondhygiënische gaat wat tussen de 60 tot 80 euro per keer kost en daarvan krijg je maar 13.50 terug krijgt vindt ik wel weinig. Terwijl de rest voor de tandarts wel goed vergoed wordt. Wij hebben een top verzekering. Dsw is tenminste niet zo'n groot log apparaat. Ga zo door dsw.
DSW heeft een dramatische administratie en automatiseringstak. Ik heb me ooit opgegeven voor betalen premie via een internet site (het is me nog niet duidelijk waar ik mijn rekeningen zou moeten vinden). Gevolg: Geen automatische incasso. Geen facturen thuis. Eigenlijk helemaal geen indicatie wat wanneer hoe betaald zou moeten worden. Wel 1x in de zoveel tijd een brief van een incassokantoor met de samenvatting wat je betaald had moeten hebben. Idioot. Als je het aankaart bij de 'service' lijn, dan is het antwoord: Daar kunnen we helaas niets aan doen. We zullen het aankaarten. Niet dus! Je kan prima klant worden bij DSW, maar behoedt je voor het aanvinken van iets van opties voor administratie via internet. Werkt niet is ellende.
Geweldige verzekeraar! Denkt mee in moeilijke tijden, declaraties binnen een week uitbetaald, je krijgt ook gewoon een mens aan de telefoon in plaats van een bandje als je belt.
Nooit problemen met declaraties gehad die zijn altijd vergoed.
Over het algemeen is de dekkingsgraad voldoende.Jammer dat ooglidcorrecties die medisch noodzakelijk zijn niet vergoed worden. Anders had de DSW een 5 gescoord.
op de eigen bijdrage rekening staat nooit vermeld om welke medicijnen het gaat .dus controlle op fouten is niet mogelijk Als ik iets ga kopen staat er altijd op de rekening wat ik heb gekocht .D.S.W. zegt dat het met de privicie heeft te maken maar dit is onzin want ik alleen zie de rekening
DSW is een eerlijke maatschappij, die altijd zijn afspraken nakomt. Ze kunnen goed tegen kritiek en doen er dan ook echt wat mee. Ze hebben een heel duidelijk aanbod en bieden je de helpende hand indien nodig. Mijn ervaringen met hun zijn zeer positief en ik loop bij heel veel dokters, fysiotherapie enz.
Ik heb de meest uitgebreide aanvullende verzekering Van een M03 gebitsreiniging die 60.50 kost moet je nog steeds 47.30 zelf betalen. Ik vind dit buitensporig.
Korte communicatie lijnen. Snel uitbetalen van facturen en goede prijs van de premie. Aan de telefoon vriendelijk geholpen en website is duidelijk.
alert en snel in reageren op vragen van de klant. zeer toegankelijke website, waar bij je op een eenvoudige manier documenten, declaratie en dergelijke kan indienen. Duidelijke afspraken met zorgverleners in de stad. je hoeft voor bepaalde behandelingen niet eerst te overleggen.
DSW vind ik de beste Zorgverzekeraar daar de premie lager is dan bij anderen en naar mi de client voorop staat en niet het gebouw met alle onnodige luxe. Een gedegen betrouwbare Zorgverzekeraar. De mensen via de telefoon staan je zeer vriendelijk goed uitleggend te woord!
Prima zorgverzekeraar, nuchter, klantvriendelijk en met hart voor de verzekerden. Geen poespas maar concrete zorg op niveau.
Wij zijn nu lange tijd verzekerd bij DSW. Mijn ervaring met deze maatschappij is uitstekend. Wat b.v. een van de voordelen is : Heb je vragen : per telefoon wordt er snel doorverbonden naar de betr. afdeling. Vraag gesteld per e-mail. Direct te zien, dat je vraag op korte termijn wordt beantwoord. Nota's voor behandelingen worden gelijk doorgestuurd en betaald. Keuze vrijheid v.w.b. zorgverlener is geen enkel probleem. Kortom wat ons betreft een goede keuze.
Ben niet tevreden over DSW in mijn specifieke geval hadden ze voor mij weinig opties. Ook de bril van mijn zoontje (5) werd voor 36 euro vergoed i.p.v. hele bedrag. Terwijl hij plus 4,5 had. Daarbij komt dat wij nu al zo'n 20 jaar verzekerd zijn bij DSW maar dat wij nu besloten hebben om per 1 januari weg te gaan. Tandartsverzekering is niet toereikend evenals orthodentist je blijft veel bijbetalen ook bij de topverzekering al met al geen aanrader!
ik heeft een ongelukje gehad in Sant Petersburg in Rusland afgelopen winter er was erg veel sneeuw ik ben toen gevallen.na het ziekenhuis geweest er moest geopereerd worden aan mijn pols er moest een plaat in. DSW gebeld er is gelijk actie ondernomen de volgende morgen gelijk geopereerd. klasse is toch belangrijk als je met vakantie bent in een ander land
Ik heb deze zorgverzekeraar al jaren. Ik heb nooit problemen gehad, ben altijd correct geholpen. Deze verzekeraar is aan te bevelen.
Ik ben zeer tevreden met deze zorgverzekeraar. Ze proberen klein te blijven om zo problemen waarmee grote organisaties mee kampen te voorkomen. Jammer dat er weinig alternatieve dingen in het pakket zitten zoals Shiatsu therapie. Maar hopelijk in de toekomst wel.... De betalingafhandelingen gaan erg snel en ze verzekeren collectief. Je kunt bij elke dokter en ziekenhuis terecht - geen probleem.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen