DSW Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (334 reviews)

Logo verzekeraar DSW

DSW is een zorgverzekeraar met ruim 400.000 verzekerden die vindt dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare zorg, van hoge kwaliteit.

Voordelen van DSW:

 • Dichtbij, menselijkDSW staat dicht bij haar verzekerden en de zorg. Door onze zorgloketten, de DSW zorgbus, ons callcenter en onze website zijn wij makkelijk bereikbaar.
 • Eerlijk en DirectDSW staat open in het handelen en onze communicatie. DSW hanteert al jarenlang voor alle verzekerden, individueel en collectief, dezelfde lage, nét kostendekkende premie.
 • Realistisch en PraktischDSW houdt altijd hets doel – goede of betere dienstverlening – voor ogen.
 • Gezamenlijk: als kleine organisatie, kan DSW niet alles alleen. Daarom wordt samengwerkt met partijen, zoals huisartsen, andere zorgverleners en ziekenhuizen.
 • EigenzinnigDSW gaat graag zijn eigen weg. DSW geeft bijvoorbeeld geen kortingen aan collectiviteiten, biedt volledige keuzevrijheid zonder dat er een hogere premie wordt gevraagd en heeft geen enkele medische selectie.

Zorgverzekering DSW 2021

Ben je op zoek naar de DSW zorgverzekering voor 2021? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of DSW de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij DSW een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2021 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen DSW zorgverzekeraar

 • Iedereen wordt geaccepteerd
 • 10 euro minder eigen risico, dus 375 euro
 • Declareren gaat eenvoudig via de app
 • Een hoger vrijwillig eigen risico voor premiekorting is mogelijk
 • De zorgverzekering is een combinatiepolis met vrije zorgkeuze
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Basisverzekering DSW (2021)

Bij DSW heb je een basisverzekering. Dit is een restitutieverzekering waardoor je 100% keuzevrijheid hebt en bepaal je dus zelf naar welke zorgverlener je gaat. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering DSW

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de DSW zorgverzekering 2021 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

 • AV Compact
 • AV Standaard
 • AV Top
 • AV Student

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering DSW

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2021. Dit doe je met een DSW tandartsverzekering. DSW biedt aan in de aanvullende pakketten: AV Standaard, AV Top en AV Student. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie DSW 2021

Hieronder vind je de premie van DSW. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2021.

JaarRestitutieNaturaBudgetCombinatie
2021€ 124,50
2020€ 118,00

Eigen risico DSW 2021

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2021 een eigen risico van 385 euro. Bij DSW verlagen ze dit met een symbolisch bedrag van 10 euro. Bij DSW betaal je daarom 375 euro eigen risico. Dit geldt overigens niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2021.

Onafhankelijke beoordelingen voor de DSW Zorgverzekering

De DSW Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 16 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 16 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 16 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De DSW Zorgverzekering is op 16 januari 2021 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de Consumentengids van 16 januari 2021 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De DSW Zorgverzekering is op 16 januari 2021 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 16 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 16 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De DSW Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 16 januari 2021 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 16 januari 2021 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DSW Zorgverzekering

NIET DOEN! In Den Haag naar een GGZ instelling gegaan. DSW stuurt de nota van de instelling naar mij en zegt dat ik het zelf moet betalen voor een zorg dat bij Basis verzekering hoort. Verder geven ze geen toelichting waarom???

Hufters zijn het!!! Slik al meer dan een jaar propranolol van het merk teva, bevalt super en nooit problemen. Bij het ophalen van mijn herhaalrecept kreeg ik ineens propranolol van het merk accord. Werkte voor geen meter. Slapeloze nachten en het hart in de keel. Volgens de apotheek ander merk gekregen door inmenging van dsw. Reden: op dit moment accord goedkoper dan teva. Gevolg: meer lichamelijke klachten. Bedankt vieze klootzakken, eind van dit jaar een andere zorgverzekeraar zoeken!!

Sinds een jaar bij DSW na 10 jaar bij de IZA gezeten te hebben. Wij hebben het duurste pakket, maar inentingen worden niet vergoedt ondanks dat dit wel in de polisvoorwaarden staat. Men komt met aanvullende eisen en vergoedt niet. Ik ga weer terug naar de IZA.

dsw krijgt van mij deze slechte waardering omdat zij mij het eigen risico van 2017 in rekening brengt nadat een arts mijn gezicht ernstige vlekken doo

Door cardiologen juiste beslissing genomen,door verwezen naar Haga ziekenhuis voor behandeling.

Alleen als de vitamine B12 injecties mogen blijven! Tabletten werken niet! Alleen via injectie komt vitamine B12 in de weefsels!

2 keer een kuur gehad en alles netjes betaald geen gezeur en genezen verklaard.

Voor een urgente medische zorg weigerde DSW elke medewerking ivm een zogenaamde niet-betaling van 20,= aan premie (voor iemand die al 20 jaar klant was !). Hetgeen was te wijten aan de financiële administratie van DSW, die de betalingen niet op orde had. Schandalig. Een bestuurder (Oomen) met veel poeha, maar een weinig solide organisatie achter zich.

gewoon goed,weet meteen waar je aan toe bent. alles word netjes geregeld.

Een zeer degelijke zorgverzekeraar plus eventuele rekening wordt zeer snel terug gestort. Zeer goede informatie via de telefoon of mail.

Geen problemen maar ze zijn niet zo beleefd om te antwoorden op mails. Jammer van zo instelling zou beter moeten gaan zal nu wel weer slechter worden

pas geleden deurwaarder op mijn dak via de dsw. liep 3 maanden achter volgens hun. ik kwaad naar de bank en daar de gegevens van die zogenaamd niet betaalde maanden opgevraagd. en wat blijkt:gewoon netjes betaalt. maand daarvoor probeerde ze dit ook al via een andere deurwaarder. ook toen de bewijzen bij de bank opgevraagd. ach ja de feestdagen weer in het verschiet en dan komen ze weer geld tekort daar. ze moeten toch ergens die premieverlaging vandaan halen . dit bedrijf is een grote corupte witte boorden bende. gaat daar ook zeker weg,ze voegen echt geen ene klote toe.

DSW is qua service en vergoedingen sinds dit jaar opvallend patientonvriendelijk geworden. Je wordt gewoon weggestuurd uit het ziekenhuis en krijgt geen revalidatie vergoed na een grote operatie, schande! Heb een klacht neergelegd bij de IGZ en NZA.

Goede ervaring bij verstrekken van alle benodigdheden voor een b12 tekort. Petje af.

Zeer makkelijke manier van indienen van declaraties en vlotte afhandeling. Duidelijk taalgebruik in informatievoorzieningen.

Top organisatie die zich zonder winstoogmerk dapper staande houd tussen de grote zorgverzekeraars belust op winstbejag!

Een gewaarschuwd mens telt… idd ik heb er zo spijt van dat ik me daar ooit aangemeld heb. Wat een vreselijke mensen werken daar ongelooflijk bijdehand zullen geen fouten toegeven geen verstand van zaken

Wissel al jaren regelmatig van verzekering. Had tot op heden altijd de goedkoopste gekozen maar ben nu klant van DSW!Wat een verademing, de vriendelijke service, het mee denken, de zeer bijzondere gedetaileerde wijze waarop ze communiseren en je op de hoogte houden, advies/suggesties voor betere zorg. Dit heb ik bij geen enkele andere verzekering meegemaakt!Betaald als ik puur op prijs vergelijk misschien een paar euro per maand meer maar kan mij niet voorstellen nog te gaan wisselen komend jaar of daarop!Top bedrijf, absoluut doen, vooral als je kinderen hebt die extra zorg vereisen.

Zeer handige en eenvoudige app om zaken te regelen!

Een heldere verzekering met een schappelijke premie en een zeer goede klantenservice. Verder een directeur die zich jarenlang geen salaris toekende en zijn salaris aan een goed doel gaf. Waar vindt je nog zoiets. Ook zijn ze zeer actief in de regio Delft Schiedam Westland om de zorg te verbeteren. Een complete niet dure aanvullende verzekering waar veel inzet met 80% vergoeding.

Zeer transparante verzekeraar met goede filosofie. Laat zich niet meeslepen door de graaicultuur van het overkoepelende orgaan van zorgverzekeraars en durft zich echt hard te maken voor de patiënt tegenover deze malafide zorggraaicultuur. Een directeur die zijn salaris ter beschikking stelt en de evt. overwinst teruggeeft aan de verzekerde. Zeer duidelijke overzichten van voor jou gedeclareerde bedragen en uitstekende website die meteen toegankelijk is. Deze verzekeraar besteedt geen geld aan reclame campagnes maar besteedt het geld aan de zorg. Daarom verdient deze verzekeraar meer aandacht buiten het "ons kent ons" cultuurtje.

ben jaren klant geweest bij deze zorgverzekering, wel eens gemopperd maar we zijn er wel uitgekomen, maar wat ze nou geflikt hebben. De rechter heeft gelukkig geoordeeld dat DSW toch die behandeling moest betalen, maar helaas: te laat! ben vanavond onmiddellijk toen ik hier achter kwam overgestapt op een andere verzekeraar!

Ging naar Spanje en deze lui schreven mij uit, pakten nog wel premie voor hele maand, zonder mij de gelegenheid te geven mij in Spanje in te laten schrijven. Kwam ook nog per brief gedateerd 14 november 2016 en kreeg dat pas 26 november ipv via mijn Dsw nu nooit meer deze woekerpolis maatschappij, zijn eigenlijk allemaal hetzelfde gadverdamme

de bereikbaarheid en de service is echt super ben heel blij met dsw

Snelle betaling, zeer transparant. Bij klantenservice geen eindeloze keuzemenu's, maar direct een persoon aan de lijn. Sommige vergoedingen wel lager dan bij andere verzekeraars, maar dat weegt zeker op tegen het premievoordeel!

Echt een prima zorgverzekering, betrouwbaar, transparant, prima pakket aanvullende verzekeringen. In het enna goedkoopstepakket zit al een zeer goede tandartskosten vergoeding in. In het duurste pakket is dit helemaal goed geregeld. Geen kleine lettertjes, gewoon heel duidelijk je weet waarvoor je betaald en wat er verbod wordt. Zeer snelle uitbetaling en een top klantenservices die met je meedenkt. Een zorgverzekering bij DSW is echt een aanrader!

DSW is een prima zorgverzekeraar. Tot nu toe goede ervaringen. Informatief en adviserend bij vragen of problemen. Directeur Oomen stond in de Delftse

Voor een bezoek aan een specialist werd extra 425 euro in rekening gebracht, uitleg hierover was zo summier dat ik maar niet meer heb geprobeerd om goede uitleg te krijgen.

DSW is een verzekeraar met een sociaal gezicht. In de communicatie op papier en per mail is DSW super helder.

Andere dan meest voorgeschreven medicijn zonder problemen vergoed

Goede en eerlijke verzekeraar, met groot hart voor haar verzekerden en op goede manier strijdlustig voor goede zorg in haar regio en dat in een open e

Omdat je zelf mag kiezen voor ziekenhuis enz. Ze bijna met alle zorgaanbieders een contract hebben en als de voorgeschreven medicijnen duurder zijn da

DSW is goed bereikbaar. heel klantvriendelijk. denken met je mee. zoeken met je mee waar de  beste specialist zit op een bepaald vakgebied en of er oo

Geweldig vlotte en directie afwikkeling bij problemen in buitenland. Overtuigd van belang van kleinschaligheid.

Ik kan niets verzinnen wat verbeterd kan worden!

Ondanks een aantal maal zorgverzekeringen te hebben vergeleken blijf ik bij DSW. Deze sluit aan bij mijn ideeën over zorg.

Betrouwbare verzekeraar in de directe nabijheid

Snelle afhandeling, ook van zelf ingezonden nota's

Een zeer persoonlijke zorgverzekeraar met een telofoniste die je naar de juiste persoon doorverbind..

DSW zorgverzekeraar geeft ons, wij mijden zorg omdat wij daar geen enkel vertrouwen in hebben, het gevoel kritisch te zijn! Helaas is de premie voor o

Ik ben verplicht om alle velden in te vullen.  Behalve 'polis' (zeer tevreden) zijn de overige vragen n.v.t. Ik heb daar (nog) geen gebruik

Via huisarts voor nek verwezen , dsw gebeld en advies gevraagd , super behandeld.

De zorgverzekeraar verteld niet de volle verhaal want als je naar de apotheek gaat krijg je een ander verhaal te horen waardoor je niet de gewenste me

Prima verzekeraar die doet wat er in de polis staat zonder zich al te veel te beroepen op kleine lettertjes.

Goede service, klantvriendelijk, goede informatie, heel persoonlijk doordat je geen bandje krijgt met druk 1 voor dit en 2 voor dat maar gewoon een me

Ik ben al jaren verzekerd bij DSW en ik ben zeer tevreden.De service is top. Als ik bel krijg ik een mens aan de lijn die mij doorverbindt naar de jui

Mijn kosten werden direct met de specialist, fysiotherapeut afgehandeld. Dit geld ook voor alle kosten die rondom mijn knievervanging een rol hebben g

Geen problemen. Krijg ook zelden informatie. Wel de rekening op tijd, geen nieuwsbrief, daarom de goedkoopste.

Zeer goede bereikbaarheid, uitstekend info en snelle afhandeling.

Nog maar 1 jaar verzekert bij DSW maar zeer tevreden tot nu toe.

DSW heeft mij bijzonder geholpen in dit proces, met de behandelende instantie is alles zo geregeld, dat ik er niets van merkte. Het ging gepaard met e

Erg correct en veel voor een normale premie online declaren en 2 dagen later staan de euro op rekening gewoon goed.

Ongedwongen zonder flauwe kul word alles snel afgehandeld.

Ik ben nu 2 jaar verzekerd bij DSW en heb in die jaren geen enkele keer problemen gehad. Omdat ik een chronische patiënt ben (ik heb MS), maak ik veel

Een eerlijke verzekeraar waar je geen korting krijgt als je nieuw bent en geen cadeau. Gewoon recht door zee, geen kleine lettertjes met hart voor de

Een uitstekende zorgverzekeraar die het belang van haar verzekerden hoog heeft staan.

Duidelijke polisvoorwaarden. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

We zijn al jaren bij DSW en piekeren er niet over om over te stappen. We weten wat we nu hebben!

Op zich geen slechte verzekering. Vergoeden helaas alleen standaard dingen en ondanks een AV top polis weinig tot geen vergoedingen voor alternatieve

Vergoeding vanuit het Toppakket vind ik magertjes.ADHD medicijnen worden niet vergoed.Voor een vergoeding van brillenglazen moet je bijna blind zijn.A

prima verzekering, al mag de uitgebreidde polis in wat makkelijkere taal worden uitgelegd zeker het tandarts verhaal is niet echt te bevatten, wat nu

Over het algemeen genomen een goede verzekeraar, alleen op het gebied van medicatie verstrekking erg star en wordt alleen naar kosten gekeken, niet na

Zeer zeker, dat ik deze aanbeveel. Ik heb vanwege een medische achtergrond veel met mijn  zorgverzekeraar te maken. De service en snelheid waarmee zij

Ik waardeer DSW als verzekeraar omdat hun premies in augustus al bekend zijn en niet wachten tot het allerlaatste moment. Ook geen gedoe met contracte

Prima zorgverzekering. Altijd correct geholpen. Geen toestanden met declaraties. Niet duur.

Door klantenservice werd mij verteld dat er een chronische code aan mijn fysiotherapie behandelingen kon worden toegekend als ik een verklaring bij ee

no nonsense maatschappij. Geen gezeur. Kleintje tussen de groten, verfrissend!

Hoewel niet alles vergoed wordt, een van de beste zorgverzekeraars in Nederland. Snel, punctueel en no nonsens.

Een no nonsens verzekerraar die weinig keuzes heeft wat polis betreft maar wat zij hebben is top of the bill.

Goede zorgverzekeraar. Er is veel mogelijk en bespreekbaar. Goede vergoeding en prima service

DSW biedt een van de goedkoopste volwaardige polissen aan en heeft weinig burocratie. Eventuele geschillen over vergoedingen worden serieus behandeld.

Bril geen recht op vergoeding geen cent. Alleen als je een hele erge afwijking hebt en dan ook maar 70 euro. Een schande. Tandarts en ortho hele rare regels waarbij je al heel snel aan hoge kosten zit. 1× per jaar bij de tandarts krijg je vergoed. Stel je moet je kies vullen het kijken bij keer 2 gelijk betalen. Ortho nog erger je betaalt je scheel. Slechtse verzekering die ik ooit heb gehad. In het nieuwe jaar weg daar en nooit mee terug!

Na verhuizing, ook van huisarts willen veranderen. De nieuwe huisarts neemt geen patiënten aan die bij DSW verzekerd zijn. Dat geeft te denken, andere arts geprobeerd, ook deze wil mij niet in zijn bestand…… Na wat doorvragen blijkt dat deze verzekeraar dusdanig met de vergoedingen omgaat dat er dus geen DSW verzekerden aangenomen worden. EEA speelt zich af rondom Schiedam, de proeftuin van DSW. Medelanders pas op! "Zorg" slaat vooral op zoveel mogelijk de bedrijfskas te sponsoren.

Ik heb DSW nu 2 jaar en ben er redelijk tevreden over . Nooit gezeur of lange wachttijd bij het betalen van een rekening . Ik kwam van Avero achmea af en dat was een dofffe ellende .Maar nu bij DSW nooit problemen gehad . Sommige dingen mis ik in hun polis oa brillen daar moet je zo onderhand blind voor zijn wil je die vergoed krijgen . Maar daar is de prijs ook na .

Aanvullende verzekering valt erg tegen. Met name fysiotherapie, manuele therapie en orthomanuele therapie. Dit splitsen ze op en dan krijg je ineens na 9 behandeling (standaard aanvullend) een factuur voor je kiezen. Voetreflex wordt door velen wel deels vergoed, door DSW niets (heb ik nooit eerder nodig gehad, pas sinds dit jaar en dan kom je daar achter).

na Menzis en Univé , terecht gekomen bij DSW .En ik kan vertellen wat een goede keuze is dit geweest .Je hebt met mensen te maken die klantvriendelijk zijn .Er is een luisterend oor voor je en er wordt met JOU meegedacht . Na een ongeluk , waar iemand mij van achter aangereden heeft , sprong DSW in de ban om me te helpen om eigenrisico die gebruikt werd bij maken van ziekenhuis-foto's -fysio , terug te halen bij tegenpartij van ongeluk veroorzaker . Ik vind dat heeft nog nooit een andere zorgverzekeraar gedaan . Als ik in gesprek ben met vrienden en bekenden , dan zijn ze verbaasd dat DSW zoiets doet. Natuurlijk ben ik zelf ook verbaasd daar over .Super verzkering

Komt afspraken niet na zoals in polis staar vermeld.. vergoed geen medicijnen adhd in top pakket en geen lenzen. Ook hebben ze de korting op mijn poli

Bij een aanvullende verzekering verwacht je extra dekkingen. Die vallen zeer tegen.

Ik heb me voor 2016 bij DSW voor het eerst aangemeld. Naar mijn idee een verzekeraar met vrije keuze en lage kosten voor de basisverzekering met een bescheiden aanvullende verzekering. Prima App. Duidelijke toelichting. Een verademing na alle onoverzichtelijke aanbiedingen.

Voor alle vergoedingen zijn er ontbindende voorwaarden. Lees goed alle kleine lettertjes. Je hebt nergens recht op! Bril vergoeding alleen vanaf 6 dioptrie. Dat heeft dus niemand. Alternatieve zorg alleen door artsen. Meeste behandelaars zijn therapeuten. Krijg je ook niks. Tandarts veel code' s niet vergoed. Dit zijn maar enkele voorbeelden.Heb je wel recht op een vergoeding moet je er iedere keer achteraan, of je krijgt zelfs niks. Wees voorzichtig! Voor mij nooit weer Dsw.

Alles is op en top geregeld. Snelle afhandelingen en duidelijke klantenservice

Ik ben vanaf 2011 verzekerd bij DSW. Nooit klachten! Altijd nette service. Zij hebben mij vandaag enorm geholpen waardoor ik huilend met de telefoniste aan de telefoon zat. Om misbruik te voorkomen treed ik verder niet in details. DSW houdt zich aan de wet zoals ook moet maar als ze even kunnen helpen ze je als mens en niet als bedrijf!

Super goede verzekering met veel vergoedingen. Klantvriendelijk. En altijd bereid om te helpen.

Een betrouwbare zorgverzekeraar voor een redelijk tarief. Vraag wel vooraf of in jouw situatie vergoeding plaatsvindt, daar er vaak medische normen worden gehanteerd voor al dan niet vergoeden die bij de leek vaak niet bekend zijn. Je moet bijv. een heel slecht zichtvermogen hebben wil je een vergoeding krijgen bij de aanschaf van een bril.

Verleden jaar ben ik overgestapt van Menzis, die zonder opgave van reden de premie met € 30,– per maand verhoogde. Onder leiding van een D66 manager verloor het de sociale aspecten. Ik heb bij deFNV mijn beklag gedaan over het feit dat ze zich nog steeds op hun verbond met de vakbeweging voor laten staan. Bij DSW kom ik hetzelfde pakket krijgen voor het bedrag wat ik voor het graaien van Menzis betaalde

Deze zorgverzekeraars doet niet aan risicoselectie of collectiviteitsverzekeringen. Een van de weinige echte zorgverzekeraars i.pv. Schadeverzekeraars. DSW heeft 4 transparante aanvullende polissen, waar de tandartsdekking bij in zit.

Plezierige tarieven, vlotte afhandeling en contact per email.

Op aanraden van consumentenbond dsw als voordelige maar toch mijn wensen zal honoreren. Maar dat viel dus forst tegen. ik moest zelf het nodige betalen waardoor kosten zon 30 euro per maand omkhhog gingen. bijv. een meervlaksvulling slechts 5 euro duurder werd niet vergoed, voor gebitsreiniging deel betalen, geen bril vergoeding(4+), weinig vergoeding voor steunzolen(30 euro),geen gedeeltelijke vergoeding lidmij Lyme-patientenvereniging . Ik ga dus weer terug naar mijn oude verzekering: Zorg en Zekerheid waar ik ook nog 250 euro per jaar voor mijn WMO huish.hulp krijg.

Aanbieding van compleet pakket. Duidelijke informatie over ingediende declaraties door zorgverleners. Geen belachelijke contract eisen voor fysiotherapeut.

Een heldere en eenvoudige verzekeraar. Goede informatie. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Nooit geen gezeur overrekeningen, goede voorzieningen en geen fabels.

Declaraties altijd heel vlug vergoed. Was vroeger wel anders bij Ohra. Goed verzekerd voor een lage goede prijs. Nooit problemen bij DSW gehad. Vroeger wel bij Ohra. De noodzakelijkste dingen wilden ze niet vergoeden. Blij dat ik daar weg ben.

Het is volgens mij een betrouwbare eerlijke verzekeraar

Dsw is een no-nonsense verzekeraar. Declaraties worden netjes en snel betaald. Premie is prima.

DSW is transparant en niet duur. Duidelijk is de brochure en zijn ze klant vriendelijk. Dat is mijn ervaring met D S W. als er toch iets te melden valt is het jammer dat de vergoeding voor de bril of glazen minimaal zijn en moet je een hele hoge sterkte hebben om iets vergoed te krijgen.

Komt in beginsel over als de goedkoopste, meest complete en goed communicerende zorgverzekering. In de praktijk blijkt de afstand tussen verzekeraar en klant zeer ver weg. Zelf ingediende declaraties worden in eerste instantie nooit vergoed. Na contact, per email of telefoon, is men soms bereidt te voldoen aan hun eigen voorwaarden. Telefonisch contact is buitengewoon onvriendelijk. Je wordt gelijk in de hoek van de "zeur` gezet. De kleine letters in de polis zijn dermate ingewikkeld, dat de doorsnee klant hier nooit uitkomt. Uitleg vindt eerst dan plaats, als hier op aan gedrongen wordt. Buitengewoon botte emailcommunicatie en weinig duidelijkheid op je MijnDSW. Klinkt wel goed als je directeur zijn salaris teruggeeft, maar deze coulante houding leeft niet binnen de rest van het bedrijf.

Goedkope verzekering en goed.Ik bel altijd even of de zorgverlener waar ik heen moet vergoed wordt. Nog geen klachten over deze verzekering gehad.

gewoon goed en telefonisch gemakkelijk te bereiken bij vragen.

Gevraagd om hoogst noodzakelijke boven ooglidcorrectie i.v.m. slecht zicht/vermoeidheid. Wordt niet vergoed. Maagverkleining wordt wel vergoed? Vreemd

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen