DSW Zorgverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (338 reviews)

Logo verzekeraar DSW

DSW is een zorgverzekeraar met ruim 400.000 verzekerden die vindt dat iedereen recht heeft op toegankelijke en betaalbare zorg, van hoge kwaliteit.

Voordelen van DSW:

 • Dichtbij, menselijkDSW staat dicht bij haar verzekerden en de zorg. Door onze zorgloketten, de DSW zorgbus, ons callcenter en onze website zijn wij makkelijk bereikbaar.
 • Eerlijk en DirectDSW staat open in het handelen en onze communicatie. DSW hanteert al jarenlang voor alle verzekerden, individueel en collectief, dezelfde lage, nét kostendekkende premie.
 • Realistisch en PraktischDSW houdt altijd hets doel – goede of betere dienstverlening – voor ogen.
 • Gezamenlijk: als kleine organisatie, kan DSW niet alles alleen. Daarom wordt samengwerkt met partijen, zoals huisartsen, andere zorgverleners en ziekenhuizen.
 • EigenzinnigDSW gaat graag zijn eigen weg. DSW geeft bijvoorbeeld geen kortingen aan collectiviteiten, biedt volledige keuzevrijheid zonder dat er een hogere premie wordt gevraagd en heeft geen enkele medische selectie.

Zorgverzekering DSW 2024

Ben je op zoek naar de DSW zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of DSW de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij DSW een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen DSW zorgverzekeraar

 • Iedereen wordt geaccepteerd
 • 10 euro minder eigen risico, dus 375 euro
 • Declareren gaat eenvoudig via de app
 • Een hoger vrijwillig eigen risico voor premiekorting is mogelijk
 • De zorgverzekering is een combinatiepolis met vrije zorgkeuze
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Basisverzekering DSW (2024)

Bij DSW heb je een basisverzekering. Dit is een restitutieverzekering waardoor je 100% keuzevrijheid hebt en bepaal je dus zelf naar welke zorgverlener je gaat. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid.

Aanvullende zorgverzekering DSW

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de DSW zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

 • AV Compact
 • AV Standaard
 • AV Top
 • AV Student

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering DSW

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een DSW tandartsverzekering. DSW biedt een tandarts dekking aan in de aanvullende pakketten: AV Standaard, AV Top en AV Student. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie DSW 2024

Hieronder vind je de premie van DSW. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget Combinatie
2024

2023

2022

€ 149,00

€ 137,50

€ 127,75

2021 € 124,50
2020 € 118,00

Eigen risico DSW 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Bij DSW verlagen ze dit met een symbolisch bedrag van 10 euro. Bij DSW betaal je daarom 375 euro eigen risico. Dit geldt overigens niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de DSW Zorgverzekering

De DSW Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 8,2.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 8,0.

De DSW Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De DSW Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 8,1.

De DSW Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De DSW Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De DSW Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2008 van 7 juli 2008 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DSW Zorgverzekering

Ze zeggen veel te vergoeden, maar zijn heel strict. Helaas hierdoor ook zelf kosten gemaakt wat ik niet had bij andere verzekeringen.

100% vrije keuze….. schrijven ze….ze moeten schrijven 100% vrije keuze behalve als we geen contract hebben met de gekozen zorgverlener. Erg misleidend

Niks te klagen in al die tyd dat ik bij de zit Het is voor mij, armoedzaaier sinds ik niet mag werken, de juiste zorgverzekeraar! Alleen wil ik automatische incasso en dat lukt nog niet

NIET DOEN! In Den Haag naar een GGZ instelling gegaan. DSW stuurt de nota van de instelling naar mij en zegt dat ik het zelf moet betalen voor een zorg dat bij Basis verzekering hoort. Verder geven ze geen toelichting waarom???

Hufters zijn het!!! Slik al meer dan een jaar propranolol van het merk teva, bevalt super en nooit problemen. Bij het ophalen van mijn herhaalrecept kreeg ik ineens propranolol van het merk accord. Werkte voor geen meter. Slapeloze nachten en het hart in de keel. Volgens de apotheek ander merk gekregen door inmenging van dsw. Reden: op dit moment accord goedkoper dan teva. Gevolg: meer lichamelijke klachten. Bedankt vieze klootzakken, eind van dit jaar een andere zorgverzekeraar zoeken!!

Sinds een jaar bij DSW na 10 jaar bij de IZA gezeten te hebben. Wij hebben het duurste pakket, maar inentingen worden niet vergoedt ondanks dat dit wel in de polisvoorwaarden staat. Men komt met aanvullende eisen en vergoedt niet. Ik ga weer terug naar de IZA.

dsw krijgt van mij deze slechte waardering omdat zij mij het eigen risico van 2017 in rekening brengt nadat een arts mijn gezicht ernstige vlekken doo

Voor een urgente medische zorg weigerde DSW elke medewerking ivm een zogenaamde niet-betaling van 20,= aan premie (voor iemand die al 20 jaar klant was !). Hetgeen was te wijten aan de financiële administratie van DSW, die de betalingen niet op orde had. Schandalig. Een bestuurder (Oomen) met veel poeha, maar een weinig solide organisatie achter zich.

pas geleden deurwaarder op mijn dak via de dsw. liep 3 maanden achter volgens hun. ik kwaad naar de bank en daar de gegevens van die zogenaamd niet betaalde maanden opgevraagd. en wat blijkt:gewoon netjes betaalt. maand daarvoor probeerde ze dit ook al via een andere deurwaarder. ook toen de bewijzen bij de bank opgevraagd. ach ja de feestdagen weer in het verschiet en dan komen ze weer geld tekort daar. ze moeten toch ergens die premieverlaging vandaan halen . dit bedrijf is een grote corupte witte boorden bende. gaat daar ook zeker weg,ze voegen echt geen ene klote toe.

DSW is qua service en vergoedingen sinds dit jaar opvallend patientonvriendelijk geworden. Je wordt gewoon weggestuurd uit het ziekenhuis en krijgt geen revalidatie vergoed na een grote operatie, schande! Heb een klacht neergelegd bij de IGZ en NZA.

Een gewaarschuwd mens telt… idd ik heb er zo spijt van dat ik me daar ooit aangemeld heb. Wat een vreselijke mensen werken daar ongelooflijk bijdehand zullen geen fouten toegeven geen verstand van zaken

Wissel al jaren regelmatig van verzekering. Had tot op heden altijd de goedkoopste gekozen maar ben nu klant van DSW! Wat een verademing, de vriendelijke service, het mee denken, de zeer bijzondere gedetaileerde wijze waarop ze communiseren en je op de hoogte houden, advies/suggesties voor betere zorg. Dit heb ik bij geen enkele andere verzekering meegemaakt! Betaald als ik puur op prijs vergelijk misschien een paar euro per maand meer maar kan mij niet voorstellen nog te gaan wisselen komend jaar of daarop! Top bedrijf, absoluut doen, vooral als je kinderen hebt die extra zorg vereisen.

Zeer handige en eenvoudige app om zaken te regelen!

Een heldere verzekering met een schappelijke premie en een zeer goede klantenservice. Verder een directeur die zich jarenlang geen salaris toekende en zijn salaris aan een goed doel gaf. Waar vindt je nog zoiets. Ook zijn ze zeer actief in de regio Delft Schiedam Westland om de zorg te verbeteren. Een complete niet dure aanvullende verzekering waar veel inzet met 80% vergoeding.

Zeer transparante verzekeraar met goede filosofie. Laat zich niet meeslepen door de graaicultuur van het overkoepelende orgaan van zorgverzekeraars en durft zich echt hard te maken voor de patiënt tegenover deze malafide zorggraaicultuur. Een directeur die zijn salaris ter beschikking stelt en de evt. overwinst teruggeeft aan de verzekerde. Zeer duidelijke overzichten van voor jou gedeclareerde bedragen en uitstekende website die meteen toegankelijk is. Deze verzekeraar besteedt geen geld aan reclame campagnes maar besteedt het geld aan de zorg. Daarom verdient deze verzekeraar meer aandacht buiten het "ons kent ons" cultuurtje.

ben jaren klant geweest bij deze zorgverzekering, wel eens gemopperd maar we zijn er wel uitgekomen, maar wat ze nou geflikt hebben. De rechter heeft gelukkig geoordeeld dat DSW toch die behandeling moest betalen, maar helaas: te laat! ben vanavond onmiddellijk toen ik hier achter kwam overgestapt op een andere verzekeraar!

Ging naar Spanje en deze lui schreven mij uit, pakten nog wel premie voor hele maand, zonder mij de gelegenheid te geven mij in Spanje in te laten schrijven. Kwam ook nog per brief gedateerd 14 november 2016 en kreeg dat pas 26 november ipv via mijn Dsw nu nooit meer deze woekerpolis maatschappij, zijn eigenlijk allemaal hetzelfde gadverdamme

Snelle betaling, zeer transparant. Bij klantenservice geen eindeloze keuzemenu's, maar direct een persoon aan de lijn. Sommige vergoedingen wel lager dan bij andere verzekeraars, maar dat weegt zeker op tegen het premievoordeel!

Echt een prima zorgverzekering, betrouwbaar, transparant, prima pakket aanvullende verzekeringen. In het enna goedkoopstepakket zit al een zeer goede tandartskosten vergoeding in. In het duurste pakket is dit helemaal goed geregeld. Geen kleine lettertjes, gewoon heel duidelijk je weet waarvoor je betaald en wat er verbod wordt. Zeer snelle uitbetaling en een top klantenservices die met je meedenkt. Een zorgverzekering bij DSW is echt een aanrader!

Voor een bezoek aan een specialist werd extra 425 euro in rekening gebracht, uitleg hierover was zo summier dat ik maar niet meer heb geprobeerd om goede uitleg te krijgen.

Bril geen recht op vergoeding geen cent. Alleen als je een hele erge afwijking hebt en dan ook maar 70 euro. Een schande. Tandarts en ortho hele rare regels waarbij je al heel snel aan hoge kosten zit. 1× per jaar bij de tandarts krijg je vergoed. Stel je moet je kies vullen het kijken bij keer 2 gelijk betalen. Ortho nog erger je betaalt je scheel. Slechtse verzekering die ik ooit heb gehad. In het nieuwe jaar weg daar en nooit mee terug!

Na verhuizing, ook van huisarts willen veranderen. De nieuwe huisarts neemt geen patiënten aan die bij DSW verzekerd zijn. Dat geeft te denken, andere arts geprobeerd, ook deze wil mij niet in zijn bestand…… Na wat doorvragen blijkt dat deze verzekeraar dusdanig met de vergoedingen omgaat dat er dus geen DSW verzekerden aangenomen worden. EEA speelt zich af rondom Schiedam, de proeftuin van DSW. Medelanders pas op! "Zorg" slaat vooral op zoveel mogelijk de bedrijfskas te sponsoren.

Ik heb DSW nu 2 jaar en ben er redelijk tevreden over . Nooit gezeur of lange wachttijd bij het betalen van een rekening . Ik kwam van Avero achmea af en dat was een dofffe ellende .Maar nu bij DSW nooit problemen gehad . Sommige dingen mis ik in hun polis oa brillen daar moet je zo onderhand blind voor zijn wil je die vergoed krijgen . Maar daar is de prijs ook na .

Aanvullende verzekering valt erg tegen. Met name fysiotherapie, manuele therapie en orthomanuele therapie. Dit splitsen ze op en dan krijg je ineens na 9 behandeling (standaard aanvullend) een factuur voor je kiezen. Voetreflex wordt door velen wel deels vergoed, door DSW niets (heb ik nooit eerder nodig gehad, pas sinds dit jaar en dan kom je daar achter).

na Menzis en Univé , terecht gekomen bij DSW .En ik kan vertellen wat een goede keuze is dit geweest .Je hebt met mensen te maken die klantvriendelijk zijn .Er is een luisterend oor voor je en er wordt met JOU meegedacht . Na een ongeluk , waar iemand mij van achter aangereden heeft , sprong DSW in de ban om me te helpen om eigenrisico die gebruikt werd bij maken van ziekenhuis-foto's -fysio , terug te halen bij tegenpartij van ongeluk veroorzaker . Ik vind dat heeft nog nooit een andere zorgverzekeraar gedaan . Als ik in gesprek ben met vrienden en bekenden , dan zijn ze verbaasd dat DSW zoiets doet. Natuurlijk ben ik zelf ook verbaasd daar over .Super verzkering

Ik heb me voor 2016 bij DSW voor het eerst aangemeld. Naar mijn idee een verzekeraar met vrije keuze en lage kosten voor de basisverzekering met een bescheiden aanvullende verzekering. Prima App. Duidelijke toelichting. Een verademing na alle onoverzichtelijke aanbiedingen.

Voor alle vergoedingen zijn er ontbindende voorwaarden. Lees goed alle kleine lettertjes. Je hebt nergens recht op! Bril vergoeding alleen vanaf 6 dioptrie. Dat heeft dus niemand. Alternatieve zorg alleen door artsen. Meeste behandelaars zijn therapeuten. Krijg je ook niks. Tandarts veel code' s niet vergoed. Dit zijn maar enkele voorbeelden.Heb je wel recht op een vergoeding moet je er iedere keer achteraan, of je krijgt zelfs niks. Wees voorzichtig! Voor mij nooit weer Dsw.

Ik ben vanaf 2011 verzekerd bij DSW. Nooit klachten! Altijd nette service. Zij hebben mij vandaag enorm geholpen waardoor ik huilend met de telefoniste aan de telefoon zat. Om misbruik te voorkomen treed ik verder niet in details. DSW houdt zich aan de wet zoals ook moet maar als ze even kunnen helpen ze je als mens en niet als bedrijf!

Verleden jaar ben ik overgestapt van Menzis, die zonder opgave van reden de premie met € 30,– per maand verhoogde. Onder leiding van een D66 manager verloor het de sociale aspecten. Ik heb bij deFNV mijn beklag gedaan over het feit dat ze zich nog steeds op hun verbond met de vakbeweging voor laten staan. Bij DSW kom ik hetzelfde pakket krijgen voor het bedrag wat ik voor het graaien van Menzis betaalde

Deze zorgverzekeraars doet niet aan risicoselectie of collectiviteitsverzekeringen. Een van de weinige echte zorgverzekeraars i.pv. Schadeverzekeraars. DSW heeft 4 transparante aanvullende polissen, waar de tandartsdekking bij in zit.

Op aanraden van consumentenbond dsw als voordelige maar toch mijn wensen zal honoreren. Maar dat viel dus forst tegen. ik moest zelf het nodige betalen waardoor kosten zon 30 euro per maand omkhhog gingen. bijv. een meervlaksvulling slechts 5 euro duurder werd niet vergoed, voor gebitsreiniging deel betalen, geen bril vergoeding(4+), weinig vergoeding voor steunzolen(30 euro),geen gedeeltelijke vergoeding lidmij Lyme-patientenvereniging . Ik ga dus weer terug naar mijn oude verzekering: Zorg en Zekerheid waar ik ook nog 250 euro per jaar voor mijn WMO huish.hulp krijg.

Aanbieding van compleet pakket. Duidelijke informatie over ingediende declaraties door zorgverleners. Geen belachelijke contract eisen voor fysiotherapeut.

Nooit geen gezeur overrekeningen, goede voorzieningen en geen fabels.

Declaraties altijd heel vlug vergoed. Was vroeger wel anders bij Ohra. Goed verzekerd voor een lage goede prijs. Nooit problemen bij DSW gehad. Vroeger wel bij Ohra. De noodzakelijkste dingen wilden ze niet vergoeden. Blij dat ik daar weg ben.

Het is volgens mij een betrouwbare eerlijke verzekeraar

DSW is transparant en niet duur. Duidelijk is de brochure en zijn ze klant vriendelijk. Dat is mijn ervaring met D S W. als er toch iets te melden valt is het jammer dat de vergoeding voor de bril of glazen minimaal zijn en moet je een hele hoge sterkte hebben om iets vergoed te krijgen.

Komt in beginsel over als de goedkoopste, meest complete en goed communicerende zorgverzekering. In de praktijk blijkt de afstand tussen verzekeraar en klant zeer ver weg. Zelf ingediende declaraties worden in eerste instantie nooit vergoed. Na contact, per email of telefoon, is men soms bereidt te voldoen aan hun eigen voorwaarden. Telefonisch contact is buitengewoon onvriendelijk. Je wordt gelijk in de hoek van de "zeur` gezet. De kleine letters in de polis zijn dermate ingewikkeld, dat de doorsnee klant hier nooit uitkomt. Uitleg vindt eerst dan plaats, als hier op aan gedrongen wordt. Buitengewoon botte emailcommunicatie en weinig duidelijkheid op je MijnDSW. Klinkt wel goed als je directeur zijn salaris teruggeeft, maar deze coulante houding leeft niet binnen de rest van het bedrijf.

Goedkope verzekering en goed.Ik bel altijd even of de zorgverlener waar ik heen moet vergoed wordt. Nog geen klachten over deze verzekering gehad.

DSW is een pretentieloze zorgverzekeraar, die zonder allerlei uitzonderingen doet wat een verzekeraar moet doen. Ze zijn veel meer klantgericht dan andere verzekeraars, waarmee ik te maken heb gehad. Geen ondoorzichtige polissen met recht voor de raap met een lage premie. Ook zeer kritisch tegenover andere zorgverzekeraars, die veel hun eigen belang voorop stellen. Zeer aan te raden!

Niet de goedkoopste, maar wel vrije artsenkeuze, helderheid in de polis over wat wel en niet uitbetaald wordt (en hoeveel behandelingen / welk percentage). Vrijwel alle facturen gaan rechtstreeks naar de zorgverzekeraar en ik krijg een melding dat er een declaratie is ingediend. Vriendelijke klantenservice die me nog niet met een kluitje het riet ingestuurd hebben.

Ik ben heel ontevreden over de aanvullende verzekering (ik heb de top-AV). De vergoedingen zijn ondoorzichtig. DSW is op zoek naar de redenen om je declaratie niet te vergoeden. Bijvoorbeeld: – podo-therapie wordt wel vergoed, maar podo-posturaal therapie blijkt van niet. Het verschil tussen de therapie-vormen kan een leek niet uitleggen, het is dezelfde beroepsvereniging. Maar declaratie wordt wel geweigerd. – mond-hygienist, wordt maar 13,20 per dag vergoed met een maximum van 25,- per jaar. Dat is niets natuurlijk. En het gaat nb. om preventie! – om onduidelijke redenen heb je dan wel weer 36 sessie met een fysiotherapeut per jaar

Ingediende facturen worden snel en conform polis uitgekeerd.

DSW rommelt niet met zgn. kortingen zoals diverse andere verzekeraars wel doen, maar heeft een nette basisprijs die goed kan concurreren met overige verzekeraars. DSW benadert haar verzekerden menselijk ('k heb het bij een grote zorgverzekeraar anders meegemaakt!) en geeft een duidelijke uitleg via de mail als je vragen hebt. De polisvoorwaarden bij DSW zijn duidelijk en overzichtelijk en de aanvullende verzekering geeft veel aanvullende zorg voor een redelijke premie. Voor hun website geef ik DSW een 10.

Goed verantwoorde premie. Solidair met iedereen. Zeer goede aanvullende verzekering met tandartskosten er bij in.

Altijd tevreden geweest over Zorgverzekeraar DSW, nu zijn wij het echter niet eens met declaraties van het ziekenhuis Erasmus MC, wij waren verbaasd over de enorme bedragen die werden gedeclareerd, in eerste instantie DSW gebeld dat wij de nota's graag wilden ontvangen om te zien wat er nu eigenlijk gedeclareerd was. Deze stuurden ons echter door naar het Erasmus MC, hiervan ontvingen wij echter alleen een printscreen uit hun systeem met veel data (ook data dat wij niet in het ziekenhuis geweest zijn!!), code's en vage omschrijvingen, zonder specificatie van bedragen, alleen een totaal bedrag van zo'n slordige € 2800 en € 3300…. Gevraagd om een duidelijk rekening, maar dat blijkt daar geen mogelijkheid, in tegenstelling wat de NZa aangeeft.. Opnieuw DSW gebeld, helaas zij doen niets…Onbegrijpelijk, de klant trekt aan de bel over een ingediende en betaalde declaratie en de verzekeraar geeft niet thuis?? Nu begrijp is wel de hoge zorgkosten in Nederland!!

Ik had per abuis de standaard aanvullende verzekering gekozen. Daar heb ik spijt van.Ik heb diabetes 2 en nu wordt mijn pedicure niet meer vergoed. Menzis maakte daar nooit een probleem van

Waardeloos! Wij zijn de beste, wij zijn de goedkoopste..allemaal bla bla. Vergoeden alleen bij zeer ernstige gevallen. Niet naar DSW gaan, dat is pas zorg! DSW staat voor: (D)e (S)lechtste (W)aardeloze zorgverzekering

Het is een puinhoop in de zorgverzekering in Nederland, steeds meer zelf betalen, steeds hogere premies, DSW is dan nog met kop en schouders de beste van alle slechte zorgverzekeringen, de directeur is dan gelukkig ook al schatrijk en geeft zijn jaarloon elk jaar aan een goed doel, dat schijntje van ik dacht 175.000 euro is echt een schijntje van zijn bezit, ik kan, na vele jaren verzekerd te zijn, deze zorgmaatschappij wel aanbevelen, gespreide betaling van je eigen risico is ook een mooie oplossing, anders is het niet te betalen.

onze eerste ervaringen met DSW we zijn net overgestapt van UMC naar DSW zijn uitstekend, duidelijke website ,uitstekende en duidelijke zorgverzekering en een scherpe prijs basis av standaard en een zeer goed en direct telefonisch contact en antwoord top en de vrije zorgkeuze en spreiding eigen risico in 10 maand en geen 0900 nummer bellen

Ik ben er al jaren verzekerd en DSWKTOP doet wat het belooft. Betalingen binnen enkele dagen. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Geen eindeloze keuzemenu,s. Scherpe premie. Sociaal en betrokken. En ik kreeg premie terug omdat de kosten meevielen. Heel bijzonder. Als enige zorgverzekeraar is DSW tegen de afschaffing van de vrije artsenkeuze.

Zeer proffesionele organisatie, snel en flexible. binnen een week staat het geld van een declaratie op je rekening.

Opzich een goede verzekering maar je moet wel heel slecht zien wil je je bril vergoed krijgen ( sterkte vann -/ 6). Voor ggz moet je je halve levensverhaal vertellen wil je dat laten vergoeden. Een verwijsbrief via mijn arts accepteren ze niet. De arts moet het dan jaar mij sturen en ik naar DSW. In mijn regio (buiten omgeving Schiedam) is de vergoeding mij te laag. Vandaar dat ik ga overstappen naar een andere kleine verzekering die meer in mijn regio zit.

Ik hoor alleen maar goede ervaringen. Ik heb het idee een goede keuze te hebben gemaakt. Om deze zorgverzekering te nemen. En ook voordeliger is tegenover andere verzekeringen.met ruimere vergoedingen.

Premie voor Basiszorg en Aanvullende premie zijn betaalbaal omdat ze geen winstoogmerk hebben, sterker nog aan het einde van het jaar krijg je zelfs korting. dat is voor dit jaar ook weer toegezegd.

Snelle afhandeling, goede klantenservice. Ik ben heel tevreden. Enige minpuntje is dat onoverzichtelijk is welke tandartskosten wel en niet vergoed worden. Het lijkt vaak of alles eronder valt, maar dan is er een onderdeel van de behandeling met een ander nummer en dat is dan niet vergoed.

goede dekking tegen lage premie en super snelle efficiënte afhandeling declaraties

Ik heb alleen maar positieve berichten te melden over DSW. Telefonische zeer makkelijk te bereiken met weinig of geen wachttijden. Personeel vriendelijk en geduldig. Snelle uitbetaling van ingediende nota's. Premie voor 2015 is al bekend en zullen niet worden verhoogd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen