Over Zeker.com

Wat doet Zeker.com?

Zeker.com helpt jou te besparen op verzekeringen en andere vaste lasten. Bovendien vind je op Zeker.com veel verzekeringsbeoordelingen. Duizenden mensen laten hier jaarlijks een review achter. Daarmee helpen zij anderen in de zoektocht naar een goede verzekering. En zo wordt tevens de kwaliteit van verzekeraars in beeld gebracht.

Je kunt zelf je verzekeraar beoordelen, maar ook ervaringen van anderen lezen. Zo proberen we iedereen te voorzien van volledige informatie.

Zeker.com bemiddelt niet

Zeker.com bemiddelt en adviseert niet bij het sluiten van verzekeringen. Daarnaast kunnen de medewerkers van Zeker.com niet meekijken met uw polis. Zeker.com is niet actief als verzekeraar of adviseur.

Bedrijfsgegevens

Zeker.com is onderdeel van M4LEF BV en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70310629. Wij zijn gevestigd op
Saturnusstraat 68, 1829 CZ Alkmaar.

Wie werken er bij Zeker.com?

Bij Zeker.com werkt een klein en gepassioneerd team. Leon Schouten is de directeur en is al meer dan 14 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Daarnaast werken er meerdere tekstschrijvers. Zij zorgen ervoor dat alle content op de website actueel en correct is. Tevens houdt Zeker.com zich bezig met onderzoeken. Meerdere onderzoeken van Zeker.com zijn breed uitgemeten in de pers.

Lees hier meer over de medewerkers.

Zeker.com medewerkers

Zeker.com en de pers

Heb je ons voorbij zien komen op één van de grote nieuwssites? Dat kan! Wij doen regelmatig onderzoek en schrijven daar persberichten over. Daarnaast worden we door journalisten ook vaak gevraagd om onze mening of kijk op bepaalde zaken te geven.

Natuurlijk staan wij pers graag te woord. Voor interview verzoeken of andere pers gerelateerde zaken kan contact opgenomen worden via leon[@]zeker.com of via telefoonnummer 072-8445285 .

Zeker.com in de media

Wij worden regelmatig als experts gevraagd in de media. Enkele voorbeelden vind je hieronder.

  • RADAR: autoverzekering bij de buren honderden euro’s duurder (september 2021)
  • KASSA: besparing van 1.300 euro op autoverzekering mogelijk (september 2021)
  • Hart van Nederland: Nederlanders kunnen zorgpremies niet meer betalen (december 2020)
  • KASSA: 15 grootste misverstanden over de zorgverzekering (december 2020)
  • RTL Nieuws: zorgverzekering premies bekend (november 2020)

Veelgestelde vragen

Hoe komt de score op Zeker.com tot stand?
De scores op Zeker.com worden gebaseerd op basis van klantbeoordelingen. Naast scores worden ook de top 5 beste en top 5 populairste getoond. Deze worden gebaseerd op basis van de klantbeoordelingen en het aantal keer dat de betreffende pagina wordt bezocht.

Kan de Zeker.com-score worden beïnvloed?
Nee, het is niet mogelijk om een score te beïnvloeden. Het proces gaat automatisch en op een eerlijke manier. Verzekeraars kunnen hier dus niet voor betalen. Ook het al dan niet actief aangaan van een samenwerking met Zeker.com heeft geen invloed op de totstandkoming van de score. 

Worden alle aanbieders getoond op Zeker.com?
Nee, niet alle verzekeraars worden getoond. Mede omdat niet alle verzekeraars hun verzekeringen aanbieden via vergelijkingssites.

Hoe verdient Zeker.com geld?
Indien een bezoeker van Zeker.com een verzekering afsluit bij een van onze partners, krijgen wij hier een eenmalige vergoeding voor. Dit is niet altijd het geval, soms wordt een verzekeraar gratis op onze website getoond en ontvangen wij geen vergoeding.

Waar komen de ervaringen vandaan en hoe betrouwbaar zijn ze?
Iedereen kan via Zeker.com ervaringen met zijn verzekeraar delen. Wel dienen deze ervaringen aan regels te voldoen om misbruik te voorkomen. Met het delen van ervaringen dragen consumenten bij aan een actueel en compleet overzicht van de klanttevredenheid per verzekeraar.

Ervaringen op Zeker.com

Wil je anderen helpen betere financiële beslissingen te maken? Deel dan ook je verzekeringservaringen op Zeker.com!

We vinden het heel fijn als je je ervaring via Zeker.com deelt, maar kwaliteit en betrouwbaarheid is ook heel belangrijk. Daarom dienen ervaringen aan een aantal regels te voldoen:

  • Geldig e-mail adres: omdat we alleen betrouwbare ervaringen op Zeker.com willen, dien je onder andere je e-mail adres invoeren. Je ontvangt een e-mail om te controleren of het adres inderdaad werkt en van jou is. Je e-mail adres wordt niet op de website getoond.
  • Fatsoenlijk taalgebruik: ervaringen met schuttingtaal of beledigende teksten worden niet toegestaan.
  • Feitelijke reacties: bij twijfel over de inhoud van een ervaring kunnen we navraag bij je doen.
  • Geen belangenverstrengeling: medewerkers of belanghebbenden van verzekeraars mogen geen ervaringen plaatsen. Om deze reden wordt het IP-adres opgeslagen.

Zodra aan deze regels is voldaan, wordt de ervaring zichtbaar op Zeker.com. Alvast namens al onze bezoekers: bedankt!

Contact

Adres

Saturnusstraat 68
1829 CZ Alkmaar

Contact

E-mail: info [@] zeker.com
Telefoon: 072-8445285

Geopend op

Ma – vr: 09.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 13.00 uur
Zo: gesloten

Voor vragen over verzekeringen verwijzen we naar je verzekeraar of tussenpersoon. Wij kunnen hier geen informatie over verstrekken.

Onze andere websites

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.