Over Zeker.com

Zeker.com is een website die jou zekerheid wil geven over verzekeringen en financiële beslissingen. Je vindt er o.a. informatie over alle verzekeringen, waaronder bijvoorbeeld:

Zeker.com is Nederlands grootste site met verzekeringservaringen. Duizenden consumenten hebben hun verzekeraar op deze onafhankelijke site beoordeeld. Zo wordt de kwaliteit van verzekeraars in beeld gebracht.

Je kunt zelf je verzekeraar beoordelen, maar ook ervaringen van anderen lezen. Hiermee kun je betere financiële beslissingen nemen.
Met Zeker.com wordt een brug geslagen tussen consumenten en verzekeraars. Zo helpen wij problemen op te lossen en producten te verbeteren. Wij denken dat dat betere producten, hogere klanttevredenheid en een duurzamere relatie tussen partijen oplevert.

Zeker.com bemiddelt niet bij het sluiten van verzekeringen en is ook niet actief als adviseur. We ontvangen daarom geen provisie.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Zeker.com? Kijk dan eens in de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe komt de score op Zeker.com tot stand?

De overzichten op Zeker.com komen algoritmisch tot stand, net als bijvoorbeeld de zoekresultaten van Google.
De score komt tot stand op basis de combinatie van expert- en klantbeoordelingen. Een algoritme vertaalt deze beoordelingen naar een eindscore. Daarbij wordt rekening gehouden met diverse factoren. Zo worden verzekeringen met meer en betere ervaringen hoger getoond, maar ook wordt er gekeken naar het aantal ervaringen.

Kan de Zeker.com-score worden beïnvloed?
Nee, het is op geen enkele wijze mogelijk om het algoritme dat de score bepaalt te manipuleren. Verzekeraars kunnen hier dus niet voor kunnen betalen.
Ook het al dan niet actief aangaan van een samenwerking met Zeker.com heeft geen invloed op de totstandkoming van de de score.

Worden alle aanbieders getoond op Zeker.com?
We nemen standaard alle verzekeraars op in onze site. Dat doen we kosteloos. Zo profiteren bezoekers van een volledig en onafhankelijk overzicht.

Hoe verdient Zeker.com geld?
In sommige gevallen kunnen we een eenmalige vergoeding krijgen zodra onze bezoekers gaan prijsvergelijken en daarbij een verzekering sluiten. Het prijsvergelijken loopt via onze partners.
Verder kunnen verzekeraars optioneel een vergoeding geven voor bezoekers van Zeker.com die direct bij hen een verzekering sluiten.

Waar komen de ervaringen vandaan en hoe betrouwbaar zijn ze?
Iedereen kan via Zeker.com ervaringen met zijn verzekeraar delen. Wel dienen deze ervaringen aan regels te voldoen om misbruik te voorkomen.

Met het delen van ervaringen dragen consumenten bij aan een actueel en compleet overzicht van de klanttevredenheid per verzekeraar.

Zeker.com en de pers

Heb je ons voorbij zien komen op één van de grote nieuwssites? Dat kan! Wij doen regelmatig onderzoek en schrijven daar persberichten over. Daarnaast worden we door journalisten ook vaak gevraagd om onze mening of kijk op bepaalde zaken te geven.

Natuurlijk staan wij pers graag te woord. Voor verzoeken voor interviews of andere persgerelateerde zaken kan contact opgenomen worden via info@zeker.com of via telefoonnummer 072-8445285.

Contact

Voor vragen over verzekeringen verwijzen we naar je verzekeraar of tussenpersoon.
Wij kunnen je hier geen informatie over verstrekken.

Bezoekadres:
Saturnusstraat 68
1829CZ Alkmaar
Postadres:
Saturnusstraat 68
1829CZ Alkmaar
E-mailadres:

Ervaringen op Zeker.com

Wil je anderen helpen betere financiële beslissingen te maken? Deel dan ook je verzekeringservaringen op Zeker.com!

We vinden het heel fijn als je je ervaring via Zeker.com deelt, maar kwaliteit en betrouwbaarheid is ook heel belangrijk. Daarom dienen ervaringen aan een aantal regels te voldoen:

  • Geldig e-mail adres: omdat we alleen betrouwbare ervaringen op Zeker.com willen, dien je onder andere je e-mail adres invoeren. Je ontvangt een e-mail om te controleren of het adres inderdaad werkt en van jou is. Je e-mail adres wordt niet op de website getoond.
  • Fatsoenlijk taalgebruik: ervaringen met schuttingtaal of beledigende teksten worden niet toegestaan.
  • Feitelijke reacties: bij twijfel over de inhoud van een ervaring kunnen we navraag bij je doen.
  • Geen belangenverstrengeling: medewerkers of belanghebbenden van verzekeraars mogen geen ervaringen plaatsen. Om deze reden wordt het IP-adres opgeslagen.

Zodra aan deze regels is voldaan, wordt de ervaring zichtbaar op Zeker.com. Alvast namens al onze bezoekers: bedankt!

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.