Kostbaarhedenverzekering September 2023  vergelijken

Wie waardevolle spullen in huis heeft, kan kiezen voor een kostbaarhedenverzekering. Deze verzekering biedt dekking voor waardevolle voorwerpen of verzamelingen als die door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. 

De gewone inboedelverzekering dekt deze kosten ook, maar tot een bepaald bedrag. Wie een hogere waarde aan spullen heeft, kan deze extra verzekeren. Je kunt hierbij denken aan een kunstcollectie, exclusieve sierraden of antiek. 

Kostbaarhedenverzekering vergelijken September 2023 

Hieronder kun je de kostbaarhedenverzekering vergelijken van een aantal grote verzekeraars. Vergelijken is verstandig omdat iedereen een andere premie rekent. Vergelijk daarbij niet alleen de premies, maar ook de voorwaarden. Daarin staat precies wat wel en niet gedekt is en tot welk bedrag.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste kostbaarhedenverzekeringen

Top 5 populairste kostbaarhedenverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de kostbaarhedenverzekeraars

unive
centraal-beheer
fbto_198x58
abn-amro_96x35
ohra
allianz_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 16 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Eerst een dubbele verzekering (Chubb vond het nodig een telefoon 2x te verzekeren) Na vele mails een bevestiging dat er 1 verzekering was beëindigd, maar restitutie kreeg ik niet. Na het storneren van de premie kreeg ik binnen 3 dagen een dreigmail met incassobureau etc. Na weer veel mails hebben ze nu maar alles beëindigd ook mijn goede verzekering maar ook nog steeds geen restitutie. Een groot drama daar. NOOIT meer Chubb voor mij

Geen sterren waard , wat een stel boeven ! Via T-Mobile deze verzekering op onze mobiels genomen , na 3 jaar , op gezegd via de T-Mobile vestiging in Delft , formulier ter plaatsen ingevuld , afgehandeld door medewerker T -Mobile . Word er eind juli nogmaals de premie ingehouden door Chubb Ik probeer Chubb te bereiken via telefoon , via mail lukt niet . Ik haal de geïncasseerde premies terug . Deze hoef ik niet meer te betalen . Nu wel direct actie van Chubb een incassobureau met dreigende berichten en mailtjes en extra incassokosten te betalen . Gereageerd naar het incassobureau, met wat moeite wel te bereiken , Chubb blijft erbij dat wij nog niet opgezegd hebben . Screenshot van T- Mobile laat zien dat wij wel degelijk de verzekering hebben stopgezet .

Niet klantvriendelijk. Laten gerust twee toestelverzekeringen doorlopen op 1 telefoonnummer. Heel laat met een reactie op een vraag hierover, maar super snel met een incassobureau op je dak sturen als je 1 maand premie nog niet hebt betaald omdat je eerst wacht op antwoord op je mail.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen