Hondenverzekering vergelijken

Een hondenverzekering kun je zien als onze zorgverzekering. Heeft jouw hond medische zorg nodig? Dan worden deze kosten vergoed door de hondenverzekering. Hieronder kun je onafhankelijk de hondenverzekering vergelijken. Vul een aantal gegevens van jouw hond in en je ziet direct welke dekking het best past en hoeveel premie je daarvoor betaalt.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de hondenverzekeraars

petplan
ohra
hema_96x35o
inshared
reaal-dier-en-zorg_96x35
aegon_198x58

Veelgestelde vragen:

Nee, een hondenverzekering is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om zelf geld opzij te zetten. Zo kom je niet in moeilijkheden als er iets met je hond is. Mensen met een groter inkomen kunnen ook kiezen de kosten zelf te dragen. Toch kiest meer dan de helft van de hondenbezitters voor een verzekering.

Als je wilt dat je hond gesteriliseerd wordt zijn er meerdere mogelijkheden. Los van het voorkomen van zwangerschappen zijn er ook andere voordelen. Je hond heeft, na de ingreep, immers minder kans op tumoren of baarmoederontstekingen.

In de meeste gevallen valt castratie/sterilisatie niet onder de basisdekking. Voor enkele euro’s per maand is dit toegevoegd aan je verzekering met een aanvullend pakket. Ook hierbij is het raadzaam om de verzekeraars naast elkaar te leggen. Zo voorkom je dat je meer betaalt dan nodig.

Een zorgverzekering of ziektekostenverzekering voor een hond is hetzelfde als een hondenverzekering. In Nederland worden er verschillende namen gehanteerd voor deze verzekering, maar ze zijn allemaal hetzelfde.

Laatste klantbeoordelingen

Mensen DOE HET NIET. Klassieker in verzekeringsland, de TOP verzekering genomen en niets is gedekt. Alle declaraties tot op heden -circa 400 euro- over 6 behandelingen allemaal afgewezen. Erg onhandig ook om declaratie in te dienen, handmatig alles zogenaamd geautomatiseerd = over elk invoerveld struikelen…Ohra dierenverzekering is waardeloos. Zit er nog een jaar aan vast en dan dikke doei.

Mensen doe het niet. Overgestapt van Hema naar Ohra. Hond heeft in t verleden maag en darmklachten gehad. Nu bij Ohra declaratie ingediend voor wederom die klachten maar omdat die klachten eerder al bestonden vergoeden ze niks en voor de toekomst ook uitgesloten van vergoeding. In plaats dat ze voor acceptatie de patientenkaart opvragen en n.a.v. verzekeren zodat je van tevoren weet wat uitgesloten gaat worden, maar nee hoor. Gewoon oneerlijke praktijken. Zit er wel voor 1 jaar aan vast maar zodra ik kan zeg ik op en NOOIT meer ohra. Bah!

Al de negatieve reacties hier zijn van mensen die duidelijk niet goed de voorwaarden hebben gelezen of snappen. Mijn hond is hier nu 8 jaar verzekerd. Ik spaar mijn rekeningen altijd per jaar op. Zodat je maar 1x de 45 euro eigen bijdrage betaald. Als je alles netjes als aangegeven opstuurt. Krijg je altijd netjes snel een berekening van wat je terug gaat krijgen. Klopt bij mij tot nu toe altijd. En vaak binnen 1 tot 2 weken staat t op je rekening. Echt niks mis mee. Enige is dat de premie snel stijgt. En je best veel betaald maar dat is helaas bij elke verzekering.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen