Aegon Dierenverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze dierenverzekering:

  • Verzekerd vanaf €9,99 per maand
  • Ziektekosten vergoed tot €3.500,- per jaar
  • Vrije keuze dierenarts

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Dierenverzekering

waardeloze verzekering je krijg nooit wat terug na dit jaar stop ik er gelijk mee

Als huisdiereigenaar begrijp ik de behoefte om mijn geliefde huisdier te beschermen tegen onverwachte veterinaire kosten. Na het vergelijken van verschillende dierenverzekeringen, besloot ik om de Aegon Dierenverzekering uit te proberen. Helaas moet ik eerlijk toegeven dat mijn ervaring met deze verzekering teleurstellend was en ik het gevoel kreeg dat het meer om geldklopperij ging dan om daadwerkelijke zorg voor mijn huisdier. Het eerste probleem dat ik tegenkwam, was de complexiteit van de clausules en voorwaarden in het contract. Aegon leek altijd een manier te vinden om onder uitbetalingen te komen. Ik had gehoopt dat ik op Aegon kon vertrouwen in geval van nood, maar keer op keer ontdekte ik dat er altijd wel een regel was waar ze zich achter verscholen om niet uit te betalen. Het voelde alsof ik premie betaalde voor niets. Door deze negatieve ervaringen besloot ik uiteindelijk om het heft in eigen handen te nemen. In plaats van te vertrouwen op de Aegon Dierenverzekering, begon ik maandelijks geld opzij te zetten om eventuele veterinaire kosten te kunnen betalen. Deze aanpak bleek veel betrouwbaarder en transparanter te zijn. Ik had volledige controle over mijn eigen geld en hoefde me geen zorgen te maken over het voldoen aan de eindeloze clausules en voorwaarden. Al met al kan ik niet aanbevelen om in zee te gaan met de Aegon Dierenverzekering. Het voelt als een geldklopperij, waarbij uitbetalingen worden vermeden door de vele regels en clausules in het contract. Het is beter om zelf verantwoordelijkheid te nemen en maandelijks geld opzij te zetten voor mogelijke veterinaire kosten. Op die manier spek je niet de verzekering van Aegon, maar heb je wel de gemoedsrust dat je huisdier de benodigde zorg kan krijgen zonder tegengehouden te worden door complexe regels en ontbrekende uitbetalingen

Ik beoordeel deze verzekering met 1 ster maar hebben deze niet eens verdiend. Moest 1 ster doen anders kon ik dit niet plaatsen. Zijn oplichters. Heb 12 jaar verzekering betaald voor onze stafford, nooit iets geclaimd, nu geopereerd aan zijn bekkie, kosten €750 . Claim ingediend en krijgen €62 terug. Te zot voor woorden. €5000 aan verzekeringsgeld betaald en je krijgt een Engelse nothing. Zogenaamd niet mee verzekerd. Ik ben woest en raad iedereen aan GEEN dierenverzekering te nemen bij eagon . Ze spekken hun eigen pot en laten jou met een hoge rekening zitten.

Mijn hond al van pups af aan hier verzekerd. Helaas samen met mijn vriend in die tijd gedaan. Dit op zijn email adres voor de rest alles op mijn naam rekeningnummer adres etc. Na het uitgaan van de relatie meerdere malen aangeven dat ik dit wou veranderen wat niet mogelijk was. Nu jaren later heeft hij deze verzekering dus kunnen opzeggen zonder mijn toestemming. Hij heeft dit gedaan toen mijn hond net 8 was geworden. Waardoor ik deze nu nergens meer kan verzekeren. Aegon is nooit te bereiken en reageren weken later op een email waarbij ze totaal niet naar de situatie kijken.

Waardeloos. Premie gaat fors omhoog. Dekking gaat omlaag en er wordt haast niets vergoed. Altijd wel excuus waarom niet. En zijn haast niet te bereiken. Opzeggen of niet afsluiten.

Het is dat je geen 0 sterren kunt geven, meer zijn ze niet waard bij Aegon!

Oplichters, continu op zoek naar excuses, vertragingstechnieken, en uiteindelijk niks betalen. Direct gestopt

Ben al sinds 1997 klant bij Aegon die het overnam van Kruitvat voor mijn vorige en huidige hond. Direct na de overname wijzigde Aegon van alles maar het was te overzien. Nu in 2022 gaat niet alleen de premie fors omhoog maar moet je van iedere factuur 25% zelf betalen, dat is fors want eerder was dit 50 euro administratiekosten kosten en mocht je de facturen een jaar opsparen. Daarnaast is het verzekerde bedrag met 1000 EU per jaar verlaagd, dat is vreemd want de reden die zij opgeven voor de forse verhoging van de premie en de 25% zelf betalen is: omdat de dierenarts zo duur is geworden en er veel meer kan. Ze spreken zichzelf dus tegen. Voor mijn huidige hond blijf ik bij Aegon, voor een volgende ga ik zeker eens kijken wat andere verzekeraars te bieden hebben. Ik blijf het apart vinden dat een verzekeraar eenzijdig dit soort veranderingen in het nadeel van de klant kan invoeren in een bestaande overeenkomst.

Wij hebben een st bernard en achteraf blijkt er bijna niets vergoed te worden. Zelfs de darmproblemen die die heeft en waarvoor hij b12 injectie krijgt worden gewoon niet vergoed. Hoezo een bizarre verzekering? Grwoon nooit bij aegon moeten komen.

Ik heb vorig jaar toen mijn hond gezond was verklaar een dierenverzekering aangevraagd bij Aegon . Nu mn hond 1 jaar heeft en patella luxatie mankeert aan beide knieën ( waar hij dus niet mee Geboren is ) word de operatie niet vergoed ! De communicatie eromheen is ook waardeloos duurde weken eer ik überhaupt een antwoord kon krijgen ! Klantenkaart meerdere keer opgestuurd prijsindicatie wat je pas kan weten na bezoek orthopeed! Maar geen antwoord krijgen ! Nu is m’n hond geopereerd en word het niet vergoed !!! Ik vind het waardeloos . Dat ik niet eerder een antwoord heb gekregen . Sluit een verzekering af bij een gezonde hond dus dit hoort gewoon verzekerd te worden . Naar de diepte van de kniegroef kijken en het afschuiven op erfelijk vind ik schandalig !

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen