Aegon Autoverzekering

★★★★☆ 8/10 (174 reviews)

Logo verzekeraar Aegon

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Van de noodzakelijke verzekering tot zeer uitgebreid
  • Scherpe premie
  • Bepaal zelf je aanvullende dekkingen
  • Direct verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aegon Autoverzekering

De Aegon Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De Aegon Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De Aegon Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De Aegon Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Aegon Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een Beperkt Casco- en Vol Casco-dekking.

De Aegon Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Aegon Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Aegon Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aegon Autoverzekering

nadat ik van een vorige verzekering werd overgezet naar Aegon, niks anders gehad dan verkeerde datums en nadat ik hier zat van werd verzekering opgezegd en bleef ik nog steeds rekeningen krijgen, wat een ellende, na diverse telefoontjes te hebben gepleegd. pfff, kwamen rekeningen met dreiging dat ik uit de verzekering werd gegooid en niet meer mocht rijden, haha wat een sukkels daar. Pas op bij dit te grote en onmenselijke bedrijf.

Mijn auto wordt aangereden op een achterligger op een rotonde, als ik stop om een fietser voorrang te geven. Beide partijen zijn het eens over de toedracht. We maken foto’s en wissel gegevens uit. Ik vul thuis een digitaal schadeformulier in en stuur het op naar Klomp assurantien. De tegenpartij stuurt ook een digitaal ondertekend schadeformulier in naar Klomp assur. Maar nu blijkt dat dit niet voldoende is. Ik moet in het digitaal tijdperk, naar de tegenpartij afreizen, samen het formulier analoog invullen en samen ondertekenen. Pas dan is de schademelding compleet. Ik heb geluk dat de tegenpartij geen buitenlander is, anders had ik op reis gemoeten. Is dit een vorm van achterlijkheid, of is dit een vorm van ontmoedigen?

ik heb het afgelopen jaar 35 jaren schade vrij opgebouwd nu had ik in april dit jaar een aanrijding en er klapte een auto achterop de schade is helemaal verhaald , nu kreeg ik dit jaar ook nog een schade.namelijk in de benzine pomp bij de shell ik toeterde voor een vrouw ,was er nog zeker 10 meter vandaan omdat ik er even langs wou. deze vrouw sloeg nadat ik langs haar reed een deuk in mijn auto . de aegon doet hier weinig of beter gezegt niets aan ik moet er zelf achter aan. ze hebben de schade 600 euro betaald ik had daarvan 200 euro eigen risico wat ik moest betalen om mijn deuk te laten spuiten. maar het gaat mij hierom nu heeft de aegon er een hit op gezet en dat met vorig jaar 35 schade vrije jaren.ik kan nu niet ergens anders een verzekering nemen ik heb al met de aegon 5 keer gebeld om dit op te lossen.maar krijgt nog steeds de hit erop.heb al een bericht gestuurd naam stichting Cis voor mijn gegevens te wijzigen.er klopt gewoon iets niet .

Meeus, van Aegon – Meeus incasseert €1-€2,- p.mnd teveel door onjuiste netto-premie berekening! Bij navraag eerst: "adm.kosten pechhulp"; daarna: "poliskosten"; tot slot: "bedrag klopt, u moet ons maar vertrouwen”. – prijsverhoging per 1-1-2014 bijna 40%, max. no-claim/geen schade! – foutieve schadevrije jaren door administratieve fouten. In werkelijkheid 1e auto 23 jaar en 2e auto 5 jaar schadevrij. In administratie Meeus: 1e auto 6; 2e auto 12. – Na eerst toezegging alles recht te trekken, vervolgens zeer onbeschoft te woord gestaan, toen bleek dat ik alle verzekeringen zou opzeggen. ("ik heb geen zin om hier nog moeite in te steken".) – en weigering om onterecht in rekening gebrachte kosten te crediteren en schadevrije jaren recht te trekken. – "U moet blij zijn dat u geen rekening krijgt voor extra verzekeringspremies over de afgelopen 5 jaar, want omdat u schade heeft gehad met uw 2e auto; mag die niet meer als 2e auto verzekerd zijn". Geen klant meer dus.

Als je de autoverzekering beëindigd bij aegon zijn ze ineens niet meer thuis , verschillende keren gebeld met aegon om de schade vrije jaren in de Roy-data bank op te nemen, we zijn inmiddels 13 weken verder nog niets gebeurd!

Heb op 11-12-2013 schade gehad en ze hebben tot nu toe nog steeds niet betaald na herhaaldelijke telefoontjes. Je kunt wachten tot sint juttemus voordat ze uitbetalen en steeds weer een ander smoes. Heb bij de laatste gedreigd om er dan een advocaat erop te zetten en toen werden ze me daar toch een potje boos bij Voogd en Voogd. Waardeloos en niet aan te raden

ik ben tot nu toe altijd goed behandeld door deze verzekeraar.

Heb een keer schade gehad. Onze eigen schuld. Alles keurig betaald en niet terug in de bonus. Alleen als ik binnen dat zelfde jaar nog een schade zou melden.

“Auto heb ik net anderhalve week toen mijn dak werd opengesneden. Gelukkig heb ik bij Aegon weliswaar een van de duurste autoverzekeringen, maar wat blijkt, dat menig andere verzekeraar deze schade vergoed maar Aegon niet. Super balen. ”

Ik heb een goede review over de autoverzekering van Aegon omdat dit verzekeringsbedrijf in het verleden en redelijk kort geleden een prima afhandeling van schadegevallen met betrekking van mijn auto gedgeven heeft. Zakelijk,maar prettig.

Onprofessionele afhandeling van schade. De hele afwikkeling is totaal uitbesteed aan een stelletje prutsers van CED claim services. Werkelijk waar niet te geloven, werd het eigen risico niet uitgekeerd zonder opgaaf van geldige reden. Uiteindelijk kwamen ze over de brug, maar dat er een besef is dat ze een behoorlijke partij aan het klootviolen zijn, nou dat dacht ik niet. Ik raad u aan, hun gedrag zoveel mogelijk te spiegelen. Gewoon lekker brieven met het handje schrijven en op de post, maak het ze niet te makkelijk, dat zullen ze u ook niet doen. Wel even bellen om te vragen of de brief is aangekomen natuurlijk.

juni 2012 schade aan mijn auto gehad. Tegenpartij is bereid de schade te betalen. Elke week stuur ik mails, bel etc wat de status is. Oktober 2012 blijkt dat mijn schadeformulier nog ergens op de stapel ligt! Schadebedrijf probeerde zelfs de kosten op mij te verhalen! Nu probeert Aegon mij af te kopen met een excuusbrief en een bonnetje voor de wasstraat a 15 euries. Nou ik heb mijn all risk verzekering stopgezet, wat een onprofessionele bedoeling zeg….

1xschade gehad,deze is goed afgehandelt. voor een citroen c1 all-risk 184 euro per jaar is niet veel, dus prima verzekering.

Er stond een stand op de parkeerplaats van de supermarkt. De controle was snel gedaan en de ruwe plek in de voorruit gevoeld. Na het doen van de boodschappen was de ruit hersteld en voelde glad aan.

Ik heb voor mijn schade die ik heb gereden (mijn schuld) geen brief thuis gehad hoe het afgehandeld is met de tegenpartij. Nu heb ik net via de mail mijn polis binnen en daar staat opeens op dat ik -1 schade vrije jaren heb. Ik vind dat dit slecht geregeld is. Ik had volgens mij 3 schade vrije jaren, dus bij een kleine aanrijding gaan er al 4 schadevrije jaren af merk ik hieruit. Er had wel even een brief verstuurd kunnen worden met uitleg, wat de gevolegen voor mij zouden zijn, qua schadevrije jaren en hoeveel ik dan meer moet betalen per maand etc. Overigens heb ik ook niets gehoord van de schade van de tegenpartij, hoeveel dit zou zijn. Dit zou ik wel prettig vinden aangezien ik het dan misschien had kunnen betalen. Polisnummer 702611060 Offertenummer 1706820

Alle andere verzekeringsmaatschappijen kwamen allemaal veel duurder uit, en hier via Independer.nl kan ik het tenminste wel betalen. Een eigen auto is al duur, en dan is het wel belangrijk dat je hem verzekerd en voor een goedkope auto, is het ook fijn als je een goedkope verzekering kan vinden. Ook fijn dat je gelijk alle info per e-mail kreeg. En de groene kaart als pasje is ook ideaal!

Ik heb eenmaal gebruik moeten maken van de autopolis van Aegon. In Trier hield de motor ermee op. Diagnose kapotte nokkenassensor. Via de verzekering is mijn auto toen naar een garage gebracht en mijn vrouw en ik naar een hotel. Allemaal geregeld door of namens de verzekeraar. De kosten van slepen en hotel werden meer dan redelijk en snel vergoed. Kortom prima dus.

goede maatschappij, hielp mij in het verleden snel op weg nadat ik schade had aan mijn auto

Nog nooit klachten ondervonden heb al een aantal mensen doorverwezen!

Voor de tegenpartij een goede verzekering om bij te moeten claimen. Als verzekeringnemer geen hulp gekregen bij het verhalen van mijn schade.. erg teleurstellend want ik ben nu na 4 maanden nog niet verder met mijn eigen schade verhalen

Onterwchte toezeggingen gedaan, en brutaal te woord gestaan.

Alles was prima te regelen, servies was goed en de documenten had ik snel binnen

Goedendag, Heb schade gemeld en gisteren het schadeformulier per mail aan jullie verzonden, verder wat dat betreft nog geen nieuws. Groeten, Matthijs

Sterretje in de voorruit. Altijd vervelend. Een telefoontje volstond om Autototaalglas voor te laten rijden en alles keurig ter plekke weer helemaal in orde te maken.

schade is nog niet afgehandeld. heb een e-mail gekregen dat mijn verzekering de schade niet vergoed omdat ik WA verzekerd ben dus ik moet nog afwachten

erg snelle reactie na melding schade, erg prettig dat de auto gelijk naar een schadeherstelbedrijf kon alwaar alles weer tip top is hersteld. ook duiselijke communicatoe omtrent de stand van zaken. Ben zeer tevreden

Heb zeer slechte ervaring met de rol van Indipender in deze. Bij melding een kruisverhoor. Bij vaststelling schade werd ik voor leugenaar uitgemaakt. Bij indienen klacht werd gesteld dit te onderzoeken en te overleggen met de expert en dat ik nog feedback zou krijgen. Helaas daarna wordt het dan stil.

In de 6 jaar die ik deze verzekering nu heb, heb ik hier nog geen beroep op hoeven doen. Ik kan over de kwaliteit dus niets zeggen.

Op het ingezonden schadeformulier stond een vak om een nieuw formulier aan te vragen. Dat heb ik nooit gekregen. Svp alsnog.

heb geen kontakt gehad dus ik kan geen oordeel uitspreken en geef een neutrale 6

1e tel was niet goed ik moest zelf de schade bij Argon melde later thuis weer gebeld ander persoon die mij prima verder hielp en heel vriendelijk was. ik ga er van uit dat het een eenmalig beginnersfoutje was van een leerling .

snel en concrete andwoorden! als verzekernemer hoef je bijna niets zelf te regelen.

Ik heb bij het afsluiten aangegeven om benaderd te worden voor overleg mbt de schadevrije jaren. Dit zou plaats vinden dmv een telefoon gesprek. Dit is helaas niet gebeurd en is mijn premie automatisch wat hoger geworden door een waarschijnlijke berekening die aegon er op los heeft gelaten.

Het afsluiten ging makkelijk en het was allemaal duidelijk.

Snel en vriendelijk geholpen. Netjes dat je een mailtje ontvangt als iets binnen is.

Heb tot nu toe weinig schade gehad. Alleen ruitschade gehad en dit is netjes afgehandeld.

Behoorlijke schade aan mijn auto door vuurwerk gehad.Volledig casco verzekerd. Schade gemeld,een half uurtje later werd de auto opgehaald.Kon zelf meerijden voor een vervangauto.Schade is volledig hersteld.Geen eigen risico.Geen no-claim kwijt. Alles keurig en perfect afgehandeld. PETJE AF,Aegon. Bedankt voor de geweldige afhandeling. Aegon heeft de autoverzekering die een bestuurder zoekt. Frank.

Ben zeer tevreden over de afhandeling,Prima geholpen door al de medewerkers.

Vanaf het moment dat de melding binnen was en ik een prettige bevestiging daarover ontving, heb ik 4 wkn. niets meer gehoord. Daarna kwam de mededeling dat de schade was afgehandeld, prima, maar in mijn ogen wel een lange tijd in onzekerheid.

kreeg ook nog extra pakketkorting omdat er ook nog een inboedel verzekering bij Aegon liep

Vertrouwen in de maatschappij en goede heldere reclame die werkt!

Uit ervaring in onze familie weet ik dat Aegon een goede maatschappij is.

Fijn geholpen. Het persoonlijke contact vond ik prettig.

ondanks modelinge toezegging was onze auto de eerste keer niet verzekerd en daardoor 6 wkn zonder verzekering rond gereden. Daarna nog een heel aantal keren contact gehad om eindelijk een verzekering af te sluiten. Fout is toegegeven achteraf maar stel dat we een ongeluk hadden gehad dan denk ik dat we gewoon hoofdelijk aansprakelijk waren geweest.

Ik kwam er in eerste instantie niet helemaal uit met een klein deel van het schadeformulier, nadat ik gebeld heb met de klantenservice was alles duidelijk. Echter vraag ik mij wel af of er iets te regelen is tijdens het kopen van een nieuwe auto, het proces duurt ongeveer 3 weken voordat alles afgerond is. Als je auto total-los is dan wil je toch een gelijkwaardige auto kopen, dit is niet makkelijk te regelen met het bedrijf waar je de auto wil kopen.

As Charlie Sheen says, this arcitle is “WINNING!”

Was derde schade en dit koste me mijn no-claim. Werd goed geadviseerd tav keuze om het zelf voor eigen rekening te nemen of niet.

Alles werd prima afgehandeld bij het aangesloten schadebedrijf, geen rompslomp.

ik heb laatst een schade gemeld maar de mensen aan de telefoon werden ongeduldig en klonken geïrriteerd als ik te lang vragen stelde!

Het afsluiten gaat eenvoudig. Ik belde, gaf mijn gegevens door en was binnen 10 minuten verzekerd.

bij de ruitschade werd alles automatisch afgehandeld

Het omzetten van mijn autoverzekering op mijn nieuwe auto is vlekkeloos verlopen. Toppie.

Voor wat betrefet dit onderwerp ben ik juist weer heel positief. Ik ben overgestapt en alles wat ze beloofd hadden qua prijs, service en aangepaste voorwaarden hebben ze uitgevoerd. Hierdoor zijn ze voor mij de goedkoopste autoverzekering en ben ik van plan de komende jaren bij ze te blijven.

Ik heb een autoverzekering bij Aegon afgesloten en had een schade, veroorzaakt door een ander. Na het bellen van de schade afdeling werd ik gerustgesteld en werd mij beloofd dat er binnen een week het geld op mijn rekening zou komen. Na drie dagen was het geld al binnen. Belofte werd nagekomen.

Aegon gebruik ik als autoverzekeraar omdat hun een polis hebben die prima op mijn voorwaarden afgesteld zijn, bij aegon kun je een goede no claim opbouwen, handig zolang je schadevrij rijd. Ook bij een incident keren ze het te betalen bedrag uit door middel van een vergoeding.

Na aanvang bij Aegon is mijn korting op schadevrijejaren nog steeds niet goed afgehandeld (een deel nog niet vergoed).

Ik heb gelukkig nog geen beroep op de Mij hoeven doen, dus daar heb ik geen ervaring mee.

Alles liep via de schadeafdeling vanmijn reguliere garagebedrijf (Van Haasteren Leiderdorp). Zeer prettige intake, korte wachttijd, mooi herstelde carrosserieschade. Betaling buiten mij om rechtstreeks geregeld. Perfect, voorbeeldig!!!!!!!!

Nog maar een week bij deze verzekeraar maar tot nu toe is het prima. Alles lijkt goed geregeld!

Snel inzicht via de site van Independer, scherpe premie en makkelijke volledige on-line-afhandeling.

vervanging via carglass, met juiste afspraak en prima service

Ik vind het prima dat een oudere maar kwalitatief zeer goede auto gewoon zonder problemen All-Risks verzekerd kan worden. Premie had wel wat lager uit mogen vallen, maar voor de rest zijn we prima te spreken.

Prijs en kwaliteit verhouding bij Aegon zijn prima! Via Independer makkelijk met extra korting kunnen afsluiten. Het is Zelfs mogelijk revieuws van andere klanten/consumenten te lezen!

Ik heb al vele jaren geluk door schadevrij te rijden. Eigenlijk heb ik geen ervaring wat betreft de afhandeling van zaken

na melding van de schade heeft het bijna een jaar geduurd voor de zaak was afgehandeld. Daarbij hebben wij aangegeven dat zij zich door de tegenpartij lieten inpakken door verkeerde feiten voor waar aan te nemen. Uiteindelijk is het goed gekomen en heeft de tegenpartij alles betaald

Nu heb ik verzekering met uitgebreidere dekking, die per maand meer dan 2 euro goedkoper is.

Nadat degene die de auto heeft aangereden onbereikbaar bleek, er is aangifte gedaan maar helaas geen getuige , voor de kosten van ruim € 2000,- opgedraaid door meer premie te betalen. De auto is nog steeds in de all risk verzekering, dus een nieuwe schade geclaimd. Er is met sleutel een flinke kras in de auto gemaakt. Hierover gebeld, en natuurlijk, dit werd vergoed! De auto is immers all risk verzekerd. De kras is inmiddels gerepareerd en de premie is meer dan verdubbeld. IK VOEL MIJ ENORM BELAZERD! Als dit duidelijk was geweest dan had ik de kras never nooit laten repareren. Helaas ga ik nu zelf de kosten voor de kras betalen á raison van ruim € 900,- Hierdoor is er een vermindering van schade jaren van – 6 naar -1.

De ervaring met Independer en Aegon zijn goed. Verzekering is gezien de aanbiedingen over de afgelopen jaren nog steeds 1 van de goedkoopste, ook qua voorwaarden en condities. Gelukkig geen schade aan de auto gehad, behalve vervanging voorruit wegens steenslag die keurig onder de voorwaarde van ruitschade is vervangen.

Ben zeer tevreden tot nu toe goede prijs kwaliteit verhuoding en dat voor een grote/bekende verzekeringsmaatschappij.

Prima verzekerd bij een goed bekendstaande maatschappij. Prijs kan zeker concurrerend genoemd worden.

Tevreden, maar dat is ook gemakkelijk als je geen schade maakt!

in het verleden ,bij schade ,prima afhandeling.

heb nog geen beroep op de verzekering hoeven doen

Service is goed. Informatie via de mail over de verzekering is prima. Heb geen schade afhandelingen gehad in de periode dat ik verzekerd ben dus kan hier weinig over zeggen.

De schade aan mijn auto is erg netjes afgehandeld. Ik moest alleen zelf bellen om er achter te komen dat Independer het politierapport nodig had. Zodra deze was verzonden is alles netjes en snel geregeld.

Toen ik na de tweede keer bellen geholpen kon worden bij mijn autoschade is dit vlot en deskundig afgehandeld.

Ik ben aangereden, niet schuldig. Krijg vervolgens alleen een brief met het feit dat ik geen vergoeding krijg en het evt aan de andere zijde moet proberen te verkrijgen en dat ik toch even moet nadenken over een rechtsbijstandverzekering. Volgende keer meld ik de schade gewoon rechtstreeks aan de aegon. Independer heeft (niet voor de 1e keer) voor mij geen toegevoegde waarde.

heb “gelukkig” geen gebruik hoeven te maken met afwikkeling van schade o.i.d.

Lijkt een degelijke verzekering en maatschappij, echter nooit schades dus geen ervaring met claims e.d.

zoals het moet

afhandeling kwam bij rechtshulp terecht. Heb meer dan een jaar op vergoeding moeten wachten en in de tussentijd alleen maar extra kosten moetn maken die niet vergoed worden. Gelukkig kon mijn auto nog rijden. Maar anders had ik een jaar alternatief vervoer moeten regelen. Rechtsprocedure ging echt vreselijk langzaam. tussen elk contact tussen beide partijen zaten soms meerdere maanden. Daarbij had ik alles vanaf de eerste dag volledig gedocumenteerd incl. verslag en foto’s. Dat heeft niets geholpen. Nadat alles was toegewezen is er erg snel betaald. Prima, maar de extra kosten als een schade inventarisatie en herstelraport zijn niet vergoed. dat is toch jammer. Heb je schade door de erkende schuld van een ander heb je er behalve een hoop gedoe en geregel en meerdere keren op en eneer naar de garage ook nog een financiele domper.

ER ZIT TEVEEL TIJD TUSSEN COMMUNICATIE EN DUIDELIJK AFHANDELING. Dit is van toepassing bij behandeling van deze schade! Veel onduidelijkheden.

mijn vorige auto was ook bij deze maatschappij v erzekerd ,heel goede ervaringen bij afwikkelingen van zaken.

De claim is zonder problemen verlopen en dat is als klant zijnde erg prettig.

Autoverzekering van aegon is goed. Ben al 2 jaar tevreden klant. Niks op aan te merken.

In het algemeen erg netjes afgehandeld. Er was wel enige onduidelijkheid in het begin, over de afhandeling. Maar dat was snel opgehelderd en opgelost.

zeer korrect afgehandeld

De uitbetaling is direkt aan het schadebedrijf gedaan .Van die afhandeling ben ik ook netjes op de hoogte gesteld.

Ik ben zeer tevreden over Independer en heb onlangs een collega van mij geadviseerd bij jullie een verzekering af te sluiten, wat hij ook heeft gedaan.

Men breekt zonder mij daarin te kennen mijn verzekering af. Laat mij dan in een keer een groot achterstallig bedrasluit een nieuwe verzekering af die niet compleet isg betalen en

Nog geen contact gehad met Aegon niet nodig.

snel en goed afgehandeld

geen schade gehad. alleen premie betaald en papier ontvangen.

Aegon verz.mij. heeft voor mij 1x een schade aan mijn auto, veroorzaakt door de tegenpartij, op een snelle, keurige manier afgehandeld.

Mijn auto is bij de garage geweest voor een lekkage. nderzoek wees uit dat het probleem de afdichting van de voorruit was. Omdat het net buiten de garantie viel, wilde Skoda niet vergoeden. Na reparatie bleek dat Carglass dit had moeten doen. Dit is pas na vervangen van de ruit door de garage meedegedeeld aan de garage.

Na de klap was al snel een berger geregeld en werd ik met de taxi naar huis gebracht. De schade was snel afgehandeld Super service

Goed en snel geregeld, kreeg gratis een auto mee tijdens de reparatie. Hoefde zelf niets te voor te schieten, alles gaat via de tussenpersoon en Aegon. Erg tevreden

Goede Maatschappij die andermans “fouten”zeer correct corrigeert

Ze hebben naar mijn mening toch hun best gedaan om me van hulp te zijn.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen