Aegon Autoverzekering

★★★★☆ 8/10 (46 reviews)

Aegon Verzekeringen Ervaringen

Aegon heeft een breed assortimenten aan diensten, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen.

Voordelen van Aegon:

  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Begrijpelijke oplossingen
  • 251 jaar ervaring
  • Uitstekende voorwaarden
  • 5.146 onafhankelijke adviseurs
  • Direct contact

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Van de noodzakelijke verzekering tot zeer uitgebreid
  • Scherpe premie
  • Bepaal zelf je aanvullende dekkingen
  • Direct verzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Aegon

De Aegon Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.

De Aegon Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.

De Aegon Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.

De Aegon Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Aegon Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De Aegon Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een Beperkt Casco- en Vol Casco-dekking.

De Aegon Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De Aegon Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Aegon Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Aegon Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Aegon Commercial Auto Op Maat (2010)

Aegon Commercial Later komt sneller dan je denkt (2019)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Aegon Autoverzekering

ik heb het afgelopen jaar 35 jaren schade vrij opgebouwd nu had ik in april dit jaar een aanrijding en er klapte een auto achterop de schade is helemaal verhaald , nu kreeg ik dit jaar ook nog een schade.namelijk in de benzine pomp bij de shell ik toeterde voor een vrouw ,was er nog zeker 10 meter vandaan omdat ik er even langs wou. deze vrouw sloeg nadat ik langs haar reed een deuk in mijn auto . de aegon doet hier weinig of beter gezegt niets aan ik moet er zelf achter aan. ze hebben de schade 600 euro betaald ik had daarvan 200 euro eigen risico wat ik moest betalen om mijn deuk te laten spuiten. maar het gaat mij hierom nu heeft de aegon er een hit op gezet en dat met vorig jaar 35 schade vrije jaren.ik kan nu niet ergens anders een verzekering nemen ik heb al met de aegon 5 keer gebeld om dit op te lossen.maar krijgt nog steeds de hit erop.heb al een bericht gestuurd naam stichting Cis voor mijn gegevens te wijzigen.er klopt gewoon iets niet .
Meeus, van Aegon - Meeus incasseert €1-€2,- p.mnd teveel door onjuiste netto-premie berekening! Bij navraag eerst: "adm.kosten pechhulp"; daarna: "poliskosten"; tot slot: "bedrag klopt, u moet ons maar vertrouwen”. - prijsverhoging per 1-1-2014 bijna 40%, max. no-claim/geen schade! - foutieve schadevrije jaren door administratieve fouten. In werkelijkheid 1e auto 23 jaar en 2e auto 5 jaar schadevrij. In administratie Meeus: 1e auto 6; 2e auto 12. - Na eerst toezegging alles recht te trekken, vervolgens zeer onbeschoft te woord gestaan, toen bleek dat ik alle verzekeringen zou opzeggen. ("ik heb geen zin om hier nog moeite in te steken".) - en weigering om onterecht in rekening gebrachte kosten te crediteren en schadevrije jaren recht te trekken. - "U moet blij zijn dat u geen rekening krijgt voor extra verzekeringspremies over de afgelopen 5 jaar, want omdat u schade heeft gehad met uw 2e auto; mag die niet meer als 2e auto verzekerd zijn". Geen klant meer dus.
Als je de autoverzekering beëindigd bij aegon zijn ze ineens niet meer thuis , verschillende keren gebeld met aegon om de schade vrije jaren in de Roy-data bank op te nemen, we zijn inmiddels 13 weken verder nog niets gebeurd!
Heb op 11-12-2013 schade gehad en ze hebben tot nu toe nog steeds niet betaald na herhaaldelijke telefoontjes. Je kunt wachten tot sint juttemus voordat ze uitbetalen en steeds weer een ander smoes. Heb bij de laatste gedreigd om er dan een advocaat erop te zetten en toen werden ze me daar toch een potje boos bij Voogd en Voogd. Waardeloos en niet aan te raden
ik ben tot nu toe altijd goed behandeld door deze verzekeraar.
Heb een keer schade gehad. Onze eigen schuld. Alles keurig betaald en niet terug in de bonus. Alleen als ik binnen dat zelfde jaar nog een schade zou melden.
“Auto heb ik net anderhalve week toen mijn dak werd opengesneden. Gelukkig heb ik bij Aegon weliswaar een van de duurste autoverzekeringen, maar wat blijkt, dat menig andere verzekeraar deze schade vergoed maar Aegon niet. Super balen. ”
goede autoverzekering en betaalbaar, ook telefonisch goed berijkbaar
Ik heb een goede review over de autoverzekering van Aegon omdat dit verzekeringsbedrijf in het verleden en redelijk kort geleden een prima afhandeling van schadegevallen met betrekking van mijn auto gedgeven heeft. Zakelijk,maar prettig.
Onprofessionele afhandeling van schade. De hele afwikkeling is totaal uitbesteed aan een stelletje prutsers van CED claim services. Werkelijk waar niet te geloven, werd het eigen risico niet uitgekeerd zonder opgaaf van geldige reden. Uiteindelijk kwamen ze over de brug, maar dat er een besef is dat ze een behoorlijke partij aan het klootviolen zijn, nou dat dacht ik niet. Ik raad u aan, hun gedrag zoveel mogelijk te spiegelen. Gewoon lekker brieven met het handje schrijven en op de post, maak het ze niet te makkelijk, dat zullen ze u ook niet doen. Wel even bellen om te vragen of de brief is aangekomen natuurlijk.
het persoonlijke contact van de tussenpersoon is geweldig, hij heeft de autoverzekering uitstekend geregeld na een scheiding. Deze tussenpersoon is ook steeds dezelfde persoon. Je hoeft hem niets uit te leggen over de situatie waarin je zit
juni 2012 schade aan mijn auto gehad. Tegenpartij is bereid de schade te betalen. Elke week stuur ik mails, bel etc wat de status is. Oktober 2012 blijkt dat mijn schadeformulier nog ergens op de stapel ligt! Schadebedrijf probeerde zelfs de kosten op mij te verhalen! Nu probeert Aegon mij af te kopen met een excuusbrief en een bonnetje voor de wasstraat a 15 euries. Nou ik heb mijn all risk verzekering stopgezet, wat een onprofessionele bedoeling zeg....
Behoorlijke schade aan mijn auto door vuurwerk gehad.Volledig casco verzekerd. Schade gemeld,een half uurtje later werd de auto opgehaald.Kon zelf meerijden voor een vervangauto.Schade is volledig hersteld.Geen eigen risico.Geen no-claim kwijt. Alles keurig en perfect afgehandeld. PETJE AF,Aegon. Bedankt voor de geweldige afhandeling. Aegon heeft de autoverzekering die een bestuurder zoekt. Frank.
Aegon gebruik ik als autoverzekeraar omdat hun een polis hebben die prima op mijn voorwaarden afgesteld zijn, bij aegon kun je een goede no claim opbouwen, handig zolang je schadevrij rijd. Ook bij een incident keren ze het te betalen bedrag uit door middel van een vergoeding.
Ik heb een autoverzekering bij Aegon afgesloten en had een schade, veroorzaakt door een ander. Na het bellen van de schade afdeling werd ik gerustgesteld en werd mij beloofd dat er binnen een week het geld op mijn rekening zou komen. Na drie dagen was het geld al binnen. Belofte werd nagekomen.
Voor wat betrefet dit onderwerp ben ik juist weer heel positief. Ik ben overgestapt en alles wat ze beloofd hadden qua prijs, service en aangepaste voorwaarden hebben ze uitgevoerd. Hierdoor zijn ze voor mij de goedkoopste autoverzekering en ben ik van plan de komende jaren bij ze te blijven.
Ik heb gelukkig nog geen beroep op de Mij hoeven doen, dus daar heb ik geen ervaring mee.
prima informatie over de diverse aanbiedingen en ruime keuze
Ik ben snel en goed geholpen. De medewerkers waren erg behulpzaam en klantvriendelijk.
De afhandeling was snel en duidelijk. ik ben goed geholpen.
Na de klap was al snel een berger geregeld en werd ik met de taxi naar huis gebracht. De schade was snel afgehandeld Super service
Goed en snel geregeld, kreeg gratis een auto mee tijdens de reparatie. Hoefde zelf niets te voor te schieten, alles gaat via de tussenpersoon en Aegon. Erg tevreden
i.vm. vorige verzekering was dit een veel lagere prijs met dezelfde voorwaarden
Ik heb nog geen schade hoeven claimen maar het is lekker goedkoop en alles gaat netjes en zeer vriendelijk, en heel duidelijk, zonder opdringering te zijn. ik ben erg tevreden groetjes van Elly
Op de radio hoorde ik een reclame van Aegon over een autoverzekering en omdat ik nog op zoek was naar een nieuwe verzekering voor mijn Daihatsu besloot ik eens een kijkje te nemen op Aegons website.
Ik heb een review over Aegon omdat ik zelf mijn autoverzekering heb afgesloten bij Aegon en daar zeer tevreden over ben. Ik heb een eigen tussenpersoon bij Aegon die alles voor mij regelt. Als er iets niet klopt of ik heb een nieuwe auto gekocht dan doe ik een telefoontje naar mijn tussenpersoon en hij regelt alles voor mij. Echt heel erg prettig. Ik heb verder nooit geen problemen met Aegon.
Zeer te spreken over Aegon. Sinds ik rijbewijs heb in 2003 direct bij Aegon klant geworden, autoverzekering afgesloten en gassen maar!Schade door hagel gehad; vergoedt zonder zeuren. Zo hoort dat, ik betaal de premies hun dragen het risico.
Service en mogelijkheden zijn ruim voldoende. Ik kon mijn auto op diverse manieren verzekeren waarbij ik veel keuze had uit aanvullende opties. De service is prima, als je belt word je gelijk en goed geholpen. Helaas heb ik via vergelijk.nl de verzekeringen vergeleken en is deze toch een stukje duurder dan andere autoverzekeringen.
Op aandringen van mijn vrouw ook maar eens een berekening gemaakt. Bij zowel FBTO als Aegon. Nu moet ik toegeven het levert ons enkele tientallen euro’s in de maand op. Dat is dan toch mooi weer toegenomen.
Ik ben goed tevreden over Aegon. Scherpe prijs en goede dekking. Ze mochten wel beter bereikbaar zijn.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen