InShared Autoverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (537 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Gratis vervangend vervoer
  • Tot 80% no-claim korting
  • Supersnelle schademelding & afhandeling

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Autoverzekering

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De InShared Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De InShared Autoverzekering is op 15 april 2011 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Autoverzekering

Waardeloze oplichters! Ga je hier je verzekering afsluiten, dan staat je heel wat ellende te wachten. Premieverhogingen van 100% zonder reden.. Niet te bereiken via telefoon en via de mail krijg je geen reactie. NOOIT DOEN!

Hier geen autoverzekering afsluiten! In januari een schade ingediend en ik wacht nog steeds op de afhandeling. Zeer slecht bereikbaar en als je al antwoord krijgt dan krijg je de mededeling dat het erg druk is. De tegenpartij, waar ik zeer goed contact mee heb, heeft de herstelschade al voldaan aan Inshared maar ik wacht nog steeds op de terugbetaling van eigen risico. Erg teleurstellend..

All-Risk verzekerd en voor het eerst een parkeerschade, beraamd op €1500,- geclaimd. Mijn schadevrije jaren werden meteen met 10 jaar teruggebracht en daardoor gaat met premie van €40 naar €60 p mnd. Ik heb mijn verzekering bij Inshared opgezegd en ook die van mijn partner en er voor gekozen om de reparatie uit eigen zak te betalen! Ik ben niet te spreken over Inshared! Elders mag je eens in de zoveel jaar, een schade claimen zonder er meteen voor te boeten. Geen aanrader Inshared

Zeer slechte ervaring met Inshared. Alles gaat via de computer en dat is soms zeer moeilijk communiceren bij iets moeilijkere materie je krijgt bij miscommunicatie ook geen mens aan de lijn. Doet mij een beetje denken aan de problemen bij belastingsdienst gelukkig zijn de gevolgen niet zo groot. Mijn autopremie werd zonder overleg 300% verhoogd van 65 euro naar 180 euro per maand. Snel mijn auto weer bij de ZLM verzekerd waar je wel met een mens mag communiceren en de premie 70 euro per maand is wel iets meer dan mijn eerste premie bij Inshared maar veel lager dan de verhoging. Nogmaals ik ben best wel handig met apps en computers maar een computer snapt sommige dingen gewoon niet. CONCLUSIE OVER GEAUTOMATISEERD

Nooit een verzekering afsluiten hier! Je zegt op en dan verwerken ze de annulering niet dus als je even niet op let incasseren ze maanden lang nog premie en met terug werkende kracht opzeggen werken ze niet! Wat toevallig zeg. Oplichters!

Grote NEP! Ben ruim 11 jaar verzekerd all risk! Heb ik een ruitschade, willen ze niet betalen! Ze zeggen ineens u bent wel verzekerd, maar er is geen dekking! Dus bij een ongeval keren ze niet uit, maar laten wel iedere maand voor all risk betalen!!! Grote oplichters!! OPLETTEN!!!! Ben nu zelfs 10 euro goedkoper uit!!!!!

ik ben verzekerd met mijn auto bij inshared, allrisk verzekering met verhaalsrechtsbijstand, nu heeft mijn partner een ongeval gehad met onze auto, de fusiekogel is eruitgeschoten waardoor het wiel is losgekomen en de auto over het wegdek is gegaan. ( auto is 4 dagen geleden gekeurd, en heeft 3 maande geleden onderhoudsbeurt met nieuwe remschijven blokken en banden gehad) Politie is terplaatse gekomen en gaven aan je hoeft je niet druk te maken u bent allrisk verzekerd. Wat blijkt nu de verzekering gooit het op de algemene voorwaarden en geeft niet thuis, en de verhaalsrechtsbijstand om het bij de garage te verhalen doen ze ook niet want dat valt er ook niet onder alleen als je een ongeluk hebt met een andere bestuurder. Dus geen all risk maar all niks, en verhaalsrechtsbijstand is ook een lachertje lekker klantvriendelijk, zeker geen aanrader?

Zeer matige schade afwikkeling voorwaarde in hun voordeel zoals herstel in natura.

Leek ideaal via internet verzekeren. Maar als je meer kentekens op naam hebt en verzekerd vinden ze dat verdacht en worden alle verzekeringen gewoon opgezegd en kun je op zoek gaan naar een andere verzekering. Dus bij deze NOOIT meer bij deze verzekeraar iets verzekeren. Zeer slecht.

Tegenpartij heeft een aansprakelijkheidsclaim ingediend wegens een vermoeden dat de lak op de auto afkomst zou zijn van mijn auto. In eerste instantie werd de claim door Inshared afgewezen. Later wilde Inshared contactgegevens van de passagier. Op het laatst kwam Inshared met een politierapport met hetzelfde verhaal van tegenpartij die afgewezen was. Maar nu wilt Inshared aansprakelijkheid toekennen. Niet consequent, dus onbetrouwbaar.

Zonder kenteken (wel juiste type) offerte voor 38 euro om dan een paar weken later met kenteken 58 euro te vragen. Natuurlijk gevraagd hoe dat zit: dat doen we altijd zo, soms is de echte premie lager. Ja, ja….

Echt een rotverzekering,NIET DOEN NIET HIER VERZEKEREN.OPLICHTERIJ TEN TOP! Na 20 schadevrije jaren betrokken geraakt bij een kop staart botsing,wat geheel ongevraagd was. De auto moet getaxeerd worden bij een schade herstel bedrijf die door hun aangewezen wordt,alleen de incompetentie van het schadebedrijf mag men gerust schandalig noemen.een taxatie van 1600 eur voor reparatie.dit was een zwaar onrealistisch bedrag,aangezien de voor en achterkant van de auto zwaar beschadigd was.vervolgens een afspraak gemaakt bij een andere vestiging (ook een aangewezen samenwerkend bedrijf door inshared) en die begrootte de schade op 4307 euro,een aanzienlijk verschil. Echter werd er door de telefoniste en zaakbehandelaar gesuggereerd of het schade bedrag niet gemanipuleerd was,en dat er een extern expertise bedrijf naar moest kijken.dit zijn verschrikkelijke aantijgingen jegens iemand die al meer dan 20 schadevrije jaren rondrijd. Vervolgens heeft de expert het zelfde schade bedrag vastgesteld,maar nu moet inshared wachten op rapportage en dan kan het zomaar weer 10 werkdagen gaan duren werd mij verteld,en dit alles speel nu al 4 weken. Dit zou beteken dat de schade pas na 6 weken wordt vergoed. Ik heb geen goed woord over voor deze oplicht verzekering,die mensen ervan beschuldigt de schade te beinvloeden naar zelf niet over de brug komen als t er op aan komt. Zeer incompete medewerkers,en je wordt met een kluitje het riet in gestuurd.

Wilde nieuwe (andere) auto verzekeren, maar het kenteken werd niet herkend (wel overigens door andere verzekeraars!). Omdat ik de nieuwe auto de volgende dag al verzekerd wilde hebben was snel contact nodig, maar helaas, Inshared heeft geen telefonische helpdesk. Dus er zat niets anders op dan de verzekering op te zeggen en een andere te nemen. Onacceptabele gang van zaken en een serieuze verzekeraar onwaardig.

Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons maanden in de ellende laten zitten, en toen wij van uiteindelijk de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de opgave van SchadeDirect 3,5x zo hoog te zijn. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, en mijd Inshared als de pest. Die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.

"We all benefit"….behalve de verzekerde. Deze verzekeraar is alleen uit op winst en is graag zo min mogelijk tijd kwijt aan hun cliënten. Een valse schade is niet onderzocht en gewoon uitgekeerd door Inshared, waardoor wij op enorme kosten gejaagd zijn. Constant aangegeven dat de schade niet kloppend is, maar ze doen er niets mee. Je komt er gewoon niet doorheen. Uiteindelijk betalen wij in veelvoud de schade aan Inshared door achteruitgang in schadevrije jaren, dus wat zouden ze zich druk maken om het uitkeren aan de tegenpartij…? Ik voel me bedonderd door mijn eigen verzekeraar. Wij stappen snel over naar een andere verzekeraar.

ze rekken zo veel mogelijk tijd. je kan alles 4 x opsturen zelfs per e-mail terwijl je een ontvangst bevestiging krijg ( soms krijg je die zelfs niet ) geven verkeerde adres door aan de schade expert. nu al 3.5 weken zonder auto en geen leen auto te regelen oid. niet heel idiaal als je 25 km verdop werk en met 2 kids onder de 3 jaar

Mandaten geen auto op nam gehad, en daarom dus ook geen verzekering, kon ik bij andere verzekeraars geen aanspraak maken op de in het verleden opgebouwde vrije schade jaren. Omdat in het verleden ook de betaling aan een verzekeraar niet goed was gegaan kon ik moeilijk een verering afsluiten. InsHared heeft mij wel goed, of beter gezegd, top geholpen. Ze behandelen je niet per nummer maar staan open voor je persoonlijke verhaal. Hier ben ik echt heel tevreden over. Daarom van mij een dikke 10!

Ik reed een bedrijfsauto en heb die privé overgenomen. Op basis van een premievergelijking op internet heb ik voor Inshared gekozen. Na acceptatie kreeg ik te horen dat Roydata ( het bestand waarin verzekeraars de schadevrije jaren in opslaan) op het bewuste kenteken geen schadevrije jaren toekende. Ik heb daarop aangegeven dat de 21 schadevrije jaren op het kenteken naam van het bedrijf stonden. Daarop ontving het bedrijf het verzoek om een afstandsverklaring te tekenen, waarna ik vervolgens een verdubbeling van de premie moest betalen, omdat Inshared mij 0 schadevrije jaren toekende, maar uit coulanse (!) mij een BM trede 6 toekende. Inmiddels heb ik de polis opgezegd en ben ik particulier bij de verzekeraar van het bedrijf een nieuwe verzekering afgesloten met BM terd

Bij ruitvervanging door mijn auto dealer werd er maar 75 % van de schade uitgekeerd. Ik had de schade eerst moeten melden. Vervolgens bij een aan hun gelieerde ruitvervangingsbedrijf de schade moeten laten vaststellen. Daarna mocht mijn eigen dealer de ruit vervangen. Het eigen risico werd dan wel verhoogd naar E 250,-. Bij hun aangesloten bedrijf zou het eigen risico E 150,- gaan bedragen.

Heb je een dure of jonge auto, kies dan geen InShared. Je mag naar ABS autoherstel die speciaal voor InShared op zoek naar naar de goedkoopste oplossing. Wil je naar een andere hersteller, jammer want ABS rekent met korting op het uurloon en korting op onderdelen. InShared betaalt je nooit meer dan dat, terwijl je weet dat geen andere partij het daarvoor kan maken. Zelfs als je geen schuld bent.

Heb je een dure of jonge auto, kies dan geen inshared. Je mag naar ABS autoherstel die speciaal voor InShared op zoek naar naar de goedkoopste oplossing. Wil je naar een andere hersteller, jammer want ABS rekent met korting op het uurloon en korting op onderdelen. InShared betaalt je nooit meer dan dat, terwijl je weet dat geen andere partij het daarvoor kan maken. Zelfs als je geen schuld bent.

vanaf mijn 19e tot heden heb ik een autoverzekering gehad,ben nu 41 jaar

Inshared had goede voorwaarden en een lage premie voor de autoverzekering. Tegenwoordig is het alleen nog maar een lage premie. Inmiddels twee schadegevallen buiten mijn schuld om gehad (1 keer is er iemand tegen mijn geparkeerde auto gereden) en onlangs een hagelschade. Bij de eerste schade werd ik na een aantal weken door de tegenpartij gebeld of mijn verzekering nog iets ging doen, anders gingen ze het dossier sluiten. Inshared had 3 weken lang gewoon helemaal niets gedaan, terwijl dit een van de meest eenvoudige schades is. Bij de tweede schade moest ik noodgedwongen naar een ASB schadehersteller. Zo'n bedrijf wat groot geworden is door iets te goede vriendjes te zijn met de verzekering. Mijn auto is 10 jaar oud en voor mij is het nog een prima auto. Volgens de schadehersteller zou hij total loss gaan omdat hij niets meer waard is. Ik moest ter plaatse bepalen of ik de auto wilde laten repareren, want dat zou invloed hebben op het schadebedrag??? Nu 3 weken en zelf maar weer eens met inshared gebeld. Het komt er op neer dat ze nog niets van de schadehersteller gehoord hebben en dat ik daar nog maar een keer naartoe moet. Ik wacht nu op het voorstel om een onafhankelijke expert naar mij thuis te laten komen om daar een schadetaxatie door te laten doen. Dan kan ik daarna zelf een fatsoenlijke schadehersteller uitzoeken… Ik weet wel dat ik na afhandeling van de schade mijn verzekeringen bij inshared ga opzeggen. Hier is gewoon niet mee te werken…

We hebben geen schade gehad, dus daar kan ik deze verzekeraar niet op beoordelen. Waar ik zeer ontevreden over ben, zijn de 3 premieverhogingen in 1 jaar zonder aankondiging.. Eerst omdat de auto 12 jaar werd. De tweede keer omdat zij het bonus – malus system veranderd hebben. Deze keer werd me door de klantenservice geadviseerd de verzekering op te zeggen en op dezelfde dag weer af te sluiten. Daardoor kreeg ik een lagere premie. Raar maar waar. De derde keer omdat ik dit jaar 70 jaar geworden ben. Elke keer bleek dat er een hoger bedrag was afgeschreven en moest ik zelf de reden achterhalen. Communicatie met de klantenservice kan alleen per mail, dat helpt ook niet. De laatste premie verhoging is voor mij onacceptabel. Ik heb tientallen jaren zonder schade gereden. Ik ga overstappen naar een verzekeraar die niet aan leeftijdsdiscriminatie doet. Wat wel een voordeel is bij deze verzekeraar: je kunt per dag opzeggen. Komt goed uit!

Veel schadevrije jaren opgebouwd? Ga niet naar Inshared! Bij Inshared val je bij 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren als je er reeds meer dan 15 hebt opgebouwd. Dit is het gevolg van wijziging van de polisvoorwaarden in december 2014. Heel zuur als iemand een trekhaak in je auto rijdt en geen briefje achterlaat en je op dat moment bijv. 20 schadevrije jaren hebt opgebouwd. Dan moet je zelf al het eigen risico betalen en krijg je dus als bonus nog eens 10 schadevrije jaren aftrek. Ter vergelijk: t/m november 2014 viel je maar 3 schadevrije jaren terug bij Inshared.

Veel schadevrije jaren opgebouwd? Ga dan niet naar Inshared. Bij Inshared val je bij 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren als je er reeds meer dan 15 hebt opgebouwd. Dit is het gevolg van wijziging van de polisvoorwaarden in december 2014. Heel zuur als iemand een trekhaak in je auto rijdt en geen briefje achterlaat en je op dat moment bijv. 20 schadevrije jaren hebt opgebouwd. Dan moet je zelf al het eigen risico betalen en krijg je dus als bonus nog eens 10 schadevrije jaren aftrek. Ter vergelijk: t/m november 2014 viel je maar 3 schadevrije jaren terug bij Inshared.

Bij Inshared ben je een tevreden klant totdat je een beroep op ze doet. Mijn auto werd gestolen, wat op zich al erg vervelend is. Maar wat nog veel vervelender is, is de afhandeling er van door Inshared. Inshared besteedt dit grotendeels uit aan Dekra. Van Dekra krijg je een waslijst aan vragen. Vragen waar niemand uit zijn hoofd een antwoord op weet. Na de vragen beantwoord te hebben blijft het angstvallig stil. Bij Inshared geven ze iedere keer weer aan: we hebben nog niets van Dekra ontvangen. Maar vervolgens mag je het zelf uitzoeken. Ik wacht nu al 5 weken en in die 5 weken heb ik niks van Inshared vernomen. Dit was de eerste en laatste ervaring met Inshared. Doe jezelf een plezier en kies een verzekeraar die zelf de schade afhandeld. Mvg. Merlijn

Goedkoop=Duurkoop gaat bij Inshared 100% op als je in auto van een hogere prijsklasse rijdt. Wat niet (duidelijk) in de polisvoorwaarden staat is dat bij keuze van een ander reparatiebedrijf er nooit meer wordt uitgekeerd dan Inshared aan ABS zou doen. Aangezien ABS prijsafspraken heeft met Inshared kan een merkdealer hier nooit mee concurreren. Inshared claimt ook geen hoger bedrag bij de tegenpartij dan het door ABS gecalculeerde bedrag. Uitermate vreemd. ABS Reparaties zijn slecht. Spuitwerk moest 4x over, verkeerde onderdelen, onderdelen 'vergeten'. Een reparatie van 5 werkdagen duurde 6 weken! Vergelijkbaar vervangend is een wassen neus. Ik rijd een Lexus GS450h en werd afgescheept met een Citroen C3. Communicatie met Inshared is dramatisch en kan enkel via email. Antwoord op een mail duurt doorgaans 5 dagen. Er kan een terugbelverzoek worden ingelegd via internet. Oh ja, let goed op wat je schadevrije jaren zijn, want die registreren ze ook gewoon verkeerd!

Gisteren bleek het aantal schadevrije jaren niet goed te zijn doorgekomen bij het Roy-datasysteem, fout van de vorige verzekeraar. Via chat kreeg ik direct heldere uitleg over de te nemen stappen en nu, 24 uur later is het aantal schadevrije jaren alsnog gehonoreerd. Ondanks dat deze verzekeraar niet gebeld kan worden, blijkt de communicatie prima te verlopen. Bijkomend voordeel: geen ellenlange menu's en geen ergerlijke mededelingen dat "dit gesprek opgenomen kan worden".

Afsluiten is geen probleem. Totdat je je verzekeringen opzegt en er geld terugbetaald moet worden. In september 2 autoverzekeringen opgezegd 1 op de de 1ste en 1 op de 11de. Pas eind van de maand bericht dat er geld teruggestort zou worden. Op 1 oktober een mail dat het spoedig teruggestort zou worden. Contact met de klantenservice gehad, nee meneer de 1ste week van oktober heeft u uw geld terug. Inmiddels 16 oktober en nog steeds niks en na een chat met een medewerkster word mij om nog meer geduld gevraagd. Inmiddels zijn we het stadium van geduld ver voorbij

Zeer verbaasd en hoogst teleurgesteld, dat de premie van de autoverzekering met 8% PER JAAR wordt verhoogd, dit na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar. Na 6 jaar is dit een premieverhoging van MEER DAN 50%!!!!!!! Inshared zou deze premieaanpassing beslist moeten herzien, daar de meeste verzekerden hiervan niet op de hoogte zijn met de verhoging van 8% PER JAAR!!!!!

tot mijn stomme verbazing werd mjn maand premie met 3,50 verhoogd,omdat ik 70 geworden ben,staat nergens te lezen.is wel bijna 8%.vind ik niet kunnen na 19 schadevrije jaren.

Kan dit aanraden, alles via internet, snelle en correcte reactie bij vragen. De voorwaarden zijn redelijk helder in taalgebruik.

Premie en afsluiten : Prima! Je moet alleen geen schade krijgen, dan ben je echt gedupeerd. De afwikkeling is niet professioneel en zeer tijdrovend. Antwoorden op gestelde vragen worden niet gegeven! Zeer slechte ervaringen dus!

We all benefit, behalve de klant! 2,5 jaar klant bij Inshared voor autoverzekering en aansprakelijkheidsverzekering, en nu opgezegd wegens onvrede. Onvrede door een te hoge premie ondanks 12 schadevrije jaren die ik heb opgebouwd en een bureaucratie met regels en beleid die voor service aan de klant gaan. Per toeval kreeg ik een aanbod vanuit werkgever voor een collectieve verzekering, dus ben gewoon eens gaan kijken hoe en wat. Soms scheelt het een paar centen, maar een dergelijk aanbod hoeft niet aantrekkelijk te zijn. Toen ik mijn huidige polis van Inshared bekeek ter vergelijking, zag ik ineens 12 schadevrije jaren staan, terwijl ik door een gebrek aan bewijs opnieuw op 0 schadevrije jaren 2,5 jaar moest beginnen. Duidelijk werd dat de wetgeving is veranderd per 1 januari 2014 en verzekeraars verplicht de schadevrije jaren moeten vermelden op de polis. Transparantie en 1 eerlijke werkwijze. Waarom is mijn korting dan niet toegepast op mijn premie van Inshared? Antwoord Inshared; Ik val onder het oude premiemodel en hier tellen mijn schadevrije jaren niet mee of worden niet meegerekend dus volle premie betalen graag. Met een maandelijks opzegtermijn moet ik dus schijnbaar eerst mijn huidige polis opzeggen en vervolgens een nieuwe bij hun afsluiten om in aanmerking te komen voor de korting waar ik met 12 schadevrije jaren recht op heb. Dit moet ik zelf uitvinden, want zij zeggen “dat is jammer voor u mevrouw, dit zijn de regels”. Klantbehoud of servicegericht? Nee, niet bepaald en schermen zij met regels en een strikt polisbeleid ofwel in de volksmond “bureaucreatie”. Prima wat jullie willen, ik sluit mijn autoverzekering wel ergens anders af, waar ik €15,- per maand minder betaal en wel recht heb op premiekorting. Dat scheelt mij € 170,- per jaar. Zoals ik bij meerdere bedrijven toch steeds weer zie wordt de bestaande trouwe klant benadeeld, en zijn de prijzen niet mee veranderd of geïndexeerd door verandering van wetgeving en marktbewerking. Succes met jullie korte termijn visie, voor jullie 10 andere verzekeraars. Check je schadevrije jaren dus en of deze klopt met je premie!

Na bestudering van uw voorwaarden, wilde ik een autoverz. afsluiten bij jullie, echter ik vroeg via de mail hoeveel de premie omhoog gaat bij 70 jaar en u antwoordde dat die dan "iets"omhoog gaat, echter bij de reviews die ik las, zie ik dat iemand meldt dat zijn premie per jaar 8% omhoog gaat sinds hij 70 is geworden. Waarom bent U daar niet eerlijk over? Ik ga dus nu niet bij jullie een autoverzekering afsluiten, ik rij al 45 jaar en heb nog nooit schade gemaakt, dus kijk eerst eens naar alle jongeren (wegmisbruikers op TV) die vaak als gekken tekeer gaan op de weg.

Inshared heeft geen bonus-malus systeem. Mijn schade viel onder waarborgfonds, was niet mijn schuld. Premie gaat elk jaar fors omhoog. Dit jaar weer 10 euro per maand

Super makkelijk verzekeringen afsluiten (vanaf de mobiele site op mijn smartphone, terwijl ik de auto aan het overschrijven ben) Goedkoop, goeie dekking, en bij een schade perfect geholpen.

Zojuist bericht gekregen dat ik €2 terugkrijgt als " beloning " om een paar dagen later te lezen dat mijn premie van €22 naar €26 per maand omhoog gaat omdat jullie vooruit kijken op wat er " kan " gebeuren in het volgend jaar . Ik vind een prijsstijging van 20% terwijl ik al schadevrij rijdt niet terecht . Of moet ik gaan betalen voor mensen die wel roekeloos gaan gedragen . Ik begin maar alvast om een andere verzekering te zoeken , al is het wel jammer dat ik weer kosten moet maken om een nieuwe vezekeraar / polis te moeten aanschaffen .

Vanaf het eerste contact dat ik had na de aanrijding , is alles naar behoren verlopen. Vriendelijk en goed geholpen , aanrijding in buitenland , na ongeveer na 2 en een half uur weer onderweg met leenauto. geen strubbelingen. top

Ontevreden over mijn huidige autoverzekering bij Inshared. Premie is gunstig te noemen. Toch een minpuntje voor Uw premieberekening na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar en ouder. De premieberekening gaat dan namelijk zeer fors omhoog vanaf de leeftijd van 70 jaar. Ieder jaar gaat de premie met ongeveer 8% omhoog. Dit betekent na 6 jaar een premieverhoging van in totaal van meer dan 50%. Dit ondanks van mijn huidige opgebouwde 23 schadevrije jaren. Andere verzekeringsmaatschappijen hanteren een minder of zelfs geen premieaanpassing vanaf deze leeftijd. Dringend advies aan Inshared: Geen forse premieverhogingen toepassen na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar.

Ik ben verzekerd bij Inshared met een "halve All risk verzekering voor mijn auto. Afgelopen 2 jaren ben ik 3 maal geheel buiten mijn schuld aangereden. Pas de afgelopen maanden ben ik uitbetaald: 1 schade van 11 jan 2011: uitbetaald eind 2012. 2e schade van juni 2011 uitbetaald november 2013 ( na veel ruzie en zeuren!!) 3e schade van augustus 2013: uitbetaald afgelopen week, ( na inschakelen advocaat die in fase was beland van naar de rechtbank gaan, onder die directe dreiging is er betaald. Per vandag zeg ik de verzekering op je voelt je echt een betaalsukkeltje als klant bij inshared. Niet doen dus! spendeer een paar euro's meer en neem een goeie verzekering!

Ik vind het jammer dat wanneer je opzegt je hierop geen reactie ontvangt en dat de premie toch nog afgeschreven wordt, hoop dat dit heel snel terug geboekt gaat worden.

Ik ben nu al bijna 3 maanden bezig om de schade die aan mijn auto in toegebracht terug te krijgen bij Inshared. Ik ben het inmiddels helemaal zat. Het slot van de auto is zo beschadigd dat ik dagelijks via de passagierskant de auto inkruip. Inmiddels alweer 3 maal een mail gestuurd, maar zonder reactie.

Kunt u mij vertellen waarom ik me nu niet bij jullie kan verzekeren. Ik heb min 3 maar kan het nergens vinden. Misschien zie ik het niet staan. Mag alleen klant worden over een paar jaar als ik ergens anders ben verzekerd. Hoe bedoel je, wel de lusten niet de lasten.

invullen en aanvragen was heel simpel inderdaad

Prettig om op deze manier het afsluiten en/of wijzigen van de verzekering te doen. Snelle reactie op mijn vraag via email. Helemaal goed.

Pas op de laatste pagina na afsluiten nieuwe verzekering een verwijzing naar " onze handige overstap service" die elders niet voor de hand lag en dat is jammer. Voor de rest een dikke voldoende.

Het is de eerste keer bij inshared verzekerd maar het afsluiten ging goed en de dekking is perfect

Mag ik mijn beoordeling ook over een jaar geven? Als nieuwe klant weet ik natuurlijk nog niet hoe het gaat

ik vind nergens terug hoeveel schadevrije jaren ik heb dit is handig ivm afsluiten van andere verzekering bij jullie

m, heeft deze met onze koffers, een halve dag gestaan, we hadden onze kleren netjes aan voor de reis, maar tegen de tijd van de afreis, werden de koffers uitgeladen en de tasxi reed weg zonder ons. Zonder soullen, shampoo, zeep, lakens enz. en zonder veel geld, zaten we vast. WAT ER DAN IS GEBEURD, WENS IK MIJN ERGSTE VIJAND NOG NIET EENS TOE….. Ik ga later verder. Dank jullie wel. Helelne.

Ga alsjeblieft niet in zee met Inshared. Alles lijkt goed te zijn en nog betaalbaar ook. Totdat je een schade hebt. Buiten mijn schuld is mijn auto total-loss gereden op de A2. Er is een duidelijk politierapport opgesteld en naar de verzekering opgestuurd. Dat was 2 maanden geleden…vanaf toen totaal niets meer van hun vernomen. Geen reacties op e-mail, telefonisch niet bereikbaar. Ik was all risk verzekerd en zou dus altijd het schade bedrag terug moeten krijgen, zelfs al was het mijn schuld. Dus doe jezelf een plezier en kies een andere verzekering. Ook al is die iets duurder.

Ben reeds verzekerd voor inboedel dus gekeken of de autoverzekering ook voordeliger en uitgebreider was en ja voordeliger en uitgebreider als mijn oude verzekering ook met een collectiviteitskorting via werkgever

Alles is duidelijk, maar ik vind het raar dat ik geen papieren polis krijg, dat is wennen als ex. ing.man

geachte dame/heer, uiteindelijk toch nog 'n verzekering bij jullie afgesloten, ondanks dat ik bij 'n eerste aanvraag voor 'n autoverzekering volledig op inshared was afgeknapt, omdat de kontrole vraag zo knullig was opgesteld en ik maar niet verder kon gaan met de aanmelding…Door jullie doorzetten en de gunstige polis en prijs gaat 't er dan toch nog van gekomen

Voordat gegevens van nieuwe of geïmporteerde auto's bij u aanwezig is duurt veels te lang scheelt 4 dagen met bijvoorbeeld unive. Veel irritatie te voorkomen met voorlopige dekking op chassisnummer maakt ook importeren makkelijker. Hierdoor al veel kennissen van mij elders verzekerd

Altijd makkelijk af te sluiten of te veranderen!

Goede zaak om de criminele organisatie niet op te nemen in de lijst. Ik ben in der tijd zo stom geweest een auto verzekering af te sluiten. Het afsluiten ging zeer eenvoudig en ze beloofde gouden bergen in de vorm van een jaarlijkse teruggave. Echter in de drie jaar dat ik daar verzekerd ben geweest heb ik nooit 1 cent terug gevangen. Om de verzekering vervolgens te beëindigen is nagenoeg onmogelijk: heb ze een mailtje gestuurd met een kopie van het vrijwaringsbewijs. Uiteraard doen de heren dan gewoon of ze nooit iets hebben ontvangen en gingen vrolijk verder met incasseren. Daarop heb ik een aantal maanden later nogmaals een mail gestuurd met de mededeling dat ik geen gebruik meer wens te maken van de verzekering en de betalingen zal laten terug storten. Ook hier trokken de heren zich uiteraard niets van aan en hebben de verzekering nog een half jaar door laten lopen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau op me afgestuurd. Dus voor een ieder die graag van zijn/haar geld af wil, ga naar inshared: veel te hoge premie en bij opzeggen een hoop ellende gegarandeerd.

Communicatie is alleen mogelijk per mail. Dat is nogal lastig als je een discussie wilt voeren als hun verkeerd het aantal schadevrije jaren overnemen en vervolgens niet meewerken om dit aan te passen (ondanks verklaring van vorige verzekeraar). Stelletje bureaucraten zijn het.

zeer voordelige,en met goede service dat is nou INSHARID ,te voeten uit

Veel te duur bij LPG auto's, met zeer beperkte dekking. Al drie jaar bij Inshared verzekerd, nooit schade gehad maar nooit een jaarbeloning ontvangen. Duurt te lang voordat vragen beantwoord worden, erg onpraktisch dat je niet met Inshared kan bellen.

Jullie maken autorijden nog enigzins betaalbaar. De staat besteelt de Nederlandse automobilist al op een schandalige! Kijk maar eens naar de landen om ons heen, daar kost autorijden veeeeeeel en veeeeeeel minder dan bij ons! Hulde aan Inshared!!!

Alles was met een paar muisklikken geregeld. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

jammer dat er bij vraag 5 geen middenweg is! Ik wil jullie best aanbevelen, maar niet met de opmerking: "wat schuift het" daar hou ik niet van… Maar ik kon het rondje niet midden in de balk vastzetten!!!

Ik vind inshared een goedkope verzekering met een goede dekking. Ik heb geen punten voor verbetering.

Het is zeer onduidelijk om de bestaande verzekering over te sluiten op een nieuwe auto. Je moet eerst de ene opzeggen en dan een nieuwe afsluiten. Ik vraag mij af of de schade vrije jaren dan wel goed doorlopen.

1.Schade door andere partij veroorzaakt,prima door jullie afgehandeld. Eigen risico reeds teruggestort,echter geen info of jullie schade reeds hebben verhaald. 2.Het blijft jammer dat de all risk premie gebaseerd is op nieuw prijs en niet op dagwaarde,zou eerlijker zijn en men zou langer all risk verzekerd blijven.

Ik heb nog noot eerder zo snel een autoverzekering afgesloten. Gewoon TOP!!!

ik heb geen behoorlijke antwoorden gekregen op mijn mails

De ervaring zal het leren of wij hier goed aan doen maar we hebben een goed gevoel.

prima om zo een verzekering af te sluiten en te onderhouden. website is wel traag (opvragen van eigen gegevens)

Het lijkt erop dat ik een vezekering afsluit met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het afsluiten zelf ging perfect, dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Wil

de verzekering is lekker goedkoop en kan makkelijk afgesloten worden en de dekking is ook uitstekend helemaal top moet ik zeggen

Mag ik mijn beoordeling ook over een jaar geven? Als nieuwe klant weet ik natuurlijk nog niet hoe het gaat. Wel kan ik alvast zeggen dat ik met een dierenverzekering begin dit jaar, die geannuleerd moest worden heel netjes geholpen ben. En toch nog tegemoet gekomen ben in de al reeds gemaakte kosten. Dat heeft mij het meest overtuigd om met andere verzekeringen over te stappen. En de lagere prijs natuurlijk.

goed en lekker makkelijk af te sluiten prima prijs kwaliteits verhouding zal deze zeker aan bevelen aan kennissen en andere die er om vragen

Ease of use: top… het was echt super makkelijk en snel gebeurd om mijn nieuwe auto in de verzekering te doen.

Hallo, zoals U wel hebt gemerkt, wijzig ik nogal snel met de auto's…dat komt omdat ik een autoliefhebber ben en graag vaak wissel van auto. Het afsluiten van de verzekeringen gaat echt heel gemakkelijk. De enige opmerking is dat er niet duidelijk gemeld wordt dat eventuele schade alleen bij een bij Inshared aangesloten schadeherstel bedrijf gemaakt kan worden..maar dat weet ik nu..

prima service tot nu toe. Gelukkig geen gebruikt hoeven maken van de dekkingen. Net de verzekering overgesloten ivm bijna €30(!) premie verschil per maand.

De voorwaarden zijn helder geschreven. De premie ziet er goed uit. Voor mij is nog onduidelijk of er in de eerste 3 jaren bij een nieuw ter verzekering aangeboden auto wordt afgeschreven bij totaal verlies.

Inshared geeft prima informatie, een goede website, een vriendelijke dekking, een goedkope premie. Wat kun je nog meer wensen?

Goedemiddag Ik ben al enige jaren klant bij jullie en heb mijn verzekeringspakket recent uitgebreid. Wat ik op zich wel raar vind is dat wanneer ik ingelogd ben en een nieuwe autoverzekering aanvraag bij jullie, dat de schadevrije jaren niet worden overgepakt uit jullie database…. ik heb nu maar wat gegokt en kan dus van invloed zijn op premie?! Dat kan dus wat mij betreft wat duidelijker.

Prima site , erg makkelijk in te vullen . En erg voordelig zeker in deze tijd. Super Ik ga jullie aanraden bij vrienden en kennissen.

Afsluitschermen op de site zien er duidelijk en helder uit. Natuurlijk zal ik afwachten hoe de overstapservice wordt geregeld. De voorwaarden en de scherpe premie waren de factoren waarom ik mij heb verzekerd bij u.

Ik heb al een paar jaar uw autoverzekering. Maar deze moest ik opzeggen omdat die auto inmiddels is afgekeurd. Ik mis op uw pagina de mogelijkheid om de verzekering over te schrijven naar een ander kenteken. Het kan wél wanneer je ergens anders bent verzekerd, maar niet wanneer je al bij Inshared verzekerd bent. Beetje verwarrend. Verder niets dan lof!

Nee en waarom niet!! wat ik er nu van begrijp is dat deze verz via de HEMA verzekeringen loopt. Zeer onpersoonlijk vindt ik je kan alleen maar mailen je kan niet een vraag stellen aan de telefoon nummer daarvoor is ook niet te vinden . Kon niet persoonlijke gegevens inzien bij het inloggen je moet dan je klacht mailen en duurt twee dagen voor je een antwoord terug krijgt . Op moment dat je met je nieuwe inlog gegevens wil inzien valt het systeem weg ( vijf maal over geprobeerd ) Dus je kan weer vanaf begin beginnen !!! Groene kaart moet je printen Zeer onhandig /ook voor mensen die niet met een printer werken Geen persoonlijkheid meer!!! Kortom het belang van de klant staat hierbij niet voorop helaas / krijg dan die Indruk Waneer je een vraag hebt moet je maar afwachten hoe lang het duurt voor je bericht terug hebt bij mij twee dagen Maar wil je verz afsluiten heb je dit binnen vijf minuten geregeld Mijn premie gaat elk jaar omhoog ??? Heb meer dan negen schade vrije jaren Betaal volle pond vergeleken bij andere verzekeraars / die je kan bellen en vriendelijk te woord staan en geduldig zijn en je zelfs het juiste advies kunnen en willen geven .

Nog geen beoordeling omdat ik nieuw ben. Aanmelden ging goed.

goede en snelle reactie op vragen en onduidelijkheden. snelle site en duidelijk.

Alles prima alleen beetje vreemd bij iban nr… kan makkelijker!. Moest 3x kijken toen zag ik dat de nl al vooringevuld is en dat ik blijkbaar voor mijn rek nr geen "0' hoef op te voeren, terwijl de converters dat wel zeggen. Ik zou zeggen, voeg een converter veldje in, zeker voor de ouderen onder ons!

Makkelijk en duidelijk. Een ontstane onduidelijk werd prima en zonder problemen opgelost.

Heel jammer, dat jaarbetaling niet mogelijk is! Scheelt u en mij namelijk een hoop gedoe!

Eigenlijk kan ik er nog niet zoveel over zeggen, want ik heb – even afkloppen – nog nooit schade gehad. Ik kreeg zojuist een e-mail van mijn vorige verzekeraar Queens dat ze ermee ophouden en dat de premie als ik bij moederbedrijf de Goudse blijf 32% wordt verhoogd. Kon wel een constructie via een tussenpersoon geregeld worden met dezelfde premie. Ik heb het niet zo op tussenpersonen, en jullie zijn de goedkoopste, dus daarom ben ik hier beland. Hopelijk heb ik jullie nooit nodig!

Ik heb de autoverzekering zojuist afgesloten dus kan er nog geen ervaring aan hangen. Ik wil wel opmerken dat ik hoop hem nooit nodig te zullen hebben.

Al sinds 2010 klant van Inshared. Dit jaar schade gehad. Het wordt efficiënt en goed afgehandeld. Verzekeren via Inshared kan ik iedereen aanraden.

ben vandaag pas verzekerd bij jullie dus kan nog geen mening geven

Ondanks een hoge korting van werkgever bij Centraal Beheer is Inshared beduidend goedkoper. Zowel Centraal Beheer als Inshared zijn onderdeel van het Achmea concern.

Het afsluiten is duidelijk, gaat makkelijk en snel.

Binnen inshared een andere autoverzekering afgesloten. Dit bij verkoop auto en aanschaf andere auto. Verzekering kun je perfect en snel regelen.

Ik ben al meer als 3 jaar verzekerd bij Inshared ik heb 1 keer schade gehad was mijn schuld en alles was snel en perfect geregeld binnen 14 dagen was mijn auto weer gemaakt en betaald. Ga zo door.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen