InShared Autoverzekering

★★★★☆ 8.9/10 (495 reviews)

InShared Verzekeringen Ervaringen

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Gratis vervangend vervoer
  • Tot 80% no-claim korting
  • Supersnelle schademelding & afhandeling

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij InShared

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Volledig Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Volledig Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Volledig Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De InShared Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Volledig Casco'.

De InShared Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De InShared Autoverzekering is op 15 april 2011 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

InShared Commercial Smartkey (2018)

InShared Commercial TV Doos (2018)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de InShared Autoverzekering

Grote NEP! Ben ruim 11 jaar verzekerd all risk! Heb ik een ruitschade, willen ze niet betalen! Ze zeggen ineens u bent wel verzekerd, maar er is geen dekking! Dus bij een ongeval keren ze niet uit, maar laten wel iedere maand voor all risk betalen!!! Grote oplichters!! OPLETTEN!!!! Ben nu zelfs 10 euro goedkoper uit!!!!!
ik ben verzekerd met mijn auto bij inshared, allrisk verzekering met verhaalsrechtsbijstand, nu heeft mijn partner een ongeval gehad met onze auto, de fusiekogel is eruitgeschoten waardoor het wiel is losgekomen en de auto over het wegdek is gegaan. ( auto is 4 dagen geleden gekeurd, en heeft 3 maande geleden onderhoudsbeurt met nieuwe remschijven blokken en banden gehad) Politie is terplaatse gekomen en gaven aan je hoeft je niet druk te maken u bent allrisk verzekerd. Wat blijkt nu de verzekering gooit het op de algemene voorwaarden en geeft niet thuis, en de verhaalsrechtsbijstand om het bij de garage te verhalen doen ze ook niet want dat valt er ook niet onder alleen als je een ongeluk hebt met een andere bestuurder. Dus geen all risk maar all niks, en verhaalsrechtsbijstand is ook een lachertje lekker klantvriendelijk, zeker geen aanrader?
Zeer matige schade afwikkeling voorwaarde in hun voordeel zoals herstel in natura.
Leek ideaal via internet verzekeren. Maar als je meer kentekens op naam hebt en verzekerd vinden ze dat verdacht en worden alle verzekeringen gewoon opgezegd en kun je op zoek gaan naar een andere verzekering. Dus bij deze NOOIT meer bij deze verzekeraar iets verzekeren. Zeer slecht.
Tegenpartij heeft een aansprakelijkheidsclaim ingediend wegens een vermoeden dat de lak op de auto afkomst zou zijn van mijn auto. In eerste instantie werd de claim door Inshared afgewezen. Later wilde Inshared contactgegevens van de passagier. Op het laatst kwam Inshared met een politierapport met hetzelfde verhaal van tegenpartij die afgewezen was. Maar nu wilt Inshared aansprakelijkheid toekennen. Niet consequent, dus onbetrouwbaar.
Zonder kenteken (wel juiste type) offerte voor 38 euro om dan een paar weken later met kenteken 58 euro te vragen. Natuurlijk gevraagd hoe dat zit: dat doen we altijd zo, soms is de echte premie lager. Ja, ja....
Echt een rotverzekering,NIET DOEN NIET HIER VERZEKEREN.OPLICHTERIJ TEN TOP! Na 20 schadevrije jaren betrokken geraakt bij een kop staart botsing,wat geheel ongevraagd was. De auto moet getaxeerd worden bij een schade herstel bedrijf die door hun aangewezen wordt,alleen de incompetentie van het schadebedrijf mag men gerust schandalig noemen.een taxatie van 1600 eur voor reparatie.dit was een zwaar onrealistisch bedrag,aangezien de voor en achterkant van de auto zwaar beschadigd was.vervolgens een afspraak gemaakt bij een andere vestiging (ook een aangewezen samenwerkend bedrijf door inshared) en die begrootte de schade op 4307 euro,een aanzienlijk verschil. Echter werd er door de telefoniste en zaakbehandelaar gesuggereerd of het schade bedrag niet gemanipuleerd was,en dat er een extern expertise bedrijf naar moest kijken.dit zijn verschrikkelijke aantijgingen jegens iemand die al meer dan 20 schadevrije jaren rondrijd. Vervolgens heeft de expert het zelfde schade bedrag vastgesteld,maar nu moet inshared wachten op rapportage en dan kan het zomaar weer 10 werkdagen gaan duren werd mij verteld,en dit alles speel nu al 4 weken. Dit zou beteken dat de schade pas na 6 weken wordt vergoed. Ik heb geen goed woord over voor deze oplicht verzekering,die mensen ervan beschuldigt de schade te beinvloeden naar zelf niet over de brug komen als t er op aan komt. Zeer incompete medewerkers,en je wordt met een kluitje het riet in gestuurd.
Wilde nieuwe (andere) auto verzekeren, maar het kenteken werd niet herkend (wel overigens door andere verzekeraars!). Omdat ik de nieuwe auto de volgende dag al verzekerd wilde hebben was snel contact nodig, maar helaas, Inshared heeft geen telefonische helpdesk. Dus er zat niets anders op dan de verzekering op te zeggen en een andere te nemen. Onacceptabele gang van zaken en een serieuze verzekeraar onwaardig.
Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons maanden in de ellende laten zitten, en toen wij van uiteindelijk de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de opgave van SchadeDirect 3,5x zo hoog te zijn. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, en mijd Inshared als de pest. Die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.
Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten en komen hun afspraken absoluut niet na. Toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de originele opgave van SchadeDirect 3,5x ook nog zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker (zo krijg je de kosten en premie inderdaad omhoog). Met een klacht over deze partij en de schade afhandeling wordt niets gedaan.. Uiteindelijk heeft Inshared niets hersteld maar brengt wel 150 euro aan eigen risico in rekening voor het aanmelden van de schade. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles ove
"We all benefit"....behalve de verzekerde. Deze verzekeraar is alleen uit op winst en is graag zo min mogelijk tijd kwijt aan hun cliënten. Een valse schade is niet onderzocht en gewoon uitgekeerd door Inshared, waardoor wij op enorme kosten gejaagd zijn. Constant aangegeven dat de schade niet kloppend is, maar ze doen er niets mee. Je komt er gewoon niet doorheen. Uiteindelijk betalen wij in veelvoud de schade aan Inshared door achteruitgang in schadevrije jaren, dus wat zouden ze zich druk maken om het uitkeren aan de tegenpartij...? Ik voel me bedonderd door mijn eigen verzekeraar. Wij stappen snel over naar een andere verzekeraar.
ze rekken zo veel mogelijk tijd. je kan alles 4 x opsturen zelfs per e-mail terwijl je een ontvangst bevestiging krijg ( soms krijg je die zelfs niet ) geven verkeerde adres door aan de schade expert. nu al 3.5 weken zonder auto en geen leen auto te regelen oid. niet heel idiaal als je 25 km verdop werk en met 2 kids onder de 3 jaar
Mandaten geen auto op nam gehad, en daarom dus ook geen verzekering, kon ik bij andere verzekeraars geen aanspraak maken op de in het verleden opgebouwde vrije schade jaren. Omdat in het verleden ook de betaling aan een verzekeraar niet goed was gegaan kon ik moeilijk een verering afsluiten. InsHared heeft mij wel goed, of beter gezegd, top geholpen. Ze behandelen je niet per nummer maar staan open voor je persoonlijke verhaal. Hier ben ik echt heel tevreden over. Daarom van mij een dikke 10!
Ik reed een bedrijfsauto en heb die privé overgenomen. Op basis van een premievergelijking op internet heb ik voor Inshared gekozen. Na acceptatie kreeg ik te horen dat Roydata ( het bestand waarin verzekeraars de schadevrije jaren in opslaan) op het bewuste kenteken geen schadevrije jaren toekende. Ik heb daarop aangegeven dat de 21 schadevrije jaren op het kenteken naam van het bedrijf stonden. Daarop ontving het bedrijf het verzoek om een afstandsverklaring te tekenen, waarna ik vervolgens een verdubbeling van de premie moest betalen, omdat Inshared mij 0 schadevrije jaren toekende, maar uit coulanse (!) mij een BM trede 6 toekende. Inmiddels heb ik de polis opgezegd en ben ik particulier bij de verzekeraar van het bedrijf een nieuwe verzekering afgesloten met BM terd
Bij ruitvervanging door mijn auto dealer werd er maar 75 % van de schade uitgekeerd. Ik had de schade eerst moeten melden. Vervolgens bij een aan hun gelieerde ruitvervangingsbedrijf de schade moeten laten vaststellen. Daarna mocht mijn eigen dealer de ruit vervangen. Het eigen risico werd dan wel verhoogd naar E 250,-. Bij hun aangesloten bedrijf zou het eigen risico E 150,- gaan bedragen.
Heb je een dure of jonge auto, kies dan geen InShared. Je mag naar ABS autoherstel die speciaal voor InShared op zoek naar naar de goedkoopste oplossing. Wil je naar een andere hersteller, jammer want ABS rekent met korting op het uurloon en korting op onderdelen. InShared betaalt je nooit meer dan dat, terwijl je weet dat geen andere partij het daarvoor kan maken. Zelfs als je geen schuld bent.
Heb je een dure of jonge auto, kies dan geen inshared. Je mag naar ABS autoherstel die speciaal voor InShared op zoek naar naar de goedkoopste oplossing. Wil je naar een andere hersteller, jammer want ABS rekent met korting op het uurloon en korting op onderdelen. InShared betaalt je nooit meer dan dat, terwijl je weet dat geen andere partij het daarvoor kan maken. Zelfs als je geen schuld bent.
vanaf mijn 19e tot heden heb ik een autoverzekering gehad,ben nu 41 jaar
Inshared had goede voorwaarden en een lage premie voor de autoverzekering. Tegenwoordig is het alleen nog maar een lage premie. Inmiddels twee schadegevallen buiten mijn schuld om gehad (1 keer is er iemand tegen mijn geparkeerde auto gereden) en onlangs een hagelschade. Bij de eerste schade werd ik na een aantal weken door de tegenpartij gebeld of mijn verzekering nog iets ging doen, anders gingen ze het dossier sluiten. Inshared had 3 weken lang gewoon helemaal niets gedaan, terwijl dit een van de meest eenvoudige schades is. Bij de tweede schade moest ik noodgedwongen naar een ASB schadehersteller. Zo'n bedrijf wat groot geworden is door iets te goede vriendjes te zijn met de verzekering. Mijn auto is 10 jaar oud en voor mij is het nog een prima auto. Volgens de schadehersteller zou hij total loss gaan omdat hij niets meer waard is. Ik moest ter plaatse bepalen of ik de auto wilde laten repareren, want dat zou invloed hebben op het schadebedrag??? Nu 3 weken en zelf maar weer eens met inshared gebeld. Het komt er op neer dat ze nog niets van de schadehersteller gehoord hebben en dat ik daar nog maar een keer naartoe moet. Ik wacht nu op het voorstel om een onafhankelijke expert naar mij thuis te laten komen om daar een schadetaxatie door te laten doen. Dan kan ik daarna zelf een fatsoenlijke schadehersteller uitzoeken... Ik weet wel dat ik na afhandeling van de schade mijn verzekeringen bij inshared ga opzeggen. Hier is gewoon niet mee te werken...
We hebben geen schade gehad, dus daar kan ik deze verzekeraar niet op beoordelen. Waar ik zeer ontevreden over ben, zijn de 3 premieverhogingen in 1 jaar zonder aankondiging.. Eerst omdat de auto 12 jaar werd. De tweede keer omdat zij het bonus - malus system veranderd hebben. Deze keer werd me door de klantenservice geadviseerd de verzekering op te zeggen en op dezelfde dag weer af te sluiten. Daardoor kreeg ik een lagere premie. Raar maar waar. De derde keer omdat ik dit jaar 70 jaar geworden ben. Elke keer bleek dat er een hoger bedrag was afgeschreven en moest ik zelf de reden achterhalen. Communicatie met de klantenservice kan alleen per mail, dat helpt ook niet. De laatste premie verhoging is voor mij onacceptabel. Ik heb tientallen jaren zonder schade gereden. Ik ga overstappen naar een verzekeraar die niet aan leeftijdsdiscriminatie doet. Wat wel een voordeel is bij deze verzekeraar: je kunt per dag opzeggen. Komt goed uit!
Veel schadevrije jaren opgebouwd? Ga niet naar Inshared! Bij Inshared val je bij 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren als je er reeds meer dan 15 hebt opgebouwd. Dit is het gevolg van wijziging van de polisvoorwaarden in december 2014. Heel zuur als iemand een trekhaak in je auto rijdt en geen briefje achterlaat en je op dat moment bijv. 20 schadevrije jaren hebt opgebouwd. Dan moet je zelf al het eigen risico betalen en krijg je dus als bonus nog eens 10 schadevrije jaren aftrek. Ter vergelijk: t/m november 2014 viel je maar 3 schadevrije jaren terug bij Inshared.
Veel schadevrije jaren opgebouwd? Ga dan niet naar Inshared. Bij Inshared val je bij 1 schade altijd terug naar 10 schadevrije jaren als je er reeds meer dan 15 hebt opgebouwd. Dit is het gevolg van wijziging van de polisvoorwaarden in december 2014. Heel zuur als iemand een trekhaak in je auto rijdt en geen briefje achterlaat en je op dat moment bijv. 20 schadevrije jaren hebt opgebouwd. Dan moet je zelf al het eigen risico betalen en krijg je dus als bonus nog eens 10 schadevrije jaren aftrek. Ter vergelijk: t/m november 2014 viel je maar 3 schadevrije jaren terug bij Inshared.
Bij Inshared ben je een tevreden klant totdat je een beroep op ze doet. Mijn auto werd gestolen, wat op zich al erg vervelend is. Maar wat nog veel vervelender is, is de afhandeling er van door Inshared. Inshared besteedt dit grotendeels uit aan Dekra. Van Dekra krijg je een waslijst aan vragen. Vragen waar niemand uit zijn hoofd een antwoord op weet. Na de vragen beantwoord te hebben blijft het angstvallig stil. Bij Inshared geven ze iedere keer weer aan: we hebben nog niets van Dekra ontvangen. Maar vervolgens mag je het zelf uitzoeken. Ik wacht nu al 5 weken en in die 5 weken heb ik niks van Inshared vernomen. Dit was de eerste en laatste ervaring met Inshared. Doe jezelf een plezier en kies een verzekeraar die zelf de schade afhandeld. Mvg. Merlijn
Goedkoop=Duurkoop gaat bij Inshared 100% op als je in auto van een hogere prijsklasse rijdt. Wat niet (duidelijk) in de polisvoorwaarden staat is dat bij keuze van een ander reparatiebedrijf er nooit meer wordt uitgekeerd dan Inshared aan ABS zou doen. Aangezien ABS prijsafspraken heeft met Inshared kan een merkdealer hier nooit mee concurreren. Inshared claimt ook geen hoger bedrag bij de tegenpartij dan het door ABS gecalculeerde bedrag. Uitermate vreemd. ABS Reparaties zijn slecht. Spuitwerk moest 4x over, verkeerde onderdelen, onderdelen 'vergeten'. Een reparatie van 5 werkdagen duurde 6 weken! Vergelijkbaar vervangend is een wassen neus. Ik rijd een Lexus GS450h en werd afgescheept met een Citroen C3. Communicatie met Inshared is dramatisch en kan enkel via email. Antwoord op een mail duurt doorgaans 5 dagen. Er kan een terugbelverzoek worden ingelegd via internet. Oh ja, let goed op wat je schadevrije jaren zijn, want die registreren ze ook gewoon verkeerd!
Gisteren bleek het aantal schadevrije jaren niet goed te zijn doorgekomen bij het Roy-datasysteem, fout van de vorige verzekeraar. Via chat kreeg ik direct heldere uitleg over de te nemen stappen en nu, 24 uur later is het aantal schadevrije jaren alsnog gehonoreerd. Ondanks dat deze verzekeraar niet gebeld kan worden, blijkt de communicatie prima te verlopen. Bijkomend voordeel: geen ellenlange menu's en geen ergerlijke mededelingen dat "dit gesprek opgenomen kan worden".
Afsluiten is geen probleem. Totdat je je verzekeringen opzegt en er geld terugbetaald moet worden. In september 2 autoverzekeringen opgezegd 1 op de de 1ste en 1 op de 11de. Pas eind van de maand bericht dat er geld teruggestort zou worden. Op 1 oktober een mail dat het spoedig teruggestort zou worden. Contact met de klantenservice gehad, nee meneer de 1ste week van oktober heeft u uw geld terug. Inmiddels 16 oktober en nog steeds niks en na een chat met een medewerkster word mij om nog meer geduld gevraagd. Inmiddels zijn we het stadium van geduld ver voorbij
Zeer verbaasd en hoogst teleurgesteld, dat de premie van de autoverzekering met 8% PER JAAR wordt verhoogd, dit na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar. Na 6 jaar is dit een premieverhoging van MEER DAN 50%!!!!!!! Inshared zou deze premieaanpassing beslist moeten herzien, daar de meeste verzekerden hiervan niet op de hoogte zijn met de verhoging van 8% PER JAAR!!!!!
tot mijn stomme verbazing werd mjn maand premie met 3,50 verhoogd,omdat ik 70 geworden ben,staat nergens te lezen.is wel bijna 8%.vind ik niet kunnen na 19 schadevrije jaren.
Kan dit aanraden, alles via internet, snelle en correcte reactie bij vragen. De voorwaarden zijn redelijk helder in taalgebruik.
Premie en afsluiten : Prima! Je moet alleen geen schade krijgen, dan ben je echt gedupeerd. De afwikkeling is niet professioneel en zeer tijdrovend. Antwoorden op gestelde vragen worden niet gegeven! Zeer slechte ervaringen dus!
We all benefit, behalve de klant! 2,5 jaar klant bij Inshared voor autoverzekering en aansprakelijkheidsverzekering, en nu opgezegd wegens onvrede. Onvrede door een te hoge premie ondanks 12 schadevrije jaren die ik heb opgebouwd en een bureaucratie met regels en beleid die voor service aan de klant gaan. Per toeval kreeg ik een aanbod vanuit werkgever voor een collectieve verzekering, dus ben gewoon eens gaan kijken hoe en wat. Soms scheelt het een paar centen, maar een dergelijk aanbod hoeft niet aantrekkelijk te zijn. Toen ik mijn huidige polis van Inshared bekeek ter vergelijking, zag ik ineens 12 schadevrije jaren staan, terwijl ik door een gebrek aan bewijs opnieuw op 0 schadevrije jaren 2,5 jaar moest beginnen. Duidelijk werd dat de wetgeving is veranderd per 1 januari 2014 en verzekeraars verplicht de schadevrije jaren moeten vermelden op de polis. Transparantie en 1 eerlijke werkwijze. Waarom is mijn korting dan niet toegepast op mijn premie van Inshared? Antwoord Inshared; Ik val onder het oude premiemodel en hier tellen mijn schadevrije jaren niet mee of worden niet meegerekend dus volle premie betalen graag. Met een maandelijks opzegtermijn moet ik dus schijnbaar eerst mijn huidige polis opzeggen en vervolgens een nieuwe bij hun afsluiten om in aanmerking te komen voor de korting waar ik met 12 schadevrije jaren recht op heb. Dit moet ik zelf uitvinden, want zij zeggen “dat is jammer voor u mevrouw, dit zijn de regels”. Klantbehoud of servicegericht? Nee, niet bepaald en schermen zij met regels en een strikt polisbeleid ofwel in de volksmond “bureaucreatie”. Prima wat jullie willen, ik sluit mijn autoverzekering wel ergens anders af, waar ik €15,- per maand minder betaal en wel recht heb op premiekorting. Dat scheelt mij € 170,- per jaar. Zoals ik bij meerdere bedrijven toch steeds weer zie wordt de bestaande trouwe klant benadeeld, en zijn de prijzen niet mee veranderd of geïndexeerd door verandering van wetgeving en marktbewerking. Succes met jullie korte termijn visie, voor jullie 10 andere verzekeraars. Check je schadevrije jaren dus en of deze klopt met je premie!
Deze week een nieuwe auto gekocht van 14 jaar. Deze wil ik graag verzekeren zoals mijn vorige auto met halve allrisk. Dit is helaas net beperkt casco geworden. Dat kan maximaal tot auto's van 11 jaar. Dat staat nergens duidelijk in de voorwaarden. Daar staat alleen dat auto's tusen 6 en 11 jaar dit een goede optie voor is. Nu kan ik helaas dus alleen wa verzekeren en niet meer voor ruit, brand en diefstal. Zeer grote versclechtering. Ik heb dus mijn verzekering moeten opzeggen en overgestapt naar een ander waar dat wel kan.
Na bestudering van uw voorwaarden, wilde ik een autoverz. afsluiten bij jullie, echter ik vroeg via de mail hoeveel de premie omhoog gaat bij 70 jaar en u antwoordde dat die dan "iets"omhoog gaat, echter bij de reviews die ik las, zie ik dat iemand meldt dat zijn premie per jaar 8% omhoog gaat sinds hij 70 is geworden. Waarom bent U daar niet eerlijk over? Ik ga dus nu niet bij jullie een autoverzekering afsluiten, ik rij al 45 jaar en heb nog nooit schade gemaakt, dus kijk eerst eens naar alle jongeren (wegmisbruikers op TV) die vaak als gekken tekeer gaan op de weg.
Inshared heeft geen bonus-malus systeem. Mijn schade viel onder waarborgfonds, was niet mijn schuld. Premie gaat elk jaar fors omhoog. Dit jaar weer 10 euro per maand
Super makkelijk verzekeringen afsluiten (vanaf de mobiele site op mijn smartphone, terwijl ik de auto aan het overschrijven ben) Goedkoop, goeie dekking, en bij een schade perfect geholpen.
Zojuist bericht gekregen dat ik €2 terugkrijgt als " beloning " om een paar dagen later te lezen dat mijn premie van €22 naar €26 per maand omhoog gaat omdat jullie vooruit kijken op wat er " kan " gebeuren in het volgend jaar . Ik vind een prijsstijging van 20% terwijl ik al schadevrij rijdt niet terecht . Of moet ik gaan betalen voor mensen die wel roekeloos gaan gedragen . Ik begin maar alvast om een andere verzekering te zoeken , al is het wel jammer dat ik weer kosten moet maken om een nieuwe vezekeraar / polis te moeten aanschaffen .
Vanaf het eerste contact dat ik had na de aanrijding , is alles naar behoren verlopen. Vriendelijk en goed geholpen , aanrijding in buitenland , na ongeveer na 2 en een half uur weer onderweg met leenauto. geen strubbelingen. top
Ontevreden over mijn huidige autoverzekering bij Inshared. Premie is gunstig te noemen. Toch een minpuntje voor Uw premieberekening na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar en ouder. De premieberekening gaat dan namelijk zeer fors omhoog vanaf de leeftijd van 70 jaar. Ieder jaar gaat de premie met ongeveer 8% omhoog. Dit betekent na 6 jaar een premieverhoging van in totaal van meer dan 50%. Dit ondanks van mijn huidige opgebouwde 23 schadevrije jaren. Andere verzekeringsmaatschappijen hanteren een minder of zelfs geen premieaanpassing vanaf deze leeftijd. Dringend advies aan Inshared: Geen forse premieverhogingen toepassen na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar.
Ik ben verzekerd bij Inshared met een "halve All risk verzekering voor mijn auto. Afgelopen 2 jaren ben ik 3 maal geheel buiten mijn schuld aangereden. Pas de afgelopen maanden ben ik uitbetaald: 1 schade van 11 jan 2011: uitbetaald eind 2012. 2e schade van juni 2011 uitbetaald november 2013 ( na veel ruzie en zeuren!!) 3e schade van augustus 2013: uitbetaald afgelopen week, ( na inschakelen advocaat die in fase was beland van naar de rechtbank gaan, onder die directe dreiging is er betaald. Per vandag zeg ik de verzekering op je voelt je echt een betaalsukkeltje als klant bij inshared. Niet doen dus! spendeer een paar euro's meer en neem een goeie verzekering!
Ik vind het jammer dat wanneer je opzegt je hierop geen reactie ontvangt en dat de premie toch nog afgeschreven wordt, hoop dat dit heel snel terug geboekt gaat worden.
Ik ben nu al bijna 3 maanden bezig om de schade die aan mijn auto in toegebracht terug te krijgen bij Inshared. Ik ben het inmiddels helemaal zat. Het slot van de auto is zo beschadigd dat ik dagelijks via de passagierskant de auto inkruip. Inmiddels alweer 3 maal een mail gestuurd, maar zonder reactie.
Kunt u mij vertellen waarom ik me nu niet bij jullie kan verzekeren. Ik heb min 3 maar kan het nergens vinden. Misschien zie ik het niet staan. Mag alleen klant worden over een paar jaar als ik ergens anders ben verzekerd. Hoe bedoel je, wel de lusten niet de lasten.
Prima aanmeldprocedure en goede polis. Alleen heb ik de optie gemist om mijn oude verzekering op te zeggen. Er werd wel in het begin gemeld dat daarover een vraag langs zou komen maar die heb ik blijkbaar gemist.
invullen en aanvragen was heel simpel inderdaad
Prettig om op deze manier het afsluiten en/of wijzigen van de verzekering te doen. Snelle reactie op mijn vraag via email. Helemaal goed.
Pas op de laatste pagina na afsluiten nieuwe verzekering een verwijzing naar " onze handige overstap service" die elders niet voor de hand lag en dat is jammer. Voor de rest een dikke voldoende.
Het is de eerste keer bij inshared verzekerd maar het afsluiten ging goed en de dekking is perfect
Mag ik mijn beoordeling ook over een jaar geven? Als nieuwe klant weet ik natuurlijk nog niet hoe het gaat
Een verbetering kan nog zijn om een verzekering in offerte stadium gemakkelijker printbaar te maken met alle details zodat je het geheel goed kan overzien voordat je hem afsluit.
ik vind nergens terug hoeveel schadevrije jaren ik heb dit is handig ivm afsluiten van andere verzekering bij jullie
m, heeft deze met onze koffers, een halve dag gestaan, we hadden onze kleren netjes aan voor de reis, maar tegen de tijd van de afreis, werden de koffers uitgeladen en de tasxi reed weg zonder ons. Zonder soullen, shampoo, zeep, lakens enz. en zonder veel geld, zaten we vast. WAT ER DAN IS GEBEURD, WENS IK MIJN ERGSTE VIJAND NOG NIET EENS TOE..... Ik ga later verder. Dank jullie wel. Helelne.
ik vind het alleen jammer dat het niet mogelijk is om contact op te nemen met klantenservice voor algemene vragen.
Ga alsjeblieft niet in zee met Inshared. Alles lijkt goed te zijn en nog betaalbaar ook. Totdat je een schade hebt. Buiten mijn schuld is mijn auto total-loss gereden op de A2. Er is een duidelijk politierapport opgesteld en naar de verzekering opgestuurd. Dat was 2 maanden geleden...vanaf toen totaal niets meer van hun vernomen. Geen reacties op e-mail, telefonisch niet bereikbaar. Ik was all risk verzekerd en zou dus altijd het schade bedrag terug moeten krijgen, zelfs al was het mijn schuld. Dus doe jezelf een plezier en kies een andere verzekering. Ook al is die iets duurder.
Ben reeds verzekerd voor inboedel dus gekeken of de autoverzekering ook voordeliger en uitgebreider was en ja voordeliger en uitgebreider als mijn oude verzekering ook met een collectiviteitskorting via werkgever
Alles is duidelijk, maar ik vind het raar dat ik geen papieren polis krijg, dat is wennen als ex. ing.man
geachte dame/heer, uiteindelijk toch nog 'n verzekering bij jullie afgesloten, ondanks dat ik bij 'n eerste aanvraag voor 'n autoverzekering volledig op inshared was afgeknapt, omdat de kontrole vraag zo knullig was opgesteld en ik maar niet verder kon gaan met de aanmelding...Door jullie doorzetten en de gunstige polis en prijs gaat 't er dan toch nog van gekomen
Voordat gegevens van nieuwe of geïmporteerde auto's bij u aanwezig is duurt veels te lang scheelt 4 dagen met bijvoorbeeld unive. Veel irritatie te voorkomen met voorlopige dekking op chassisnummer maakt ook importeren makkelijker. Hierdoor al veel kennissen van mij elders verzekerd
Altijd makkelijk af te sluiten of te veranderen!
ca 2 weken geleden een beoordeling geplaatst op deze site over een autoverzekering waar ik totaal niet over te spreken ben en ze dus een dikke onvoldoende gaf. Zoals te verwachten was: de beoordeling komt niet op de site te staan. Hoezo blij met een eerlijke mening?
Goede zaak om de criminele organisatie niet op te nemen in de lijst. Ik ben in der tijd zo stom geweest een auto verzekering af te sluiten. Het afsluiten ging zeer eenvoudig en ze beloofde gouden bergen in de vorm van een jaarlijkse teruggave. Echter in de drie jaar dat ik daar verzekerd ben geweest heb ik nooit 1 cent terug gevangen. Om de verzekering vervolgens te beëindigen is nagenoeg onmogelijk: heb ze een mailtje gestuurd met een kopie van het vrijwaringsbewijs. Uiteraard doen de heren dan gewoon of ze nooit iets hebben ontvangen en gingen vrolijk verder met incasseren. Daarop heb ik een aantal maanden later nogmaals een mail gestuurd met de mededeling dat ik geen gebruik meer wens te maken van de verzekering en de betalingen zal laten terug storten. Ook hier trokken de heren zich uiteraard niets van aan en hebben de verzekering nog een half jaar door laten lopen. Inmiddels hebben ze een incasso bureau op me afgestuurd. Dus voor een ieder die graag van zijn/haar geld af wil, ga naar inshared: veel te hoge premie en bij opzeggen een hoop ellende gegarandeerd.
Communicatie is alleen mogelijk per mail. Dat is nogal lastig als je een discussie wilt voeren als hun verkeerd het aantal schadevrije jaren overnemen en vervolgens niet meewerken om dit aan te passen (ondanks verklaring van vorige verzekeraar). Stelletje bureaucraten zijn het.
zeer voordelige,en met goede service dat is nou INSHARID ,te voeten uit
Veel te duur bij LPG auto's, met zeer beperkte dekking. Al drie jaar bij Inshared verzekerd, nooit schade gehad maar nooit een jaarbeloning ontvangen. Duurt te lang voordat vragen beantwoord worden, erg onpraktisch dat je niet met Inshared kan bellen.
Jullie maken autorijden nog enigzins betaalbaar. De staat besteelt de Nederlandse automobilist al op een schandalige! Kijk maar eens naar de landen om ons heen, daar kost autorijden veeeeeeel en veeeeeeel minder dan bij ons! Hulde aan Inshared!!!
Alles was met een paar muisklikken geregeld. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!
Dit is mijn ideale verzekeringsmaatschappij. Zelf alles zeer makkelijk te regelen. En niet te vergeten zeer aantrekkelijke premie tarieven kan ik een ieder aanraden
jammer dat er bij vraag 5 geen middenweg is! Ik wil jullie best aanbevelen, maar niet met de opmerking: "wat schuift het" daar hou ik niet van... Maar ik kon het rondje niet midden in de balk vastzetten!!!
Overzichtelijke website, goede prijsstelling en snel geregeld!
Ik vind inshared een goedkope verzekering met een goede dekking. Ik heb geen punten voor verbetering.
Het is zeer onduidelijk om de bestaande verzekering over te sluiten op een nieuwe auto. Je moet eerst de ene opzeggen en dan een nieuwe afsluiten. Ik vraag mij af of de schade vrije jaren dan wel goed doorlopen.
1.Schade door andere partij veroorzaakt,prima door jullie afgehandeld. Eigen risico reeds teruggestort,echter geen info of jullie schade reeds hebben verhaald. 2.Het blijft jammer dat de all risk premie gebaseerd is op nieuw prijs en niet op dagwaarde,zou eerlijker zijn en men zou langer all risk verzekerd blijven.
Ik heb nog noot eerder zo snel een autoverzekering afgesloten. Gewoon TOP!!!
ik heb geen behoorlijke antwoorden gekregen op mijn mails
De ervaring zal het leren of wij hier goed aan doen maar we hebben een goed gevoel.
prima om zo een verzekering af te sluiten en te onderhouden. website is wel traag (opvragen van eigen gegevens)
Het lijkt erop dat ik een vezekering afsluit met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het afsluiten zelf ging perfect, dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Wil
de verzekering is lekker goedkoop en kan makkelijk afgesloten worden en de dekking is ook uitstekend helemaal top moet ik zeggen
Was eerste maal dat ik een polis afsluit via internet. Maar de site is heel erg duidelijk en overzichtelijk, met goede uitleg bij de vragen. Het afsluiten was heel eenvoudig.
Mag ik mijn beoordeling ook over een jaar geven? Als nieuwe klant weet ik natuurlijk nog niet hoe het gaat. Wel kan ik alvast zeggen dat ik met een dierenverzekering begin dit jaar, die geannuleerd moest worden heel netjes geholpen ben. En toch nog tegemoet gekomen ben in de al reeds gemaakte kosten. Dat heeft mij het meest overtuigd om met andere verzekeringen over te stappen. En de lagere prijs natuurlijk.
Na vorig jaar een schade te hebben gehad ben ik erg snel geholpen en zeer tevreden over de afhandeling hiervan.
goed en lekker makkelijk af te sluiten prima prijs kwaliteits verhouding zal deze zeker aan bevelen aan kennissen en andere die er om vragen
Ease of use: top... het was echt super makkelijk en snel gebeurd om mijn nieuwe auto in de verzekering te doen.
Had autoverzekering bij jullie; wilde die ook houden maar ruilde auto in. Wijze van wijziging was niet duidelijk. Pas toen ik categorieën invulde bij mail die ik jullie wilde sturen, kwamen meest gestelde vragen. Tip: voeg dit toe in menu. Een auto gaat van de ene op de andere dag over op een persoon. Stopzetten oude kan pas morgen (datum moest 'in toekomst') terwijl ik 'm vandaag inlever bij garaga. Ingang nieuwe verzekering kon gelukkig wel vandaag. Stopzetting is ook onhandig omdat ik aantal schadevrije jaren dan niet automatisch 'doorvallen'. Het kan in dergelijke situaties vrij stressvol zijn en hoewel een internetverzekering de kosten drukt, is een telefoonnummer dan toch fijn. Dat had ik mezelf ook beter moeten realiseren, dus ook hand in eigen boezem. Daarnaast zouden systemen mogelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden? Zodat bij invullen kenteken ook meteen duidelijk wordt, wat de auto aan 'voorzieningen' heeft (alarm, parkeersensoren, label A/B enz.)
Hallo, zoals U wel hebt gemerkt, wijzig ik nogal snel met de auto's...dat komt omdat ik een autoliefhebber ben en graag vaak wissel van auto. Het afsluiten van de verzekeringen gaat echt heel gemakkelijk. De enige opmerking is dat er niet duidelijk gemeld wordt dat eventuele schade alleen bij een bij Inshared aangesloten schadeherstel bedrijf gemaakt kan worden..maar dat weet ik nu..
prima service tot nu toe. Gelukkig geen gebruikt hoeven maken van de dekkingen. Net de verzekering overgesloten ivm bijna €30(!) premie verschil per maand.
De voorwaarden zijn helder geschreven. De premie ziet er goed uit. Voor mij is nog onduidelijk of er in de eerste 3 jaren bij een nieuw ter verzekering aangeboden auto wordt afgeschreven bij totaal verlies.
Inshared geeft prima informatie, een goede website, een vriendelijke dekking, een goedkope premie. Wat kun je nog meer wensen?
Goedemiddag Ik ben al enige jaren klant bij jullie en heb mijn verzekeringspakket recent uitgebreid. Wat ik op zich wel raar vind is dat wanneer ik ingelogd ben en een nieuwe autoverzekering aanvraag bij jullie, dat de schadevrije jaren niet worden overgepakt uit jullie database.... ik heb nu maar wat gegokt en kan dus van invloed zijn op premie?! Dat kan dus wat mij betreft wat duidelijker.
Er zou wat meer info mogen staan over het afsluiten van een 2e auto zeker als je ze beide wilt overschrijven naar jullie maar op verschillende data
Prima site , erg makkelijk in te vullen . En erg voordelig zeker in deze tijd. Super Ik ga jullie aanraden bij vrienden en kennissen.
Afsluitschermen op de site zien er duidelijk en helder uit. Natuurlijk zal ik afwachten hoe de overstapservice wordt geregeld. De voorwaarden en de scherpe premie waren de factoren waarom ik mij heb verzekerd bij u.
Ik heb al een paar jaar uw autoverzekering. Maar deze moest ik opzeggen omdat die auto inmiddels is afgekeurd. Ik mis op uw pagina de mogelijkheid om de verzekering over te schrijven naar een ander kenteken. Het kan wél wanneer je ergens anders bent verzekerd, maar niet wanneer je al bij Inshared verzekerd bent. Beetje verwarrend. Verder niets dan lof!
Nee en waarom niet!! wat ik er nu van begrijp is dat deze verz via de HEMA verzekeringen loopt. Zeer onpersoonlijk vindt ik je kan alleen maar mailen je kan niet een vraag stellen aan de telefoon nummer daarvoor is ook niet te vinden . Kon niet persoonlijke gegevens inzien bij het inloggen je moet dan je klacht mailen en duurt twee dagen voor je een antwoord terug krijgt . Op moment dat je met je nieuwe inlog gegevens wil inzien valt het systeem weg ( vijf maal over geprobeerd ) Dus je kan weer vanaf begin beginnen !!! Groene kaart moet je printen Zeer onhandig /ook voor mensen die niet met een printer werken Geen persoonlijkheid meer!!! Kortom het belang van de klant staat hierbij niet voorop helaas / krijg dan die Indruk Waneer je een vraag hebt moet je maar afwachten hoe lang het duurt voor je bericht terug hebt bij mij twee dagen Maar wil je verz afsluiten heb je dit binnen vijf minuten geregeld Mijn premie gaat elk jaar omhoog ??? Heb meer dan negen schade vrije jaren Betaal volle pond vergeleken bij andere verzekeraars / die je kan bellen en vriendelijk te woord staan en geduldig zijn en je zelfs het juiste advies kunnen en willen geven .
Nog geen beoordeling omdat ik nieuw ben. Aanmelden ging goed.
goede en snelle reactie op vragen en onduidelijkheden. snelle site en duidelijk.
Alles prima alleen beetje vreemd bij iban nr... kan makkelijker!. Moest 3x kijken toen zag ik dat de nl al vooringevuld is en dat ik blijkbaar voor mijn rek nr geen "0' hoef op te voeren, terwijl de converters dat wel zeggen. Ik zou zeggen, voeg een converter veldje in, zeker voor de ouderen onder ons!
probleem is dat persoonlijk contact niet mogelijk is. vooral oudere mensen willen graag even telefonisch vragen en adviezen kunnen stellen en vragen.
Makkelijk en duidelijk. Een ontstane onduidelijk werd prima en zonder problemen opgelost.
Heel jammer, dat jaarbetaling niet mogelijk is! Scheelt u en mij namelijk een hoop gedoe!
De eerste keer dat ik een verzekering afsluit bij inshared, de opbouw van het afsluiten was duidelijk en ging mij makkelijk af.
Eigenlijk kan ik er nog niet zoveel over zeggen, want ik heb - even afkloppen - nog nooit schade gehad. Ik kreeg zojuist een e-mail van mijn vorige verzekeraar Queens dat ze ermee ophouden en dat de premie als ik bij moederbedrijf de Goudse blijf 32% wordt verhoogd. Kon wel een constructie via een tussenpersoon geregeld worden met dezelfde premie. Ik heb het niet zo op tussenpersonen, en jullie zijn de goedkoopste, dus daarom ben ik hier beland. Hopelijk heb ik jullie nooit nodig!
Ik heb de autoverzekering zojuist afgesloten dus kan er nog geen ervaring aan hangen. Ik wil wel opmerken dat ik hoop hem nooit nodig te zullen hebben.
Goede informatie, een verzekering is eenvoudig af te sluiten en de verzekeringspremie is laag.
Al sinds 2010 klant van Inshared. Dit jaar schade gehad. Het wordt efficiënt en goed afgehandeld. Verzekeren via Inshared kan ik iedereen aanraden.
ben vandaag pas verzekerd bij jullie dus kan nog geen mening geven
Ondanks een hoge korting van werkgever bij Centraal Beheer is Inshared beduidend goedkoper. Zowel Centraal Beheer als Inshared zijn onderdeel van het Achmea concern.
Nieuwe klant dus nog geen ervaring. Start belooft veel.
Het afsluiten is duidelijk, gaat makkelijk en snel.
Binnen inshared een andere autoverzekering afgesloten. Dit bij verkoop auto en aanschaf andere auto. Verzekering kun je perfect en snel regelen.
Ik ben al meer als 3 jaar verzekerd bij Inshared ik heb 1 keer schade gehad was mijn schuld en alles was snel en perfect geregeld binnen 14 dagen was mijn auto weer gemaakt en betaald. Ga zo door.
Super, autoverzekering super snel geregeld. Kan Betch.nl nog een puntje aanzuigen!!!!
Ik wil graag ook mijn 2e auto meteen (mee)verzekeren,maar daar wordt helemaal niet naar gevraagd.!!! Dan had dat in 1 moeite door kunnen gaan. Nu moet ik blijkbaar alle gegevens nogmaals invullen. Jammer.
De website laat te wensen over als je een nieuwe auto wilt invoeren en de oude wilt opzeggen. OOk de telefoniste kan je onvoldoende adviseren.
Overzichtelijke site, snel en goedkoop mijn autoverzekering afgesloten.
Uw aanbod (polisvoorwaarden/website/dienstverlening) belooft veel goeds en wekt vertrouwen. Ik hoop dat, als het er op aan komt, mijn vertrouwen terecht blijkt.
De bereikbaarheid van Inshared is niet goed. Contact alleen mogelijk met Alarmcentrale en die gaan overleggen met Inshared. Geen rechtstreeks contact. Wel via email, maar dan duurt een antwoord 2 dagen. Erger, de kwaliteit van de antwoorden is slecht, erg vaag. Vervolgens krijg je niet de kans om verduidelijking te vragen. Voelt erg ongemakkelijk!
Goede voorwaarden tegen een redelijke prijs. De informatie bij de voorwaarden kan soms iets duidelijker. Zoals uitleg over de "sistercar regeling" en de consequenties van het ontbreken van een bonus-malus systeem bij schade. Voor het overige mijn complimenten. Nu moet nog duidelijk worden hoe de papieren voorwaarden in de praktijk uitpakken. Dit is bij verzekeringsmaatschappijen niet altijd eenduidig.
Hadden onze autoverzekering 8 jaar geleden afgesloten via independer en hebben in de tussentijd niet meer gekeken naar premievoordeel. Schrokken van het verschil. Premie van Inshered is stukken goedkopen scheelt op jaarbasis ca. 430 Euro. hebben nu ook geen eigen risico heb ik begrepen t.o.v. vorige polis ad. 135,00 euro. prima deal dus.
Ik vind het een beetje vreemd dat ik een hoofdbestuurder moet invullen. Ik ben niet diegene de bij ons achter het stuur zit maar mijn partner. Ik wilde daarom ook gewoon de verzekering op haar naam afsluiten.
prima site om verzekering af te sluiten. Alleen bewijs van no claim bij leaseauto is mij niet geheel duidelijk
Ik heb geen ervaring met deze maatschappij, duskan geen oordeel over geven. Ik hoop niet dat ik in de toekomst wel met slechte ervaringen te maken krijg.
Nog maar kort bij Inshared verzekerd maar tot nu toe tevreden
Telefonische assistentie was was helaas niet mogelijk, bij het af sluiten
snelle afsluiting en alles via internet prima. nog nimmer schade gehad maar vraag mij af of dat wel goed gaat zonder contact etc.
Prima dekking, halve allrisk is een mooie optie, je hoef niet 100% ingedekt te zijn.
11 diverse verzekeringen bezocht en vergeleken,inshared kwam met nog 2 anderen prima uit de bus. Ondanks 130 euro eigen risico toch het beste gevoel gehad voor deze autoverzekering.
Site ziet er prima uit, en afsluiten van een verzekering gaat prima.
Telefonisch contact in geval van moeilijkheden. (2 auto's afsluiten) zou toch makkelijk zijn. Voor de rest prima
Gemakkelijk en prima prijs kwaliteit verhouding
Prima service, schade afhandeling en snel afsluiten
Afsluiten duidelijk. Schademelding duidelijk. Mis alleen een telefoonnummer waar je met vragen terecht kunt. Via de mail duurt dit 2 dagen en dat kan soms wat lang zijn.
Een prima verzekering, heb een aantal verzekeringen afgesloten. Een schade gehad, deze is snel en goed afgewikkleld
ben super tevreden over mijm verzekeringen bij inshared
Heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van mijn verzekering!
Vooral de klantenservice via de e-mail is super goed! Heel duidelijk, makkelijk en vriendelijk.
Ik heb zojuist een autoverzekering afgesloten bij Inshared, dus echt ervaring heb ik er nog niet mee. Maar als het zo gaat zoals bij het afsluiten van de verzekering ben ik dik tevreden.
Snel en uit gebreide aanmelding procedure. meer eigen controle over wat je wil en niet wil verzekeren.
Korte opmerking. Ik heb de geboortedatum van de vaste bestuurder (mijn vrouw) gewijzigd, maar op het overzicht stond toch de geboortedatum van mijzelf (verzekeringnemer)
Prima verzekering, gelukkig tot nog toe geen gebruik van hoeven maken. Hulp (helpdesk) bij vragen via email fantastisch!
Prettig dat de verzekering via internet afgesloten kan worden,en een goede prijs
Simpel, duidelijke vragen en een schappelijke premie.
Een fluitje van een cent, erg simpel en snel. Prima verzekering
heel makkelijk geregeld bij jullie prima voor elkaar
had mijn vorige auto ook bij u verzekerd een daihatsu yrv turbo maand premie47 euro. nu een daihatsu sirion2aut.is de maandpremie 77euro hoe kan dat??
snel,goede prijs,duidelijk,en zonder rompslomp van allerlei papieren
Vrij eenvoudig via Internet te regelen Duidelijke informatie Klantvriendelijke site
Ik vond het een bijzonder teleurstellende ervaring te moeten constateren dat mijn persoonlijke verjaring een maand geleden mij € 3,44 extra per maand kost. En dat na meer dan 20 schadevrije jaren! Op voorhand veroordelen is stijlloos.
Heel raar dat als ik opnieuw een verzekering bij jullie afsluit ik 8 euro goedkoper uit ben. Krijg het teveel betaalde ook niet terug. rare verzekeraars bij inshared
alles was duidelijk en overzichtelijk, alleen heb ik van de bonuspunten ( 500) geen bevestiging op mijn digitale dossier ontvangen
ik vind jullie de beste als mij liggen omdat is heel makelijk en duidelijk en heel makelijk daarom verdient jullie een 10 van mij tank you
Prima aanbod. Helft goedkoper dan mijn huidige verzekeraar.
Ik kreeg een persoonlijke mail over iets wat ik niet goed had ingevuld. Dat was duidelijk en niet onvriendelijk. Bovendien werd er ook een oplossing aangeboden! Fijn!!
Het heeft mij 10 keer het formulier invullen gekost om (op meerdere computers geprobeerd) voordat de site niet met een foutmelding kwam maar mij accepteerde.
Dit wordt mijn eerste verzekering bij inshared, alles was goed duidelijk en snel geregeld.
Het is erg onhandig dat het aantal schadevrije jaren niet kan worden overgenomen van een vorige verzekering bij Inshared. Bij het overzetten van een verzekering naar een nieuwe auto zou dat eenvoudiger kunnen. Nu heb je een vraag die je niet kunt beantwoorden en moet je lang wachten voordat je iets kunt.
Echt snel en handig af te sluiten, duidelijke taal en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Waarom is iedereen hier niet verzekerd?
Jammer dat het eigen risico niet lager is. En tel overleggen is in sommige gevallen makkelijker. Verder prima verzekering voor een prima prijs.
een goedkope auto verzekering,ik raad het iedereen aan.
heb het via internet af gesloten en ging er makkelijk en snel
Nog geen ervaring dus benieuwd of de service bij een aanrijding goed is.
Helemaal prima, duidelijk, snel en een goede prijs.
Telefonisch contact nemen zou op zich ook goed zijn
Alles ging geweldig, totdat we geen activeringsmail ontvingen! Jammer!
Goede prijs kwaliteit verhouding, eenvoudig af te sluiten
Klopt, duidelijke site. Snelle doorloop van alle stappen. Goede prijs. Snelle service, gelijk groene kaart.
Het eerste wat in mijn opkomt is "als het maar goed gaat"
Zoals de reclame vermeld, prima geregeld en goedkoop!
Echt een topverzekering. Eén nadeel: geen telefonisch contact mogelijk.
Goede dekking, duidelijke informatie. Half Risk wel een raar product...
Het afsluiten op internet gaat best vlot, maar het inloggen op mijn account ging niet en dus moest ik via een omweg de verzekering sluiten. Dus het inloggen vind ik erg lastig als je de gebr.naam en wachtwoorden niet meer weet en ook nooit hebt gebruikt.
invullen aanvraag gaat uitstekend, prijs en voorwaarden aanzienlijk beter dan mijn huidige veel duurdere verzekering, geen onnodige complexe vragen en toevoegingen. De praktijk moet ik verder nog ervaren maar de gevonden reviews zijn positief hierover
Ze hebben uitstekende service, maar vind toch dat het wat goedkoper mag
invullen en andere vragen duidelijk,en hoop jullie alleen nodig te hebben om te betalen. en anders zo min mogelijk.
Ze reageren vlot op vragen, die je per e-mail stelt. Duidelijke info.
Tot nu toe alleen via email kontakt en informatie via de site
Makkelijk geregeld, duidelijk, net niet de goedkoopste maar wel met betere voorwaarden
Helemaal goed, alles in 1 overzicht, gelijk weten waar je aan toe bent, en snel afgesloten..
Wordt keurig per mail op de hoogte gehouden, twee keer een ruitschade gehad en werd perfect geregeld, zelf niets hoeven voorschieten, alleen opdagen bij herstelbedrijf en papieren afgeven.
Aangezien dit een internet verzekering is, zou het fijn zijn als alle topics op jullie website te vinden waren, zoals bv een tweede auto regeling. Vervelend dat InShared NIET telefonisch te bereiken is.
Mijn klein ongelukje was heel erg goed behandeld. Ze hadden er volledig meeleven in dat ik de papieren nog niet had opgestuurd aangezien ik in het ziekenhuis was net bevallen. Premie mag wat lager aangezien de competitie. Kon via een andere verzekering lagere premie krijgen, maar toch gekozen voor inshared van wege de service.
Keuze mogelijkheid bij invullen beoordeling is beperkt en de schuif laat zich niet echt bedienen. Verder alles goed behalve onduidelijkkheid of u mijn oude verzekering ook opzegt.
Ik vind het prettig verzekeren bij Inshared en waardeer de gemakkelijke digitale aanpak en de leuke wijze van corresponderen.
Geweldige service bij het bepalen van de schadevrije jaren! Inshared is menselijk, beschouwt schadevrije jaren van een andere verzekeraar niet binnen een jaar als 'verlopen' en denkt mee met ex-leaserijders. Ben nog steeds onder de indruk van deze service....
Omslachtig en onduidelijke methode van wijziging verzekering bij inruil van de auto. Oude verzekering opzeggen en een nieuwe verzekering afsluiten is onduidelijk. Waarom geen wijzigingsknop om de inruil te regelen ?
Heb een schade gehad (inbraak) endit is perfect geregeld door Inshared, geen kosten voor mij en geen geregel met het schadeherstelbedrijf.
gemakkelijk te benaderen....erg duidelijk...vlot...
Eenmaal voor mijn eerste auto afgesloten verzekering had ik een fout gemaakt in het rekeningnummer. Wat ik niet kon herstellen/ nergens kon vinden op de site. Nu bij de 2e auto kon ik dat herstellen. Gelukkig! Nu nog de eerste auto verkopen! dan is alles weer goed ;-)
Als je reeds een account hebt en voor je partner, dus een andere hoofdbestuurder, een extra autoverzekering af wilt sluiten, dan werkt de website zeer gebruiksonvriendelijk. Zelfs zó dat ik dus bij deze maar een extra account aanmaak. Tevens een gemiste kans dat als je je autoverzekering opzegt er niet wordt gevraagd "Heeft u een nieuwe auto? Kunnen wij u met een nieuwe autoverzekering van dienst zijn?" Is toch raar... Zal wettelijk wel niet mogen gok ik...
Ik had het handig gevonden om bij aankoop van een nieuwe auto dat er een knop was op direct mijn huidige verzekering om te zetten. Nu moet ik 2 stappen doen. Eerst mijn oude opzeggen en dan een nieuwe aanvragen. Dat kan toch makkelijker
mijn partner vekocht zijn auto . Kocht een nieuwere maar nw waarde lager en moest bijna het zefde betalen.gelijk de mijne op gezegd,op beide auto 140 eur bespaard totaal. is lekker 2x uit eten.
mij auto verkocht. eigen verzekering deed voorstel. Was duurder dan mijn oude auto , was nw veel duurder.dus naar uw maatschapppij over gegaan. tevens de verzekering van mijn partner op gezegd per verval datum
Net afgesloten. Erg duidelijk en op het laatste moment nog wat korting. Dat heb ik vaker andersom gezien. Voor afwerking schade e.d. dus nog geen mening.
gemakkelijk, eenvoudig en tegen een prima prijs.
snel, simpel en voor zover vindbaar de goedkoopste all risk
prima site om zelf een verzekering af te sluiten.
nieuwwaarde voor 3 jaar trok mij over de streep.
ik zit al een hele tijd bij inschared en heb nooit broblemen alles werkt prima
frisse manier van verzekeren, aansprekende website
Ik heb al jaren ervaring met Inshared. Ik ben tevreden. Enige minpuntje is dat ik het bonussysteem niet echt doorzichtig vind en elk jaar niks oplevert.
Uitstekend dat u mijn verzekering kon afsluiten en daarmee mijn schadevrije jaren van 2 jaar geleden kon meenemen. Probleem was eerst wel dat u er 4 dagen voor nodig had om mijn email vraag te beantwoorden, waardoor ik al een andere verzekering heb afgesloten omdat ik mijn nieuwe auto moest afhalen. Nu moet die autoverzekering gaan annuleren. Jammer en zonde van het werkj
Website was helder en er werd aan alles gedacht. Ook aan opzeggen van mijn huidige verzekering. Door alle stappen te doorlopen is aan het einde alles prima geregeld. Top
Prettige, makkelijk overzichtelijke site. Heb heel snel een autoverzekering kunnen afsluiten.
De 'we all benefit' gedachte lijkt meer dan alleen een verkoopleus te zijn en ik ben enthousiast over de duidelijke en oorspronkelijke uitgangspunten, die worden gehanteerd. De prijs is eveneens zeer concurrerend. De ervaring zal nu leren of e.e.a. ook in de praktijk werkt.
Mijn oude autootje Total-los gereden en na een kort telefoontje met jullie was ik binnen een uur voortreffelijk geholpen, de dame aan telefoon vroeg als eerste of ik wel in orde was. Daarom heb ik mijn nieuwe auto ook weer bij jullie verzekerd!
l.s. Ik heb deFBTO verzekering omgezet omdat u € 280 goedkoper bent en een bredere dekking heeft. Prima!
Super makkelijk en goedkoop! Duidelijke en eerlijke taal. Ontzettende gezellige mail wisseling.
Beoordeling is uitsluitend op de afsluitprocedure gedaan
makkelijk af te sluiten en goede voorwaarden, hoe het is als ik ooit schade mocht hebben kan (en hopelijk nooit) ik niet beoordelen
Wat mij stoort is de suggestie die gewekt is dat men ervoor kan kiezen via een incasso te betalen. Er staat letterlijk: "u kunt ervoor kiezen via de automatische ....". Maar als je geen incasso wenst, maar liever een factuur krijgt kun je geen verzekering afsluiten.
bij mijn vorige autoverzekering had ik een inzittende verzekering. Bij het opzeggen van die verzekering in augustus 2013, dacht ik ik het in het geheel opgezegd te hebben. Het geval wil dat ik heel tevreden ben over Inshared en dus mijn andere auto hieralsnog wil verzekeren, daardoor werd ik er op geattendeerd dat ik nog een inzittende verzekering had lopen. Dank daarvoor, top. Dat had ik nog prettiger gevonden als me bij het opzeggen van de auto verzekering ook op geattendeerd was ;-) Ik heb het nu alsnog opgezegd.
makkelijk en snel af te sluiten, duidelijke toelichting
zie onze emailuitwisseling van 9, 11 en 17 oktober j.l. groeten fam. Smits
Polis goed leesbaar. Wat verhullend over eventuele terugval bij een schade, niet zo helder als BM ladders van anderen (net zo bij geen schade, hoe gaat dat precies met je premie). Verzekering niet te duur, maar kan goedkoper bij het lagere serviceniveau.
Met mijn huidige verzekering was Inshared 273 euro goedkoper per jaar !!!!!!!!
Ik betaalde heel veel premie per maand, Top van Inshared vanwege hun lage prijzen.
Mijn cijfer is opgebouwd uit ervaringen van de afgelopen jaren. Ik ben echt super tevreden hier. Ben eerst wegens omstandigheden ergens anders verzekerd geweest, maar ben blij dat ik terug ben bij Inshared. Ik kan het iedereen aanraden. De service is echt super.
Ik wilde een tweede autoverzekering afsluiten. Daarvoor had ik mijn schadevrije jaren nodig. Deze kon ik nergens vinden. Zouden gewoon op het polisblad moeten. Nu moest ik 5 dagen wachten met afsluiten, omdat ik op mail van jullie moest wachten.
Aanvraag indienen was nooit zo gemakkelijk geweest met duidelijke info.
Hele goeie dekking. Super makkelijk afsluiten. TOP !
leuk dat jullie er zijn. goede verzekering tegen een redelijke prijs.
Ik ben een computer analfabeet en heb nogal wat problemen gehad met het aanvragen van een nieuwe autoverzekering. Een betere uitleg op een bijsluiter op de computer zou aangenaam zij.
super makkelijk afsluiten en erg overzichtelijk
Snel en duidelijk en voordelig. Prettige uitstraling website.
goed duidelijk makkelijk om in te vullen geen kleine lettertjes
gemakkelijk af te sluiten verzekering voor de auto met goede voorwaaren
'eenvoud dient de mens' dat is wat inshared heeft verwerkt met deze opzet.
Als je een andere auto hebt gekocht zou het makelijk zijn dat je de gegevens van de nieuwe auto alleen maar hoeft door tegeven met datum van omruiling en dat dan de oude auto uit de verzekering is en de nieuwe verzekerd. Is nu vrij omslachtig gedoe met nieuwe verzekering aanvragen en oude opzeggen
Mijn ervaringen met Inshared zijn alleen maar slecht. Ben er nu ruim 2 jaar verzekerd maar dit jaar is het laatste jaar. * Beloningen waarmee zo ontzettend wordt geadverteerd worden al een aantal jaren niet meer uitbetaald. * Schadeafwikkeling is ronduit slecht. * Administratie is totaal niet op orde. * Medewerkers blijken over te weinig kennis te beschikken. * Klantonvriendelijk! * Afhandeltermijn van 2 dagen wordt bijna nooit gehaald. Kritische reviews plaatst Inshared niet op haar website ondanks dat je een mail ontvangt dat je review na 2 dagen op hun site te lezen is. Zo veel goedkoper is Inshared overigens helemaal niet meer. Onlangs een offerte bij Univé opgevraagd voor mijn auto en dan blijkt dat zij maandelijks slechts € 2,30 duurder zijn dan Inshared. Aangezien ik alle andere verzekeringen al bij Univé heb krijg je ook nog eens pakketkorting en ben ik per saldo dus nog goedkoper uit dan bij Inshared. En bij Univé krijg je wel service en een verzekeraar die telefonisch bereikbaar is en ook nog eens een kantorennet heeft waar je persoonlijk terecht kunt.
Dit is onze derde autoverzekering, en best wel tevreden over service bij schade en anderszins, en is ook wel betaalbaar zeker in crisis tijd, prima hoor..bedankt.
vind het wel jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn,en dat jullie geen keus geven betreffende de betaling,het moet automatisch,vind ik wel jammer.
super snel en duidelijk en goedkoop heel goed !!!!!!!!!!!!!!
Inboedel en WA prima verzekerd bij jullie tegen een goede prijs. Daarom onze nieuwe auto ook bij jullie.
super verzekering lekker makkelijk geregeld via internet en goedkoop
Ik ben op heden zeer tevreden daarom heb ik wederom voor Inshared gekozen
Inshared is een duidelijke en overzichtelijke verzekeraar en......niet te vergeten goedkoop.
Afsluiten en administratie zijn top, opzeggen vorige auto ook. met schade afwikkelen nog geen ervaring gehad.
dit was de eerste keer online en hopelijk de laatste
Ik ben nu ook overgestapt met de autoverzekering van mijn vrouw en heb nu alles onder een dak en verzekert van een prettige manier van samenwerking. En ik hou erg van de normale soms humorvolle benadering.
Mijn ervaring met het afsluiten is goed, de ervaring met InShared moet ik het komende jaar nog op doen. Dit is n.l. de eerste verzekering ik afsluit bij InShared.
Het is voor het eerst dat ik on-line een verzekering afsluit en moet zeggen dat het duidelijk en klantvriendelijk is.
Lekker makkelijk en begrijpelijk voor iedereen!
Dit is onze derde autoverzekering, zeer tevreden over service bij schade en anderszins. Deze tevredenheid heeft ertoe geleid dat wij ook onze inboedel-, aansprakelijksheid- en reisverzekering recent bij Inshared hebben afgesloten. Premie is niet altijd de laagste maar service is de hoogste............ ga zo door
snel en prima kunnen regelen voorlopig is alles in orde
Geen geouwehoer, lekker makkelijk via internet, meteen en direct duidelijk antwoord Super
netjes Goede verzekering voor een goed betaalbaar bedrag
Telefonisch 5 minuten moeten wachten om teruggebeld te worden via knop, dat kan beter toch? Mijn vraag ging over hoeveelheid schadevrije jaren, ik mocht wat invullen was het antwoord en het kon achteraf gecorrigeerd worden... ok, dat mag dan ook wel als informatie op de website. Tip.
Prima informatie op de site. Eenvoudig om autoverzekering af te sluiten !
Ik vind het top dat er geen opzegtermijn of contract voor bepaalde tijd is bij InShared. Daarnaast is de website enorm informatief gebruiksvriendelijk. Binnen een paar minuutjes is de verzekering afgesloten. De premie is ook lekker concurrerend. Ik heb inmiddels een aantal verzekeringen ondergebracht bij InShared en zal daar in de toekomst waarschijnlijk nog een aantal aan toevoegen.
Mijn schade werd snel en professioneel afgehandeld. Geen problemen dus ik blijf graag bij in-shared verzekerd.
Duidelijke overzichten van de polisvoorwaarden en geen verrassingen bij de laatste afsluitbladen zolas extra kosten voor zaken die je niet wil.
Prima verzekering. Handig via internet. Bij hulpvraag snel en duidelijk antwoord.
meer duidelijkheid in toelichtung wat er verzekerd is en hoeveel bijv bij inzittendenverz, bij invaliditeit etc.
lekker gemakkelijk via de computer afgesloten, en ben nu maandelijks minder geld kwijt voor mijn autoverzekering
Ik ben al enkele jaren bij Inshared verzekerd, dit alleen met motorrijtuigen dus kan geen goed beeld weergeven hoe het met andere verzekeringspolissen aan toegaat. Met de verzekeringen die ik heb zijn er tot dus ver geen klachten
ander autotje gekocht en even op de site gekeken. De ene afgemeld en de andere aangemeld, ideaal !!
Ik heb een nieuwe auto gekocht. Het opzeggen van de verzekering was een fluitje van een cent. De nieuwe auto verzekeren vond ik wat minder makkelijk. Er wordt o.a. gevraagd naar mijn autoschade vrije jaren. Dit wordt kennelijk niet meegenomen in de nieuwe aanvraag. Dit had niet gevraagd hoeven te worden. Voor de rest was de aanvraag makkelijk.
Wederom een auto verzekerd. Helder afsluit proces.
ik ben independer gaan kijken en inshared kwam gelijk naar boven ik alles ingevuld wat zo gebeurdt was en gelijk ben he verzekerd tegen een voordelige prijs watwil je nog meer kon niet beter.
Heel duidelijk en snel te regelen en een goede prijs
Goede prijs, goede dekking en zeer eenvoudig af te sluiten. Samengevat: Top, kan Inshared aan iedereen aanraden.
info Aanvullende verzekering is onduidelijk, telefonische kan men niets meer vertellen, mail wordt niet beantwoord. Info groene kaart staat niet op de site wordt alleen bekend na telefonische gesprek. Blijkt per mail te komen en kan worden uitgeprint, das wel weer top! Vraag of verzekering zal worden aanbevolen, met maar twee opties, "wat schuift het" komt wat kinderachtig over.
Inshared is een prima verzekering alleen mis ik een telefoonnummer om direct een vraag te stellen en een antwoord te krijgen.
Het enige wat ik jammer vind is dat er geen directe telefoonnummer is om vragen te stellen, dat was even wennen. Wat je uiteindelijk aan premie moet betalen is wel een goedmaker hierin en je kan overigens wel veel zelf terug vinden aan informatie op de website. Plus kan je via email vragen stellen of via de chatfunctie. Even wennen, maar wel de moeite waard om te proberen, scheelt enorm in de kosten als je vergelijkt met andere verzekeraars!
Om de verzekering af te sluiten hoef je de deur niet uit.....lekker makkelijk.... maandelijks premie betaling is ook erg fijn verder weet ik niet hoe het is als je een ongeluk krijg. Gelukkig heb ik het nog niet mee mogen maken.
het stoppen van de verzekering gaat prima, maar het is habdigert als je dan direkt je nieuwe auto kunt verzekeren met een banner.
Alles prima, echter : ik zou per jaar willen betalen , die mogelijkheid werd niet geboden.
ik vind het wel duur bij polis direct had ik 75 % no claim en kwam aan ongeveer 30 euro in de maand dus zo goedkoop zijn jullie niet kunt u dat uitleggen ????????
Aanmerkelijk goedkoper dan mijn huidige verzekeraar. Hoop dat ook de correspondentie met Inshared goed verloopt; hier heb ik nog geen ervaring mee.
Wij hebben net onze bij u reeds bestaande verzekering opgezegd en een nieuwe afgesloten, vanwege het aanschaffen van een nieuwe auto, wij vonden het een beetje omslachtig, al onze gegevens zijn bekent, maar toch moest er te veel opgezocht worden, gegeven zoals schade vrije jaren konden we nergens in de oude gegevens vinden. Op het laatste blad moet je nog een en ander invullen als:winterbanden,parkeersensoren,alarm enz. maar dat gaf geen verschil in de premie, terwijl dit toch items zijn die minder of minder snel schade kunnen veroorzaken.
Voor zover ik nu kan beoordelen ( 1 jaar verzekerd) prima prijs / kwaliteit verhouding. Scherpe premie. Goede dekking. Moet wel vermelden, dat ik nog geen schade ervaring bij Inshared heb.
Omdat ik mijn auto inruil, moet ik eerst de verzekering stopzetten en dan weer een nieuwe afsluiten. Is het niet gemakkelijker om alleen de gegevens te wijzigen van de auto?
Scherpe prijs, no nonsense, keurig geregeld. gr E.
snel safe en simpel! wellicht zou ik nog wat specifieke data willen toevoegen (bijv 3e auto)
Lekker simpel,snel en goedkoop niets meer toe te voegen
Ik heb er weinig over te zeggen alleen dat ik zeer goed tevreden ben ik heb nog nooit schade gehad. dus hoe een eventuele schade afwikkeling is heb ik geen ervaring mee
Super goed en simpel! Ik ben heel tevreden over jullie!! ga zo door!!!
Ik kijk naar prijs, dat allereerst. En het principe van Inshared spreekt mij zeer aan!
7, Ik vind het oversluiten van de ene naar de andere auto omslachtig. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd om mijn schadevrije jaren. Dat weet ik niet... Kijk ik in mijn polismap dan wordt dit niet vermeld. Ik kan mijn schadevrije jaren pas opvragen als mijn oude auto's verzekering is afgelopen.....maareh ik ruil mijn auto in voor een andere op dezelfde dag. Dit kan anders volgens mij en een stuk klantvriendelijker. Verder helemaal geen klagen over InShared. Humor in de verzekeringsbusiness kan ik wel waarderen! ...wat schuift het?
prijs is 3 euro duurder en dat is best veel op een bedrag van 12,55 euro
autowijziging doorgeven is te omslachtig eerst oude auto verz. opzeggen dan de nieuwe weer helemaal opnieuw afsluiten
Enige wat niet echt duidelijk wordt is of de rechtsbijstandsverzekering van Inshared ook geldt voor bij je autoverzekering. Bij veel andere maatschappijen is dit een aparte module bij de autoverzekering, los van of je al een rechtsbijstandsverzekering hebt.
prima verzekerd!! lekker snel,goedkoop en makkelijk!!
Lekker makkelijk en duidelijk afsluiten. Super voorwaarden en ook nog goedkoop.
Ideaal, alles netjes online regelen. Iets te trage website, maar goede info, goede dekking
prima verzekering en ook nog redelijk betaalbaar
Dit is dé moderne manier van verzekeringen. Ik vind het helemaal top!
snel, makkelijk en goedkoop. De rest zal moeten blijken bij schade.
Prima verzekering, niet alleen op papier maar ook als je ze echt nodig hebt. Ben al meer dan een jaar super tevreden en heb net voor mijn tweede auto een verzekering afgesloten
Geachte lezer, ik heb mijn verzekering over laten schrijven van de ene op de andere auto. Ik had daarbij wat vragen via de mail en de hulp op de site gevraagd maar daar heb ik nog steeds geen antwoord op. (één mailtje in het weekend en twee mailtjes een dag geleden. Ik zat een beetje in de stress want ik moest die andere auto verzekeren. Uiteindelijk met goede telefonische (terugbel) hulp van Sander is alles nu geregeld en o.k. waarvoor mijn dank. Mvg. Piet Pronk
Goede uitleg verzekeing - Goedkope Premie - Geen verder ervaring
makkelijk en snel afsluiten.zeer duidelijk en goedkoop
Alles wordt heel accuraat verwerkt en staat duidelijk op de site
ik mis wijziging achter het kenteken, wij wilden onze verzekering wijzigen ivm de aanschaf van een andere wagen. nu moest ik de één stoppen (dan kan pas 1 dag later) en de ander helemaal opnieuw ingeven, als je enkel het kenteken hoeft te wijzigen ben je zo klaar, dit stukje miste ik dus.
Website en Voorwaarde van de verzekering is duidelijk.
Ik zou de premie ook per jaar willen betalen. Die mogelijkheid staat er niet bij.
ik had op 07-09-2013 een terug bel gedaan via jullie site om 10 uur maar ben niet terug gebelt dat is het enige min puntje verder prima mvg s hahn
`Het kan volgens mij wat gemaakelijker.Ik ben 76 jaar en niet zo snel op de laptop.Maar het is toch gelukt
Uiteraard kan ik pas echt een goede beoordeling geven over jullie dienstverlening ingeval van schade. Tot nu toe heb ik nog geen enkele schade gehad en ik hoop dan ook dan ik jullie nooit goed zal kunnen beoordelen.....!
Ik ruil een auto in en heb hiervoor mijne oude ververzekering opgezegd en een nieuwe aangevraagd (zoals in de FAQ geinstrueerd). Echter, bij het aanvragen van de nieuwe verzekering worden niet gegevens gebruikt die al bekend zijn bij Inshared (de bestuurder, de schadevrije jaren). Schadevrije jaren wist ik niet, dus heb ik me terug laten bellen. De mevrouw die ik aan de lijn kreeg kon het ook niet vertellen. In mijn gegevens kan ik het ook niet vinden. Werkt dus niet goed.
Jammer, dat ik geen persoonlijk contact kan krijgen met een medewerker van u.
simpel en eenvoudig af te sluiten met een prima dekking voor een scherpe prijs
Het afsluiten was knap ingewikkeld omdat het systeem weigerde mijn aanvraag te accepteren. Naderhand bleek dat ik een hoog risico profiel had, echter zonder dat duidelijk werd op grond daarvan. Dat is frustrerend. E.e.a. kon wel worden rechtgezet na het nodige virtuele getouwtrek.
Flauwekul van schadevrije jaren afschaffen.....Criteria zou moeten zijn: "hoe lang bezit rijbewijs en geen schade gemeld via verz.register" dan event. premie aanpassen.
Had ook al inboedel- opstal- en wa-verzekering bij jullie, en hoewel in gelukkig nog niets heb hoeven claimen, ben ik zeer tevreden over de informatie en communicatie van jullie. Premies zijn scherp, voorwaarden netjes en duidelijk.
Het is gewoon in een woord geheel duidelijk wat je afsluit en wat je moet betalen !
fijn dit business model, maar als je afsluit en de bevestigingsmail komt niet, dan kunnen de mensen aan de telefoon niks doen. Hij zit ook niet in de spam of whatever. Ik kan niet vragen om de bevestigingsmail nogmaals te sturen... wachtwoord vergeten komt ook niet binnen. Ik moet nu rijden, dus heb verzekering nodig... dan moet ik dus nu naar de concurrent gaan... erg truttig dit... en heel erg irritant !
IK vind het zeer prettig om zo en ook makkelijk via het internet de autoverzekering af te sluiten, maar oo kop te zeggen. Echt top!
Opgelucht dat ik deze keuze heb gemaakt... dat gaat zich vast lonen :-)
Kan eigelijk niet veel zeggen ivm dat ik zojuist de verzekering hebt afgesloten, maar gezien de scherpe prijs (en daar doe je het toch grotendeels voor) ben ik op dit moment wel tevreden,. voor de rest moet ik nog ervaring opdoen bij schade afhandeling, welke ik echter liever niet doe ;)) Via Internet afsluiten gaat gewoon goed.
het principe van winstdeling is erg aantrekkelijk, zeker in deze economische crisis waarbij de overheid ons steeds meer en meer uitknijpt. De premie is ook aan de lage kant, dus dat is helemaal top en de vergoedingen zijn de gebruikelijke bedragen.
geen woorden maar daden (alles in één zin en het spreekt voor zich zelf natuurlijk)
Bij het afsluiten van deze verz. kwam ik erachter dat inshared nu ook de schadeverz inzittenden verkoopt. Ik heb deze meteen afgesloten voor mijn twee auto's. Jammer dat ik er nu pas achter kwam dat jullie deze verz. nu ook verkopen.
Super goed er is geen betere verzekering dan inshaed
Prima en makkelijk te woord gestaan en geholpen
Ik heb net de verzekering afgesloten, kan nog niet echt beoordelen.
Via Internet is het snel geregeld en jullie zijn goedkoper dan bij andere verzekeringsmaatschappij. Volgens mij zijn jullie tot nu toe de enige die verzekeraars stimuleren en belonen door schadevrij te rijden en evt. preventieve maatregelen te treffen waardoor je ook nog een deel van je premiegeld terug kan krijgen. Het is niet te geloven...hahaha..vind ik geweldig!!
Was heel duidelijk allemaal, wilde al lang een ander autoverzekering maar steeds als je dan bij een autoverzekering site ging kijken wat de voorwaarden waren stopte ik omdat het allemaal heel onduidelijk over kwam en dan durfde ik het niet te doen, en hier bij InShared heb ik dat helemaal niet gehad.
Ik mis alleen de mogelijkheid om de oude auto verzekering te laten opzeggen.
Zeer goede prijs met goede voorwaarden. Denk dat met name vermeldingen via Rolls?? jullie in een minder goed daglicht zetten met name bij schade. Kreeg te horen dat mogelijkheid bestaat dat bij een aanrijding eigen schade eventueel tot 50% gedekt kon zijn.
Het oversluiten naar een nieuwe auto was onduidelijk. Ook het vinden van mijn schade vrije jaren kon ik niet achterhalen bij u.
Tja, net de verzekering afgesloten en dan moet ik al aangeven wat ik ervan vind. Da's nog iets te vroeg. Afsluiten was eenvoudig, premie is ook top.
Ik was al bij jullie verzekerd en heb andere auto gekocht. Ik vond het lastig die over te sluiten. Verder alle lof.
Hoop in de toekomst geen oordeel te hoeven geven over uw schadeafhandeling. Maar uw informatievertrekking op internet en de snelheid van terugbellen zijn verfrissend in vergelijking met uw concurrenten.
Lekker goedkoop, ook tov andere verzekeraars met soortgelijke dekking, dus doen!
Nog geen relevante ervaringen opgedaan! Net nieuw hier, maar vol vertrouwen.
Jullie waren me al opgevallen door de geweldige reclames op tv, maar ik ben nu met deze offerte helemaal overtuigd! Ga binnenkort ook wat andere verzekeringen tegen het licht houden en wellicht bij jullie onderbrengen!
Prima geregeld; nu hopen deze verzekering nooit nodig te hebben...
Makkelijk af te sluiten en goede en snelle telefonische ondersteuning.
heb mijn nieuwe auto verzekering via de dealer af moeten sluiten, maar omdat hun computer te traag was heb ik een deel over het hoofd gezien, zal toch wel een stuk prettiger wezen als bestaande klanten telefonische een verzekering kunnen omzetten, nu blijkt dat ik een offerte heb afgedrukt en onverzekerd huiswaarts ben gekeerd
Zeer tevreden tot op heden, bij telefonisch als mail contact wordt je goed geholpen.
Ik zou een 5 willen geven maar aangezien ik nog geen schade heb gehad en dus ook geen afhandeling van betalingen door de autoverzekeraar en dus geen mening heb, wordt de score 4.
Belachelijk dat wanneer je belt om hulp bij afsluiten (ik kreeg eerst een error melding) dat ze redelijk onvriendelijk zeggen dat je een mail moet sturen. Ik wilde meteen geholpen worden.
was zo geregeld! en goede kwaliteit prijs verhouding...
Doet wat-ie belooft rond premie, verder geen ervaring mee gehad (gelukkig!)
Het afsluiten van een tweed auto waarvan ik de eigenaar ben maar niet de hoofdbestuurder is onduidelijk. Ik had trouwens ook enige korting verwacht omdat ik nu 2 auto's bij u heb verzekerd.
afsluiten heel gemakkelijk, geen probleem, en nu maar hopen dat er geen schade komt.
goede , maar vooral goedkope verzekering! Heeft u ook een reis en annulerings verzekering?
Alles was zo geregeld via internet, duidelijke uitleg over premie ,over hoe men aan een groene kaart komt. Prima uitleg over alles, en dan nog bonuspunten krijgen ook, ga zo door.
Klantvriendelijk en servicegericht! Helemaal top!
Ik vind het wel lastig dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn want ik had maandag een mail gestuurd en no geen goed antwoord gekregen
Super snel geregeld net als de vorige keer!!! Geen gezeur, geen gezeik, betalen en je bent top verzekerd. Geeft echt rust ipv zoeken op het internet, afspraken maken en bellen enz. Inshared bedankt!!!
Verzekering die over gaat naar een andere auto moet eerst opgezegd worden, kan dat niet anders vb. een kopje overschrijven op de site. Voor de rest is alles duidelijk en gemakkelijk.
Enig puntje van kritiek is dat ik na 2 keer per e-mail vragen of er rekening gehouden wordt met het feit dat ik op 2 maanden na 9 schade vrije jaren heb en of er naar boven afgerond kan worden geen duidelijk antwoord (= ja/nee) krijg.
Eerste indruk bij het afsluiten van de verzekering: heel duidelijke en overzichtelijke site, makkelijk en snel verzekerd
Ik ben zeer tevreden , maar ik heb nog geen ervaring met uitbetalen
Heb nog geen ervaring met jullie maar als jullie de peperdure reclame achterwege zouden laten kan de premie zeker nog goedkoper
Super snel een auto verzekering afgesloten voor een zeer goede prijs
Ik vind tot nu toe alles prima geregeld en ben zelfs voor 'n eenvoudige vraag telefonisch zeer goed geholpen! (Ondanks 't feit dat 't geen schadevraag was...) Echt TOP!
u bent bv met de autoverzekering duurder en dat teruggeven; dat is een leuk lokkertje maar ieder jaar is het het zelfde verhaal. Het is na oprichting uw bedrijf 1 a 2 x voorgekomen en de laatste jaren is het alleen maar; sorry we komen eerder tekort dan dat we over hebben. Site is echter erg gebruiksvriendelijk en opzeg en aanmelden gaat heel vlot.Alleen betaling alleen via aut. incasso is voor mij niets. U schrijft af en ik kan na ontvangst geld nooit mijn facturen voldoen. Dus iemand met minimum inkomen(zoals ik) blijf constant in de achterstand omdat er geincasseerd wordt als er geen geld meer in huis is.Loop dus altijd een maand achter
er is een fout gemaakt met de ingangs datum en om jullie fout te herstellen kost mij allemaal geld en tijd en ben nu niet verzekerd leuk is dat een auto voor de deur en pas na een maand kan die verzekerd worden bedankt inshared echt een aanrader
Helaas is het niet meer mogelijk zelf een schadehersteller uit te zoeken. Ga toch graag naar iemand waar ik vertrouwen in heb. Ook het feit dat het niet mogelijk is om snel iemand een vraag te stellen (bijvoorbeeld chatfunctie) is duidelijk een minder punt. Email beantwoording is binnen 2 dagen. Daar heb ik nu niets aan. Ik wil een nieuwe verzekering afsluiten per direct maar kan mijn type niet tussen de auto's vinden en kan hem niet afsluiten. Gemiste kans. En dat je punten opbouwt is erg leuk maar de uitkering heeft al een aantal jaren niet plaatsgevonden.
2 jaar lang verzekerd geweest bij InShared. Had een all risk verzekering bij InShared. Echter toen ik schade kreeg aan mijn voortuig (echter de fout van de tegenpartij, ook toegekend) werd ik door InShared in de steek gelaten.
Inshared is heel erg misleidend. Het ene jaar staat er op de groene kaart 125 eigen risico, bij downloaden het volgend jaar blijkt er plots 135 euro eigen risico te geleden. Inshared maakt ook geen onderscheid tussen verwijtbare en niet verwijtbare schade. Zo hebben wij de pech gehad in 12 maanden tijd eenmaal zelf schade veroorzaakt te hebben en tweemaal zijn wij aangereden. Inshared houdt vol dat wij daarom 200 euro eigen risico hebben. Dit zullen zij verhalen op de tegenpartij. Schade was in januari nu, in juli hebben wij nog steeds niets gehoord. By the way, wij zijn alrisk verzekerd en hebben geen zin om Inshared voor te financieren.
Net m'n autoverzekering bij Inshared ondergebracht, aangezien mijn vorige verzekeraar mij een offerte toestuurde die 2x zo duur was?!? Ook heerlijk dat je alles via de site kan zien en regelen, daar kunnen andere verzekeraars nog iets van opsteken: helemaal van deze tijd! In de reviews lees ik dat de schadeafhandelingen ook goed worden verwerkt, daar kan ik (gelukkig nog) niet niets over zeggen (-: Kortom, ik ben helemaal tevreden!
De site heeft soms wat nukken, dus wat mij betreft ga deze niet vernieuwen maar alleen verbeteren. Telefonisch bereik zou handig zijn, reken gewoon een Euro per gesprek en de polis blijft dan toch goedkoop. (auto)Schadeafhandeling ging ook prima, dit zou ik ook in de Pol opnemen. Mensen moeten beseffen dat je iets in feite verzekerd tegen een risico, niet voor het leuke of gemak of zelfs winst. Inshared lost dat goed op vindt ik. Mensen die niet alleen een risico willen verzekeren maar ook veel extra service willen hebben zoals een helpdesk en "gratis" telefonische bereikbaarheid, gaat u alstublieft naar de concurrent en betaal daar lekker veel premie voor. Jammer dat de premie weer omhoog gaat. Iedereen bezuinigd en de consument mag dit betalen en nu wordt dit soort zaken ook duurder. Jammer.
Als de autoverzekering zo'n groot stuk van de schade opeist, dan wordt er nooit meer via het puntensysteem bonus uitgekeerd. Bij schade aan auto''s ed. is de verz.mij te soepel.
Ik vind het allemaal i.o. maar inderdaad als het tot uitkering van een schade komt, dan laat het te wensen over. Dekra heeft schade aan de auto terug te keren doch van INSHARED komt geen respons. DIT REEDS SINDS 2 MNDN. directeur geeft ook geen antwoord. Wil graag contact opnemen met een tv programma. Wie doet er mee?
Heb over een week schade doorgegeven verschillende keren gebeld hoor niets terug gaat over een WA verzekering dit goede zaak ben dan ook erg ontevreden.
Uw premieberekening voor de autoverzekering klopt van geen kant. Ik heb een maandpremie van zo'n zestig euro, maar u stuurt me per mail het bericht dat ik ruim 250 euro zou moeten betalen. Hoe kan dat? Ik overweeg weer terug te gaan naar mijn oude verzekeraar!
Bij inruil van mijn auto wilde ik mijn bestaande verzekering omzetten voor de nieuwe auto (occasion). Ik ben 1 jaar en 7 maanden klant bij InShared en heb nooit een schade geclaimd bij InShared. Ik heb mijn premies altijd netjes betaald, dus InShared heeft altijd een goede klant aan mij gehad. Nu krijg ik bericht dat het niet mogelijk is om mijn verzekering (met verder dezelfde voorwaarden) om te zetten naar een nieuwe auto, omdat mijn aantal schadevrije jaren nu nog op -1 staat en pas in november weer op 0 staat. Dat antwoord vond ik hoogst merkwaardig. Ik heb hierover ook nog telefonisch contact gehad met een van de medewerkers, maar die gaf aan dat de voorwaarden bij InShared zijn veranderd en dat het daarom niet mogelijk is om als ik mijn auto inruil de bestaande verzekering om te zetten. Dat je voor nieuwe klanten zo'n policy voor aanname of uitsluiting hebt is tot daar aan toe, maar zo ga je toch niet om met bestaande klanten!?! Dat vind ik erg onbeschoft beleid!!! Bovendien vraag ik mij af of zo'n beleid waarbij je bestaande klanten op deze manier eruit wiebert überhaupt wettelijk gezien wel mag, aangezien je in NL verplicht bent om een autoverzekering te hebben en strafbaar bent als je voertuig onverzekerd is! Bij de diverse forums van radar, kassa en de consumentenbond zal ik binnenkort ook eens informeren over deze gang van zaken. Hoe dan ook zal er door deze actie van InShared van mij geen positieve referentie te verwachten zijn als mensen vragen naar ervaringen met een autoverzekering!
De overstapservice werkt niet. Ik blijk nogsteeds verzekerd tezijn bij mijn oude autoverzekering van UNIVE. Voor een volgende periode heb ik een nota ontavange. Inshared zou per 1-4 2012 de verzekering opzeggen.Dit loopt dus niet. Terwijl Inshared al 2x een maandtermijn van mijn rekening heeft afgehaald. Soory maar dit vind ik niet klantvriendelijk. Graag il ik dit opgelost hebben.
Ik heb nog geen schades oid gehad maar ik vind hoe Inshared te werk gaat erg goed, het spreekt aan.Het is makkelijk om zelf alles te regelen via de site en ook qua contact word er vlug gereageerd. Wel vind ik het heel erg jammer dat er geen bestelwagen ('grijs'kenteken) verzekerd kan worden..daardoor heb ik met tegenzin moeten overstappen naar een andere verzekering terwijl ik liever dit ook bij Inshared had willen doen. Ik heb nl al mijn verzekeringen hier lopen.... Ik hoop dat hier nog een oplossing voor komt want dan ben ik ook met mijn autoverzekering weer snel terug!!
In de commercials op tv wordt gesuggereerd dat men geld terug krijgt als het collectief minder schade maakt, bij de autoverzekering is dit al 2 jaar niet het geval. Dat is ergens een beetje verlakkerij.
De autoverzekering is bij InShared echt veel duurder geworden na het bereiken van de leeftijd van 70 jaar. Deze opslag van gemiddeld 8 % per jaar is echt negatief. Deze jaarlijkse opslag heeft mij besloten, om bij andere verzekeringsmaatschappijen de premies te gaan vergelijken. InShared komt hier beslist ongunstig naar voren.
Super verzekeraar! Heb nu sinds een jaar een woonverzekering bij jullie lopen en sinds eind vorig jaar ook mijn autoverzekering. Prima prijs kwaliteit verhouding, geen fratsen maar gewoon goed verzekerd zijn!
Snelheid bij omzetten van een autoverzekering Snelle en efficiënte schadeafhandeling
Ik ben nu alweer een paar jaar verzekert bij Inshared, maar eerlijk gezegt heb ik ze ( gelukkig ) nog nooit nodig gehad. Heb alleen een keer mijn autoverzekering omgezet omdat ik een andere auto kocht en dat ging bijzonder vlot en probleemloos. Ook de informatie die je krijgt is altijd helder en duidelijk, zonder gedoe. Ik voel me echt thuis bij Inshared en kan het iedereen aanbevelen.
Ben al een paar jaar klant bij InShared voor een autoverzekering en heb ze (gelukkig) nooit nodig gehad. In de beginperiode kreeg ik wel eens een gedeelte van 'de pot' terug, maar helaas zijn de schadeclaims (vooral voor auto's) te hoog waardoor er geen pot meer overblijft. Voor de rest communiceren ze goed en netjes.
Goed bedrijf, maar met dat premie teruggeven loopt het niet zo'n vaart.... We hebben al een aantal jaar op rij niets gehad. Nu 1 keer schade gehad (lekkage in de badkamer) die op zich netjes door Inshared is afgehandeld, maar we moesten wel veel zelf doen (contact met expert, aannemer zoeken e.d.). Omdat we hier geen ervaring mee hadden was het een gok of we een goede en betrouwbare aannemer in de arm namen. Een contactpersoon die je wegwijs kan maken in de wereld van de expertise en aannemers of die je in ieder geval tips kan geven bij de selectie, zou erg fijn zijn! Geen bonus-malus onzin bij de autoverzekering stond ons ook aan, maar inderdaad zoals ook al iemand anders zei: blijkbaar is er een (niet gecommuniceerde en niet vastgestelde) morele grens waaronder je schade niet mag declareren. Dat vonden wij ook een beetje een vreemde boodschap. Het eigen risico verhogen bij meerdere claims op 1 verzekering in 1 jaar zou dan misschien nog een oplossing zijn.......
vind het raar dat je bij je autoverzekering geen losse module pechhulp buitenland hebt. Je bent verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten, die je misschien bij een andere maatschappij hebt lopen en daar goedkoper is. Kwam er gister toevallig achter dat als je de autoverzekering nu aanvraagd goedkoper is dan mijn huidige bij jullie. Niet echt klantvriendelijk.
tot nu erg goed.Maar ik heb nu een schade aangemeld en wacht af hoe het verder gaat
Ik heb even flink de balen van Inshared. In 2010 ben ik naar hen overgestapt. Mijn auto stond eerst onder mijn eenmanszaak verzekerd en bij inshared heb ik de auto op prive naam laten verzekeren. Nu, 3 jaar later, blijkt dat Inshared mijn 12 jaar opgebouwde schadevrije jaren niet heeft meegenomen! Dat heb ik nooit geweten omdat ik van hun de maximale no-claim korting heb gekregen. En nu heb ik volgens hen maar 3 schadevrije jaren ipv 15. En wat mij vooral erg tegenvalt is de arrogante houding en star/stugheid waarmee ze reageren. Walgelijke organisatie zeg.
Ik heb alleen ervaring met de autoverzekering van Inshared dus alleen hierover kan ik mijn ervaringen delen. Helaas moet ik melden dat ik zeer teleurgesteld ben in de autoverzekering van Inshared. Het eerste jaar was de premie erg laag. 1 jaar later werd deze verhoogd met maarliefst 25%! Het opzeggen van de verzekering verloopt ook niet soepel. Heb deze enkele maanden opgezegd maar krijg helaas van mij huidige verzekeraar te horen dat Inshared mijn schadevrije jaren niet heeft laten registreren bij Roy Data. Gevolg, al enkele maanden een ontzettende hoge premie bij mijn huidige verzekeraar! Ik verzoek Inshared vriendelijk om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Jammer dat er geen telefonisch kontakt mogelijk is en dat het inloggen erg lastig gaat, ook al heb je een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord aangevraagt. Verder vinden we de schadeafhandeling prima verzorgt. Binnen 2 weken was onze auto weer als nieuw. Onze autoverzekering houden wij daarom graag bij jullie.
De premie van autoverzekeringen voor 70 jarigen en ouder zijn bij Inshared beslist niet aantrekkelijk geworden. Bij InShared wordt de premie bij de leeftijd van 70 jaar BUITENSPORIG VERHOOGD!!! De verhoging bedraagt 8% per jaar. Dit is werkelijk buitenproportioneel hoog. En dat elk jaar weer, dat verzekerde een jaar ouder wordt. Bij andere verzekeringsmaatschappijen geen opslag in die leeftijdsgroep of maximaal 3% premieopslag per jaar. Dringend advies voor InShared: Laat deze premieopslag voor deze leeftijdsgroep vervallen. Indien deze absurde hoge premieopslag gehandhaafd blijft, vrees ik voor massale opzeggingen bij InShared!!
Betreffende de autoverzekering: Let op, bij het bereiken van de leeftijd van 70 jaar van de bestuurder wordt de premie fors verhoogd met 8 %. Deze opslag wordt ieder jaar opnieuw toegepast, bij het bereiken van de leeftijd van 76 jaar is deze opslag cumulatief al meer dan 50 %. Naar mijn mening is deze regeling zeer nadelig voor de oudere bestuurders. Een premieverhoging van meer dan 50 % is zeer onredelijk. In mijn situatie heb ik reeds 22 schadevrije jaren kunnen opbouwen, doch hier wordt geen rekening mee gehouden. De meeste verzekeringsmaatschappijen hanteren deze premieopslag niet. Hopelijk gaat Inshared deze regeling aanpassen of zelfs mogelijk deze laten vervallen.
Onlangs bijna 2 jaar verzekerd geweest met mijn hele verzekeringspakket bestaande uit een inboedel, aansprakelijkheid en de autoverzekering. Ongeveer een jaar geleden waterschade gehad van ongeveer 700,-. Daar begon de ellende. Ben ongeveer 6 weken bezig geweest met allemaal experts om de schade vergoed te krijgen. Dan krijg je de schade vergoedt en dan mag je nog een Eur. 250,- eigen risico daar op in houden. Direct me inboedel weggehaald en naar een andere verzekeraar overgesloten. Nu als laatst mijn autoverzekering overgezet naar een andere verzekeraar. Voordat ik overstapte wilde ik eerst me schadevrije jaren weten welke ik op me naam had staan. Kreeg na een week een mail waarin vermeld werd dat ik 1 schadevrij jaar had. Ben al 2 jaar verzekerd bij hun zonder schade....dit aangegeven in de mail bleek dat ze verkeerd hadden gekeken...is 4 jaar meneer! Nu net een brief gehad blijkt dat ze roy data niet hebben gevuld. Ik heb 0 schadevrije jaren...ze hebben namelijk al mijn schadevrije jaren op me ex-partner geboekt. Krijg nu een mailtje van me dat ik haar maar moet vragen of ze een afstandsverklaring wil tekenen...verzekering stond op mijn naam...en mooiste is mijn ex-partner heeft nog geen eens een rijbewijs! Wat een maatschappij dit!! Echt ongelooflijk hoe slecht! Benieuwd hoe dit wordt opgelost!
De verzekeringsvoorwaarden zijn niet alleen (bewust?) zeer onduidelijk, maar de ellende begint pas echt goed als je met je autoverzekering(en) overstapt naar een andere maatschappij. Inshared WEIGERT namelijk de de opgebouwde schadevrije jaren door te geven aan RoyData , terwijl ze dit wel verplicht zijn!!! Ineens staan je schadevrije dan op 0, terwijl dat er 16 moeten zijn. En om Inshared zover te krijgen dat ze wel de juiste schadevrije jaren doorgeven, dat valt nou effe niet mee, want probeer maar eens in contact te komen met ze: ' telefonisch kan niet en op e-mail reageren ze niet'. Uiteindelijk via nieuwe verzekeraar een e-mail adres gekregen waarop ze wel reageren, maar wat een toestanden om Inshared te doen bewegen. U bent gewaarschuwd.
Voor een tweede woning alleen de opstal verzekeren is geen raar iets, maar bij Inshared niet mogelijk. Er wordt nergens gerept over tuinverzekeringen e.d. Je kunt alleen telefonisch hen bereiken voor nood/schadegevallen maar niet voor 'slechts' informatie. Bij de Independer komt voor een autoverzekering een maandbedrag beduidend lager uit dan bij de website Inshared zelf. Gehele transparantie is nog te bezien. Of het uiteindelijk echt goedkoper zal zijn, valt erg te bezien.
Ik heb mijn autoverzekering bij InShared afgesloten. Online, simpel en snel kon ik mijn auto tegen een zeer lage premie direct verzekeren. Via de link om alles snel te berekenen, zijn vergissingen bijna uitgesloten. De website van InShared leest ook erg makkelijk en al snel heb je het gevoel dat alles zeer betrouwbaar is. Binnen 5 minuten al een bevestiging en de polis + groene kaart binnen enkele dagen thuis. Zeer goed!
Ik heb een autoverzekering afgesloten. Ontvang wél de groene kaart, maar niet de polisvoorwaarden. Deze zijnook nergens terug te vinden
Ik zocht een andere autoverzekering en deze sprak me wel aan. Niet te duur en elke maand een premieoverzicht online.Dan merk je ook dat je alleen betaald voor het aantal dagen van de maand dus niet voor 31 dagen als een maand maar 28 dagen heeft.
Na eerst afgewezen te worden op onduidelijke gronden, is dit nu snel recht gezet en hebben wij onze autoverzekeringen kunnen onderbrengen. Nu zeer vlot geregeld. Prima.
Ik ben nog niet eens bij Inshared verzekerd maar ik heb er al genoeg van. Binnen 5 minuten verzekerd?, ik denk van niet gezien het feit dat ik al drie dagen bezig ben om een autoverzekering rond te krijgen. Geen bevestigingsmail, geen activatiecode voor 'mijn verzekeringsmap'. Ik heb dus geen enkele zekerheid of de verzekering geaccepteerd is terwijl mijn huidige verzekering morgen, 1 maart 2013 afloopt. Diverse mailtjes waar ik vraag om duidelijkheid worden niet beantwoord.
Ik heb een auto verzekering willen afsluiten bij inshared en had alles klaar toen ik een bericht kreeg dan ik niet me kon verzekeren omdat ik 2 ongelukken had gehad in 2 jaar tijd Heb altijd in een bedrijfswagen gereden en heel veel km gemaakt gdan krijg je zo iets.
In het najaar had mijn vrouw een aanrijding buiten haar schuld. De hele affaire is bijzonder snel door InShared afgehandeld. Binnen twee weken was de auto weer gerepareerd, uitgedeukt en gespoten. Ook de nazorg - "Is alles in orde?" - was prima.
Per 2-2-2012 onze eigen verzekering opgezegd, om over te stappen naar een goedkopere aanbieder. Maaaar we werden al gewaarschuwd door onze toenmalige verzekeraar internet aanbieders hebben vaak geen persoonlijk contact etc etc. Ach dat valt wel mee dachten we nu we hebben het geweten. Op 2-2-2012 de verzekering aangevraagd en voorzover gaat alles goed maar dan komt het er zal u een bevestigingsmail gestuurd worden ter bevestiging met een activeringslink. Inmiddels zijn we 18-2 februari en hebben na uitdrukkelijk verzoek nog de activeringslink niet ontvangen ook niet op een ander aangegeven mail adres.Alleen een reactie dat aan die naam en dat kenteken een ander mail adres was gekoppeld, Ja dat klopt daar ging het mailtje ook over. Pfff Na een laatste uiterlijk verzoek geen enkele reactie meer. Dus een andere verzekeraar zoeken en wat blijkt dat gaat niet zo makkelijk want de auto heeft namelijk bijna 3 weken onverzekerd stilgestaan en dan wordt deze niet meer door iedere verzekeraar geaccepteerd. Gelukkig een behulpzame medewerker van Independer en we rijden weer verzekerd rond. Voor ons GEEN INSHARDE meer. Wat een drama met name het niet telefonisch bereikbaar zijn. Ook al zou het via een 0900 nummer zijn. Drama verzekeraar heb er geen andere woorden voor over.
In dec. 2011 stapte ik over met mijn autoverzekering van Inshared naar een andere maatschappij. Bij deze nieuwe verzekering's maatschappij had ik 13 schadevrije jaren opgegeven. Doch ik kreeg bericht dat dat niet vermeld stond in de bace die zij daarvoor raadplegen.Dus moest ik het volle pond gaan betalen. Nu blijkt dat je Inshared niet telefonisch kan bereiken voor dit soort vragen, maar via hun website een mail moet sturen. Pas vorige week, 17 mei 2012 kreeg ik een mail van Inshared dat zij de fout hebben hersteld. En inderdaad na naar mijn nieuwe verz. Maatsch. Te hebben gebeld werd het aantal schade vrije jaren aangepast. Jammer dat Inshared niet telefonisch is te bereiken.
Ik heb een goede ervaring met Inshared,modern bedrijf,razend snel en vriendelijk,autoverzekeringen bij hun zijn prima, altijd snelle reactie en goede voorwaarden,map van verzekeringen en alles makelijk online te regelen en volgen Een echte aanrader!!!!
Ik vond het jammer om in januari dit jaar te constateren dat mijn autopremie met ong. € 20,00 omhoog is gegaan. Dat was reden om mijn polis binnenkort op te gaan zeggen.
zeer slechte overstapservice vergeten je oude auto verzekering op te zeggen en dan maken ze er maar een woonverzekering van. Om vervolgens de autoverzekering 2 maanden later in te laten gaan.
Goede en nette, daarbij snelle en vriendelijke service. Wanneer er vragen zijn, kun je ze snel bereiken. De klantenservice is daar het beste voor.Vb: een rekening was 2x afgeschreven, door even te bellen konden ze dit meteen nakijken. Geen probleem was het bij Inshared. Het stond er met een paar dagen weer bij ons op de rekening. Top geregeld dus!
Heb op 4 december jl. de autoverzekering opgezegd,omdat de auto total loss was. De premie was al wel geincasseerd. Ik zit nu,29 januari, nog steeds op de teruggaaf van de teveel betaalde premie te wachten
Prima site, overzichtelijk en snel. Eén minpuntje. Vaste klanten hebben al 2 of 3 jaar geen geld terug ontvangen, maar mensen die afgelopen periode een nieuwe autoverzekering afsloten (en misschien wel een aantal ongelukken op hun naam hebben) kregen een kortingsbon van de HEMA? Trouwe klanten die geen enkele schade in 3 jaar tijd hebben gemeld krijgen niets en nieuwe (eventuele brokkenpiloten) wel :(
Zeer slechte club! Een premieverhoging van 15 euro in 1 klap!! Hoe durf je dit te maken met een slogan als "we all benefit". Sinds 1,5 jaar heb ik benefit my ass! Het is alleen maar omhoog gegaan met het gezeur dat er steeds meer schades bij komen. Had ik schade, werd zeer slecht afgehandeld, late reactie op mails, en niet eens vergoed! Omdat ze aangesloten zijn bij 1 schadehersteller en die heeft het laatste woord, geen second-opinion niets. Wat een lachertje is deze club, heb er echt spijt van, en per direct opgezegd. Wil er niets meer mee te maken hebben!
Bij het overzicht van de autoverzekering ontbreekt het totaalbedrag
Inshared is na de recente forse verhoging niet meer de beste autoverzekering wat betreft prijs/ kwaliteit. Verder geldt het eigen risico ook in het geval van vandalisme (ook na aangifte bij de politie). Past niet bij het sociale imago dat inshared zich aanmeet. Verder was de afhandeling van de schade wel goed geregeld.
Vervelend dat de premie van de autoverzekering omhoog gaat. Nog vervelender is dan dat je op de site leest en op de reclame hoort dat alle nieuwe verzekerden een hema cadeaucard krijgen...... En de autopremie omhoog en als trouwe klant geen cadeaucard, eigenlijk vind ik dat niet zo netjes, dat geld van die cadeaukaarten hadden jullie ook in de autoverzekering kunnen steken. Het is dat jullie nog steeds 1 van de goedkoopste zijn, maar anders zou ik het wel weten....
Jammer dat ik geen autoverzekering kan aanvragen omdat ik 20 ben
Ik heb een autoverzekering bij jullie afgesloten, maar heb er tot op vandaag nog geen gebruik van gemaakt. Over de prijs van de aangeboden verzekering tov. van jullie conculega's en de manier waarop de website is opgebouwd ben ik wel ontzettend te vrede.
De woonverzekering van Inshared is scherp geprijst. De autoverzekering daarentegen niet. website is uitstekend: helder, fris, duidelijk en een leuk (lees grappig en open) taalgebruik.
We all benefit? Wie heeft hier voordeel? Niet de klant in ieder geval. Ben inmiddels druk bezig een betere autoverzekering te vinden, voor de prijs zijn er betere alternatieven!
Nog maar 2 jaar verzekerd bij Inshared en al 3 keer informatie ontvangen over wijziging van de polisvoorwaarden in negatieve zin, ook het jaarbeloningsverhaal stelt helemaal niets voor. Na de laatste negatieve wijziging in polisvoorwaarden per 26-12-2012 heb ik per diezelfde datum mijn 2 all-risk autoverzekeringen opgezegd.
ik heb mijn cijfer toch naar beneden geschroefd, want ondanks dat ik positief ben over de gestelde vragen, ben ik toch enigszins teleurgesteld over het feit dat ik 15% meer moet gaan betalen voor mijn autoverzekering, omdat het geld blijkbaar op is, en ik twee dagen later de reclame op tv voorbij zie komen dat iedereen die een nieuwe verzekering afsluit een cadeaubon van de Hema krijgt. Zo erg op is het geld blijkbaar niet. Loyale klant zijn wordt niet beloond, ik heb bijna al mijn verzekeringen hier lopen, en wellicht nog niet zo lang als anderen, maar heb ook nog geen cent gedeclareerd.
Ik heb alleen slechte ervaring met inshared en ben absoluut niet tevreden. Ten eerste dat je inshared niet telefonisch kan bereiken is erg onhandig. Ik ben sindskort overgestapt naar een andere autoverzekering en zij willenn weten hoeveel schade vrije jaren ik gereden heb. Nu is het zo dat ik 1,5 jaar verzekerd ben geweest bij inshared en in die tijd schadevrij heb gereden. Toch weigeren ze me 1 schadevrije jaar toe te kennen en dit ook zo te registereren. Zoals ik het nu zie is Inshared een zeer onbetrouwbare verzekering waar ik nooit meer zaken mee zal doen.
Zoals velen voor mij vind ook ik het een probleem dat telefonisch contact niet mogelijk is. Op de site staat dat het overschrijven van de autoverzekering naar een nieuwe auto zichzelf wijst. Nu ben ik bepaald geen digibeet, maar ik kom er niet uit. Morgen willen we de nieuwe auto halen, maar dat gaat dus niet gebeuren omdat we nog niet verzekerd zijn....
Ik vind het alleen jammer dat mijn autoverzekering zo omhoog is gegaan, het gewicht en verzekering is precies het zelfde gebleven maar bij mij nieuwe auto is mijn premie behoorlijk omhoog gegaan!!
als er geen bijzonderheden voorkomen is inshared geweldig, maar als er iets geregeld moet worden buiten het normale om, geeft inshared niet thuis. bijv. het overzetten van de autoverzekering als je echtgenoot is overleden en de daaraan gekoppelde schadevrije jaren./ het kopen van een andere auto en die verzekeren. het niet telefonisch bereikbaar zijn voor dit soort gevallen.
Enige maande geleden mijn nieuwe auto AR verzekerd. Op de website bij premie berekening wordt echter nauwelijks onderscheid gemaakt tussen een "kale'' en een volledig uitgeruste auto van hetzelfde type/model, terwijl daar wel Euro 10.000 verschil in kan zitten. Omdat Inshared zegt de nieuwwaarde te vergoeden (jonger dan 3 jr. en 1e eigenaar minus ER) ben ik benieuwd welk bedrag er wordt uitgekeerd bij total-loss in mijn geval. Op mijn vragen (per email) hierover wil of kan Inshared geen concreet antwoord geven.
Inshared is behulpzaam als je een schade hebt gemeld. Ze zijn erg vriendelijk en wisten me na een aanrijding buiten mijn schuld gerust te stellen voor de afhandeling. Door gebruik te maken van een schadeherstelbedrijf wat bij Inshared afspraken heeft gemaakt, kon mijn auto snel en goed hersteld worden. Ik ben zeer tevreden. Een topverzekering die betaalbaar is.
Hebben wel eens schade gehad, prima afwikkeling, geen gedoe
Schade werdt snel en goed geregeld geld was eerder op mijn rekening dan ik verwacht had 3 dagen vindt ik heel erg goed
Na (helaas ) schade aan de auto gemeld te hebben gemeld,alles prima afgehandeld. Kan helaas geen afdruk maken van mijn facturen.(software foutje??)
Pas 3 weken een autoverzekering en nog geen reden voor het aanspreken ervan maar tot nu toe is de communicatie/informatie voorziening prima. Alleen jammer dat Inshared bij het afsluiten geen schadeformulier opstuurt en dat je daar om moet vragen. Je hebt dat toch nodig als er iets gebeurd onderweg. Tot slot klopt de claim dat je met de bandenservice 50% korting krijgt op de banden ook niet, in ieder geval niet op alle banden. Tevens is de keuze beperkt tot 2 merken ipv 4. Kleine verbeteringen dus nog wel voor Inschared.
goede prijs kwaliteit, makkelijk zelf je verzekering aanpassen wijzigen 24/7 via mijn verzekeringsmap. schade afhandeling enige kleine min punt na drie maanden maar is gebeld hoe het er mee stond daarna was het binnen een week geregeld en de schade uitbetaald.
Na zaterdag met een ongeluk te hebben gestaan hebben we inshared gebeld. Direct werd alles geregeld en verliep het contact zeer vlot. Geen overbodige telefoontjes, maar slechts 1 belletje voldoende. ook de meewerkende partijen zoals sleepbedrijf van Barendrecht heeft ons uitermate klantvriendelijk en professioneel geholpen!!
Slecht bereik van de polissen, is te omslachtig. Geen polis, die moet jezelf uitprinten en is heel summier.
Heb op 19-09-2012 een vraag gesteld omtrent een schade en zou snel gebeld worden op 01-10-2012 nogmaals gevraagd waar de reactie bleef, maar geen reactie. op 04-10-2012 nogmaals mail gestuurd met verzoek om reactie. het is nu 06-10-2012 en heb nog geen enkele reactie. ik vind dat niet correct en wordt schijnbaar niet serieus genomen, afsluiten gaat wel erg makkelijk moet ik zeggen
Zeer sympathieke verzekeraar (redelijk uniek) en ik weet waar ik het over heb; begin dit jaar raakte m'n auto te water en werd Total-löss verklaard. Het duurde weliswaar vrij lang, maar uiteindelijk werd de verzekerde waarde aan mij uitgekeerd. Tijdens dit 'proces' heb ik Inshared en haar Klachtenman (dhr. Boudewijn) goed leren kennen en dat heeft me vertrouwen in u gegeven; niet alleen heb ik mijn nieuwe auto daar weer verzekerd, maar heb daar het aantal ondergebrachte verzekeringen zelfs uitgebreid! Echt hulde en denk dat de moeder (Achmea) blij mag zijn met zo'n dochter (Inshared)!
Ik ben niet te vreden over deze club. Ik heb in juni mijn auto verzekering beeindigd en kreeg netjes paar te veel betaald euro's terug. Nu kom ik er achter dat ze gewoon maandelijks € 2,- van mijn rekeing blijven afschrijven. En kontact me deze club krijgen gaat niet echt makkelijk. Kan alleen via mail. En dan schrijf je een mail en wil je hem verzenden krijg je fout melding omdat je speciale tekens hebt gebruikt. Sinds wanneer zijn punten en komma's en hoofdletters speciale tekenens. Zelfs bij dat alles weg halen nog steeds de zelfde melding krijgen. Zo kan ik het ook bij iedereen wij zijn verzekering beeindigd € 2,- blijven afschrijven zo kan ik ook geld verdienen. En als je geen mail kan sturen krijg je ook nooit klachten. Zo dacht lucht op! Mensen succes als je hier verzekerd bent. Maar voor mij eens en NOOIT weer.
In verband met een schade ontstaan bij het door inshared aanbevolen schadeherstelbedrijf werd ik door inshared gebeld voor informatie. inshared zou eea uitzoeken en mij terugbellen. dat hebben zij nooit gedaan.helaas. wat moet ik nu met deze schade? verder ben ik wel tevreden en de prijsverhouding is ook aantrekkelijk.
De schade afhandeling van mijn ongeluk duurt ontzettend lang en het is heel lastig om met een medewerker in contact te komen. Het ontbreekt aan een goede telefonische klantenservice.
Ik had laatst schade aan mijn auto,wat veroorzaakt werd door iemand anders,en had hier voor even een melding van gemaakt. Dit werdt zeer snel geregeld bij inshared, en ben dus zeer tevreden met deze verzekering.
Als er een overtreffende trap van "perfect" zou zijn geweest, dan had deze van toepassing geweest op de afhandeling van mijn autoschade. Snel, prettig, deskundig en adequaat. Mijn complimenten! De formule, waarbij vrijwel alles wordt afgehandeld d.m.v. internet, werkt uitstekend.
waardeloos, bij schade waarbij de tegenpartij schuld erkent mag je zelf 50% van de schade voorschieten. Daarmee ben je met een halve allrisk slechter af dan met stabdaard WA polis. 'We all benefit' kan beter worden vervangen door Achmea always benefit'.
Slechte follow up. Ik had problemen met het afsluiten van een autoverzekering, kon alleen contact krijgen via email. Deze email werd echter meer dan een week later beantwoord. Toen had ik al gekozen voor een andere aanbieder. Postieve punten waren dat de tarieven en voorwaarden beter waren dan andere autoverzekeringen.
Ben overgestapt naar Inshared vanwege de gunstige premie en omdat bij mijn vorige verzekeraar de premie verdubbeld werd na parkeerschade. Bij Inshared doen ze niet aan het bonus/malus systeem, wat in mijn geval gunstig was. De laatste twee jaar heb ik helaas nog geen jaarbeloning ontvangen wat ze bij een goed jaar uitkeren.
Lekker makkelijk klant worden en veel online. Dat is ook meteen wel een minpuntje: ze zeggen alles online te doen, maar dat valt uiteindelijk wel weer tegen. Moet veel bellen als je vragen hebt. Niet altijd goed te woord gestaan, geen antwoord op ogenschi
Mijn ervaring met Inshared is slecht. Ik wilde mijn woonverzekering en autoverzekering bij hen onderbrengen. Vooral de all risk auto verzekering was voordelig met 45 euro. Het online afsluiten verliep prima. Na één maand werd de premie echter meteen verhoogd naar 52 euro (premieverhoging van 15%!!) met een bericht dat dat helaas nodig was omdat Inshared plotseling veel meer schades moest vergoeden in 2011. Daarna volgende een e-mail dat de premieverhoging in mijn geval onjuist was en er nog een aanpassing zou volgen. Na 2 maanden echter geen verschil en op een vraag per e-mail (bellen kan dus niet!!) werd niet gereageerd. Uiteindelijk besloten de All Risk verzekering aan te passen naar WA+ maar deze vorm heeft Inshared niet. Slechts halve All Risk is beschikbaar en anders gewoon WA maar dat vind ik niets. Dus overgestapt naar een andere verzekeraar: "Allsecur". Afsluiten verliep prima tot dat ik na 2 maanden de melding kreeg dat Inshared mijn schadevrije jaren (10) niet aan het RoyData systeem had toegevoegd. Zoals gezegd is bellen niet mogelijk en ben ik weer gaan mailen. Op de site staat dat je binnen 2 dagen een reactie ontvangt, maar vergeet het maar. Uiteindelijk een klacht ingediend maar ook geen reactie. Na ruim 2 weken kreeg ik op mijn allereerst mail een berichtje dat men de schadevrije jaren terug in het RoyData systeem had gezet zodat mijn nieuwe verzekeraar deze kon koppelen aan de nieuwe verzekering. Allsecur heeft dit direct gedaan en stuurde meteen een bevestiging. Zij zijn overigens wel telefonisch bereikbaar (top service bij Allsecur!).
Zeer slechte service. Geen telefonisch contact en dringende mails worden pas na paar dagen beantwoord. Nooit meer Inshared. Nu na anderhalve maand krijg houden ze mij premie in terwijl de autoverzekering is beeindigd, alweer een slechte service ......nooit meer inshared ze zijn goedkoop maar van klantenservice hebben ze nooit gehoord dan maar ietsjes duurder met een goede klantenservice.
Zeer slechte en trage afhandeling van schade je kunt ook niet je eigen reparateur kiezen.
Zeer slechte onbeschofte maatschappij. Bij schade All Risk moet je zelf 250 euro vooruit betalen. Na maanden krijg je dit pas terug. Mag alleen je schade laten taxeren bij 1 schadehersteller. De slechtste!
Ik heb een review over InShared omdat deze autoverzekering zegt wat het beloofd. Over vorig jaar een bedrag terug gekregen omdat InShared minder had uitgekeerd dan was begroot. Dus alle bverzekeringsnemers kregen het bedrag terug wat teveel was betaald. Ik heb al heel wat verzekeringen gehad maar deze verzekering denkt aan zijn klanten en niet aan eigen portemonnee.
Ik heb van inshared een zeer goede service gekregen en daarbij ook een heel goed en goedkoop alternatief voor winterbanden. Dit alternatief was honderden euro's goedkoper dan bij andere bedrijven. Het kon niet beter geregeld worden.
Ik ben naar Inshared overgestapt met mijn autoverzekering nadat ik verschilende andere autoverzekeraars had uitgeprobeerd. Overal kreeg ik forse premies te betalen en toen kwam inshaed te voorschijn. De premie was net zoveel als bij een andere WA autoverzkering en de erive was evengoed zo niet beter.
Ik heb zelf prijzen en voorwaarden vergeleken voor autoverzekeringen en de voordeligste voor mij was inshared. Op de gebruiksvriendelijke site had ik zó mijn verzekering afgesloten, de premie die ik moet betalen is zeer gunstig en er is een geld terugregeling als er weinig schade is uitgekeerd.
Ik ben sinds een maand of 13 klant bij inshared. Het is een verzekeringsmaatschappij die via internet opereerd en 1 van de laagste premies heeft die er zeker op dit moment aangeboden worden. Ik heb geen slechte ervaringen met deze maatschappij en zal er zeker nog wel een tijd klant blijven.
Naar mijn mening is InShared de beste online verzekeraar van dit moment. Ze hebben duidelijke producten en goede duidelijke omschrijvingen van de voorwaarden per verzekering. Zeer tevreden over het registratie, beheer en factureerproces.
Sinds bijna een jaar is onze auto verzekerd bij Inshared. We hebben nu een schade, veroorzaakt door derden. Inshared reageert snelen adequaat en wij hebben er alle vertrouwen in dat het geld door de (buitenlandse) tegenpartij daadwerkelijk betaald zal worden.
Slecht bereikbaar, niemand weet iets, van het kastje naar de muur, nooit aan beginnen !!
Intussen zijn we al ruim 2 maanden aan het wachten op het schadegeld! Deze schade is ontstaan door een aanrijding BUITEN mijn eigen schuld! De verzekering van de veroorzaker heeft al lang de papieren naar InShared opgestuurd en NOG kunnen wij tot nu toe fluiten naar onze centen! Contact? waardeloos! van het kastje naar de muur en iedere keer het zelfde verhaal! Echt verschrikkelijk slechte service!
nooit doen !! je word onbeschoft behandeld !! als je al behandeld word en je schade geld houden ze werkelijk maanden vast en houden je aan t lijntje met leugen op leugen niet normaal ben zo nog door niet 1 instantie behandeld
twee maanden geleden de autoverzekering afgesloten. kreeg 1 maand later al bericht dat de premie verhoogd zou worden maar een reden werd niet gegeven. deze maand is de premie verhoogd met 15%!!! klant is binnen nu cashen.
Ik heb een autoverzekering lopen bij Inshared en ik moet zeggen dat ik daar eigenlijk best tevreden over ben. Ik heb de autoverzekering nu vijf maanden en betaal maar liefst 10 euro premie per maand minder dan bij mijn vorige verzekeraar. Tel daar ook nog eens de betere voorwaarden en dekkingen bij op en de keuze was voor mij snel gemaakt.
Via de site al 2 autoverzekeringen afgesloten. Heb gelukkig nog geen aanspraak hoeven te maken op mijn verzekering, dus ik kan nog niets zeggen over afhandeling van schade door inshared.
Ik heb diverse mailen geprobeerd om via hun internet site een offerte te krijgen voor mijn autoverzekering. Diverse keren steeds weer opnieuw ingevuld daar kom niet verder dan stap 2 omdat ik verder de adres gegevens niet in kan vullen want die werkt op hun site niet.Ook geen gewoon telefoon nummer te vinden.
Ik heb geen goede review over InShared, omdat het een goede maatschappij is, en die vooral niet te duur is. Overstappen van mijn oude verzekering was zo geregeld, ik werd goed te woord gestaan en meteen geholpen. Ik heb nog geen schades gehad, maar va vrienden met deze verzekering heb ik gehoord dat ze meteen goed geholpen zijn, snelle afhandeling.
Inshared is een verzekeringsmaatschappij waar ik een aantal verzekeringen heb ondergebracht. Tot nu toe is die binding met deze maatschappij mij erg goed bevallen. Als er eens iets is dan wordt dat altijd goed opgepakt. Heb je een vraag via mail gesteld dan is er met paar dagen antwoord op.
Ik heb sinds een paar maanden een autoverzkering afgesloten bij inshared. Ik had geen no-claim korting dus moest het volle pond betalen. Bij hun kwam ik als goedkoopste uit dat je bijna zou denken dat het niet klopt. Ik heb nog geen schade gehad en kan me dus nog niet uitspreken over de afhandeling van een schade.
Ik heb een paar keer hun bemiddeling nodig gehad, en zij hebben zich uitestekend van hun taak gekweten. Ik had nooit geweten dat zij zo goed zouden werken, maar de premie was heel erg aantrekkelijk dus ik dacht, wat heb ik te verliezen? Ik werd beloond met een geweldige verzekeraar. Ik zou Inshared aan iedereen willen aanbevelen.
Ik heb een revieuw over InShared omdat deze autoverzekering zegt wat het beloofd. Over vorig jaar een bedrag terug gekregen omdat InShared minder had uitgekeerd dan was begroot. Dus alle bverzekeringsnemers kregen het bedrag terug wat teveel was betaald. Ik heb al heel wat verzekeringen gehad maar deze verzekering denkt aan zijn klanten en niet aan eiegen portemonnee.
Inshared reageert snel op gestelde vragen. Je kunt makkelijk online direct een verzekering regelen. Ook het per direct op kunnen zeggen is plezierig; niet dat je dat wilt, maar het kan wel. Ook het feit dat je na afloop van het jaar teveel ingelegde premie terugkrijgt is een prettige bijkomstigheid.
Ondanks dat ik half dec. 2010 door eigen schuld een schade had veroorzaakt, was op 01-12-2010 pas overgestapt kreeg ik toch een deel van de winst uitgekeerd die het bedrijf gemaakt had. Ik vind dit een buitengewone coulance.
Ik heb een review over InShared omdat het een prima manier is om zelf je verzekering af te sluiten. Goedkoop, dus eerst argwanend maar na een schade alleen maar lof op de manier zoals het is afgehandeld.
InShared biedt een goed autoverzekering tegen een lage premie. Deze premie is vast, ondanks eventuele schades gedurende het jaar. Sterker nog als je een jaar schadevrij rijdt krijg je nog premie terug! Zeer zeker aan te raden.
Inshared? Gemakkelijk af te sluiten, en ik bespaar (geen drukfout) 1080 euro per jaar t.o.v. London, die mijn eerste schade na 10 jaar "beloonden" met een premieverhoging van 60 euro per maand. Ik zou het wel weten.....
Overgestapt naar Inshared vanwege de prijs. Scheelt mij maandelijks de helft. Meteen andere verzekeringen ook hier ondergebracht. Afsluiten , opzeggen andere verzekeraar is allemaal perfect verlopen. Handig dat digitaal afsluiten. Geen papierwinkel meer en groene kaart binnen twee minuten te downloaden. Wel even checken wat je zelf invult. Voorkomt mogelijke problemen achteraf. geen oordeel over schadeafhandeling. Gelukkig nog geen ervaring mee.
Helaas had ik een parkeerschade door eigen schuld, maar het systeem is prefect alles thuis even regelen de reparatie bedrijven die door Inshared zijn aangesloten zijn zeer modern en kwalitatief op een hoog niveau. Ik ben januari 2011 pas bij deze verzekering en heb ook mijn huis en aansprakelijk afgesloten bij Inshared. Zeer tevreden over deze afhandeling
Dit is de goedkoopste autoverz. nu op dit moment. Je kunt zelf de verz. afsluiten online, en ook weer opzeggen. de polis kun je uitprinten, de groene kaart ook! WA-verzekerd voor 8.50 euro per maand, is uitstekend. Wel heb je een eigen risico, indien je schade veroorzaakt, van ca. 250 euro per keer. Maar ik rijdt geen schades meer. Das wel nadelig.... Je bouwt wel spaarpunten op waardoor je premie daalt per maand, indien je GEEN schades blijft rijden. Is wel een goed systeem toch?
ik zit bijna met het hele pakket bij inshared en ben nog nooit zo goedkoop uit geweest, alles word prima geregeld via internet je krijgt een paar dagen van te voren een mail dat je premie weer word afgeschreven. ik zat eerst bij polis direct maar dat nooit meer
Het is een goedkope autoverzekering. Duidelijke site alleen dan begint het geouwehoer..
Het is een goedkope autoverzekering. Duidelijke site alleen dan begint het geouwehoer..
Ik heb laatst een auto verzekering afgesloten bij Inshared en ik ben er zeker tevreden over. Inshared kwam voor mij als de goedkoopste uit de bus. Het afsluiten van de verzekering kan heel gemakkelijk online, wat ik zeker een voordeel vind.
Vijf is het hoogste cijfer, ik ben tot nu toe (sinds een jaar )heel tevreden over inshared. Die meneer die geen groene kaart had ontvangen ???? Indien je goed leest op de site van Inshared, zie je dat je deze groen kaart kunt downloaden, binnen een minuut staat ie in je mailbox en kun je deze uitprinten. Het Europeesche schadeformulier, indien je dit aanvraagt, ontvang je ook dit binnen drie werkdagen. Nou ik ben in ieder geval tevreden.
Ik heb echt hele slechte ervaringen met de Inshared autoverzekering. Ik ben in de zomer overgestapt van de HEMA naar Inshared via Independer. al snel kreeg ik een bevestiging en welkomstmail. Kort daarna kreeg ik de bevestiging dat mijn HEMA verzekering was opgezegd. Recent kwam ik erachter dat ik daarna geen groene kaart heb ontvangen van Inshared. toen ik daarna inlogde op Mijn Verzekeringsmap van Inshared bleek deze helemaal leeg te zijn. Ik weet niet waar het mis is gegaan, maar volgens mij rijd ik dus al gewoon 3 maanden onverzekerd rond. Ik heb afgelopen week 2 keer contact opgenomen om uit te zoeken wat het probleem is. De eerste keer werd toegezegd dat ik beslist de volgende dag teruggebeld zou worden. dat zijn ze niet nagekomen. Daarna heb ik weer gebeld en werd toegezegd dat ik een mail zou krijgen. Helaas zijn ze dat ook niet nagekomen. Dus Inshared: NIET DOEN!
Ik heb echt hele slechte ervaringen met de Inshared autoverzekering. Ik ben in de zomer overgestapt van de HEMA naar Inshared via Independer. al snel kreeg ik een bevestiging en welkomstmail. Kort daarna kreeg ik de bevestiging dat mijn HEMA verzekering was opgezegd. Recent kwam ik erachter dat ik daarna geen groene kaart heb ontvangen van Inshared. toen ik daarna inlogde op Mijn Verzekeringsmap van Inshared bleek deze helemaal leeg te zijn. Ik weet niet waar het mis is gegaan, maar volgens mij rijd ik dus al gewoon 3 maanden onverzekerd rond. Ik heb afgelopen week 2 keer contact opgenomen om uit te zoeken wat het probleem is. De eerste keer werd toegezegd dat ik beslist de volgende dag teruggebeld zou worden. dat zijn ze niet nagekomen. Daarna heb ik weer gebeld en werd toegezegd dat ik een mail zou krijgen. Helaas zijn ze dat ook niet nagekomen. Dus Inshared: NIET DOEN!
Zojuist mijn autoverzekering bij Inshared afgesloten voor mijn nieuwe Fiat. Ik heb de premie bij een paar betrouwbare verzekeraars vergeleken en bij inshared was de verzekering voor de auto het voordeligst. Handige van Inshared is dat je de verzekering online kan afsluiten, hou ik wel van. Altijd maar in de wacht staan bij die heldesks is niets voor mij. Toch krijgt INshared een 4 en en geen 5 omdat ik niet weet hoe het zit als je iets wilt aangeven bij deze verzekeraar, hoe snel en goed dit dan wordt afgehandeld.
Ik had mijn autoverzekering bij inshared in eerste instantie afgesloten door hun lage premie. Door het slechte weer van afgelopen tijd ben ik gebotst tegen een lantaarnpaal. Gelukkig niet heel hard maar er zat wel een flinke deuk in mijn auto. COntact opgenomen met inshared en mijn autoverzekering heeft alles vergoed. ik werd goed geholpen en nu is alles afgehalden. Mijn complimenten inshared!
InShared is een grote verzekeringsmaatschappij en heeft ook veel verzekeringen aan hun clienten te bieden en eentje daarvan is de autoverzekering van InShared. Deze autoverzekering heeft een uniek concept want als u een verstandige rijder bent en geen brokken maakt op de weg dan wordt u daarvoor beloond en dat is dmv beloningspunten.
Bijzonder goede ervaring met Inshared. Kreeg na twee maanden zelfs al premie retour omdat ze zo weinig claims hadden ontvangen. Heb verschillende autoverzekeringen onderzocht en dit bleek - en is nog steeds - degene die het meeste waar biedt voor absoluut het minste geld. Scheelde mij zelfs bijna 50 euro per maand!
Review: makkelijk af te sluiten verzekering via internet. Het is een goedkope verzekering en het heeft halfrisk, voordeel bij schade door eigen schuld krijg je toch de helft van de schade vergoed aan eigen auto.
Naast goedkoop is Inshared ook nog eens goed voor het milieu... Het scheelt een hoop papierwerk, dat digitaal verzekeren en ze geven korting op het reizen met de trein. Hier kan menig verzekeringsinstelling een voorbeeld aan nemen, ga zo door. Groeten Martine H.
Wat ook een voordeel is van Inshared is het papierloos werken en korting voor de treinreizegers, zij denken groen. Hier kan menig verzekeraar een voorbeeld aan nemen. Gr. Martine H. uit A.
mmmmmmm als je toevallig een aantekening(een schade bv ander verzekering ) in het CIS hebt kun je niets afsluiten bij hen dan sta je op een zwarte lijst je moet eg clean zijn
Vandaag via internet mij premie berekend bij inShared en ik zag dat ik nu veels te veel per maand betaal. De premie bij de autoverzekering van Inshared was 20 euro per maand goedkoper! Ook las ik dat iedereen die zonder schade heeft gereden geld terug krijgt aan het einde van het jaar. Naar z'n autoverzekering was ik op zoek, en Inshared heeft met deze geboden. Na mij berekening heb ik direct de verzekering afgesloten en mijn oude verzekering die ik had lopen bij de Hema opgezegt. Online afsluiten ging eigenlijk heel snel en eenvoudig. Dat is snel geld verdienen/besparen.
wat een goedkope premie moet je betalen bij Inshared! ik bespaar nu meer dan 200 euro per jaar en ik heb de zelfde voorwaarden als bij mijn oude verzekering. het online afsluiten van de autoverzekering op de inshared website was in een piep en een scheet gebeurd. ik berekende mijn premie en direct daarna sloot in mijn verzekering af. inshared is onderdeel van achmea zag ik dus ook dat zit wel goed. Kort mijn auto ervaring met inshared: makkelijk af te sluiten, betrouwbaar (door achmea) en goedkoop!
Ik zag op de TV reclames van InShared. Deze sprak mij aan waardoor ik mijn premie voor een autoverzekering ging berekenen op hun website.
Ik ben sinds kort werkeloos en heb dus veel tijd over tot ik een nieuwe baan heb. Daarom ging ik op zoek naar een goedkopere autoverzekering en vond deze bij Inshared. Omdat mijn vrouw elke dag met de trein naar haar werk rijdt kregen we extra korting, treinreizigers korting hete het volgens mij. Maar nu zijn we een stuk goedkoper uit. Ik berekende de premie op hun site waarna ik hem direct online kon afsluiten. Super snel en handig! Ik hou er ook niet van om uren aan de lijn te hangen bij een helpdesk en bij Inshared kun je mailen met de helpdesk. Wel zo handig, ik kreeg binnen een dag een vriendelijke en behulpzame reactie terug. Mijn ervaring met Inshared is dan ook logischerwijs prima.
Ik heb gekozen voor Inshared omdat ik tevreden was over de duidelijke berekening en de premie. De directe berekening en afsluiting verliepen prima. Inshared heeft zich tenslotte gepromoot als internetverzekeraar. Toen ik schade had aan mijn auto en deze vanwege mijn WA + verzekering zelf moest verhalen bij de tegenpartij is er een kleine miscommunicatie ontstaan, maar gelukkig werd alles weer snel in orde gemaakt. De schade heb ik nu vergoed gekregen en achteraf kan ik daar alleen maar blij om zijn. Ik heb er dus wel vertrouwen in!
Bij Inshared zit je wel goed. Heb voor een paar maanden terug een mijn auto verzekering omgezet naar Inshared. Prima premie en toen ik ze nodig had (i.v.m. met een klein ongelukje) waren ze erg behulpzaam en kwamen ze de afspraken na.
De autoverzekering van InShared is een stukken goedkoper. Ik kwam bij inshared door een bericht in de consumenten bond. Daar werd verteld dat ze goedkoper waren. En dat was ook nog zo!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen