InShared Reisverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (109 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze reisverzekering:

  • 24/7 snelle hulp
  • Geen eigen risico
  • Ruime annuleringsvoorwaarden
  • Medische kosten
  • Reisgenoten meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Reisverzekering

De InShared Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Reisverzekering

Hallo wat ik van de verzekeringen vind van inshared is dat het eenvoudig te regelen is op de site alleen maar even inloggen en gaan met die banaan

Ik verbaas mij een beetje over het feit, dat ik geen losse annuleringsverzekering kan afsluiten. Dat deze gekoppeld zit aan een reisverzekering is onterecht: Het annuleringsrisico ontstaat direct na boeking van een reis, het reisrisico pas op moment van aanvang reis. Deze 2 data kunnen maaaaaaaanden uit elkaar liggen en dus betaal ik maanden voor een niet bestaand (reis)risico. Dit is vreemd en onterecht!!!!

Schade melden is heel lastig. De datum moet volgens bepaald formaat, maar er staat niet welk formaat. Je komt dan niet verder. Alles geprobeerd, maar niet gelukt.

Ik vind het prettig dat ik mijn reisverzekering kan opzeggen wanneer ik wil en niet aan een langere periode vastzit dan nodig is.

Ben sinds 3 jaar verzekert bij Inshared, tot nu toe zeer tevreden.

Goede informatie, wat ik wilde weten qua informatie heb ik gevonden, misschien aanraden hoe je info makkelijk gericht kan vinden / zoeken (ctrl f) ipv bij iedere vraag verwijzen naar de algehele inhoud.

Kan niet zonder kind afsluiten, terwijl die niet meegaat op vakantie!

Prima doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Goede prijs- en kwaliteits-verhouding en uitstekende dekking. Bovendien was de keuze, vanwege de uitstekende service van Inshared tot nu toe, inclusief afspraak=afspraak, niet zo moeilijk.

Tijdens vakantie in Spanje autopech. Inshared gebeld en auto gerepatrieerd binnen gestelde termijn van 14 dagen. In drie dagen een vervangende auto(met trekhaak voor caravan) ontvangen(staat max 4 dagen voor). Zowel auto als caravan gingen in de opslag. Hotelkosten en taxikosten om vervangend vervoer op te halen werden snel en volledig vergoed. Ik kan niet anders zeggen: inshared regelt de zaken keurig conform de polisvoorwaarden en doen echt alles om het voor je als klant goed en vlot af te handelen en dat ook voor een zeer scherpe prijs

Mijn verzekeringsmap aanvullen met een reisverzekering was appeltje eitje. Heel duidelijk en eenvoudig.

Alles prima, voor mij alleen heel onlogisch, dat ik de einddatum van mijn reis niet kan melden. Voor mij zou het prettiger zijn om van ……. tot …….. een reisverzekering te nemen.

zou het mogelijk zijn om bv meer personen te verzekeren ipv 2? want een gezin kan ook uit 3 of bestaan

Heb meerdere verzekeringen bij inshared . gelukkig nog niet nodig gehad Heb er het volste vertrouwen in.

mmmhhh, ik twijfel nog of dit definitief wordt… voorlopig de 3 maanden dekking, maar moet ik nou ook nog eens een wegenwachthulpverzekering bij RouteMobiel of de ANWB afsluiten voor de eventuele problemen in Nederland of valt zoiets bij Inshared (op den duur?) te combineren?

goed geregeld makkelijk en goedkoop zoals alles bij inshared

Ik heb deze reisverzekering genomen om verzekerd te zijn voor pech met de auto in het buitenland. Ben van mening dat dit thuis hoort bij de autoverzekering en niet bij de reisverzekering

Ik heb tot nu toe alleen nog maar zeer goede ervaringen met Inshared.

goed dat ik ook weer meteen kan opzeggen en geen maand hoeft te wachten

vindt het moeilijk dat ik jullie niet kan bellen

Makkelijke af te sluiten verzekering met duidelijke voorwaarden. Geen onnodige poespas en sluit goed aan op de inboedelverzekering voor je bagage en je zorgverzekering voor medische kosten. Erg makkelijk dat er geen onderscheid is tussen Europa en Werelddekking.

tot nu toe goede ervaringen , alleen is het on-line systeem vak onduidelijk

de prijs is prima voor de reis verzekering . en het is fijn dat het elke dag opzegbaar is . ik ben niet het hele jaar op vakantie.

Prima dekking en verzekering!! Hoop dat ik hem niet nodig heb :-)

Handige en makkelijke manier om je te verzekeren, gewoon achter de computer!

Bij de I van info zou ik liever iets uitgebreider info zien…wat is verzekerd via je zorgverzekeraar en wat sluit je extra af via de reisverzekering. Dit om dubbel verzekeren te voorkomen en/ of inzicht te geven….

Goede verzekering die als je hem nodig hebt er ook echt voor je is. Goede prijs en kwaliteit verhouding.Makkelijk en duidelijk.

goed e-mail contact goede afhandeling premie-facturen afhandeling schade weet ik nog niet nog geen schade claim gehad.

Ik reageer n.a.v. de mail die ik vandaag (16-07-2014) van Inshared ontving betreffende de Reisverzekering van Inshared vanaf € 6,10. Het betreft dus echt een "vanaf prijs". De prijs voor 2 volwassenen zonder kinderen incl. het annuleringsgedeelte bedraagt € 12,20. Het vreemde aan dit alles is dat Inshared een onderdeel is van Avero Achmea, ik heb mijn huidige doorlopende reisverzekering (Compleet bij Elkaar Pakket) afgesloten bij Avero Achmea en betaal voor het Basispakket + Annulering € 6,75 (excl. adm. + assur. belasting) en incl. € 8,78 p/mnd. Het is voor mij als klant van zowel Inshared (inboedelverzekering) als van Avero Achmea (Zorgverzekering) onbegrijpelijk dat er zo'n groot prijsverschil voor hetzelfde product en in principe bij dezelfde "Moedermaatschappij".

Makkelijk afsluitbaar en duidelijke taal. Uiteraard blijven er vragen over… Bijvoorbeeld, ben ik nu wel of niet verzekerd als mijn bagage wordt gestolen? Dat vergt nog even wat zoekwerk.

Aan bieding voor 3 maand gratis reisverzekering omdat ik mijn autoverzekering er heb lopen. Fijn dat je dan zulke aanbiedingen krijgt. Dat vind ik in deze tijd zeer netjes. Zo krijg je waardeering omdat je klant bent

Gelukkig nog nooit hoeven te gebruiken.Het gevoel dat het goed zit is al goed.

Ik vind de informatie op de website erg duidelijk. Daarnaast is de chat functie erg makkelijk om kleine dingen nog even met een medewerker te bespreken. Het is erg goedkoop en afsluiten is binnen een minuut geregeld. Ik ben zeer tevreden.

Handelen vanuit je eigen comfort zone Snel, helder, eenvoudig en vooral sterk concurrent met de markt. So far so good!

met verbazing, uitgebreide verzekering met wel een zeer lage premie!!

Ik zat hiervoor bij Unive en die zijn toch wat goedkoper, ook al heb ik al onze verzekeringen bij Inshared. Je zou meer beloond moeten worden met kortingen als je meer afsluit

U stelt een aantal vragen waar wij geen duidelijke mening over hebben, Dit simpelweg dat wij het nog nodig gehad hebben om ene beroep te doen op uw reisverzekering

Ik wilde alleen een reisverzekering voor mezelf afsluiten. Omdat ik eerder al een inboedel heb afgesloten op basis van 2 volwassenen moest ik ook voor 2 volwassenen een reisverzekering afsluiten. Dit is vreemd. Daarnaast wordt er niet gesproken over gestolen goederen, die wel of niet verzekerd zijn. Ik kon het zo snel ook niet in de voorwaarden terugvinden. Ga er vanuit dat het wel zo is, daarvoor sluit je toch een reisverzekering af?

Dit zijn de gedachten die als eerste bij mij opkomen, ik heb hier vragen over gesteld per mail en heb na wat doorvragen ook duidelijke antwoorden gekregen. Het ging mij om het volgende: De omschrijving van de voorwaarden reisverzekering zijn in eerste instantie niet helemaal duidelijk, na wat zoeken vind je wel je antwoorden. Met name de uit te keren bedragen bij invaliditeit of overlijden,verder is het niet duidelijk wanneer je recht hebt op een vervangende bestuurder, stel er is wel iemand met een rijbewijs in het gezelschap, maar deze persoon is niet in staat een lange rit te rijden? Verder heb ik nog een opmerking over de auto verzekering. Ik reed eerst een Punto diesel en kon deze zeer voordelig verzekeren bij Inshared. Nu heb ik een auto op benziene en en nu ben ik een stuk duurder uit bij Inshared. dan bij de concurenten. Waarom is dit?

Inshard is duidelijk en makkelijk Overzichtelijke site en klantvriendelijk De prijs van de premie is nagenoeg gelijk als de premie die ik momenteel betaal

Nu 3e verzekering afgesloten bij inshared. Lekker duidelijk en correct. Ben zeer tevreden over Inshared.

ik vind een goed verzekering en je kan alle tijde opzeggen je ben niet vast voor de opzeg termijn

+ Eénvoudig afsluiten + Per maand opzegbaar – Dubbelingen met ziektekosten verz. – Dekking afgestemd op auto/bestuurder Optie is mogelijk zelf de dekking samen te stellen. Besef dat t dan niet 1voudiger wordt.

ik vind het fijn dat je het makkelijk aan en uit kunt zetten. goede dekking erg tevreden

Makkelijk en op het laatste moment af te sluiten. Maatwerk wat mij betreft en goedkoop !!

Oervervelende enquête die je elke keer moet invullen. En ik wil geen avatar

Ik heb net een reisverzekering afgesloten. Het was een verademing om in een oogopslag te kunnen zien wat er wel en niet is gedekt. waren alle verzekeringen maar zo duidelijk.

Mijn suggestie is om het lettertype van de algemene- en verzekeringsvoorwaarden afwisselender (kopjes) en groter te maken voor mensen die niet zo gewend zijn om vanaf een beeldscherm te lezen. Ik heb er niet zo'n moeite mee, maar mijn echtgenote zegt: dat kan ik allemaal niet lezen

ik blijf het geweldig vinden zoals alles snel te regelen is en ik vind jullie service ook top ik ga ook al mijn andere verzekeringen afsluiten

Op de i pad werkt de i van info niet bij de onderdelen vd verzekering. Dat is jammer, want hierdoor is t onduidelijk wat de exacte inhoud is.

In de reisverzekering valt het me op dat er voor auto's ouder dan 10 jaar geen hulp of vervangend vervoer geregeld is, waarschijnlijk zijn ze dan te oud al kunnen ze nog in prima staat zijn en goed onderhouden. Persoonlijk zou ik het fijn vinden als er bijvoorbeeld voor deze auto's een halve dekking gerealiseerd zou kunnen worden. Bijv. zoals bij een halve allrisk verzekering?. Met groet, Johan

Lekker makkelijk via internet af te sluiten en duidelijk wat je er voor krijgt. Auto verzekering ook via internet gedaan en had een schade en die werd super goed afgehandeld via de help line

Medische kosten verzekering valt bij de meeste afnemers al onder de zorgverzekering. Hier kan meer duidelijkheid over gegeven worden tijdens het afsluiten van de reisverzekering. Nu ben je vaal dubbel verzekerd.

Ook deze verzekering weer binnen een paar stappen geregeld.

Goede verzekering. Afsluiten zo geregeld, fluitje van een cent.

Ik heb eigenlijk voornamelijk een verzekering nodig voor medische kosten in het buitenland. Verlies, diefstal van eigendommen vind ik persoonlijk niet zo nodig omdat dit niet onoverkomelijk is. Wel zou ik bijv. noodhulp willen verzekeren zoals calamiteiten cash opname of spoedvluchten terug naar Nederland… kortom iets meer gedifferentieerde keuzemogelijkheid. Als ik mij camera of laptop verlies… so what? Ik vind het belangrijker om ter plekke verder te kunnen met reizen; al die flauwekul er om heem vraagt toch alleen maar om fraude…. en dus duurdere premie :-(

Hopen hem nooit nodig te hebben maar voorkomen is beter dan genezen. En dan gaan we toch iets geruster op pad.

Ik heb bijna al mijn verzekeringen bij Inshared. Goede en duidelijke voorwaarden tegen erg scherpe prijs. Afsluiten, wijzigen enz. via internet werkt erg prettig en vlot. Een verzekering voor mijn motorjacht met bijboot zou een mooie aanvulling van het pakket van verzekeringen zijn.

Ik heb langzamerhand alle verzekeringen bij Inshared lopen. Afsluiten is super makkelijk en de premies zijn concurrerend. Ik heb nog geen ervaring met claims, maar ik ga er van uit dat dat ook goed geregeld wordt.

Ik heb mijn auto en brommer verzekering ook bij inshared, in een woord top.

Vrij simpel en snel verzekeringen kunnen afsluiten, had al een auto verzekering bij u lopen. alleen het wijzigen van persoonsgegevens lukt niet

reeds ervaring met meerdere afgesloten verzekeringen bij Inshared

Ik heb een doorlopende reisverzekering afgesloten omdat ik zowel dichtbij de Belgische als de Duitse grens woon en dus regelmatig in het buitenland verblijf. De werkwijze van Inshared, de webportal e.d. bevalt mij heel goed, alles is overzichtelijk en duidelijk geformuleerd. Daarvoor mijn dank!

Snel en doeltreffend. Voorwaarden en uitleg helder… Prima!!

Makkelijk af te sluiten online verzekeringen. De dekking is goed, genoeg om geholpen te worden. Gelukkig heb ik de verzekering nog niet nodig gehad.

Kostbaarheden zoals het verlies van camera's, laptops, iphones worden door deze verzekering niet gedekt (bagage in de ruimste zin van het woord). Aan zo'n verzekering heb ik niets.

Ik heb lang getwijfeld. Bij de ANWB ben ik een stuk goedkoper uit. Uiteindelijk heb ik toch voor jullie gekozen omdat ik dan zoveel mogelijk alle verzekeringen bij een maatschappij heb.

Bij het afsluiten van de reisverzekering wordt uitgegaan van "2 volwassenen met kinderen", omdat dit onze gezinssamenstelling is. Wij gaan geregeld op vakantie zonder kinderen, dus ik vraag mij af of dit invloed heeft op de premie die ik betaal.

Ik ben heel tevreden met de verzekeringen van Inshared. Goed bereikbaar en klantvriendelijk. Heel prettig dat je alles online kan regelen….. zonder addertjes onder het gras!

Verzekering dekt niet de lading, bagage is standaard niet verzekerd. Iets wat wel meeverzekerd zou moeten zijn. Dit is ook niet te verzekeren via het aanmelden, kwam ik na melding achter. Deze eisverzekering is dus eigenlijk nutteloos. Een reisverzekering die bagage niet dekt!!! Andere verzekeringen hebben dit wel in hun standaard pakket. Ik heb per direct dan ook de reisverzekering opgezegd en gaat op zoek naar n betere.

Een heel slechte ervaring voor de leek onbereikbaar alleen nerds kunnen met deze maatschappij overweg. Géén mensen op leeftijd.

Alles duidelijk, lekker snel, goedkoop en makkelijk af te sluiten. 1 dingetje…. ik kon mijn man,s geboorte datum niet wijzigen in het 1e scherm naar de geboorte datum van mij?? Best een beetje raar. toch? Ik ga n.l. op reis – hij niet.

Ik liep alleen tegen een probleem aan. Ik heb reisverzekering voor mijn moeder afgesloten. Wij hebben ook verzekeringen bij jullie lopen. Probleem ik mag niet twee keer mijn eigen emailadres gebruiken. Mijn moeder is niet in bezit van emailadres en computer.

Ik ga morgen op vakantie en hoop toch echt dat ik verzekerd ben als er iets gebeurt,volgens de voorwaarden ben ik niet verzekerd zolang jullie niet hebben geïncasseerd. Als dit echt zo is vindt ik dit niet kunnen,ik ga er ook vanuit dat er niks gebeurd en als er toch iets gebeurd, dat ik gewoon verzekerd ben. In het verleden heb ik een verzekering bij de SNS bank afgesloten(telefonisch voor mij en me broertje,) was gelijk verzekerd.

Fijn dat het zo makkelijk online is te regelen. Duidelijke informatie voor, tijdens en na het afsluiten van de verzekering

Wetende dat mijn auto ouder is dan 10 jaar, promoot u via mail toch uw doorlopende reisverzekering. Terwijl er geen dekking is voor auto's ouder dan 10 jaar. Daar had u mij toch minstens op moeten wijzen, dan wel met een alternatief moeten komen.

Ik ben zeer tevreden over inshared, ze doen wat ze zeggen ze zijn in de meeste verzekeringen goedkoper dan een ander en als je wat vraagd krijg je binnen 2 dagen antwoord. De beloningspunten staat wel interesant maar is volgens mij een wasse neus want je ziet er niets van terug, zal wel komen dooer de extreme winters van de afgelopern 2 jaar (veel autoschade). Ik heb nu ook mijn inboedel en aansprakelijksheid verzekering afgesloten bij inshared, dat scheel veel geld met andere maatschappijen, de reisverzekering is een stuk duurder als bij een ander en ik vraag me af joe of dat nu kan, ook dat moet goedkoper kunnen. Voor de rest ga zo door en jullie zullen groter groeien.

Zeer duidelijke website!!! Twee opmerkingen: – Alleen zocht ik tijdelijke reisverzekering, dat kwam niet makkelijk naar boven/voren, hebben jullie die eigenlijk wel? – Ik heb eind november 2012 de dierenverzekering afgesloten maar nog niet de HEMA kado kaart ontvangen.

Inshared biedt tegenwoordig ook een reisverzekering aan. Wij zijn nog op zoek naar mensen die ervaringen hebben met deze reisverzekering. En hun ervaring met deze verzekering hier achter willen laten.

We hadden een heel oude doorlopende reisverzekering bij de ING. Deze kostte inmiddels 170 euro per jaar. Na een paar muisklikken hadden we deze vervangen door een InShared-verzekering met vergelijkbare voorwaarden voor 73 euro. Na 2 maanden kregen we nog eens 4 euro winstuitkering terug.

InShared heeft vele verzekeringen en daar is hun reisverzekering er slechts eentje van. Hun reisverzekering is er een zonder eigen risico en een lage premie en ook niet onbelangrijk een ruime dekking. Dus beslist de moeite waard om even een kijkje te nemen op hun site.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen