Scooterverzekering Mei 2024 vergelijken

Scooterverzekering vergelijken Mei 2024 

Zodra je een scooter koopt, moet je deze verplicht verzekeren. Met een scooterverzekering ben je in ieder geval gedekt tegen schade. Ook kun je jouw scooter verzekeren tegen diefstal. Dat hangt er vanaf welke dekking je kiest. Bij ons kun je eenvoudig de scooterverzekering vergelijken. Je ziet dan snel hoeveel premie je betaalt en ook welke dekking past bij jouw scooter. 

Voordat je een polis kiest, is het slim om de scooterverzekering te vergelijken. Dit bespaart je vaak een hoop geld. Iedere verzekeraar hanteert andere premies en voorwaarden. Door te vergelijken ontdek je niet alleen waar je een goedkope scooterverzekering sluit. Maar ook zie je direct welke dekking bij jouw scooter past. Voor een nieuwe scooter kies je namelijk een andere dekking dan voor een oude scooter. Ook als je al een polis hebt voor jouw scooter, kun je een vergelijking maken. Dan kom je erachter of je elders goedkoper uit bent.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk scooterverzekeringen en kies uit het beste aanbod.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over de scooterverzekering.

Top 5 beste scooterverzekeringen

Top 5 populairste scooterverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de scooterverzekeraars

centraal-beheer
unive_96x35
inshared
interpolis_198x58
anwb_198x58

Scooterverzekering dekking vergelijken

Er zijn drie opties waar je uit kunt kiezen. In de tabel zie je wat er per dekking is verzekerd. Daarnaast kun je vaak uit een paar extra dekkingen kiezen, zoals een dekking voor pechhulp of een opzittenden verzekering.

WAWA Beperkt CascoAllrisk
Schade aan anderenSchade aan anderenSchade aan anderen
Diefstal en joyridingDiefstal en joyriding
Schade vanwege brand, storm of hagel
Schade door botsing, omvallen of vandalisme
Schade aan de eigen scooter
Schade door eigen schuld

Linkjes

Fast Furious Scooters – Scooter kopen
Fast Furious Scooters – Elektrische scooter


Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina hebben we de volgende bronnen gebruikt: 

  • Rijksoverheid
  • Centraal Beheer
  • Unive
  • InShared
  • HEMA
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 09 januari 2024

Laatste klantbeoordelingen

Op 3 september ben ik aangereden door een scooter, schadeformulier ingevuld, politie rapport aanwezig. Nog steeds niets vergoed gekregen door langzame communicatie (vanuit de HEMA) met de tegenpartij. Ik heb meerdere keren telefonisch contact proberen te vinden, wordt verwezen naar de chatbox die één antwoord geeft: schade melden. Deze verzekering is een ”internet” verzekering, iemand aan de lijn krijgen is dan ook onmogelijk, emails worden 4 weken later beantwoord. Ik zou de verzekering zeer afraden.

Mijn buurman zijn scooterverzekering twee maanden al opgezegd en bleek moet wel 30 euro betalen. Klopt dat en waarom?

Waardeloze verzekering. Veranderen leeftijd op polis zonder klant daarover in te lichten, waardoor onze dochter dus niet verzekerd was. Schade gereden, snap dat ik op moet draaien voor de schade. Tegenpartij had de schade even opgeschroeft, unigarant neemt het bedrag klakkeloos over en wij kunnen boeten. Had ze nota bene ingelicht over dat ik het niet vertrouwde. Sturen geen expert en hebben geen zin om de zaak te heropenen. Sta je dan als klant met je rug tegen de muur. Voor mij NOOIT geen verzekering bij unigarant meer. WAARDELOOS BEDRIJF, DIE ZEKER NIET VOOR ZIJN KLANTEN STAAT.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen