Scooterverzekering vergelijken

Zodra je een scooter koopt, moet je deze verplicht verzekeren. Met een scooterverzekering ben je in ieder geval gedekt tegen schade. Ook kun je jouw scooter verzekeren tegen diefstal. Dat hangt er vanaf welke dekking je kiest. Bij ons kun je eenvoudig de scooterverzekering vergelijken. Je ziet dan snel hoeveel premie je betaalt en ook welke dekking past bij jouw scooter. 

Scooterverzekering vergelijken 2021

Voordat je een polis kiest, is het slim om de scooterverzekering te vergelijken. Dit bespaart je vaak een hoop geld. Iedere verzekeraar hanteert andere premies en voorwaarden. Door te vergelijken ontdek je niet alleen waar je een goedkope scooterverzekering sluit. Maar ook zie je direct welke dekking bij jouw scooter past. Voor een nieuwe scooter kies je namelijk een andere dekking dan voor een oude scooter. Ook als je al een polis hebt voor jouw scooter, kun je een vergelijking maken. Dan kom je erachter of je elders goedkoper uit bent.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste scooterverzekeringen

Top 5 populairste scooterverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de scooterverzekeraars

centraal-beheer
unive_96x35
inshared
hema_96x35
interpolis_198x58
anwb_198x58

Scooterverzekering dekking vergelijken

Er zijn drie opties waar je uit kunt kiezen. In de tabel zie je wat er per dekking is verzekerd. Daarnaast kun je vaak uit een paar extra dekkingen kiezen, zoals een dekking voor pechhulp of een opzittenden verzekering.

WAWA Beperkt CascoAllrisk
Schade aan anderenSchade aan anderenSchade aan anderen
Diefstal en joyridingDiefstal en joyriding
Schade vanwege brand, storm of hagel
Schade door botsing, omvallen of vandalisme
Schade aan de eigen scooter
Schade door eigen schuld

Linkjes

Fast Furious Scooters – Scooter kopen
Fast Furious Scooters – Elektrische scooter


Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina hebben we de volgende bronnen gebruikt:

  • Rijksoverheid
  • Centraal Beheer
  • Unive
  • InShared
  • HEMA

Laatste update: 25 maart 2021

Laatste klantbeoordelingen

Via geencentteveel.nl een verzekering afgesloten bij erna. Ik zou binnen 5 werkdagen bericht krijgen van erna maar geen bericht gehad. Na 2 weken zelf maar een mail gestuurd waar mijn polis blijft. Na 2 dagen kreeg ik een mail van Erna dat ze mij 2 weken geleden een mail hadden gestuurd dat ik een bewijs op moest sturen van m'n schadevrije jaren. Die mail heb ik nooit gehad. Een dag later krijg ik een brief thuis dat de verzekering bijna 2 keer zo duur is omdat ik geen bewijs had van m'n schadevrije jaren. Die heb ik wel maar daar hebben ze nooit om gevraagd. In de brief stond ook dat ze me meerdere keren gevraagd hadden om het bewijs van de schadevrije jaren op te sturen terwijl ik daar nooit een bericht van gehad heb. Hun eerste mail was al een leugen en dan in een brief gewoon nog een keer liegen. Gelijk de verzekering opgezegd. Dan maar ergens anders verzekeren voor een paar euro meer. 2 berichten ontvangen en 2 keer liegen. Ik had beter naar de reviews moeten kijken.

Na 9 maanden werd de scooter gestolen die na 25 dagen door een vriendje van onze dochter werd terug gevonden politie erbij. Scheelt erna 2300 euro. Maar erna bepaalt hoe of wat er met de schade word gedaan 90 euro pm betaalt wat een maffia praktijken sluit daar niets meer af

Ik ben van achter aangereden door een afslaande auto terwijl ik op een fietspad reed met mijn snorscooter. ANWB weigerd contact op te nemen met de verzekering van de tegenpartij en mij te vertegenwoordigen omdat ik een WA-verzekering bij hun heb. Ongehoord! Ik raad ANWB ten zeerste af! Tenzij je graag niet geholpen wilt worden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen