Schrijfproces

Hieronder lees je ons schrijfproces. Dit proces zorgt ervoor dat de informatie die je op onze website leest correct en actueel is.

Bronnen

Voor het schrijven van onze pagina’s gebruiken wij meerdere bronnen. Deze worden onderaan de artikelen vermeld. Mocht het relevant zijn, dan plaatsen wij in het artikel of onderaan een link. 

Actuele informatie

Onze auteurs werken dagelijks aan alle content op de website en proberen alles zo actueel mogelijk te houden. Gezien de hoeveelheid artikelen en producten kunnen wij niet dagelijks alles nalopen. Zie je iets dat niet klopt of onvolledig is? Dan hopen we dat je dit aan ons laat weten en contact met ons opneemt.

Auteurs/Schrijver

De personen die voor onze website schrijven, hebben allen ruime ervaring in de verzekeringsbranche en financiële wereld. Niet alleen omdat daar hun interesse ligt, maar ook omdat zij hier jarenlang in werken. Bovenaan iedere pagina zie je wie de pagina heeft geschreven en wanneer de pagina voor het laatst is bijgewerkt. Zo zie je direct of deze up-to-date is. Mocht het nodig zijn dat een expert de pagina controleert, dan vind je ook deze naam bovenaan het artikel.

Controleurs

De experts die onze pagina’s controleren hebben meer dan 10 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Zij controleren de teksten op data en feiten. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat onze website relevant is en blijft, maar ook actueel en correct is.