Aansprakelijkheidsverzekering Februari 2024 vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd, sluit je af om de schade te dekken die je per ongeluk aanricht aan een ander. Bijvoorbeeld als je iets van een ander stuk maakt of laat vallen. Hieronder kun je eenvoudig een AVP vergelijken.

We hebben de premies gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Alleenstaand
  • Geboren op 01-01-1985
  • Dekking € 1.500.000 of dichtstbijzijnde optie
  • Maximaal € 100 eigen risico
  • Postcode 2031 CP

Berekend op 22-05-2023

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij Zeker.com

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de AVP en kies uit het beste aanbod. De goedkoopste AVP staat altijd bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over het vergelijken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
ohra
aegon_198x58
unive_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 januari 2024

Laatste klantbeoordelingen

Blijf AJB héél ver weg van deze verschrikkelijke ” rechtsbijstandsverzekering”, mijn dochtertje en ik die zeer ernstig long covid syndrom hebben zijn nog nooit op zó’n schofterige wijze behandeld als door deze ” juristen”. DOE HET NIET en zoek ajb naar een humaan bedrijf!!

Wat een vreselijk bedrijf is Bovenmij. Om een rijschool te starten wil ik graag een financieel plaatje maken. Om een offerte voor een aansprakelijkheidsverzekering te laten maken is er een KvK nummer nodig. En dat is juist het punt. DIE HEB IK NOG NIET. Op basis van mijn financieel plan zal ik pas besluiten om mijn plan door te trekken. Maar Bovenmij wil ABSOLUUT niet meewerken. Volgens “protocollen” is , volgens de telefoniste, een KvK nummer gewenst. Ze willen namelijk met 100 % input 100% zekerheid hebben dat de klant goede informatie van hun krijgt. Laat ik hun nou geen 100% input maar 98 % input kunnen geven (geen KvK en geen meldcode van de auto. WEL een kenteken!). Maar zelfs dan nog is er geen medewerking van hun kant. Ik laat dit bedrijf links liggen. Ga zeker GEEN verzekering bij hun afsluiten. Dit kan ik als advies ook naar alle anderen geven. LAAT BOVENMIJ LINKS LIGGEN. Ga vooral niet met hun in zee.

Klantenservice kapot slecht Je moet een helle uur aan de telefoon zijn om te wachten op 1 medewerker en dan nog wanneer je beld voor je verzekering wordt je van hank naar tak gestuurd of je moet dan achter ze aan gaan om je dingen te regelen echt baar slechte service

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen