Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Schade is snel gemaakt. Bijvoorbeeld als je zelf iets laat vallen van een ander of als jouw zoontje met een bal een ruitje intrapt. Het kan iedereen overkomen. Dan is het fijn als de zaken goed geregeld zijn. Je kunt hieronder een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken, zodat je voor deze schades gedekt bent.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken 2021

Ondanks dat een aansprakelijkheidsverzekering (kortweg AVP) niet verplicht is, kiezen de meeste mensen hier wel voor. Iedereen maakt immers wel een keer schade en de kosten kunnen flink oplopen. Zeker als het om letselschade gaat. Voor een paar euro per maand kun je dit risico verzekeren. Wist je trouwens dat de dekking ook geldt voor kinderen en huisdieren?

Veel verzekeraars bieden een AVP aan. Hierdoor ontstaan er flinke verschillen in premies. Daarom is vergelijken heel verstandig. Door ieder jaar jouw verzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Onze vergelijker is onafhankelijk. Via de filters geef je jouw wensen op.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
klaverblad_198x58
ohra
anwb_96x35
aegon_198x58
unive_96x35

Laatste klantbeoordelingen

Goede ervaring. Goede ervaring Goede ervaring Goede ervaring Goede ervaring HET INVULLEN VAN DIT ITEM IS BIJZONDER ONGEMAKKELIJK IVM HET VERPLICHT INVULLEN VAN D 60 KARAKTERS

Ik had de auto van mijn ouders overgenomen. Om het ‘makkelijk’ te maken, besloot ik om bij dezelfde verzekeraar te gaan: VKG. Voorafgaand dat de auto overschreven werd op mijn naam al contact gehad met onze adviseur die in contact staat met VKG. Alles was prima en zodra de auto overgeschreven was zou alles in gang gezet worden. Polis had ik gekregen, machtiging getekend etc. Na 1,5 maand kreeg ik een waarschuwingsbrief binnen van de RDW: uw auto is niet verzekerd. Dat zorgde natuurlijk voor wat paniek, wat de auto werd dagelijks gebruikt en onverzekerd rondrijden is absoluut niet verantwoord. In alle haast maar een verzekering afgesloten bij FBTO op aanraden van een kennis omdat zij alles direct regelen, want ik had de auto wel nodig (het was weekend dus contact met adviseur was niet mogelijk). De volgende dag contact opgenomen met de adviseur met het bericht dat als mijn auto nog niet verzekerd is, dat ook niet meer nodig is wat ik zal bij FBTO en die hadden hun zaakjes netjes binnen een dag geregeld (inclusief aanmelding bij RDW etc.). Maar nee, mijn auto was wel verzekerd en ze kregen dit bericht wel vaker?! En ik had de machtiging en polis al ondertekend dus opzeggen kon niet meer (kan pas na een jaar, iets dat ook erg teleurstellend is). Dus ik FBTO maar opgezegd (binnen termijn). Weer 1,5 maand later is er nog steeds niks van mijn rekening afgeschreven en heb ik ook nog geen groene kaart ontvangen. Ik kijk weer op de RDW, blijkt de auto nog steeds niet als verzekerd geregistreerd! Ik weer achter mijn adviseur aan, die aangeeft alles correct aan VKG doorgegeven te hebben. Ze hebben VKG achter de vodden aangezeten en EINDELIJK was mijn auto dan geregistreerd bij RDW. Iets dat FBTO binnen 2 dagen geregeld had, moest hier 3 maanden (!!!) duren. De groene kaart heb ik ook eindelijk in de mail gehad, hopelijk binnenkort ook op de post. In november zou het ‘jaarcontract’ aflopen en die datum heb ik ook mooi in mijn agenda gezet, dan zorg ik dat ik weg ben bij VKG.

Veel te duur!,slechte service en gewoon geldklopperij van mensen die geen kant op kunnen!,maar ze willen u graag helpen ja!,hun kas ja

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen