Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd, sluit je af om de schade te dekken die je per ongeluk aanricht aan een ander. Bijvoorbeeld als je iets van een ander stuk maakt of laat vallen. Hieronder kun je eenvoudig een AVP vergelijken.

Beschikbare verzekeraars

We hebben de premies gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Alleenstaand
  • Geboren op 01-01-1985
  • Dekking € 1.500.000 of dichtsbijzijnde optie
  • Maximaal € 100 eigen risico
  • Postcode 1823 BA

Berekend op 19 oktober 2021

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij Zeker.com

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de AVP en kies uit het beste aanbod. De goedkoopste AVP staat altijd bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over het vergelijken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
klaverblad_198x58
ohra
anwb_96x35
aegon_198x58
unive_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 23 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 5 minuten
Laatste update: 19 oktober 2021

Laatste klantbeoordelingen

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Ga hier nooit mee in zee. Heb zes keer mijn telefoon moeten terug sturen en zit nu met een ander afgedankte telefoon die nog niet werkt. Mijn eigen telefoon hebben ze kapot gemaakt. Op klachten reageren ze niet normaal en zo kom je dus geen steek verder. Onder tussen wat heel veel moeite koste mijn verzekering opgezegd en laat ik dit toestel elders maken Voor mij nooit meer geen chubb denk maar goed na voordat je je hier verzekerd en doe je research. Slechtste bedrijf wat bestaat!

NIET DOEN! Slecht Slecht Slecht Bedrijf, agressief. onvriendelijke klantenservice. maak alstublieft even werk van en meld een klacht bij de beroepsvereniging waar Chubb is aangesloten. ik heb een aansprakelijkheid verzekering aangesloten voor een koop dat niet door is gegaan , na tientallen pogingen door schrijven en bellen nog altijd geen reactie. nu de deurwaarder achter mij aan met een astronomisch bedrag , dat terwijl ik netjes en volgens eigen protocol heb gehandeld. nu rechtsbijstand verzekering bij betrokken wat veel irritaties en tijdverspilling bezorgd. na dat jij ontevreden bent over eigen Chubb klachtenbehandeling kan jij de klacht bij de onderste instantie indienen. ga met Chubb niet onderhandelen omdat hun ook rechtsbijstand verzekering aanbieden en een batterij aan beschikbaar Juristen in dienst hebben, dien uw klacht direct bij de beroepsvereniging omdat hun horen nutraale bejegening /positie te hebben. pik het niet en maak aub werk hiervan. Nederland: Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Postbus 93257 2509 AG Den Haag, Nederland Tel: 070 333 8 900 E-mail: consumenten@kifid.nl Website: www.kifid.nl

Kijk uit met DITZO! Ik heb afgelopen jaar een zorgverzekering bij Ditzo afgesloten en kan je zeggen dat het echt eersteklas uitknijpers zijn. Pechvogelhulp extra afgesloten, want ik had fysio nodig. Bleek deze alleen te gelden voor ongelukken die na het afsluiten van de verzekering plaatsvonden. Ik heb alles goed nagelezen en alleen in de kleine lettertjes wordt dit vermeld. Ik neem aan expres. Om mensen zoals ik over de streep te trekken een verzekering bij DITZO af te sluiten en ze vervolgens niet te betalen. Verder heb ik een elektrische step met trapondersteuning(zo’n colibri Micro NL model). Deze is legaal voor de weg en valt volgens de wet onder fiets met trapondersteuning, maar Ditzo blijft volhouden dat de WA verzekering niet geldt voor Elektrische steps en dat deze daarom niet geldt voor de Colibri NL step. Terwijl ik allerlei documenten opstuurde(van verschillende overheidsorganan) waaruit blijkt dat de step onder de categorie elektrische fiets valt. Ze reageren er gewoon niet op. KIJK DUS UIT MET DITZO. Het zijn centenpakkers en houden zich liever niet aan de wet, dan dat ze je geld uitkeren. Een rechtsbijstandsverzekering is dus wel aan te raden….

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen