Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Schade is snel gemaakt. Bijvoorbeeld als je zelf iets laat vallen van een ander of als jouw zoontje met een bal een ruitje intrapt. Het kan iedereen overkomen. Dan is het fijn als de zaken goed geregeld zijn. Je kunt hieronder een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken, zodat je voor deze schades gedekt bent.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken 2021

Ondanks dat een aansprakelijkheidsverzekering (kortweg AVP) niet verplicht is, kiezen de meeste mensen hier wel voor. Iedereen maakt immers wel een keer schade en de kosten kunnen flink oplopen. Zeker als het om letselschade gaat. Voor een paar euro per maand kun je dit risico verzekeren. Wist je trouwens dat de dekking ook geldt voor kinderen en huisdieren?

Veel verzekeraars bieden een AVP aan. Hierdoor ontstaan er flinke verschillen in premies. Daarom is vergelijken heel verstandig. Door ieder jaar jouw verzekeringen te vergelijken weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Onze vergelijker is onafhankelijk. Via de filters geef je jouw wensen op.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
klaverblad_198x58
ohra
anwb_96x35
aegon_198x58
unive_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 23 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 5 minuten
Laatste update: 12 mei 2021

Laatste klantbeoordelingen

verschrikkelijke arrogante verzekeraar met een nutteloze aansprakelijkheidsverzekering. Helaas wordt mijn onderbuikgevoel weer bewaarheid, ik betaal al decennia lang netjes premie, ik heb zover ik kan nagaan nog nooit een beroep gedaan op mijn WA verzekering. Nu heb ik een schadegeval en worden de kleine lettertjes weer uit de kast gehaald.

Ben al een paar dagen aan het bellen voor navraag aansprakelijkheidsverzekering maar heb tot op heden nog niemand kunnen spreken. Je krijgt gewoon niemand aan de lijn en volgens bandje wat je hoort ben je de eerst volgende maar na 15 minuten is de lol er snel eraf.

In 3 jaar tijd helaas 2 x schade gehad. 1 keer een piekspanning in onze wijk. tv kapot. Doorgegeven aan onze tussenpersoon, en binnen 1 week netjes uitbetaald. Vorige week en schade gemeld van een bril bij onze tussenpersoon. Papieren opgestuurd, op vrijdag. En op dinsdag was er al uitbetaald. Ik ben super tevreden over onze tussenpersoon Ditters Hyp.en Assurantiën B.V, samen met Nh1816. Wij hebben in ieder geval nooit geen problemen gehad. Wij zijn super tevreden,

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen