Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd, sluit je af om de schade te dekken die je per ongeluk aanricht aan een ander. Bijvoorbeeld als je iets van een ander stuk maakt of laat vallen. Hieronder kun je eenvoudig een AVP vergelijken.

Beschikbare verzekeraars

We hebben de premies gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Alleenstaand
  • Geboren op 01-01-1985
  • Dekking € 1.500.000 of dichtsbijzijnde optie
  • Maximaal € 100 eigen risico
  • Postcode 1823 BA

Berekend op 19-10-2021

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij Zeker.com

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de AVP en kies uit het beste aanbod. De goedkoopste AVP staat altijd bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over het vergelijken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
klaverblad_198x58
ohra
anwb_96x35
aegon_198x58
unive_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 23 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 03 januari 2022

Laatste klantbeoordelingen

Ik heb als slachtoffer te maken met NH1816. Wat een trage organisatie. Het is nu 4 maanden geleden dat ik door een verzekerde van hun ben aangereden. De schade is nog steeds niet afgehandeld. Gelukkig alleen maar materiële schade, maar toch….

Telefonisch onbereikbaar op ieder tijdstip van de dag voor melden schade. Keer of 20, in afgelopen weken, al minimaal 30 minuten aan de telefoon gehangen zonder iemand aan de lijn te krijgen.

Op 10 oktober 2021 is een vriend van mijn zoon gestruikeld tegen de scooter van mijn zoon die toen een paal heeft geraakt en is gevallen waardoor schade is ontstaan. Interpolis gaat de schade niet vergoeden, want een ongelukje kan gebeuren en die vriend is niet wettelijk aansprakelijk. Overigens zijn zowel de ouders van de vriend en ik verzekerd bij Interpolis. Na ettelijke briefwisselingen uiteindelijk Achmea rechtsbijstand erbij betrokken en dit is dus ook via Interpolis. Nu 13-5-2022 nog steeds bezig en voor mij is het inmiddels een principe kwestie. Op de Interpolis website staat een mooie reclame over per ongeluk wijn over het bankstel van de buren gooien, dat kan gebeuren dus vergoedt Interpolis de schade, ik geloof er helemaal niks van. Ik heb een alles in één pakket via de Rabobank maar ik ga op zoek naar iets anders dan Interpolis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen