Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd, sluit je af om de schade te dekken die je per ongeluk aanricht aan een ander. Bijvoorbeeld als je iets van een ander stuk maakt of laat vallen. Hieronder kun je eenvoudig een AVP vergelijken.

Beschikbare verzekeraars

We hebben de premies gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Alleenstaand
  • Geboren op 01-01-1985
  • Dekking € 1.500.000 of dichtstbijzijnde optie
  • Maximaal € 100 eigen risico
  • Postcode 2031 CP

Berekend op 05-01-2023

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij Zeker.com

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de AVP en kies uit het beste aanbod. De goedkoopste AVP staat altijd bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over het vergelijken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
klaverblad_198x58
ohra
anwb_96x35
aegon_198x58
unive_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 januari 2023

Laatste klantbeoordelingen

mijn ervaring met deze zekurrrr zzp aansprakelijkheids verzekering,, is zeeer slecht!! ik raad deze niet\nooit aan!! er zijn betere verzekeraars want hier krijg je zeer weinig verzekering voor je geld!! als je niet oppast, zit je voor jaren in problemen!! ik heb schade ook gehad! en waar deze zeer lang over doen om iets duidelijk te krijgen van ze!!! slecht te bereiken, en zeer brutaal en dwingend aan de telefoon!!! nooit deze verzekeraar zekuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr NIET!!!!!!!!

Gewoon een kut verzekeraar ben er 3 maand verzekerd geweest met een zzp verzekering en er is in die 3 maand ook gewoon verzekering betaald en krijg ik vandaag ineens bericht van ze dat ik per direct uit de verzekering ben gehaald om dat ik op een chalet park woon en dus helemaal niet verzekerd mocht zijn dus vraag ik of ik dan al dat geld terug kan krijgen want ja ben toch niet verzekerd geweest en dan wordt je afgebekt door die vrouw die er aan de telefoon zit die zegt dan nee sorry want het is stop gezet vanaf 07-12-22 daar zijn ze wel slim in heb per direct mijn zorgverzekering ook maar stop gezet en die van mijn vriendin ook hun krijgen geen rooie rot cent meer van ons en dan wordt er ook nog gezegd het staat in de voorwaarden die je van ons hebt gekregen dat je daar niet mag wonen nou heb het na gekeken en daar staat helemaal niks van in aleen dat je moet wonen in Nederland…..

Mijn zoon heeft schade gemaakt ik schade formulier ingevuld alles uitgelegd en dan werd ik gebeld moest alles opnieuw vertellen na 5 manden wachttijd kreeg email dat ik de verhaal opnieuw moet vertellen via email heb niet gedaan. Word niks vergoed. Ik ben zeer ontevreden en rad niemand bij ing aansprakelijk verzekering aansluiten. Nog maals hel slecht zeer zeer ontvreden

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen