Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Een aansprakelijkheidsverzekering, ook wel AVP genoemd, sluit je af om de schade te dekken die je per ongeluk aanricht aan een ander. Bijvoorbeeld als je iets van een ander stuk maakt of laat vallen. Hieronder kun je eenvoudig een AVP vergelijken.

Beschikbare verzekeraars

We hebben de premies gebaseerd op de volgende gegevens:

  • Alleenstaand
  • Geboren op 01-01-1985
  • Dekking € 1.500.000 of dichtstbijzijnde optie
  • Maximaal € 100 eigen risico
  • Postcode 2031 CP

Berekend op 19-09-2022

Een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij Zeker.com

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk de AVP en kies uit het beste aanbod. De goedkoopste AVP staat altijd bovenaan.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie over het vergelijken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Top 5 beste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Top 5 populairste Aansprakelijkheidsverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de aansprakelijkheidsverzekeraars

inshared
klaverblad_198x58
ohra
anwb_96x35
aegon_198x58
unive_96x35
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 19 september 2022

Laatste klantbeoordelingen

Voor een slechte ervaring hoef je niet eens een verzekering te hebben. Ik ben getuige van een aanrijding tussen een fietser en een auto op een rotonde waarop de fietser voorrang had maar niet kreeg. Ik stond met met mijn auto in de andere richting van de rotonde maar kon er niet stil blijven staan. Pas later herkende ik de fietser aan diens jas waarop Lila stond. Ik heb hem verteld dat ik ook gezien had wat er gebeurd was. De fietser vertelde mij dat een verklaring weinig invloed zou hebben omdat de verzekeraar en vooral diens advocaat vanDijk van Kennedy van der Laan alle getuigen van eerdere ongevallen probeerde weg te zetten als fraudeurs. Ik heb toch een verklaring ingestuurd en er gebeurde precies waarvoor ik was gewaarschuwd. Ik werd weggezet als fraudeur. De fietser pikt dit al vele jaren maar ik niet. Ik heb een klacht ingediend bij de tuchtraad voor de financiele dienstverlening en tijdens de behandeling van de klacht werd ik opnieuw weggezet als fraudeur. Ik heb vanDijk gewaarschuwd daarmee direct op te houden maar dat deed hij niet zodat ik gelijk een Politieaangifte tegen hem heb gedaan. Ik heb samen met de fietser een website geopend die in te zien is op letselschadefixing.site Dat de Vereende zo verschrikkelijk de boel oplicht is werkelijk ongelofelijk! Het wordt tijd dat de politiek hier eens goed naar gaat kijken.

Nooit ietseerder gedeclareerd. Bij geleende auto van familie ruit in moeten slaan omdat de hond in de auto opgesloten zat op bloed hete dag. Gelukkig was hij eruit binnen een paar minuten. Mededeling ING: nee je hebt de auto geleend dus keren wij niks uit. Bij deze mijn 1 ster review!

Ik heb vandaag het TV Programma Radar ingeschakeld om Chubb door te lichten en aan de tand te voelen omtrent de praktijken naar hun klanten toe. Voor mij betrof het een toestelverzekering op mijn mobiel. Die moest Via T-Mobile waar ik het abonnement heb lopen via Chubb lopen. Ik wilde de verzekering opzeggen en dan blijkt dat opzegging niet mogelijk is. Correspondentie wordt genegeerd of niet ontvangen. Telefonisch is het bedrijf Chubb onbereikbaar. Kantoor in Nederland is er niet ..ja in Rotterdam maar die gaan niet over verzekeringen. Alleen standaard inspreek stemmen op de telefoon… automatisch gestuurde mailtjes… De reviews op internet zijn duidelijk, Het bedrijf word met een 0 0f 1 “beloond' Consumenten wordt geld afgetroggeld ,zitten er aan vast.. dit malafide gedoe moet ophouden vandaar dat ik het via Radar TV ga proberen. Overigens zal ook T-Mobiel aan de tand worden gevoeld want zij laten de consument totaal in de steek. Ik vraag me ook af waarom ze doorgaan met Chubb gezien alle negativiteit van Chubb, dat siert een multt national bedrijf als T-Mobile is niet.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen