Zelf Aansprakelijkheidsverzekering

★★☆☆☆ 5.8/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Zelf

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Financiële bescherming
  • Dit is een must-have
  • Natuurlijk dagelijks opzegbaar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zelf Aansprakelijkheidsverzekering

De Zelf Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De Zelf Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De Zelf Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,6.

De Zelf Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zelf Aansprakelijkheidsverzekering

Ik ben verzekerd en woonachtig in het buitenland en aangereden door een verzekerde van Turien. De aansprakelijkheid was geen onderwerp van discussie maar de contacten liepen uiterst moeizaam. Je zou verwachten dat men mij als benadeelde partij toch met enige egards en snelheid tegemoet zou komen en zeker in een meer dan duidelijke aangelegenheid die ook nog eens financieel weinig betekende . Bijna twee maanden voor een simpele en onaangename afwikkeling vond ik erg teleurstellend. Wat mij betreft zou Turien zeker geen aanrader zijn. Mvg Han van Hoof.

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie en makkelijk via de mail.

Ik vind goed ik ook andere verzekering bij zelf(onbedoeld )verzekering ik ben tevrijden.

Na het stoppen van de verzekering blijven jullie geld afschrijven

Lees onderstaande, totaal kansloos. Mijn broertje doet een schademelding bij zijn verzekeraar Zelf.nl. Hij heeft tijdens het met de hand manoeuvreren van zijn aanhanger, terwijl deze losgekoppeld van de auto op zijn eigen terrein stond schade veroorzaakt aan een ander voertuig. Alle jurisprudentie wijst erop dat hiervoor de aansprakelijkheid verzekeraar moet uitkeren. Maar er werkt daar een ene meneer van S. en die heeft daar niets mee te maken. Die zegt doodleuk aan de telefoon, dossier gesloten en we betalen niet uit… Mijn broertje geeft vervolgens aan dat er jurisprudentie is die zegt dat zij toch moeten uitkeren. Zegt meneer van S. "zo zo, u bent wel druk bezig geweest he…" Ze vergeten er bij te zeggen dat als je je via zelf.nl verzekert je zelf premie betaalt maar als er schade is mag je ook ZELF betalen! #kansloos

Heb een schade op 13 febr. 2013 gehad en deze zelf opgelost met tegen partij. Nu dien ik de rekening in met een schade formulier. Wat blijkt staat er een maandtermijn open, deze netjes voldaan, maar nu blijkt dat de schadedatum viel op de openstaande premie datum. Nu word er door hun niets in behandeling genomen. terwijl ik de openstaande maand moet voldoen. en ook netjes heb gedaan. Gaat lekker bij het STAATSBEDRIJF NIET AFSLUITEN BIJ DEZE OPLICHTERS

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen