Univé Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Je bent verzekerd tot een bedrag van €2.500.000,- zonder eigen risico
  • De aansprakelijkheidsverzekering geldt overal ter wereld
  • Een verzekering voor het hele gezin; ook je huisdieren vallen onder deze dekking als ze schade bij anderen veroorzaken
  • Je tweede woning is standaard meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Univé Aansprakelijkheidsverzekering

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Univé Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Aansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben schade; de afhandeling hiervan duurt al bijna 3/4 jaar en in plaats van de, door meerdere bedrijven, afgegeven offertes van ongeveer 3300 tot 3500 euro schade, heeft Unive het op zichzelf genomen om een bedrag van 2250 euro, waar wij het niet mee eens waren, uit te keren; Aangezien wij het hier niet mee eens zijn, hebben wij contact opgenomen met Unive, die ons wist te vertellen dat wij een contra expertise kunnen inschakelen, maar dat dit wel 500 euro kost…. Dafuque?? Dit is tegen de huidig geldende wet en regelgeving in!!! DE VERZEKERAAR DIENT DE KOSTEN TE BETALEN VOOR EEN CONTRA EXPERTISE. Unive houdt zich duidelijk, en dit is opgenomen, niet aan de wet. Ik ben nu, op dit moment, aan het bellen met mijn rechtsbijstand verzekerling, want hier ben ik voorlopig niet klaar mee! Daarnaast ga ik dit per ommegaande aanhangig maken bij Kifid!

Univé maakt reclame dat ze dichtbij de mensen staan, maar uiteindelijk blijkt dat ze alleen aan hunzelf denken. Ik ben 8 jaar klant geweest bij unive. Van het ene op andere moment hebben ze de premie met meer dan 60% verhoogd! Zonder verklaring o.i.d. De ingediende klacht werd beantwoord met feitelijke onwaarheden, die we ook makkelijk kunnen weerleggen. Hier wordt heel erg ontwijkend op geantwoord. Ze willen geen verantwoordelijkheid nemen. Zelfs de manager klant en kwaliteit wil niet hun eigen fouten erkennen en valt ons alleen met opmerkingen als 'wat wilt u met uw klacht bereiken' en 'de premie zal hoe dan ook niet veranderen'. Een echte slikken of stikken mentaliteit van Univé dus. Het enige wat ze denken is zichzelf verkopen als zogenaamd sociaal en dat ze er voor de mensen zijn. Mensen let op als u hier een verzekering afsluit!

de verzekering is heel overzichtelijk aan te vragen ik heb mijn scooter nu WA verzekerd en had mijn groene kaart al binnen een week thuis,vantevoren had ik hem bij acura verzekerd en had hem daar ongeveer 2 maanden verzekerd en nog steeds geen groene kaart….. maar mijn conclussie unive is een goede verzekering en ik beveel hem aan!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen