ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering

★★★★☆ 8.4/10 (31 reviews)

Logo verzekeraar ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Jij en je gezin verzekerd
  • Standaard geen eigen risico
  • Vanaf € 3,62 per maand

Onafhankelijke beoordelingen voor de ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2 en is daarmee de Beste uit de test.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3.

De ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ABN AMRO Aansprakelijkheidsverzekering

21 sep 2021 schriftelijk schade gemeld (website kon kopie melding voor eigen gebruik niet printen!!!). We zijn vandaag 6 oktober 2021. Taal noch teken van ABNAMRO ontvangen. Tegenpartij evenmin. Enige dagen ervoor 32 minuten wachttijd ivm telefonische navraag. Waardedloze klanten service.

Ben al een paar dagen aan het bellen voor navraag aansprakelijkheidsverzekering maar heb tot op heden nog niemand kunnen spreken. Je krijgt gewoon niemand aan de lijn en volgens bandje wat je hoort ben je de eerst volgende maar na 15 minuten is de lol er snel eraf.

Wij hebben alle verzekeringen bij voogd en gaan hier zo snel mogelijk weg. 14 jaar bijna nooit iets gehad en nu na een paar kleine schades voor maar een paar tientjes willen ze per direct de polis aanpassen of opzeggen zonder dat wij een waarschuwing krijgen of een optie op eigen risico. Tevens is op de reisverzekering en auto verzekering bij centraal beheer totaal 30 euro per maand goedkoper ! Dus niet aan beginnen.

Ben zeker al 9 jaar klant bij ABN Amro, heb mijn betaalrekening al die tijd bij hen en vanaf 2014 een WA verzekering. Algemene indruk ABN Amro: Zeer goed, altijd goed geholpen, vriendelijke klantenservice. Nooit problemen gehad met de betaalrekening of WA verzekering. 24/7 bereikbaar en komen daadwerkelijk snel met oplossingen (mochten er überhaupt al problemen zich voordoen.) WA verzekering: Sinds 2014 zijn er 2 situaties geweest waarin ik beroep wilde doen op mijn WA verzekering bij ABN. Situatie 1: Ik ging er niet van uit dat ABN dit zou dekken, het was een nogal complexe situatie sowieso, maar had ook nog eens een formulier getekend dat ik zelf een bedrag van 200 euro zou betalen aan een instantie voor door mij veroorzaakte schade. Toch contact opgenomen met ABN, zij hebben mij zeer uitgebreid geïnformeerd/geadviseerd en dankzij hen uiteindelijk niets hoeven te betalen (ABN zelf ook niet.) Situatie 2: Op 1 februari '16 melding gedaan van schade veroorzaakt op 28/9/15, aan de late kant dus door persoonlijke omstandigheden. ABN daarin tegen was wel vlot met handelen, 4 februari 2016 stond het geld namelijk op de rekening van de benadeelde. Het bedrag was ook een goede eerlijke vergoeding, waarmee de complete schade verholpen kan worden. Ik schrijf nooit reviews op sites over diensten of producten, een enkele keer als de service o.i.d. echt HEEL slecht is en ik mensen wil waarschuwen. Maar deze keer een review geschreven omdat ABN mij al jaren lang voorziet van uitstekende service en advies. Een aanrader dus!

Een vriend was op verzieten toen stond die op het punt om weg tegaan toen zag die dat die een kapotte band had ik wouw hem wel even wisselen voor die gene toen ik de auto op de krik wouw zetten klapten de krik dubel nu zit die met een deuk in de kokerbalk ik had de abnamro op gebeld met de vraag word dit vergoed ja meneer dit word vergoed ik alles in gevuld en die vriend is naar een schaden bedrijf geweest schaden was 400 euro ik alles netjes op gestuurd krijg ik een brief thuis 7 dagen later er stond in helaas word niet vergoed maar er staat wel in de verzekering polis dat schaden die veroorzaakt word door een vrienden dienst vergoed word dat noemt men dan een goeden verzekering DUS GEEN AANRADER voor iemand die een goeden wa verzekering zoekt nooit geen verzekering bij de ABN AMRO bank meer

De gemelde schade netjes en keurig afgewikkeld. Mijn complimenten!!!!

Ik zit al jaren bij de ABN, en wordt altijd goed en direct geholpen

snelle afhandeling, prima service. Goede bereikbaarheid.

goede service, goede contact mogelijkheden en eerlijke beoordeling. zeker aan te raden voor mensen die dit nog niet hebben

Ik ben al een aantal jaren bij Spaarfonds verzekerd met mijn inboedel, aansprakelijkheid en uitvaartpolis. Ik heb er goede ervaringen mee tot dusver. Een aanrader dus!

wel, de door mij aangerichte schade aan het eigendom van mijn zoon verwachtte ik niet te zullen worden gedekt door de WA-verzekering. Dit werd ook keurig netjes per brief bevestigd door de verzekering. Ik had daarvoor nog enige twijfel, maar die is nu weg; gelukkig. (tja, U vroeg mij om een reactie)

een goede bank, voor je inkomen en je verzekeringen, snellen afhandeling en goede servers

In een woord: PERFECT, zeer snelle service! Na de aanvraag zou het een aantal dagen duren voordat ik antwoord zou krijgen.. Binnen 3 dagen stond het uit te betalen bedrag zelfs al op mijn rekening. Dit is een van de redenen dat ik een goede keus heb gemaakt om van de ING Bank over te stappen naar ABN AMRO! Ik ben een zeeer tevreden klant!!!

Ik heb via internet de schade ingedien. Werd na 'n paar dagen, op zaterdag!, gebeld dat de schademelding was ontvangen. De medewerker legde duidelijk uit wat de vervolgstappen waren. Daarover ben ik zeer tevreden.

Makkelijk via internet schade aan te melden. Snelle reactie met ook daadwerkelijke afhandeling!

langs abnamro geweest, om te vragen wat ik moest doen ivm schade. Ik ben zeer goed geholpen door en medewerker, zeer positief. Meneer was zeer duidelijk. Heeft mij heel erg geholpen,dit waardeer ik erg.

snelle en goede afhandeling, geld was al op mijn rekening gestort voor ik er erg in had. zal verzekering aanbevelen!

Schade via internet gemeld. Snelle reactie van ABN AMRO. Uitkeringsbedrag zeer snel op mijn rekening ontvangen. Kort & (daad)krachtig!

Mijn ervaring was goed, was even een discussie of de tegenpartij niet zelf aansprakelijk was maar na enig uitleg waren we het over eens dat de uitkering terecht was

De service en afhandeling is perfect gelopen, vooral blij met de snelle uitbetaling.

In eerste instantie dacht ik dat deze schade nooit onder mijn WA verzekering viel! Maar super snel werd de schade vergoed!

Goede service en snelle afhandeling van ABN AMRO. Extra nagebeld door een andere medewerker om het te verifieren.

Ze maken wat ze beloven in de tv reclames geheel waar, we hebben drie keer pech gehad op vakantie en ABN heeft ons geweldig geholpen!

Snel en correct afgehandeld. Bedrag volledig vergoed!

Een buurman kwam bij ons aan de deur. Onze kinderen waren achter zijn geparkeerde auto gefietst en nu zat er een kras op.

Op donderdag aangifte gedaan en zondag stond het geld al op mijn rekening. Wat ik alleen jammer vond dat ik schriftelijk bericht heb ontvangen, van mij had dit ook via de mail gemogen. Ik heb uiteindelijk ook via internet aangifte gedaan.

Goed servies en snel afgehandeld kan je makkelijk op de site doen

Schade door mij veroorzaakt is zeer snel en goed afgehandeld

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen