ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 7.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Juridische hulp voor je hele gezin
  • Ook advies voor zaken buiten je verzekering
  • Standaard verzekerd voor pensioengeschillen

Onafhankelijke beoordelingen voor de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ABN AMRO Rechtsbijstandverzekering

De juridisch adviseur (geen advocaat) van de ABN AMRO rechbijstandverzekering, slaagt erin om tegen duidelijke feiten in een advies te verzinnen dat meerdere andere echte advocaten succesvol hebben ingezet. Gewoon een verspilling van tijd en geld. U bent helemaal niet beschermd.

Er wordt op alle mogelijke manieren geprobeerd om onder de verzekeringsvoorwaarden uit te komen. Als je bv een zaak hebt met een schilder en dit heeft weer indirect relatie met een familiegeschil houdt het op. Inmiddels diverse zaken aangevraagd en niet een saak in aanmeeking hekomen voor rechtsbijstand. Personeel is ronduit irritant en niet voir rede vatbaar En dan nog het ergste punt dan wordt je ook nig eens doorgestturd naar een of ander kantoor en den bosch (Gimbrere advocaten) Ook dan adviseur ik u toch een ander kantoor te zoeken.

Al voor de derde maal zijn mijn zaken zeer slecht behandeld. Telkens werd mijn dossier overgedragen naar iemand anders en allemaal vrij jonge medewerkers. Ook telkens de zaak verloren. Zelfs op de dag voor de zitting kreeg ik te horen dat er een andere medewerkster mee ging die nauwelijks op de hoogte was van mijn dossier!

Er zullen geen juristen of advocaten aan je zaak werken. Slechts partime moeders die een LOI-cursus hebben gevolgd. Kortom, onbekwame medewerkers.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen