InShared Rechtsbijstandverzekering

★★★★☆ 8/10 (28 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Ruime dekking, lage premie
  • Losse modules
  • Voor het hele gezin
  • Door DAS en LegalShared
  • Ook moderne geschillen

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Rechtsbijstandverzekering

De InShared Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De InShared Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De InShared Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Rechtsbijstandverzekering

Bij het verzekeren van mijn auto had ik het totaalpakket genomen met daarbij rechtsbijstandsverzekering van InShared. De rechtsbijstand wordt intern door LegalShared overgenomen. Ze claimen dat ze afzonderlijk en onpartijdig te werk gaan, maar schijnt bedriegt. LegalShared is wel degelijk partijdig. Ik raad iedereen af om het totaalpakket te nemen bij InShared, je kunt net zo goed een abonnement afsluiten bij een juridische dienstverlener zoals DAS, zij zijn WEL onpartijdig en altijd bereid om te luisteren naar je juridische conflict. Zowel InShared als LegalShared hebben mij in de steek gelaten. Nooit meer een verzekering van inShared, terug naar Achmea, die helpen je tenminste. Een gewaarschuwde mens telt voor twee!

Ik vind de voorbeelden van de dekking te beperkt en te extreem. Joyriding is zo weinig van toepassing, dat mag wel in de bijlage. Terwijl situaties die meer voorkomen je niet direct in het overzicht ziet.

De omschrijving van de dekking zou nog iets uitgebreider mogen. Ook heb ik nergens een ingangsdatum in kunnen vullen?

ik vind het allemaal super makkelijk en goed geregeld, wat willen we nog meer en de prijs is helemaal goed

Ik heb nog geen ervaring met de verzekering zelf. Heb hem net aangesloten en hoop eigenlijk dat ik hem niet nodig heb!

De aanvraag procedure kan beter, ik heb 3x opnieuw moeten starten voordat ik de polis had afgesloten.

Het enige probleem bij het afsluiten was een kleine onduidelijkheid over aanpassen van de modules voordat de ingangsdatum was gepasseerd. Die onduidelijkheid is echter door snelle reactie op mijn vraag daarover goed en simpel opgelost.

Waarom moet je 3 maanden wachten voor dat je een beroep mag doen op de rechtsbijstand

Net zoals Anoniem zegt op 17 januari 2014 heb ik een rechtsbijstandverzekering lopen bij InShared via ASA Groep in Maastricht. Een slechte ervaring heb ik hieraan over gehouden. Het klinkt bekend dat de ASA groep geen enkel contact onderhouden heeft betreffende de zaak. Nadat ik de schade gemeld had duurde het eveneens lange tijd voordat ik iets van de ASA groep hoorde en ook pas zeer laat bericht van hun kreeg nadat het schadebedrag al betaald was.

Hartelijk dank dat ik bij Inshared mijn verzekeringen makkelijk en snel kan regelen

Wouw! Zo makkelijk heb ik nog nooit iets afgesloten! De informatie was heel duidelijk waardoor ik precies weet waarvoor ik mij verzekerd heb! Een perfect voorbeeld van hoe het ook kan in verzekeringsland!

Mijn gezinssamenstelling bestaat uit 1 volwassen persoon zonder kinderen, bij het afsluiten was er echter alleen de mogelijkheid een rechtsbijstandverzekering voor 2 volwassen personen zonder kinderen, wellicht kan dit worden aangepast omdat ik nu waarschijnlijk ook voor de 'tweede' persoon betaal.

Ik heb vandaag mijn huidige verzekering opgezegd. Ik vind nergens een mogelijkheid aan te geven dat dit het geval is en de dekking dus onmiddellijk in gaat. Verder maakt u gebruik van 2 rechthulpbureaus. Nergens staat of je zelf de keuze hebt. Ik zou in dat geval nml. niet voor das kiezen.

ja ging makkelijk en snel het afsluiten ,en duidelijk nu alleen nog afwachten als ik de verzekering ooit nodig heb hoe het gaat , maar heb goed gevoel

Ik heb reeds een auto/woon/W.A.verzekering bij U afgesloten. Gemakshalve heb ik daarom ook de Rechtsbijstandverzekering (verkeer) bij U ondergebracht. De prettige manier van het onderbrengen van mijn verzekeringen bij Inshared spreekt mij aan en niet te vergeten de gunstige premies. Met vriendelijke groet D.de Boeff

graag zou ik via de aanvraag wat meer informatie willen lezen over de verzekering die ik aan wil gaan met inshared

het afsluiten van een verzekering via internet is bij InShared duidelijk, snel en eennvoudig en zeer goedkoop.

duidelijke antwoorden op mijn vragen,heldere regels , en een gunstige premie waren maar meer verzekeringen zo duidelijk.

Het is mooi dat je ieder moment van het jaar een verzekering kan afsluiten en opzeggen

Als ik in de situatie kom waarin ik rechtsbijstand nodig heb, dan is het volstrekt onduidelijk hoe ik in contact moet komen met Inshared.

Een verzekeraar anno 2013 met prima en overzichtelijke producten! Ben tot nu erg tevreden over de prijzen. Alleen nog geen jaarbeloning gekregen en vraag me af of jullie dat nog wel hard kunnen maken. En ook nog geen Hema-kaart gekregen voor mijn nieuw afgesloten verzekeringen. Ook is nergens terug te vinden hoe je gebruik kan maken van bijvoorbeeld je rechtsbijstandverzekering. Lijkt wel of de autoverzekering al jullie aandacht krijgt. Misschien is zo'n handige chat-klantenservice wel een idee! Internetverzekeraar betekent natuurlijk niet zoek-het-zelf-maar-uit :)

Inshared is goed als je nooit gebruik wilt maken van de dekkingen van de verzekeringen. Als je bijvoorbeeld gebruik wilt maken van rechtsbijstandverzekering, dan heb je geen nummer om te bellen. Indien je naar het "noodnummer" belt wordt je 15 tot 30 minuten in de wacht gezet om vervolgens te horen dat je teruggemaild zal worden maar dat gebeurt niet. Stel dat ik net een auto ongeluk heb gehad en mijn verzekering wil spreken dan moet ik dus ook gewoon 30 minuten wachten. Van mij hoeft Inshared niet meer en ik stap ook zsm over naar een echte verzekeraar.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen