Motorverzekering vergelijken

Motorverzekering vergelijken 2023

Zodra je een motor koopt, ben je verplicht om deze te verzekeren. Je kunt kiezen uit een aantal dekkingen en veel verzekeraars. Om het simpel te maken, kun je hier de motorverzekering vergelijken. Snel en zonder gedoe. Vul het kenteken en de andere gegevens in en je ziet direct welke motorverzekering het beste past bij jouw motor. Dan kun je binnen een paar minuten de weg op!

Iedere motor is anders en dat vraagt om een andere dekking. Je kunt je wel voorstellen dat je voor een splinter nieuwe Harley een andere dekking kiest dan voor een oude motor. Het vergelijken van een motorverzekering zorgt ervoor dat je een goede motorverzekering vindt, voor de juiste prijs én de juiste voorwaarden. 

usp1

Vergelijken

Vergelijk motorverzekeringen en kies uit het beste aanbod

usp2

Altijd de beste deal

Altijd verzekerd van de beste deal en bespaar direct geld

usp3

Duidelijke informatie

Onafhankelijke en duidelijke informatie over de motorverzekering

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de motorverzekeraars

unive
inshared
hema_96x35o
anwb_96x35
fbto_198x58
centraal-beheer

Vergelijking motorverzekering dekkingen

In deze tabel zie je per dekking wat er precies is verzekerd.

WAWA Beperkt CascoAllrisk
Schade aan anderenSchade aan anderenSchade aan anderen
Diefstal en joyridingDiefstal en joyriding
Schade vanwege brand, storm of hagel
Schade door botsing, omvallen of vandalisme
Schade aan de eigen motor en/of door eigen schuld

Tips om te besparen

Besparen op jouw motorverzekering? Met deze tips kan dat;

  1. Rij je in de winter niet op de motor, kies dan voor de winterstop dekking
  2. Kies alleen de dekking die je nodig hebt. Een oude motor verzekeren met allrisk dekking is vaak zonde van het geld
  3. Vergelijk de premies en voorwaarden ieder jaar

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina hebben we de volgende bronnen gebruikt:

  • Rijksoverheid
  • ANWB
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 januari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Door een “schuiver” flinke schade opgelopen aan mijn motor. Door medewerking van ZLM is alles keurig en snel gerepareerd. De contacten met ZLM verlopen altijd prima, bovendien krijg je altijd snel telefonisch iemand te spreken in tegenstelling tot andere verzekeraars.

Sluit hier geen verzekering af!!!!!! Ik wil mijn motor verzekeren en ze zien een schade staan die niet mijn schuld is. Dat zien ze als schade en willen ze je niet verzekeren. Oplichters. Dus als je schade heb thema’s wel of niet jouw schuld wordt je niet verzekerd? Waar zijn verzekeringen dan voor? Laten we duidelijk zijn dat ik nog nooit schuld schade heb gereden en een beroep van redelijke aanzien heb. Niet met deze mensen in zee gaan!!!

Oplichting , Voogd en Voogd wisselt constant tussen verzekeraars zonder dat je dit in de gaten hebt . Je ontvangt keurig een pakketnummer zonder dat je in de gaten hebt dat je van verzekeraar bent gewisseld. Met als gevolg dat je voorwaarden versoberen en je premie stijgt, ondanks je opgebouwde schadevrije jaren. Vervolgens word je van het kastje naar de muur gestuurd van tussenpersoon Dirksen en Voogd en Voogd verzekering . In mijn geval allrisk Quad verzekering afgesloten €90 per jaar na 8 schadevrije jaren €74 per jaar. Bij Univé allrisk €31 per jaar. 100% verschil. Dus Quadrijders van Nederland bij Univé moet je zijn voor een Quad verzekering. Bij Voogd en Voogd met als tussenpersoon Dirksen heel ver weg blijven. PAARSE KROKODIL

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen