Motorverzekering vergelijken

Zodra je een motor koopt, ben je verplicht om deze te verzekeren. Je kunt kiezen uit een aantal dekkingen en veel verzekeraars. Om het simpel te maken, kun je hier de motorverzekering vergelijken. Snel en zonder gedoe. Vul het kenteken en de andere gegevens in en je ziet direct welke motorverzekering het beste past bij jouw motor. Dan kun je binnen een paar minuten de weg op!

Motorverzekering vergelijken 2021

Iedere motor is anders en dat vraagt om een andere dekking. Je kunt je wel voorstellen dat je voor een splinter nieuwe Harley een andere dekking kiest dan voor een oude motor. Het vergelijken van een motorverzekering zorgt ervoor dat je een goede motorverzekering vindt, voor de juiste prijs én de juiste voorwaarden

 

usp1

Vergelijken

Vergelijk motorverzekeringen en kies uit het beste aanbod

usp2

Altijd de beste deal

Altijd verzekerd van de beste deal en bespaar direct geld

usp3

Duidelijke informatie

Onafhankelijke en duidelijke informatie over de motorverzekering

Top 5 populairste motorverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de motorverzekeraars

unive
inshared
hema_96x35o
anwb_96x35
fbto_198x58
centraal-beheer

Vergelijking motorverzekering dekkingen

In deze tabel zie je per dekking wat er precies is verzekerd.

WAWA Beperkt CascoAllrisk
Schade aan anderenSchade aan anderenSchade aan anderen
Diefstal en joyridingDiefstal en joyriding
Schade vanwege brand, storm of hagel
Schade door botsing, omvallen of vandalisme
Schade aan de eigen motor en/of door eigen schuld

Tips om te besparen

Besparen op jouw motorverzekering? Met deze tips kan dat;

  1. Rij je in de winter niet op de motor, kies dan voor de winterstop dekking
  2. Kies alleen de dekking die je nodig hebt. Een oude motor verzekeren met allrisk dekking is vaak zonde van het geld
  3. Vergelijk de premies en voorwaarden ieder jaar

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina hebben we de volgende bronnen gebruikt:

  • Rijksoverheid
  • ANWB

Laatste update: 25 maart 2021

Laatste klantbeoordelingen

Na een fout bij mijn automatische invulling voor een nieuwe motorverzekering en ondanks herhaaldelijk en overtuiging toezeggingen van verzekeraar, wacht ik sinds februari op gecorrigeerde verzekering bewijs wat ik niet krijg. Telkens bellen heeft geen zin, ik moet eindelos geduld hebben. Die raakt ooit op, dan ga ik alles wat ik bij hun hebt lopen, elders verzekeren. Eerder al administratieve problemen met hun gehad. Niet aan beginnen. Als dit al fout gaat, hoe zou het zijn bij schade melding. Ik moet niet aan denken.

Al jaren verzekerd, heb je een vraag over de hoogte van de premie of bij welke verzeker de polis is ondergebracht ontvang je het volgende antwoord. Mogen we niks overzeggen. Geen transparantie, in de polis staat heel handig een BM korting. Door de jaarlijkse wijzigingen van je ondergebrachte polis kun je nergens je BM trede controleren omdat je niet weet waar je polis is ondergebracht.Ik vertrouw op de handelswijze van de adviseur in dit geval Dirks maar kom bedrogen uit. Ik leg de casus voor aan de Kifid. Dat is de volgorde wil je nadien nog procederen.De identieke voorwaarde en dekking van mijn quad in mijn geval All RISK is maarliefst 118% duurder. Bij het appeltje betaal je voor een ALL RISK dekking, in mijn geval 8 schadevrije jaren een premie p/m €36,41 voor een quad Yamaha 700SE uit 2014 Ik wil alle quadrijders in Nederland adviseren een kijkje te nemen bij de verzekeraar met het appel logo. Van de hocus pocus maatschappij neem ik vlug afscheid. NOOIT EEN VERZEKERING AFSLUITEN

3 maanden 3 motoren verzekerd bij KNMV 1 motor moest nog een formulier worden beter worden ingevuld, dit gedaan en opgestuurd. helaas niet ontvangen door KNMV. opnieuw verstuurd en hierop geen reactie gekregen, ervan uitgegaan dat alles in orde was (net als de andere motoren) 4 weken terug een bericht van RDW, motor nog niet verzekerd, ik mail verstuurd naar het KNMV, bericht terug gekregen dat deze (oude motor) niet casco kon worden verzekerd, geen probleem voor mij, Mail beantwoord dat ik graag een verzekering wil, en hoe deze wat gedateerde motor verzekerd is niet belangrijk is. Geen reactie gekregen, er van uitgaand dat alles in orde was (ja mijn fout uiteraard) Gisteren 400 Euro boete CJIB in de bus…… amai wat een geld. 3 verschillende personen gesproken van KNMV in 3 maanden tijd, en niemand kreeg het voor elkaar deze motor te verzekeren. KNMV gebeld gisteren en kreeg te horen dat mijn voice mail was ingesproken 2 weken geleden. in plaats van op mijn mail te reageren is een voicemail ingesproken die ik gemist heb, en helaas niet terug kan vinden in mijn voicemailbox. Totaal emotieloos gesprek, konden mij niet verder helpen, en indirect werd mij verteld dat het volledig mijn schuld was. Ik kreeg een dikke middelvinger helaas. Uiteraard al de verzekeringen die ik had opgezegd bij KNMV, en naar de ANWB gedaan, een stuk makkelijker, zelfde prijs, en geen enkel probleem om de motor te verzekeren. Slechte Service, Onduidelijk, Laks.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen