Verzekeruzelf.nl Motorverzekering

★★☆☆☆ 5.1/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

  • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
  • De laagste premies met de beste dekking
  • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
  • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
  • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
  • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
  • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Voordelen van deze motorverzekering:

  • Verzekerd voor schade aan en door uw motor
  • Uitstekende nieuwwaarderegeling
  • Bij schade buiten uw schuld geen terugval in uw kortingspercentage (Bonus/Malus)

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Motorverzekering

Ik heb naast mijn auto- en opstal/inboedelverzekering sinds een paar jaar ook mijn motor verzekert bij Verzekeruzelf.nl. ik vind het een perfecte club en mijn ervaringen met schades zijn tot nu toe positief.

Ik heb mijn Harley verzekert via Verzekeruzelf.nl en ben daar zeer tevreden over. Kleine schade gehad en alles is perfect en snel afgehandeld.

De site van verzekeruzelf.nl ziet er allemaal gelikt uit, ze posten wel wat voorwaarden, maar de Acceptatieregels staan nergens gepubliceerd. Helaas kunnen ze je wel weigeren op basis van die acceptatieregels, maar publiceren ze deze regels niet en weigeren ze deze ook door te sturen ter inzage alsmede opgeven van reden voor weigeren.

Een maand geleden gekeken naar een nieuwe motorverzekering. Bij verzekeruzelf kwam ik uit op € 558,25. Vandaag wil ik hem afsluiten en kom ik op € 647,50 uit. Ik heb mijn verzekering al opgezegd en loop tegen een verhoging van bijna €90,- aan. Had ik bij mijn oude verZekering kunnen blijven. Voe me flink genaaid!!!!!!!!!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen