OHRA Motorverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze motorverzekering:

  • Hoge instapkorting van 60% en no-claimkorting tot 80%
  • 24/7 OHRA Hulpdienst in binnen- en buitenland
  • Gunstige no-claimkorting op uw tweede voertuig
  • Helm en motorkleding zijn met onze motorverzekering meeverzekerd bij de module Aanrijding tot €750,-

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Motorverzekering

Sluit hier geen verzekering af!!!!!! Ik wil mijn motor verzekeren en ze zien een schade staan die niet mijn schuld is. Dat zien ze als schade en willen ze je niet verzekeren. Oplichters. Dus als je schade heb thema’s wel of niet jouw schuld wordt je niet verzekerd? Waar zijn verzekeringen dan voor? Laten we duidelijk zijn dat ik nog nooit schuld schade heb gereden en een beroep van redelijke aanzien heb. Niet met deze mensen in zee gaan!!!

Nooit meer bij OHRA Op 27 december heb ik een motor aangeschaft. op 27 december 2016 heb ik verzekering aangevraagd bij OHRA. op 28 december heb ik me verzekering beëindigd wegens dat het premie te hoog was. Alles was met succes afgerond. op 20 januari schrijven ze bedrag af 25 euro en vervolgens kreeg ik rond de 12 euro terug. voor een dag heb ik 13 euro betaald om me motor te verzekeren:S. vervolgens stuur ik een mail naar OHRA om te vragen waar me bedenk tijd enz. enz. kreeg ik een stomme antwoord met berekening premie tot eind december. Dat is niet normaal. Dus noooit meer bij OHRA..

Had een WA-plusverzekering bij OHRA. Tijdens een motorrit viel een dode tak van 5 en halve meter lengte op mijn hoofd. Heb enorm veel geluk dat ik het kan navertellen. Maar OHRA, lees Achmea laat mij barsten en wil niets vergoeden. Want dit staat niet in de polisvoorwaarden. Dit komt ook nooit voor. Wanneer het een klein vogeltje was geweest, was de schade wel vergoed geweest. Moet nu naar de rechter om mijn gelijk te halen.

gelukkig had ik een goede motorverzekering, was goed geholpen door ohra!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen