ANWB Motorverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar ANWB

De ANWB is een vereniging die met diverse activiteiten de belangen van haar leden behartigt, waaronder ook op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van ANWB:

  • Korting voor ANWB-leden
  • Dagelijks opzegbaar
  • De beste pakketkorting van Nederland
  • Tot 10% Korting met de woonpakketverzekering
  • Gratis hulp van de ANWB Alarmcentrale

Voordelen van deze motorverzekering:

  • 5% Ledenkorting
  • 15% Ervarenrijderskorting
  • Tot 75% No-claim Korting
  • Unieke Premieberekening (kW/Gewicht)
  • Geen Alarmverplichting

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ANWB Motorverzekering

Bij een stormschade niks uitgekeerd gekregen. Scooter en motor samen omgewaaid. Maar.. was “niet van buitenaf” . 890 euro schade.

Ik heb mijn motor WA+beperkt Casco verzekerd bij de ANWB wat inhoud dat deze is verzekerd tegen stormschade. Mijn motor is laatst omgevallen bij een storm en ze weigeren nu omdat je alleen verzekerd ben voor schade dat komt doordat er iets omvalt tegen of op je motor of tegen je motor aanwaait. Ik heb nu ongeveer 1000 euro schade en dat mag ik zelf ophoesten. Sluit nooit een motorverzekering af bij de ANWB.

Na een mislukte incasso door de ANWB en verder geen enkele incasso poging of brief omtrent de mislukte incasso krijg ik nu een brief van de RDW dat ik een boete krijg van 400 euro. Na contact gehad te hebben met de ANWB kreeg ik te horen dat ik 1 termijn van 24 euro achter liep door een mislukte incasso en dat ze me daarom als niet verzekerd hebben opgegeven. Een normaal bedrijf stuur dan schriftelijk een herinnering van de factuur maar de ANWB verzuimt dit te doen en laat het gewoon op zijn beloop. Na betaling van de termijn zijn ze nieteens bereid om een WAM verklaring af te geven en sturen dus bewust af op de boete voor haar klant. Dit is echt een koude douche waard.

Vorige maand heb ik vanwege diefstal van een qaud uit mijn garage, aanspraak moeten maken op de motorverzekering van de ANWB welke is ondergebracht bij 100 % dochter Unigarant. Mijn ervaring met hun is uiterst teleurstellend en de manier e.e.a. is afgewikkeld werd door Unigarant is ronduit beroerd. Uiteindelijk ben ik ik afgescheept met een hele schrale dagwaarde ondanks dat er (aantoonbaar door foto's)ongeveer € 1500,= aan accessoires op zaten die volgens hun niet meetellen voor vergoeding. PAS DAAR DUS MEE OP. Ook de manier waarop e.e.a. afgewikkeld werd door Unigarant is ronduit beroerd. Ook verhaal halen (ondanks meerdere verzekeringen)bij ANWB had geen enkele zin. Mijn ervaringen met interpolis n.a.v. een tegelijk gestolen scooter zijn vele malen beter, zonder een hoop papier werk, gezeur en gewoon een expert aan huis. Voor mij dus geen ANWB of Unigarant meer.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen