ANWB Autoverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (102 reviews)

Logo verzekeraar ANWB

De ANWB is een vereniging die met diverse activiteiten de belangen van haar leden behartigt, waaronder ook op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van ANWB:

  • Korting voor ANWB-leden
  • Dagelijks opzegbaar
  • De beste pakketkorting van Nederland
  • Tot 10% Korting met de woonpakketverzekering
  • Gratis hulp van de ANWB Alarmcentrale

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Dag en nacht hulp van de ANWB Alarmcentrale
  • Unieke Schadehulp: schade-noodreparaties ter plekke
  • Exclusieve ANWB Haal- en Brengservice bij schade

Onafhankelijke beoordelingen voor de ANWB Autoverzekering

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Volledig Casco’.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Volledig Casco’.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De ANWB Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ANWB Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De ANWB Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De ANWB Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De ANWB Autoverzekering is op 15 april 2011 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De ANWB Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,8.

De ANWB Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De ANWB Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De ANWB Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ANWB Autoverzekering

Prima verzekering. Maar de factuur klopt niet. IK heb 80 % no claim korting. Over de basis WA premie klopt de berekening van 80 % Maar over de basis volledig Casco premie klopt de berekende 80 % niet. Het bedrag dat op de premiespecificatie staat is een stuk lager. Men probeert dit op allerlei manieren recht te praten. Maar 80 % van 100 is toch echt 80 en geen veel lager bedrag zoals bij de ANWB verzekering. Ben benieuwd of veel ANWB leden dit hebben nagerekend en wat zij daar van vinden.

Schade gehad in Duitsland,tegen partij schade toegekend en uitbetaald exclusief BTW.Anwb uitbesteed aan ASA.Nu probeer ik contact leggen met ASA geen reacties ANWB zegt wij hebben uitbesteed aan ASA wij kunen je niet helpen u moet contact op nemen met ASA. Dus van Kastanje naar de muur gestuurd en bijna €900 te koort in mijn portemonnee.Zeer teleurgesteld in ANWB autoverzekering.Meer dan 10 jaar bij hun verzekerd.

De sublieme autoverzekering veilig rijden van de anwb is echt slecht Je wordt beoordeeld op subjectieve punten. Je neemt de bocht te scherp ; niet goed voor medepassagiers (deze zitten bijna nooit in de auto) Er wordt geen relatie gelegd mbt defensief rijgedrag( rustig optrekken en weinig remmen) Dit laatste geeft aan dat je oog voor het verkeer hebt en wat er om heen gebeurd Waarschijnlijk werkt deze verzekering met singel alleen voor oudjes die 2x in de week de auto gebruiken. Naar de winkel en om de auto te wassen Trap er niet in want je wordt meer gestraft dan beloont

Schade aan mijn auto gehad. De gene zag ik weg rijden. Heb haar in de middag weer gezien en naar haar auto toegelopen. Zij wil niet meewerken. Mijn verf zat op haar auto en ik had een deukje. Anwb: onder de €1500.- geen expert ( schade €900.-) nu onder de €500.- geen expert???? Ok afspraak met CED tussen 08:30-14:00 als we het niet redden nemen wij contact…. Niemand gekomen en niet gebeld. Hele dag naar de klote. En kut weer, de hele dag regen. Doe goed onderzoek; lees eerst de beoordelingen voor je berzekering afsluit. NİET ANWB!!!!

Aanrijding gehad met partij verzekerd bij Bovemij. Zeer slechte communicatie! Politierapport geeft aan dat onze tegenpartij, verzekerd bij Bovemij, aansprakelijk is. Van kastje naar de muur verhaal! Zeer slechte en onaardige communicatie.

Dit is je reinste volksverlakkerij. Men kreeg zogenaamd geen data door in eerste instantie en pas aan het eind van het kwartaal kreeg ik een beoordeling met bijbehorend kortingspercentage. Al hoewel op alle punten de beoordeling lovende was kreeg ik 0 % korting op de 10% die ze al bij voorbaat geven. Die 10% hadden deze slimmeriken er al bovenop gezet eerst natuurlijk. Ik voel mij ronduit belazerd. Dit is gewoon een lachertje. Ik wil met deze club niets meer te maken hebben. Heb ook gelijk mijn anwb lidmaatschap opgezegd. Opdoeken deze poppenkast!

Na anderhalve week nog steeds geen contact met ons opgenomen na een auto ongeluk. Auto is in zoverre beschadigd dat we er niet mee kunnen. Maar je bent gewoon een nummer en sluit maar achteraan. Erg jammer

Veilig rijden nooit aan beginnen ze gooien je eruit als je 110 rijd waar je 100 mag en je kan nergens meer een verzekering krijgen

Wat een belabberde boel zeg. Iemand meld een schade die nooit is gereden. Je hoort maanden niets. Ineens mailen ze hierover en willen ze de schade op mij berekenen. Ik maak bezwaar hierop. Na aantal keer heen en weer gemeld met zelfs bewijs dat er niets aan de hand is. Ze mogen van mij zelfs mijn gegevens in kijken of de auto ooit is gerepareerd aan zulke schade. Na foto’s van mijn auto gestuurd te hebben krijg ik geen reactie meer. Tot ik ineens eind Juni een flink bedrag afgeschreven krijg en ineens een factuur dat ik 253 euro paar maand moet gaan betalen en heb ook ineens -5 schadevrije jaren. Nooit een melding niks. Ik bel ze vrijwel direct op en dan moet je eerst 20x doorverbonden en in de wacht gezet worden tot er een keer antwoord is. Krijg je de desbetreffende persoon aan de lijn die gaat over mijn dossier en wat denk je? Heeft het dossier nog nooit gelezen of gezien. Alles wordt nadat er beloofd is teruggebeld te worden en nooit gebeld te hebben het gelukkig toch teruggedraaid. Om dan vervolgens een week later weer een brief te ontvangen dat de schade toch wel doorgezet gaat worden. Weer bellen weer van hot naar her gestuurd te worden gaat het nu toch weer teruggedraaid worden…. Zodra het kan ben ik hier weg. En zou ook echt nooit iemand aanraden om je hier te verzekeren. Betaald de hoofdprijs en je krijgt er niks voor terug. Belachelijk!

Slechtste autoverzekering ooit.. Rij graag met een goede autoverzekering . Nu rij ik met de ANWB veilig rijden app. 2 keer wat hard gereden en word promt uit de autoverzekering gegooid !!!!!!! Ik rijd al ruim 33 jaar netjes en schadevrij..maar dit heb ik nog nooit meegemaakt dat je zomaar uit de verz3kering word gegooid . Of ze bij de ANWB ook al van Jusitie zijn daar . Heb nog nooit een boete voor te hard rijden gekregen . Maar wel de klant negatief beoordelen op hun rijgedrag . Dit gaat bij de ANWB autoverzekering ver buiten hun boekje om .waardeloze autoverzekering die er maar bestaat . Trap er niet in mensen … Dit product is te slecht

De anwb verzekering is gewoon goed je kan veel online regelen. Tot dat er iets is. Dan ben je gewoon de sjaak. Ik had een ongeval waarbij ik mijn koplamp en complete bumper kapot gereden werd. Tegenpartij kwam van een zijweg met haaientanden. Bekende meteen schuld. Ondertekende de groene kaart. Maar door de omstandigheden moest ik het regelen met de anwb. Ik heb vandaag na 2 MAANDEN!!! Maar weer gebeld en ze hadden er nog niks mee gedaan. In de tussentijd mag ik mijn auto ook niet maken vanwege de waardebepaling. Dus nu rij ik 500 kilometer per week met een koplamp zonder knipperlicht en met een bumper die met ducktape vast zit. Je moet toch wat als je naar je werk moet. Zodra dit afgehandeld is zeg ik meteen mn verzekering op.

Heb spijt dat ik ben overgestapt naar anwb! Kwam er na weken achter dat er nog geen schade was gemeld en totaal niets was gebeurd, vervolgens krijg ik een standaardbrief dat mijn auto gerepareerd word maar het desbetreffende schadeherstelbedrijf weet van niets omdat er totaal niet gecommuniceerd wordt vanuit anwb. Heel slecht telefonisch bereikbaar! Ik ga op zoek naar een nieuwe verzekering want ANWB is verschrikkelijk!!!

ANWB-autoverzekering afgesloten omdat de prijs – met de Veilig Rijden voorwaarden – mij aantrekkelijk leek. Direct al problemen met toezending van de benodigde beacon. Na deze uiteindelijk ontvangen te hebben, bleek het niet te werken. Zou vervolgens een dongel worden toegestuurd, maar al snel werd mij duidelijk, dat de dongel niet in mijn auto paste.(Geen aansluitmogelijkheid) Nu maar gekozen voor verzekering zonder de Veilig Rijden voordelen, maar ik voel me financieel wel tekort gedaan. Ook word ik tureluurs van al die mailtjes over welkom bij de verzekering en beëindiging van de verzekering.

Wees gewaarschuwd: CHAOS bij deze verzekeraar over uw rug ! Er was nog geen schade gemeld van mij of door de tegenpartij en tóch werden mijn schadevrije jaren teruggezet. Iedere keer een andere medewerker om de mails hierover te beantwoorden, 8 maanden lang misverstanden. Als tegemoetkoming voor alle ellende werd mij op 3 maart telefonisch belooft dat de roy data werden teruggezet. Maar na 3 weken was dat nog steeds niet gebeurt, integendeel de tegenpartij wordt nu gewoonweg uitbetaald en de gedane belofte verbroken (ondanks mijn all-risks verzekering, rechtsbijstand verzekering en getuige-rapport van de Politie). Als u geld en tijd teveel hebt en alles 10 keer wilt uitleggen aan 4 medewerkers die langs elkaar heen werken: dit is uw droomverzekering . . .

Zeer slecht en duur telefonisch onbereikbaar. Heb aanrijding gehad, ben aangereden maar tegenpartij beweerd het tegenovergestelde. Heb schadeformulier zsm opgestuurd, hoorde niets, gebeld (lang wachten á 1€ per minuut) dan wordt gezegd dat ze mijn schadeformulier per ongeluk weggegooid hebben. Gelukkig had ik er foto’s van gemaakt en opgestuurd. Nu ontving ik,(na 2 weken) weer mail van ze dat ik opnieuw een schadeformulier moet invullen met tegenpartij. Heb ze wederom de foto’s van het originele schadeformulier opgestuurd met uitleg en geschreven dat ze het hier maar mee moeten doen, blijf niet ad gang. Ben benieuwd want tegenpartij zet mij ook onder druk.

Eenzijdig ongeval gehad. Auto totallos. Allrisk verzekerd. Totaal geen comumicatie vanuit hun kant. Je word telefonisch te woord gestaan door jonge meiden die niet weten waar ze over praten en je ook niet kunnen helpen. Doorverbinden naar de desbetreffende afdeling die over het uitkerende bedrag gaat is niet mogelijk. Geven toe fouten gemaakt te hebben, maar het vervolgens oplossen gebeurd niet. Mijn nieuwe auto staat al klaar, maar door het in gebreke blijven om uit te keren blijft hij daar voorlopig nog staan. Raad niemand aan hier een allrisk verzekering af te sluiten!

Na jaren met meerdere auto’s verzekerd te zijn geweest, is de anwb de laatst jaren volledig van het padje geraakt….. Met name de stortvloed van mails en discussie’s (zonder even de telefoon te pakken) werken helemaal de verkeerde kant op. En dan ook nog doodleuk melden dat bestuurders onder de 24 jaar geen auto van rond de 200 pk. Mogen besturen… Anno 2021 is 200 pk of meer standaard, we rijden niet meer rond met een 70 pk Kadett uit 1980…. Anwb gaat heel goed…… Richting de afgrond….

Helaas nadat het bedrag voor de nieuwe verzekering niet kon worden afgeschreven(niet duidelijk waarom want het saldo was meer dan genoeg) kreeg ik na geen melding van de anwb te hebben ontvangen een deurwaarde die het bedrag meer dan verdubbelde en even bij mij kwam innen. Helaas na bellen met de anwb geen begrip of enige oplossing. Ze gaven zelf aan dat hun mail wel eens in de “spam” folder terecht komt maar dat dat niet hun probleem is. Een telefoontje er aan wagen was blijkbaar ook te veel moeite. Helaas dus voor een ander gekozen nadat ze in deze situatie helaas niet klantvriendelijk bleken te zijn. Jammer voor de anwb dat ze om een paar tientjes een loyale klant mislopen die voor een langere periode meer geld had kunnen opleveren.

Slechter kan het niet! Op vakantie werd in onze auto ingebroken, hierdoor ontstond schade aan de ruit. Contact proberen op te nemen met de ANWB, waar wij alle verzekeringen hadden geregeld, maar ik werd telkens doorgestuurd naar een andere medewerker, erg lang in de wacht gezet of er werd zelfs opgehangen. Uiteindelijk direct CarGlass gebeld en deze hebben het geregeld met de verzekering.

Wij zijn nu een paar jaar met twee auto,s bij de anwb allriskerzekern voor een goede prijs, tot dat je schade hebt dan doen ze totaal geen moeite om de tegenpartij aansprakelijk te stellen en dat gaat dus ten koste van onze no-claim . Heel jammer maar wij gaan nu op zoek naar een andere verzekeraar. Jammer anwb met vriendelijke groet A .Meurs

Bijzonder invasief, je krijgt veel feed back en email – zonder duidelijke opbouw. Kunnen binnen een maand je dekking opzeggen en je verzekering beeindigen ook als je netjes rijdt. Geautomatiseerd reageren ze veel te aggresief binnen een maand op een stornering. En dan ben je ineens onverzekerd. Beter bij iedere andere verzekeraar.

Ik heb een autoverzekering afgesloten Waarbij je een dongel in je auto krijgt en de anwb Kan kijken of je veilig rijd Maar volgens hun rij ik levensgevaarlijken word mijn premie elke maand hoger Terwijl ik heel netjes rijd en al 30 jaar niks heb gehad Waardeloze verzekering Nooit geen anwb weer

Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met de aanvraag voor een autoverzekering. Omdat mijn schadeattest uit duitsland komt willen ze mij niet verzekeren! Belachelijk dat zijn Europese normen. Zelfs niet met 0 schade vrije jaren! Wat een service!

ik heb een rijveilig verzekering, Met mijn vorige Hyundai x35 had een dommel die werkte goed. Deze plaatste over naar mijn Hyundai kona hybride deed het niet volgens kwam dat omdat het een hybryde is. Nieuwe verzekering afgesloten met beacon die zou het moeten. niet dus !!! Na een tiental keren te hebben gebeld nieuwe beacon gekregen weer geen succes. IK heb 2000 km gereden en daarvan is 322 km door jullie gereciteerd. Waardeloos !!!

Verzekering afgesloten via de site. Pas na afsluiten wordt via de toegezonden polisvoorwaarden duidelijk dat een alarmsysteem vereist is! Later blijkt ook nog eens dat de schadevrije jaren van een andere verzekeraar slechts ten dele worden overgenomen (betreft een 2e auto). Ook hierover werd bij het afsluiten niets vermeld. Gevolg: een duidelijk hogere premie dan eerst werd voorgespiegeld. Voor mij reden genoeg om per direct over te stappen naar een verzekeraar die haar klanten beter informeert!

Onverwoordelijk dankbaar aan ANWB voor hun service and hulp, echte helden in nood! TOP TOP TOP! Zeker een grote aanrader. Ik ben vanaf nu levenslang met ANWB. Zeer tevreden 5+ stars DANK JULLIE WEL beste ANWB

Conclusie: kijk even verder. Je krijgt een dongel in je auto, prima. Je rijdt ruim een jaar goed volgens de app, behoudt netjes je korting en dan van de een op andere dag veranderen je scores. Blijkbaar gebruiken ze opeens andere, zwaardere variabelen waardoor ik opeens "levensgevaarlijk" zou rijden en bij moet betalen. Even ter info, rij niet anders. Via via vernomen dat er inderdaad anders en strenger beoordeeld word. Zo ga je niet met klanten om. Direct al mijn verzekeringen bij de Anwb opgezegd.

Vooral de veilig auto verzekering niet doen , inderdaad al jaren rij ik zonder bekeuringen , maar je gaat steeds onzekerder rijden omdat de app aangeeft dat ik “slecht rij” .. auto uitgeleend , diegene reed 40 km te hard en dag verzekering , de verzekering word stop gezet… ben blij dat de Dongel nu uit mijn auto is … ik wilde zelf al stoppen , en ik betaal nu 20 euro meer .. maar ben hier heel blij mee . ik heb me nog nooit zo bezig moeten houden met mijn auto verzekering … nu weer gewoon zoals het is … en hoort … hun bepalen op g kracht ? Dat ik niet goed gehandeld heb …. nehhhhhh … de rest van de verzekering blijven bij de ANWB maar de veilig auto verzekering is niet goed geregeld , ja voor bejaarden mensen die nooit in de auto stappen en niet op de Rijksweg zitten

Als je 700 km per 10 dagen rijdt en remt 1 * te hard heb je gelijk van goed naar voldoende. Snelheid ik laat de auto uit rollen totdat hij op de juiste snelheid staat gelijk van goed naar voldoende. En verder geen inzicht hoe hun de beoordeling doen 1x uit getest op een weg van 70 snel inhalen met 90 gelijk van goed naar verbetering nodig slaat dus echt nergens op. Goed voor iemand die inderdaad niet meer dan 100 km per 10 dagen rijdt en liefst binnen de bebouwde kom of alleen N wegen rijden.

Hoewel iedere verzekering deze handelswijze hanteert is het een probleem in de markt zelf. Vergelijkbaar met de mateloze arrogantie van banken en grootverdieners. Heb je 2 schades gehad? En je veranderd van autoverzekering? Je wordt genaaid als je denkt dat je 0 schadevrije jaren hebt en je blijkt in de min te staan. Tot wrl 50 euro maandelijks (600 euro per/jr) gedurende 12 jaren betaal je elke schade die je maakt zesvoudig zelf terug. Dat is niet verzekeren, maar wurgkredieten aanbieden

Hierbij wil ik mijn klacht melden, ik was een korte tijd verzekerd bij de ANWB de premie zou automatisch van mijn rekening worden afgeschreven zo gezegd zo gedaan. Op een dag kreeg ik een brief van de ANWB dat zijn mijn schade jaren niet konden overnemen via Roy Data systeem. Ik heb daarna gelijk meteen met ANWB gebeld ik had een hele arrogante mevrouw aan de telefoon die oprecht meedacht en adviseerde wat voor mij nodig en het beste was. Toen ze mij terug belde kreeg, ik geloof ene mevrouw Bos, die niet goed naar mij luisterde en enkel het advies gaf waar zij voordeel uit zou halen en ik niet extra zou betalen. Zij gaf geen goed antwoord op mijn vraag en dacht niet mee. Want ik kon mijn auto niet op de naam van mijn partner verzekeren. Je zou zeggen dat zou wel moeten. Nee hoor! Bij ANWB werken ze niet mee. Want zij willen juist meer en meer geld binnenhalen! Erg jammer! Klantvriendelijkheid is daar ver te zoeken!!!

De dongel zorgt ervoor dat je als een oude van dage op de snelweg zit. Het verkeer raast je aan alle kanten voorbij. Je kunt niet 'meerijden' met het verkeer want 1 keer erover heen, en je rijdt al 'te snel' en je bent je korting kwijt. Het is zo goed als onmogelijk om op je korting te komen, waarbij de verzekering veelal duurder uitkomt dan een 'normale' verzekering zonder dongel. De enige manier om de korting te redden is om te rijden alsof je weer opnieuw begint. Net onder de 100 op de snelweg, voor bochten op 700 meter al beginnen met af te remmen, en de bochten met 30 nemen. Ik zou deze verzekering ten sterkste afraden, omdat je korting bijna nooit krijgt.

Ik betaal elke maand meer dan 72€ aan verzekering en ze zeggen dat ik verzekerd ben tegen aanrijding met een dier. Ik heb een dier aangereden waardoor ik tegen de vangrail aankwan. Ze zeggen dat ze dat niet gaan vergoeden. Ze vergoeden allen de schade van de dier zelf aan de auto. Niet normaal. Nooooooooit bij hun verzekeren. Je betaalt voor niks. Diefstal gewoon.

zeer slecht, proberen ineens zonder enige reden premie voor een heel jaar af te boeken, terwijl ik deze per maand betaalde en het gewoon goed ging. hun telefonisten zijn ook stuk voor stuk zo onvriendelijk als wat. ook weet ik dat de afdeling verzekeren van de ANWB/Unigarant word bestuurd door kopstukken van een Criminele Organisatie

Mijn advies: sla de ANWB alsjeblieft over als je een autoverzekering zoekt. Deze organisatie heeft niet het karakter wat je zou verwachten. Juist door toedoen van de ANWB zelf, waarvan ik van hun zelf onjuiste informatie en producten heb gekregen, terwijl ze me verzekerden dat het juiste producten zijn, heb ik nota bene schade aan mijn auto opgelopen! En het kan ze niets schelen. Bellen is zinloos. Klacht indienen is zinloos. ANWB voelt zich op geen enkele wijze verantwoordelijk voor wat ze je geven of vertellen. Zelfs na terugluisteren van een eerder telefoongesprek waarin letterlijk te horen valt dat ze me onjuiste informatie geven, is hun stelling dat er de ANWB niets te verwijten valt. Ze verschuilen zich achter vage uitspraken als dat het wel aan de klant zal liggen of aan de klant zijn auto, dat hij zelf geforceerd iets aan zijn auto heeft aangedaan. Sorry, was de telefoniste daar persoonlijk bij dan voor deze bizarre fantasie? Waarom zou ik zelf mijn auto iets aan willen doen? Mond open van verbazing over deze schokkende reacties. Ik rij al 19 jaar auto, en nog nooit in mijn leven het kleinste deukje of krasje opgelopen. Je zou verwachten dat je dan als klant welkom bent en dat ze je tevreden houden, dat ze ook verantwoordelijkheid dragen in plaats van zich achter alle mogelijke denkbare suggesties verschuilen. Het karakter van de ANWB heb ik leren kennen als erbarmelijk. Er is bij mij na deze ervaring geen enkel vertrouwen meer in de ANWB. Ze hebben het karakter waar je van op aan kunt dat ze alles zullen doen om alleen zichzelf in bescherming te nemen tov een eerlijke en goede klant. Afschuwelijk.

Meegedaan aan anwb veilig rijden. Doe je dit ook meld je direct af (ECHT DE TIP VAN DE EEUW) !!!!!!) Doe je dit niet dan kan het zomaar zijn dat je in de groep beland van mensen die met teveel drank oprijden, teveel brokken maken enz.. Im rij al 15 jaar schadevrij op basis van hun info en een telefoontjes ben ik geweigerd aanmelden bij andere verzekeraars lukt dus niet meer MAN MAN wat een klote product !!!

Ik ben echt erg ongelukkig met deze verzekering. Ik ga er alleen maar onzekerder door rijden. Rij al 20 jaar schadevrij, maar als ik de rij score die ik als feedback ontvang moet geloven, dan ben ik zowat een gevaar op de weg. Je kunt alleen maar een geode score behalen als je als bejaarde rijdt. Andere weggebruikers ergeren zich kapot en laten dat weten ook! Ik ben heel eerlijk, ik rij best eens te hard. Maar bochten en remmen worden ook steeds slechter? Kom nou! En als ze vinden dat je te veel negatieve scores hebt behaalt zeggen ze gewoon je verzekering op. Als ik dit allemaal van te voren had geweten zou ik er NOOIT aan begonnen zijn. Ze weten alles van je! Privacy my ass!

De meest slechtste verzekering ooit. Je telt niet mee maar je betaal wel scheel. Als je een keer pech zit dan laten ze jou in de kou staan en het personeel is heel brutaal en onvriendelijk. Slechte organistatie met onbeleefde personeel en hoge premies en '0'' service. Ze hebben geen regeling voor te hoge factuur maar jagen ze jou dood.

hoi allemaal, ik heb een schade opgelopen buiten mijn schuld om. Alle documenten doorgestuurd maar rechtsbijstand en afwachten tot ik antwoord krijg dat we dit kunnen verhalen op de tegenpartij. Unigarant verwacht dat je naar de garage gaat en gelijk laat repareren en achteraf kijken of ze dit kunnen verhalen op de tegenpartij. terwijl ik juist eerst wil horen of dit verhaalbaar is en dan pas laten repareren omdat ik mijn schadevrije jaren wil behouden. Deze procedure is heel erg krom en daarom zal ik nooit meer terug gaan naar ANWB. Mijn auto was all-risk verzekerd trouwens en bij mijn geval was goedkoop uiteindelijk duurkoop. nadat ik de garage had gebeld dat ze niet meer hoeven te repareren omdat ik die risico wil lopen moest ik ook nog is €169 betalen uit eigen zak.

De verzekering is persoonsgebonden Rij je toevallig in je mans Auto dan moet je eerst 153,00 Euro betalen Ook al ben je getrouwd in gemeenschap van goederen De verekering staat niet op jou naam Dus helpen we niet. Ik dacht een autoverzekering te hebben.

Ik heb nog nooit schade hoeven melden maar………………., na het lezen van de prijs van de w.a plus of ? vraag ik me af waarom ik dan 22,99 per maand moet betalen en niet 20,92 ????

Oude vaste klanten zoals wij behandelen ze slechter als nieuwe klanten

Mijn schade van september 2016 is keurig gemaakt door het autoschadehuis en de ANWB (Unigarant) heeft de schade rechtstreekst aan de schadehersteller betaald. Ook een leenauto was geen probleem. Achteraf nog mijn caravanspiegel gedeclareerd, waarvoor ik een vervangend exemplaar op Marktplaats had gekocht. Ook dit bedrag heb ik snel vergoed gekregen. Ik ben zeer tevreden over de verzekeraar.

Zeer slechte service….geen inlevingsvermogen. 1x een premie vergeten te betalen door omstandigheden….geheel mijn schuld geef ik toe….heb ANWB ook verteld bereid te zijn Incasso kosten te accepteren….alleen krijg je een boete van RDW van 400 euro ANWB kan dit voorkomen maar weigeren dit…. Nogmaals mijn eigen fout voor het laat betalen van de premie maar om na 1x je klanten op deze kosten te jagen is gewoon misdadig….NOOIT MEER ANWB er zijn tal van betere alternatieven….voor de pechhulp zeg ik www.autoonderhoudsplan.nl!

Adreswijziging bij dit bedrijf doorgegeven maar anwb stuurt facturen gewoon naar het oude adres. Na een tijd krijg ik via de nieuwe bewoners van het oude adres een brief van een incassobedrijf met alle bijkomende kosten. Bel ik anwb klantenservice. Na een half uur in de wacht te hebben gestaan kunnen ze mij zogenaamd niet helpen. Anwb heeft waardeloze service en ik zou het bedrijf niemand aanraden.

Adreswijziging bij dit bedrijf doorgegeven maar anwb stuurt facturen gewoon naar het oude adres. Na een tijd krijg ik via de nieuwe bewoners van het oude adres een brief van een incassobedrijf met alle bijkomende kosten. Bel ik anwb klantenservice. Na een half uur in de wacht te hebben gestaan kunnen ze mij zogenaamd niet helpen. Anwb heeft waardeloze service en ik zou het bedrijf niemand aanraden.

Afgelopen zaterdagnacht met de auto van mijn oom van Huizen naar Sneek gereden, een dikke 100 kilometer, 8 kilometer voor Sneek kwam ik stil komen te staan op de snelweg. De auto wou niet meer starten. Vervolgens de ANWB gebeld, ik kreeg een telefoniste aan de lijn ze vroeg of ik lid was van de ANWB, dat was ik niet, maar mijn vader wel. Ik heb alle gegevens van mijn vader doorgegeven. Totdat ik vertelde dat ik in de auto van mijn oom reed. Toen moest ik zelf een abonnement nemen van 54 euro in het jaar, ik dacht “is goed zolang ik hier maar weg kom” toen begon ze over de aanmeldkosten namelijk 150 euro! In totaal zo'n 204 euro! Ik heb gevraagd of er nog andere bedrijven waren die me konden helpen, ze gaf aan dat ze het enige bedrijf waren met pechhulp op de snelweg.Toen ze vroeg of ik het via een automatische incasso wou gaf ik aan dat ik liever een rekening thuis zou krijgen. Dat kon niet, het kon alleen via een automatische incasso dus was ik gedwongen om daarmee akkoord te gaan. Na bijna een kwartier haar aan de lijn hebben gehad om lid te worden stond ik nog steeds met t autootje naast de snelweg. Pas toen ik lid was kon zei iemand oproepen. Uiteindelijk kwam de wegenwacht erbij. Die mij op een denigrerende toon vroeg:”Dus die auto mocht je zomaar lenen van je oom?” Waarop ik mij afvroeg wat meneer dat aangaat. Uiteindelijk moest de accu opgeladen worden wat bijna een halfuur in beslag nam. Ik heb bijna 1,5 uur s'nachts naast de snelweg gestaan. Aangezien ik een student ben en geen eigen auto heb en maar een paar keer in het jaar rijd. Vind ik 204 euro een absurd hoog bedrag om voor een halfuurtje geholpen te worden. Ik vindt het zeer teleurstellend dat de ANWB, met zijn monopolie-status ongegeneerd zo'n absurd hoog bedrag durft te vragen. Ik ga daarom ook niet akkoord met de aanmeldkosten van 150 euro en weiger dit dan ook te betalen. ''ANWB brengt je verder'' maar wel voor zo'n bedrag dat je je afvraagt of je niet beter kunt duwen..

2 problemen: 1. Alles kan alleen digitaal. Wel telefonisch contact/advies mogelijk. 2. LEEFTIJDSDISCRIMINATIE; verhoging van premie met 38 %! Na één telefoontje met dreiging naar overstap naar verzekeraar zonder leeftijdsdiscriminatie een vermindering van van € 100,-

Unigarant is de verzekeraar van de ANWB. Snel communiceren kunnen ze niet bij Unigarant. Wanneer je een vraag hebt moet je soms tot drie weken wachten totdat je een inhoudelijk antwoord krijgt. Na twee schades, waarvan één door een anonieme dader, val ik terug van 80 naar 45% no-claim. Op mijn vraag aan Unigarant wat mijn netto nieuwe premie voor 2016 zou worden kreeg ik als antwoord 2330 euro, Ik voerde daarna op de ANWB-site al mijn gegevens in en kreeg als offerte…….1250 euro. De beide partijen werken dus flink langs elkaar heen.

In het tweede jaar van verzekering wordt de premie zomaar met 40% verhoogd

Zeer slechte service en totaal geen inlevingsvermogen verder zet deze maatschappij mensen met de rug tegen de muur. Typisch bedrijf wat vroeger voor de klanten ging en nu zo groot is dat ze diezelfde klant niet meer nodig heeft kortom waardeloos

Bij deze wil ik een klacht indienen over de behandeling van mijn vriendin en haar schade aan haar auto. Genoemde auto vertoonde tijdens het rijden op de snelweg een dusdanig defect dat hiermee niet verder kon worden gereden. Op dat moment heeft mijn vriendin mij gebeld en heb ik haar geadviseerd contact op te nemen met de ANWB. De ANWB is hierop gekomen en pas na het afsluiten van een lidmaatschap en het slepen naar een ANWB servicepunt is haar verteld dat de auto niet naar de woonplaats terug wordt gesleept. Zwaar waardeloos eerst moet er een een boel geld worden betaald en vervolgens wordt je volledig aan je lot overgelaten. Als mijn vriendin dit van tevoren had geweten had zij natuurlijk nooit een ANWB lidmaatschap afgesloten. Na bovengenoemd verhaal heeft mijn vriendin mij opgebeld en ben ik in de auto gestapt om haar en haar familie op te halen. Ondertussen heb ik de ANWB gebeld in de auto en het verhaal uitgelegd. Gezien het feit dat het 9 uur s’avonds was en de verantwoordelijke personen niet aanwezig waren kon men niet direct met een antwoord komen. Men zou dit onderzoeken en mij z.s.m. informeren over een mogelijke oplossing. Inmiddels is het ruim 2 weken later en heb ik tot op heden nog niets vernomen. Zowel mijn vriendin, haar familie en ik zijn enorm teleurgesteld in de service en behulpzaamheid van de ANWB. Naar mijn persoonlijke mening vind ik dit getuigen van erg slechte service en voorlichting vanuit de ANWB. Men incasseert snel een paar honderd euro lidmaatschap en laat je vervolgens staan. Als het goed is is de auto straks gemaakt en kan ik deze weer ophalen maar met wat ondersteuning vanuit de ANWB had dit allemaal met heel wat minder stress gekund. De ANWB is uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van 2014 maar naar mijn mening is dit totaal onjuist en is men juist zeer onbeschoft bezig.

Is t.o.v vorige verzekering heel aantrekkelijk in prijs en geeft duidelijk aan waarvoor het voertuig wordt verzekerd

Als je een tweede auto wilt verzekeren op dezelfde naam , ben je al je opgebouwde no-claim kwijt zelfs als je al 20 jaar schade vrij rijd . Ik vind dit schandalig .de bestuurder rijd toch schadevrij ,niet een tweede auto .

ANWB ZEKER andere mijen ook verzekeren bpm. ik geef aan dat ik gehandicapten regeling heb=geen bpm. ik weet zeker dat als er wat loos is bijv totallos alleen zonder bpm wordt uitbetaald terwijl je premie over alles hebt betaad

Zeer goed te wordt gestaan en goed geholpen met mijn vragen geen onzin antwoorden

Bij geen schade meldingen ontvang je een bonus.

Goede, veel omvattende verzekering, maar wel een redelijk hoge premie.

Wij wilden onlangs een andere auto kopen , maar dachten we gaan eerst kijken hoe hoog de premie wordt .De premie van de ANWB leek ons erg mee te vallen . We kwamen er achter dat we alarm klasse 4 moesten hebben . Deze geplaatst en nog steeds was de premie aantrekkelijk . .Uiteraard waren we erg blij met de nieuwe auto.We dachten dat de autoverzekering geen probleem zou geven na onze uitgebreide voorbereiding .Maar het feest ging niet door , omdat de waarde van de auto te hoog was !Oftewel : je leest de voorwaarde , doet navraag , laat een alarmklasse 4 plaatsen nog steeds geen probleem , koopt de auto en komt tot de ontdekking dat de ANWB de auto niet wenst te verzekeren . M.I. had ik dit via de site nooit kunnen weten. Dus na 25 jaar zeg ik mijn lidmaatschap op

Zeer slechte en onvolledige informatie via de site van de ANWB over de autoverzekring . Wij wilden een auto kopen op basis van de informatie op de site van de ANWB en na telefonische informatie de auto gekocht . Nu blijkt dat we de auto niet kunnen verzekeren bij de ANWB omdat hij te duur zou zijn !!! We zijn 25 jaar lid en hebben 16 jaar schadevrij gereden , onmiddellijk het lidmaatschap opgezegd .

Verleden week was ik in de ANWB winkel in Goes. Wat mij toen opviel was de oubollige kleding. Zo uit de kringloopwinkels overgenomen. Kom eens met wat nieuws, wat frissers. Het schoeisel zag er beter uit. Maar vlug de winkel uitgelopen. Kom er alleen nog maar voor een autobaanvignet of landkaarten.

Zeer scherpe prijs voor 2 auto's in één gezin. Duidelijke voorwaarden en goede klantenservice als je vragen hebt.

Graag breng ik u het volgende onder uw aandacht. In de loop der tijd heb ik bij de ANWB-autoverzekering 31 schadevrije jaren opgebouwd. Een paar maanden geleden had ik een zeer kleine aanrijding, die niet mijn schuld was, omdat de tegenpartij zat te telefoneren in de auto en daarbij de meest onhandige en gevaarlijke capriolen uithaalde. Omdat ik zeer alert was is de schade beperkt gebleven. Desondanks is de verantwoordelijkheid mij toch in de schoenen geschoven. Een wanprestatie van de ANWB. Helaas is het niet bij deze wanprestatie gebleven, want onlangs ontdekte ik, dat de ANWB mij van 31 schadevrije jaren had teruggezet naar 8 schadevrije jaren. Een verschil van 23 jaar !!! In de polisvoorwaarden van ANWB is NIET te vinden dat men na één kleine aanrijding 23 jaar kan worden teruggezet. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is dit tussen de 4 en de 6 jaar. Ik zou me kunnen voorstellen dat ik 6 jaar word teruggezet, of desnoods 10 jaar, of – doe eens gek – 15 jaar. Maar geen 23 jaar, dat is zeer onrechtvaardig. En dat na vele jaren als trouw gouden lid van de ANWB met diverse lidmaatschappen. Vele gesprekken met diverse ANWB medewerkers leverden mij op dat alle medewerkers het er allemaal over eens waren dat dit ongepast was, veel te veel, veel te erg, heel vervelend, onredelijk, maar dat zij daar allemaal niets aan konden doen. Degene die er wel iets aan kan doen, kon ik uiteraard niet aan de telefoon krijgen. Ik kon een klacht indienen, waar ik, als ik internet mag geloven, nooit antwoord op zal krijgen.

Een schade gemeld bij deze verzekering. Zie vervolgens dat de schade is afgesloten en na opnemen contact blijkt dit een foutje te zijn. Helaas is daarom nog niet de kous af, aangezien ik nu zelf de schade moet laten taxeren en de bijkomende kosten en ongemakken maar voor lief moet nemen. Antwoord rechtsbijstand: Tja U kunt het ook niets doen maar dan kunnen wij niets claimen. Ben volgens deze mevrouw de enige in heel Nederland die het raar vind dat ik zelf zoveel moeite moet steken in het vergoed krijgen van mijn schade. En een dag mijn auto kwijt is toch niet erg betaal ik toch gewoon voor een huurauto of ga ik met openbaarvervoer? Tja, deze verzekering net afgesloten dus nog een jaar aan vast. Jammer voor de ANWB dat ze niet zelf een verzekeringsafdeling hebben opgestart maar dit uitbesteden aan derden.

Op de terugweg van Schiphol ging een alarmlampje branden. Ik zag op de bodemplaat onder de motor een grote plas olie liggen. Ik contact opgenomen met de anwbcentrale . Ik heb totaal geen verstand van auto's en motoren, wat ik ook de anwb man mededeelde. De man deelde mij lomp em onbehouwen mede dat voor het vullen van olie de anwb niet langs kwam. Ik moest zelf maar olie in de motor doen. Dat gedaan en 10 km verderop weer langs de kant. Weer gebeld en nu kwam de anwb wel langs. Slecht advies en lomp gedrag. Gelukkig geen schade aan de motor.

In de media las ik dat Van Woerkom meer dan € 30000 en bonussen krijgt als vertrekpremie. Onbegrijpelijk iemand die vrijwillig vertrekt krijgt niets. De is lid van de VVD, toch een geldgraaier?

Eerst kreeg ik een polis waarop vermeld stond dat ik 8 schadevrije jaren had en 1 maand later had ik 7 schadevrije jaren waardoor de premie omhoog ging. Een mail gestuurd van de vorige autoverzekeringsmaatschappij, FBTO waarin zij schrijven dat ik 8 schadevrije jaren had en dit hebben doorgegeven aan Roy-data maar ondanks dit bewijs krijg ik van de ANWB toch maar 7 schadevrije jaren.

Door een brand in de parkeergarage zijn een aantal auto's verbrand, waaronder die van mij. De verzekering heeft snel een vervangende auto geregeld en die kon ik bij fa. Logicx in Rotterdam ophalen. Ik had de keuze tussen zelf ophalen of ik kon een taxi nemen. Prima geregeld dus. De auto is door de expert voor 100% afgekeurd. De afhandeling van de schade is echter na 5 weken nog niet afgerond. Ik heb de leenauto na 14 dagen weer volgetankt terug gegeven in Rotterdam en heb daar een bewijs van gekregen. Vreemd vind ik het echter dat ik nu een rekening van fa. Logicx krijg omdat de auto niet afgetankt zou zijn. Ik moet nu nog € 35.74 voor 21,1 ltr. betalen. Is dit een incident of zijn er meer van dit soort ervaringen met fa. Logixc?

als u pech krijgt in het buitenland en u heeft een buitenland pechhulp dekking bij de ANWB, houdt u er dan rekening mee dat de ANWB uw auto naar een willekeurige garage kan laten slepen. van de garage vraagt de ANWB dan een diagnose. Deze kosten vergoedt de ANWB niet, maar kunnen zomaar oplopen tot € 300,- De garage bepaalt deze kosten, dus daar ben je dan van afhankelijk. in de advertenties staat dat de ANWB overal zorg voor draagt, maar voor deze kosten dus niet! Heel klein in de voorwaarden staat dan dan weliswaar vermeld, maar als je de advertentie leest is dit een behoorlijke misleidende reclame. Zo goed zorgt de ANWB dus niet voor z'n klanten, als dat ze zelf willen geloven. Het is betalen en anders wordt je als lid geroyeerd. Jammer dat ze zo'n monopoliepositie hebben. Wees dus gewaarschuwd als u deze verzekering afsluit en met autopech in het buitenland staat! Een aantal autoverzekeringen hebben pech in het buitenland ook in het hulppakket zitten, dus het kan verstandig zijn om dit eens na te vragen bij uw verzekering.

Beste prijs voor verzekering die ik wilde. Heb er geen gebruik van hoeven maken.

Ben er al jaren heel tevreden mee, overigens al jaren geen reden gehad om de verzekering aan te spreken.

Ik vind het onzin van de no-claim opbouwen. zo maak je het beginnende rijders onmogelijk om een auto te kopen

No-claims abusievelijk teruggebracht naar 0 twee maanden naar overstap – wel gecorrigeerd. E-mail over niet innen van het premie terwijl de fout light bij hun

goede informatie. contact via e-mail. goede service

Vorig jaar heb ik mijn autoverzekering afgesloten via ANWB omdat ik hier voordeliger uit was nadat ik alle verzekering had vergeleken. Vooral de hulp bij pech heeft mij overgehaald om over te stappen naar de ANWB.

Ik ben zeer tevreden over de autoverzekering van de ANWB, ik ben student en kreeg naast studentenkorting ook nog eens €25,- <a href="www.http://www.shopfish.nl/shop/anwb-verzekeringen">korting op de ANWB autoverzekering</a> via ShopFISH. Heb al een aantal malen meegemaakt dat mijn vader de ANWB inschakelde bij pech of niet starten van de auto(Had toendertijd geen superieure auto ;)), ze waren altijd in no time ter plekke en ook wanneer ik de auto van mijn vader gebruikte was het geen probleem. Top service!

De ANWB staat bij mij al jarenlang hoog aangeschreven. Niet dat de producten die je in de winkel kunt kopen echt goedkoop zijn, maar de kwaliteit is over het algemeen goed. Daarnaast is er vooral veel te vinden op het gebied van vakantievoorbereiding. Vervelend blijf ik de koppeling met het wegenwachtlidmaatschap vinden. Ik zou dat laatste graag ook zonder algemeen lidmaatschap willen kunnen. Het tijdschrift? Gaat al snel naar het oud papier.

Ik bezitter van een MICROCAR, 45km auto,had pech met de versnelling. De ANWB gebeld en het probleem voorgelegd. De telefoniste antwoorde; binnen een uur is de hulp aanwezig. De reperateur was na 15 minuten aanwezig, het probleem voorgelegd, hij dook onder de wagen, rommelde wat en na 15 minuten kon ik weer rijden. Mijn dank aan de ANWB.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ik heb mijn verzekeringen zonder problemen online af kunnen sluiten. Duidelijk en snel, ook in de offline afronding!

Op zich hebben ze me wel altijd goed geholpen, maar nu ik een bedrijfsauto heb gekregen en de verzekering wil beëindigen, kom ik er ineens achter dat deze partij zich niet conformeert aan de Wet Van Dam en dat je maar 1 maal per jaar de verzekering kunt opzeggen per 1 januari en dit voor 15 november moet doen. In welke tijd leven we??? WAARDELOOS. Let op, er zijn meerdere partijen die onder de prijs van de ANWB zitten, Centraal Beheer, Mondial, Bovag etc.

Peugeot 307 van de weg gedrukt door vrachtwagen, in de middenberm over de kop en dus auto total loss. Vrachtwagenchauffeur doorgereden :-( Duurde even maar uiteindelijk werd de schade betaald en omdat ik 3 jaar aanschafwaardedekking had, kon ik voor hetzelfde geld als wat ik een jaar eerder voor de auto had betaald, een andere auto kopen. De uitkering viel me dus heel erg mee!!

Sep29Jasper Beste Student,Zelf ben ik ook een student en diezlefde man heeft mij diezlefde avond ook aangesporken met hetzelfde verhaal, alleen onder een andere naam (Sander Meertens uit Amsterdam) maar zelfde nummer. Ook ik ben mijn 10 euro kwijt maar dat is het minst wat me dwars zit.Ondanks alles denk ik maar zo: Er zijn ook nog goeie mensen zoals wij Betekent dat je toch nog een uurtje extra (of meer/minder) moet gaan werken voor je tientje!Groet

Wij zijn al meer dan veertig jaar lid van de ANWB.Wij deden dat vooral voor de zekerheid in het buitenland. In Zwitserland zaten we ooit zonder voldoende geld en het steunpunt van de ANWB in dat land heeft het voor ons geregeld. Tegenwoordig zijn we ook lid van de wegenwacht en soort zekerheid voor onderweg.

Stond op een zondag met mijn auto stil, deze wilde in de kou niet meer starten en moest weg. Heb ANWB gebeld en zouden iemand sturen, maar door het slechte weer kon het even duren. Dit viel tog mee en begon gelijk de accu te testen, deze was niet meer in zo&#039;n goede staat, hij zij ik kan hem zo aan de praat brengen, maar geef geen garantie dat hij het later weer doet. Had nieuwe acuu&#039;s bij zich en ik had geen contant geld in huis, dit was echter geen probleem, ik kon in zijn wagen pinnen en was meteen gered. Zeer goede service.

ANWB wilde mijn schadevrije jaren niet toekennen. Nu heb ik een goedkopere verzekering inclusief pechhulp internationaal.

of mijn autoverz goed is verlopen 2autos bij de ANWB is een goede vraag ik heb 24-02 11.00uur nog steeds niets gehoord ben ik wel verz want ik rij gewoon in die autos kunt u mij daar antwoord op geven gr offerteno2705182 suzuki jimmy en suzuki vitara

Ok ben zeer ontevreden over jullie verzekering en ben ook heel hard van plan allebij onze verzekeringen op te zeggen, de reden is heel simpel 'n ander rijd tegen mijn vrouw haar auto aan en dan krijg ik van de anwb te horen dat ik dat zelf maar uit moet zoeken, dit heb ik nog nooit bij 'n verzekering meegemaakt, ik geloof dat die aanrijding nu dik 'n maand geleden is maar hij is nog steeds niet rond omdat ik op dit gebied geen kennis heb en jullie wel, dus je hoort nog van ons Hoogachtend: Ad en Leonie van Turnhout, gele berk 15 4881XJ Zundert. adlen15@home.nl

Had totaal los schade , expert had waarde bepaald , was hier niet mee eens , naar een tel. gesprek toch 500 euro meer gekregen, bij uitbetaling kreeg ik nog 10 % extra op taxatie ben daar zeer tevreden over

Al een paar jaar lid van de ANWB, nu ook de autoverzekering van de anwb al een tijdje. Kan niet echt zeggen dat ze goedkoper zijn dan de rest. Maar de dekking en helpdesk is wel prima. En het gaat makkelijk samen met de anwb pechhulp. Heb nog geen ervaring met de anwb autoverzekering als het aankomt op schade melden. Want rij namelijk al zeker een 12 jaar schadevrij! Niet

Goede verzekering, omzetten van auto gebeurd zeer vriendelijk en snel. Goede ervaring. Zeer betrouwbaar en snelle hulp als het nodig is.

Bij overschakelen van auto alles prima verwerkt. Servicebis goed, prijs waarschijnlijk iets te hoog. Maar wij blijven voorlopig gewoon bij de anwb

Ik wacht nog op de polis.

Schade wordt correct afgehandeld. Prima hulpverlening. Extra is is dat als je ook een motor hebt dat die jaren ook voor je autoverzekering mee kunnen tellen. Dat scheelt. Kon hier zelfs een auto verzekeren die ik bij de rest haast niet kon verzekeren omdat hij te duur was! En dan was de premie ook niet normaal bij de andere verzekeringen. Super.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen