Lijfrenteverzekering vergelijken

Een lijfrenteverzekering kun je zien als een soort spaarrekening. Je zet geld opzij, bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een gewone spaarrekening. Deze leggen we hieronder verder uit. Klik op een van de verzekeraars hieronder om de lijfrenteverzekering te vergelijken.

Waarom een lijfrenteverzekering vergelijken?

Er zijn een aantal aanbieders op de markt en iedereen rekent een andere premie. De lijfrenteverzekering vergelijken is daarom erg verstandig. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Bij ons kun je de Reaal en AEGON lijfrenteverzekeringen vergelijken. Beide partijen zijn zeer bekend en staan als betrouwbaar in de markt. Zodra je een vergelijking hebt gemaakt, kun je de verzekering direct afsluiten. Dit regel je eenvoudig online, wel zo makkelijk en snel.

 

  • Gegarandeerde vaste uitkering
  • Bepaal zelf de looptijd: tijdelijk of levenslang
  • Uitkering voor partner na overlijden

Bereken de premie
  • Bepaal zelf wat je inlegt
  • Alles gaat online
  • Open jouw rekening online, telefonisch of via een adviseur

Bereken de premie
usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste lijfrenteverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de lijfrenteverzekeraars

reaal
nationale-nederlanden_198x58
centraal-beheer
ohra
aegon_198x58
interpolis_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 30 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 3 minuten
Laatste update: 12 mei 2021

Laatste klantbeoordelingen

Ik wil mijn lijrenteverzekering (levensloop) laten uitkeren. Proces loopt moeizaam, krijg nauwelijks feedback behalve de automatische reactie als ik iets heb ingestuurd. Geen idee of wat ik heb gestuurd nu ok is. Op mijn email vraag wordt niet geantwoord. Slecht voor zo’n grote verzekeraar, jammer dat ze het klantcontact niet de hoogste prio geven. Arrogantie van de grootste zijn: ze hebben je toch niet nodig kennelijk.

Ambtelijk en traag Al sinds 1987 heb ik een levens / pensioen verzekering lopen bij ASR Heb besloten om deze uit te laten keren, en na een hoop onduidelijkheid waarin er telkens na 10 werkdagen pas wordt gereageerd op je blijkbaar te moeilijke vraag voor het eerste contact team, heb ik via mijnasr de uitkering van 1 van de polissen geregeld Op de status staat dan ook: Bedrag uitgekeerd, maar helaas na 3 dagen nog niets op mn rekening. Na wederom een telefoontje met de eeuwige klant leven afdeling, of er misschien iets mis is, bleek ook het uitkeren van het bedrag 10 werkdagen te gaan duren Het gaat van afdeling naar afdeling Wat een niet commerciele oubollige organisatie is dat ASR, als alles gewoon in orde is kan tegewoordig binnen een uur geld internationaal worden getransferred, maar niet bij ASR Het wordt tijd voor een herstrukturering op het gebied van efficienty, zaken hoeven echt niet standaart 10 werkdagen te duren Want het innen van premies en het afsluiten van nieuwe polissen en de vele vage verzekerings “producten” zoals dat zo grappig genoemt wordt kan toch ook erg snel gaan Ik beveel ASR zeker niet aan op basis van mij jaren lange ervaring met hen, Ambtelijk, traag en te weinig directe kennis van zaken tijdens het eerste telefoon contact met klanteam leven, waardoor altijd doorkoppeling moet plaatsvinden en je weer 10 dagen verder bent ASR doe eens een interne survey en luister naar klant ervaringen!

Ik wilde mijn lijfrente afkopen ivm arbeidsongeschiktheid. Krijg ik een offerte met 8,7% opnamekosten en nog eens 75 euro aan administratiekosten. Daarbij verdienen ze nog dik aan het renteverschil van meer dan 2%. Dit is een woekerpolis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen