Lijfrenteverzekering November 2023 vergelijken

Een lijfrenteverzekering kun je zien als een soort spaarrekening. Je zet geld opzij, bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een gewone spaarrekening. Deze leggen we hieronder verder uit. Klik op een van de verzekeraars hieronder om de lijfrenteverzekering te vergelijken. 

Waarom een lijfrenteverzekering vergelijken?

Er zijn een aantal aanbieders op de markt en iedereen rekent een andere premie. De lijfrenteverzekering vergelijken is daarom erg verstandig. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Bij ons kun je de Reaal en AEGON lijfrenteverzekeringen vergelijken. Beide partijen zijn zeer bekend en staan als betrouwbaar in de markt. Zodra je een vergelijking hebt gemaakt, kun je de verzekering direct afsluiten. Dit regel je eenvoudig online, wel zo makkelijk en snel. 

  • Gegarandeerde vaste uitkering
  • Bepaal zelf de looptijd: tijdelijk of levenslang
  • Uitkering voor partner na overlijden

Bereken de premie
usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste lijfrenteverzekeringen

Top 5 populairste lijfrenteverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de lijfrenteverzekeraars

reaal
nationale-nederlanden_198x58
centraal-beheer
ohra
aegon_198x58
interpolis_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 22 mei 2023

Laatste klantbeoordelingen

klote verzekering als belg raak je niet binnen om je eigen geld kunt je adres niet invullen als je alles door mail komen ze weer met andere vragen ik wil stoppen en uitbetaal worden

Op 31 januari ontving ik bericht dat mijn gehele portefeuille was overgedragen aan Waard verzekeringen. Dit zonder enige kennisgeving vooraf. Waard verzekeringen is vervolgens onbereikbaar. Reageren niet op telefoon of emails

Wil mijn lijfrente polis die afloopt uit laten betalen in een maandelijkse uitkering. Zij geven alleen een bruto bedrag in de offerte en geen netto bedrag! Tevens als ik en mijn vrouw komen te overlijde dan ben je de inleg kwijt en de erven, in dit geval mijn 3 kinderen hebben geen recht op de resterende geld bedrag. Met andere woorden geen beste voorwaarden en makkelijk geld verdienen!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen