Lijfrenteverzekering Juli 2024 vergelijken

Een lijfrenteverzekering kun je zien als een soort spaarrekening. Je zet geld opzij, bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een gewone spaarrekening. Deze leggen we hieronder verder uit. Klik op een van de verzekeraars hieronder om de lijfrenteverzekering te vergelijken. 

Waarom een lijfrenteverzekering vergelijken?

Er zijn een aantal aanbieders op de markt en iedereen rekent een andere premie. De lijfrenteverzekering vergelijken is daarom erg verstandig. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Bij ons kun je de Reaal en AEGON lijfrenteverzekeringen vergelijken. Beide partijen zijn zeer bekend en staan als betrouwbaar in de markt. Zodra je een vergelijking hebt gemaakt, kun je de verzekering direct afsluiten. Dit regel je eenvoudig online, wel zo makkelijk en snel. 

  • Gegarandeerde vaste uitkering
  • Bepaal zelf de looptijd: tijdelijk of levenslang
  • Uitkering voor partner na overlijden

Bereken de premie
usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste lijfrenteverzekeringen

Top 5 populairste lijfrenteverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de lijfrenteverzekeraars

reaal
nationale-nederlanden_198x58
centraal-beheer
ohra
aegon_198x58
interpolis_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 22 mei 2023

Laatste klantbeoordelingen

Financiele maffia. Steeds smoesjes en uitvluchten, onnodig tijdrekken. Geen enkele medewerking om tot het uitbetalen van mijn lijfrentepolis naar een toekomstuitkeringsrekening van rabobank over te gaan Vragen steeds om dezelfde documenten, zelfs nadat ze een ontvangstbevestiging naar mij email hebben gestuurd. De “mijn reaal” omgeving werkt niet naar behoren, kan daar niets meer zelf regelen. Ruikt naar de misdaad. Maffia dus.

Probeer maar eens te bellen met reaal . Met een beetje geluk komje er met een uut wachttijd mee weg. Als de lijn niet wegvalt als je daarna wordt doorverbonden . Kompleet waardeloos die klanten service

Onlangs kwam het bedrag vrij van de door mij opgebouwde lijfrente bij Aegon. Uiteraard betrof het hier een van hun vele woekerpolisproducten. Het vrijgekomen gegarandeerde eindkapitaal liet ik via een waardeoverdrachtformulier overmaken naar De Onderlinge’s Gravenhage. In mijn (aan Aegon) geupload waardeoverdrachtformulier meldde ik dat het over te maken bedrag exclusief (!) de compensatie was die ik nog tegemoet kan zien via de woekerpolisclaim van de Consumentenbond. Natuurlijk vroeg ik om een bevestiging van deze upload. De klantenservice weigert mij echter een bevestiging van ontvangst daarvan. Het blijft woekeren en ploeteren mbt Aegon. Na de woekerpolisaffaire verzon men een nieuwe slogan: “Eerlijk over Aegon” maar het blijft oude wijn in oude zakken.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen