Lijfrenteverzekering vergelijken

Deze verzekering verstrekt vanaf een afgesproken moment een periodieke uitkering (lijfrente), zolang de verzekerde leeft.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste lijfrenteverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de lijfrenteverzekeraars

delta-lloyd_198x58
friesland-bank
centraal-beheer
ohra
aegon_198x58
interpolis_198x58

Laatste klantbeoordelingen

Ik wil mijn lijrenteverzekering (levensloop) laten uitkeren. Proces loopt moeizaam, krijg nauwelijks feedback behalve de automatische reactie als ik iets heb ingestuurd. Geen idee of wat ik heb gestuurd nu ok is. Op mijn email vraag wordt niet geantwoord. Slecht voor zo’n grote verzekeraar, jammer dat ze het klantcontact niet de hoogste prio geven. Arrogantie van de grootste zijn: ze hebben je toch niet nodig kennelijk.

Ambtelijk en traag Al sinds 1987 heb ik een levens / pensioen verzekering lopen bij ASR Heb besloten om deze uit te laten keren, en na een hoop onduidelijkheid waarin er telkens na 10 werkdagen pas wordt gereageerd op je blijkbaar te moeilijke vraag voor het eerste contact team, heb ik via mijnasr de uitkering van 1 van de polissen geregeld Op de status staat dan ook: Bedrag uitgekeerd, maar helaas na 3 dagen nog niets op mn rekening. Na wederom een telefoontje met de eeuwige klant leven afdeling, of er misschien iets mis is, bleek ook het uitkeren van het bedrag 10 werkdagen te gaan duren Het gaat van afdeling naar afdeling Wat een niet commerciele oubollige organisatie is dat ASR, als alles gewoon in orde is kan tegewoordig binnen een uur geld internationaal worden getransferred, maar niet bij ASR Het wordt tijd voor een herstrukturering op het gebied van efficienty, zaken hoeven echt niet standaart 10 werkdagen te duren Want het innen van premies en het afsluiten van nieuwe polissen en de vele vage verzekerings “producten” zoals dat zo grappig genoemt wordt kan toch ook erg snel gaan Ik beveel ASR zeker niet aan op basis van mij jaren lange ervaring met hen, Ambtelijk, traag en te weinig directe kennis van zaken tijdens het eerste telefoon contact met klanteam leven, waardoor altijd doorkoppeling moet plaatsvinden en je weer 10 dagen verder bent ASR doe eens een interne survey en luister naar klant ervaringen!

Ik wilde mijn lijfrente afkopen ivm arbeidsongeschiktheid. Krijg ik een offerte met 8,7% opnamekosten en nog eens 75 euro aan administratiekosten. Daarbij verdienen ze nog dik aan het renteverschil van meer dan 2%. Dit is een woekerpolis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen