Lijfrenteverzekering Maart 2023 vergelijken

Een lijfrenteverzekering kun je zien als een soort spaarrekening. Je zet geld opzij, bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen. Er zijn een aantal voordelen ten opzichte van een gewone spaarrekening. Deze leggen we hieronder verder uit. Klik op een van de verzekeraars hieronder om de lijfrenteverzekering te vergelijken. 

Waarom een lijfrenteverzekering vergelijken?

Er zijn een aantal aanbieders op de markt en iedereen rekent een andere premie. De lijfrenteverzekering vergelijken is daarom erg verstandig. Je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Bij ons kun je de Reaal en AEGON lijfrenteverzekeringen vergelijken. Beide partijen zijn zeer bekend en staan als betrouwbaar in de markt. Zodra je een vergelijking hebt gemaakt, kun je de verzekering direct afsluiten. Dit regel je eenvoudig online, wel zo makkelijk en snel. 

  • Gegarandeerde vaste uitkering
  • Bepaal zelf de looptijd: tijdelijk of levenslang
  • Uitkering voor partner na overlijden

Bereken de premie
usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste lijfrenteverzekeringen

Top 5 populairste lijfrenteverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de lijfrenteverzekeraars

reaal
nationale-nederlanden_198x58
centraal-beheer
ohra
aegon_198x58
interpolis_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Raken ID-gegevens kwijt en sturen vervolgens dreigbrieven omdat er niet geïdentificeerd is. Tot 2x toe gedaan, gegevens onvindbaar en na vele telefoontjes nog niet geholpen.

In 2002 bij Zwitserleven afgesloten Lijfrentepolis. Deze zou vrijkomen in 2022 zodra ik 65 werd. In 2012 deelt Zwitserleven mij mee dat de polis overgaat naar Reaal. Ik heb 20 jaar lang premie betaald en heb zegge en schrijven €193 euro rente gekregen en nu vertelt Reaal mij dat ik het pas krijg met 67 en dat de verzekering op de polis is stopgezet, zonder uitkering!! Nu moet ik maar afwachten wat het over twee jaar weer is. Nee idd dit is geen woekerpolis maar een groot SCHANDAAL!!

Interpolis Glashelder? Mijn moeder ging met een pensioenvraag naar de bank, kreeg een lijfrentepolis, waar in de voorwaarden stond dat ze altijd op kan zeggen. Vlakvoor ze overleed, 64 jaar oud, zegde ze op. Toen kwam Interpolis ineens met ” Aanvullende Voorwaarden”. Ik heb diverse keren gevraagd of ik die in mocht zien, maar die leken niet te bestaan. Interpolis weigerde uit te keren en weigerde de opzegging te behandelen. Weg pensioenspaargeld, weg lijfrentepolis. En: als er in de voorwaarden staat dat Interpolis al je spaargeld houdt als je overlijdt, dan wil niemand die verzekering, toch? Dat staat er niet in, niet in duidelijke taal, niet in onduidelijke taal, niets. Er stond alleen in dat je ALTIJD kan opzeggen. Als bedrijven dit soort boevenstreken doen, verdienen ze, en iedereen die er werkt, om levenlang narigheid te hebben. Wat vind jij hiervan?

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen