Robein Lijfrenteverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Robein

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:

  • Absolute zekerheid
  • Gegarandeerd eindkapitaal
  • Hoge vaste rente
  • Fiscaal aantrekkelijk
  • Minimale looptijd één jaar (vanaf €2.500)
  • Maximale looptijd dertig jaar
  • Deskundig persoonlijk advies

Onafhankelijke beoordelingen voor de Robein Lijfrenteverzekering

De Robein Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 november 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor Alleenstaanden.

De Robein Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 8,2.

De Robein Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 8,1.

De Robein Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 december 2007 door Independer.nl beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Robein Lijfrenteverzekering

Op 31 januari ontving ik bericht dat mijn gehele portefeuille was overgedragen aan Waard verzekeringen. Dit zonder enige kennisgeving vooraf. Waard verzekeringen is vervolgens onbereikbaar. Reageren niet op telefoon of emails

Ik heb bij verschillende maatschappijen lijrentes agesloten in de jaren eind jaren 70 en begin 80 Door het inleggen van een bedrag uit te keren na 65 levensjaar. Robein is een van de eerste en heeft het gepresteerd de laagste opbrengst te geven. Daarnaast is het de enige maatschappij die bij het vragen deze minimal opbrngst over te vboeken naar degene dei alle klijrentes via banksparen uitkeert nog allerlei problemen voor het overboeken op te werpen Ik kan deze maatschappij niet aanraden.

Ik heb in november een beleggingsverzekering bij Robein afgesloten. En gezien de slechte berichtgeving rondom dit type product, heb ik de voorwaarden laten controleren. Het oordeel was duidelijk: 'een solide product en heldere voorwaarden'. De dame die me heeft geholpen was erg correct en eerlijk. Prima ervaring!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen