Let op: de lijfrenteverzekering van Nationale-Nederlanden wordt niet meer aangeboden.

Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De lijfrenteverzekering van Nationale-Nederlanden Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Speciale tips & aanbiedingen bij deze Nationale-Nederlanden verzekering

  • Profiteer van pakketkorting bij NN

    De verzekeringen in het NN Zekerheidspakket Particulieren zijn verdeeld over 5 rubrieken: recht en plicht, wonen, vervoer, vrije tijd en inkomen.
    Voor elke nieuwe rubriek waarbinnen u een verzekering afsluit, krijgt u 2% korting. Dat kan dus oplopen tot 8% korting als u in alle rubrieken een verzekering hebt.
    De kortingen gelden voor de verzekeringen die u binnen het pakket afsluit.

Voordelen van een Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering

Voordelen van deze lijfrenteverzekering:
  • Gegarandeerde aanvulling op je inkomen
  • Telefonisch of via een adviseur een offerte aanvragen
  • Twee varianten: Direct Ingaande Lijfrente Basis en Op Maat

Deze informatie wordt verstrekt door Nationale-Nederlanden en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze lijfrenteverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering met andere lijfrenteverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering Ervaringen Delta Lloyd Lijfrenteverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik had vragen over mijn opgebouwd vermogen via levensverzekeringen en het is mij duidelijk geworde... Sinds januari probeer ik een bancaire lijfrente overgeboekt te krijgen naar een andere rekening. T...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van lijfrenteverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze lijfrenteverzekering:

Adfiz
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 11 January 2018 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie 'Particulier Lijfrente'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 20 November 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Koopsommen'.
Adfiz
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 12 January 2017 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie 'Particulier Lijfrente'.
Meer tonen...
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 21 November 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Direct Ingaande Lijfrentes'.
Adfiz
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Prestatie Onderzoek Adfiz van 14 January 2016 door beoordeeld met een 7,1 in de categorie 'Particulier Leven (Lijfrente)'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Special Item Lijfrentes van 23 November 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Direct Ingaande Lijfrentes'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Research Special Direct Ingaande Lijfrentes van 15 November 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2009 door beoordeeld met een 6,9.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 November 2008 door beoordeeld met een 6,8.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 December 2007 door beoordeeld met een 6,5.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Nationale-Nederlanden

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nationale-Nederlanden:

Adfiz
Nationale-Nederlanden is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
MetrixLab
Nationale-Nederlanden is op 26 May 2011 door MetrixLab benoemd tot Website van het Jaar in de categorie Bedrijvenwebsites.
Stichting toetsing verzekeraars
Nationale-Nederlanden is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(3 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de lijfrenteverzekering van Nationale-Nederlanden

zegt op 5 March 2013:

Ik had vragen over mijn opgebouwd vermogen via levensverzekeringen en het is mij duidelijk geworden dat ik nog opnieuw benadert zal worden over de omzetting naar lijfrentes. Het is me nu allemaal duidelijk.

uit Assen zegt op 23 October 2012:

Zojuist de reactie gelezen van een (begrijpelijk) ontevreden mijnheer. Mijn idee; bezint eer ge begint.

Een deal sluiten met de fiscus (premie aftrekbaar van inkomen) betekent dat je je gedurende de looptijd van dergelijke verzekeringen (ongeacht maatschappij), moet houden aan de fiscale regels.
Vroegtijdig afkopen, met een waarde hoger dan ca. 4.200 euro, betekent een fiscale boete (revisierente) van 20% van het volledige kapitaal. Vervolgens progressief afrekenen (max 52% inkomstenbelasting) over het restant....

Doorstorten naar een andere lijfrentevorm was voor deze mijnheer beter geweest en ik weet 100% zeker dat er allerlei waarschuwingen aan vooraf zijn gegaan alvorens afkoop gerealiseerd werd.

Emotie speelt hier duidelijk een grote rol. Jammer. Maar ook vooral zonde van het geld.

Sparen in verzekerde vorm betekent een gegarandeerde uitkering op einddatum. Sparen in beleggingen brengt risico's mee en sparen op de bank levert een laag rendement op, maar nooit verlies op de inleg. Daar zijn we anno 2012 toch inmiddels allemaal van op de hoogte...?

Nee, ik zou een Nationale-Nederlanden Lijfrenteverzekering niet aanbevelen

zegt op 24 February 2012:

Nooit en nooit bij Nationalen Nederlanden een lijfrenteverzekering afsluiten. Wij hadden in meer dan 10 jaar 26500 euro bij elkaar betaald aan premies. Omdat wij de hoge kosten van 600 euro per maand niet meer konden betalen hebben we hem eerst stopgezet met het betalen van premies en daarna afgekocht. Afkopen betekende dat Nationale Nederlanden 7000 euro kosten heeft gerekend voor hun bewezen diensten, het restant hebben wij moeten afdragen aan de belastindienst 19000 euro !!!!! Wij hielden dus niets over aan het betalen van 600 euro per maand gedurende 10 jaar lang. Nergens kunnen wij recht krijgen. Wij voelen ons bestolen !!! De Belastingdienst geeft aan dat het gehele bedrag aan premies belast wordt de volle 26000 euro ondanks de 7000 euro kosten aan NN, de belastingdienst rekent een boete van maar liefst 6000 euro voor vroegtijdige afkoop !!!! De totale kosten is het gespraarde geld !!! De overheid heeft dit product gepromoot samen met de verzekeringsmaatschappijen en de belastingdienst, puur voor het eigen belang. De consument heeft alleen hoge kosten en geen opbrengst !!! Het is in en in triest dat wij hier tegen niet worden beschermd !!!! M.C.W. Lommers


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen