Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering

★★★★☆ 8.2/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • U wordt ondersteund door juridische specialisten (waaronder advocaten) van SRK Rechtsbijstand, waarbij de kosten geheel voor onze rekening komen
  • U kunt zelf de modules kiezen die u wilt verzekeren
  • Ook dekking mogelijk voor mediation bij echtscheiding
  • Er is voor de meeste geschillen geen wachttermijn

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 20 september 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 20 september 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Compleet’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 16 mei 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Rechtsbijstandverzekering

DAS rechtsbijstand, afsluiten is snel geregeld, maar indien je een claim hebt geven ze niet thuis. Niet aan te bevelen.

Betreft een conflict met buren dat zich sinds 2012 afspeelt. Door mij Mediation 2x ingeschakeld en wijkagent helaas meerdere malen ingeschakeld. Situatie uit de doeken gedaan bij SRK. Ja ik was verzekerd en ze hadden een speciaal team voor dit soort aangelegenheden. Was absoluut niet van plan om aan te sturen op een kort geding oid, puur een schrijven dat ze moeten stoppen met hun absurde gedrag richting ons. Redacties waren super snel. Plots kreeg ik brief dat ze niets voor me konden betekenen voor wat betreft juridische stappen (wilde ik ook niet) dat ik Mediation moest inschakelen ( 2x gedaan) Kreeg ook advies het op de algemene leden vergadering van de Ver.van.Eigenaars bespreekbaar te maken. Onbegrijpelijk advies, je gaat op zo'n vergadering niet 1 bewoner bespreken ten overstaan van de leden. Deze reacties ook met hun gecommuniceerd maar er is na 1 maand nog niet op gereageerd. Stelletje amateurs daar.

Ze hebben gefraudeerd met mijn dossier, datums, dossier mutaties,toewijzingen en nog veel meer. Hiervan heb ik bewijzen. Ze zijn niet te vertrouwen oneerlijke mensen en werkwijze.

Ben nu al maanden in conflict met deze verzekeraar over de behandeling van mijn zaak! De uitzending van Radar waar rechtsbijstandverzekeringen worden bekritiseerd herken ik mij helemaal in! Het zou te uitgebreid worden om mijn ervaring met SRK hier volledig te beschrijven. In mijn beleving zou je er een volledige uitzending van Radar mee kunnen vullen. Indien er geïnteresseerden zijn zoals consumentenprogramma`s of media ben ik gaarne bereid om mijn ervaringen en het dossier ter beschikking te stellen.

Je wordt dag in dag uit weken lang ondervraagd naar dingen die er niet van toepassing zijn. Als het aan SRK had gelegen kregen we geen uitkering. De verzekering die mij schadevergoeding moest uitkeren belde mij zelf op om te vragen wat de schade was. Ik noemde het bedrag en werd direct uitgekeerd. SRK werd boos na deze communicatie. Dit hadden SRK willen regelen. Maar wat SRK betreft hadden we nu nog geen schadevergoeding ontvangen.

Slechte ervaring met SRK rechtsbijstand. Miijn aanvraag voor hulp werd afgewezen op grond van een argument dat absoluut niet in de polisvoorwaarden stond. Volgens hun had ik een conflict met een buitenlands bedrijf. En dat is niet gedekt. En dat terwijl het bedrijf dreigt voor een Nederalndse Kanton Rechter te dagen.

De verzekering is ondergebracht bij SRK Zoetermeer. Ervoor had ik een verzekering bij SRM van Bovemij te Nijmegen. Nooit problemen en vele zaken goed afgehandeld. Top juristen. Sinds kort bij SRK Zoetermeer via Nationale Nederlanden en valt mij bar en bar tegen. Proberen mij zaak met ieder smoes af te wimpelen.

Ik heb verschillende keren problemen gehad met bedrijven en garages, omdat ik een rechtsbijstand verzekering had waarvan ik elke maand premie betaal werd ik niet geholpen en hierdoor ben ik bijna 4000 euro kwijt geraak terwijl ik gelijk had.

Vond heel raar dat mijn auto niet verzekerd kon worden bij n nederlanden omdat de auto te oud was En aansprakelijkheid vervalt verhaalbijstand moet je weer een extra rechtsbijstand verzekering nemen

Nationale Nederlanden heeft haar rechtsbijstandverzekering aangeboden bij SRK. Ik heb enorm slechte ervaringen met SRK. En ik blijk zeker niet de enige te zijn. Google maar even. Het lijkt of SRK met advocaten werkt, maar het zijn juristen. Zaken worden niet vlot afgehandeld, SRK werkt traag, maakt veel fouten, zijn niet tactisch. Ook bij een geschil is het niet voor elkaar te krijgen om een eigen advocaat te kiezen. Met SRK win je geen zaak, je mag blij zijn als je er niet slechter vanaf komt.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen