Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De opstalverzekering van Nationale-Nederlanden Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van een Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Premiekorting én onderverzekeringsgarantie bij gebruik van de waardemeter
  • Geen apart eigen risico voor stormschade
  • Verbouwingen meeverzekerd bij onderverzekeringsgarantie

Deze informatie wordt verstrekt door Nationale-Nederlanden en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationale-Nederlanden Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationale-Nederlanden Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: De teksten op de website suggereren een professionele en vakkundige afhandeling van de schade. Ze ... Uitstekende en snelle afhandeling van de schademelding.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Nationale-Nederlanden

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

MoneyView
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 June 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 June 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaaarden'.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 June 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
Meer tonen...
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 June 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 8,6.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 June 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 9,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 April 2011 door beoordeeld met een 6,7.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,2.
MoneyView
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 November 2009 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2009 door beoordeeld met een 7,2.
Independer.nl
De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 April 2009 door beoordeeld met een 6,6.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Nationale-Nederlanden

Ontdek verdere meningen die er zijn over Nationale-Nederlanden:

Adfiz
Nationale-Nederlanden is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
MetrixLab
Nationale-Nederlanden is op 26 May 2011 door MetrixLab benoemd tot Website van het Jaar in de categorie Bedrijvenwebsites.
Stichting toetsing verzekeraars
Nationale-Nederlanden is op 5 October 2010 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(18 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van Nationale-Nederlanden

zegt op 23 May 2013:

Na schoorsteenbrand contact opgenomen met NN. Correcte geholpen en na schadeherstel erg snel schadebedrag op mijn rekening.Geen moeilijk gedoe.., gewoon helpen. Zo hoort het bij een goede verzekeringsmaatschappij.Compliment!

zegt op 14 May 2013:

Het inschakelen van een glaszettersbedrijf wilde Nationale-Nederlanden voor mij doen of ik kon dit evt. ook zelf regelen zonder verdere schadeinspectie. Gekozen voor de laatste optie.
Na reparatie van de ruit in onze schuifpui is de nota door mij per e-mail naar Nationale-Nederlanden verzonden en ook dezelfde dag aan het glaszettersbedrijf uitgekeerd.

zegt op 25 April 2013:

Onze hal was op eerste paasdag onder water gelopen en er was flinke schade aan de vloer. Nog niet eerder had ik een schade gemeld, maar gelukkig werd ik goed geholpen en kreeg ik antwoord en uitleg op alles wat onduidelijk voor mij was. De schade kreeg ik heel snel vergoedt. Bedankt voor de goede service!!

zegt op 11 April 2013:

Stormschade zeer snel en accuraat afgehandeld. Schade al na een paar dagen uitgekeerd zodat de herstel werkzaamheden meteen uitgevoerd konden worden.

zegt op 9 April 2013:

Ik ben erg tevreden over de correcte afwikkeling van mijn schade en met name de nazorg die verleend werd aan mijn zoontje.
Super!

zegt op 21 March 2013:

Nadat ik telefonisch met een vriendelijke medewerker van N.N. had gesproken, om de schade van een gemelde lekkage vast te stellen, zijn er ca. 7/8 weken overheen gegaan voordat er tot uitbetaling overgegaan werd. Dit had wel 2/3 weken verkort kunnen worden, als er meteen een expert had gekomen. Nadat de expert langs was geweest(deze zou eerst niet ingeschakeld hoeven te worden) en hij ons duidelijk had uitgelegd hoe een en ander in z'n werk ging hadden wij de week erop onze uitbetaling op de bank staan. Wij hebben verder contact gehad met een aantal mensen van N.N. die ons allemaal vriendelijk te woord hebben gestaan en zijn dan ook tevreden met het eindresultaat. :-)

zegt op 19 March 2013:

Het ging in dit geval om een relatief kleine schade aan een pand met een opstal verzekering die al vaaf 1975 loopt en nog nooit een schade aan geweest is. De afhandeling en uitbetaling ging erg snel en heeft dan ook van mij een heel hoog waarderingscijfer gekregen. Als alle schades zo door NN worden afgehandeld kunnen hun klanten zeer tevreden zijn over de afhandeling. De hoogte van de premie t.o.v. de concurentie heb ik niet beoordeeld.

zegt op 14 March 2013:

De afhandeling van mijn schade was voortreffelijk. Vanaf de melding tot aan de uitkering van het schadebedrag verliep echt uitstekend. Dit is voor mij een 10 waard

zegt op 13 February 2013:

De afhandeling van mijn waterschade is prima door NN afgehandeld,loodgieter zelf gebeld en in eerste instantie zelf betaald maar bedrag werd al heel snel door NN weer aan mij terug betaald. Schilder voor het plafond is daarna keurig door NN geregeld hoefde ik niet zelf achteraan en ook niet voor te schieten, al met al zeer tevreden.
Als verbetering voor NN zou ik graag zelf het incasso moment van mijn maandelijkse verzekerings premie willen bepalen, bv op de 23 van de maand, en niet per de prolongatiedatum.

zegt op 24 January 2013:

De afhandeling van de schade is zeer correct en vlug verlopen. De medewerkers waren uiterst accuraat en meelevend en hebben de gevolgen van de schade keurig hersteld. Met veel dank!
(zelfs een bos bloemen gekregen voor alle ongemakken)

zegt op 3 January 2013:

De afhandeling van de schade aan mijn auto is op een correcte en snelle manier gebeurd

zegt op 18 September 2010:

Ik heb goede ervaring met nationale nederlanden omdat ik al jarenlang een woonhuisverzekering heb. Onder verzekerd zijn kan niet dus zit ik goed. Ik heb graag een grote maatschappij om de reden dat die zich geen misstappen kunnen veroorloven. Als ze bij Radar in beeld komen ben je als bedrijf te ver gegaan.

Nee, ik zou een Nationale-Nederlanden Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Tolbert zegt op 7 October 2017:

De teksten op de website suggereren een professionele en vakkundige afhandeling van de schade. Ze komen zelf op zaterdag of s-avonds als schade gerepareerd moet worden.

Nou, vergeet het maar!!!!
Een paar studentjes/uitzendkrachten zonder inhoudelijke kennis van zaken die de telefoon opnemen en de opdracht krijgen zoveel mogelijk de boel af te houden.

Vanaf het moment van de schademelding beginnen ze te mekkeren over gevolgschade (zie ook andere klachten) en dat ik voor de stormschade waarschijnlijk niet verzekerd ben, zonder dit te motiveren. Ik moest het zelf maar regelen.

Wat een afknapper. Gelukkig viel de stormschade (windkracht 7 volgens KNMI en NN voorwaarden) mee. Tja, bij schade leer je je verzekeraar goed kennen. De hele handel direct opgezegd...wegwezen hier!!!

uit Amsterdam zegt op 21 September 2017:

Lieve mensen sluit vooraal GEEN verzekering af bij NN!! Het is een zeer onprofessionele, onbetrouwbare, respectloze en amateuristische verzekeringsmaatschappij.
De heer Schoenmaker behandeld mijn claim, echter is hij NOOIT bereikbaar en wordt elk telefoontje van mij geweigerd!mails worden niet beantwoord! En laat zelf niks van zich horen!
Klantvriendelijkheid kennen ze niet! November 2016 is er bij mij thuis ingebroken. Er zijn veel waardevolle spullen meegenomen ook spullen waar ik veel emotionele waarde aan hechte. Na gelijk aangifte te hebben gedaan en de sloten te hebben veranderd heb ik mijn verzekering Nationale Nederlanden opgebeld. Ik heb het verhaal verteld en hoopte dat ik een deel via mijn inboedelverzekering terug kon krijgen. Daarvoor moesten zij eerst een onderzoek verrichten wat volkomen begrijpelijk is. Wat niet begrijpelijk is, is dat er niet 1 maar 2 schade experts bij mij op bezoek komen, meerdere keren en nog wordt uitgehoord als een crimineel. Wat niet begrijpelijk is, is dat NN alles over mijn priveleven wilt weten wat op geen enkel manier betrekking heeft op mijn dossier. Wat niet begrijpelijk is, is dat al mijn vragen onbeantwoord blijven en zij op geen enkel manier mij te woord willen staan. Wat niet begrijpelijk is, is dat ze na bijna een jaar nog steeds zeggen dat ze onderzoek doen maar tevens niks van zich laten horen!
Inmiddels heb ik een advocaat erop gezet en hoop ik spoedig antwoord te krijgen. Helaas worden de brieven en mails van mijn advocaat ook niet beantwoord.

Meneer Schoenmaker, Nationale Nederlanden. Laat wat horen!

uit Assen zegt op 25 January 2017:

Bij een waterleidinglekkage wordt niets vergoed en schuilt de verzekeraar zich achter gevolgschade. Alle breek en herstelkosten zijn voor eigen rekening. Per direct alle verzekering bij NN opgezegd inclusief spaarrekening. Wel premie vangen en bij schade je er heel makkelijk van af doen. Direct een verzekering bij een correcte verzekeraar geopend (Aegon) waar dit soort schade met 1 telefoontje wordt vergoed.

uit Schiedam zegt op 13 January 2017:

NN komt plafond witten en richt voor duizenden euros schaden aan. Al maanden in gesprek maar niemand doet wat. Het direct herstel product met schademanager bestaat gewoon niet.

uit Vleuten zegt op 24 April 2015:

Bijzonder slechte ervaring. Lekkage in ons nieuwbouw huis, die vocht wat uit de beton platen loopt. Nog nooit iets gedeclareerd en binnen 10 seconde het antwoord. Valt niet onder de verzekering. Zelf hebben we onderzoek laten doen of het geen gesprongen leiding was en aangekeken of we het zelf konden herstellen. Terwijl de verzekering vorig jaar elke maand het dubbele aan premie van onze rekening afschreef, en na diverse telefoontjes het eindelijk goed gaat krijg je dit. Ik ga overstappen! !!! Klantvriendelijk zijn ze bij nationale Nederlande totaal niet.

zegt op 7 November 2013:

Het wijzigen van het verzekerd bedrag op de opstalverzekering duurde 4 maanden. 4 verschillende medewerkers wisten mij precies van het welbekende kastje naar de muur te sturen. Beloftes over terugbellen werden niet nagekomen. Uiteindelijk was er 1 medewerkster die haar werk naar behoren deed en was de wens van de klant in 10 minuten vervuld. Hoe simpel kan t zijn.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen