Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

★★★★☆ 8/10 (18 reviews)

Logo verzekeraar Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten een van de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Premiekorting én onderverzekeringsgarantie bij gebruik van de waardemeter
  • Geen apart eigen risico voor stormschade
  • Verbouwingen meeverzekerd bij onderverzekeringsgarantie

Onafhankelijke beoordelingen voor de Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaaarden’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 november 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Nationale-Nederlanden Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationale-Nederlanden Opstalverzekering

De teksten op de website suggereren een professionele en vakkundige afhandeling van de schade. Ze komen zelf op zaterdag of s-avonds als schade gerepareerd moet worden. Nou, vergeet het maar!!!! Een paar studentjes/uitzendkrachten zonder inhoudelijke kennis van zaken die de telefoon opnemen en de opdracht krijgen zoveel mogelijk de boel af te houden. Vanaf het moment van de schademelding beginnen ze te mekkeren over gevolgschade (zie ook andere klachten) en dat ik voor de stormschade waarschijnlijk niet verzekerd ben, zonder dit te motiveren. Ik moest het zelf maar regelen. Wat een afknapper. Gelukkig viel de stormschade (windkracht 7 volgens KNMI en NN voorwaarden) mee. Tja, bij schade leer je je verzekeraar goed kennen. De hele handel direct opgezegd…wegwezen hier!!!

Lieve mensen sluit vooraal GEEN verzekering af bij NN!! Het is een zeer onprofessionele, onbetrouwbare, respectloze en amateuristische verzekeringsmaatschappij. De heer Schoenmaker behandeld mijn claim, echter is hij NOOIT bereikbaar en wordt elk telefoontje van mij geweigerd!mails worden niet beantwoord! En laat zelf niks van zich horen! Klantvriendelijkheid kennen ze niet! November 2016 is er bij mij thuis ingebroken. Er zijn veel waardevolle spullen meegenomen ook spullen waar ik veel emotionele waarde aan hechte. Na gelijk aangifte te hebben gedaan en de sloten te hebben veranderd heb ik mijn verzekering Nationale Nederlanden opgebeld. Ik heb het verhaal verteld en hoopte dat ik een deel via mijn inboedelverzekering terug kon krijgen. Daarvoor moesten zij eerst een onderzoek verrichten wat volkomen begrijpelijk is. Wat niet begrijpelijk is, is dat er niet 1 maar 2 schade experts bij mij op bezoek komen, meerdere keren en nog wordt uitgehoord als een crimineel. Wat niet begrijpelijk is, is dat NN alles over mijn priveleven wilt weten wat op geen enkel manier betrekking heeft op mijn dossier. Wat niet begrijpelijk is, is dat al mijn vragen onbeantwoord blijven en zij op geen enkel manier mij te woord willen staan. Wat niet begrijpelijk is, is dat ze na bijna een jaar nog steeds zeggen dat ze onderzoek doen maar tevens niks van zich laten horen! Inmiddels heb ik een advocaat erop gezet en hoop ik spoedig antwoord te krijgen. Helaas worden de brieven en mails van mijn advocaat ook niet beantwoord. Meneer Schoenmaker, Nationale Nederlanden. Laat wat horen!

Bij een waterleidinglekkage wordt niets vergoed en schuilt de verzekeraar zich achter gevolgschade. Alle breek en herstelkosten zijn voor eigen rekening. Per direct alle verzekering bij NN opgezegd inclusief spaarrekening. Wel premie vangen en bij schade je er heel makkelijk van af doen. Direct een verzekering bij een correcte verzekeraar geopend (Aegon) waar dit soort schade met 1 telefoontje wordt vergoed.

NN komt plafond witten en richt voor duizenden euros schaden aan. Al maanden in gesprek maar niemand doet wat. Het direct herstel product met schademanager bestaat gewoon niet.

Bijzonder slechte ervaring. Lekkage in ons nieuwbouw huis, die vocht wat uit de beton platen loopt. Nog nooit iets gedeclareerd en binnen 10 seconde het antwoord. Valt niet onder de verzekering. Zelf hebben we onderzoek laten doen of het geen gesprongen leiding was en aangekeken of we het zelf konden herstellen. Terwijl de verzekering vorig jaar elke maand het dubbele aan premie van onze rekening afschreef, en na diverse telefoontjes het eindelijk goed gaat krijg je dit. Ik ga overstappen! !!! Klantvriendelijk zijn ze bij nationale Nederlande totaal niet.

Het wijzigen van het verzekerd bedrag op de opstalverzekering duurde 4 maanden. 4 verschillende medewerkers wisten mij precies van het welbekende kastje naar de muur te sturen. Beloftes over terugbellen werden niet nagekomen. Uiteindelijk was er 1 medewerkster die haar werk naar behoren deed en was de wens van de klant in 10 minuten vervuld. Hoe simpel kan t zijn.

Na schoorsteenbrand contact opgenomen met NN. Correcte geholpen en na schadeherstel erg snel schadebedrag op mijn rekening.Geen moeilijk gedoe.., gewoon helpen. Zo hoort het bij een goede verzekeringsmaatschappij.Compliment!

Het inschakelen van een glaszettersbedrijf wilde Nationale-Nederlanden voor mij doen of ik kon dit evt. ook zelf regelen zonder verdere schadeinspectie. Gekozen voor de laatste optie. Na reparatie van de ruit in onze schuifpui is de nota door mij per e-mail naar Nationale-Nederlanden verzonden en ook dezelfde dag aan het glaszettersbedrijf uitgekeerd.

Onze hal was op eerste paasdag onder water gelopen en er was flinke schade aan de vloer. Nog niet eerder had ik een schade gemeld, maar gelukkig werd ik goed geholpen en kreeg ik antwoord en uitleg op alles wat onduidelijk voor mij was. De schade kreeg ik heel snel vergoedt. Bedankt voor de goede service!!

Stormschade zeer snel en accuraat afgehandeld. Schade al na een paar dagen uitgekeerd zodat de herstel werkzaamheden meteen uitgevoerd konden worden.

Ik ben erg tevreden over de correcte afwikkeling van mijn schade en met name de nazorg die verleend werd aan mijn zoontje. Super!

Nadat ik telefonisch met een vriendelijke medewerker van N.N. had gesproken, om de schade van een gemelde lekkage vast te stellen, zijn er ca. 7/8 weken overheen gegaan voordat er tot uitbetaling overgegaan werd. Dit had wel 2/3 weken verkort kunnen worden, als er meteen een expert had gekomen. Nadat de expert langs was geweest(deze zou eerst niet ingeschakeld hoeven te worden) en hij ons duidelijk had uitgelegd hoe een en ander in z'n werk ging hadden wij de week erop onze uitbetaling op de bank staan. Wij hebben verder contact gehad met een aantal mensen van N.N. die ons allemaal vriendelijk te woord hebben gestaan en zijn dan ook tevreden met het eindresultaat. :-)

Het ging in dit geval om een relatief kleine schade aan een pand met een opstal verzekering die al vaaf 1975 loopt en nog nooit een schade aan geweest is. De afhandeling en uitbetaling ging erg snel en heeft dan ook van mij een heel hoog waarderingscijfer gekregen. Als alle schades zo door NN worden afgehandeld kunnen hun klanten zeer tevreden zijn over de afhandeling. De hoogte van de premie t.o.v. de concurentie heb ik niet beoordeeld.

De afhandeling van mijn schade was voortreffelijk. Vanaf de melding tot aan de uitkering van het schadebedrag verliep echt uitstekend. Dit is voor mij een 10 waard

De afhandeling van mijn waterschade is prima door NN afgehandeld,loodgieter zelf gebeld en in eerste instantie zelf betaald maar bedrag werd al heel snel door NN weer aan mij terug betaald. Schilder voor het plafond is daarna keurig door NN geregeld hoefde ik niet zelf achteraan en ook niet voor te schieten, al met al zeer tevreden. Als verbetering voor NN zou ik graag zelf het incasso moment van mijn maandelijkse verzekerings premie willen bepalen, bv op de 23 van de maand, en niet per de prolongatiedatum.

De afhandeling van de schade is zeer correct en vlug verlopen. De medewerkers waren uiterst accuraat en meelevend en hebben de gevolgen van de schade keurig hersteld. Met veel dank! (zelfs een bos bloemen gekregen voor alle ongemakken)

De afhandeling van de schade aan mijn auto is op een correcte en snelle manier gebeurd

Ik heb goede ervaring met nationale nederlanden omdat ik al jarenlang een woonhuisverzekering heb. Onder verzekerd zijn kan niet dus zit ik goed. Ik heb graag een grote maatschappij om de reden dat die zich geen misstappen kunnen veroorloven. Als ze bij Radar in beeld komen ben je als bedrijf te ver gegaan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen