InShared Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar InShared

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van InShared:

  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Nooit onderverzekerd
  • Glas gratis meeverzekerd
  • Zonnepanelen meeverzekerd
  • Inhoud opslag verzekerd
  • Beste Koop

Onafhankelijke beoordelingen voor de InShared Opstalverzekering

De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de InShared Opstalverzekering

inshared ,is een voorbeeld ,voor de verzekerings tak,ze bieden onder zeer goede voorwaarden ,polissen aan ,3en tegen een concurrerende prijs,met vooral GOEDE service, als je schade hebt geleden ,of je kunt je vakantie ,door een operatie niet nemen ,GEEN probleem ,er staat binnen 2 weken het schade bedrag op je rekening, inshared is NIET bedoeld voor oneerlijke klanten ,die het niet kunnen waarderen , nu eens een echte verzekeraar te hebben,die ook nog korting op je premie geeft elk jaar als zij meer winst hebben gemaakt [

ik begrijp niet dat jullie geen opstalverzekering afsluiten op een onbewoond pand; ook niet als dit pand leeg staat teneinde het te verkopen.

Heb mijn auto- en woonhuisverzekering onlangs bij Inshared ondergebracht. Jammer dat de voorwaarden en de premie van Inshared voor mijn caravan- en reis/annuleringsverzekering niet concurrent zijn.

InShared klinkt goed. Alleen kan er niet een opstalverzekering worden aangevraagd zonder een inboedelverzekering erbij. Wij hebben 2 extra woningen die alleen een opstalverzekering nodig zijn omdat deze verhuurt worden. De huurders regelen zelf de inboedelverzekering. Misschien een idee om bij woonverzekeringen een optie toe te voegen van extra woningen? Wij willen graag al onze verzekeringen overzetten naar inShared maar dat lukt nu niet helaas. Wat is voor nu een mogelijkheid?

ik zie geen bedragen op mijn verzekeringsoverzicht , hoe hoog ik ben verzekerd.Niet voor woonverzekering of aansprakelijkheid. Bij type woonhuis ontbreekt b.v, "plat dak '. + kenmerken vam het dak. Uitkering bij schade in natura? telefoonnummer bij schade? dus bereikbaarheid?

Gemakkelijk afsluiten, wijzigen en opzeggen. Goedkoop. En uit ervaring blijkt dat ze zeer coulant zijn in het beoordelen vd schade en in het omgaan met de voorwaarden.

Well I guess I don’t have to spend the wekened figuring this one out!

Heb goede ervaring met woonverzekering van inshared. Samen afgesloten met de autoverzekering, was lekker goedkoop man. Vriend van mij heeft de polis na gekeken en de woonverzekering is dus ook gewoon goed. Inshared is wel chill, want dankzij dat dna ding, heb ik mijn televisie kunnen terug vinden die gestolen was. Politie had dat kunnen zien dat die van mij was, omdat ik dat dns spul er op had gedaan weetje. Dus inshared is goed!

zit al een tijd bij inshared moet zeggen inverhouding met me andere verzekeraar heb ik bij deze veel meer voordeel zo krij ik om de paar maanden geld teruggestort van winst precentage en is overzichtelijk duidelijk te bekijken via internet en telefonische contact is ook goed en behulpzaam en de mogelijkheid om toekomstig uit te breiden met meer verzekeringen wat ik zker zal gaan doen als deze beschikbaar komen.want ik ondervindt geen voordelen bij andere behalve betalen en betalen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen