InShared Opstalverzekering

Is onderdeel van Achmea Ervaringen

De opstalverzekering van InShared Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Regel al uw verzekeringszaken via internet bij een kleine organisatie zonder poespas. En u bent ook nog eens goedkoper uit. InShared. We all benefit.

Voordelen van een InShared Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Nooit onderverzekerd
  • Glas gratis meeverzekerd
  • Zonnepanelen meeverzekerd
  • Inhoud opslag verzekerd
  • Beste Koop
Voordelen van InShared:
  • Goed(koop) verzekerd
  • Alles online (ook schademelden)
  • Kans op Jaarbeloning
  • Elke dag op te zeggen
  • Nooit dubbel verzekerd

Deze informatie wordt verstrekt door InShared en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de InShared Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
InShared Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Heb mijn auto- en woonhuisverzekering onlangs bij Inshared ondergebracht. Jammer dat de voorwaarde... Ik ben super tevreden over de schadebehandelaar, ze zegt me nog: ik hoop dat het goed met u gaat. ...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij InShared

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

Consumentenbond
De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 7,2.
Consumentenbond
De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 6,8.
Consumentenbond
De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 7,1.
Meer tonen...
Consumentenbond
De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0.
Consumentenbond
De InShared Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,2.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van InShared

Ontdek verdere meningen die er zijn over InShared:

Dutch Customer Perfomance Index
InShared is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 2de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Stichting toetsing verzekeraars
InShared is op 5 September 2011 door Stichting toetsing verzekeraars voorzien van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
De Nederlandse Verzekeringsawards
InShared is op 10 June 2010 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Communicatiecampagne van het Jaar & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award.

Ervaringen met de InShared Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(9 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van InShared

uit Noord-scharwoude zegt op 3 October 2013:

inshared ,is een voorbeeld ,voor de verzekerings tak,ze bieden onder zeer goede voorwaarden ,polissen aan ,3en tegen een concurrerende prijs,met vooral GOEDE service, als je schade hebt geleden ,of je kunt je vakantie ,door een operatie niet nemen ,GEEN probleem ,er staat binnen 2 weken het schade bedrag op je rekening, inshared is NIET bedoeld voor oneerlijke klanten ,die het niet kunnen waarderen , nu eens een echte verzekeraar te hebben,die ook nog korting op je premie geeft elk jaar als zij meer winst hebben gemaakt
[

zegt op 25 June 2013:

ik begrijp niet dat jullie geen opstalverzekering afsluiten op een onbewoond pand; ook niet als dit pand leeg staat teneinde het te verkopen.

zegt op 29 May 2013:

Heb mijn auto- en woonhuisverzekering onlangs bij Inshared ondergebracht. Jammer dat de voorwaarden en de premie van Inshared voor mijn caravan- en reis/annuleringsverzekering niet concurrent zijn.

zegt op 21 March 2013:

InShared klinkt goed. Alleen kan er niet een opstalverzekering worden aangevraagd zonder een inboedelverzekering erbij. Wij hebben 2 extra woningen die alleen een opstalverzekering nodig zijn omdat deze verhuurt worden. De huurders regelen zelf de inboedelverzekering. Misschien een idee om bij woonverzekeringen een optie toe te voegen van extra woningen? Wij willen graag al onze verzekeringen overzetten naar inShared maar dat lukt nu niet helaas. Wat is voor nu een mogelijkheid?

zegt op 25 October 2012:

ik zie geen bedragen op mijn verzekeringsoverzicht , hoe hoog ik ben verzekerd.Niet voor woonverzekering of aansprakelijkheid. Bij type woonhuis ontbreekt b.v, "plat dak '. + kenmerken vam het dak. Uitkering bij schade in natura? telefoonnummer bij schade? dus bereikbaarheid?

uit Den haag zegt op 22 March 2012:

Gemakkelijk afsluiten, wijzigen en opzeggen. Goedkoop. En uit ervaring blijkt dat ze zeer coulant zijn in het beoordelen vd schade en in het omgaan met de voorwaarden.

zegt op 12 September 2010:

zit al een tijd bij inshared moet zeggen inverhouding met me andere verzekeraar heb ik bij deze veel meer voordeel zo krij ik om de paar maanden geld teruggestort van winst precentage en is overzichtelijk duidelijk te bekijken via internet en telefonische contact is ook goed en behulpzaam en de mogelijkheid om toekomstig uit te breiden met meer verzekeringen wat ik zker zal gaan doen als deze beschikbaar komen.want ik ondervindt geen voordelen bij andere behalve betalen en betalen.

zegt op 6 January 2010:

Ik ben net verhuist en naast een nieuw huis is een nieuwe woonverzekering ook niet verkeerd. Daarom heb ik de nieuwe verzekering afgesloten bij InShared. Hun verhaal beviel me wel. Zoals de eerste drie jaar de nieuwwaarde verzekerd is toch wel handig aangezien we hier in huis vaak nieuwe spullen hebben.
Zelfde geld voor de broekzakdekking van 1000 euro, wel handig is me Blackberry direct meeverzekerd. Omdat ik 52 ben hoef ik ook minder te betalen dan iemand van 20, misschien een beetje oneerlijk maar ik vind het wel een uitkomst haha!

De premie werd met al die opties nog goedkoper dan onze vorige huisverzekering.

Nee, ik zou een InShared Opstalverzekering niet aanbevelen

zegt op 4 December 2011:

Ik heb een aanvraag voor een woonverzekering ingediend bij Inshared, maar mijn aanvraag werd gewoon geweigerd zonder daarvoor een reden op te geven. Dat is vreemd, want ik heb een gewoon rijtjeshuis met een betonvloer en dakpannen. Mijn huis bevindt zich verder ook niet op een vreemde plaats, gewoon in Amsterdam. Verder heb ik nog bij geen enkele verzekeraar een claim ingediend en heb ik me nooit schuldig gemaakt aan fraude. Toch vond Inshared het blijkbaar nodig om mij als klant te weigeren. Dat moet wel een fout zijn toch? Vreemd…


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen