Eigen Huis Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Eigen Huis

Speciaal voor leden is Eigen Huis de verzekeringsservice gestart. Dit zijn transparante verzekeringen met uitgebreide dekking tegen een scherpe premie.

Voordelen van Eigen Huis:

  • Als collectief onderhandelt Eigen Huis met verzekeraars over goede voorwaarden en een lage premie
  • Doorlopend evalueert Eigen Huis hun aanbod
  • Eigen Huis geeft een groot deel van de vergoeding van de verzekeraar als korting terug aan jou
  • Met de opzegservice kun je eenvoudig je oude verzekering stopzetten

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Ledenkorting
  • Nooit onderverzekerd
  • Heel uitgebreide dekking inclusief glasverzekering

Onafhankelijke beoordelingen voor de Eigen Huis Opstalverzekering

De Eigen Huis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Eigen Huis Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Eigen Huis Opstalverzekering

Je wilt het belangrijkste bezit dat je hebt (de eigen woning) opstal verzekeren. De Vereniging Eigen huis biedt voor leden een dergelijke woonhuisverzekering. Goed initiatief zou je denken. Maar nee. De verzekeraar die dit voor Eigen Huis verzorgt kiest ervoor uitsluitend via chat bereikbaar te zijn. Geen mogelijkheid tot persoonlijk overleg of advies over het verzekeren van een bezit van tonnen?! De chat werkt uiterst traag en de chattende persoon blijkt dan ook nog ondeskundig. Bij het invullen van het online offerte aanvraag worden, via diverse en onderling verschillende automatische antwoorden, een verzekering niet mogelijk. Dan weer “kan geen opstal verzekering worden aangeboden i.v.m. de herbouwwaarde” Terwijl ik die niet heb ingevuld?! Dan volgt de melding dat “ een bijgebouw groter dan 60m2 niet kan kan worden verzekerd”, waarom niet?! Een hopeloos aanvraagproces met haperende webformulieren en onkundige chatmedewerkers en het weigeren van persoonlijk contact met klanten. Een dikke 10 voor het initiatief, een 4 voor de uitvoering. Helaas!

Tja lekkage op de badkamer. Nog nooit schade gemeld maar werd er gelukkig door iemand op gewezen dat de verzekering dat wellicht dekt. En dan begint het ……. eerst inloggen op een beveiligde site waar je je schade moet melden, site loopt vast eerst op mijn iPad en wat later ook op mijn laptop. Via de chat krijg ik e-mailadres waar ik schade kan melden en meteen krijg ik een ontvangstbevestiging met de boodschap dat binnen 5 dagen een reactie krijg. Opnieuw de beveiligde website op en gebruik makend van de chatfunctie gevraagd wat te doen. Reactie was dat normaal snel wordt gereageerd maar het was erg druk, ik moest wel alles doen om meer schade te voorkomen. Ik kon zelf een bedrijf inschakelen en kosten declareren. Ik zei dat ik geen zin in gedoe achteraf had als blijkt dat dalijk de door mij gemaakte kosten ter discussie worden gesteld. Uiteindelijk heb ik de chat bedankt. Ik vind dit zo klantonvriendelijk, wat heb je aan goede voorwaarden als dat ontbreekt. Mijn vertrouwen in Eigen Huis is hierdoor een stuk minder geworden en ga op zoek naar een klantvriendelijke verzekeraar.

Contact leggen over een simpele administratieve handeling verloopt al verschrikkelijk. Week mee bezig en veel stress. Moet er niet an denken dat je een schade moet melden. Zodra het kan, ga ik naar elders

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen