Woongarant Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (280 reviews)

Woongarant Verzekeringen Ervaringen

Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker.

Voordelen van Woongarant:

  • Onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening
  • Bijzondere producten en diensten gebaseerd op de behoeften van klanten
  • Speciaal voor klanten van de Hypotheker

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Woongarant

De Woongarant Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Woongarant Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Woongarant Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Woongarant Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Woongarant Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

De Hypotheker Commercial Kantoor (2010)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de Woongarant Opstalverzekering

1e keer schade gemeld, en door persoonlijke omstandigheden heeft de afwikkeling langere tijd gevraagd. Echter is naar tevredenheid begin van dit jaar afgehandeld.
Schade aan vloer en lekkage moest snel verholpen worden ivm verkoop huis. Niet gedacht dat dit zo snel geregeld en gerepareerd zou kunnen worden! Echt top!
Snelle en duidelijke respons op aangifte van schadegeval. Men maakt waar wat men zegt. De betaling van de schade kwam zoals beloofd binnen de 5 werkdagen op mijn rekening.
Ik kon snel en simpel mijn schade melden. Het bedrag werd ook snel overgemaakt. De medewerkers waren vriendelijk en tot laat bereikbaar. Heel fijn!
Deze glasschade vlot afgewerkt. Gaat om een paar tientjes, dan blijkbaar geen probleem voor een verzekering. Groot was mij teleurstelling toen ik ECHT een beroep moest doen op mijn verzekering vanwege boktor/houtworm. GEEN dekking en de schade liep heftig in de papieren. Die paar tientjes glasschade kan ik zelf ook opbrengen, maar een verzekering sluit je juist af voor het geval je echt in de problemen mocht komen. Erg geschrokken en diep teleurgesteld door deze ervaringen.
Woongarant lijkt het de klant zo moeilijk mogelijk te willen maken om een claim in te dienen, hopende dat de klant de claim laat zitten. Reacties zijn zeer onzorgvuldig.
ik heb woongarant tot 2 x nodig gehad i.v.m schade. omdat mijn hyptheek afliep en mijn verzekeringadviseur een alles in een polis kon aanbieden ben ik bij woongarant weggegaan , maar anders had ik gewoon gebleven, als ik deze hypotheek nog had
Zeer goed. Duidelijk over welke stukken nodig waren en snelle afhandeling
Schade goed en snel afgehandeld Communicatie prima
Heel goed geholpen en een snelle afwikkeling ! Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Plezierig medewerker Duidelijk en snelle afwikkeling
Prettige ervaring al sinds 2007 klant! Ga zo door
Prima geregeld. Snelle afhandeling en klantgericht.
1. The response from the team was awesome. 2. Step by step process was explain on phone calls and by emails. 3.Just sorry to say, but they forget to check the email of claim filling provide by me and after calling it was taken ahead(after 1 week), but that was not a big deal. Apart from it everything well smooth. I would recommend Woongrant to others its a very nice company. Regards, N Morekar
Weet niet of ik representatief ben omdat ik jullie altijd aanbeveel bij onze klanten. Maar service die ik zelf ervaar is ook prima, dus fijn om dat te merken. Dan kan ik mijn klanten ook met een goed gevoel doorverwijzen en adviseren.
Duidelijk en behoorlijk snel alles afgehandeld.
Prima, afgehandeld zoals je dat als klant wenst.
Na een kleine miscommunicatie alles snel geregeld en op orde. Ik ben zeer tevreden.
Duidelijke communicatie en prettig klantgericht contact.
Ow en wat ook vet onbeschoft is van jullie, is dat ik een e-mail kreeg met daarin de mededeling dat ik op moest schieten met mijn melding. Anders zou de schademelding vervallen. Dit terwijl dit helemaal niet kan omdat je schade tot een aantal jaar later kan melden. Dikke Boe voor jullie.
Correspondentie route kan / moet beter. Verder acceptabele afhandeling.
Eerste keer schade ingediend, super afgehandeld.
Prettig, vlot, doen wat ze zeggen. Ik had hier nog nooit mee te maken gehad, maar alles werd duidelijk verwoord en uitgelegd, zowel telefonisch als per mail.
Ronduit schandalig dat je in 7 jaar tijd 3 schades hebt ingediend en dat je dan een waarschuwings brief thuis krijgt dat je te veel schades hebt.. met mogelijk kans op eigen risico of premieverhoging. Wat een flauwekul! Jullie verzekeraars zijn allemaal grote zakkenvullers. Ik betaal elke maand premie en als ik schade heb, verwacht ik dat dat wordt verholpen. Alle schades zijn gedocumenteerd met foto’s dus je kunt zelf zien wat er aan de hand is. Ze zijn door jullie zelf goedgekeurd! Sorry dat ik er nu zo over denk, maar van dat soort brieven ben ik niet gediend. Zeker niet omdat t schades zijn waar ik zelf niks aan kan doen.
Prima afgewikkeld, snel en helder via mail dmv foto’s. Tijdige reacties teruggekregen.
prettig dat het zo snel en makkelijk geregeld is.
Prima: goed bereikbaar, goede toelichting op gang van zaken en wat te doen. En goede ervaring met RW repair als aansturing van de herstelacties.
goed, aardig en kundig personeel. goed berijkbaar.
Woongarant heeft mij - op de achtergrond - gefaciliteerd, maar de lokale afwikkeling was perfect.
Goed geregeld, schade gerepareerd. zeer vriendelijke schade expert
ervaring was goed, heb toch mijn verzekering beeindigd bij Woongarant omdat de premie in vergelijking met andere verzekeraars een stuk hoger is geworden.
Na schade aan mijn dakraam de factuur ingediend. De aanpak en afhandeling was erg klantgericht en geeft het gevoel dat je hier serieus genomen wordt en dat Woongarant klaarstaat om te helpen.
Snel en vriendelijk te woord gestaan, schade snel en accuraat afgehandeld.
prima service, duurde lang voordat het allemaal geregeld was, waarschijnlijk door de feestdagen
Goede ervaring geen rede om bij jullie weg te gaan.
Fijne begeleiding, wisten wat we moesten doen. Nadat schade expert was geweest heeft het wel lang geduurd tot uitsluitsel van schadevergoeding of niet. Hierdoor konden we niet starten aan het opnieuw betegelen van de douche. Na zelf paar keer te hebben gebeld kregen we eindelijk het verlossende woord. Na mijn inziens had dit wel sneller gekund.
Alleen maar super ervaringen met Woongarant! Hele fijne verzekeraar!
Wij zitten al 4 weken met een lekkage in het toilet. Volgens woongarant zou sowieso het uitbreken van de muur, en het opnieuw opbouwen worden vergoed. Een mannetje zou langs gestuurd worden om de schade op te nemen. Na veel zelf achteraan bellen is dan deze week eindelijk iemand langs gekomen, ook alleen maar omdat we deze zelf achterna hebben gebeld. En vervolgens krijgen we gisteren een mail van woongarant dat er niets vergoed wordt. Wij betalen al 6 jaar netjes premie, nooit wat aangegeven bij woongarant. Omdat er gezegd werd dat er sowieso een deel vergoed zou worden hebben we gewacht voor woongarant totdat er iemand langs zou komen. En dan nu met de grap komen dat er niks vergoed wordt??? Dan had ik 4 weken geleden al kunnen beginnen met uitbreken, had me een hoop water uit de muur gescheeld. Te belachelijk voor woorden dit. Reactie van Woongarant: Wij betreuren het dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Uit ons dossier blijkt dat wij bij aanvang van de schademelding direct met u hebben besproken dat er mogelijk zaken zijn die niet vergoed zouden worden. Om u toch van dienst te kunnen zijn, hebben wij aangeboden onze hersteller voor u in te schakelen die ook op eigen kosten de oorzaak voor u zou kunnen repareren. Hiermee bent u ingestemd waarna de aannemer u meerdere malen heeft getracht te bereiken voor het maken van een afspraak. Helaas is dit herhaaldelijk niet gelukt en heeft uw dossier mede door de feestdagen vertraging opgelopen. Kort na de afspraak hebben wij een opnameverslag van de aannemer ontvangen die wij dezelfde week nog beoordeeld hebben. Op basis hiervan hebben u moeten berichten dat er geen dekking is voor herstel van de oorzaak en alleen eventuele gevolgschade voor vergoeding in aanmerking komt. Omdat er geen sprake bleek van enige gevolgschade en herstel van de oorzaak dus niet gedekt is, hebben wij ons dossier gesloten. Wij kunnen nergens uit ons dossier opmaken dat er enige toezegging aan u is gedaan alvorens wij het verslag van de aannemer ontvingen. Zoals ook in de mail is aangegeven, beoordelen wij de dekking pas na ontvangst van de bevindingen van de aannemer. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u zo ontevreden bent. Te meer omdat wij gemeend hebben u te helpen bij het aanbieden van de schadeherstelservice. Mochten wij toch nog iets kunnen betekenen bij de afwikkeling van uw dossier dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Woongarant
We hebben voor de eerste keer gebruik moeten maken van onze verzekering. Dit is allemaal prima verlopen. Gaan snel over tot actie en je krijgt een duidelijke feedback wat er gaat gebeuren.
Prettig, zowel telefonisch als schriftelijk. Vlotte reacties. Zij schrijven ook hun deskundigen aan (aan wie uitbesteed wordt) als reacties uitblijven. Dat vind ik een goede zaak.
Ingediende stukken hadden beter gelezen kunnen worden zodat wij niet alsnog een keer contact hadden moeten opnemen voor een correcte afhandeling.
Ik denk dat de cijfers genoeg zeggen. Kundige en klantvriendelijke medewerkers.
goed, jammer dat het eigen risico omhoog is gegaan.
Na het bellen komt een monteur de schade bekijken en paar dagen later wordt de schade hersteld
Heel prettig en behulpzaam in een een nare situatie.
Makkelijk indienen van de schade , snel bericht . Snelle afhandeling en betaling. . Ben tevreden
Erg vriendelijk en snel geholpen! Zijn zeer tevreden!
Wordt snel geholpen met vragen. Deze worden netjes en correct beantwoord. Vriendelijk persoon die ook wel mee leeft met de last van de schade.
Klant vriendelijk, snel zijn met het afhandeling van schadezaken, telefonisch makkelijk te bereiken en de wensen van de verzekerden worden serieus genomen. Blijf a.u.b.. zo doorgaan. Met vriendelijke groeten Semsi Solmaz
Schade doorgegeven en binnen 1 week afgehandeld. Super gedaan!
Goede en duidelijke communicatie, de afhandeling is zeer prettig verlopen.
erg onduidelijk hoe jullie bereikbaar zijn afgelopen jaren door de app is het een stuk overzichtelijker geworden
Gelukkig maar 1x schade in hoeven dienen. Is correct en snel behandeld.
Over de bedrijven die door uw bedrijf zijn ingehuurd ben ik minder of niet te spreken. Fa. Kimsma was voor de vloer inspectie. Geen apperatuur mee zoals minimasl een endoscoop om eerst zonder luik te hoeven maken, via een opening onder de vloer te kijken. Beetje stampen op de vloer en geen verstand van de masieve bovenvloer. Dat was het dan. En het moest maar opdrogen via de luchtroosters. Aangezien er een Drowa issolatie systeem is aangebracht wat dmv stlstaande lucht ed. Werkt zijn die er niet. Deze meneer is niet goed op de hoogte van issolatie mogelijk heden. Wel het vingertje wijzen naar mij als gedupeerde dat dit mijn/onze fout is. Later zelf fa. Gebr. De Vries Dokkum van Drowa er bij gehaald voor het hetstel. Kimsma in mijn optiek een dikke onvoldoende. Eerst maar dingen bij leren over issolatie systemen ed. En de klant serieus gaan nemen. Fa Tiedema voor droogtechniek. Deze heeft wel een paar maal een droger geplaatst omdat deze steeds defect gingen of niet goed werkten. Lekke slangen , trillingsgeluiden door dat er dingen binnen in los zaten. Mijn idee is dat spul niet goed wordt nagekeken als ze terug komen en weer geplaatst worden. Ook is er geen vochtmeting gedaan met een vochtmeter. Er was een luik gemaakt door fa. Kimsma en daar staken ze de slangen door, maar een kleinstukje muur verwijderen (30cm hoog en 40cm breed) zodat de slangen ook onder de voorkamer kon, was volgens hen niet nodig. Fa van de Drowa heeft dat later zonder moeite gedaan en opnieuw moest een droger geplaatst worden. Het had dus 2maanden sneller gekund. Zodat de drowa gelijk hersteld kunnen worden. Hier moest nu later voor terug gekomen worden door fa.gebr.de Vries. Voor deze zelf ingeschakelde firma niets dan lof.
Heel snel geregeld, geen discussie, geen gedoe.
Ik heb bij schade alleen positieve ervaringen gehad met woongarant
Prima goede ervaring snel reagerend goede afwikkeling
Het duurde bijna drie maanden tot dat de schade hersteld was.
Nog niet eerser schade gehad, wel al jaren lid. Had nooit gedacht dat er ook echt iets zou uitgekeerd worden na schade....Dit daar er altijd wel weer een addertje onder het gras zit. Maar ik heb ingevuld wat er aan de hand was en zowaar kreeg ik een mail dat ik het vergoed kreeg. Ik viel bijna van de stoel en ben jullie zeer dankbaar mij serieus te hebben genomen. Ik hoop alleen maar dat ik niet net opnieuw een schade oploop, zodat er aan mijn geloofwaardigheid getwijfeld gaat worden.... Maar duim omhoog
Ervaringen zijn goed, ik zit alleen te twijfelen om naar een andere verzekeraar over te stappen aangezien die gemiddeld 10 euro per maand goedkoper zijn.
Schade-afhandeling en communicatie kan beter. Wanneer een ander persoon aansprakelijk is, neem dan het initiatief richting hun verzekeringsmaatschappij
Onprettig. Een in dit geval inbraak, waarbij je 3 maanden bezig bent met het afhandelen van de schade, niet kan verwerken wat er is gebeurt, aangeven dat gegevens niet nodig zijn en vervolgens hier nog meerdere mails over, mails opgestuurd krijgen die niet kloppen, verkeerde informatie krijgen, etc.
Heb niet vaak iets. Maar toevallig twee keer glas schade gehad. En ben erg fijn zonder gedoe geholpen.
prettig en altijd snel en vakkundig afgehandeld zonder verrassingen achteraf.
Ik vind de bereikbaarheid en de communicatie ruim voldoende!
Word goed En direct geholpen Je hoeft niet lang te wachten op compensatie
mail krijg je een dag van tevoren waar er gesproken word over tijdsbestek van 12.00 t/m 02.00 uur ( 14.00 uur bedoelt ) telefonisch niet fatsoenlijk / netjes te woord gestaan Schade beoordelaar ook erg onbeschoft naar partner toe gedragen
Wel goed bereikbaar en werd niet van het kastje naar de muur gestuurd
simpel online declareren en snelle afhandeling en uitbetaling.
zoals boven beoordeeld: snel, vriendelijk en makkelijk
Evenals een voorafgaande schade, die ik zelf heb moeten betalen, werd moeilijk gedaan over de vergeoding van de schade. Bovendien was de doorlooptijd van de schade meer dan 3 weken. De waterleidingbreuk was te voorzien geweest. Er zou gebrek aan onderhoud zijn in een oud huis. Het huis is van 2005 en de in het zicht zijnde koppelingen waren vervangen op eigen kosten. Nu zat er een breuk in een leiding in (achter) een muur. Het is duidelijk dat het ondoenlijk is om alle koppelingen te vervangen in de muren. Zeker niet na 12-13 jaar bewoning. Je mag verwachten dat leidingen en muren langer meegaan.
Je word netjes te woord gestaan en de schade werd netjes en snel afgewikkeld.
De schademelding verliep zonder problemen. De andere schademelding moet nog blijken.
This is the 1st time we communicate with each other. I was happy you to get your refund for the damage. But in general, I find your tariffs are really high now. I am paying almost €50/month now (€48.77 exactly), which is a lot! Let me know if this can be reduced.
Schademelding gaat prima. Vanaf dat moment lang wachten en geen terugkoppeling over stand van zaken. Alleen als je zelf belt.
Heldere en snelle communicatie, schades zijn tot op heden zonder discussie vergoed, snelle response
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij de melding van de schade.
De schade werd serieus behandeld. Correspondentie hierover verliep soepel en vlot.
Erg jammer dat producten die beschadigd zijn niet zonder bon vergoed worden.
Ik vond het opmerkelijk dat mijn schade aan zonnepanelen, ongezien door de ietwat arrogante expert, niet op een rond bedrag is geschat maar tot op de cent. En twijfel dan ook de betrouwbaarheid. Gelukkig ligt dit hoofdstuk nu achter ons.
zie hierboven, keurig geholpen uitbetaling iets later dan beloofd.
Alles wordt naar tevredenheid afgehandeld. Beloftes worden nagekomen. Ben zeer tevreden. Heb Woongarant al regelmatig nodig gehad.
Woongarant is blind gaan varen op een schade expert die al een slecht zin had ivm de aanwezigheid van een hondje. Bouwbedrijf zegt dat het geen bouwfout is expert verzekering wel en ik zit met de ellende. voel mij nu een speelbal in plaats van een goed betalende klant.
Ik had moeite met het vinden van de juiste aannemear. Tot nu toe heb ik nog niemand gvonden voor het herstellen van de schade aan de binnenkant van mijn huis.
Al met al, goed opgelost. Ik ben vooral blij met de laatste medewerker. Het leek of hij er al langere tijd werkte.
De afhandeling van mijn schade was heel goed. Duidelijke communicatie, goede, snelle opvolging en snelle afhandeling en ook uitbetaling. Ik ben zeer tevreden, ga zo door mensen van Woongarant!
Woongarant super kwa dekking alleen cominicatie met alle telefoonniste is niet altijd even soepel en vriendelijk helaas
Vriendelijk, maar complex voordat er betaald wordt. Doen er veel aan om niet te betalen, zelfs als de schade zo duidelijk is. Ik vind ze wantrouwend, dat voelt niet goed als je zelf integer bent.
woongarant heeft begrip getoond in een lastige situatie met contracteren van de juiste dienstverlener.
Telefonisch en per mail correct kontakt gehad betreffende de schademelding. Ook de afhandeling ben ik zeer over te spreken.
Schade-afwikkeling ging deels telefonisch naar tevredenheid en schadegoeding snel uitgekeerd. Kortom, goede snelle afhandeling.
Prettige mensen aan de lijn gehad en een snelle afwikkeling.
Vriendelijke mensen die met je meedenken en hun best doen om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Bedankt!
Schade gemeld en prima afgehandeld! Enige wat iets onduidelijk was: we dachten snel onze schade konden te laten repareren via woongarant (dit kon je aangeven op het formulier). Er werd ons in de mail die volgde op het invullen van het formulier gelijk al gevraad om de factuur van de schade. We moesten dus toch zelf aan de slag met een dakdekker en dat bleek nog een lastige zoektocht, de dakdekkers hadden het druk of kwamen afspraken niet na. Gelukkig niet meer schade gehad doordat de zoektocht naar de dakdekker zo lang duurde. Misschien dus wel aandachtspuntje: kun je nu wel of niet rechtstreeks via woongarant een schade Latem repareren? Verder prima service!
Prima service. Ingediende bedrag zonder problemen vergoed. Dank!
Ik ervaar het contact met Woongarant als positief
Heel tevreden met jullie !!!super bedankt voor alles !!
Woongarant reageerde adequaat en snel. Alleen de afhandeling heeft heel erg lang geduurd. Maar dit lag waarschijnlijk vooral bij de aannemer.
achteraf was het gelukkig niet nodig om een claim in te dienen, maar ik ben prima geholpen,
Duurde eerst even voordat ik wat hoorde maar dat begrijp ik na zo een storm. Dan is het druk. Mijn schade is verder netjes afgehandeld. Ben blij met de vergoeding van mijn schutting.
Ervaring met woongarant was oprecht perfect. Had er niets aan kunnen verbeteren. Enkel de afhandeling vanuit het glasbedrijf heeft veel te lang op zich laten wachten.
Ik raakte redelijk in paniek na mijn lekkage, maar dankzij de medewerkers die me te woord hebben gestaan heb ik me echt gesteund gevoeld.
Vanuit woongarant prima geregeld, oplossing door schadebedrijf duurde erg lanf
Na 3 schades weet ik dat het ook daar hard werken is.
Bijzonder correct en efficiënt, mijn complimenten !!
Nog nooit schade gehad Melding was soepel en gemakkelijk om door te geven Zelf dacht ik dat ik eerst moest voorschieten en dan terug vragen Dit was,helemaal niet zo dus had allang geregeld kunnen zijn maar,door mijn toedoen verlaat Dit was,gelukkig totaal geen probleem en heel erg snel uitbetaald gekregen en mail van mara de wit echt super blij mee
uitermate slecht bij herhaling. - geen ontzorging - geen inlevingsgevoel - commerciële benadering - afstandelijk - slechte begeleiding en geen controle werk - expert van handjeklap - herstelwerk niet naar tevredenheid - onverwachte kosten extra eigen risico niet gecommuniceerd en nb samenhangende/gevolg van voorval. - dat men senioren in het bijzonder zo aan het lot overlaat. Om die reden tot heden nog geen stappen genomen naar rechtsbijstand/arbiter tegen deze verzekeringsaanpak.
Goede snelle afhandeling van mijn schade probleem
Snelheid schadeafhandeling duurde m.i. te lang. Ik heb ook diverse keren moeten bellen om enige voortgang te krijgen. Rest is prima!
Inmiddels een dikke week verder met de melding omtrent een lekkage, waardoor wij geen gebruik kunnen maken van de douche en de wc, maar nog steeds geen oplossing! Zeer ontevreden over de service en zeker over de schade herstel service.
De schadeafwikkeling van mijn omgewaaide schutting werd prima begeleid door Woongarant. Voor vragen waren ze zowel telefonisch als per e-mail prima bereikbaar. Vanwege de duidelijke communicatie wist ik wat ik kon verwachten en is mijn schade uiteindelijk keurig geregeld.
heel lang moeten wachten wat ik dan op zich nog begrip voor had met die storm wel zouden de contacten onderling beter moeten verlopen tussen jullie en de experts zodat jullie samen op hoogte zijn en ons daardoor goed te woord kunnen staan onnodig geregeld telefoontjes moeten plegen .
Administratief zooitje ! Na royering door fout Woongarant al weken bezig om dat weer recht te breien ! Foute nota's, foute afschrijvingen, nota premie i.p.v. auto incasso, etc.... Je kan blijven bellen....
In kortte tijd enkele schades gehad, welke correct en naar tevredenheid zijn / worden afgewikkeld. De bereikbaarheid van de medewerkers is soms lastig; vaak is er niemand beschikbaar. Op zich geen probleem, maar terugbellen laat soms wat lang op zich wachten.
Het invullen van het online schadeformulier leverde wat problemen op met het invoegen van bijlagen. Hierdoor was het schadeformulier niet goed aangekomen bij Woongarant. Na 1 telefoontje met uw afdeling is dit uitstekend opgelost.
Ik ben over woongarant zeer tevreden. Ze zijn vriendelijk en correct en lossen een probleem op redelijke termijn op.!!
Snelle toezending schadeformulier, vriendelijk en accuraat te woord gestaan aan de telefoon en een eveneens snelle betaling voor de geleden schade
Ze houden zich totaal niet aan de afspraken. Ik heb een mail van een expert gekregen van Woongarant met wat ik zou terugkrijgen wat betreft de schade wat ik heb geleden. Vervolgens krijg ik maar de helft van dit bedrag terug. Dus ze houden zich niet aan de afspraak!!
Zeer prettige afhandeling van mijn schademelding
schandalig behandeld, onderzocht en afgehandeld. a-one experts is een aanfluiting niet vriendelijk en zeer laks. daarbij is er schade geconstateerd, wij als klant komen met meerdere oplossingen en woongarant gaat dan zelf nog een bedrijf sturen waar ze mee samenwerken: belangenverstrengeling,.. zo kan ik ook wel een verzekeringsmaaschappij opzetten. wij voelen ons best wel opgelicht voor ruim 4-5 duizend euro door jullie.
De schade afhandeling verloopt zeer traag en er word ook niet uitgekeerd waar we recht op hebben. In plaats daarvan proberen jullie deel van de schade op onze buren toe te kennen terwijl er sinds het begin meerdere malen is aangegeven dat de gemelde schade niet op de buren verhaald kan worden omdat het om ons eigendom gaat. Kortom na jaren betalen hebben we helaas een keer jullie nodig en dan is het allemaal moeilijk en lastig terwijl we geen eigen risico hebben.
Het afhandelen van de schade duurde wat langer, maar dat is begrijpelijk na alle schades van de storm afgelopen februari. Verder een fijne communicatie gehad.
Alles via internet gedaan. Positief dat alles volledig en goed is gegaan.
Schadeafhandeling liep voor een deel zo traag en ondoelmatig dat uiteindelijk gekozen is voor een 'afkoopbedrag'. Dit kwam door ingehuurd bedrijf dat ook nog eens een deel aan een ander bedrijf uitbesteedde.
Even bellen en een schadenummer wordt toegekend en je kunt alles via de website afhandelen.
Prima afgewikkeld en relatief snel ondanks de grote drukte waar men mee te maken had na de januari storm.
Duidelijk vriendelijk en snel geholpen. Ik ben erg tevreden!!
Onlangs schade gehad, snel en goed afgehandeld!
Dit was mijn eerste ervaring met woongarant en was positief
Algemeen dik tevreden. 6 weken is een lange periode voor uitbetaling van de schade.
Waardeloos, jullie doen er alles aan om niet uit te keren. 12 jaar lang klant met grote spijt. Lekker op zoek naar een ander
Tot nu toe altijd prettig geholpen en snelle afhandeling
Paar jaar geleden een brief gehad omdat we zogenaamd teveel hadden geclaimd mbt 3x schade aan telefoonscherm. Met het schadebedrijf goed gecommuniceerd en ze hebben zelfs bewijs geleverd dat de claim terecht en binnen de eerste garantie viel. Slechts één melding is door jullie gedekt. De rest via Sony en het reparatiebedtijf. Toch een brief gekregen waarin we landelijk onder alle verzekeraars als ‘onbetrouwbaar’ zijn bestempeld. Onbegrijpelijk, intimiderend en verbazingwekkend. Ben benieuwd naar de procedure voor het sturen van zo’n brief naar jullie klanten. Ik snap iig niet waarom wij die hebben ontvangen.
Snelle en klantvriendelijke afwikkeling van de schade.
Het viel ons erg tegen dat we moesten bijbetalen voor de kapotte schutting nav de laatste storm. Wij kregen minder vergoed omdat de schutting 4 jaar oud was. Mijn beide buren kregen wel alles vergoed van hun verzekering. Wellicht tijd om over te stappen naar een andere maatschappij die niet moeilijk doet. Zeker aangezien woongarant de premie de afgelopen 2 jaar met bijna 20 procent heeft verhoogd.
Ze zijn klant gericht vriendelijk en als we wat indienen wordt het snel en netjes afgehandeld
Flexibele insteek en snelle afhandeling en betaling. Positieve ervaring bij stormschade!
U liet uw ware gezicht zien, toen het erop aankwam: u wilde onderzoek doen naar het overduidelijke. U wilde bureaucraat zijn in plaats van begripvol te zijn. Zie schade dossier. En pas na een pismail van mij, bent u onder druk over gegaan tot uitbetaling
Goed. Duidelijke dienstverlening met overzichtelijk traject. De uiteindelijke schadebetaling liet alleen 10 dagen langer op zich wachten dan in de toekenning stond.
Schade hersteld door zelfwerkzaamheid wordt vergoed tot een bedrag van € 12,50 per uur. Dit is tegenwoordig wel erg laag. Daar komen kennissen niet meer werken.
Ik had schade aan mijn dak na de storm. Ik kreeg duidelijke info wat ik moest doen en ben prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En het bedrag stond binnen de kortste keren op mijn rekening. Ik neem aan dat jullie het razend druk hebben (gehad) met alles rondom de stormschade. Complimenten voor de snelle afhandeling
Ik heb in de afgelopen 5 jaren dat ik bij Woongarant verzekerd ben helaas 2 x waterschade, 1 x een kapotte telefoon en 1 x een kapotte IPad gehad. Wat prettig is, is dat de schade netjes is vergoed. Wat ik niet begrijp en zelfs stuitend vind is dat ik afgelopen jaar na de 3e schademelding uit het niks een brief kreeg met een waarschuwing?!?!? dat als dit zo doorgaat de premie omhoog gaat of de verzekering wordt gestopt. Wellicht even bellen om degelijke mededelingen te doen? Dit werkt averechts, vervolgens heb ik na deze brief mijn 2e waterschade gehad, netjes vergoed, maar voelt niet prettig. M.i. bel je een klant als dit speelt, automatische brieven zijn toch niet van deze tijd!!!!!
Ik ben zeer ontevreden zoals er met de stormschade is omgegaan en het bedrag dat ik uitgekeerd heb. Ook moest ik elke keer zelf erachteraan bellen over de status van mijn melding.
Het duurt lang voordat je iemand aan de telefoon hebt
De communicatiestroom via Email waarin gezegd wordt binnen 1 werkdagen contact te nemen, is niet echt gelukt. Ik heb meerdere keren moeten bellen over de voortgang van afhandeling. De klantvriendelijkheid daarin tegen was goed en netjes te noemen. Maar een advies is, om of te doen wat je beloofd of een mail te sturen dat het langer gaat duren i.v.m. drukte. Begrip is er dan wel, maar niets horen is vervelend als je met de schadehersteller afspraken wil gaan maken.. Verder een correcte service, kan niet anders zeggen.
De schadeafhandeling duurde erg lang, telefonische toelichting moest naderhand nogmaals worden beschreven.
Ik had nu voor het eerst sinds jaren een schademelding en werd niet Ddoor julie te woord gestaan. Werd tot 2 keer toe afgepoeierd door een soort van callcenter medewerker, op een zeer vervelende manier, omdat het druk was. Ik wilde alleen wat informatie maar dit kon niet gegeven worden. Geld werd uiteindelijk wel uitbetaald, maar klantvriendelijkheid was ver te zoeken.
Ik ben zeer goed geholpen met stormschade aan mijn dakkapel,en alles is zeer correct afgehandeld en snel.ben hier zeer tevreden over
Niets dan lof voor Angelique Ruijgrok. Ze geeft onze schade snel, vakkundig en adequaat afgehandeld. De collega die de afmelding deed pakte dit echter niet zo door en zorgde voor vragen en onduidelijkheid over de schade afhandeling. Angelique heeft dit telefonisch rechtgezet. Super!
Schade was op zich makkelijk af te handelen echter de begeleiding vond ik minder daar ik van schade melding bij de meldkamer enkel een link in de mail kreeg om alles online af te handelen, of zich makkelijk echter voordat het online werd afgehandeld had ik enig contact fijn gevonden daar ik nog met enkele vragen zat .
Na onze schade aan ons dak van de storm in januari netjes alles betaald gekregen. Topp!!!
Teleurstellend,De ingeschakelde experts waren van mening dat er geen lek was maar slecht kit en voeg werk.terwijl mijn eigen expert wel een lek heeft gevonden...Dus heb ik onnodig een nieuwe douche cabine laten plaatsen.Toch een extra uitgave van ong 1600 euro.
Prettig, snel en goed geholpen met de schade afhandeling en betaling
Schade werd vlot, soepel en probleemloos afgehandeld.
Bereikbaarheid was moeizaam, maar begrijpelijk (meer mensen hebben schade gehad door de storm).
Wordt goed geholpen en kan het iedereen aanraden
Was kleine stormschade, maar ben uitstekend en snel geholpen.
Wij zijn content met woongarant. Ga zo door! Een tevreden klant. Bij op en/of aanmerkingen wordt dit ook opgepakt en behandeld.
Ondanks de grote drukke tijdens en na de storm steeds vriendelijk te woord gestaan, en telefonisch duidelijke afspraken kunnen maken. Klasse!!
Vanaf de schademelding tot aan de afwikkeling is alles goed en snel verlopen
Goed geholpen en snelle afhandeling. Goede service. Bedankt
Binnen twee weken alles geregeld na stormschade inclusief geld terug?
schade was snel afgewikkeld, wat nog handig was geweest tijdens het telefonisch onderhoud is dat ze hadden gemeld dat er een eigen risico van het bedrag wordt ingehouden. Ik had dit niet nagezocht in de polis waardoor er een lager bedrag werd gestort dan ingediend. Verder prima afwikkeling.
Naar mijn weten is de prijs van de verzekering niet marktconform, wanneer ik deze vergelijk met anderen. Ik overweeg een switch, zeker na de verhoging per januari.
Gewoon goed en snel bij melden en afhandeling van schade.
1e ervaring met een schade melding...wel veel werk hoor ? Wat ik overigens wel begrijp
Erg tevreden, eerste keer schade gemeld. Goed en snel afgehandeld.
Zeer snel geholpen en boven verwachting snel het schadebedrag ontvangen. Gewoon top! Verwachting overtroffen!
Maak geen reclame, zal wel als men erom vraagt mijn mening zeggen
Gelukkig niet vaak nodig gehad, maar die keer dat het voorkwam is snel en behulpzaam gereageerd.
ik ben nog niet zo lang klant bij u maar ik heb al ongeveer een jaar een schade aan mijn huis en de man die het maakt voor mij een poolse ondernemer is erg traag en is niet zo werkend maar het is nu eindelijk klaar en de rekening komt er aan en u heeft veel geduld ,hulde van mij
prima ervaring na afhandeling van gemelde schade.
Betrokken medewerkers, snelle schade afhandeling
Wij zijn nog niet zo lang klant, maar tot nu toe een hele goede ervaring.
Lekkage dak en gevolgschade tot laatste detail keurig opgelost en vergoed.
Goed geholpen en duidelijkheid en heel snel geholpen
Fijn contact, duidelijke communicatie, snelle afhandeling van de schade aan onze riolering. Ik kan niks bedenken wat beter had gekund. Top!
Na het omwaaien van onze schutting, prima en supersnel geholpen! Onze complimenten daarvoor!
Correct, professioneel en vriendelijk geholpen.
Prima service, goed afgehandeld. Enige opmerking is dat er naar mijn gevoel relatief tussen akte van cessie en het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden door RW Repair. Maar prima uitgevoerd!
Wel graag liever vooraf uitbetalen.( na offerte) nu moest ik wel groit bedrag voorschieten!
Bijzonder onprettig telefoongesprek gehad met een van de medewerkers n.a.v. mogelijke schade (bleek uiteindelijk mee te vallen, dus we hebben geen melding gemaakt). Verder geen opvallendheden, maar dat komt ook omdat er verder geen contact is geweest.
Sinds de start 2 maal een schade ingediend. één keer gebeld en geconfronteerd met de woongarant regels, ronduit onbeschoft te woord gestaan. Ik word gewoon niet geholpen als ik niet aan de woongarant regels voldoe. Na de laatste lekkage heb ik de moed opgegeven en stap in 2018 over op een ander. Begrijp dat jullie geld moeten verdienen, echter ik ben een klant en geen lastige vlieg.
Schade is snel en netjes verholpen door Koenders Multicare, Woongarant heeft dit prima afgehandeld.
Prima afhandeling van die ene schade die we ooit hadden, ondanks even wat verwarrende email over al dan niet aan te leveren stukken over bewijs eigendom hekwerk. De medewerkers waren vriendelijk en efficiënt!
goed, snel en duidelijk. Uiteindelijk een andere offerte van een schadehersteller ingediend en dat was ook mogelijk.
Prima afhandeling met snelle terugkoppeling via de mail.
2 x schade ingediend. Moest meerder keren indienen, duurde lang en nu loop er nog een schade. deze moet ik, nadat ik niet tevreden ben, zelf gaan oplossen met het in gehuurde bedrijf door woongarant. Ik vind dit niet juist. Het ingehuurde bedrijf werkt(e) voor jullie, niet voor mij.
snelle directe afhandeling van schaebedrag € 100 vanwege ziekenjuisopname geen snellere reactie
Zeer slecht, ik zet het liefste al onze verzekeringen stop bij deze maatschappij.
er werd goed mee gedacht over de schade en wat er gedaan moest worden om alles weer netjes te maken.
Even overleged hoe een en ander in zijn werk ging, kreeg duidelijke informatie. Schade laten herstellen, rekening ingediend en geld teruggekregen. Perfecte service. Bedankt!!
graag zouden wij bezwaar willen indienden tegen het oordeel van de expert. Wij zouden het op prijs stellen dat een andere exper zou komen kijken, Wijzelf hebben de keuken niet binnengezet maar ikea vriendelijke groet Diane
Het viel me tegen dat ik vanaf seconde een in een juridische gesprek gemoeid raakte. Vervolgens werd op geen moment mij advies gegeven hoe om om te gaan met mijn situatie.
Je moet met oplossingen komen. Staff geeft geen alternatieven.
Correcte snelle afhandeling van de schade zowel administratief en uitvoerend.
In eerste instantie schade afgewezen, na contact met externe schade expert alsnog uit coulance een lage vergoeding gekregen. Maar nog steeds van mening dat we zijn "genaaid" en gewoon de gehele schade vergoed zouden moeten krijgen
Naar aanleiding van lekke ramen contact gezocht met woongarant, echter waren de ramen te oud waardoor zij niet onder de dekking vielen.
mijn schademelding was voorbarig, maar het contact en de correspondentie verliepen soepel en duidelijk.
Topservice en het tegenovergestelde van een veelgehoorde mening over verzekeringsinstellingen 'ze keren toch nooit uit'.
Prima contact ook al duurde het lang aan onze kant, omdat aannemer lang op zich liet wachten. En daarnaast ook verkeerde materialen had gebruik.
Schade werd niet adequaat aangepakt, waardoor de uiteindelijke schade onnodig veel hoger is
Over het algemeen erg tevreden. Online klantomgeving en online dossier voor schade-afhandeling en communicatie zou uitgebreider kunnen en makkelijker in gebruik, maar ik ben erg tevreden hoe vriendelijk en snel de schade afgehandeld is. Deze review alleen intern gebruiken aub, niet publiceren op een website oid.
Werd goed geluisterd en begrip getoond voor de situatie. Duurde langer dan verwacht om de boel te repareren, oorzaak daarvan, lag waarschijnlijk bij het glasbedrijf.
Één belletje was genoeg om onze defecte ruit te laten vervangen. Woongarant heeft het prima voor ons geregeld. Nogmaals bedankt.
Heb op zich goede ervaringen op 1telefoongesprek na. Daarin kreeg ik te horen dat ik tevaak schade claim terwijl er dus ook vragen meegeteld worden die helemaal nooit als schade ingediend zijn. Dit heb ik als erg onprettig ervaren. De rest van alle contacten is prima verlopen.
Zeer prettig, duidelijk en professioneel. En klantvriendelijk.
Geen eerlijke schade afhandeling, de schade expert die wordt ingehuurd is zeer onbeleefd!! Het schade-bedrag wat wordt vergoed staat totaaal niet in verhouding met de opgemaakte offertes van herstelbedrijven!! Uiters slechte verzekering. Wij zijn ondertussen ook bewust aan het rondkijken naar een andere verzekering.
De schade afhandeling is op prettige wijze afgehandeld
Formulieren online om schade te melden vind ik onduidelijk en erg lang. Ook vind ik 10 werkdagen wachten op antwoord of ik überhaupt voor iets verzekerd ben veel te lang. Hoe met onze laatste schade melding is omgegaan vind ik niet juist. Ook vind ik de mensen die bij jullie te telefoon aan nemen soms erg kortaf tot aan onvriendelijk. Hierdoor zijn wij momenteel op zoek naar een andere verzekeraar.
duidelijk, transparant. Als erg prettig ervaren. enige evt verbeterpuntje. Wellicht een sjabloon of hulp bij opmaken offerte voor zelfwerkzaamheid. Is voor iemand die nog nooit een offerte gemaakt heeft best lastig :-)
Zeer slechte schade afhandeling! Epertise bureau zijn zeer onbeleefde mensen. Nemen geen offertes aan van erkend schildersbedrijf. ga zo maar door!!
Helemaal tevreden. Goed en duidelijk geholpen aan de telefoon. Duidelijke correspondentie via de mail en snelle afhandeling van de schade! Reactie van Woongarant: Wat een ontzettend mooie cijfers en goede toelichting. Wij bedanken u hartelijk dat u de tijd heeft genomen om ons deze beoordeling te geven! Met vriendelijke groet, Woongarant
Na de eerste keer de schade te hebben gemeld tevergeefs gewacht op papierwerk dat opgestuurd zou worden, waarschijnlijk is er met het invoeren iets verkeerd gegaan. Na nogmaals gebeld te hebben erg kordaat opgepakt door andere medewerker. Zeer vriendelijk en efficiënt geholpen.
Eerste tlf contact zeer onvriendelijk; rest van afhandeling prima.
ik vind het jammer dat er geen kantoor in de buurt is. dat ik niet even naar binnen kan lopen om de schade te melden en dingen te vragen. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw opbouwende kritiek. Wij hebben een en ander voor u nagekeken en kwamen tot de conclusie dat er twee kantoren heel dicht bij u in de buurt zijn (op ongeveer 4 kilometer). Bij een onverhoopte volgende schade kunt u hier terecht bij uw tussenpersoon die verder kan helpen. Wellicht is uw ervaring bij een volgende schade dan nog positiever :). Met vriendelijke groet, Woongarant
Duidelijke informatie en een snelle afhandeling! Reactie van Woongarant: Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Wij zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Ik krijg altijd het gevoel bij het melden van een schade dat ik niet geloofd wordt. Het lijkt erop dat er eerst negatief oordeel wordt gedaan. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw reactie en beoordeling van onze diensten. Wij zijn blij te vernemen dat u onze dienstverlening in totaal met een 7 beoordeeld. Wel vinden wij het erg jammer dat u onze snelheid met een 3 waardeert. Wij behandelen alle schademeldingen die wij ontvangen binnen enkele werkdagen, waarbij een verwerking op dag-basis regelmatig voorkomt. In uw dossier heeft de afwikkeling van uw schade iets langer geduurd dan gebruikelijk. Echter dat komt omdat u zelf bij ons op 19 juli jl. heeft aangegeven dat u na de vakantie en bouwvak, de schadestukken ten behoeve van uw dossier zou doen toekomen. Wij ontvingen daarop respectievelijk op 1 september, 6 en 7 september jl. de schadestukken waarna wij uw dossier verder konden afwikkelen. Wat betreft uw opmerking dat u het gevoel heeft dat wij u niet geloven bij het indienen van een schadeclaim, moeten wij u berichten dat wij het heel vervelend vinden dat u dit gevoel heeft. Wij hebben klantvriendelijkheid allemaal hoog in het vaandel staan en nemen elke schademelding serieus. Ondanks het feit dat het waarschijnlijk op een misverstand in de communicatie berust, aangezien wij in uw dossier geen aanleiding tot enige twijfel bij uw schademelding zien, mag het niet voorkomen dat een verzekerde het gevoel krijgt niet geloofwaardig geacht te worden. Dit spijt ons dan ook zeer en wij zullen dit intern met de betrokkenen evalueren. Wij hopen u bij een volgende schade beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Moeizame start via tussenpersoon die eerst wilde dat ik zelf met Woongarant contact opnam ondanks dat ze daar de tussenpersoon voor zijn. Afhandeling verder goed verlopen. Reactie van Woongarant: Wat vervelend dat de start van uw schademelding niet naar wens is verlopen. Juist om u zo goed en volledig mogelijk te kunnen informeren over de stukken die wij van u nodig hebben voor de behandeling van uw schade, kan het zijn dat uw tussenpersoon u rechtstreeks naar ons verwijst. Wij zijn dan ook blij te vernemen dat wij uw schade uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen afwikkelen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw reactie achter te laten. Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade werd serieus genomen, snelle en correcte afhandeling Reactie van Woongarant: Wat goed om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dank u voor uw tijd. Met vriendelijke groet, Woongarant
Wij hadden onlangs lekkage in de badkamer maar we zijn absoluut ontevreden over de afhandeling hiervan. Er is uiteindelijk na lang over en weer mailen een bedrag toegekend,waar eerst helemaal geen bedrag was toegekend,wat absoluut ontoereikend is om de schade te dekken. Dit is voor ons de reden om uit te gaan kijken naar een andere verzekeraar. Absoluut teleurstellend hoe er met onze schade is omgegaan Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaringen met ons te delen. Wij vinden het ontzettend jammer dat u ontevreden bent over de behandeling van uw schade. Wij hebben uw schade dossier dan ook direct intern besproken. Het is correct dat de afwikkeling van uw schade langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Dit heeft alles te maken met het feit dat er onduidelijkheid is geweest over de achterliggende schadeoorzaak. Als gevolg hiervan heeft het tijd gekost om goed vast te stellen of en in hoeverre wij uw schade konden vergoeden. Wij hebben gebruik moeten maken van onze in natura hersteller alsmede een schade-expert waarna wij uiteindelijk het deel van uw schade wat voor vergoeding in aanmerking kwam aan u hebben kunnen uitkeren. Wij kunnen ons voorstellen dat een en ander voor u te lang heeft geduurd en hadden in deze duidelijker kunnen aangeven wat het te volgen traject zou zijn. Onze welgemeende excuses voor de onduidelijkheid hierin. Met vriendelijke groet, Woongarant
De medewerkers waren heel vriendelijk en de schademelding is heel snel behandeld. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw mooie beoordeling en vriendelijke woorden! Met vriendelijke groet, Woongarant
schade werd professioneel afgehandeld. helemaal top nogmaals bedankt. Reactie van Woongarant: Wat een top beoordeling! U ook bedankt! :) Met vriendelijke groet, Woongarant
Heel behulpzaam met geleden schade van de hagelbui vorig jaar. Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo’n mooie beoordeling voor ons achter te laten. Het doet ons goed dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima en snelle afhandeling van mijn waterschade Reactie van Woongarant: Dank u hartelijk dat u de tijd heeft genomen om uw schade-afhandeling zo’n mooie beoordeling te geven. Goed om te zien dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
Het heeft 9 maanden moeten duren voordat onze dakkapellen een keer gerepareerd konden worden, omdat heel veel dingen niet duidelijk werden verteld en wij maar af moesten wachten. Zeer ontevreden! Reactie van Woongarant: Wij doen altijd onze uiterste beste om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn over onze service en vinden het dan ook ontzettend jammer dat u onze service als onvoldoende kwalificeert. Uit uw dossier blijkt dat er lang onduidelijk is geweest of uw schademelding onder de dekking van uw polis viel. Omdat er in uw dossier meerdere keren door onze schade-expert overleg gevoerd diende de worden met alle betrokken partijen, waaronder de schade-expert van de betrokken tegenpartij, heeft het langer dan gebruikelijk geduurd voordat wij een standpunt in uw dossier konden innemen. Alvorens wij u konden berichten dat wij ruimte zagen om dekking te verlenen voor uw schade, is er dan ook een langere periode verstreken. Wij begrijpen dat dit voor u te lang heeft geduurd en u hier ontevreden over bent. Wij hopen dan ook oprecht dat wij u bij een onverhoopte volgende schade beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Woongarant is er wanneer je ze een keer nodig hebt. We zijn tevreden. Reactie van Woongarant: Wat fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dat is uiteraard ons streven. Hartelijk dank dat u dit aan ons kenbaar maakt! Met vriendelijke groet, Woongarant
Aanvraag rechtsbijstand gedaan Mail voor ontvangst ontvangen
jammer genoeg 1 keer gebruik van moeten maken, maar alles is goed verlopen. Vooral telefoon en mail verkeer. Reactie van Woongarant: Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling voor ons achter te laten. Hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Woongarant
Alles zeer snel en duidelijk afgehandeld. Ook eerste telefonische contact was eeg prettig, de mevrouw dacht mee en gad goede suggesties Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en de toelichting. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
Snel geregeld, maar schadeformulier kon niet ingevuld worden via mobiel: alleen met laptop of computer Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw beoordeling. Wij kunnen u berichten dat wij druk bezig zijn onze hele dienstverlening verder te digitaliseren, om zo mee te gaan met de tijd. Wij hopen u dan ook binnen afzienbare tijd de mogelijkheid te kunnen bieden om altijd en overal vandaan een schade te melden, ook via uw mobiele telefoon. Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade werd gedeeltelijk vergoed. Alleen de vervolgschade, maar niet het herstel van de oorzaak. Dit geeft een onbevredigend gevoel en voed de gedachte dat de verzekeringsmaatschappijen er alles aan doen om zo min mogelijk te vergoeden en niet de klant te helpen. De keueknleverancier vond het ook heel vreemd en had dit nog niet eerder meegemaakt. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw mooie cijfers. Wij merken echter op dat u een onbevredigend gevoel aan de schadeafwikkeling heeft overgehouden omdat er geen dekking was voor het herstellen van de oorzaak van de schade. Het herstel van de schadeoorzaak zelf is in de basis nooit meeverzekerd. Het herstel van de schadeoorzaak, het opheffen van het eigen gebrek, zoals het verhelpen van een verstopping, komt altijd voor uw eigen rekening. Alleen bij een klein aantal met name genoemde schadeoorzaken, zoals brand wordt herstel van de schadeoorzaak ook vergoed. In de overige gevallen niet. Wij hopen u hiermee enige verduidelijking te hebben verschaft. Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Na schademelding, insturen van facturen en reparatiekosten, werd alles snel geregeld. Top. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw beoordeling, ook top! :) Met vriendelijke groet, Woongarant
Zeer prettig en goed geholpen door verschillende medewerkers Reactie van Woongarant: Heel hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Wij zullen de medewerkers in kwestie laten weten dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
De laatste schade die ik gemeld heb, heb ik zeer negatief ervaren. We hadden een vochtplek in ons woonkamer plafond We hebben boven geen water. Toch wil degene die ik gesproken heb dat mijn vloer boven word open gebroken om te kijken waar het water vandaan komt. En een loodgieter de verwarmingsleidingen komt nakijken. Als onze verwarming water verliest dan zagen we dat wel op de meter, en zou de vlek wel groter worden. Te gek voor woorden. Waarschijnlijk is er iets van drinken omgevallen en tussen het laminaat zijn weg naar het plafond gevonden heeft. Wij gaan ons eigen echt niet in de extra onkosten laten jagen om boven onze vloer open te breken, en een loodgieter voor niets te laten komen. Ik ben me aan het oriënteren om over te stappen naar een andere verzekering Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Omdat u de schadebehandeling als negatief heeft ervaren, hebben wij in uw dossier gekeken om af te leiden waar dit aan ligt. Wij zien echter dat wij ondanks een herinnering geen stukken van u mochten om uw claim te kunnen beoordelen. Uiteraard zijn wij bereid om uw schade te beoordelen. Mocht u dit wenselijk vinden dan kunt u de schadestukken alsnog aanleveren of even contact opnemen met onze schadeafdeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
Het is jammer, dat na ruim drie en een halve maand mailen, op mijn verzoek en met tussenkomst van de Hypotheker in Stadskanaal, er een onafhankelijk expert in werd geschakeld, waardoor ik uiteindelijk in het gelijk werd gesteld en de waterschade geheel vergoed kreeg. Reactie van Woongarant: Wat vervelend te vernemen dat de behandeling van uw schade langer heeft geduurd dan nodig is geweest. Wij hebben uw dossier intern geëvalueerd en zijn van mening dat zaken niet zo voorspoedig afgewikkeld zijn als had gemoeten. Wij dienen over een compleet schadedossier te beschikken om tot afwikkeling van een schade over te gaan, maar hadden op het moment dat bleek dat u bepaalde informatie niet kon leveren, eerder een schade-expert moeten inschakelen om samen met u de schade door
te nemen. Wij nemen de verloop van uw schadedossier dan ook mee als leermoment voor de toekomst en willen u hartelijk danken voor de tijd die u heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Woongarant
Niet klantvriendelijk overweging om alles over te zetten naar een andere partij Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij vinden het jammer dat u onze service als onvoldoende kwalificeert.
Wij hebben uw schadedossier bekeken, maar kunnen nergens uit afleiden dat er zaken niet goed gegaan zijn bij de behandeling van uw schade.
Wij nemen dan ook even contact met u op zodat wij kunnen kijken waarom u zo ontevreden bent en of wij hier nog iets aan kunnen doen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima geholpen met schade ontstaan door lekkage, compliment ! Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw compliment en uw goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Woongarant
We kregen na indiening razendsnel reactie en nadat we zelf wat traag waren met reageren kregen we opnieuw een reminder. Schade werd snel en vakkundig afgehandeld. Reactie van Woongarant: Wat een super beoordeling! Echt leuk om te zien dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons zo’n mooie beoordeling te geven. Met vriendelijke groet, Woongarant
Teveel gedoe, te lang gewacht voor oplossing. We hebben 6 weken zonder douche gezeten. We moesten zelf vaak achterna bellen om er vaart achter te zetten. Uiteindelijk zeggen jullie dat het niet vergoed werd, waar we twijfels over hebben omdat er 2 verschillende hypotheses werd gesteld. Jullie hebben gekozen voor wat jullie beter uitkwam. Nee we zijn er niet blij mee Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij verbeteren graag onze dienstverlening en hebben dan ook direct gekeken of er bij de behandeling van uw schade zaken niet goed zijn gegaan. Uit uw dossier blijkt dat wij vanaf de schademelding direct onderzoek hebben laten uitvoeren en wij u binnen 10 dagen hebben bericht dat uw schade helaas niet onder de dekking van uw verzekering viel. Doordat u echter natuurlijk wel schade had die niet zomaar opgelost was, kunnen wij ons voorstellen dat het voor u zeer vervelend was om nog enige tijd niet van uw douche gebruik te kunnen maken. Wij begrijpen dat dit teleurstellend was en hopen u dan ook bij een volgende schade beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Alles is prima verlopen. Goede service gekregen . Reactie van Woongarant: Goede service staat bij ons heel hoog in het vaandel. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima verlopen. Netjes gewerkt. Keurige werklui. Moest wel zelf aantal keer bellen, na herstel van vepaald gedeelte, wanneer er vervolg zou komen voor de volgende fase. Maar ook dat is prima opgelost Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze schadeafwikkeling te beoordelen. Ook uw feedback is voor ons zeer waardevol, wij vinden het fijn om te zien dat u, ondanks het feit dat u zelf een aantal keer heeft moeten bellen, toch tevreden bent en streven ernaar om u bij een volgende schade nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Het is wel erg jammer dat de medewerkers erg duidelijk laten weten dat er gekeken word naar de laagste offerte. Zeker als ze eerst zeggen dat er geen verbetering gedaan mag worden nav de schade, maar als dat bedrag lager uitkomt dan mag die offerte plots wel gebruikt worden. Iets subtieler in de communicatie zou wel handig zijn voor de klantvriendelijkheid en de schone schijn.
initieel wordt via mail gemeld dat de doorlooptijd veel te lang duurd (ik had een initiele deadline van 5 werkdagen): "Binnen drie werkdagen vanaf ontvangst versturen wij u een schriftelijke ontvangstbevestiging. Zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen zes werkdagen vanaf ontvangst neemt de juridisch specialist telefonisch of schriftelijk contact met u op over de zaak. " Mondeling werd wel gezegd dat er met spoed iemand toegewezen zou worden en dat is ook gebeurt, dank daarvoor. Op basis van de formele communicatie was ik daar niet ze zeker van. Dit heb ik me zorgen om gemaakt. Uiteindelijk prima geholpen door DAS.
Heb een grote waterschade gehad. In eerste instantie was de mevrouw aan de telefoon wel vriendelijk maar niet begripvol. Volgens haar kon het allemaal niet. Kreeg het idee dat ze me niet geloofde. Dat heb ik niet als prettig ervaren. De verdere afwikkeling ging prima. Heb netjes gedaan wat er gevraagd werd. De expert was heel netjes en heel redelijk. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij vinden het vervelend dat u het gevoel heeft dat onze medewerkers u wantrouwden. Het is goed mogelijk dat onze schadebehandelaars wat verder doorvragen bij de aanname van een schade omdat zij een totaalbeeld van de schade willen krijgen om te weten welke stappen zij moeten ondernemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van wantrouwen is absoluut geen sprake, wij betreuren het dan ook zeer dat dit zo bij u is overgekomen en zullen dit intern verder nog even evalueren. Met vriendelijke groet, Woongarant
Jullie moeten mee gaan met te tijd via app foto kan door sturen op site meer van welke glas of bouw bedrijf terecht kan iets door schade kapot is gegaan of door ander , alles opsturen na jullie ook vervelend daarom zo app Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw suggestie. Woongarant gaat mee met haar tijd en wij blijven ons ook ontwikkelen. Wij hopen u in de nabije toekomst dan ook de mogelijkheid van schade indienen via een app te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Woongarant
3x is scheepsrecht. Ik ga op zoek naar een andere verzekering. 1. Ze weigerden om het door een specialist genoemde reparatiebedrag voor een beschadigde parketvloer a.g.v. een lekkage te vergoeden. 2. Ze weigerden om de playstation-3 van een kennis te vergoeden, nadat mijn zoon per ongeluk de PS-3 van tafel af had gelopen en dat ding het niet meer deed. Reden? De eigenaar had geen factuur meer. Terwijl ze dat vantevoren wisten, wij van alles moesten opsturen, foto's, verklaring van eigendom, factuur en verklaring van een reparateur... 3. Na een in het dak ontstane gat en de gevolgen, geweigerd om zelfs na wederom heen en weer geschrijf en gemail van documenten, van o.a. de dakdekker, simpelweg door Woongarant gesteld dat er sprake is van een constructiefout en dat ze niks uitkeren.
Schades worden snel en naar behoren afgehandeld. Reactie van Woongarant: Goed om te horen. Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
Gaat om ruit van onze voordeur. Schade werd keurig opgenomen. Na weken niks gehoord te hebben zelf gebeld.... ruit is niet gedekt was hard veiligheidsglas en middendeel was gestraald. Ruit viel niet onder dekking moest zelf ruit regelen. Ruit was verder niet exclusief of prijzig snap niet waarom deze niet vergoed wordt. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw reactie. Uit uw reactie maken wij op dat er zaken niet helemaal goed zijn gegaan bij de behandeling van uw schadedossier. Onze schadebehandelaars zullen uw dossier nogmaals beoordelen en nemen op korte termijn contact met u op. Met vriendelijke groet, Woongarant
Wij zijn erg tevreden over Woongarant. We hebben helaas meerdere keren beroep moeten doen op onze verzekering en dit is steeds duidelijk en snel opgelost. Dat is fijn, want als het zover komt de verzekering in te roepen dan is hier vaak een vervelende reden voor. Het enige dat ons een beetje is tegengevallen is de "waarschuwingsbrief" waarin gewezen werd op onze bovengemiddelde 3 gemelde schades. Ik snap de gedachte achter deze brief maar de woordkeus kan beter. We voelden ons nu een beetje neergezet als profiteurs in plaats van klant, en dit heeft een wat negatief gevoel achtergelaten. Zonde, want we zijn juist erg tevreden.
I had not received proper information what documents should I provide. Opportunity for solving the problem by your own people was not provided. I was not even provided conditions of the insurance. I am considering legal action against the described case. Reactie van Woongarant: Wat jammer dat u onze informatieverstrekking als niet voldoende heeft beschouwd. Wij zien dat er nog enkele stukken missen in uw dossier. Onze schadebehandelaars zullen nagaan welke informatie er nog precies mist en nemen dan contact met u op om telefonisch een en ander door te nemen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Je belt met Woongarant, volgt aanwijzingen op, moet daarna meerdere malen uitleggen en bewijzen en met allerlei tot in detail gespecificeerde facturen over de brug komen en als dat niet lukt, krijg je snel een reactie dat de verzekering niet uitkeert. Het zal wel aan mij liggen dat ik eerlijk ben. Maar common!!... een Playstation 3 weigeren te vergoeden terwijl mijn zoontje per ongeluk het apparaat van de kast af had getrokken, maar de eigenaar niet meer de originele bon had liggen? Het apparaat is nagekeken, factuur van de reparateur is opgestuurd, alles geleverd wat men bij Woongarant wilde hebben en later een bericht krijgen dat het dossier is gesloten omdat er geen originele factuur was. In de twaalf jaar dat we onze woning hebben en met deze maatschappij in zee zijn gegaan voor aansprakelijkheid, inboedel en opstal hebben we 3 keer beroep op hun gedaan. En 3 keer teleurgesteld. Op het moment dat het kan, stappen wij eruit! Als je niet bereid bent om te liegen, overdrijven en de mazen in de regels op te zoeken, dan word je door Woongarant bij de neus genomen. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Uit uw bericht maken wij op dat u erg ontevreden bent over de manier waarop wij de door u geleden schades hebben vastgesteld en dat u vindt dat u teveel informatie moest aanleveren. Wij hebben alle door u genoemde schadeclaims uitgebreid bekeken. Gebleken is dat wij eenmaal uw schade hebben afgewezen omdat deze niet onder de dekking van uw verzekering viel. De schade inzake de Play Station, hebben wij inderdaad gesloten. Echter pas nadat wij de betrokken partijen meerdere malen verzocht hadden om op enige wijze informatie aan te leveren. Indien er geen aankoopbewijs meer is zijn er altijd andere mogelijkheden. Wij proberen mee te denken met alle betrokkenen. In deze hebben wij echter nooit meer iets vernomen van de betreffende benadeelde waarna wij niet anders konden dan uiteindelijk het dossier sluiten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u teleurgesteld bent dat niet alle schade vergoed werd. Wij hopen alleen ook op uw begrip dat wij om een schade vast te kunnen stellen, wel bepaalde informatie nodig hebben. Met vriendelijke groet, Woongarant
Het verwerken van de melding van gladschade duurde enkele dagen, dit is te lang als er een acuut probleem is. Ik heb zelf een bedrijf ingeschakeld om dit op te lossen, gelukkig is dit helemaal vergoed. Reactie van Woongarant: Dank u wel voor uw beoordeling. Wij maken uit uw verhaal op dat u tevreden bent, maar wel het gevoel heeft dat wij bij een acuut probleem niet snel handelen. Het is correct dat wij een “niet-spoed” melding binnen enkele dagen afwikkelen. Voor spoed zaken staan wij echter dag en nacht voor u klaar. Mocht u in de toekomst nogmaals geconfronteerd worden met een schade waarbij u van mening bent dat deze direct verholpen moet worden, kunt u dan ook 24 uur per dag contact met ons opnemen, waarna wij direct actie zullen ondernemen. Ons telefoonnummer en het alarmnummer vindt u op uw polisblad en op onze website. Met vriendelijke groet, Woongarant
In eerste instantie werd de schade gelijk vergoed, indien wij een offerte indiende. Daarna kwamen er wat meer kosten bij en toen is de expert komen kijken. Eigenlijk vonden wij dat helemaal prima. Daarna ging de communicatie iets minder goed en moest ik zelf bellen hoe het er nu voorstond. Verder met de afwikkeling en betaling zijn wij dik tevreden. Dit is geen kritiek, maar misschien zijn het punten tot verbetering. met vriendelijke groet, Gini Sala- van der Zwan Reactie van Woongarant: Dank u wel voor uw mooie cijfers en positieve reactie. Wij nemen uw verbeterpunten serieus en zullen deze met onze schadebehandelaars bespreken. Met vriendelijke groet, Woongarant
De service is in verrglijking met de premie wat wij betalen slecht. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw tijd om een beoordeling achter te laten. Maar wat vervelend dat u onze service slecht vindt. Wij hebben uw schadedossier dan ook doorgenomen en hebben daarin gezien dat u heeft aangegeven dat er onduidelijkheid is geweest over documenten die wij wilden ontvangen. Deze informatie hadden wij helaas echt nodig om uw schade af te ronden. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u voelde alsof u wij u wantrouwden, echter dat is absoluut niet het geval. De documenten worden alleen gevraagd om een correct en volledig beeld van de schade te krijgen. Op het moment dat wij de documenten ontvingen hebben wij direct uw schade behandeld en u binnen enkele dagen akkoord gegeven om tot reparatie over te gaan. Mocht u bij een volgende schade vragen hebben over in te sturen stukken kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Bereikbaarheid en snelheid van schade melden en bekijken is prima! Maar op het moment dat er schade hersteld wordt wordt het als prutswerk afgeleverd! Bijv: mijn plafond glad laten stucen door lekkage kwam er iemand mijn plafond opnieuw witte met het gevolg dat ze een structuur roller gebruikt hebben na melden hebben ze alles geschuurd en nogmaals gewit maar het is nooit meer zo mooi als de oude staat. Lampen kamp en gordijn rails gevraagd of ik het er af mocht halen was niet nodig zit nu onder de verf vlekken. Muur is afgeplakt met tape waardoor verf los liet van de zij wanden moest opnieuw (zelf gedaan) badkamer tegels moesten 2keer gedaan worden omdat ze alles schots en scheef hadden gelegd uiteindelijk na melden bij de 2de keer een proffesioneel schadebedrijf ingezet. Ik zelf vind het niet echt een aanrader ik geef liever de schade door en laat iemand komen kijken en wil dan een geld bedrag (retour) en schakel zelf iemand in of doe het zelf zodat het helemaal gedaan wordt zoals mijn wensen zijn. Reactie van Woongarant: Bedankt voor het geven van uw mening over onze dienstverlening. Uit uw reactie blijkt dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de schadeherstelservice waardoor u nu liever geen gebruik meer maakt van deze dienst. De kwaliteit van onze schadeherstelservice vinden wij van groot belang om schades naar tevredenheid af te wikkelen. Uiteraard komt het een enkele keer voor dat zaken de eerste keer niet uitpakken zoals van te voren werd gedacht en een schade niet naar algehele tevredenheid wordt hersteld. In zo’n geval bekijken wij per situatie wat wij kunnen doen om de schade alsnog naar tevredenheid af te kunnen afwikkelen. In uw dossier heeft de hersteller uw klacht zelf ter behandeling genomen en wij zijn dan ook blij te vernemen dat deze naar tevredenheid is opgelost. Wij hopen dat u in de toekomst bij een onverhoopte schade evengoed weer beroep doet op de herstelservice want wij zijn u graag van dienst en zijn er trots op dat wij deze service kunnen aanbieden. Uiteraard bent u hier echter ten alle tijde vrij in en mag u uiteraard ook zelf een hersteller inschakelen om uw schade op te lossen.
Met vriendelijke groet, Woongarant
Moeilijke afhandeling.meer dan 3 maanden met schroeven in de deur gezeten.ik overweeg om een andere verzekeraar te nemen Reactie van Woongarant: Wij vinden het heel vervelend dat u onze schade afhandeling als niet voortvarend heeft ervaren. U stelt terecht dat de afwikkeling van uw schadedossier te lang heeft geduurd. Wij zien uw reactie dan ook als een leermoment. Wij zullen er samen met onze herstellers voor zorgdragen dat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen en vertrouwen er dan ook op dat wij u bij een volgende schade sneller van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Overstap ivm totaalpakket bij andere verzekeraar en geen goede ervaring met verzekering na brand bij buren Reactie van Woongarant: Wij betreuren het dat u de afwikkeling van uw schade als niet prettig heeft ervaren en u uw polis heeft opgezegd. Wij zullen uw dossier dan ook evalueren met alle betrokken partijen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om te reageren. Met vriendelijke groet, Woongarant
Hele goede service geleverd door het reparatie bedrijf - RW Repair, echt top! Reactie van Woongarant: Bedankt voor het mooie compliment! Uiteraard ook namens RW Repair! Met vriendelijke groet, Woongarant
Tot nu toe de schade prima geregeld en goed behandeld. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven. Met vriendelijke groet, Woongarant
Jammer dat we voor een en dezelfde schade twee keer eigen bijdrage moesten betalen. Verder snelle en correcte afhandeling.
De ene keer gaat de afhandeling heel snel en soepel, de andere keer is de communicatie niet zo duidelijk. Ligt misschien ook afhandeling per persoon.
Ik vond het vervelend dat ik eerst op pad werd gestuurd naar een keukenboer om een offerte voor een nieuw keukenblad te laten maken. Mijn man moest er speciaal vrij voor nemen en we moesten onze gehandicapte dochters meenemen ivm geen oppas en na het zien van de foto kwam een hersteller het aanrechtblad repareren. Had ons dan eerst een foto laten sturen om te beoordelen. Had ons een vrije middag en heel veel tijd en moeite gescheeld. En dossier werd al gesloten voor de schade goed afgehandeld was. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw reactie. Uit uw verhaal blijkt dat wij u niet goed geïnformeerd hebben over de mogelijkheden die wij kunnen bieden middels onze herstelservice. Wij zijn erg trots op onze herstelservice en streven er dan ook altijd naar om de mogelijkheden van herstel door onze herstelservice direct bij melding van de schade aan te geven aan onze verzekerden. Wij vinden het heel vervelend dat wij dit bij uw schade niet hebben gedaan, waardoor u zelf zaken heeft moeten aanleveren. Onze excuses hiervoor. Wij zullen uw dossier intern evalueren en ervoor zorgdragen dat dit niet meer voorkomt. Met vriendelijke groet, Woongarant
Twee keer vrij snel achter elkaar schade gemeld bij woongarant. Beide keren heel netjes en snel afgehandeld. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat wij u beide keren goed hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Woongarant
Deze verzekering is onmenselijk! Na 3 maanden bellen, mailen en klagen nog steeds niks vergoed! Contact met de expert vanuit hun is heel slecht. Reageert nergens op telefoon en mail. Bel je hun zelf komen ze met een voorstel terwijl de offerte veel meer bedraagt. Ze weten alles beter en alles moet voor minder ondanks dat de schade veroorzaker bekent is en bereid is om dit gewoon goed te vergoeden. Niet aan te bevelen.
Recent acuut paniek in huis. Liters water vanuit plafond in woonkamer; centrale waterkraan uitgezet, vele emmers neergezet om schade aan houten vloer e.d. te beperken. Conclusie woongarant: geen dekking gezien het door "water uit de muur komt", bel zelf een herstelbedrijf. Voor mij een onverwachte uitkomst, weinig ondersteuning gekregen en slechte communicatie vervaren vanuit woongarant.
Vreselijk idd. Ik moet incasso kosten betalen omdat zij per ongeluk een bedrag naar mij hebben over gemaakt. En de dreig mails die ik krijg, niet normaal.
Claim ik na jarenlang premie betalen eens een ruitje, en dan krijg ik het niet eens vergoedt. Wat een graaiers. Ik ga er weg. Geen aanrader. Moet er niet aan denken wat er gebeurd als ik echt grote schades moet aanmelden.
Hele slechte service. Geen reactie op emails, geen communicatie, enorme arrogantie. Niet aan te bevelen. Wij gaan op zoek naar een andere verzekeraar.
Zeer slechte verzekering!, nadat een dronken automobilist ons huis geramd heeft, zitten wij met een schade van 13500 euro geoffreerd door 2 verschillende aannemers) Al wat Woogarant vergoedt is amper 6000 euro, waardoor wij geen reparaties kunnen laten uitvoeren. Niet mee in zee gaan mensen, er zijn verzekeraars, dit is een oplichter!
Erg slechte ervaring, wouden mijn deur niet vervangen na een inbraak. Zelf iemand ingehuurd die volgens mij veel goedkoper was, maar ik mocht de offerte van de partij van woongarant niet inzien. Het enige wat ze wilden doen is de partij die woongarant had ingehuurd de schade laten repareren. Daarna overgestapt naar een andere verzekeraar, deze bevalt me veel beter. Nooit weer woongarant!
eze verzekring helemaal niet aanbevolen. Ze zijn bliksem snel met reageren op een schade melding. Dan komt iemand langs die ze ingehuurd hebben alsof ze zelf geen mensen in dienst hebben. je krijgt continu met andere te maken als je een schade gemeld hebt. Ze zijn makkelijk met het beoordelen van schade's tijdens het afsluiten van de verzekering kwam niemand langs om te kijken, toen ik het huis kocht had ik ook geen scheurtjes in mijn muren. Die zijn na 3 jaar zelf onstaan omdat de hele straat last heeft van verzakking. Weet je wat er gezegd werd ja meneer achterstallig onderhoud is uw eigen gedoe.Al 6 jaar verzekerd premie is van 24 naar 37 gestegen zit geen rechtsbijstand verzekering bij. binnekort een andere verzekering dank je wel Slechte ervaringen met De woongarant na 6 jaar kleine vergoeding gekregen op een lekkage vanuit het dak. Lees eerst de polis voorwaarden voor de sluiting beste mensen. je sluit zo'n verzekering om je in te dekken van schades en al en niet om beetje bij beetje verzekering kas rijk te maken Sniekende achter het wet sluipende sluwe moderne dieven. Ze moeten een keer allemaal op de schop en streng gecontroleerd worden. En de waarborgfonds van de staat mag ook op de schop nergens voor nodig daar word je ook niet geholpen met je schade vragenlijsten van hier tot tokio
Reparatie kosten van lekkage werd niet vergoed en dat was behoorlijk bedrag.
Toen we thuiskwamen van vakantie bleken we een lekkage te hebben gehad aan onze dakkapel. Er was een grote gele kring in het plafond met een gat waar water uit druppelde. Na onderzoek door een vakman bleek er naast een lek in het dak, ook een teveel aan isolatie aangebracht te zijn door de vorige bewoners. Toen we de schade met het verhaal van de vakman hadden doorgegeven aan Woongarant bleek deze niks uit te keren. Als argument werd gebruikt dat in de voorwaarden staat dat er bij bouwfouten niet wordt uitgekeerd. Deze verzekering nam ik met het idee dat mijn gezin bij dit soort ongelukken niet voor nare financiële verassingen komt te staan. Ik kocht een stukje zekerheid. Dit bleek helaas, toen ik deze verzekering voor het eerst nodig had, niet het geval. Ik ben dan ook behoorlijk teleurgesteld. Men heeft kennelijk de voorwaarden voor de consument zo ongunstig gemaakt, dan ze zelden uit hoeven te keren. Deze verzekering is dan ook naar mijn idee zinloos. -Wat had ik verwacht van Woongarant: Dat de plaats van de lekkage niet zou worden vergoed (versleten dakleer), maar de vervolgschade wel (de rotte balken en het binnenplafond als gevolg van de schade).
zeeeer slechte communicatie, waardeloze expertiese, na ontzettend veel geduld en doorzettingsvermogen (daardoor niet de goede oplossing voor het probleem) eindelijk de vergoeding alleen dan blijkt er nog even een eigen risico aan te zitten dus blijt er een schadepost over!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen