Woongarant Inboedelverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (229 reviews)

Woongarant Verzekeringen Ervaringen

Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ten behoeve van cliënten van De Hypotheker.

Voordelen van Woongarant:

  • Onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening
  • Bijzondere producten en diensten gebaseerd op de behoeften van klanten
  • Speciaal voor klanten van de Hypotheker

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij Woongarant

De Woongarant Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaaarden'.

De Woongarant Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.

De Woongarant Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Woongarant Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Woongarant Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 13 februari 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

De Hypotheker Commercial Kantoor (2010)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de Woongarant Inboedelverzekering

gelukkig niet vaak nodig, maar nu even wel, maar door de snelle oplossingen en servcie, echt voelt prettig
Je betaald veel geld per maand en als je dan eens schade hebt krijg je niet eens de complete vergoeding terug zo als bij andere verzekeraars
Goede afhandeling allen dat de email in de spambox komt is volgens mij onprofessioneel.
Als erg prettig ervaren wanneer ik een aantal weken geleden contact had gelegd na de inbraak in mijn kelder box. Goed contact en prettig gesprek. Duidelijk wat er verwacht wordt en aangegeven wat er van mijn gevraagd wordt. Uitbetaling van de schade had ik niet zo snel verwacht, des te fijner was het dat ik al zag dat het op de rekening stond. Ik zou iedereen woongarant aanbevelen!
Ik wil jullie bedrijf een groot compliment geven! WoonGarant werkt snel en duidelijk.
Everything was fine, the staff was very helpful and polite. Happy with the service!
Klant onvriendelijke en duurt allemaal veel te lang weing tot geen terugkoppeling
Mijn schade volledig vergoed en het geld binnen een paar dagen op de rekening. Precies wat je wilt van een verzekering. Helemaal fijn.
pratende met vrienden en collega's kwam ik er achter dat andere verzekeraars veel flexibeler zijn in de afwikkeling Ik heb voor het eerst in mijn leven iets gedeclareerd. Het betrof een ipad. Naar nu blijkt wordt het scherm van een ipad nooit gerepareerd maar opgestuurd naar Apple en vervangen. Interpolis keert in een vergelijkbare situatie bij een ipad van slechts enkele weken oud het aanschaf bedrag direct uit. Ik heb dus geen slechte ervaring met Woongarant, maar zou het om bovenstaande reden ook niet aanbevelen.
Erg prettige ervaring. Ben super geholpen. En ook erg fijn dat ze er begip voor hadden! Toppers!
Brief gekregen dat wij te vaak schade aan de mobiele telefoon hebben gehad en dat dit er toe leidt dat we een brief kregen dat dit niet kan. Wij hebben 4 kinderen en dan kan dit gebeuren. Zet anders in de voorwaarde dat dit niet verzekerd is. Maar dan ook geen premie natuurlijk.
1e telefonisch contact zeer prettig. Duidelijk, inlevend en geruststellend. Indienen schademelding via internet verloopt goed. Staat duidelijk vermeld wat de reactie tijd is en dat wordt waargemaakt.
Deze schadeafhandeling ging snel en doeltreffend.
Fijn dat de schade zonder teveel gedoe afgehandeld is.
De schade aan mijn laptop werd snel en correct afgehandeld, helaas duurde de reparatie zelf wel erg lang (bijna twee maanden) maar is wel perfect uitgevoerd.
Het ging om mijn 1e schade, hopelijk de laatste. Maar de ervaring was ronduit prima!
Schadeafhandeling onvoldoende vanwege procedure en duur. Verder geen opmerkingen.
Verder tevreden voor hoe er is omgegaan met de aanvraag en de schadeverwerking
Cijfer snelheid schadeafwikkeling een 5 omdat er 5 werkdagen worden aangegeven voor afhandeling van een dossier. Dat ik pas ook reactie kreeg na 5 werkdagen. Met nadeel dat het weekend er tussen zat.
Voordat de schade zich voordeed was ik de woongarant verzekeringen al aan het vergelijken. Nu na deze vlekkeloos verlopen afhandeling ben ik in tweestrijd om wel of niet over te stappen. Prijstechnisch kan het een heel stuk goedkoper! Maar is het gras net zo groen als bij de concurrentie?
Ik zou WoonGarant ook zeer aanbevelen. Ze zijn snel met reageren en erg behulpzaam.
In alle jaren is dit de 1e keer dat ik gebruik heb moeten maken van mijn verzekering. Wat voor mij vervelend was dat de feestdagen gedurende de afhandeling er tussen zaten. Verder goed begeleid.
Prima, geen op- of aanmerkingen. Snelle afhandeling.
ondanks dat mijn telefoon te oud was om schade te kunnen verhalen heb ik toch nog 10 % vergoeding gekregen, en het stond snel op mijn rekening. bedankt!
Goed bereikbaar, medewerkers denken mee. Correct en snel afgehandeld
Prima ervaring. Na advies van de expert snelle uitbetaling van de schade.
Vind het heel jammer dat ik niet meer terug krijg voor mijn iPad. Ik betaal genoeg premie en dan krijg ik maar 19.99 terug. Ik zit nu zonder iPad want voor dat geld heb ik geen nieuwe....
Omdat we geen bon meer hadden was het eerst moeizaam. Toen telefonisch contact gehad en daarna snelle afhandeling. Tevreden met de oplossing.
Wellicht gezien de geleverde documenten en factuur en duidelijke omschrijving en de leeftijd van de beschadigd goed was inspectie overbodig geweest.
Schade netjes afgehandeld en snel uitbetaald. Dank jullie wel.
Goed en snel behandeling maar wel een lage schade vergoeding ( had hoger verwacht )
Goede afwikkeling kregen het totale schade bedrag terug ondanks dat deze wat hoger was dan geraamd.
Prima. Verder gewoon dik in orde. Alleen een beetje onwennig omdat ik nooit iets aangeef, hierdoor wist ik niet of ik de juiste weg bewandelde.
Als ik iemand nodig heb is er altijd iemand aanwezig met goed advies.
2 mails met vragen ipv 1 mail wat meer tijd had gescheeld.
Goede afhandeling met vriendelijke medewerkers. Gelukking nog aandacht voor de praktijk en niet enkel invul- en afvinklijsten.
4 keer de gevraagde stukken doorgestuurd in 2 maanden tijd ,en dan nogmaals de stukken opvragen . Wat voor een bedrijf is dit ? zijn ze wel helemaal goed daar naar mijn mening willen ze mij aan het lijntje houden en niets uitbetalen. BAH
Prima service, snelle reactie, goede afwikkeling.
Het vinden van hoe en waar er gedeclareerd kan worden moet grondig worden aangepakt
Ieder jaar verhogingen zonder concrete toelichting (anders dan generiek verhaal) - mindere ervaring, want krijg er weinig voor terug. Maar nu ik dit jaar een kapote telefoon had, werd deze schade wel snel afgehandeld, positieve ervaring.
Mijn schade was zeer snel opgepakt en beoordeeld ..kon mijn toestel laten repareren . Aangezien ik het zelf moest voorschieten en ik uitgelegd heb dat ik fiancieel krap zat ..hebben ze me meer dan de helft voorgeschoten .
Onjuistheid in mailverkeer. Woongarant geeft aan een bedrag uit te keren maar blijkt dan een percentage daarvan uit te keren. Wat overigens eem schijntje is van de waarde van de 3d tv waar het om gaat.
Prima alleen ik had graag de optie van het toestel thuis ophalen en weer afleveren eerder geweten.
Ik had geen ervaring met schade melden aangezien dit mijn 1e schade was, maar na opsturen van ontbrekende en aanvullende info was alles snel geregeld. Wellicht kan benodigde info vooraf beter worden aangegeven?
Prima. Duidelijke communicatie, snelle afhandeling. Ik was blij!
volgens jullie incasso gemist, echter met bank gebeld en die zei dat bij jullie lag. Vervolgens ben ik 24 uur niet verzekerd. Erg slecht, in 12 jaar niet 1 incasso gemist, verwacht op zijn minst wel belletje, Medewerker Suzanne kon niet voor me doen!!
Veels te duur aan het worden. Ga maar opzoek naar een andere maatschappij.
Het zou fijn zijn als je de mail met rekening instuurt dat je even een bevestiging van ontvangst krijgt dan weet je dat de mail in behandeling is. Deze mail heb ik gemist. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw beoordeling. Op onze mailbox zit een automatische beantwoorder. Wij zullen nagaan waarom dit bij u niet is gebeurd. Wij zijn blij te vernemen dat u verder tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
Alles was prima. Zowel telefonisch contact als schriftelijk via de mail. Snelle en duidelijke afhandeling. Je weet waar je aan toe bent en wat er verwacht wordt.
Uiteindelijk was alles in orde gemaakt, maar het was voor mij een hele bizarre ervaring om steeds zelf te hoeven bellen zodat mijn dossier verder kon in het traject.
Heel fijn en duidelijk begeleid. Erg prettig want nog niet veel ervaring met schades in huis.
Helaas al diverse malen gebruik moeten maken van de verzekering (schade gelopen door toedoen van derden) Maar de afhandeling hiervan is geweldig.
Terugbetaling was kwijtgeraakt. Pasctoen ik erom vroeg kreeg ik het geld. Voelde beetje als leuren om eigen geld
Die zijn wel goed, ook de afhandeling gaat erg probleemloos. Ik weet niet of het gebruikelijk is om als er offerte bon gemaakt is, die voor te schieten ?.
Prima ervaring, zijn tevreden over de afhandeling
Super goed geholpen door verschillende medewerkers van Woongarant. Ook nog uit coulance onze onderzoekskosten (niet in de verzekering) toch vergoed gekregen! Erg fijn!
Uitstekend! Schade online ingediend en een paar dagen later een positieve reactie en nog een dag later was de schade uitgekeerd.
Voor de rest vlotte afhandeling zonder problemen.
Het duurt te lang (2/3 weken) voordat een relatief kleine schadeafhandeling bij jullie afgehandeld is.
Prima, snel. Communicatie kan wat mij betreft wat duidelijker.
Zie vorige toelichting en voor de rest ben ik netjes en goed geholpen en te woord gestaan en moet me eigen er maar bij neerleggen als klant dat dit de regels zijn.
Super! Alles verliep voorspoedig en was snel afgewikkeld
Al met al een slechte ervaring in deze zaak. Ook heeft het lang geduurd. Wanneer ik belde kreeg ik, op een enkel geval na, geen medewerking. Antwoord: Nee meneer, Woongarant heeft 5 dagen de tijd om te reageren. Totaal geen medeleven.
Jullie hebben snel en adequaat een schade-expert naar ons gestuurd en deze heeft ons goed geholpen. De woninginbraak was bijzonder naar maar door jullie is de schade en ontvreemde apparatuur zo goed mogelijk vergoed en verzacht. Dank!
Matig. Communicatie niet altijd duidelijk. Om zaken vragen die bij aanlevering niet nodig blijken te zijn. Afhandeling duurt veelal langer dan gecommuniceerd.
Eerste keer ooit een schade ingediend en het is helemaal goed gegaan. Alles duidelijk. Bedankt !
Hele goede ervaring. Had voor het eerst schade na 9 jaar en werd goed geholpen. Duidelijke uitleg en communicatie.
It was very poor customer service. My house was broken December 26 2017 and today is 28th May 2018 and still my house is not fixed. Very very poor service. I had a very terrible expereince getting the claim to fix my door . Again still not yet fixed.
Zeer traag. Na elke vraag via mail duurt het minimaal 5, maar meestal meer werkdagen voordat je antwoord krijgt en dan volgt weer een vraag en duurt het weer een week, enz. Heb spijt dat ik ben overgestapt.
Onze babyfoon begaf het. En jammer genoeg geen bon meer. Echter na het opsturen van onze kapotte babyfoon heeft woongarant het vergoed. De afhandeling was super snel, je word duidelijk op de hoogte gehouden van de afwikkeling. En inmiddels hebben we weer een nieuwe babyfoon. Erg blij met deze fijne service!
Snelle reacties, per mail, waarin helder en duidelijk wordt gecommuniceerd. Niet alleen mbt het wel of niet vergoeden, maar ook over de periode die de uiteindelijke afhandeling in beslag zal nemen e.d. Reactie van Woongarant: Wat een prachtige beoordeling, we worden er stil van :-). Dank u wel dat u ook zo duidelijk heeft toegelicht waarom u zo tevreden bent, dit vinden we heel fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Woongarant
Vond uiteindelijk het hele traject erg lang duren(1,5 mnd) Verder prima geholpen!!
Goed geholpen, alleen viel het uit te keren bedrag erg tegen.
Goed en snel geholpen. Snel het geld op mijn rekening
Vond de persoon die het behandelde goed, niks over op te merken. Website was ronduit slecht heb ca 5x opnieuw mijn formulier moeten invullen omdat het fout melding gaf tijdens het uploaden van afbeeldingen/bewijsstukken uiteindelijk gemaild naar de behandelaar.
Ik ben erg ontevreden over de manier waarop Woongarant met terugwerkende kracht een eigen risico in mijn polis introduceerde. Dit werd uiteindelijk terug gedraaid maar de premie werd vervolgens wel zonder enige toelichting verhoogd. Ik ben zeer teleurgesteld over de gang van zaken en overweeg een andere verzekeraar te zoeken.
Via mevr Kaandorp ben ik uitermate goed geholpen.
Helaas 2 x contact op moeten nemen met woongarant, gelukkig zijn ze vriendelijk en erg duidelijk in de vervolg stappen! Ga zo door !
Slechte afhandeling heel veel mooie worden en technisch babbel om de schade niet naar behoren beoordelen en niet naar behoren afhandelen
Gelukkig pas voor de eerste keer mee te maken gehad. Uitstekend, duidelijk en snel de schade afgehandeld.
Prima afgehandeld, alleen foto's uploaden via website ging niet / moeilijk
netjes en vlot afgehandeld /veelal digitaal= geen probleem.
Mijn ervaring is dat er eerst een schadepost wordt toegezegd {telefonisch} en naderhand wordt terug getrokken! echt heel slecht!!!!!!!
Ik vond deze schademelding uitermate teleurstellend. Zeker omdat mijn iPad buiten mijn schuld of die van mijn gezinsleden kapot is gegaan en ik niet op de hoogte was van de korte afschrijftermijn. Ik heb 1 keer iets geclaimd op mijn inboedelverzekering in 15 jaar en dan kan ik nu ruim 500 euro uitgeven om te komen waar ik voor eind maart stond. Erg jammer.
Snelle afwikkeling, prettige omgang, geen moeilijk gedoe.
Verzekering doet erg moeilijk met uitbetalen. Zelfs na 6 jaar betalen en nooit wat te hebben hoeven opgeven werd er erg moeilijk gedaan over uitbetalen. Pas na 3 maanden na de inbraak werd het in behandeling genomen. Dit terwijl er een aangifte was van de politie. Mijn huisgenoot welke spullen bij mij had liggen welke ook waren gestolen werd wel snel uitbetaald. Deze verzekering zat soort van in de deal met de hypotheker, echter zou ik dit niet aanraden. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het uiteraard altijd heel jammer om te horen dat onze cliënten niet tevreden zijn. Omdat u aangeeft zeer ontevreden te zijn over de afwikkeling van uw schade hebben wij uw dossier direct bekeken. Vooropgesteld hebben wij moeten constateren dat de door u geleden schade nog geen twee maanden geleden heeft plaatsgevonden. Dat neemt niet weg dat een verwerkingstijd van twee maanden ook niet onze gebruikelijke verwerkingstermijn is, dit doen wij normaal gesproken binnen vijf werkdagen. Dat uw dossier helaas een langere verwerkingstijd kent heeft te maken met de volgende factoren. Het adres waarop de schade is voorgevallen week af van het adres dat u bij ons verzekerd had waardoor wij daar eerst duidelijkheid over moesten krijgen. Daarnaast was, gezien de hoogte van het schadebedrag, een expertiserapport nodig. Helaas was u tot op heden niet in de gelegenheid om een afspraak met onze schade expert te maken. Wij zijn dus nog in afwachting van het expertiserapport dat kan worden opgesteld nadat de schade expert bij u langs is geweest. Wij hopen op uw begrip voor het feit dat wij over een compleet dossier moeten beschikken alvorens wij over kunnen gaan tot uitkering van een schade. Mocht u toch nog het gevoel hebben dat zaken niet naar behoren verlopen kunt uiteraard te allen tijde contact opnemen met onze schade afdeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
Het indienen zou gemakkelijker kunnen via een app bijvoorbeeld.
Goede verzekerings maatschappij neemt hun klanten serieus en men wordt vriendelijk behulpzaam benaderd
Mijn schade aan mijn telefoon werd snel professioneel en zonder poespas afgehandeld. Vanaf tijdstip melding tot uitbetaling zaten maar 16 dagen! Ben zeer tevreden.
Mijn eerste schade gemeld en een perfecte afwikkeling prima gedaan alles werdt meteen geregeld perfect
Zeer tevreden over klantvriendelijke, duidelijke en snelle afhandeling, waarvoor dank.
Makkelijk indienen, duidelijke reactie, dit zou iets sneller mogen.
Netjes geholpen en naar trevedenheid afgehandeld,alleen de tussenpersoon liet te wensen over.
Gewoon prima opgelost. Een deel van de schade werd door de verzekering van de VVE afgehandeld en daar is van alles mis gegaan in de communicatie en het duurde ontzettend lang. Pas daarna kon Woongarant in actie komen. De schade-expert van Woongarant was doortastend en niet te beroerd om dingen uit te leggen (ik weet weinig van verzekeringen). Een verschil van dag en nacht tussen de twee afhandelaars.
Je hoopt nooit schade te hebben, maar als het je dan overkomt, dan hoop je op een soepele afwikkeling ervan en daarvoor kan ik Woongarant zeker aanbevelen. 24 uur per dag te bereiken en nemen alles voortvarend in behandeling om het vervolgens snel af te wikkelen!
Mijn stormschade is heel correct en snel behandeld en afgehandeld.
Rekening houdend met het feit dat het heel erg druk was door de stormschade die in dezelfde periode viel, heb ik helemaal niks aan te merken aan de service.
Top service, snelle afhandeling, duidelijk verhaal
Bij schade telefoon wordt alleen gekeken naar wat je bij hebt moeten betalen en niet naar de kosten die je via je abb. hebt betaald. Hierdoor valt de vergoeding veel lager uit.dus met Sim only en volledige aankoop bedrag krijg je bij schade waarschijnlijk meer vergoed.
Ik heb hier een brief liggen van jullie waar ik zo boos over ben, als jullei zo met trouwe klanten omgaan dan weet ik het wel, dan ga ik om mij heen kijken naar een goedkopere verzekering. Lees je eerst eens in voordat je een (automatisch gegenereerde ?) brief stuurt.
Goede ervaring, alleen wat gezoek naar indienen schade (vervolgmelding) via de website
Bijzonder hoe verzekeringen onderling zaken regelen. In geval van een duidelijke aansprakelijkheid wordt de benadeelde partij vervolgens alsnog door onderlinge afspraken opgezadeld met een hoop administratieve rompslomp terwijl dat toch iets is van de veroorzaker van de schade. Advies zorg ervoor dat dit bekent is bij je klanten. Duidelijkheid en niet alleen in de kleine lettertjes.
Voor het eerst een schade moeten indienen. Alles was perfect geregeld en duidelijk. Erg blij met de afhandeling van de schade en de snelheid! Kortom Top!!!
Wij zijn uiterst tevreden over onze afhzndeling van de schade Heel hartelijk dank voor de snelle service M V Gr Anne en Joop
Na de schademelding werd allerlei extra gegevens gevraagd zoals de gegevens van mijn schoonmaakster. Gelukkig had ik me zelf al in de mogelijkheid van verhalen van de schade verdiept en daaruit begrepen dat schade door huispersoneel onder mijn eigen verzekering valt. Door dit te melden is mij veel invulwerk bespaard gebleven. Zou netjes zijn geweest als woongarant dit zelf aan mij gemeld had ( dat ik alleen gegevens hoefde te verstrekken indien de schoonmaakster via een bedrijf was ingehuurd)
Prettige communicatie, begrip voor de vervelende situatie. Snelle en duidelijke afhandeling?
Prima snelle en vriendelijke service. Mobiele telefoon reparative is vergoed.
Onze zoon had jammer genoeg een glas rode wijn omgestoten, waardoor onze hoogglans meubels van 7/8 jaar oud bruinige vlekken hebben gekregen. Woongarant heeft na het bekijken van de foto's (waar de vlekken niet zo goed op te zien waren) een schadeclaim uitgekeerd. Uiterst vriendelijke geholpen en blij met de 'tegemoetkoming' nu kunnen we verder sparen voor nieuwe meubels.
Zeer tevreden over het gemak van indienen en snelheid van afhandelen en uitbetaling.
Schade gemeld en binnen een week was het al geregeld.
Het melden van de inbraakschade en de telefonische afhandeling ging prima. vervolgens duurde het mijnsinziens wat te lang voordat de expert langs kwam, die vervolgens op vrijwel alle bonnetje, offertes en bedragen begon af te dingen. Zelfs op een nieuwe (drie weken oud) kunststofdeur... Gelukkig is de glasafhandeling wel vlot en netjes gedaan. Het eerste bedrag van de schade afhandeling is inmiddels ontvangen en ga er vanuit dat ook het tweede deel geen problemen op gaat leveren.
Ons zoontje van 1 had de mobiele telefoon laten vallen, scherm kapot. Binnen een week na indienen schade het volledige bedrag teruggekregen. Super fijn!!
Zeer snelle afhandeling en makkelijk in te dienen schade door versruren foto
Uitstekende service en buitengewoon gemakkelijk om mijn claim in te dienen. Snelheid en service waren geweldig.
Wij hebben goede ervaringen met Woongarant. Helaas hebben we in korte tijd 2x een schade moeten melden. Dit is goed en snel afgehandeld.
Schadeafwikkeling door het expertisebedrijf i.c.m. woongarant mag sneller.
Super nette en duidelijke afhandeling van de schade. Er werd meegedacht over een oplossing en de uitbetaling stond snel op de rekening. Wij zijn erg tevreden over de manier van werken.
Zeer goed geholpen na woning inbraak goed bereikbaar en meedenkend!alles Keurig op orde.
De afhandeling van de schade was top, maar een vloer bedekking die er goed uit ziet, nog lang niet aan vervanging toe is, maar door een ongeluk schade heeft opgelopen wordt door jullie bestempelt als volledig afgeschreven zonder enige check en of controle puur op jaar basis. Er is wel degelijk een verschil tussen de goedkoopste en hoge kwaliteit trap bekleding maar hier wordt bij woongarant geen onderscheid gemaakt gevolg is dat ik 2 trappen op nieuw kan gaan bekleden die helemaal niet aan vervanging toe zijn maar door schade heb ik een rest waarde mogen ontvangen van 50 euro. In mijn optiek kan de vloerbedekking dan wel zijn afgeschreven, maar het plaatsen en het vervangen hiervan zijn wel degelijk onkosten die ik moet maken en ik hiervoor gewoon verzekerd moet zijn. De vloerbedekking zelf is de duurte niet! de plaatsings/legkosten zijn mijn onkosten en hier wordt totaal niet naar gekeken.
Afhandeling per digitaal invulformulier en het latere telefoontje was prima, ook qua snelheid. Maar het all-over lagere oordeel zit in het volgende. Het ging om een kwalitatief goede lamp die na 10 jaar bij een verhuizing was gesneuveld. Volgens Woongarant afgeschreven, maar de gebruikswaarde was nog even hoog als in jaar 1. Zelfs de lampjes waren nog nooit kapot geweest. We waren best teleurgesteld dat alleen de termijn doorslaggevend was bij dit product, en niet de kwaliteit en daarmee samenhangende gebruikswaarde.
Super goed en aardig geholpen. Het hele process ging ook snel. Ben zeer tevreden!
"Helaas" twee maal een beroep op uw organisatie gedaan. Beide gevallen zeer tevreden over de communicatie bereikbaarheid en afhandeling!
Vriendelijk, overzichtelijk, duidelijke en snel
Schadeclaims worden serieus genomen en daarmee ik. Fijn, super fijn.
Waterbed lek vloer en kasten opgezet.woongarant ingeschakeld voor schade Omschrijving gegeven schade plus foto's opgestuurd 6 dagen wachten stinkt op slaapkamer Antwoord foto dichtbij laminaat maken stank ondraaglijk weer 5 dagen bellen contactpersoon wil nu foto's van vloer verder af maar met schade met donkere vloer onmogelijk als je geen fotograaf bent Stank niet meer normaal,besloten van de verzekeringszaak af te zien en de vloer te verwijderen Conclusie Bij woongarant moet je heel veel geduld hebben en fotograaf zijn
Prima, niks mis mee en prima service.ga zo door
Het melden van de schade ging moeizaam, waarschijnlijk vanwege de code rood die dag. Wel werd ik nog diezelfde dag terug gebeld. En was al met al de schade snel verwerkt.
Uiterst zorgvuldige en duidelijke schadeafhandeling, een verzekeraar om aan te raden!
Schadeafwikkeling is nauwkeurig behandeld, klantvriendelijke medewerkers! Ik zou zeker Woongarant aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groet, Umran Brenkman-Kilinc
Op zich prima, alleen wordt je als goudeerlijke burger wel op een hele vervelende manier geconfronteerd met het feit dat je bijna een compleet dossier moet aanleveren om Woongarant te overtuigen dat je claim terecht is EN DUS DE BOEL NIET BELAZERD en ik begrijp ook niet waarom Woongarant het defecte toestel wil hebben.
Schadegeval gemeld via formulier. Binnen 24 uur reactie en na indienen factuur binnen 72 uur op rekening. Super snel afgehandeld! Tevreden
Het heeft lang geduurd, de afhandeling, omdat mijn man zeer ernstig ziek was en inmiddels is overleden. Maar dit was voor de afhandeling geen probleem om het voorlopig op te schorten. Klasse voor het begrip hiervoor!! Dank!!
Heb een schade ingediend aan mijn telefoon. stond in alle correspondentie de aanhef van mijn vriendin
Onze schade is supersnel afgehandeld en de reactie terug was ook steeds supersnel. Heb hier ook een bedankje voor gestuurd.
Schade-afwikkeling is veel te traag. Wellicht ligt het in dit geval ook aan de communicatie tussen woongarant en anyfix, daar heeft ook een week tussen gezeten. Uitkeren schade moet veel sneller kunnen.
Schade is makkelijk online in te dienen, En word snel afgehandeld.
Supervriendelijke vrouw en wat ze beloofde heeft ze ook nagekomen. Alles was erg snel geregeld en zonder poespas. Kunnen heel wat bedrijven nog van leren voor wat betreft klantvriendelijkheid en service. Chapeau.
Werd telefonisch snel geholpen en de schade werd snel afgehandeld. Duidelijke uitleg over waarom schadevergoeding een bepaald bedrag was.
We hebben de laatste 1 tot 2 jaar helaas meerdere schades moeten claimen. De eerste van pakweg 2 jaar geleden was zo slecht, dat we van plan waren snel weg te gaan na het afhandelen van die schade. De laatste claim waren zelfs 2 schades in één. Dat was eigenlijk in minder dan een week helemaal afgehandeld. Fantastisch. Ik help u graag met deze enquête, maar de tekst van de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid ga ik echt niet lezen. Daarmee ga ik dus niet akkoord. Het lijkt me ook niet fair om dat van mij te verwachten en me daaraan te binden. Wellicht een idee om eens af te wegen wat u zou kunnen gebeuren als u die gewoon weg zou laten.
Ontzettend goed geholpen bij schademelding. Duidelijke communicatie hoe ik mijn schade kon aanmelden, wel zou ik adviseren om aandacht te besteden of het proces want als het schade is gemeld dan is het afwachten wat en wanneer er iets gaat gebeuren.
Super snelle gerichte service na schademelding inboedel via de mail.
Slecht contact, onvriendelijk personeel, proberen onder vergoeding uit te komen en nadat ik toch een vergoeding kreeg geen toelichting uberhaupt niks meer gehoort. Ik denk dat ik ongeveer 10 jaar lang meer dan 40 euro per maand aan woongarant heb betaald. Dit was de eerste keer dat ik een schade meldde en ik heb er absoluut een naar gevoel aan over gehouden. Ik ga dan ook zo snel mogelijk mijn verzekering opzeggen en me elders verzekeren.
Superdienstverlening! Snel, duidelijk, vanuit klant gedacht.
het eerste telefonische contact heb ik als zeer onvriendelijk ervaren. Vervolgens werd de schademelding in gang gezet. in z'n totaliteit heeft dit toch zeker 2,5 maand in beslag genomen. Nadat de beslissing genomen is was het bedrag wat we vergoed kregen snel op de rekening.
Snel geregeld ,goede uitleg en klantvriendelijk
snelle en correcte afhandeling alsmede snelle betaling
schade netjes afgewerkt, en goed te woord gestaan
eigen risico hoog, maar goede service en snelle afwikkeling, bedankt.
goede klantgerichte verzekeraar die niet aan zich zelf denkt maar klaar staat voor de klant.
Ik heb wel een verzekering bij Woongarant, maar nog nooit een schade ingediend. Ik kan er dan ook weinig over zeggen.
Deze beoordeling is puur op deze schade gebaseerd. Vorige schade jaren geleden (waterschade) daar hebben wij een heel vervelend gevoel aan over gehouden. (schade expert Paul Colijn) Toen had ik een hele andere beoordeling gegeven mocht dat toen zijn gevraagd. Maar deze schade keurig afgehandeld.
Ik had nog nooit eerder schade gemeld. Tot voor kort. Ben super geholpen en duidelijke uitleg gekregen met wat ik allemaal moest doen.
Ging een beetje moeizaam een beetje onduidelijk naar daarna snelle afwikkeling
Netjes geholpen door klantvriendelijk personeel.
Heb geen bevestigingsmail gekregen dat het formulier was aangekomen.
Snel en goed geholpen en schadeloos gesteld voor waterschade aan mijn computer. Top geregeld
Het was erg lastig om akkoord te krijgen voor het repareren van mijn mobiel. Bovendien zou ik binnen 5 werkdagen het tegoed terug betaald krijgen maar onlangs nog niks ontvangen dus hier ben ik ontevreden over
Schadeafhandeling is gewoon goed en snel geregeld.
Een paar keer schade gehad en dat gemeld. Er wordt goed actie ondernomen. Als er gecontroleerd moet worden door een derde dan wordt dat snel in gang gezet. Geld wordt op tijd overgemaakt en de medewerkers zijn enorm vriendelijk. Wij zijn enorm tevreden met woongarant en kunnen het aan iedereen aanraden!
Word snel afgewikkeld en ondanks dat ik geen bon had heb ik toch nog mijn aankoopbedrag gekregen.met aanschaf van produkten in mijn huis destijds had ik nog geen kinderen dus ook geen schade.Nu is het anders met 2 kinderen en ben er blij mee met het afwikkeling.Super bedankt
Na het melden van de schade wordt een bedrijf aangeraden. Dit bedrijf is meer dan twee week bezig met de reparatie van mijn vrouws telefoon. Is nauwelijks bereikbaar, en we worden niet op de hoogte gehouden van de status. De telefoon blijkt uiteindelijk kwijt te zijn, en niemand kan vertellen hoe lang dit duurt. En als kers op de taart krijgen we een brief van woongarant met de vraag of wij willen stoppen met schades melden omdat dit de 3de keer in 2 jaar is, en dat is meer dan gemiddeld. Alsof wij dit voor onze lol doen! Te idioot voor worden en vanaf volgend jaar een normale verzekering
Prettige service gehad bij schade aan een mobiel na een val. Snelle afhandeling door Woongarant. Reactie van Woongarant: Dank u vriendelijk voor uw mooie beoordeling. Fijn ook dat u tevreden bent over de doorlooptijd van de schade afwikkeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
Melding was zeer snel afgehandeld. De persoon die ik aan de telefoon had was zeer begaan met mij, beleefd en vriendelijk. Heeft ook op de afgesproken dag die wij hadden afgesproken teruggebeld. Alleen was voor mij niet duidelijk wel tel.nr. ik moest bellen.
Duidelijke informatie en gebruikersvriendelijk proces,snel geregeld,het is heel goed verzekering Reactie van Woongarant: Goed om te zien dat u zo tevreden bent. Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
In eerste instantie erg stug door de erg zakelijke manier van corresponderen. Uiteindelijk erg netjes opgelost.
Door de trage reparatie heeft de afwikkeling van de schade lang geduurd. Dit lag niet aan Woongarant. Woongarant had hier begrip voor en gaf daar alle tijd voor. Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u het herstel en de schadeafwikkeling in perspectief ziet en wij uw melding naar tevredenheid hebben kunnen afwikkelen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Goede afhandeling van de schade, heel tevreden. Reactie van Woongarant: Het doet ons goed om te vernemen dat u heel tevreden bent. Daar doen we het tenslotte voor! Met vriendelijke groet, Woongarant
Erg tevreden over de snelle en duidelijk afhandeling van schade aanvragen. Snelle reactie via de mail en zonder vraag, worden er meerdere opties aangeboden om een schadeafhandeling goed te laten verlopen. Reactie van Woongarant: Dank u zeer voor de mooie cijfers en de duidelijke uitgebreide toelichting. Hier worden we heel blij van :) Met vriendelijke groet, Woongarant
Tussen schade melden en betaling is vlot verlopen Reactie van Woongarant: Fijn om te vernemen dat uw schade naar tevredenheid is afgehandeld. Hartelijk dank dat u de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Woongarant
Wij hebben vanaf het begin van de schade tot het eind veelste lang moeten wachten voor dat wij de schade uit betaald kregen.ivm dat er riool water onder het parket lag en alles ging schimmelen en heel erg stinken Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw reactie. Wij betreuren het dat u ontevreden bent over de wijze van Schadebehandeling en dat u het gevoel heeft dat de afwikkeling te lang heeft geduurd. Wij hebben direct uw schadedossier bekeken en kunnen u berichten dat vanaf het moment van ontvangst van het schadeformulier tot uitbetalen van de schade uitkering, 4 weken zijn verstreken. Deze termijn van 4 weken is niet buiten proportioneel lang gezien het gegeven dat er een schade-expert ingeschakeld diende de worden en er offertes en een rapportage inzake de betreffende beschadiging
opgevraagd moesten worden voordat wij tot uitbetaling over konden gaan. Wij kunnen ons echter voorstellen dat op het moment dat u schade heeft, elke dag waarin de schade voortduurt een dag te veel is. Wij zullen dan ook zorgen dat wij scherp blijven op de termijnen van schadeafwikkeling en deze zo kort mogelijk houden.
Met vriendelijke groet, Woongarant
Topafhandeling schade. Duidelijk uitleg. Klantvriendelijk Reactie van Woongarant: Wow wat een mooie cijfers en een mooi commentaar. Dank u hartelijk! Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade netjes afgehandeld. Ik ben zelfs nog gebeld voor toelichting, het was duidelijk! Reactie van Woongarant: Dank u zeer dat u uw positieve ervaring heeft gedeeld. Dit vinden wij uiteraard heel fijn om te horen Met vriendelijke groet, Woongarant
keurige afwikkeling! goede communicatie bij vragen en nemen al je zorgen weg! Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Woongarant
Na inbraak auto mijn persoonlijke spullen snel vergoed door de inboedelverzekering.
Goede bereikbaarheid. We zijn goed geholpen en hebben duidelijk antwoord gekregen. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor de mooie cijfers en de toelichting erbij. Fijn dat u de moeite heeft willen nemen om uw tevredenheid met ons te delen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Heb vernomen dat ik voor de 3-de of 4- de keer een ipad reparative heb opgegeven en dit in de ogen van Woongarant aan de hoge kant is en ik dat ik een sort waarschuwingsbrief kon verwachten dat deze kosten nu gemonitord worden. Ik heb de afgelopen 3 jaar meer dan 3.000 euro aan premie betaald en voor de ipad reparaties een kleine bijdrage daarvan terug ontvangen aangezien uw op dagwaarde uitkeerd. Derhalve ben ik niet gecharmeerd van de betreffende opmerking en ben ik sterk aan het twijfelen om over te stappen naar een wat vriendelijke aanpak van een con- collega van u. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een reactie achter laten. Wij vinden het jammer te vernemen dat u onze klantvriendelijkheid als onvoldoende ervaart omdat wij u hebben gewezen op het gegeven dat er een meer dan gemiddeld aantal schadeclaims is ingediend. Wij hebben de gang van zaken in deze in uw dossier nagekeken en hebben kunnen zien dat een van onze schadebehandelaars u telefonisch het een en ander heeft uitgelegd over ons beleid met betrekking tot in het indienen van schadeclaims en het feit dat wij het schadeverloop moeten blijven monitoren om de premie voor een ieder betaalbaar te houden. Het is correct dat hierbij geldt dat op het moment dat er meer dan een bepaald aantal schades wordt ingediend, wij u hier op moeten wijzen en het kan zijn dat u een brief over dit onderwerp ontvangt. Dit wil echter niet zeggen dat u geen schades mag indienen. Uw verzekering is er juist voor om u bij een onverhoopte schade te kunnen helpen. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende schade weer goed van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima communicatie en afhandeling. Ik zou het zeker aanbevelen. Reactie van Woongarant: Heel hartelijk dank voor de mooie beoordeling en uw lovende woorden. Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade afhandeling werkt goed, echter bij tweede schade kreeg ik het advies het niet in te dienen omdat het op korte tijd was en misschien dan eigen risico krijg etc en brieven thuis. Raar dat wanneer schade meldt en indient je dan word bang gemaakt om het niet te melden. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw feedback. Wij hebben klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan en vinden het dan ook heel jammer dat u ons op dit onderdeel een laag cijfer geeft.
Omdat wij graag onze service verbeteren hebben wij uw schadedossier bekeken om te zien wat er in deze mis is gegaan. Wij hebben niet vast kunnen stellen dat uw schade niet goed of niet
servicegericht is afgewikkeld. Het is daarbij correct dat onze schadebehandelaar u telefonisch het een en ander heeft uitgelegd over ons beleid met betrekking tot in het indienen van schadeclaims en het feit dat wij het schadeverloop moeten blijven monitoren om de premie voor een ieder betaalbaar te houden. Dit wil echter niet zeggen dat u geen schades mag indienen. Uw verzekering is er juist voor om u bij een onverhoopte schade te kunnen helpen. Wij hopen dan ook dat wij u bij een volgende schade weer goed van dienst kunnen zijn.
Met vriendelijke groet, Woongarant
geen gedoe, gewoon recht toe recht aan, een verademing vandaag de dag Reactie van Woongarant: Heel hartelijk dank voor de mooie cijfers en de lovende woorden! Met vriendelijke groet, Woongarant
Ze geven je het gevoel dat je je schade niet in mag dienen. Ook een onvriendelijke toon aan de telefoon. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij vinden het wel ontzettend jammer dat u onze service als onvoldoende kwalificeert. Wij hebben dan ook uw schadedossier doorgenomen om te achterhalen of wij fouten hebben gemaakt. Gebleken is dat de afwikkeling van uw schade lang heeft geduurd omdat er veel onduidelijkheid is geweest over uw schademelding. Wij streven er altijd naar om snel en slagvaardig een schade af te wikkelen, echter heel soms komt het voor dat er zoveel bijzonderheden zijn in een schadedossier dat wij niet anders kunnen dan extra informatie opvragen. Dit omdat wij anders niet kunnen vaststellen of en zo ja wat nu de daadwerkelijke geleden schade was . Uit uw schadedossier blijkt dat wij uiteindelijk uw dossier hebben gesloten hebben omdat wij , ondanks meerdere verzoeken daartoe, geen reactie meer van u mochten ontvangen. Mocht u alsnog wensen dat wij uw schade verder behandelen, kunt u te allen tijde even contact met ons opnemen, dan heropenen wij uw schadedossier. Wij hopen daarbij oprecht dat wij u bij een onverhoopte volgende schade wel naar tevredenheid van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Alleen positieve ervaringen . Ben zeer tevreden over service en klantvriendelijkheid. Ook bereikbaarheid is nooit een issue geweest. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
Medewerkers hebben mijn schadeclaim opgepakt, beoordeeld, en afgehandeld naar grote te vredenheid. Meer dan ik van een verzekeraar had verwacht. Hartelijk dank. Reactie van Woongarant: Wat een mooie reactie! Hartelijk bedankt. Uiteraard informeren wij de betreffende collega's hierover. Vanwege de privacy is de naam van de genoemde collega afgeschermd maar wij zullen haar uiteraard laten weten dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
Snelle reactie om de schademelding compleet te maken en duidelijkheid over de termijn waarin er een reactie volgt. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade melden en declareren van reparatie verliep soepel en gemakkelijk Reactie van Woongarant: Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
1x telefonisch contact gehad. De vrouw in kwestie kwam nogal pinnig/ ik ga mijn gelijk wel even halen over. Is niet verstandig als je met je klant aan de telefoon zit. Stukje klantvriendelijkheid. Had alleen nog een mail gestuurd waar geen reactie op was/niet afdoende. Zou fijn zijn als er op iedere vraag een antwoord kwam en niet voor de helft. Voor de rest was de service prima. Reactie van Woongarant: Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Wij hebben klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan en zullen dan ook met de betreffende medewerker uw dossier evalueren om te zorgen dat dit in het vervolg niet meer voor kan komen. Wij danken u hartelijk voor het achterlaten van uw beoordeling en de mooie cijfers die u ons op alle andere onderdelen heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Woongarant
Wij zijn nog in afwachting van de afwikkeling van de waterschade in de keuken. Schade expert heeft inmiddels zijn rapportage verzonden. Wachten is nu op Woongarant. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw positieve reactie. Het valt ons op dat u naast deze positieve reactie onze begeleiding tijdens het schadetraject en de snelheid van afwikkelen als onvoldoende kwalificeert. Wij hebben hierop direct uw nog lopende schadedossier doorgenomen om te kijken of wij ergens steken hebben laten vallen. Uit uw dossier blijkt dat wij op de dag dat wij de gevraagde schadestukken van u ontvingen en wij een beeld hadden van de omvang van de schade, direct een schade-expert ingeschakeld hebben. Deze heeft daarop binnen een week een bezoek aan u gebracht en zijn rapportage opgesteld. De rapportage is inmiddels door ons ontvangen en wordt op dit moment afgewikkeld. Wij kunnen uit uw schadedossier dan ook niet herleiden waar wij zaken te lang hebben laten voortduren dan wel op welke moment wij u beter hadden moeten informeren. Uit onze informatie blijkt dat wij op elk moment in het schadetraject direct gehandeld hebben. Wij nemen dan ook nog even separaat contact met u op om dit nader te bespreken omdat wij graag onze dienstverlening op alle onderdelen optimaliseren. Met vriendelijke groet, Woongarant
Helaas weinig service gericht. Als de schade buiten de dekking blijkt te vallen, wordt men meedenkend. Daar koopt men niks voor. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten. Wij maken uit uw reactie op dat u ontevreden bent over de wijze waarop wij u begeleid hebben bij de behandeling van uw schade. Dat vinden wij ontzettend jammer, want wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij hebben uw dossier dan ook uitgebreid geëvalueerd. Wij kunnen wij ons goed voorstellen dat u teleurgesteld bent nu uw schade niet onder de dekking van uw verzekering viel en wij deze niet hebben kunnen vergoeden. Helaas kunnen wij niet anders dan concluderen dan dat uw schade terecht is afgewezen, waarbij met name meespeelt dat dit een geclaimde schade betrof aan een gemeenschappelijke opstal en wij deze niet verzekerd hebben. Wij hebben dit aan u medegedeeld en hebben getracht met u mee te denken hoe dit het beste aan te vliegen bij de verzekeraar waar de opstal verzekerd is. Wij betreuren het dan ook dat u de adviezen van onze schadebehandelaar als niet prettig heeft ervaren en wij willen benadrukken dat deze met de beste bedoelingen zijn verstrekt. Indien u daar prijs op stelt zijn wij te allen tijde bereid nogmaals een en ander aan u toe te lichten. U kunt dan ook altijd nog even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Overduidelijke schade die in aanmerking zou moeten komen voor vergoeding wordt zelfs niet vergoed. Een duidelijk voorbeeld wel incasseren maar door het handig gebruik maken van allerlei regeltjes eigenlijk nooit uitkeren. Reactie van Woongarant: Wat vervelend om te vernemen dat u onze service als onvoldoende kwalificeert. Omdat u ons op alle onderdelen heel slecht beoordeeld, hebben wij u gehele schadedossier opnieuw doorgenomen en met de betrokkenen geëvalueerd. Dit om vast te stellen of wij ergens fouten hebben gemaakt. Helaas blijkt dat uw schade terecht is afgewezen. Onze verzekering is een verzekering met een zeer ruime dekking, maar er zijn altijd situaties denkbaar, waaronder bijvoorbeeld een gebrek van een product zelf, waarvoor wij geen dekking kunnen bieden. Dit is iets wat wij helaas niet kunnen voorkomen. Waarom u daarnaast onze service, snelheid en bereikbaar als zeer slecht waardeert, is ons helaas niet duidelijk nu wij binnen 5 dagen uw melding beoordeeld en afgewikkeld hebben en nogmaals aan u hebben toegelicht. Graag zouden wij dan ook van u vernemen waar wij in deze onze service kunnen verbeteren in de toekomst. Het spijt ons oprecht dat u zo teleurgesteld bent; wij hopen oprecht dat wij u bij een volgende schade beter van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
Sinds mijn hypotheek en dus mijn nieuwe huis lopen alle verzekeringen bij Woongarant. Ik heb helaas al wat dingen moeten claimen maar tot dusver dik tevreden over Woongarant en de afhandeling van zaken. Zeker een aanrader. Reactie van Woongarant: Heel hartelijk bedankt voor de mooie cijfers en de vriendelijke woorden. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Woongarant
1 telefoontje en de rest online geregeld. Alles was binnen een week netjes afgehandeld. Reactie van Woongarant: Wat fijn dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
De medewerker heeft mij geweldig geholpen en krijgt van mij niets dan lof. Het eerste telefonisch contact was prettig. Al snel daarna kreeg ik van haar een email om mijn zaak te melden. Telkens kreeg ik binnen 24 uren een reactie op emails. Mijn schade is snel en vakkundig afgewikkeld zoals het hoort. Hulde! Reactie van Woongarant: Super bedankt voor uw mooie beoordeling! Uiteraard hebben wij de betreffende collega ook geïnformeerd dat u zo tevreden bent over haar. Helaas mogen wij die naam in verband met de privacy niet openbaar online zetten maar ook zij bedankt u hartelijk :)! Met vriendelijke groet, Woongarant
Complimenten aan de medewerker en bedankt voor alle hulp! Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw lieve reactie en uw goede beoordeling. U heeft zelfs de moeite genomen om een collega van ons met naam en toenaam te noemen. Helaas mogen wij die naam in verband met de privacy niet openbaar online zetten maar wij hebben haar uiteraard laten weten dat u zo tevreden was. Ook zij bedankt u hartelijk :)! Met vriendelijke groet, Woongarant
Wellicht dat de onverwachte dekking van de schade meehelpt in mijn oordeel. Maar ik ben uitermate tevreden over de afhandeling en alles er omheen. Ook de gekozen partner Anyfix was uitstekend. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Mijn complimenten. Reactie van Woongarant: Wat leuk! Kerst kwam voor u dus vroeg dit jaar :)! Echt heel leuk dat u zo enthousiast bent, en ook dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. Heel erg bedankt!! Met vriendelijke groet, Woongarant
Ik ben vooral negatief omdat ik na de melding een brief thuis kreeg over te veel schade meldingen. Terwijl deze schade dus niet eens gedekt was. Toch rekenen jullie dit in het overzicht. Eigenlijk zeggen jullie dus. Je bent verzekerd maar benader me niet. Dat vind ik een vreemd signaal!
Zeer snel geholpen(via internet). En snel ons geld ontvangen. Reactie van Woongarant: Dat is goed om te horen! Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Woongarant
Ik vind het slecht omdat ze helemaal niks uitkeren ik overweeg om ergens anders te gaan paar jaar geleden had ik ook iets was mij douche paneel het glas gesprongen alles eerlijk verteld hoe dat gegaan was kreeg helemaal niks uitgekeerd als ik had gezegd dat ik ertegen aan was gevallen dan kreeg ik dat wel vergoed je moet liegen om je geld te krijgen maar de verzekeringmaatschappij zijn niet voor niks schatrijk .ik geef nooit iets op en als je dan iets heb dan komen ze er toch weer onderuit dat baal ik wel van ? Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een uitgebreide reactie achter te laten. Wij maken uit uw reactie op dat u ontevreden bent omdat uw schade niet verzekerd was. Onze verzekering is een zeer uitgebreide verzekering, waarbij er dekking is voor een zeer groot aantal schadeoorzaken.
Helaas is het correct dat uw douchepaneel niet onder de dekking van uw verzekering viel. Wat betreft de recentelijk door u geclaimde schade, lijkt het er echter op dat er in de beoordeling een aantal zaken niet goed zijn overwegen. Wij zullen uw schade dan ook heropenen en nemen contact met u op om dit verder af te stemmen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Woongarant
lage premiekosten en vlot en snel met afwikkeling schade. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en de toelichting erbij. Het feit dat u ook tevreden bent over de hoogte van de premie is voor ons ook fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Voor het eerst in mijn leven gebruik gemaakt van mijn inboedelverzekering. Ik ben hierin ontzettend fijn begeleid door de medewerker, waardoor het allemaal vlekkeloos verliep. Reactie van Woongarant: Heel hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons deze mooie beoordeling te geven. Wij zullen uw compliment ook zeker aan de medewerker doorgeven! Met vriendelijke groet, Woongarant
Altijd snel en keurige afhandeling van schademeldingen Reactie van Woongarant: Wat fijn dat wij uw schades goed hebben kunnen afhandelen! Met vriendelijke groet, Woongarant
Super service en snel afgehandeld. Echt top. Super tevreden Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw reactie! Wij vinden het top dat u super tevreden bent, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Woongarant
goede snelle en nette afhandeling bij een schademelding Reactie van Woongarant: Heel hartelijk bedankt voor uw goede beoordeling! Wat fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Met vriendelijke groet, Woongarant
Ervaring gebaseerd op recente schade-behandeling is positief te noemen: zakelijke en duidelijke correspondentie en afhandeling.
snel indienen,duidelijk antw waar we ons in konden vinden (termijn verlopen) snelle mailwisseling. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het beoordelen van onze dienstverlening en fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Woongarant
Goed geholpen, goed en duidelijk contact. Goede en snelle afhandeling. Echt gewoon goed. Complimenten aan alle medewerkers van Woongarant! Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt namens alle medewerkers van Woongarant!  Met vriendelijke groet, Woongarant
Goed en een snelle afhandeling wat zeer prettig is Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling achter te laten! Met vriendelijke groet, Woongarant
Eerste ervaring in vijf jaar dat we hier zijn verzekerd. Alles verliep zeer soepel. De melding van de schade via internet en de afhandeling. Reactie van Woongarant: Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Woongarant
Woongarant heeft een uitgebreide en goede dekking voor schade. Helaas is de afhandeling ver onder de maat, zowel door de partij die schade hersteld als de medewerking vanuit Woongarant. Helaas waren wij genoodzaakt om onze rechtsbijstandsverzekering in te schakelen wat nauwelijks verbetering in de samenwerking gaf. Samengevat: Goede dekking - betreuringswaardige service. Reactie van Woongarant: Wat vervelend dat u onze service als slecht ervaart. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en betreuren het dan ook dat de schade afhandeling als niet voldoende kwalificeert. Wij hopen u bij een volgende schade beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Woongarant
ik heb echt goede ervaring met woongarat tot nu. Alle mijn schade meldingen behandeled netjes en sneller. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw compliment. Fijn dat u ons laat weten dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Woongarant
Maandelijks betaal je genoeg voor de verzekering mocht je een keer een schadegeval hebben krijgen wij de indruk dat ze er het liefst onderuit willen komen .gelukkig nog een half jaar bij deze organisatie dan kunnen we overstappen naar een goedkopere en een maatschappij die wel uitbetaald naar je schade. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw reactie. Wij hebben naar aanleiding van uw reactie gekeken waarom uw schade niet vergoed werd. Uit uw schadedossier is gebleken dat uw schade onder het eigen risico bleef wat op uw polis van toepassing is. Wij kunnen ons voorstellen dat u hier teleurgesteld over bent en begrijpen dat u een verzekering wilt zonder eigen risico. Wij vinden het heel jammer dat u uw verzekering wilt beëindigen en zoeken graag voor u uit of wij u een verzekering kunnen aanbieden die wellicht beter bij u past. Mocht u hier interesse in hebben kunt u altijd even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Woongarant
nog nooit schade gehad heb je waterschade gehad moesten de papieren iedere keer opnieuw mailen iedere keer hadden ze het ene niet gehad weer opnieuw mailen hadden ze het andere weer niet ben goed kwaad geworden en twee dagen later stond het luttige bedarag via mail wat vergoed werd Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw moeite om een reactie te plaatsen. Wij vinden het vervelend dat u stukken heeft ingestuurd die wij niet ontvangen hebben. Wij hebben uw schadedossier nogmaals doorgenomen en helaas hebben wij geconstateerd dat wij deze stukken echt niet eerder hebben ontvangen en deze wel van belang waren. Wij begrijpen dat het voor u overbodig voelt, alleen wij hebben deze documenten nodig om een volledig en correct beeld van de schade te krijgen en de schade te kunnen betalen, ook al is dit een kleinere schade. Nadat wij deze stukken van u ontvingen hebben wij dan ook uw schade direct afgewikkeld. Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima, correcte en snelle afhandeling per email. Goede premie doordat het niet zo bekend is. Reactie van Woongarant: Heel erg bedankt voor het mooie compliment. Fijn om te horen dat u de prijs/kwaliteitverhouding ook goed vindt! Met vriendelijke groet, Woongarant
Kreeg een brief dat ik 3 schades had opgegeven in korte tijd en dat ik eigenlijk maar niets meer moest claimen want dan....helaas koos ik er ook niet voor dat in 4 wkn tijd mijn nieuwe auto gestolen werd. En 2 schades door de kinderen daar ben ik voor verzekerd!!! Soms heb je meer dan domme pech zoals wij in een paar maanden Auto tot heden niet terug dat wringt pas!!! Verder prima nette en correcte maatschappij maar door de brief zeker punten gezakt
Ik vind het erg klantonvriendelijkheid om een brief te sturen omtrent het aantal schades. Aangezien ik al 7,5 jaar klant ben bij u en het complete pakket heb, is het aantal melding niet echt representatief denk ik.
Schade aan mijn mobiele telefoon wat netjes onder mijn inboedel verzekering valt. Alles is heel netjes opgelost en de mobiel werkt weer perfect. Reactie van Woongarant: Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw schade en uiteraard fijn dat uw telefoon weer perfect werkt. Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima afhandeling digitale aanlevering lukte niet gelijk maar verder alles ok
Ik ben al een aantal jaren verzekerd bij woongarant, tot nu toe heb ik een top service gehad mijn dank! Reactie van Woongarant: Wat een fijne reactie! Hartelijk dank voor uw goede beoordeling, wij zijn heel blij om te horen dat u zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Woongarant
Een verzekering is er om aanspraak op te maken wanneer er schade is. Dit hebben wij vorig jaar misschien meer dan gemiddeld gedaan, maar alleen met echte schades. 3 stuks. Hierover kregen wij een brief dat dit consequenties zou kunnen hebben voor onze premie. Heel vervelend!!! En reden dus om noet aan te raden. Rest is prima
Na mijn kleine keukenbrand op 24 jan.2017 had ik gedacht dat het een ander snel geregeld zou zijn. De moeilijkheid lag eerst bij onzelf waardoor de melding via onze VVE van de flat laat bij de opstalverzekering kwam. Vervolgens heb ik veel communicatiestoornissen tussen de twee verzekeraars ervaren. Het leek op touwtrekken tussen de twee Verzekering maatschappijen waardoor de afhandeling telkens opnieuw ernstige vertraging opliep. Uiteindelijk ben ik door de expert van Woongarant erg goed ondersteund. Ook hij verbaasde zich telkens over de stagnatie van de afwikkeling. Gelukkig is nu ( bijna) alles achter de rug. ( nu kwam de vakantie bij het keukenbedrijf er tussendoor). Uiteindelijk ben ik natuurlijk blij met alle geboden hulp en vergoeding. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Wij kunnen ons voorstellen dat u de schadeafwikkeling als zeer langdurig heeft ervaren. Helaas is het vaak zo dat op het moment dat er meerdere verzekeraars zijn betrokken bij een schade er heel veel afgestemd moet worden. . Vooral op het moment dat er een VVE aanwezig is en er meerdere belangen meespelen kan het gebeuren dat een dossier wat langer loopt. Wij doen er alles aan om uw belangen goed te behartigen, alleen wij zijn ook afhankelijk van de medewerking van de andere partijen. Gelukkig heeft onze schade-expert u goed ondersteund in dit traject. Hartelijk dank voor dit compliment. Met vriendelijke groet, Woongarant
Heel moeilijk doen en achterbaks. Schade is op dit adres verzekerd door mijn Exman en er werd totaal geen begrip getoond. Ook zonder overleg met mij de polis voorwaarden aangepast terwijl ik de polis anders zou willen in het geval van verhogen eigen risico is die verzekering niet meer aantrekkelijk. Reactie van Woongarant: Bedankt dat u de tijd heeft genomen om te reageren. Wij vinden het heel vervelend dat u het gevoel heeft dat wij geen begrip hebben getoond, ondanks het feit dat wij u vooraf volledig over alle zaken geïnformeerd hebben. Mocht u het gevoel hebben dat uw verzekering niet meer goed aansluit bij uw huidige situatie kunt u altijd even contact opnemen met uw tussenpersoon zodat gekeken kan worden of er een alternatief is wat beter bij u past. Met vriendelijke groet, Woongarant
Ja ik zou Woongarant wel aanbevelen, maar wel met duidelijk aangeven dat er een eigen risico geldt van 150 euro. Dus dat men dat wel in het achterhoofd moet houden. Reactie van Woongarant: Bedankt voor uw aanbeveling. Wat betreft uw opmerking inzake het eigen risico, kunnen wij u berichten dat het correct is dat sommige polissen bij Woongarant een eigen risico hebben. Echter lang niet alle polissen hebben een eigen risico, dit is afhankelijk van het soort polis wat een klant afsluit. Mocht u interesse hebben in een verzekering zonder eigen risico kunt u dan ook altijd even contact met ons opnemen, dan kijken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Daarbij nemen wij uw aanbeveling ter harte en zullen wij onze verzekerden met een eigen risico op hun polis hier actief op blijven wijzen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Mijn schades zijn goed opgepakt. Erg tevreden over. Enige tijd geleden is echter melding van buurman op mijn verzekering gemeld ( huisnummers 1 cijfer verschil) Nadat ik belde dat ik geen schademelding had gedaan, kreeg ik voicemail bericht dat dat klopte, maar dat melding door mijn ex-man en vader van het schadeveroorzakende kind was gedaan. Dit betrof echter schade van een voor mij geheel onbekende buurman en kind. Uiteindelijk bleek het dus een foutief ingevoerd huis nummer te zijn....Kreeg ik drie weken later alsnog een brief dat ik teveel schades had gemeld ( foutieve schade was ook meegerekend) Niet netjes, en ik twijfel of Woongarant wel zo zorgvuldig met persoonsgegevens omgaat ( e-mail adres van Dhr Van Vliet , de buurman, gewoon bij mijn contactgegevens neergezet als zijnde e-mail van mijn echtgenoot ( die overigens Kuipers heet) Ik heb een mail ontvangen van de behandelaar met daarin uitgebreide uitleg hoe het fout is gegaan, evenals uitleg over de wijze waarop met prive gegevens wordt omgegaan. Daarnaast was ik verrast een boeket te mogen ontvangen. Fouten kunnen natuurlijk altijd gemaakt worden. Ik was vooral geïrriteerd dat ik vier keer zelf contact moest opnemen over de fout rechtgezet te krijgen. Verder is Woongarant altijd keurig en snel geweest met de afhandeling van schades die wel door mij zelf zijn aangemeld. Reactie van Woongarant: Wat vervelend dat er niet zorgvuldig is gehandeld waardoor u nu geen vertrouwen meer heeft in ons. Uit uw verhaal maken wij op dat er een aantal zaken niet goed zijn gegaan. Wij nemen uw klacht zeer serieus en zullen uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij nemen dan ook binnenkort even contact met u op om dit verder met u te bespreken. Ondanks alles willen wij u bedanken voor de tijd die u genomen heeft om uw beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Woongarant
Claim ik na jaren premie betalen een keer een kapotte bril die mijn kleine meid kapot heeft gemaakt, keren ze niet uit omdat je dat kan verwachten bij kleine kinderen. Grrr. Stelletje graaiers, klassiek geval van wel zoveel mogelijk premie innen en zo weining mogelijk uitbetalen.
Betaal 5 jaar lang netjes premie, maar als je een keer iets claimt proberen ze het zo te laten lijken dat je de boel belazert.
Zeer slechte communicatie,en terug koppeling. Duurt er lang voor je bericht krijgt bij een schade. Maar met post over verhogingen van premie heb je zo in huis!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen