Centraal Beheer Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (158 reviews)

Logo verzekeraar Centraal Beheer

Centraal Beheer verzorgt pensioen-, levens- en schadeverzekeringen en levert financiële diensten aan particulieren, werknemers en bedrijven.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Verzekerd voor schade door diefstal, brand, inbraak en storm
  • Uitgebreide verzekering voor een scherpe prijs
  • Centraal Beheer keert het schadebedrag uit of regelt het herstel

Onafhankelijke beoordelingen voor de Centraal Beheer Inboedelverzekering

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 november 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Centraal Beheer Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Centraal Beheer Inboedelverzekering

Had forse schade aan vloer wegens mankement aan cv. Vloer werd te warm ter plaatse van de leidingen van de cv die naar de radiators ging. Geen gevolgschade en zoek het maar uit met je schade. Waardeloze maatschappij. Blijf er weg.

Zeer zwakke maatschappij. Al mijn verzekeringen opgezegd en raad het iedereen in mijn netwerk actief af ooit met deze partij in zee te gaan. Een heel ingestudeerd verhaal waarom ze mijn laptop die door kortsluiting stuk ging en pas 2 jaar oud was niet zouden vergoeden. Als mijn koelkast erop gevallen zou zijn zouden ze het wel vergoed hebben. Dat zou in de kleine lettertjes staan. Ik betaalde meer dan 25 euro premie per maand voor verschillende verzekeringen en was al jarenlang klant. De kosten voor de laptopreparatie bleken achteraf 59 euro te zijn. Zeer slechte partij.

Beschadiging , sporen op wand, door lekkage. Moeilijk iemand te vinden die dit wilde verven omdat de zoldertrap en de rail van de traplift in de weg zaten. Centraal Beheer heeft dat zelf laten herstellen op een heel goede manier. Alles keurig afgedekt en mooi de bruine sporen weggewerkt. Geen financiele rompslomp. Ik ben hier blij mee

Door daklekkage muren, laminaat, ondervloer, plinten totaal verwoest. Doordat het steeds onderdoor regenwater constant erheen sijpelde waren plinten, muur, ondervloer en laminaat beschimmeld en doorweekt. Centraal Beheer heeft deze niet vergoed omdat vocht door muur komt. Hallo wie is hier de dief van de premie die centraal beheer int. Even apeldoirn.bellen????!!!! Go to hell. Dankzij mij heb je bestaansrecht en werk Ik heb mijn verzekering bij Centraal Beheer opgezegd. Zoek een andere goede verzekeringsmij. Ga niet in zee met Cb. Weggegooid geld, hè spekt ze alleen maar

Door daklekkage muren, laminaat, ondervloer, plinten totaal verwoest. Doordat het steeds onderdoor regenwater constant erheen sijpelde waren plinten, muur, ondervloer en laminaat beschimmeld en doorweekt. Centraal Beheer heeft deze niet vergoed omdat vocht door muur komt. Hallo wie is hier de dief van de premie die centraal beheer int. Even apeldoirn.bellen????!!!! Go to hell. Dankzij mij heb je bestaansrecht en werk Ik heb mijn verzekering bij Centraal Beheer opgezegd. Zoek een andere goede verzekeringsmij. Ga niet in zee met Cb. Weggegooid geld, hè spekt ze alleen maar

Wees gewssrschuwd. Ervaring met deze verzekering. Wel premie innen, maar schade vergoeden ho maar. Centraal Beheer zoeken argumenten om niet te betalen. Menige gedupeerden hebben bij progamma -fr.visser wordt u al geholpen- hun beklag gedaan over het niet vergoeden van schade. Dus geen verzekering afsluiten bij deze onbehouwen lompe centraal Beheer. Dit is mijn ervaring en daarom deze oproep. Wees geen slachtoffer van deze verzekering!!

Zojuist geholpen door wederom zeer sympathieke dame aan de lijn. Jammergenoeg hadden we last van lekkage en moest onze inboedel tijdelijk in de opslag. Centraal beheer heeft dit en de spullen die we hebben moeten weggooien vergoed. Zijn we ontzettend blij mee! Topservice!

Deze verzekeraar, alle Achmea verzekeraar trouwens, geeft, in tegenstelling tot verzekeraarals NN, ASR etc., GEEN SCHADEVERGOEDING voor brandschade aan inboedel überhaupt ergens buiten je eigen woning. In de praktijk een ernstige tekortkoming.

Waterschade houten vloer door lekkage van hydrocultuur plantenbak niet vergoed…CB medewerker wist verschil niet tussen aquarium (waterbak) en hydrocultuur ( waterbak). Alle voorwaarden worden altijd ten goede van CB verdraaid. CB wil je wel graag verzekering aansmeren maar als het op uitkeren aankomt is CB niet thuis.

LEES DIT !!!! Lekkage ontdekt in de douchecabine door voegwerk wat gebarsten en scheurtjes in kitnaden. CB gebeld maar was telefonisch onbereikbaar 2 weken geprobeerd maar constant melding wachttijd langer dan 10 min, uiteindelijk na 40 min opgehangen. Dit nogmaals de volgende dagen geprobeerd weer het zelfde resultaat. Vervolgens melding gemaakt van deze schade. Het duurde 2 weken voor ik uit eindelijk antwoord kreeg : schade word niet vergoed ,lees de polis voorwaarden. Ruim 15 jaar verzekerd nooit iets gehad en dan zo worden afgewimpeld. Uiteindelijk ben ik naar het hoofdkantoor van Centraal Beheer in Apeldoorn gegaan en gevraagd of ik iemand van de schade afdeling kon spreken. De receptioniste melde dat ze niet wist waar iedereen werkte i.v.m. flex plekken en als er al iemand was mij niet te woord kon staan omdat ze allen opgeleid waren om klanten telefonisch of via email te beantwoorden. Alle verzekeringen direkt opgezegd ! NOOIT MEER

Weer verrast door Centraal Beheer. Mijn tv kapot door ws een korte stroomstoring. En ik krijg een gedeelte van het aankoopbedrag terug. Niet alles maar hij is 2 jaar oud en ik krijg 80% Dankjewel centraal beheer ! Ik ben blij met jullie. :-)

Wij wilden een inboedel verzekering afsluiten voor ons huis wat te koop staat. De inboedel is max 50000 euro waard. Helaas kan je alleen maar een standaard inboedel verzekering afsluiten. De inboedel is dan verzekerd voor ongeveer 200000 euro wat voor ons niet van toepassing is. Er worden geen uitzonderingen gemaakt ook al hebben wij onze huidige woning hier ook verzekerd. Dus we hebben besloten geen verzekering af te sluiten. Wij vonden het te duur om dubbele kosten te maken. Het zou klantvriendelijk geweest zijn als hier rekening mee gehouden zou worden.

Schade gemeld 4 weken geduurd krijg bericht dat er een schadeexpert gaat komen krijg ene Andy van Assenderp op bezoek van Dekra wat een arogant persoon maar goed. 4 weken gewacht geen gehoor niet van achmea en niet van Dekra ben maar gaan bellen die mijn van Assenderp was aan zijn winterslaap begonnen en was van plan zijn rapport na de winsterslaap op te stellen. Om een lang verhaal kort te maken het heeft ruim 5 maanden geduurd alles bij elkaar echt een bagger verzekering deze. Niet doen.

Na drie weken flinke lekkage te hebben gehad, kon eindelijk de oorzaak van het lek worden vastgesteld. In die drie weken heb ik contact gehad met Centraal Beheer, zij konden echter niets voor mij betekenen als de oorzaak onbekend was. Ik woon in een huurwoning, mijn huurbaas regelde een loodgieter. De boosdoener bleek een kapotte waterleiding in het appartement boven de mijne. Afgelopen vrijdag heb ik een schadeclaim ingediend bij CB. De telefonist was begaan en begripvol en luisterde echt naar mijn verhaal (na 3 weken lekkage was ik he-le-maal tureluurs). Daarna hebben we de schade geraamd: mijn bank en een kast kunnen bij het grofvuil. En beide objecten werden vergoed, zo vertelde de telefonist mij. Inmiddels is het woensdag, 3 werkdagen later, en is het afgesproken bedrag keurig bijgeschreven. In een woord: geweldige service!! Ga zo door!!

Nav een (mogelijke) lekkage in de badkamer een beroep gedaan op CB. Komt een schade expert(?) Onder de tegels bleek de hele vloer van de badkamer en die van het halletje doorweekt als ook 2 muren en op de benedenverdieping een plek op het plafond. Vervolgens gaf die doodleuk aan dat het aan een stukje losse kit aan het hoofdeind van de badkuip lag. Volgens de expert! En tja, DAT viel nu net niet onder de polisvoorwaarden. Geen claim! Dus nu zelf een aannemer de badkamer laten herstellen, die na verwijderen van het bad en een verzopen tussen muurtje, verassing!! een lekkende waterleiding aantrof! Nou, denk niet dat er dan wat aan de zaak veranderd, want, zo was de beredenering nu van CB, Tja nu de boel weggebroken is kunnen wij niet meer constateren of de lekkage mogelijk door de herstelwerkzaamheden zijn ontstaan. Maar hun expert kon dat wel aan de hand van een los stukje kit! En dan het meest minne, 2 maanden later opbellen en dan vragen of de badkamer inmiddels al hersteld is. NEE CB, dat was eens maar nooit weer!!

centraal beheer vergoed schade buiten mijn schuld erg snel en dit betrof een inboedelverzekering

Al jarenlang heb ik een allrisk verzekering bij Centraal Beheer Achmea, eigenlijk nog nooit schade gemeld tot ik na jaren te maken kreeg met schade.een kapotte laptop die ik gisteren wilde melden. De laptop viel op de grond doordat mijn kat een schrikreactie maakte en daardoor de laptop op de grond gooide van het bureau af. Ik kreeg te horen dat het niet verzekerd werd omdat mijn kat het veroorzaakt had. De kat woonde namelijk volgens mijn eigen goedkeuring in huis. ja, tuurlijk, het is een huisdier. kinderen zet je toch ook niet buiten in de tuin neer? Mede voor dit soort ongevalletjes sluit je een verzekering af, daarbij vond ik de vrouw die mij te woord stond erg hatelijk doen. Nee, geen aanrader!!

ALLE lof voor Centraal Beheer Achmea. Ongeveer vier jaar geleden heb ik waterschade opgelopen door mijn badkamer. Ik ben zo lief en goed gehlopen en ik kon een schoonmaakploeg krijgen als het mij te veel werd FANTASTISCH. Ik de schade vergoed, helaas alleen de aangrenzende kamers. Mijn laminaat loopt door het hele huis en ik moest dan maar drempels leggen omdat mijn laminaat niet te verkrijgen meer is. Twee jaar later heb ik waterschade opgelopen door mijn wasmaschine, ik ben zeer netjes en vakknundig geholpen en de telefonisten zijn super. Helaas weer alleen de aangrenzende kamers en de rest niet. Dus ik heb telkens geld bij moet leggen om de laminaat door het hele huis door te laten lopen. Maandje geleden is mijn waterbed gaan lekken en ben zo lief geholpen (vooral omdat ik zoveel pech heb). Helaas weer alleen de slaapkamer en de gang vergoed gekregen en heb weer geld mij moeten leggen om mijn hele huis door te laten lopen indezelfde kleur. Maar dat is eigen keus, vind ik. Het geld stond er altijd na een week of twee op mijn rekening. Vorige jaar ging mijn dochter mij helpen met het klussen en dat resulteerde in een hamer in mijn tv en een kapotte laptop. Helaas krijg je maar X% van je waarde en tja weer geld bij moeten leggen om iets gelijkwaardig terug te krijgen. Maar ondanks dat vind ik ze geweldig. Ik raad iedereen aan om bij hen te verzekeren, Service is geweldig en dat vind ik ook heel belangrijk. Ik zeg DOEN. Oja en voor heel weinig kun je je kind laten mee verzekeren als zij/hij iets thuis vernielt….heel handig vooral als je een dochter als die van mij hebt, die graag wilt helpen…..maar het soort hulp wat je niet blij maakt…;-)

In korte tijd twee keer verhuisd, en hierdoor drie keer een adreswijziging door moeten voeren. Geen punt voor Centraal Beheer: er wordt zeer adequaat gereageerd op binnenkomende vragen/terugbelverzoeken, en vriendelijk personeel aan de telefoon.

Centraal Beheer werkt niet met tussenpersonen maar rechtstreeks met de klant. Bij een schade hebben ze een snelle afwikkeling en duidelijke communicatie.

Ik heb een schade gemeld aan de boeidelen van mijn dakgoten. Deze schade is onstaan doordat eren gootbeugel bij mijn buurvrouw door het zink is gaan rotten en een gat is ontstaan naast het delitatieschotje, en al het regenwater naar mijn kant is gaan stromen waardoor al mijn boeidelen in de loop der jaren zijn gaan rotten. CB zegt dat ik niet in aanmerking kom voor schadevergoeding en dat ik het maar moet claimen bij mijn buurvrouw,maar die zegt dat ze niet verzekerd is. Je denkt verzekerd te zijn voor schade die is ontstaan buiten je eigen schuld, maar dit is dus niet zo………

Vorig jaar hebben wij voor 't eerst na vele jaren geen schade meerdere schademeldingen moeten indienen. Centraal Beheer is daarin zeer professioneel, prettig en snel te werk gegaan, zaken netjes teruggekoppeld en byzonder plezierige contactpersonen van betrokken schadeherstelbedrijven: ontroerend en hartverwarmend in momenten van nood en dubbele pech. Ik ben hun zeer dankbaar voor hun menselijke benadering en snelle zakelijke afwikkeling. Ik raad Centraal Beheer van harte aan! Zal niet gauw van verzekering wisselen na deze ervaring….m.v.g. SMJ

Heb een cb allrisk woning verzekering. Wanneer er spullen uit de tuin/uit huis worden gestolen wordt dit m.i. vergoed. Waarom niet als er in de trein spullen worden gestolen?

vorige week zondag heb ik een schade gehad aan mijn laptop..er is koffie overheen gegaan..ding deed niks meer..en was pas 1.5 jaar jong.Gelukkig had ik een allrisk verzekering(mede afgesloten omdat ik kleine kinderen heb) maandag gebeld naar CB en de mevrouw gaf aan om eerst de laptop na te laten kijken..zo gezegd zo gedaan, reparatie kosten waren duurder dan de nieuwprijs van mijn laptop..dus totall loss verklaard Dinsdag weer terug gebeld, alles in orde gemaakt en zonder moeilijk te doen, of gekke vragen te stellen stond donderdag het geld al op mijn rekening..Ik ben sinds vandaag dus weer in het bezit van een nieuwe laptop Super service en het enige wat moet is de bon en de total loss verklaring 60 dagen bewaren…en de eerste 3 jaar een eigfen risico van € 100 euro, maar dat had ik gelezen in de voorwaarde!

Vogel tegen ons rolhor aangevlogen waardoor een gat is ontstaan. Dit wordt niet gedekt, hadden we 15% meer moeten betalen aan premie dan was dit wel vergoedt geweest. Dus aanbeveling de duurdere verzekering te nemen.

Centraal beheer is zeer netjes in het afhandelen van schade, overzichtelijk en direct actie, zo is mijn ervaring. Dus zeker een verzekering die je kunt nemen .

je word altijd vriendelijk geholpen, echt toppie, daar kunnen veel verzekeringen een voorbeeld aan nemen

in heel veel negatieve beoordeling hier valt mij toch een ding op. Mensen sluiten iets af en lezen dan waarschijnlijk niet goed waar ze wel of niet verzekerd voor zijn. Ik zit al 20 jaar bij CB en heb al enkele schades gehad in die jaren. Ik heb de ervaring dat alles super werd opgelost. En als het niet verzekerd was werd dit goed en duidelijk uitgelegd waarom niet. Ik kan alleen maar zeggen dat ik vind dat CB een dikke pluim verdient voor hun snelheid, klantbenadering bij schades en de super service….

Schade gemeld aan mijn vloer, door een hevige regenbui/noodweer. Verzekering geweest, uit onderzoek is gebleken dat er water door de "gevel"naar binnen is gekomen. (eenmalig) De verzekering gaf aan "mevrouw schade valt niet onder de verzekering, u moet bij de woningbouw zijn wegens achtestallig onderhoud. Volgens mij valt het onder kopje onvoorzien/overmacht. Ik heb werkelijk alle verzekeringen bij deze maatschappij, maar ze doen ook wel weer hun best.

Helaas is door een knoop in een spijkerbroek een scheur in onze bank ontstaan, ik dacht dat wij hiervoor verzekerd waren gezien de pakketten die wij allemaal hebben verzekerd bij Centraal Beheer…. niets is minder waar….. helaas valt dit onder geen enkele verzekering die wij hebben lopen van Centraal Beheer, het aller mooiste komt nog…. als het een sigaretten brandplek was geweest dan was dit wel gedekt…. we zijn beide 3 jaar geleden gestopt met roken…

Wij hebben een all-risk polis bij cb en deze heeft keurig netjes onze tablet vergoed na een dom (eigen schuld)ongeluk, netjes en vriendelijk geholpen, snel afgehandeld, prima. We hebben echter ook waterschade gehad; bij de bouw (jaren geleden) een verkeerde constructie van de douchebak waardoor nu de kitnaad is gaan lekken en die wordt niet vergoed. Ook telefonisch niet klantvriendelijk behandeld, erg jammer.

Wij hebben per 04-02-2011 een Woongarantverzekering met All Riks dekking. Daar hebben wij gelukkig nog geen gebruik van gemaakt tot 24-04-2012. De huiskat die wij hebben had een speelse bui en ging achter een speeltje aan. Helaas kwam de kat onderweg een vaas tegen die op een standaart (sokkel) staat. De standaart gaat om en de vaas raakt in de val het tv scherm met een kras als gevolg. Ik denk geen nood ik ben goed verzekerd? Klantenservice gebeld de schade uitgelegd en wat krijg ik tot mijn verbazing te horen: dieren die met goedvinden van u in de woning verblijven daar keren wij geen schade aan uit. Ik vind dit zo kort door de bocht want het komt bij mij over als: een huisdier prima maar laat hem wel buiten. Terwijl dit soort schade juist de overwegingen zijn om dit soort verzekeringen af te sluiten. Al met al vind ik dit weer een sterk staaltje van hoe het niet moet. Zo best staat de verzekeringsbranche de laatste jaren niet in het voetlicht. Hoogachtend,

13 februari sloeg het noodlot toe; brand in de keuken. Onze wereld stond op z'n kop. Na technisch onderzoek door de TR met als conclusie "technische oorzaak" en een eerste Salvage hotelovernachting achter de rug zijn we snel en adequaat geholpen door de schade expert. De renovatie van onze woning zal tot medio juni in beslag nemen aangezien De aansturing van de aannemer en beoordeling van het inboedelschade werd professioneel uitgevoerd. Enig minpuntje is de gevolgschade van de tuin;veel planten dood en verzakkingen door veel en vervuild bluswater), deze kosten worden niet vergoed.

Dakgoot raakte beschadigd door storm. Na invullen van vragenlijst en raming kosten (kopie van offerte) werd het geld spoedig overgemaakt zonder gedoe of zonder dat we eerst moesten repareren. Een deel werd niet vergoed omwille van eigen risico maar dit wisten we op voorhand. We hebben dus uitstekende ervaring met Centraal Beheer en ik raad iedereen aan op voorhand de polis grondig te lezen, zodat je nadien niet teleurgesteld bent als bepaalde dingen niet vergoed worden.

We hebben een zeer slechte ervaring met Centraal Beheer. Sinds 1 jaar hebben wij op onze woonverzekering een aanvullende verzekering genomen voor schade in huis door eigen schuld. In ons geval ging het om een kleine schade aan een tafel. Zowel mijn man als ik werden aan een kruisverhoor onderworpen. Wij vinden dat de medewerkster van de afdeling (haar naam is bij ons bekend) ons onheus heeft bejegend, waardoor wij het gevoel kregen of we iets oneerbaars deden. Als het zo moeilijk is om een door eigen schuld veroorzaakte schade vergoed te krijgen, waarom hebben ze ons deze aanvullende verzekering dan aangeboden. Waarschijnlijk in de hoop dat we er geen gebruik van zullen maken. Ons inziens hebben we er echter recht op, daarvoor hebben wij immers die aanvullende verzekering genomen. Ik hoop dat Centraal Beheer zijn schadebeoordelaars wat betere communicatieve vaardigheden bijbrengt. Want wat ons is overkomen, gun ik niemand.

Bij een bezoek van een uit Thailand overgekomen vriend in Rotterdam ben ik in het hotel waar Hij logeerde van de trap gevallen. Ben met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis waar bleek dat de schouder uit de kom was en op meerdere plekken op het hele lichaam en gezicht schaafwonden.mijn bril is ook gesneuveld bij deze val en mijn spijkerbroek is er ook gescheurd uitgekomen. In het verleden viel dit soort schade gewoon onder de inboedel maar nu dus niet meer. Zou hiervoor een kostbaarheden verzekering voor moeten hebben. Schade aan kleding en hulpmiddelen die je draagt zijn niet verzekerd en op de vraag welke verzekering ik dan voor dit soort schade zou moeten hebben was het antwoord. Dat hebben we niet

Tijdens het verhuizen is mijn receiver overleden. Naast inboedel en opstal (waarmee je tijdens het verhuizen 3 maanden op 2 adressen verzekerd zou zijn) heb ik ook nog een verzekering voor waardevolle spullen buiten de deur.Echter op geen van beide verzekeringen is dit te verhalen. In het ene geval zou audioapparatuur niet verzekerd zijn en bij de andere was de situatie niet gedekt. Ik heb mijn auto-, reis-, inboedel-, opstal-, etc allemaal bij CB maar binnen het jaar ben ik weg.

Vanochtend gebeld met de vraag of schade door melk over de laptop gedekt was in mijn verzekering. Na even de gegevens erbij genomen te hebben vertelde meneer mij dat de schade niet gedekt was. Wat een tegenvaller, al jaren verzekert bij CB, nooit problemen gehad en nu blijkt dat ik dan een ALL-RISK inboedelgarant verzekering had moeten hebben.Geen vraag hoe het gebeurd was, gewoon een kwestie van niet verzekerd.

Onze zoon van 6 jaar oud heeft een ongelukje gehad. Struikelde en viel op de openstaande deur van onze vaatwasser. Deze deur is nu ontzet. Ik was deze net aan het uitruimen. Gebeld om de schade te melden. Helaas mevrouw u bent er niet voor verzekerd. Ik had een allrisk verzekering moeten hebben voor Eigen Schuld Dikke Bult cultuur. Net of dat mijn zoontje het express heeft gedaan. Ik heb al sinds 1999 verzekerd bij CB. Ik vind het heel vreemd dat ik niks vergoed krijg.

op 7 maart schade aan Gsm gemeld. Er was thee door mijn dochter (1 jaar)overheen gegooid. Even schade rapport laten maken door gsm winkel op de hoek en doorgebeld wat de schade was. Geld word uitgekeerd zonder invullen van Papier winkel. Wel even 60 dagen alles bewaren voor evt steekproef.

In de folder staat aangegeven dat je behalve de 10% collectiviteitskorting, ook nog eens 5% korting krijgt als ook je je autoverzekering bij Centraal beheer hebt lopen.Maar als je de woonverzekering via internet afsluit dan vind je dit nergens terug!!Je betaald niet teveel staat in de folder, maar als je niet heel alert bent betaal je dus echt wel teveel!! Niet correct naar mijn idee. Dit zou moeten worden aangepast. Overigens word je telefonisch wel zeer correct geholpen.

heb bij cb een all risk inboedelverz. genomen.want bij eigen schuld word er toch uitgekeerd vertelde ze mij.heb per ongeluk op zolder een stekker er uitgetrokken waar ook de vriezer op staat.na een week kwam ik er achter cb gebeld word er gezegd eigen schuld.had je de stekker er maar niet uit moeten halen. ik zei maar als er wat met me t v gebeurd dan is het wel gedekt .ja want als je je t.v laat vallen dan doe je dat niet express zei de telefoniste,dus de stekker heb ik expres gedaan.zo lust ik er nog wel een paar.ben al 20jaar verz. maarnooit wat gehad.bedankt cb.

al mijn verzekeringen heb ik lopen bij Centraal beheer, ik heb nooit schade gehad nu heb ik schade en wordt er niet uitgekeerd. Ik heb drie jaar geleden een nieuwe badkamer laten plaatsen, al bij het begin had ik er problemen mee, de aannemer is vaak terug gekomen om het probleem te verhelpen iedere keer dachten wij dat het probleem (lekkage) opgelost was maar dit bleek niet het geval, de aannemer is nu failliet en ik zit met de schade. Ik dacht dat waterschade verzekerd was maar Centraal beheer zegt van niet, er is door Centraal beheer een expert gestuurd Van de Tempel die kon niets vinden en heeft er een lekdeskundige bijgehaald, de deskundige constateerde dat het voegsel niet goed was, Dit is niet verzekerd, ik heb ook een rechtsbijstand verzekering maar ook de rechtsbijstands verzekering kan ook niets voor mij doen. Even Apeldoorn bellen kan je maar beter niet doen!! want het levert niets op

Nou lekker, dacht verzekerd te zijn tegen storm schade. Dakpannen lagen door de storm scheef en stondomhoog. Om waterschade te voorkomen en meer schade direct CB gebeld. Helaas ik heb 225 euro eigen risico!!! Dus mijn zoon het dak maar opgestuurd. CB blij want die hebben geen vervolg schade en ik weer een wijze les geleerd!!! dus maar eens kijken welke verzekering geen eigen risico heeft.

Helaas is er inmiddels 2 keer bij ons ingebroken. De afhandeling vanuit Centraal Beheer was werkelijk perfect tot 2x toe. Er werd snel en fair gehandeld zonder gezeur over details.Enorm bedankt.Matthieu van Vliet

Goeie site om nooit meer te bezoeken, als ik mijn verzekering wil controleren zie ik alleen maar welke verzekeringen ik zou kunnen afsluiten en nergens mijn eigen gegevens over mijn verzekering. Dit is echt mensen op het verkeerde been zetten.

Ivm de aanschaf van een nieuwbouwhuis hebben we onlangs een hele reeks verzekeringen bij Centraal Beheer afgesloten. Kort voor het moment dat het gezin overgaat (5 dagen) is de ketel en div apparatuur gestolen. Volgens de schadeafhandelaar zijn we aan het verbouwen en wordt de schade niet gedekt. En die ‘1uurs service’ was dus ook niet voorhanden…. Dat is waarsch nog het meest frustrerende. Regel in de Kerstdagen maar een slotenmaker, installateur, iemand om bij de wateroverlast te helpen. "dan bent u meteen goed verzekerd" zei de mevrouw vd verkoop nog….Denk goed na, andere verzekeraars dekken dit wel!

Na een enorme waterschade, zijn wij geweldig geholpen door Centraal Beheer. Alle registers werden opengetrokken om ons zo spoedig mogelijk uit de problemene te helpen.De schade expert heeft alles beoordeelt en daarna is de schade snel afgewikkeld.Adequate en vriendelijke hulp.Nogmaals dank

Als buitenlander een woning gekocht in Nederland. Woon hier echter niet zelf in woning maar is een investering. Na een grondig onderzoek van de Nederlandse verzekeringsmogelijkheden voor een woonverzekering kwam ik uit bij CBA. Waar andere verzekeraars een probleem zagen in mijn officiële woonplaats heeft CBA zelf op een creatieve manier een oplossing uitgewerkt en een heel uitgebreide en deskundige service verleend. Reeds aan verschillende landgenoten deze verzekeraar aangeraden.

Jarenlang hebben wij premie betaald en geen schade geclaimd. Nu helaas twee keer achter elkaar schade gehad en moeten wij bij de tweede keer 100 euro eigen risico betalen. Staat in de polis wordt er dan gezegd. Jammer dat hierbij geen rekening wordt gehouden met het aantal schadevrije jaren. Dit staat absoluut niet met elkaar in verhouding. Ga nu op zoek naar een andere verzekeraar.

Als tester van software in de ICT ben ik erg te spreken over de inzet van de ICT. Het eerste bedrijf dat ik ken dat een reclameboekje stuurt waarin mijn naam wordt genoemd en alle bekende gegevens al ingevuld staan.Bij schade aan mijn wasdroger werd ik vriendelijk te woord gestaan en nam de medewerker ook de tijd voor mij!

"Uw inboedel nooit meer onderverzekerd tot het verzekerde bedrag" Als ik mijn gegevens check en ik kom deze cryptische formulering tegen zonder nadere toelichting, wat check ik dan?

Een poosje geleden is onze koelvriescombinatie ermee opgehouden, met als gevolgd dat ik veel etenswaren weg heb moeten doen. Aangezien dit onder de inboedelverzekering viel heeft CB mij hierin gecompenseerd. Heel erg vlot en goed geregeld. Heel duidelijk en geen papieren rompslomp. Erg klantvriendelijk. Hier kan de leverancier van de koelvriescombinatie heel wat van leren!

Na eerdere goede ervaringen heb ik thans een zeer slechte ervaring met CB. Begin september heb ik een telefonisch een kleine brand gemeld welke zich heeft voorgedaan in een coniferenhaag op de erfafscheiding met de achterburen. Toegezegd werd dat een expert de schade in ogenschouw zou komen nemen. Nu eind november is deze nog steeds niet geweest, Tussendoor nog enkele malen zelf getelefoneerd, gemaild en enkele weken geleden door CB gebeld met excuses dat de afwikkeling nog steeds niet heeft plaatsgevonden. Een en ander zou nu binnen enkele weken beklonken worden. Nog steeds niets gehoord. Ik overweeg niet slechts deze maar ook andere verzekeringen bij CB weg te halen en onder te brengen bij een andere maatschappij. Misschien wordt men dan wakker!

Na melding van schade aan een salon tafel, is er met mij afgesproken dat ik een soortgelijke tafel mocht kopen en binnen 5 dagen mijn geld op de rekening kreeg, vervolgens bestel ik er eentje bij mijn huidige meubel verkopen. daarna bel ik weer om de prijs door te geven van de nieuwe. krijg ik ineens iemand anders aan de telefoon die vraagt eerst de foto’s om te kijken of er reparatie mogelijk is. nu mail de foto’s en ineens willen ze een oude nota hebben…..! ik heb een totaal pakket allrisk woonverzekering, rechtsbijstand,verkeer en betaal elk maand netjes.

Verzekering dekt alles,behalve de schade,s die je meld.

Na een ingediende claim bij Centraal Beheer betreffende een lekkage in mijn dakkapel, stuurde CB mij een aannemingsbedrijf toe dat een inspectie diende uit te voeren. Resultaat van het zeer korte onderzoek: achterstallig onderhoud met als gevolg claim afgewezen. Nu, maanden na de claim en zonder iets aan het "achterstallig onderhoud" te hebben uitgevoerd blijkt er van lekkage geen sprake meer. Vermoedelijk is de lekkage veroorzaakt geweest door stuifsneeuw. CB heeft door gebruik te maken van een ter zake zeer ondeskundig bedrijf er in ieder geval voor gezorgd dat een betrekkelijk kleine claim kon worden afgewezen. Een ieder heeft weer gescoord en dat de klant ontevreden is ? Och wat zou dat, we hebben er nog genoeg ! Even Apeldoorn bellen, doe maar niet.

Ik ben er gelijk helemaal klaar mee en ga al mijn verzekeringen weghalen bij deze oplich ters.Vanaf mijn 18de al verzekerd en nooit wat gemeld!!!!!!nu ben ik 30 en meld ik 1 schade aan mijn lens veroorzaakt door een nagel van mijn hond en krijg ik een of andere troela die met artikelen gaat rondzwaainen terwijl er tijdens het afsluiten van de polis mij verteld is dat alle schade die mijn hond in huis veroorzaakt vergoed zou woerden en dat ik daar dan iets extra voor moest betalen. NOU MOOI NIET HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELEMAAL NIKS. GELD INNEN KUNNEN ZE WEL!

Mijn dochter van 1,5 jaar oud had mijn vrouw buitengesloten door de knip op de tuindeur te draaien.Mijn vrouw was genoodzaakt om de tuindeur te forceren omdat onze dochter onderweg was naar de trap en zij het traplopen nog niet zo goed onder de knie heeft.Een raam inslaan was geen optie omdat er twee honden en onze dochter in huis rond liepen. De voordeur was ook middels hefbomen afgesloten. Mijn vrouw zat opgesloten in de tuin, alle ramen waren afgesloten en haar telefoon lag binnen in huis.Ik zou denken dat hier sprake is van overmacht en moest mijn vrouw de tuindeur wel openbreken met een aanzienlijke schade aan de deur en deurpost.

Het kontakt naar de juiste afdeling, kan wat persoonlijker,denk ik. Er volgt een menu van 5 keuze bijvoorbeeld, daarna een verfijning en een vervolg menu selektie.Daarop komt een wacht moment, met muziek. Dat kan ook gecombineerd zijn met het verwijzen naar de website, om via deze kontakt te maken. Terug gebeld worden kan ook, een nette mogelijkheid. Zelf heb ik graag , zonder te veel,cassette-recorder stemmen de gezochte persoon/ antwoord.

Dit jaar mijn eerste schade, zolang ik bij Centraal-Beheer verzekerd ben. Ik was met mijn klomp op de bril van mijn vrouw gaan staan en daar kon hij niet tegen.Centraal-Beheer gebeld of ik daar voor verzekerd was,en inderdaad deze schade was gedekt. Wel had ik al een nieuwe gekocht en ik moest het schade bedrag noemen en binnen een week stond het op de rekening.Ik moest de nota en de bril 3 maanden bewaren voor eventuele controle maar daar hebben ze geen gebruik van gemaakt.Centraal-Beheer Bedankt voor de vlotte afwikkeling, en ik beveel bij andere mensen deze woongarant verzekering van harte aan.

Bij thuiskomst van vakantie bleek dat we een ongewenste gast hadden. Een steenmarter had zijn intrek genomen onder de dakpannen en de isolatie aangevreten.Op zich al een heel vervelende gewaarwording, de stank welke dit dier teweeg brengt is onbeschrijfelijk.Vervolgens moest ik kosten maken om het dier te verwijderen De gemeente ziet dit niet als ongediertebestrijding, daarom werden er kosten in rekening gebracht. Omdat Centraal Beheer in zijn campagnes vermeld dat practisch alles is verzekerd en er geen uitsluiting voor schade door steenmarters in de polisvoorwaarden staat, heb ik een melding gedaan bij Centraal Beheer. Tot mijn ontstentenis bleek de schade te zijn uitgesloten. Dit terwijl de buurman, waarbij de bekabeling van de auto was aangevreten, wel een vergoeding voor de geleden schade heeft ontvangen.

Wij, mijn vrouw (72) en ik (74) zijn al heel oude langjarige klanten bij CB. Recent stond onze berging blank door een leidingbreuk bij de buren. De schadeexpert is geweest en de schade is voortreffelijk door CB afgehandeld!

Kort geleden zat er plotseling een barst in de ruit van de tuindeur. Na dat ik heb gebeld mocht ik hem direkt laten repareren en de rekening is direkt aan mij betaald.

wij zijn zeer tevreden met de afhandeling hiervan.snel. ter zake en in goed overleg opgelost

Zeer tevreden over de snelle en soepele afhandeling van een inbraakschade aan mijn woning.

Een defect huishoudelijk apparaat zorgde voor kortsluiting in onze woning. Ook de vriezer viel door deze stroomstoring uit. Na mijn vakantie was één telefoontje genoeg om de schade van twee kanten uit bezien GOED te regelen. Binnen een paar dagen was één en ander afgehandeld. Centraal Beheer doorgaan zo.Het is een fijn gevoel zo verzekerd te zijn en… gauw afkloppen heb ik Centraal Beheer niet vaak nodig. Maar als je ze nodig hebt is alles snel geregeld.

Nog geen jaar een polis. Wateroverlast door een bouwfout. Snel en vakkundig afgewikkeld door een calamiteitenbedrijf. Uiteraard mijn schriftelijke aansprakelijkheidsverklaring aan Woningbouw Corp. aan CB gestuurd. Het eigenrisico bij een onverhoopte volgende schade werd direct veilig gesteld.Prima reactie !

De keren dat we gebruik hebben moeten maken van de verzekering is dat prima verlopen (zelfs een "herstel" na een eerdere negatieve beoordeling van een schademelding). Glasverzekering mag helderder, doorzichtiger, zijn waar het betreft defect thermopane.

Nog niet zo lang geleden kwamen we ’s morgens in de keuken en stond deze onder water. De waterleiding was gesprongen. CBA gebeld en binnen een uur was een bedrijf ter plekke om de schade te herstellen. Een geweldige service.

Wij zijn al jaren verzekerd met ons huis bij CB. Toen we een keer brand hadden gehad was de service uitmuntend. Dan bewijst een verzekering zich pas echt. Een beschadigde splinternieuwe afzuigkap werd geheel in de staat teruggebracht waar hij voor de brand was. Het schoonmaken deden we zelf, Daarvoor kregen we (ongevraagd) een bedrag per uur van CB. Zeg nou eens eerlijk. Is dit goed of is dit goed?

Het prettige van deze woonverzekeing is dat je nooit meer onderverzekerd bent. Bij de meesete verzekeringen, zelfs als ze geindexeerd zijn, ben je na verloop van tijd onderverzekerd omdat je weer wat nieuwe dingen aangeschaft hebt. Daar hoef je je nu niet meer druk over te maken en ook de prijs is in vergelijking met andere verzekeringen zeer goed.

Een op zich goede verzekering. Kanttekening: Nog nooit een schade geclaimed maar ook nog nooit hiervoor een korting ontvangen. Desondanks heeft de dekking een eigen risico. De reden dat ik nog verzekerd ben bij CB is dat ook de overige verzekeraars niet ‘eerlijker’ zijn!Ik betaal dus simpelweg mee aan de bonus van de zgn. excellente ’topman/vrouw’ die mij ‘om de tuin leidt’.Leeftijd: Qua leeftijd zijn wij niet interessant!

Vrijwel nooit nodig. Gelukkig maar! Zover ik kan nagaan altijd op de juiste wijze behandeld. Ik heb bij CB als mijn verzekeringen lopen. Ook via "mijn CB" een prima beheer en akties uit te voeren.

Een toegebrachte schade, beide partijen bij Cenraal Beheer verzekerd maar werden van het kastje naar de muur gestuurd. Duurde ruim 3 weken dat de expert kwam maar de schade is daarna adequaat geregeld.

De afgesloten woonverzekering geeft mij rust en vertrouwen omdat ik niet meer hoef te rekenen om te beoordelen of ik ook goed verzekert ben, ja of nee. Nooit meer onderverzekert en vandaar altijd een goede dekking. Het kost wel iets meer maar dan heb je ook wat!

Tijdens al de jaren die wij bij Centraal Beheer de woonverzekering hebben, voelen we ons veilig. Geen kans op onderverzekeren. Ook bij verhuizen (en dat hebben we zo’n 4 keer gedaan) denkt Centraal Beheer heel goed met je mee, zodat je geen dag zonder verzekering zit. Heb je een schadegeval dan word je vriendelijk en deskundig geholpen met goede en directe raad. Heel klantvriendelijk en deskundig. Voor mij nooit een andere woonverzekering.

Jaren geleden water schade gehad dit is toenuistekend afgehandeld

Vooralsnog bij elke administratief probleem wordt ik fantastisch en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Hoewel soms administratief iets mis of fout kan lopen, heb ik niets anders dan lof over de uiteindelijke afhandeling. Overigens, ook heel belangrijk: CBA komt haar afspraken zeker en 100% na. Ik heb (nog) geen op- of aanmerkingen.

Ik ben superblij met mijn woonverzekering bij Centraal Beheer. Dit heb ik jaren niet zo door gehad, maar afgelopen jaar had ik schade, mijn halve huis stond onder water… binnen een uur na mijn telefoontje was er een schadeherstelbedrijf en een schoonmaakbedrijf voor me bezig. Alles werd door 1 coördinator geregeld en ik hoefde nergens over na te denken, echt super!

Gewoon goed. Geen uitgebreide formulieren, geen gezeur, snel bereikbaar per telefoon. Een keer het verhaal uitleggen was voldoende om binnen korte tijd de schade uitbetaald te krijgen.

Na een heftige knieoperatie en ik nog niet veel kon merkte ik dat het laminaat in de keuken aan alle kanten begon te bobbelen.help lekkage!Na contact met Achmea kwam er al spoedig hulp opdagen.het bleek geen eenvoudige zaak,maar er werd net zo lang gezocht dat de oorzaak was gevonden en naar de beste oplossing werd gezocht.De lekkage werd verholpen en het laminaat moest verwijderd,zodat de vloer kon drogen.Ik ging intussen een aantal weken naar Bali om op te knappen.Nu ligt er een mooie nieuwe laminaatvloer en is er op een andere plek ,waar vochtplekken zaten geschilderd.Alles is prettig geregeld en verlopen,zowel van de kant van de verzekering als van de kant van vloerenleverancier en schilder.Ik ben blij en tevreden

We hebben al een paar keer schade gehad, jullie helpen goed, zowel telefonisch als schade afhandelen.

Ik ben 70 jaar en heb in de loop der jaren nogal wat antiek gekocht/gekregen.In de loop der jaren raken aankoopbewijzen zoek c.q. ontvang je geen koopbewijzen wanneer antiek geschonken wordt.Wanneer er eens iets valt/kapot geraakt dan valt moeilijk te bewijzen wat de waarde is.Wel kun je de brokstukken verzamelen en de waarde door een deskundige laten beoordelen.Ik heb brokstukken van een gevallen artikel in huis; het schadegeval bij CENTRAAL BEHEER gemeld en na heel veel "trammelant" kreeg ik als vergoeding het belachelijk bedrag van 30 euro.Mijn beoordeling: uitermate slecht!

in het verleden stormschade gehad en deze werd byzonder snel en goed verholpen.Dik tevreden was ik toen.

Kom je terug van vakantie, blijkt je aquarium bezit te hebben genomen van je huis, laminaat stond bol, de familie die de plantjes water gaf was zich een hoedje geschrokken en hebben opgeruimd en vissen gered wat nog kon. Na terugkomst van de Vakantie direct Centraal Beheer gebeld, de 1e vraag die ik kreeg, heeft u hulp nodig met opruimen, dan sturen wij hulptroepen. En dat is nu precies wat je wilt horen als je dit overkomt, werd gerustgesteld en u ben toch verzekerd. Prima kan niet anders zeggen.

In de loop der jaren jammer genoeg kleine schades met een grotere schade gehad.Deze werden vol tevredenheid, snel en accuraad, afgehandeld.Pluim voor Achmea en z’n medewerkers.

Ik ben via mijn werkgever bij Centraal beheer terechtgekomen en ik kan mij geen betere verzekeringsmaatschappij wensen. De telefonische bereikbaarheid is goed en de mensen die je aan de telefoon krijgt weten waar ze over praten, zijn behulpzaam en denken met je mee. Je hebt niet het gevoel dat ze je alles proberen te verkopen.Prima!!!!

Mijn ervaring met alle verzekeringen die ik bij Centraal Beheer heb zijn gewoon goed. En zo hoort het ook. Zie ook geen nut om naar een ander te gaan. vr gr H

lles in één hand, maakt het voor ons duidelijk. Wat wel en niet te verzekeren en waar geeft voor ons een niet transparante overzicht van wat is verzekerd en wat niet. Doe ik mezelf tekort of betaal ik teveel. Lees oververzekerd.Voeg daarbij dat we via de werkgever ook nog een collectiviteitskorting krijgen.gelukkig hebben we nog maar weinig gebruik hoeven te maken van onze verzekering. Maar waar er contact nodig was, was deze altijd snel, prettig en juist. ook de verwerking en communicatie na die tijd was prima. Waren wij mensen van geef ons maar een tussen persoon, daar zijn we nu helemaal van af. Centraal Beheer is een verademing in verzekringsland. Voor ons zowel voor de woonverzekering, maar ook aan te bevelen voor auto en rechtsbijstand.

Had een tijd geleden lichte waterschade. Mij werd door Centraal Beheer verteld dat als ik deze schade wilde declareren, een eventuele volgende schade in de komende paar jaar slechts voor 50% vergoed zou worden. Loop je wel risico mee als erna de hele tent afbrandt. Stond zeker in de kleine lettertjes….

Gelukkig heb ik nog nooit gebruik hoeven maken van mijn woonverzekring. Maar wanneer ik centraal beheer bel over vragen over mijn woonverzekering, wordt ik snel en klantvriendelijk geholpen door een medewerker van centraal beheer. Ik kan altijd mijn vragen kwijt om te weten of ik niet onder of oververzekerd ben! Een prima verzekeringsmaatschappij, die z’n klant snel en persoonlijk te woord staat.

Prima service en uitstekende klantvriendelijk met een goede bereikbaarheid. Niet de goedkooptse, maar wel een van de beste.

Mijn ervaring met Centraal Beheer over de o.a. woonverzekering is altijd heel goed geregeld. Er wordt goed geluisterd en direct en adequaat gehandeld.De mensen weten waar ze mee bezig zijn.

ik ben zeer tevreden over mijn inboedelverzekering bij Centraal Beheer.

Denk altijd beter betalen dan schade!. Moet wel eerlijk zeggen, dat ik wel eens denk wat voor schade kun je nu aan je tuin lopen. Maar toch klein bedrag en je kunt niet weten. Zie o.a. de storm van 2010. Veel bomen om etc. En wie weet we hebben schuttingen en ook die kunnen om!! etc.

Prima verzekering bij betrouwbare en klantvriendelijke verzekeraar, snelle en deskundige reakties op vragen via email. Kleine, maar belangrijke tekortkoming, overwinterend in het buitenland kan niet langer dan 5 maanden aansluitend, na 5 maanden de woning onbewoond laten is de verzekering niet meer van kracht. Centraal Beheer zou de klant tegemoet kunnen komen door hier 6 maanden van te maken. Dat zou voor CB ook niet verkeerd zijn, deze doelgroep neemt de komende jaren ivm. de vrgrijzing sterk toe. Heb dit CB voorgesteld, nog geen reaktie.

Garant inboedel staat al jaren op 100.000 waarom geen automatische index? Was ik in het verleden te hoog verzekerd of ben ik inmiddels te laag verzekerd.

Sinds eind februari heb ik lekkage,tot opheden is ernog niets gebeurd,iedereen geeft elkaar de schuld dat reparatie nog steeds niet is uitgevoerd,vandaag kreeg ik het antwoord dat ze nog niet weten of de schade wel verzekerd is in de woonverzekering.Sinds 15 jaar heb ik deze verzekering,nog nooit heb ik een schade gemeld,nu heb ik een schade en de oplossing is er na 3 maanden nog niet.Als dit niet wordt opgelost is het voor mij het einde van al mijn verzekeringen die ik bij Centraal Beheer heb.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen