ABN AMRO Inboedelverzekering

★★★★☆ 8.1/10 (404 reviews)

ABN AMRO Verzekeringen Ervaringen

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze inboedelverzekering:
  • Nooit onderverzekerd
  • Verzekerd tegen schade door brand, inbraak en storm
  • 20% korting bij inbraakbeveiliging

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij ABN AMRO

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 17 juni 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden'.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De ABN AMRO Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

ABN AMRO Commercial Droomhuis (2016)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de ABN AMRO Inboedelverzekering

Niet doen mensen, ik heb thuis een gewapende overval gehad, waarbij zij mijn huis leeggeroofd hebben, pistool op mijn hoofd geslagen, en zwaar mishandeld, en de ABN AMRO verzekering heeft tot op heden niets gedaan dan tegengewerkt!!!. Mijn hele huis is gesloopt, en leeggeroofd 8 maanden geleden. En ze laten een schade-expert komen EMN uit capelle aan den ijsel, die 0,0 medeleven hebben, en je proberen af te kopen met een belachelijk laag bod. Na 8 maanden later heb ik alles zelf kunnen voorschieten, offertes, nieuwe computer enz enz, huis enigsinds toonbaar gemaakt, en nog steeds geen euro uitgekeerd. Ik ben al 13 jaar klant, en heb nooit gebruikt hoeven maken van de verzekering. Ook heb ik mijn hypotheek bij de ABN AMRO lopen. Ik voel me zo in de steek gelaten, dit voelt nog erger als de overval zelf. Ik heb de media ook opgezocht of ze mijn verhaal willen doen, en ze hebben hier oren na. Mijn omgeving kan dit verhaal niet geloven als ik hun dit vertel!!! Ze behandelen me als dader i.p.v slachtoffer. Heb er geen woorden voor... Hopelijk komt dit op TV zodat ze dit bij andere klanten stopt, je gaat hier letterlijk kapot aan.
Een verzekering die nooit uitkeert bij schade onder de noemer val slagen stoot schade word niet gedekt 1 van deze 3 is nou juist altijd sprake van als er schade ontstaat.. Niet klant vriendelijk en alleen hun eigen rekening spekken dmv de premies.....
Inbraak gehad , ABN heeft mij voortreffelijk geholpen , schade vergoed [ terwijl ik niet van alles bonnen ect had ] Ze zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig . Buitengewoon tevreden met deze inboedel verzekering !
Ik heb een schade aan mijn tapijt door een doorgeroeste radiator ,nieuw tapijt kost 1350 euro er gaat 5jaar af dat is ook normaal, dus er blijft 580 over .MAARNUKOMTHETMijn eigen risico is 225 euro uitstromen water uit een gesloten systeem dus ik krijg 300 euro uit betaald daar kan ik geen tapijt voor kopen ben nu bezig na meer dan 60 jaar abna weg te gaan naar een andere verzekering en een andere bank dank je wel abna .
Redelijk vlotte afhandeling, goed geholpen (veel werk uit handen genomen), netjes opgelost!
Goede service, snelle afhandeling. Altijd beleefd en goed personeel.
Al verschillende keren met een schade probleem gelopen,telkens wel iets dat ze niet aansprakelijk zijn. Bij mensen waar er wel uitbetaald word hoef je bij abn niet op te rekenen.me bril is in het ziekenhuis gestolen.heb een aanvullende buitenshuisdekking,blijkt alleen voor elektronica te zijn.je betaald de hoofdprijs maar krijgt geen waar voor je geld. Vanavond lekker op zoek naar een verzekering die de klant nog wel waardeerd en mee denkt en niet alleen je geld ziet.37,00 voor een buitenshuis en inboedel en aansprakelijkheid moet voor dat geld ook ergens anders te verzekeren zijn
Zeer blij dat ik bij ABN Amro verzekerd ben. Al weer flinke schade door wateroverlast gehad. Keurig en op tijd afgewikkeld. Kwam er opeens toch iets naar voren wat naar onze mening een gevolg was van die wateroverlast. ABN nam ook deze klacht serieus, overlegde met de expert en zelfs maanden na de afwikkeling wordt ook deze schade aan ons uitbetaald. GROTE KLASSE ABN AMRO!!
de nacht op 22 23 oktober thuis gekomen en tot onze grote verbazing was er ingebroken bij ons erg veel spullen zijn er meegenomen. 23 ste contact gehad met abn amro medewerkster en de afspraak met de expert gemaakt via een telefoontje van hun 6 november zijn hun geweest vandaag 10 november heeft abn amro het dossier ontvangen. Hoop nu ivm met de toetsweek van mijn zoon aankomende week waarbij hij een laptop nodig heeft die ook is gestolen dat abn amro snel tot betaling over gaat anders hebben we nog een probleem erbij! Hij moet al zijn verslagen opnieuw maken en is erg kort dag op dat volgende week in te leveren, maar abn amro medewerker ging kijken wat hij kon doen voor ons en hoop dan ook dat ze snel overgaan tot uitbetaling, maar dat horen jullie van mij als dat is gebeurd tot nu toe beveel ik abn amro absoluut aan je word netjes te word gestaan en leven erg met je mee.
diverse keren schade geleden o.a. door wateroverlast. vanaf begin goed overleg wanneer expert zou komen kijken en wat ik zelf moest doen. altijd zeer correct en vriendelijk geholpen. de afhandeling van de schade verliep ook altijd tot volle tevredenheid. Zou iedereen aanbevelen de verzekeringen bij ABN AMRO onder te brengen.
De snelheid van afhandelen was prima, ik was alleen niet zo tevreden met de afhandeling. Kreeg de schade niet uitgekeerd, dit terwijl bij verkoop gezegd dat alle schade binnen de verzekering zou vallen.
graag had ik nog ter beoordeling foto's willen bijvoegen maar dit was niet mogelijk als aparte bijlage.
Ik hoopte dat de schade aan de bril van mijn zoon gedekt werd door de inboedelverzekering. Dit blijkt alleen gedekt te zijn in het geval er een (mij niet bekende) "All Risks dekking" is afgesloten. Jammer dat dit pas aan het licht komt als er een (niet-gedekte) schade is.
Ik heb ongeveer een jaar terug al mijn verzekeringen ondergebracht bij ABN-AMRO. Een maand terug kwam mijn dochter in alle staten, beeldscherm van haar Iphone was kapot nadat deze gevallen was in een tasje in de woonkamer. Ik zei tegen haar, komt wel goed. En het kwam goed dankzij ABN-AMRO en haar goede dekkende verzekeringen. Bedankt daarvoor.
Ik vind de service prima, en je word altijd vriendelijk geholpen
Binnen 24 uur alles afgehandeld en geld op de rekening. Prima
Bad service, no communication, no arguments given, just deny for no reasons
Bij een autoinbraak was mijn navigatie uit het dashboardkastje gestolen. Op internet heb ik snel en makkelijk aangifte kunnen doen, maar met de reactie was ik minder blij. Het was inhoudelijk weinig meer dan een standaard sjabloon met een verwijzing naar de voorwaarde waarop mijn verzoek was afgekeurd. Dat vond ik zeer onpersoonlijk. en bovendien kwam het over als een 'RTFM' reactie.
Bij het afsluiten van de inboedelverzekering was juist afgesproken dat ik geen enkel risico zou dragen De verzekering was waardevast dus nooit onder verzekerd. Toch blijkt bij de melding van de schade dat ik niet in aanmerking kom voor vergoeding. Vanaf 1970!! doe ik al zaken met ABN/Amro. Ik had verwacht dat u wel een beetje coulant het kunnen zijn . Het advies om een aanvullende verzekering allrisk te nemen heb ik direct opgevolgd om dezelfde teleurstelling in de toekomst te vermijden.
Na de schade via het internet te hebben opgegeven, is deze bijzonder snel afgehandeld. Het leed wat je hebt is er, maar de snelle schade afhandeling maakt heel veel goed.
Bijzonder snelle afhandeling, zonder tussenkomst van een medewerker. Schadebedrag dat ik had ingevuld is keurig uitgekeerd binnen een week.
Vanaf het begin ben ik slecht geholpen en geadviseerd. Blijkt dat ik maar gedeelte al risk ben verzekerd. Normaal claim ik nooit iets via de verzekering, nu heb ik dat wel gedaan en heb ik er een naar gevoel over de gehele kwestie.
Ik stap over naar een andere verzekeringsmaatschappij
Perfect geholpen in een zeer korte tijd. Zeker een aanrader.
Door een fout bij de ABN-AMRO is en het afwijzen van de schade alles alsnog recht getrokken.
Als vaste klant verwacht je een bepaalde service en deze is tot nu toe waar gemaakt!!
Een schade door overmacht; waterschade met kortsluiting tot gevolg, waardoor schade aan T.V. wordt niet vergoed.
Wat mijn aanspreekt is dat ik alles via internet kan regelen. Ook dat de schade zonder problemen en erg snel uitgekeerd wordt
Ik betaal jarenlang premie en heb ik een keer wat wordt er niet uitgekee
Erg snel en goed bediend. Volgens verwachitng uitbetaald minus eigen risico. Uitstekend
na eerst een afwijzing gehad te hebben op een door storm gezwicht zonnescherm, ben ik een week later gebeld dat er toch iets niet helemaal goed is gegaan en ben uiterst vriendelijk geholpen door de medewerker. ik had me er al bij neergelegd dat ik zelf voor de kosten op moest draven dus dit was een uiterst fijne verassing van de ABN AMRO en netjes dat ze toch alsnog alles hebben nagekeken en we tot een gepaste oplossing zijn gekomen ABN AMRO BEDANKT!
Voor mobiele telefoons is er een vreemde uiting voor een schade te melden. als voorbeeld. glasschade..dan zeg je nee want bij inboedel moet je het invullen. Maar bij volgende zegt de pc, geef antwoord, dan maar glasschade? Vreemd voor mobiele telefoons? ?. zou beter zijn voor aparte ruimte voor telefonie!!
De opgegeven glasschade heb ik blijkbaar via de internet applicatie onder de inboedelverzekering opgegeven. De reactie was dat ik niet verzekerd ben voor glas. Echter, dit blijkt wel zo te zijn via mijn woonhuisverzekering. Dit had ABN AMRO wel even kunnen checken.
Ik ben bijzonder tevreden over de schade/claimafwikkeling van de ABN. Online gaf ik de schade door. Er werd aangegeven dat ik binnen 5 werkdagen een reactie zou ontvangen. Binnen 2 dagen had ik al een reactie en was de claim afgewikkeld. Top!
Correctie foutieve beschrijving opstal- en inboedelverzekering via Call Centre
Al met al waren het heel wat vragen die beantwoord moesten worden bij de schade melding, maar het resulteerde erin dat er niets meer te vragen over bleef en zo dus een vlotte afhandeling had. Ben over de gehele procedure zeer tevreden.
Super goede service. Schade melden kan heel gemakkelijk en snel. Ook was het bedrag wat uitgekeerd werd boven verwachtingen erg snel uitbetaald! Ik raad iedereen deze verzekering bij ABN aan .
Prettige afhandeling en erg zakelijk. Gewoon top .
Gemakkelijke online service, snel geregeld zonder poespas
ik heb drie keer contact gehad met de schede afdeling eerste keer was een vriendelijke man aan de lijn. de twee keer daarna twee vrouwen aan de lijn totaal niet vriendelijk en ook niet klant gericht.de tweede keer zat ze me uit te lachen ik zou graag willen dat jullie die gesprekken na zouden luisteren zodat jullie zelf kunnen oordelen. 22-05-2015 om 14:15 en om 15:15. voor heen zeer te vrede ik heb ook overwogen om mijn pakket op te zeggen na deze gesprekken.
Ik heb in totaal 3x schade gemeld. 2x is niet uitgekeerd. Mijns inziens onterecht. Met mijn commentaar daarop werd niets gedaan. De keer dat er uitgekeerd werd heeft het ontzettend lang geduurd.
Obv mijn melding was bij ABN niet duidelijk wat er gebeurd was. Toch kreeg ik obv coulance een deel van het schadebedrag uitgekeerd. Via mail kreeg ik bevestigd dat schade niet onder de polisvoorwaarden viel. Het zou verhelderend zijn als bij onduidelijkheden in de schademelding eerst de casus opgehelderd wordt voordat er wordt uitgekeerd. Daarnaast kan ABN in de bevestigingsmail direct vermelden obv welke clausule de schade niet/deels vergoed wordt; dit schept helderheid. N.a.v. Mailcontact van mijn kant heeft ABN contact opgenomen en is eea snel opgelost.
Er ik ben niet volledig en onjuist voorgelicht overdekte volgen procedure in zake het achterhalen van hoogte van het schade bedrag.
Zeer slechte en trage afhandeling van waterschade. Herhaaldelijk contact op moeten nemen en 6 weken moeten wachten voordat er iets werd gedaan. In de tussentijd was de schade alleen maar groter geworden en de schimmel stond op de muren. Ook de kwaliteit van de reparatiewerkzaamheden was beneden alle peil. Heb vaak aan moeten dringen om de schade hersteld te krijgen en iedere keer moest ik weer de ene na de andere telefonade plegen om ze zover te krijgen de waterschade te herstellen. Steeds stond er weer een ander mannetje op de stoep om de schade te bekijken maar iets doen ho maar... Al met al ben ik er maanden mee bezig geweest. Zelfs nu zitten de muren nog onder het vocht, maar er is van het begin af aan geweigerd om zelfs zoiets als droogmachines neer te zetten. De afhandeling heeft me gewoon jaren van mijn leven gekost...... Ik heb de indruk dat schade met lage kosten makkelijk afgehandeld wordt, maar als er serieus iets aan de hand is doen ze alles om er onderuit te komen.
Eerst via internet gemeld, door een windhoos waren 2 balkondeuren er uit gewaaid. schadebedrag bleek te hoog is na telefonisch overleg doorgezet naar juiste afdeling. Daarna volgde een snelle afhandeling van de schade. Waarvoor dank
Ik maak zelf uit hoeveel tekst ik schrijf. En 90% afschrijven op een product van 3 jaar is belachelijk Wat is er ongepast aan "DickAA" zonder AA?
ik heb 2 schades opgegeven , maar van 1 heb ik maar terugkoppeling gehad
Prima verzekering, makkelijk schade te melden en zeer duidelijke en snelle afhandeling. Zo zou het overal moeten gaan.
De callcenter medewerker was redelijk behulpzaam bij mijn schademelding, maar met een paar meer vragen over de schade aan mij, had hij mij een beter advies kunnen geven over de afhandeling.
Ik heb nog helemaal geen bericht gehad over mijn schademelding.
Toen ik de schade meldde ontstond er onduidelijkheid over of de schade wel of niet gedekt zou zijn. De voorwaarden zouden onlangs zijn gewijzigd. Daarover ben ik echter nooit geïnformeerd. Uiteindelijk is de schade volledig uitgekeerd. Ook ben ik deze week per brief geïnformeerd over de gewijzigde voorwaarden. Overigens maken de huidige (in beter begrijpbaar NL herschreven!!) voorwaarden het er voor mij juist niet duidelijker op.
de schade was in eerste instantie door mijn zoon gemeld op zijn aansprakelijkheidsverzekering bij ABN AMRO. (schade veroorzaakt door hond) De schade zou gemeld moeten worden op onze inboedelverzekering. indien dit afgewezen werd kon hij dit alsnog op de AV indienen. Leek me toch duidelijk een geval van aansprakelijkheid. Afwachten wat er nu gebeurd.
tja goed is goed, als ik dat 4x aangeef vindt ik deze toelichting eerder irritant
Op advies van reparateur mn schade aan mobiel geclaimd bij verzekering. Helaas vergoedt AAB niet. Naar nu blijkt schijnen andere maatschappijen wel te vergoeden en deze zijn nog goedkoper ook.Ik stap over.
Schade melden ging gemakkelijk en de uitkering was al na een paar dagen, erg fijn!
De schade werd snel en goed afgehandeld, heel tevreden hierover.
ik heb schade aan mijn tablet. ik bel met ABN amro om de schade te melden. ik wordt geïnformeerd dat de schade niet binnen mijn pakket valt. ze bieden mijn een nieuw pakket aan wat goedkoper is maar uitgebreider waar de schade dus wel invalt. ik vindt dit een beetje kort door de bocht. ik heb nooit in het verleden een schade gehad, ik heb een tijd lang meer premie betaald dan nodig. en nu vallen ze over een dag voor de verandering van de polis. schade uitkering wordt geweigerd. ik vindt dit echt kort door de bocht.
Pech hebben we allemaal weleens. In dit geval stormschade. Gelukkig verzekerd bij AbnAmro en direct melding kunnen doen via internet. Binnen 2 dagen een bevestiging van acceptatie van de schademelding.
Voor het eerst sinds 1988 een claim in moeten dienen maar de service en correcte en vriendelijke benadering naar mij toe was een prettige ervaring . Ik ben zeer tevreden over jullie! Blijf alsjeblieft op deze manier werken, veel klanten zijn tevreden!
Ben tevreden met mijn verzekerings pakket! Vorig jaar zoveel ellende mee gemaakt met inbraak, en overlijden 1 dag voor mijn vakantie naar hong kong Bali overlijd mijn vader. Ook prima service via bank kantoor in huizen.
Digitaal schade gemeld , zeer snelle reactie , uitstekende en goede afwikkeling .
Na het telefonisch doorgeven ( bij abn amro) van een diefstal uit de woning van mijn moeder, kreeg ze te horen dat ze niets vergoed kreeg omdat er geen braak was..... Ik heb vervolgens de hele polis nagekeken en het internet afgezocht naar voorwaarden, maar nergens staat dat er bij diefstal uit de woning sprake van braak moet zijn! Het enige dat ik hierover kan vinden is dat schade door diefstal van inboedel uit gemeenschappelijke ruimten alleen verzekerd is indien de diefstal door braak is vooraf gegaan... het gaat bij mijn moeder niet om een gemeenschappelijke ruimte! Tevens moet er sprake zijn van braak bij kamerverhuur, een winkel, een bedrijfsruimte, een openbaar gebouw, maar hier is allemaal geen sprake van. Toch blijven ze de claim afwijzen, maar kunnen me niet vertellen waar dan in de voorwaarden van haar pakket staat dat er in haar geval sprake moet zijn van braak! Het is extreem vervelend dat er met de regeltjes gespeeld wordt en men hun eigen voorwaarden steeds veranderd zoals het ze uitkomt. We zullen na 3 keer afwijzen nu een klachtenprocedure moeten opstarten, hetgeen de gemoederen alleen maar laat oplopen...
Na het telefonisch doorgeven ( bij abn amro) van een diefstal uit de woning van mijn moeder, kreeg ze te horen dat ze niets vergoed kreeg omdat er geen braak was..... Ik heb vervolgens de hele polis nagekeken en het internet afgezocht naar voorwaarden, maar nergens staat dat er bij diefstal uit de woning sprake van braak moet zijn! Het enige dat ik hierover kan vinden is dat schade door diefstal van inboedel uit gemeenschappelijke ruimten alleen verzekerd is indien de diefstal door braak is vooraf gegaan... het gaat bij mijn moeder niet om een gemeenschappelijke ruimte! Tevens moet er sprake zijn van braak bij kamerverhuur, een winkel, een bedrijfsruimte, een openbaar gebouw, maar hier is allemaal geen sprake van. Toch blijven ze de claim afwijzen, maar kunnen me niet vertellen waar dan in de voorwaarden van haar pakket staat dat er in haar geval sprake moet zijn van braak! Het is extreem vervelend dat er met de regeltjes gespeeld wordt en men hun eigen voorwaarden steeds veranderd zoals het ze uitkomt. We zullen na 3 keer afwijzen nu een klachtenprocedure moeten opstarten, hetgeen de gemoederen alleen maar laat oplopen...
Binnen 24 uur antwoord op mijn declaratie plus aanvullend advies. Top!
Goede service. Goede Behandeling. Snelle afhandeling.
Toen we de verzekering afsloten was dat mede door de uitgebreide dekking van het verlies cq diefstal van mobiele telefoons, we hebben 2 kinderen van toen 13 en 16. Dat de verzekering nut had bleek toen onze zoon de telefoon was kwijtgeraakt: we kregen netjes vergoed. Later was de telefoon nogmaals verloren en hadden we de opgave alweer gedaan toen er toch een eerlijke vinder was en we de claim konden intrekken. Nu is onze dochter de telefoon kwijtgeraakt, gestolen of verloren dat weten we niet exact, maar krijgen we de schade niet meer vergoed. Dat is een zure ervaring.
Formulier digitaal ingevuld, zonder problemen. Snel verwerkt en bedrag uitgekeerd.
makkelijk te registreren en uiterst snel en volledig uitgekeerd. Enige vraag die ik vreemd vond was de vraag of er getuigen bij aanwezig waren. Dit ben ik alleen gewend bij de schadeafwikkeling bij een ongeval met de auto.
Na schade aan mijn laptop door eigen toedoen, condenswater op het toetsenbord, werd correct verwezen naar de polis waarin de schade niet stond gedekt.
Hele goei afhandelingen van de amro bank ik ben heel tevrede over de bank hele goede service
The service has been accurate and good, and easy enough to enter the claim via Internet. In some forms I thought that the questions were not relevant as asking information of the house structure damage instead of the house content damage.
Ik heb vandaag een medewerker van u gesproken(15.56 uur) en deze meneer heeft mij op een zeer onprofessionele manier aangesproken. Ik wens dan ook door een leidingggevende te worden teruggebeld hierover.
Nieuwe Iphone door stom ongeval beschadigt maar door de snelle service van abn amro verzekeringen is de teleurstelling over de schade snel wegge-ebt
ik begrijp niet dat ik al een verzoek krijg om een beoordeling want ik heb nog niets terug gehoord van de inboedel verzekering over de schade melding. Zou binnen 5 werkdagen gebeuren maar heb sinds mijn melding op 18 maart nog niet gehoord. Wilt u zsm contact met mij opnemen om de schade af te handelen? Groet, Nienke van der Veen
inbraak in je huis of aanpalende bijgebouwen is een emotionele gebeurtenis. Het is prettig als de financiële/ verzekeringstechnische afwikkeling niet te ingewikkeld /langdurig is, Dat was hier het geval: betaling binnen luttele dagen na opgave (telefonisch)
Tevreden met de afhandeling minder tevreden met de gedeeltelijke uitkering van de schade
Zeer snelle afhandeling, binnen 24 uur na melding werd er al uitgekeerd
De telefoniste waa duidelijk over de procedure en na indiening van de schade op internet stond het geld snel op de rekening
had een schade gemeld en nog geen twee dagen later stond het bedrag al op mijn rekening. Klasse
Snelle opvolging, super afhandeling zonder moeilijk gedoe!
Tussen melding en afhandeling heeft niet meer als een paar dagen gezeten, ondanks dat het niet om een echt spoedeisend geval ging.
Ik heb me vorig jaar aangemeld met all risk en er wordt telkens gezegd dat ik dit niet heb, ik betaal hier 2 keer zoveel terwijl ik bij een ander wel verzekerd ben voor dezelfde schade
Ik heb de schade eerst telefonisch gemeld en gevraagd hoe te handelen. Na de reparatie digitaal de aangifte gedaan en op korte termijn is het schadebedrag (onder inhouding van het {bekende} eigen risico uitgekeerd.
Iphone uit mijn handen gevallen, glas kapot. Laten maken , schade binnen 3 dagen onder aftrek eigen risico op de rekening
Tijdens het verblijf in het ziekenhuis is mijn vrouw bestolen van haar mobiele telefoon en een potomonnee met 5 euro. Ondanks dat de de gestolen goederen niet onder de dekking bleken te vallen, is onze schade toch vergoed. Hiervoor zijn wij de ABN AMRO zeer erkentelijk. Naast alle negatieve berichten toch nog een positief gebaar.
Ik begrijp dat er een afschrijving op een product wordt gehanteerd. Ik vind het wel een probleem als er schade ontstaat buiten mijn schuld om. Als er b.v. schade wordt toegebracht, buiten mijn schuld om, aan mijn voertuig wordt deze gerepareerd zonder dat ik daar geld voor moet betalen. In mijn geval moet ik nu veel geld betalen om iets op te knappen. Jammer.
schade heb ik gemeld en werd snel en goed afgehandeld.
Je hebt 2 mogelijkheden van schade melding; telefonisch en/of online. Bij een tweede schade melding binnen 3mnd blijkt dat dit niet telefonisch is af te handelen, echter wordt dit niet direct telefonisch gemeld. Er wordt eerst gevraagd een offerte/nota op te vragen voor het kosten plaatje, vervolgens bel je terug het bedrag door te geven om daarop het antwoord te ontvangen dat dit alleen online mogelijk is. Vervolgens vul je online de schade in om een bevestiging te krijgen dat er binnen 5 werkdagen reactie gegeven zal worden, wat vervolgens dan ook niet gebeurd.. Dit proces kan beter.
ik maak zeer weinig gebruik van de verzekering en wist eigenlijk niet goed wat er was verzekert .wel goed om dit eens na te kijken van wat en hoe .
De "Gemakkelijk" leesbare verzekeringsvoorwaarden vind ik maar niets. Wat mij betreft mag deze vorm best wel naast de volledige versie gepubliceerd mogen worden maar die volledige versie is niet ( of moeilijk?) terug te vinden. Omdat in de makkelijk leesbare versie niet genoeg terug te vinden was over wat wel en wat niet verzekerd was heb ik het volledige formulier moeten invullen en insturen. Als ik de volledige versie had gehad had ik al meteen kunnen zien dat mijn schade niet gedekt was. In het formulier wordt verwezen naar all-risk en eigen risico op de polis. Op mijn polis is dit niet terug te vinden.
Schade makkelijk te melden, binnen een paar dagen stond het geld op mijn rekening. Top!
Wegens twee verschillende schades is het niet na te gaan welke schade nu afgehandeld is en welke niet. Er is geen referentie naar de schademelding.
We hebben de pech om tweemaal dicht achter elkaar schade te hebben. Beide keren keurig en snel afgehandeld. Geen enkele klacht over. Top werk!
Snel in behandeling en snak afgehandeld Wel mag het schade formulier makkelijker Snapte soms niet goed wat er bedoelt werd
Correct en snel. Hele goeie afhandeling en service
Na 1 dag bericht afhandeling schade en toezegging gedeeltelijke uitkering (-/- eigen risico)
5 jan ingebroken heel veel spullen gestolen twee weken geleden expert langs geweest schadebedrag vastgesteld maar nog geen reactie van abn amro het gaat wel heel langzaam.
Ik bedank voor snelle en vertrouwelijke services..
Zondags geclaimd en dinsdags was alles afgehandeld.
Snel en makkelijk een schade melden. Inboedelverzekering van abn amro raad ik een ieder aan
Ik ben al 25 jaar klant bij jullie en heb mijn hypotheek en 7 verzekeringen bij jullie lopen en kan me niet voorstellen dat deze schade ergens onder valt. Ik heb vorig jaar de verzekering zelfs aangepast vanwege een hor ongelukje zodat ik daarna altijd goed verzekerd zou zijn. En weer pis ik naast de pot. Ontzettend teleurstellend. Zeker ook omdat dit pas de derde keer dat ik ooit in die jaren om een uitbetaling vraag.
Al na 1 dag bericht en na 2 dagen uitbetaling. Prima service!
Ik heb destijds op advies van een ABN contactpersoon een Pakketverzekering afgesloten. I.v.m. Gezinsuitbreiding heb ik weer op advies van ABN een gezinspakket uitgebreid. Toen werd verteld dat mocht mijn kleine iets kapot maken of een anders schade toebrengen, dan ben ik daarvoor verzekerd. NU wordt er een HEEL ander verhaal aangehouden. "De kleine lettertjes"!!!! Waarom heb ik dan nog een perzekering lopen?? Ik ben NU i.i.g. aan het informeren waar ik WEL een betere verzekering kan afsluiten.
Ik ben niet tevreden over de dekking en coulance van jullie. Dat de polis uit 2006 komt kan ik nog begrijpen maar gezien het feit dat ik bijna nooit een schademeldingen heb gedaan en het inmiddels 2015 is en iPhones niet meer weg te denken zijn...
Afsluiten verzekering gaat goed en snel. Maar zodra je (in mijn geval) beroep doet op de verzekering krijg je bijna niets uitgekeerd. Heb klacht ingediend en deze loopt nog.
12 jaar premie betaald. 1 x schademelding gedaan. Ik had een ongelukje met de kerstboom, wat een lelijke donkere plek op houten vloer achterliet. Om dit zelf op te lossen kost me 12,95 (potje olie). Niet vergoed.
De verkoop van mijn verzekeringspakket en Hypotheek ging razendsnel. Nu ik na 10 jaar 'ns iets op geef,valt ABN over futiliteiten, een omschrijving, een interpretatie. Op grond van één woord werd mijn schade uitkering afgewezen. Ik heb ook geen respons meer gehad na een klachtenbrief. Ik heb dan ook besloten om mijn verzekerings pakket ,mijn betaal én spaarrekening en over 2 jaar,bij mijn rente herziening, ook mij hypotheek ergens anders af te sluiten. Ik heb liever een verzekering met een tussenpersoon. Die wat voor je betekent en je niet ziet als een nummer. ABN is het niet vergoeden van verzekeringen meer dan kundig,middels het interpreteren van bepaalde regels.
Vorig jaar hebben wij al onze verzekeringen ondergebracht bij de Abnamro, omdat onze hypotheek daar ook al liep en alles bij elkaar is veel makkelijk, ik wilde wel dezelfde voorwaarden terug hebben als die ik bij mijn vorige verzekeringsmaatschappij had, dit was geen probleem en naar gekeken, nu blijkt bij het indienen van mijn schade, dat ik niet voor deze schade ben verzekerd, ik heb een huishouden met kinderen, waar het wel eens kan gebeuren, dat er schade ontstaat door kinderen, helaas heb ik niet genoeg financiële mogelijkheden om deze schades zelf te betalen, wat Abnamro weet. Dus erg jammer.
The lady in the office ensured me that the electronic devices in home are insured! That was a lie! After I tried to claim the broken ipad reparation you replied in one sentence that it will not be covered and some link to somewhere. This is terrible and I will end this ridiculous insurance. I will strongly discourage anyone to take it either. Hope this will make you think about what you sell to people
Dure verzekering maar wel goede service van de abn amro en zeer vriendelijk personeel.dank u voor de goede service van de afhandeling van de schades.
verzekering heeft niks te betekenen, alles wordt toch afgekeurt
Bij de telefonische schade-afhandeling bleek er sprake te zijn van een eigen risico. Hier had ik niet bij stilgestaan. Dat was wel een teleurstelling om te horen. Bij het aangaan van de verzekering heb ik hier niet bij stilgestaan. Tot dit moment, dat er schade was ontstaan.
De afhandeling was onvoldoende, er was mij telefonisch verteld dat er geen eigen risico aan vast zat, later nadat ik mijn telefoon al had laten repareren bleek dit van wel. Na meteen gebeld te hebben vertelde de mevrouw aan de lijn dat haar collega vorige x verkeerd had gekeken en dat waar mensen werken fouten gebeuren. Nadat ik opgehangen had zat het me toch nog niet lekker, hierna een klacht ingediend, waarom ik van deze menselijke fout de dupe ben. Als ik wist dat er eigen risico op zat had ik hem niet laten maken, en ja natuurlijk staat het in de voorwaarden, maar als ik bel dan neem ik aan dat de mensen waarmee ik spreek de voorwaarden ook weten, en dan ga ik dit vervolgens niet nalezen. Hier vorige week donderdag een klacht over ingediend, die volgens de mail binnen 3 werkdagen afgehandeld zou worden... Nu op werkdag 5 en helaas nog niets gehoord.
Super snel en correct afgehandeld. Schade was gedekt onder de voorwaarden en geld stond de volgende dag al op de rekening
N.a.v. de schade voor de 1e keer via internet schade aangemeld. Ben zelf niet zo'n computer mens, maar ik dacht één keer moet de eerste zijn. Ik moet zeggen dat het invullen van het schade aangifteformulier zonder problemen verliep. De schade afhandeling was binnen 3 dagen geregeld. Geweldig. Ik kan iedereen een dergelijke manier van schade aanmelding aanbevelen.
Ik heb via internet een melding gemaakt van mijn koelschade. Ik kreeg snel een response dat de melding in behandeling is genomen. Nog geen halve week later kreeg ik te horen dat ik het volledige bedrag terug gestort zou krijgen. Een paar dagen later stond het bedrag op mijn rekening. Echt super!
Ik betaal premie inboedelverzekering inclusief computer. Toen ik een beroep deed op deze verzekering kreeg ik niets vergoed omdat stoten/vallen van de computer niet onder de dekking valt. Hier ben ik het niet mee eens, en denk er dan ook over om mijn verzekeringen elders onder te brengen. De schade aan mijn computer is ontstaan doordat ik door mijn stoel zakte.
Eerst telefonisch contact gehad met Desk, waarin de schade werd afgewezen. Tòch online gemeld, waarna wij een coulance uitkering kregen (dit stellen wij op prijs!). Bij invulling online wilden wij een bijlage meesturen, dit is niet gelukt.
Ik heb de schade via internet gemeld. Binnen een week was de schade geregeld. Klasse.
Binnen 3 dagen was de schadevergoeding geaccepteerd en binnen 2 dagen erna betaald. Echt geweldig!
Goede dekking, snelle afhandeling en uitkering van de schade.
Ondanks het feit dat de geclaimde schade niet bleek te vallen onder de gedekte voorwaarden, heeft men toch besloten ons te vergoeden. Dat onze jarenlange relatie, zonder eerdere schadeclaims, hieraan waarschijnlijk heeft bijgedragen, doet niets af aan de zeer klantvriendelijke opstelling die uw maatschappij hanteert bij de beoordeling van een schadeclaim. Hulde daarvoor. Menig concurrent zou hieraan een voorbeeld kunnen nemen.
Onze verzekering keert helaas niet de schade aan eigen telefoons uit, de snelheid van antwoorden door de ABN was super!
Na melding kreeg ik het bedrag na een paar dagen op mijn rekening. Het meldingsformulier is super duidelijke, uitstekende service.
Wij krijgen helaas de schroefboormachine die in het water is gevallen niet vergoed. Ik vind dat dit soort afwijzingen fraude in de hand werkt. Wij zijn teleurgesteld in de dekking van de verzekering...
Na een vervelende ervaring waardoor we de iPad niet meer konden gebruiken, heeft de bank ons uitstekend en snel geholpen.
Na diefstal telefoon bijna niets teruggekregen omdat ABN AMRO ineens met de dagwaarde rekent ipv de nieuwwaarde. Telefoon was nog geen 2 jaar oud. Afschrijvingstabel is nergens te vinden dus ze kunnen ervan maken wat ze willen. Met klacht over uitkering wordt vervolgens niets gedaan.
Zeer maar dan ook zeer snelle en deskundige service! Ben zeer tevreden als klant.
Slechte dekking. Deze verzekering is mij afgelopen zomer aangeboden om dekking van iPad, iPhone, etc te verbeteren, maar ik vind dat er schandalig weinig is uitgekeerd. Ik kan m niet eens laten repareren bij Apple voor dat geld. Concurrenten bieden verzekeringen die 10 jaar de nieuwwaarde vergoeden
De snelheid van reageren en afhandelen is top!Ik zal hier zeker over praten in mijn vrienden en kennissenkring.
Het was een kleine schade, maar met geel gemak kon ik via het Internet formulier dit indienen en binnen enkele dagen was mijn schadebedrag geboekt op kijn rekening. Ik ben er bijzonder tevreden over!
Mocht ik een puntje ter verbetering noemen, dan het volgende: Ze zouden mij de schade papieren opsturen, maar dat kan toch ook via internet. Dat was in eerste instantie voor mij niet duidelijk.
ik vind dat als een schade gemeld is, kun abn iets sneller reageren. na een week heb ik zelf contact met abn opgenomen. want ik hoorde niks van mijn schade die ik heb aangemeld. na afloop ben ik toch u20ac100 minder uitgekeerd.
Zoon beschadigde bij botsing met tafel het scherm van zijn smartphone. Volgens reparateur zou verzekeraar deze schade (u20ac 170,00) zeer waarschijnlijk dekken. Daarom schadeformulier ingevuld. Na 1 dag reactie van ABN AMRO dat 'stoten en vallen' helaas niet onder de polis valt. Dus geen uitkering.
Schade online gemeld.Direct mail dat de schade in behandeling was genomen.Na drie dagen afwijzing.Tel.contact omdat ik een andere zienswijze had. Na uitleg wel begrijpelijk. Toch jammer als je een uitgebreide all.risk dekking hebt, mijn schade gebeurde buitens huis. Mijn echtgenote was gevallen met de fiets en haar broek op de knie was daardoor kapot.
Ik ben erg tevreden met de snelheid en professionaliteit van de schadeafwikkeling!
Ik heb toen bij de ABNAMRO een verzekering afgesloten waarin alles bij elkaar verzekerd was. lekker makkelijk. Maandelijkse betaling, geen grote bedragen in een keer. Duidelijk bij afsluiting verzekering gevraagd ben ik nu echt heel goed verzekerd. Natuurlijk mevrouw,. Heel goed. Enkele gebruik van gemaakt. Een keer met de auto. Bleek ik bij de verkeerde dealer geweest te zijn maar goed ABNAMRO was dan zo coulant toch deze keer uit te betalen. Nu inboedel nodig. Scherm mobiel dochter kapot . Gedeclareerd bij u. Polis niet nagelezen want bij de winkel werd mij verteld dat verschillende verzekeringsmaatschappijen wel uitkeren dus ik dacht de ABNAMRO zeker ook. Maar helaas, een mobiel van 500 euro, nog geen jaar oud. Helemaal kapot. Geen dekking via onze inboedelverzekering. Jammer maar helaas. Dus toch niet zo goede verzekering als ik altijd gedacht hebt en mij verteld is. Je gaat niet van te voren heel die dikke polis door zitten lezen wat er allemaal gedekt is. Maar een mobiel, een ding van deze tijd. Waarom staat die er niet bij. Wel alle andere apparatuur maar geen mobiel. Jammer. Misschien een idee om uw verzekering aan te passen. Nu mobiel verzekerd via provider. Moet niet nodig zijn. Weer extra kosten en weer een andere verzekeringsmaatschappij.
Ik had een huishoudelijk apparaat opgegeven bij de verzekering. Na 2 dagen kreeg ik al bericht dat het niet onder de verzekering viel en dat zonder enkele communicatie. Ik ben er van overtuigt dat het wel onder de verzekering valt, op welke andere manier kan ik mijn (dure) apparaat dan vergoed zien krijgen, welke buiten mijn schuld om kapot is gegaan? Als dit al niet onder de verzekering valt, wat dan wel? Moet je juist grote schades hebben? Ik vind het jammer en mijn vertrouwen en zekerheidsgevoel is geschaad.
Ik ben tevreden met hoe de bank de zaken inzake verzekering afhandeld. Wel vind ik de medewerkers van de klantenservice soms nors overkomen aan de telefoon.
Wij werden onlangs "verrast" met een inbraak waarbij twee bijna nieuwe fietsen werden gestolen. Gelukkig verder niets. Via internet de schade gemeld, waarbij ik niet eens de kopie aangifte en facturen kon meesturen die ik al had klaar staan. Binnen een week hadden we een brief met de mededeling dat de schade volledig werd vergoed. Super! We hebben gelukkig weinig schade, maar de keren dat het gebeurt heeft ABN AMRO ons nooit teleurgesteld.
Voor de eerste keer een schade gemeld op deze verzekering die ik al jaren via de bank heb lopen. Schade die ik heb ingediend is zonder verdere vragen uitbetaald. Dit zorgde voor een vlotte afhandeling.
Een snelle afhandeling. Naar tevredenheid geholpen
Schade via internet gemeld, Volgende dag accoord en meteen uitgekeerd.
De service was hartstikke snel. Zo snel dat er wat mij betreft iets meer over gedeeld zou mogen worden maar, ik mag eigenlijk niet klagen. Verassend goed!
soms arrogant en beneden de maat en geen kennis van zaken etc etc.
Bij een geknapt waterbed krijg je alleen vergoeding voor de geleden water schade dus niet voor je kapotte waterbed, vreemde zaak, als je dit gaat vergelijken met andere schades kom je scheef uit. MAW als er een waterleiding knapt krijg je dus alleen de waterschade vergoed niet dus de oorzaak van de waterschade. Vreemde zaak
Snel, volledig en correct afgehandeld. Geld was snel overgemaakt
Waterschade gemeld via internet. Binnen uur melding per e-mail dat schade niet zal worden vergoed. Hierop per e-mail gereageerd, waar na ik de dag erop werd teruggebeld. Toen ik m'n ongenoegen en teleurstelling over gang van zaken meldde, "verschool" deze medewerker zich achter de regels die van toepassing zouden zijn. Op mijn opmerkingen werd niet ingegaan en liep ik voor mijn gevoel tegen arrogantie op. Uiteindelijk kreeg ik het advies de overige schade (plafond en vloer# tegen mijn bedoelingen in alsnog te melden middels opgave van materiaalkosten en/of eigen uren. Meerdere malen aangegeven dit niet te zien zitten, maar heb nadien toch de in mijn bezit zijnde offerte voor het schuren van het parket toegezonden. Dit resulteerde in een mededeling dat een inspecteur zou worden ingeschakeld. Heden #27/11) telefonisch gemeld een inspectie niet op prijs te stellen, aangezien dit gezien de tot nu toe opgedane ervaringen ongetwijfeld tot verdere discussies zal leiden. Daar heb ik pertinent geen trek in. Ik kan me voorstellen dat ik niet begripvol overkwam, maar van een professionele dienstverlener verwacht ik als trouwe klant gedurende ruim 35 jaar, waarbinnen ik slechts incidenteel een bescheiden claim indiende, toch op z'n minst enig geduld en begrip. Dat was ook tijdens dit telefonisch onderhoud wederom ver te zoeken. Enige reactie was wederom dat dit de regels zijn en werd slechts geconcludeerd dat ik bij dezen dus mijn melding intrek. Het kan blijkbaar niet anders. Door derden is mij meegedeeld dat vergelijkbare schaden door andere maatschappijen wel werd uitgekeerd, hetgeen mij juist deed besluiten om deze schade te melden, met spijt gezien het slechte gevoel dat het mij heeft bezorgd. Thans is het een reden geworden om eens om me heen te gaan kijken naar andere mogelijkheden. Toch jammer dat een jarenlange totaalrelatie hiertoe gedwongen wordt. Tenslotte merk ik nog op dat ik heden ook een brief kreeg betreffende gewijzigde voorwaarden, waarin stond dat VANAF NU sprake is van een eigen risico bij waterschade ad EUR 225,00, terwijl dit mede de reden was om mijn eerste schademelding af te wijzen. Uit deze brief maak ik op dat er ten tijde van de geleden schade dus nog geen eigen risico van toepassing was, of laat de zorgvuldigheid van de samensteller van de brief hier te wensen over? Ik stel het op prijs indien ABNAMRO de moeite neemt om op deze beoordeling, waar ik de moeite voor moest nemen, een reactie te geven.
Nog de zelfde dag dat ik per internet mijn (1ste) schadeclaim heb ingediend , kreeg ik al een positieve bevestiging dat de claim werd gehonoreerd. Na alle ellende van de ontvreemding was dit een onverwachtse wending!
ABN AMRO zet hiermee echt een voorbeeld in de markt! Echt uitstekend!
Tas gestolen uit de auto; gebeld met kantoor van ABN, kon via het internet aangifte doen. Dit verliep spoedig. Wel apart dat ik geen documentatie hoefde mee te sturen (zoals een proces verbaal). Dezelfde dag nog een bevestiging dat ik het maximale bedrag uitgekeerd kreeg. Het enige waarin ik teleurgesteld ben is het bedrag van de maximale uitkering. Hiermee is de schade nog niet eens voor de helft gedekt..
alles naar wens geregeld. ik maak er niet veel gebruik van dus ik heb niet veel ervaring
Ik kreeg mijn schade niet vergoed omdat ik niet wist waar dat gebeurd was...
Na het online doorgeven van de schade kreeg ik al snel een brief toegestuurd met het verzoek eea op te sturen via de retourenveloppe. Een week daarna kreeg ik bericht dat ik de schade vergoed zou krijgen en dat het bedrag op mijn rekening gestort zou worden. Dezelfde dag stond het bedrag op mijn rekening.
Iets lastig in te vullen online digitaal formulier. Wel een snelle en bevredigende afhandeling.
invullen van schade formulier gaat prima via internet.
Het zou goed zijn als bij een afwijzende reactie op een schadeclaim niet enkel naar het hele document van voorwaarden, maar naar een specifiek artikel wordt verwezen, waarom schade niet wordt uitgekeerd. Nu moest ik daar specifiek om vragen. (In mijn geval: alleen bij breekschade is er sprake van inbraak, niet bij een diefstal uit een gezamenlijk fietsenhok die door meerdere buren is gesignaleerd en bij politie is aangegeven.)
Ik vind het vreemd dat een bril niet onder inboedel valt.
Zeer snelle afwikkeling, volledige vergoeding, makkelijk via internet
Ik vind het jammer dat de schade niet uitgekeerd. Want zoiets dergelijks heb ik eerder meegemaakt. Toen is er wel besloten tot uitkering over te gaan. Jammer dat er niet met een beleid wordt gevoerd.
Ik ben al iets van 4 jaar klant. Betaal ongeveer rond de 30 euro per maand! ( achteraf hoor ik dat dat behoorlijk veel is) ik heb nog nooit een schademelding gemaakt. Nu is tijdens het stofzuigen mijn dochtertje gestruikeld over de draad en hield de tv vast als steun. Met mijn dochtertje gelukkig niks aan de hand! Maar mijn tv wel kapot en gaat niet aan. Nooit heb ik iets gevraagd 4 jaar lang! Een nieuwe tv kopen kost niet niks. Er wordt door jullie niks vergoed! Ik krijg een email terug met " dit vergoeden wij helaas niet" geen uitleg niks! En toen ik uit boosheid wilde opzeggen aan de telefoon. Kreeg ik alleen te horen hoe dat moest! Niet eens " waarom wilt u opzeggen mevrouw?" Dus ja na 4 jaar veelste veel geld per maand te betalen en dan krijg ik voor een kapotte tv niks? Voel me heel erg gebruikt. Zwaar teleurgesteld in ABN!
hebben onlangs schade aan lcd.tv opgelopen. Dit door toedoen van dochter lief. Daar de tv al 7 jaar is verwachten we geen dekking. niets is minder waar. We kregen binnen 3 dagen 107 euro gestoord. hartelijk dank voor deze goede service. Ga zo door.
Waterschade gehad op een houten vloer. Waarschijnlijk als gevolg van restvocht. Verzekering vergoedde dit uiteindelijk niet omdat de expert geen oorzaak kon vinden. Vloer heeft een jaar open gelegen om te drogen. Zelf betalen dus. Bezwaar ingediend, weer terug naar de expert met uiteraard hetzelfde resultaat. Deze verzekering is niets anders als doorgeefluik zonder toegevoegde waarde voor de consument.
laptop was gestolen snek geld terug gehad suppere glas van iphone was terug helaas niet goed genoeg verzekerd
schaden is keurig afgehandeld. en binnen een week was het helemaal in orde.
Slechte verzekering die er alles aan doet om niet of zo min mogelijk uit te keren. Hier een opsomming van de gang van zaken. Op 29-09-2014 stuur ik u een schadeclaim met betrekking tot mijn telefoon om die onder de wereldwijde buitenhuisdekking inboedelverzekering vergoed te krijgen. Op 30-09-2014 krijg ik bericht van de afdeling recreatie dat de schade wordt uitbetaald door mijn reisverzekering. Het betreft hier een maximale uitkering van €350,- Op 03-10-2014 neem ik telefonisch contact op met de afdeling schadebehandeling. In dit telefoon gesprek wordt mij duidelijk gemaakt dat de fout in behandeling wordt genomen. Op 09-10-2014 ontvang ik een brief waarin wordt uitgelegd dat de schade niet gedekt is onder de inboedel verzekering met buitenhuisdekking omdat de schade is ontstaan in het buitenland. Op 09-10-2014 neem ik wederom telefonisch contact op met de ABNAMRO en heb ik een gesprek met mw. P. Kunst. In dit gesprek maak ik duidelijk dat de buitenhuisdekking volgens de voorwaarden en de website van de ABNAMRO wereldwijd is. Mw. Kunst beaamt dit en neemt de zaak in behandeling. Op 15-10-2014 ontvang ik een brief waarin wordt uitgelegd hoe de schade opnieuw wordt behandeld door Mw. R de Geit. Helaas wordt er hier uitgegaan van een telefoon die niet gelijk is aan de telefoon waarvoor ik de schadeclaim in heb gediend. De telefoon waarvoor ik een schadevergoeding wens is een Apple iPhone 5s 64GB en niet een Apple iPhone 5s 16GB. Bij de schadeclaim heb ik de ordernota en de fysieke telefoon opgestuurd. Op 15-10-2014 heb ik naar aanleiding van de laatste brief weer contact met de afdeling schade wonen en wordt mij verteld dat de zaak gesloten is en alleen na schriftelijk contact weer is te openen. Vandaar deze brief en email.
vrij eenvoudig in te vullen schadeformulier, wij dachten kopieën van aankoopnota's te moeten overleggen, alsmede foto's van de beschadigde voorwerpen. Dit was (gelukkig voor ons) allemaal niet nodig. De schade, zoals door ons opgegeven, is binnen een paar dagen op onze rekening gecrediteerd. Echt uit de kunst, wij zijn er zeer tevreden over
Teleurgesteld in de afhandeling op afgegeven schademelding
Ben zeer correct behandeld. geen moeilijk gedoe. Ben zelf zeer blij met mijn uitgebreide verzekering.
Melding ging makkelijk. Reactie was snel. Uitkomst acceptabel
Ik ben al jaren verzekerd bij ABN Amro, zelden wat geclaimed, en als ik wat heb valt het nooit onder de dekking. Ik zit eraan te denken over over te stappen naar een andere verzekeringsmaatschappij
Wist niet dat ik hiervoor verzekerd ben. Nooit schade gehad en nu de tweede schade binnen zeer korte termijn
De communicatie via servicenummer verliep zeer moeizaam, ben er wel 45 minuten mee bezig geweest, verbinding werd paar keer verbroken, verder was ik uitermate verbaasd dat een fiets niet meer bij inboedelverzekering hoort, de medewerker was erg vriendelijk
Na het melden van mijn schade kreeg ik direct antwoord. Daarna een zeer snelle en professionele afhandeling.
Uit onze gezamenlijke parkeergarage van ons app.complex zijn onze twee mountainbikes gestolen. Helaas geen braakschade omdat ruimte is afgesloten met een automatisch opengaande poort en men feitelijk er ook overheen kan klimmen of kan wachten tot de poort opengaat en men gewoon binnen- en buitenwandelen kan wandelen. Fietsen stonden gewoon op slot in feitelijk 'onze' bergruimte. Helaas weigert ABNAMRO uit te keren omdat er simpelweg geen braakschade is.
Afhandeling misschien zelfs wel te snel. Definitieve schade moet nog worden vastgesteld
Koelschade werd binnen 3 dagen uitgekeerd. Grote klasse.
correcte afhandeling van de zaak. ook gekwalificeerd personeel
Dit jaar reeds 3 keer aanspraak gemaakt op de inboedelverzekering. Minimale tot geen uitkering, terwijl voor aanzienlijke bedragen aan producten zijn ontvreemd. Tijd voor een verzekering bij een andere maatschappij dan ABN Amro..
In tegenstelling tot wat ik wel eens hoor van andere mensen heeft de ABNAMRO een verzekering die je ook echt verzekerd.
Eerst telefonisch contact gezocht. Zeer snel iemand persoonlijk aan de lijn. Super. Buiten mijn verwachting bleek de schade aan mijn tablet voor vergoeding in aanmerking te komen. Fantastisch. Na offerte aanvragen van de reparatiekosten, het online schadeformulier ingevuld. Was goed te doen. Daarna binnen 1 dag telefonische reactie. Prima Daarna binnen drie dagen geld op mijn rekening. Bravo
Van het afsluiten van deze verzekering tot het melden van een schade en de afhandeling hiervan. Van a tot z uitstekend.
Een gewone ruit of mineraal glas voor de bril, glas is glas. Nu maak ik eens gebruik van de inboedelverzekering, wordt de schade niet vergoed. Jullie zeggen dat glas van de bril geen glas is, nou, het kan net zo goed kapot als een ruit.
Schadeafhandeling prima en snel verlopen. Wel tijdens het online invullen van de schademelding 2 x helemaal opnieuw moeten beginnen omdat het volgende scherm niet werd geladen. Dit werkt frustrerend en moet verbeterd worden.
gesproken over hypotheek en verzekeringen en ben daarbij heel goed geholpen. Verzekeringen zijn aangepast nav dit gesprek
Betaal al meer dan 15 jaar en mijn tv valt kapot en ik krijg niks uitgekeerd, kan net zo goed alles opzeggen bij jullie
na de schrik van het schade-gebeuren, de warme douche van de geboden oplossing!
Een korte maar hevige storm blies zonnescherm volledig stuk. Ik heb er een foto van gemaakt , maar na telefonisch contact werd ik op mijn woord geloofd. Het geeft een goed gevoel als je wordt vertrouwd.
Ik had schade aan mijn bril (glas stuk) Op de betreffende zaterdag dat het gebeurde heb ik het schadeformulier via internet ingevuld. Binnen een week kreeg ik een mevrouw van de schadeafdeling aan de telefoon die mij met een toch wat droevige stem meldde dat de schade niet binnen de dekking van de verzekering viel. Echter omdat al mijn verzekeringen al vanaf begin jaren tachtig bij AAB zijn ondergebracht berichte ze mij dat AAB Verzekeringen mij een coulancebetaling van 50% van het schadebedrag willen doen., Is inmiddels al gebeurd. Los van dit feit en los van het feit dat ik zelf bij AAB werkzaam ben, was de wijze van melding voor mij al ruim voldoende om over de schade-afwikkeling tevreden te zijn. Wat dat betreft een tien met een griffel, cq de Warme Douche.
De schade wat wij hebben doorgegeven is keurig en snel opgelost.
Ik ben uitermate te vrede over de schadeafhandeling van ABN AMRO
Meneer van de schade afhandeling wist niet wat er allemaal in de inboedelverzekering zat. Eerst aangegeven dat ik bonnetje van de zonnebril moet opzoeken, om vervolgens aan te geven dat dit een uitsluiting is op de inboedel. Daarnaast ongelofelijk dat brillen niet vergoedt wordt in de inboedelverzekering. Indien ik op de hoogte was van deze uitsluiting, nooit een inboedelverzekering afgesloten bij ABN AMRO.
Onduidelijk voor de klant is wat er wel of niet verzekerd is. Wanneer er niet uitgekeerd wordt krijg je als klant geen informatie hoe je dat in de toekomst beter zou kunnen regelen of wellicht een andere verzekering nodig is. Nu krijg je alleen een nee... En een verwijzing naar de kleine lettertjes van je verzekering..
Helaas mijn Samsung S4 laten vallen waarna ik enkel een zwart beeld had met barsten erin. Schade telefonisch en per internet meteen gemeld. Fijn om te horen dat de schade via mijn verzekering volledig gedekt was. ABN biedt altijd een zeer goede service en communiceren netjes en duidelijk. Zeker een aanrader.
Ik ben zeer tevreden over abn, ze zijn heel erg vriendelijk en ze luisteren ook goed naar je. ze werken snel en sturen snel een inspecteur langs om alles netjes af te handelen. ben heel erg te vreden, en zou het 101% aanraden aan anderen
Auto opengebroken, met zeer minimale schade. Bij claim gestolen producten wordt een uiterst lage en onacceptabele vergoedingsregeling gehanteerd. Dit is obv restwaarde, terwijl bij goed onderhoud en zorgvuldig gebruik de producten als ware in nieuw staat verkeren. Ook zijn enkele producten nog steeds regulier te koop, maar uiteraard niet tegen het uitbetaalde bedrag. Vergoeding obv vervangingswaarde is reëler, zeker aangezien voor inboedel gestolen uit auto al een zeer lage maximum vergoeding van kracht is. Afsluiten is makkelijk, vergoeden is niet de sterkste kant van de bank gebleken. Wij oriënteren ons op andere verzekeringen om na al die jaren uiteindelijk toch over te stappen naar een andere verzekeraar.
Allereerst is het ruim dertig jaar geleden dak ik mijn verzekeringen bij AAB heb ondergebracht, Dus de vraag mbt aankoop van de verzekering is niet relevant. De schade die ik had was niet gedekt binnen de polis. Waar ik uiterst tevreden over ben is de snelheid waarmee AAB Verzekeringen de schademelding afwikkelde. Dat de schade die ik had niet binnen de dekking van de polis viel had ik ergens wel verwacht maar was daar niet zeker van. Dat men mij als klant waardeerde en derhalve een coulancebetaling van de schade werd gedaan was voor mij een grote aangename verrassing. Uiteraard beïnvloedt dit mijn tevredenheid, maar juist de snelheid van reageren is voor mij toch wel de doorslag gevende factor hierin. Ik weet dat andere verzekeraars veel lanzgamer zijn in hun dienstverlening in geval van schade.
schade is prima en perfect afgehandeld, er was nog wel telefonisch overleg nodig alvorens de afhandeling compleet was, dit omdat de schademelding via internet te kort kwam
De afhandeling ging zeer goed en snel. Ik ben zeer tevreden.
Ik claim een eetkamerstoel en krijg standaard verhaal dat ik een tablet claim die ik laten vallen. Echt zo slecht, als je t niet eens voor elkaar krijgt om je medewerkers te laten lezen en een fatsoenlijk antwoord te geven. Bij navraag callcenter blijkt eigenlijk dat ik alleen verzekerd ben brandschade, ook niet goed met een gezin met 4 kinderen. Kortom, een product van niks met service van niks
Op advies van mede_ werker een aantal maanden geleden:inboedelverzekering gewijzigd. Daar pluk ik nu de vruchten van. Want mijn schade aan iphone is nu vergoedt.
Tot onze verrassing was het zakkenrollen van de telefoon van mijn zoon onder aftrek van eigen risico gedekt.Ik wist niet dat de dekking zo uitgebreid is.
Ik ben niet anders gewend van de bank. ben al jaren client.
Via internet voor het eerst een melding gemaakt van mijn schade. Het formulier was soms lastig in te voeren voor mijn schade. Binnen 3 dagen was er bericht dat de schade gedekkt was en de uitkering vad schade was er binnen een week.
De schade kon via internet worden gemeld. Het formulier is wat lang en bevat niet altijd even logische keuzeopties. De afhandeling was echter heel snel en het schadebedrag stond binnen enkele dagen op de rekening.
ze heb mij niet gehulp en wil moelijk maken kan je ook zien
Twee jaar lang hebben wij geen inhoudelijke antwoord van ABN AMRO Verzekeringen over onze klacht.
Wij hebben al vanaf het begin een inboedelverzekering afgesloten. Een aantal jaren terug hebben wij hem al aangepast naar een betere dekking, zijn dus ook meer premie gaan betalen. Vorig jaar kregen wij nog een brief van Abn Amro dat wij uitstekend waren verzekerd. En nu hebben we een keer schade; lcd scherm telefoon is kapotgegaan, en dan krijgen we te horen dat dit toch niet wordt gedekt. Dit zou vallen onder een all-risk verzekering. Verder nooit iets over te horen gekregen. Daarnaast hebben we nog meer verzekeringen bij de Abn lopen. Allemaal dure premies. Dus die vergoeding waar ik evt.om vraag, is er allang uit!! Ik ben zeer teleurgesteld in mijn verzekering en de bank!!!
Ik ben al heel lang verzekerd via de ABN en nog nooit iets geclaimd.Naar mijn mening had en terechte claim van maar 295 euro , maar deze werd afgewezen.
Snelle service! Top! Goede en nette service via het call center en bij schademelding was het makkelijk via de site te melden!
Mijn zoon heeft twee weken voor de diefstal werklaarzen gekocht á 70 euro, welke in de treinrit naar huis zijn gestolen. De diefstal van inboedel vond buitenshuis plaats, dus wordt er niets vergoed. IN huis KAN feitelijk niets gestolen worden door de veiligheidsvoorzieningen. Waarom zou je dan een inboedelVER|ZEKERING tegen diefstal nodig hebben
Hele snelle afhandeling, duidelijk in te vullen schadeformulier
Via internet formulier ingevuld geen extra vragen of papieren eerstvolgende contact was akkoord uitbetaling niet ingewikkeld en snel
Een maand geleden is mijn fiets gestolen, de aangifte werd in eerste instantie afgewezen vanwege gebrek aan bewijsmateriaal - hierna heb ik direct foto's en dergelijke aangeleverd, dit was eind augustus. Twee keer heb ik gebeld voor een statusupdate na het nieuwe aangeleverde materiaal en twee keer werd er beloofd dat ik terug gebeld zou worden wat tot op heden nog steeds niet is gebeurd - dus vooralsnog staat deze zaak nog steeds open! ( in het verleden heb ik WEL goede ervaringen gehad qua communicatie omtrent verzekeringen alleen deze maal laat het te wensen over )
Zeer tevreden over de snelle afhandeling, voor het weekend ingediend en meteen na het weekend antwoord gehad dat de schade uitgekeerd werd.
Top producten-service is goed-klantvriendelijk zo wel op kantoor als aan de telefoon
Na persoonlijk contact over de schade, is er achteraf toch uitgekeerd.
uiteindelijk efficient en effectief geholpen ondanks feit dat schade niet telefonisch kon worden doorgegeven ivm drukte op de afdeling
Boven verwachting snel afgehandeld. Ik beveel deze verzekering aan iedereen aan!
zeer goed geholpen en snel afgehandeld alleen moeite met internet om precies aan te geven dat mijn vriezer kapot was en daar door waterschade had
Dat ABN AMrO via de heer Fruitberg niet bereid is om een schade van slechts u20ac 266,50 wegens zogenaamde te veel schademeldingen terwijl ik al sinds 1975 verzekerd ben via de bank, De verzekering heb ik als oud assuradeur zelf afgesloten via de ex AMRO.
Ik heb al jaren een inboedel verzekering bij ABN AMRO en heb hier gelukkig nooit gebruik van hoeven maken. Nu heb ik voor het eerst een schadegeval, één die mijn leven aardig moeilijker maakt, en dan wordt de schade niet gedekt. Ik ben nu ook aan het kijken naar een andere verzekeraar om al mijn verzekeringen naar over te zetten.
Snel antwoord. Duidelijk en binnen een dag het geld op de rekening
De mobiele telefoon van mijn zoon heeft waterschade opgelopen door een glas drinken die op de tafel is omgestoten. Ik heb de telefoon ter reparatie weggebracht. Gelukkig vielen de kosten mee, á 85 euro. Via internet het schadeformulier ingevuld. Beroep gedaan op onze inboedel all risk verzekering. De week er op kreeg ik per mail al bericht dat de schade volledig is vergoed. Fijn dat dit zo snel is geregeld door ABNAMRO.
Binnen een week na de schademelding stond het geld al op de rekening.
Woon in buitengebied, daardoor niet mogelijk om (standaard) formulier in te vullen. Bij 2e (niet juiste toegestuurd formulier) op laatste regel dat bij meer dan u20ac 750,- schade wederom voor 4e keer 0900-0024 te bellen wat weer geld gaat kosten. Maar weer gebeld en weer opnieuw uit te moeten leggen wat er aan de hand is. Na aandringen zal er een expert ingeschakeld worden. Helaas na 5 dagen niets gehoord en wederom moeten bellen. Geen gegevens bekend over expert en wederom verhaal moeten vertellen. Hoop dat expert mij nu gaat bellen????
Onze schades worden zeer serieus genomen en worden prima afgehandeld.
De schade aan mijn kapot gevallen vazen kon ik eenvoudig melden via de website. Mijn all-risk inboedel verzekering zonder eigen risico dekte deze schade. Binnen 5 werkdagen stond het schadebedrag op mijn rekening zonder insturen van foto's of bonnetjes. Hier heb ik nou een verzekering voor! Super tevreden over deze manier van schade afhandeling!
De na de vakantie aangetroffen calamiteiten snel, duidelijk en eenvoudig op kunnen lossen door mijn inboedelverzekering bij abn.
Op zaterdag een schade gemeld op woensdag een mailtje dat er niets mee gedaan wordt, Persoonlijk contact is er niet meer bij tegenwoordig toen we er achteraan belden hebben we ruim 20 minuut in de wacht gestaan maar opgehangen,
Ik kan niks verkeerd zeggen over de afhandeling van mijn schade.Super.
Geen dekking zo werd aangegeven daar niet duidelijk is waar de schade veroorzaakt is. Uiteindelijk is een coulance uitkering gedaan;
heb goede service gekregen ben erg tevreden dank u wel !
Verbeterpunten: Nu geen mogelijkheid om via site bijlage toe te voegen Aan telefoon wordt gezegd nota via internet inzenden maar kan nietworden
Uitstekend te woord gestaan door het CCC met verzoek en uitleg om een en ander vanwege de grote drukte online te doen . Met de uitleg was dat zeer helder en acceptabel . het invullen van het schadeformulier gaf nog wel enige vraagtekens . veel verplichte velden die lastig te vullen waren ..geef maar eens aan wat de inhoud van een vriezer is en de schade ..cq bonnetjes. Maar met de toelichting in de vrije velden kon ik eea wel toelichten . daarna zoals ik gewend ben heel snel afgehandeld.
De beoordeling is niet perfect omdat mijn aanvraag door een fout zwaar vertraagd werd. Ik daarna telefonisch niet een fijn gesprek had en na een tweede melding kreeg ik plots twee keer geld uitbetaald..
Heb via internet schade gemeld, formulier vond ik wel wat omslachtig qua vragen. Maar wel snelle afhandeling. Bewijs van reparatie, werd niet gevraagd,of op te sturen. Hoe lang moet ik deze bewaren? Vr. groet gb Posthumus
Diefstal van auto van mijn zoon met diverse persoonlijke eigendommen. Auto werd teruggevonden en gerepareerd via zijn autoverzekering. Persoonlijke eigendommen vielen onder de inboedelverzekering. Helaas maar tot 250,= verzekerd. Bedrag aan persoonlijke eigendomen was ruim 700,-.
Schade door Kapotte ruit snel en zonder probleem uitgekeerd.
via medewerkster op kantoor aangifte van diefstal gedaan.
wordt super goed meegedacht & geluisterd om de juiste beslissing te nemen. zeer klantvriendelijk personeel
***** Supersnel op correcte wijze geholpen. ******
Ben niet goed geholpen, direct afgeschoven, ook al zou ik een luxe pakket kom nog niet aanmerking voor afhandeling
Uiteraard moet je voor de normale zaken weer een uitgebreide dekking kopen waar ze pas over communiceren als het leed als is geschied. Geen kans dat ik de nu nog bij de ABN bank aanschaf natuurlijk.
ABNAMRO was mijn eerste bank. Naast de ABNAMRO ben ik bij meerder banken klant geweest, maar overal ging het te zakelijk, te gedetailleerd, te gecontroleerd. Bij de ene bank moest je je 3voudig legitimeren, bij de andere bank wisten ze beter dan jij wat je nu eigenlijk wilde. Anders dan bij de ABNAMRO...daar ben je gewoon jezelf. Controle en advies alleen waar dat nodig is. Geen poespas, geen overdone acties, geen lastig vallen met overbodige zaken, maar altijd to the point en supersnel geholpen. Zou normaal moeten zijn bij elke bank, maar toch, je voelt je speciaal lekker bij de ABNAMRO Een speciale bank. Speciaal
LS, alles zeer vlot en netjes afgehandeld! Wel een tip: er werd nergens duidelijk gemaakt of het sturen van bijlagen, bijv. rekening oid, nog aan de orde zou komen tijdens het indienen van de schademelding via internet. Beter lijkt mij om dat wel te doen.
Goede service. En een hele snelle afhandeling.....
Bij de schade aan luxe zaken buitenshuis heeft deze verzekering mij in ieder geval een eind op weg geholpen. Niet het gehele bedrag maar wel een groot gedeelte is uitgekeerd. Jammer dat electronica steeds goedkoper wordt. Mijn IPhone was 3 jaar geleden beduidend duurder dan de huidige generatie.
Heb al 12 jaar verzekering 2x wat stuk gegaan en jullie vergoeden het niet ben al t kijken om over te stappen en me familie ook niet netjes van abn waaromheb je een verzekering als je eerlijk klekne dingen op geeft niet de boel belazerd en je krijgt t niet vergoed
is nog niet afgehandeld, expert is geweest. wel tevreden over tot nu toe
Ik snap niet waarom niet mijn telefoon wordt vergoed omdat ie thuis is kapot gegaan. Ik ben zeer teleurgesteld in abn amro inboedel verzekering die ik heb.daarom ga ik ook opzoek naar een andere verzekeraar. Die wel gewoon alles vergoed voor zijn klanten. Ik ken mensen die gewoon een reparatie of een tel krijgen van hun verzekering. En nu wordt tegen mij gezegd dat ik allrisk verzekerd moet zijn.ik zit over na tedenken om mijn rekening nummer naar andere bank te verhuizen.
Vorig jaar heb ik ABN amro mijn verzekering over laten nemen van een andere organisatie. Dat kon pas per afgelopen maand. Dat heeft ABN amro heel goed gedaan en toen ik afgelopen maand navroeg of dat nog doorgegaan was ben ik goed geholpen en is mijn verzekering na advies van de telefonist uitgebreid.
Alles is via internet afgehandeld, geen wachttijd, duidelijke instructies via de site.
heb een brand gat in me bank. 20-07-2014 gemeld. via internet maar heb tot vandaag nog helemaal niks gehoord
Ik heb het ingevuld,echter zijn jullie sneller met dit formulier als met de schade afwikkeling ? Hoezo hoor ik u denken ! Nou ik heb nog helemaal niks vernomen van de ABN-AMRO over de schade melding
Er wordt veel gezegd tijdens inschrijven bij de verzekering, maar wanneer jullie klant in de diep zit door onverwachts situaties de door natuur is gebeurt , krijgt niks uitgerekend! Reclame gaat niet overeen met werkelijke behandeling!
Goede afhandeling.. alleen bij melden schade totaal geen terugkoppeling. Pas na maand reactie dat er een offerte retour gestuurd mag worden.. vanaf toen vlotte en prettige communicatie en afhandeling.
Ik werd keurig gebeld over een afwijzing en geadviseerd om mogelijk verhaling op andere verzekering.
De polisvoorwaarden van mijn inboedel verzekering stelt dat lijfsieraden AVC apparatuur, geld en geldswaardig papier niet verzekerd zijn gedurende de periode dat de woning niet bewoond is. In dit geval is de woning wel permanent bewoond en wel miv de schade datum. De schade is nl ontstaan na terugkomst in de woning. Dit is niet onderkent. Op mijn email reactie in deze werd tot op heden niet gereageerd! Ondeskundige schade afwikkeling
De schade is niet goedgekeurd vanwege het feit dat ik een verzekering uit 88 heb en er tussentijds verbeteringen zijn geweest die mij nooit zijn doorgegeven. Voor een lagere premie krijg ik veel meer dekking volgens jullie adviseur die mij tevens vertelde dat de schade niet vergoed werd. ik vind dit zeer slecht klantenbeleid want nu blijkt dat je de inboedelverzekering eigenlijk zelf elke keer weer moet bekijken en niet meepofiteerd van lagere premie. Advies online of adviseur te pakken krijgen is ook al een probleem, net zoals met jullie hypotheken. Heb 3 weken geleden een verzoek ingediend, niets meer vernoen. Denk er dus ook over alles bij een ander onder te brengen.
Na de schademelding heeft het 2 werkdagen geduurd, tot dat de schade geaccepteerd werd ende schadeuitkering bijgeschreven was. Supersnel en zonder veel rompslomp.
DVR Recorder is door bliksem inslag total loss. Krijg de dagwaarde vergoed en voor dat bedrag kun je dus helemaal geen vervangend apparaat aanschaffen.
erg slecht dat er een eigen risico aan de verzekering zit, nu ben ik eerlijk geweest en krijg het bedrag niet helemaal vergoed
mijn schadeclaim werd al onmiddellijk afgewezen in een kort e-mail berichtje. (heb deze verzekering al 30j.!!!!!!! )
Na Blikseminlsag bij buren had ik schade. weliswaar beperkt maar toch twee zaken defect. Ik was zeer verrast door het feit dat ik geen facturen e.d. toe hoefde te sturen en dat er zelfs coulant met de afschrijving was omgegaan.
Ik moest in het antwoord zoeken in de polis waarom er niet uitgekeerd werd. Dat kan beter gewoon vermeld. Nu denk ik dat het niet uitgekeerd werd omdat het bedrag onder het eigen risico viel, maar weet niet zeker of er wel wat uitgekeerd was als het bedrag hoger was geweest.
Goede snelle afhandeling alleen het schadeformulier vond ik niet overal even duidelijk
Voor het eerst een inboedelschade gemeld. Dit was goed te doen via internet. Schademeldingen was zeer snel en positief afgehandeld. Geld stond zeer snel op de rekening. Top service
Ik heb al een inboedelverzekering bij de ABN sinds 1969. Dit is voor zover ik mij herinner de eerste claim, maar alles liet goed.
Prachtig dat er voor dit soort gevallen toch een uitkering gegeven kan worden. Kind was op schoolkamp. Ik ben echt super blij dat dit geregeld kon worden.
ik heb helaas niets uitgekeerd ondaks dat ik snel heb gehandeld dat ik kon voorkomen dat mijn wasmachine niet in vlammen stond krijg ik niets uitbetaald alleen als er brand was zover heb ik het niet laten komen gelukkig voor mij nu moet ik maar zien hoe ik mijn kleding terug krijg en een andere wasmachine heb ook geen geldboom in de tuin
Het was de eerste keer dat ik van deze verzekering gebruik moest maken en heb er voor gekozen dit via internet te doen. Snelle en correcte afhandeling, dus een dikke 10 is mijn oordeel.
Wat een goede service. Formulier online ingevuld en na drie dagen geld gestort. Top geregeld!
De service was goed en de uitleg ook. Derhalve viel het uitkeringsbedrag tegen. Ik kreeg de dagwaarde van 35 euro voor een ipad 2. Daar kan ik natuurlijk helemaal niks mee. een nieuwe kost 200,-
Nadat de schade was ontstaan, deze direct via internet door kunnen geven. Netjes gebeld voor verdere vragen! Ik zou deze dienst zeker aanbevelen!!
super snel afgehandel binnen een week geld op de bank
heb nog geen klachten gehad in al die jaren dat wij bij de amro bank zijn
Snel en duidelijke afhandeling van de gemeldde schade.
Duidelijke en snelle afhandeling was erg fijn. Wel jammer dat we er bij schade pas achterkwamen dat er blijkbaar bij ieder schadegeval een eigen risico bestaat van u20ac350,-. Dat was even schrikken!
op zondag mijn schade doorgegeven en op dinsdag al bericht gekregen, echt heel fijn dat jullie na een brand wat heel naar was zo'n goede service bieden! echt top
Ik word niet goed geholpen. Via email word ik niet genoeg geïnformeerd over mijn kwestie
Op moment/ of na moment van schade direct melding gemaakt via internet. Snel de vragen beantwoorden en afhandelen. Binnen 48uur vaak reactie en vaak ook al het geld over gemaakt. Geld komt eerder dan de vervanging/ reparatie. Uitstekend. Werk zelf bij een concurrent, zou voor geen goud willen overstappen
Ik betaal op maandbasis een aanzienlijke premie en vraag mij af waarom ik eigenlijk nog verzekerd ben
slecht voor gelicht, en blijkt dat tablet niet verzekerd
Ik had mijn schade via de site gemeld, werd prima en snel afgehandeld. Ik was wel verbaasd dat ik geen bonnetjes, foto's van schade o.i.d. hoefde op te sturen. Ik vond de mogelijkheden op de site wat dat betreft ook summier. Ik denk dat dit beter kan ivm fraude, het is zo wel erg makkelijk om een schade te melden,
Na melding van een waterschade na lekkage werd de volgende dag al gereageerd. Schadebedrag aan de inboedel na 3 dagen uitgekeerd
Zeer snelle service en uitbetaling schadebedrag! !
Ik melde de schade en binnen drie dagen was het bedrag al op mijn rekening. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces via de email. heel prettig en snel. dank u.
In 1e instantie werden rep kstn niet vergoed, later alsnog
snel gereageerd,alleen voor mijn niet het gewenste resultaat.
Alles is netjes afgehandeld. Vriendelijke medewerkers en binnen 2 werkdagen kreeg ik al antwoord!!
Slechte service. Geen informatie gegeven. Iedere medewerker zegt wat anders.
ABN AMRO verzekering betaalde snel een reële waarde van mijn kapot gegane iPad. Kan niets anders dan lof geven over de afhandeling van mijn schade, kan niet beter!
De behandeling van de melding was snel en duidelijk.
Via internet snel de schade in kunnen dienen en ook snel afgehandeld. Natuurlijk speelt in het positieve oordeel ook de 100% uitkering mee.
De diefstal van mijn spullen werd zeer adequaat door ABN AMRO afgehandeld, en binnen no-time had ik het geld op mijn rekening.
Het melden van de schade gaat vrij eenvoudig. De afhandeling van de schade verloopt snel. Ook de uitbetaling van de schade is boven verwachting snel uitgekeerd. Ik vond het wel jammer dat ik maar 32% van de nieuwwaarde kreeg uitgekeerd. Ik begrijp dat hier rekenmodellen voor zijn maar iets wat net nieuw is aangeschaft ziet er bij mij na een jaar nog als nieuw uit. De waarde daalt helaas wel. Iets meer toelichting over hoe het bedrag is opgebouwd zou wenselijk zijn.
super snelle afhandeling en beveel dit product iedereen aan
Ik heb de schade/ diefstal gemeldt en binnen een week was alles afgehandelt en het geld ( na aftrek van eigen risico) overgemaakt. Fijn dat het zo kan.
Via internet heb ik mijn schade gemeld, maar ik had nog geen indicatie van het schadebedrag. Ik wilde alleen weten of het onder de dekking viel. Het was dan ook een verrassing dat ik een mail terug kreeg met daarin de mededeling dat er een bepaald geldbedrag al overgemaakt was naar mijn rekening! Ik vermoed dat dit de afschrijfwaarde is geweest. Even een telefoontje n.a.v. mijn schademelding had ik zelf prettiger gevonden (ook even voor uitleg), maar de schade is heel snel afgehandeld!
gemakkelijk, snel via internet te declareren en snelle afhandeling
Ik heb altijd ervaren dat de schadeafwikkelingen netjes en snel werden afgehandeld. Nooit geen problemen mee gehad!
Slechte afhandeling van de schade die gemeld werd!
Toen ik belde met de mededeling dat ik schade had werd er meteen adequaat op gereageerd en uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ik kreeg ook meteen toestemming om de schade te laten repareren. En het schadebedrag is al snel uitgekeerd. Perfect geregeld!!
Schadeclaim heel summier afgewezen. In bezwaar gegaan door een reply te geven op de mail van de afhandelaar. Hierop nog geen reactie gehad!
Doordat een flesje water in mijn weekendtas door enorm gedrang bij instappen van de trein is open gegaan is mijn Apple I-pod stuk gegaan. Het melden van een dergelijke schade via internet bij de inboedelverzekeraar was toch wel lastig want met de standaardvragen en multiple choice antwoorden was deze schade moeilijk aan te melden. Achteraf bleek ook nog dat een bepaalde categorie niet meeverzekerd was waardoor schade niet gedekt was. Contact naderhand met het callcenter gaf mij de antwoorden zodat ik enerzijds begreep waarom schade niet gedekt was en ik mijn verzekering kon aanpassen.
Vindt het vreemd dat alles wat in de tuin staat bijna niet vergoed wordt.
Zondag schade gemeld via internet, maandag al een mail ontvangen dat de schade gedekt was en het schadebedrag stond dinsdag al op onze rekening bijgeschreven. Prima en super snelle service!
Bij de eerste melding werd ik meteen gerustgesteld. voor de betreffende schade was ik verzekerd. Eenmaal via Internetbankieren aangemeld, kreeg ik de andere dag al melding terug dat de geleden schade vergoed zou worden. Enkele dagen later had ik het geld op mijn rekening gestort gekregen. Chapeau voor ABN amro voor deze snelle en goede service
De inboedelverzekering is aan mij vorig jaar verkocht met de mededeling dat er ook dekking zou zijn voor eventuele schade aan de mobiele telefoon. Niet dus ! Hier zeer teleurgesteld over in de tussentijd wel dekking aangepast.
Ik had eenschade van euro 1100 en er is slechts euro 227 uitgekeerd. Ik ben van plan deze verzekering op te zeggen en een andere verzekering af te sluiten
schade perfect afgehandeld zeer teverden binnen 2 weken afgehandeld zonder moeite
snelle en correcte afhandeling van de schade perfect
Snel, service en begripvol. Blij dat ik mijn verzekeringen bij ABN AMRO heb.
Ik heb nog nooit zo een snelle afhandeling gehad, dat is zeer prettig.Binnen 24 uur antwoord binnen 3 werkdagen schadebedrag uitgekeerd.
Goede info en snelle afhandeling, prima service gegeven
Ik heb op zaterdag rond de middag de schade ingediend. Maandag rond 9 uur 's morgens al het bericht dat mijn schade wordt vergoed, ook omdat die gedekt is natuurlijk. En dinsdag in de middag, rond 3 uur, was het bedrag al bijgeschreven op mijn rekening. Dus kan niet meer zeggen dan goede en zeer snelle afhandeling. Top ABN!!
ik ben zeer tevreden over de contacten en afhandeling
De zelfde dag kreeg ik bericht dat mijn schade is afgewezen en waarom? Geen antwoord je moet het maar zelf uitzoeken in de algemene voorwaarden van 2008?! Een smartphone kan ongelukkig vallen, nooit claim ik iets al meer dan 15 jaar dus 1 keer een rekening van 96,- lijkt me niet onredelijk of bel de consument waarom niet. Nu ga ik gewoon naar een andere verzekeraar en dan maar geen pakketkorting. Tijd voor oriënteren naar een nieuwe bank.
dagwaarde van de toestel waar voor moet je betalen 220.-, is 93 euro!!!!!!!!
Ik vind het erg jammer dat ik mijn inboedelverzekering tot op heden nog niet heb mogen aanspreken. Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde van mijn verzekering is als al mijn declaraties afgewezen worden.
Op vakantie ben ik mijn iPhone kwijt geraakt. Al vervelend genoeg, maar bij thuiskomst heb ik direct online de schade gemeld. Een dag later kreeg ik al bericht dat de schade volledig was vergoed. Hier was ik erg content mee. En weer een dag later stond het geld al op mijn rekening, en kan ik een nieuwe iPhone kopen. Mijn verwachting is ruim overtroffen.
Erg tevreden over afhandeling, Alleen jammer dat mijn naam in de aanhef voor dit tevredenheids onderzoek verkeerd vermeld is
snelle afhandeling, behalve doorverbinden naar juiste afdeling ging niet zo goed. Ook de telefoonkosten vindt ik vrij hoog.
Wij zijn ontzettend blij met de fantastische service, informatieverstrekking en de snelle afhandeling van onze schade. Doordat de ABN verzekering zo snel en degelijk heeft gereageerd is de 'psychische' schade ook zeer beperkt gebleven. Echt een super service! Wij hopen alleen geen gebruik meer te hoeven maken van de verzekering :-) Heel erg bedankt!
Melding schade via site ABNAmro zeer gebruiksvriendelijk. Besluit tot schadevergoeding snel genomen. Zal manier van schadeafwikkeling zeker bij derden aanbevelen.
Ondanks telefonische onderhoud en vermelding van de werk nemer ABN aMRO heb ik op 3 maart mail gestuurd met alle bijlagen en verzoek. Het nu inmiddels 23 maart, precies 3 weken geleden. En ik moet nog een antwoord krijgen cq uitkering. Is dit service ? En als je gaat bellen betaal je wederom 10 cent per Minuut. Ik vind dit een zeer slechte zaak en service.
ik ben in alle opzichten bijzonder tevreden, behalve over deze minimaal vereiste tekstlengte
Kan er een lang verhaal van maken maar is gewoon een verzekering met een super afhandeling als er iets gebeurt
Door de spoed die bij mijn probleem nodig was vind ik het erg prettig dat het zo snel afgehandeld kon worden. Nogmaals dank
Jammer dat niet in de brief de reden waarom de schade niet uitgekeerd wordt vermeldt staat. Scheelt weer een belletje richting het callcenter.
Nou ik werd door iemand attent gemaakt om de jas op te geven aan de verzekering per slot betaal je daarvoor maar ik wist niet dat dat kon(een jas). Maar goed ik gedaan en tot mijn verbazing kreeg ik het hele bedrag terug zonder dat jullie de bon hebben gezien. Degene die het mij adviseerden zei nog zo mooi al krijg je maar een gedeelte terug, en daar was ik ook van uit gegaan maar zonder moeite hebben jullie het hele bedrag uitgekeerd echt heel erg bedankt voor het vertrouwen en het geld natuurlijk. M. V. G Esther
Ik meld de schade gemakkelijk via internet alles volgt vanzelf of het kan ook telefonisch
geen geld omdat de schade bij een derde partij lag jammer de verzekering had dit ook kunnen verhalen en mij gewoon kunnen helpen
Het incident deed zich voor op een vrijdag en ik heb dezelfde dag mijn claim ingediend. Op zaterdag kreeg ik een mail dat de claim was afgehandeld en dat het schadebedrag zou worden uitgekeerd en dat gebeurde ook na 2 werkdagen!
Binnen 5 werkdagen was alles afgerond !! Heel keurig en naar grote tevredenheid
Vrijdags gemeld en zaterdags er na al een telefoontje over de afwikkeling.
Binnen 36 uur alles afgerond. Echt een aanrader!!!
Uitstekend: de afhandeling ging supersnel, volledige schade uitgekeerd, geen bijkomende info nodig, 2 dagen later geld op de rekening. Kan moeilijk beter denk ik!
Valschade aan telefoon is coulancehalve uitgekeerd.
Enige tijd geleden mijn inboedel gewijzigd in All Risk, Mijn telefoon laten vallen tijdens fietsen, schade gemeld via internet en binnen enkele dagen bedrag uitgekeerd zonder verdere rompslomp.
Vorige week heb ik mijn telefoon op de plavuizen vloer laten vallen... stom! Hoewel ik er een bescherm-hoesje omheen heb zitten, mocht dit niet baten. De telefoon is frontaal op de grond beland... het frontscherm finaal aan diggelen. De volgende dag direct een afspraak gemaakt met een reparateur en binnen twee dagen was het weer gemaakt. Op vrijdagmiddag de schade geclaimd, op zaterdagmiddag de toezegging van dekking en op dinsdagmiddag schade vergoed gekregen... KLASSE!
mijn ervaaring is prima bij de abnamro bank nooit geen problemen ook zijn ze altijd open voor advies
Kan niet meer zeggen dan uitstekende afwikkeling en snel en goed te woord gestaan door abn schade afdeling klasse
ABN Amro heeft zeer snel en professioneel gehandeld. Alle vragen m.b.t. omschrijving van de schade via de site gevuld (scheelt tijd en papier), direct bevestiging gehad, en de volgende dag al uitgekeerd! Hoe mooi kun je het hebben?
Zo per mail en internet is de service redelijk, maar voor de rest mag abn zich schamen wat een slechte service!!!!!!! wachttijden op telefoon te lang, zogenaamde meelevende mensen aan de telefoon en dan nog 5 keer verkeerd doorschakelen en 25 min wachten. schandalig!
Ik kan alleen maar zeggen dat ABN AMRO een service geeft waar menig bedrijf een puntje aan kan zuigen. Dank je wel.
Ik heb mijn schade via internet ingevuld. Het ging om een schade aan de horloge van mij vriend, de had ik laten vallen. Omdat we all risk verzekerd zijn valt deze in de verzekering. Ik kreeg nog na geen uur de uitslag per mail dat de schade werd uitgekeerd. De volgende dag stond het bedrag op mijn rekening! Perfecte afhandeling en zo snel, dit had ik echt niet verwacht!
Zeer duidelijke communicatie en een snelle reactie, daarbij vertellen ze je ook precies wat je wel en niet hebt verzekerd.
Formulier was goed te volgen, al wordt er veel gevraagd. Bij het invullen van beschadigd of vermiste spullen begon ik te twijfelen bij aankoop en restantwaarde. Ik wist niet wat ze daarmee bedoelen. Voor de rest werd alles prima afgehandeld toen ik diezelfde dag gebeld werd door een medewerker.
Snelle afhandeling en schade volledig vergoed gekregen
Bedrag stond met 2 dagen op rekening. Hoefde geen bon in te leveren. Terwijl de reparatie nog niet was uitgevoerd.
Na de inbraak is de schade, na het invullen van het schadeformulier, snel door ABN AMRO afgehandeld. Wij zijn ook goed op de hoogte gehouden.
snel en correct afgehandeld. Binnen drie dagen alles goed
Bij het aangaan van mijn hypotheek besloten ook woonhuis en inboedel verzekering bij ABN genomen. Op alle mogelijkheden JA gezegd, all-risk, glas, etc.
Alles is via internet gegaan zonder problemen howel ik het geld nog niet ontvangen heb
Slecht service ik betaal me scheel aan verzekering elke maand en elke keer als ik wat aan schade meld wordt niks uitgekeerd .En dan wordt er vermeld dat er niks uitgekeerd wordt en dan wordt ik verwezen naar art 4 Ik wil een keer fatsoenlijk uitleg waarom .Ik heb een schade vermeld dat mijn telefoon scherm is kapot gegaan en het wordt niet vergoed.Terwijl elke verzekerings maatschappij het wel vergoed, dus ik ga van verzekering veranderen dan weten jullie dat.
Mijn schade verzoek werd geweigerd, maar er werd geen uitleg gegeven. Alleen "het wordt niet gedekt". Daarnaast werd ik op de website naar het 0024 nummer verwezen, maar daar bleek dat er niemand was van de schade afhandeling (het was zondag) en werd ik weer terug naar de website gestuurd.
Op maandag schade gemeld en op woensdag stond het bedrag al op de rekening! Bedankt voor de snelle afwikkeling! Top!
Het belangrijkste van een verzekering is een goede schadeafhandeling, en daarin is Abnamro 100% geslaagd.
super snelle afwikkeling ik zou dit iedereen aanraden deze verzekering !
Je denkt verzekerd te zijn, maar de dingen die in een gezin vaak mis gaan blijken dan uitgesloten te zijn...
Het online invullen van het schade formulier was erg gemakkelijk en binnen een paar minuten gepiept. Het gegeven dat de klacht zo snel behandelt is en erkent geeft mij een zeer tevreden gevoel over mijn verzekering.
Drama geld betalen maar niet vergoed krijgen............
Nadat ik de melding via internet had gedaan, ontving ik een paar seconden later al de bevestiging en de mededeling dat het door de stormschades ietsje langen kon duren. Maar binnen de door DE bank opgegeven tijd werd er een brief bezorgd en het geld bijna gelijktijdig op mijn rekening gestort. Chapeau voor deze bijzonder snelle behandeling en afhandeling door DE BANK voor mij.
Als klant bij jullie al meer dan 30 jaar met alle verzekeringen ben ik zeer tevreden, zeker als je iets dergelijks gebeurt. Op zo`n moment ben je blij dat je verzekerd bent zeker met de emoties na het stelen van de telefoon. En dan prima afhandeling.
Bij het afsluiten is ons gemeld dat de hele inboedel all risk verzekerd zou zijn maar nu geven wij iets op en dat is dan weer uitgesloten dus ja beetje aan het twijfelen wat de volgende keer de reden is om niet uit te betalen
Nadat ik mijn schade heb gemeld is er snel en correct behandeld. Hier ben ik zeer tevreden over.
Slecht geregeld communicatie is zeer slecht afhandeling was zeer slecht !
verzekering vorig jaar over genomen van de fortis naar een volledig pakket vd abnamro. we zouden 3 jaar dezelfde voorwaarden houden als de oude polis !!! dit is nu de 2e keer dat we eigen risico moeten betalen terwijl in oude verzekering eoigen risico 0 euro was COMMUNICEREN JULLIE NIET !!!!! n Ik word dit een beetje beu en denk erover om de verzekering ergens anders te laten lopen. ER WORDT NAAR ONS INZIENS NIET NAAR KLANTEN GELUISTERD.
Op zondag geclaimd en binnen een week al uitgekeerd. Dat is uiterst snel en klantvriendelijk!
Ik heb mijn smartphone opgeven, omdat ik deze heb laten vallen in de badkamer en het scherm kapot. Ik kreeg als reactie een mail met daarin de algemene voorwaarden en dat de schade niet vergoed werd. Prima dat de schade niet wordt vergoed, maar een toelichting zou fijn geweest zijn. Met andere woorden zoek zelf maar uit waarom wij de schade niet vergoeden. Echt super slechte service, ik heb deze verzekering al meer dan 10 jaar en nu pas voor de tweede keer gebruikt. En dan moet ik het zelf maar uitzoeken waarom het niet vergoed wordt. Een kleine toelichting was bijzonder fijn geweest.
Fa. Akkerman (Vlaardingen) deed onderhoud aan verwarmingsketel en kon vertellen dat dakdoorvoer gedeeltelijk was weggewaaid bij een van de najaarsstormen. Na vervanging kon de Fa. vertellen dat dit wellicht te claimen is bij opstal-inboedelverzekering. Nota betaald aan genoemde firma en schadeformulier online ingevuld. 1 dag later stond het gehele bedrag via ABN bijgeschreven op de rekening, voortreffelijke service.
mijn klacht is direct in behandeling genomen, het was een snelle service. waar ik hee blij om ben. bedankt!
Goede service.goede kontakt dus wel weer tevreden..
Ik ben in dec. 2013 een inboedelverzekering aangenomen met de bedoeling met de bedoeling een veel beter dekking te hebben, achteraf is geblefen niks van waar te zijn! M.n. ik zou een all-risk inboedel met ook buitenhuis dekking hebben. Door pure toeval ging mijn nieuwe mobiele telefoon stuk en dan blijkt ineens de schade niet gedekt te zijn, de mevrouw die mij deze verzekering heeft aangesmeerd is niet te achterhalen door medewerkers van de afdeling Verzekeringen. D.S. Lala.
Communicatie, snelheid, etc allemaal uitstekend. Verbeterpunt is het internet schademeld formulier. Hier zitten veel plus dubbele vragen in.
Heb onlangs online een schade gedeclareerd maar helaas tot mijn grote verbazing maar ook spijt word het niet vergoed. Dit terwijl ik wel van een medewerker bij de kantoor hier in Enschede gehoord gekregen dat het wel kon, in die zin dat toen ik informatie ging halen erachter kwam dat gezien ik mijn inboedelverzekering had gewijzigd en uitgebreid dat als iets stuk zou gaan, ik het kan declareren maar helaas werkt dat blijkbaar niet. Dus ja ik snapt nu niet waarom ik zoveel geld moet betalen voor een verzekering als het niks uitbetaald bij schade/ kapot gaan van spullen.! Moet er precies een calamiteit gebeuren om het wel uitbetaald te krijgen, vraag ik me af !!??? Ik ben teleurgesteld maar ik ga zeker weer terug naar het kantoor en het verder uitzoeken want blij ben ik helaas niet.
pc laptop moet gemaakt worden, of een zelfde soort pc laptop.
Schade in huis aan mobiele telefoon werd niet vergoed, onbegrijpelijk.
Ik ben tevreden vooral over het contact met de bank in Berkel De enquête zelf is niet gebruiksvriendelijk trouwens
Na constatering van waterschade, schade gemeld. Binnen enkele werkdagen schade afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.
Ik vind het jammer dat ik de geclaimde schade niet vergoed krijg. Wel erg vriendelijke dame aan de telefoon met uitleg. De geclaimde schade ging over een zaagmachine die in de tuin gebruikt is en beschadigd. Wij hebben een bungalow met patio. de patio behoort tot het huis dus dan is het raar dat de schade niet vergoed wordt. Nu blijkt dat dit als tuin beschouwd wordt. Al onze verzekeringen lopen bij ABNAMRO en toch hoop ik dat u nogmaals de schade wilt bekijken of hier echt gezien het lage bedrag niets aan vergoed kan worden uit coulance.
Snelle uitbetaling. Je kon alleen niet meer dan zes spullen invoeren. Dat was jammer, maar deze konden wel apart of telefonisch gemeld worden. Top! Ook het telefonische contact was erg goed.
Binnen 2 dagen antwoord op mijn schade en weer 2 dagen later het geld op de rekening. Fantastisch.
echt super goed en snel afgehandeld. geen moeilijk gedoe en niet eerst 101 vragen beantwoorden.
Na een meneer aan de telefoon gehad te hebben is het goed geregeld.maar de geautomatiseerde mail en correspondentie was slecht
super goed geregeld. Heb de schade via internet gemeld de volgende dag kreeg ik een telefoontje dat ze gaan uitkeren.
Mijn driejarige zoon had met zijn speelgoedtrein bij de televisie gespeelt, gevolg Lcd-scherm gebarsten. Die avond online de schade gemeld. Het invullen van het onlineschadeformulier was eenvoudig en verliep vlot, wel even zorgen dat je de juiste gegevens bij de hand hebt (facturen/aankoopbewijs etc.). Wij kregen direct een mailtje terug dat i.v.m. stormschade de afhandeling iets langer kon duren. Wat schetste mijn verbazing binnen 24 uur reeds een mail dat de schade volledig vergoed werd en de volgende werkdag bleek het geld ook al op onze rekening staan. Kortom super service!
Ik ben mijn telefoon kwijt geraakt met hardlopen. Deze bleek verzekerd te zijn via de extra dekking van mijn inboedelverzekering! Omdat ik mijn telefoon ook voor mijn werk nodig heb moest ik snel een nieuwe kopen. 2 dagen na de aangifte stond het uitgekeerde schade bedrag op mijn rekening! Geweldig snelle afhandeling!
dit is een test voor de nieuwe producten van rating en reviewing
Met laptop in de hand uitgegleden op de trap. Laptop was niet meer te redden. Online schadeformulier ingevuld. Laptop was 8 maanden oud. Vrijdags ingevuld en donderdag het volle bedrag op de rekening. TOP
Schade (diefstal) door inbraak in woonhuis. Administratief goed geregeld. Echter, vergoeding erg laag. Mede door veel gestolen sieraden. In de verzekering is hiervoor een drempel ingebouwd, be aware!! Is beter om aparte sieradenverzekering af te sluiten.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen