ABN AMRO Reisverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (1526 reviews)

Logo verzekeraar ABN AMRO

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • 24/7 hulp tijdens je reis
  • Ook stedentrips en weekendjes weg
  • Bagage standaard meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de ABN AMRO Reisverzekering

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Doorlopend’.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ABN AMRO Reisverzekering

In geval van nood of spoed sta je in de 54 minuten in de wacht te luisteren naar een dame die zegt dat de wachttijden langer zijn “dan u van ons gewend bent. Misselijk!

Absoluut belabberde bereikbaarheid. Door tal van storingen en andere excuses is de online tool onbruikbaar en kan de afdeling slechts ‘s-ochtends op werkdagen telefonisch bereikt worden, maar enkel na uren in de wacht te hebben gestaan. Na belofte op terugbellen niets meer van ze gehoord. Verzekeraar werkt heel sterk de indruk hun verantwoordelijkheid richting de klant te drukken.

Extreem slecht geregeld. Vader wacht nu al 3 dagen op uitsluitsel wanneer hij met ambulance vanuit Duitsland naar Nederland vervoerd zal worden. Hij is uit het ziekenhuis ontslagen en ligt hulpbehoevend in hotel. Bij ABN AMRO zijn er problemen met dossier overdracht en bereikbaarheid. Hij dreigt blijvende schade op te lopen omdat het dossier volledig onnodig stil ligt. Wij zijn 3 dagen telefonisch bezig om van kastje naar muur gestuurd te worden. ABN, beperk je tot reisverzekeringen voor gestolen zonnebril en badslipper maar laat complexere zaken zoals repatriëring over aan maatschappijen die wel de urgentie van snel handelen begrijpen. Kortom, bureaucratisch en slecht georganiseerd.

Ik werd ziek op vakantie in het buitenland , en was alleen, het resulteerde in een ziekenhuisopname van een week. Via alarmcentrale van ziektekostenverzekering is er contact gezocht met alarmcentrale reisverzekering voor repatriëring naar huis. De alarmcentrale van abnamro was overbezet, ze hebben niks gedaan om me bij te staan. Bij zelf bellen, heel lang in de wacht gestaan, medewerker wilde geen dossier aanmaken en werd terugverwezen naar alarmcentrale van mijn ziektekostenverzekering. Met veel moeite zelf maar een reis naar huis geregeld, extra gemaakte onkosten bijvoorbeeld taxi of noodzakelijke hotelnacht werden niet vergoed. Schade werd afgewezen. Reisverzekering bij abnamro opgezegd. Niet eerder zo’n slechte service meegemaakt.

Sedert okt 2020 een claim ingediend. We zijn nu een jaar verder,de claim is Nooit opgepakt. telefonisch zijn ze niet of nauwelijks te bereiken. Uren aan de tel gehangen, terugbellen, ho maar.. De abn amro doet het steeds voorkomen dat ik geen juiste gegevens aangeleverd zou hebben. 4 dagen achtereen aan de tel gehangen zonder resultaat. VRESELIJKE VERZEKERING

een RAMP. ABN Amro doet er alles aan om het indienen van je claim te bemoeilijken. Telefonisch sta je uren in de wacht. andere vormen van indienen claim worden niet of onvoldoende toegelicht. het prototype van een graaiindustrie. ik heb een paar dagen geleden gevraagd om over deze claim te worden teruggebeld. Tot nu toe niets vernomen. Schofterige behandeling. Harry Bockmeulen gepensioneerd letselschadeadvocaat

Gelukkig niet vaak een beroep moeten doen op deze verzekering, maar de keren dat dit wel moest werd het snel en doeltreffend geregeld. Niets dan lof en ik raad deze verzekering dus ook van harte aan. Jeanette Dekker-Groen

Ik heb al jaren een doorlopende reisverzekering bij ABN-Amro. Vandaag belde ik ze vanuit het buitenland voor assistentie in verband met een kwijtgeraakte koffer op een Air France vlucht naar Costa Rica. Ze willen me niet helpen omdat Costa Rica momenteel op code oranje staat ivm Corona, ja inderdaad corona. Volgens mij gaat het hierbij om een ziekte aan de luchtwegen, ik zie niet waarom corona ervoor zorgt dat mijn verzekering dat niet meer vergoed. Bovendien betekent het dat ik de afgelopen 2 jaar alleen maar de polis heb betaald om ABN-amro te sponsoren omdat ik volgens hun regels nergens naar op vakantie kon. Absoluut geen aanrader dus

Een reisverzekering van Abn amro, Absoluut niet aan beginnen. Als je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Slechste service ooit, reagerwn neegens op. Bespaar je een hoop ellende en doe het niet.

klantenservice is niet goed op de hoogte van de regels!! Laat je extra kosten maken (zoals reiskosten voor het doen van aangifte etc.). Achteraf komen ze daar op terug. Ze vergoeden dan niet de kosten die gemaakt zijn door hun verkeerde advies, noch bieden ze netjes excuses aan!

Zeer slechte ervaring,niet aan te raden. Nog geen derde van de waarde uitgekeerd!

als al je spullen worden gestolen en je hebt niet van alles een aankoopbewijs dan doen ze helemaal niks voor je! wees gewaarschuwd

Ik heb sinds een aantal jaar een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij de ABN Amro en daarvoor niets anders dan lof! Een mooie reis in Mongolië zou ik afsluiten met 2 dagen Moskou, maar door foutief verstrekte informatie kreeg ik mijn visum helaas niet voor elkaar. Alles geprobeerd maar niets kon ervoor zorgen dat ik alsnog een visum kreeg. Extreem veel gedoe gehad met de vliegtuigmaatschappij en met name belachelijk veel extra kosten gemaakt voor het omboeken van de tickets (ruim € 900,- voor 2 personen). Krijg van ABN Amro alles vergoed! Niet in de wacht gehangen, begripvolle en uiterst vriendelijke medewerker. Hoe sceptisch ik ook altijd ben over de klantenservice, ABN Amro is echt fantastisch!!!! Dus absoluut een aanrader. :-)

ga niet in zee met deze verzekering, mijn moeder van 80 had een reis verzekering. ze probeert deze al 6 jaar op te zeggen, ze blijven rekeningen sturen, en deurwaarders op je nek, en dat is knap in de papieren gaan lopen. houden zich niet aan de afspraak terug te bellen om tot een oplossing te komen . krijgt geen bewijs van afhandelen, en opeens heb je een ander polisnr. je bent gewaarschuwd.

Tijdens mijn verblijf in het buitenland is er ingebroken in m'n auta en zijn mijn kitespullen gestolen, de kitesurfspullen lagen niet in het zicht. Via reisverzekering van ABN aangifte gedaan via online formulier. Hier moest ik een tijdstip opgeven. In verband met een tijdsframe wanneer dit gebeurt kan zijn heb ik maar 6.00 opgeschreven. Dit bleek een uur te vroeg te zijn, waardoor ze niet mn schade wilde compenseren.

Slechts een derde van de schade wordt uitgekeerd. Zogenaamde afschrijvingen en maximering. Ben ontzettend ontevreden

aanspraak maken op wat voor verzekering is nooit fijn, Je bent dan toch iets kwijt of is beschadigd wat je liever nog bij je had gehad. Maar als de schade of verlies binnen enkele dagen word omgezet naar een vergoeding dan is dat prijzenswaardig. Dat dan de dagwaarde word uitgekeerd is wat minder want dan moet er toch weer geld bij om tot vervanging van het beschadigde of verloren product over te gaan. :-(

de situatie was niet gecompliceerd, de afhandeling verliep vlot

Direct na mijn vakantie de schade ingediend. Correct en snel afgehandeld, binnen een week. Medewerker nam telefonisch contact op voorafgaand aan uitkering om aan te geven waarom maar een gedeelte uitgekeerd werd. Duidelijkheid is bij dit soort zaken van belang, dus prima gecommuniceerd!

Berekening dagwaarde van iPhone staat niet in verhouding tot de marktwaarde

Telefoon gestolen in Thailand. Verzekering op de hoogte gebracht, alles is vergoed en de afhandeling was super snel!

Ik ben prima geholpen met het invullen van het schadeformulier door de dame van het ABN-kantoor Den Helder

Heel goede service was binnen 3 dagen kreeg al bericht en binnen een week stond het op de rekening

Mij is geadviseerd om een klacht in te dienen; dit zal ik nog doen.

My request was within some days processed & handled

Het zou better zijn om de voorlopige uitslag te geven direct bij het melden van de schade op internet als het kan (ik had geen nacht doorgebracht in eigen land, dus geen vergoeding).

Tijdens een fietstocht was de mobiele telefoon van mijn vrouw gevallen. Hierbij was het beeldscherm beschadigd. Achteraf bleek er ook nog schade binnenin te zijn ontstaan. Hierdoor waren de reparatiekosten veel hoger dan verwacht. Omdat een nieuw toestel goedkoper was, initiatief medewerkster, is hier voor gekozen. De uitbetaling was binnen 2 dagen een feit. Prima service , goed meegedacht en correct afgehandeld.

Ondanks het feit dat ik de schade niet via mobiel kan melden (verzekerings app werkt al tijden niet!!!) heb ik via de pc snel de schade kunnen melden en is er binnen 1 dag na alle redelijkheid gereageerd en uitgekeerd waar ik mij in kon vinden. Dit tempo verzacht het leed enigszins. Was elke verzekeraar maar zo.

Ik heb mijn schade per mail gedaan en kreeg ook snel de afhandeling hiervan.

Vrijdag terug van vakantie, Zaterdag nieuwe camera gekocht, Zondag via internet schadeformulier ingevuld, WOENSDAG e-mail gelezen (die waarschijnlijk al dinsdag binnen was), dat ik 2/3 van de aankoopprijs vergoed kreeg!! Kan t sneller en klantvriendelijker? NEE! Ik vertel dit verhaal aan iedereen in mijn kennissenkring!

Meteen na melding is het schadebedrag uitgekeerd, en dit al voor de 2e keer dit jaar. Vreselijk om niet op te reis te kunnen terwijl je je daar zo op verheugt, maar in ons geval door ziekte, van de reis af moet zien. Heel fijn dat de schade dan vergoed wordt!

Tegen verwachting snelle en correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden!

welke service? alles via internet. Eindelijk een keer een weekje weg, raak je je schoenen kwijt, krijg je niks vergoed omdat ze te goedkoop waren. lang leve de kleine lettertjes. We zeggen ons doorlopende reisverzekering op, we gaan niet meer zoveel weg en in voorkomend geval verzekeren we ons wel ad hoc, nu betalen we al jaren en krijgen niks vergoed. Erg jammer

Onwijs tevreden over de snelle manier van handelen. Ook online alles makkelijk sn snel kunnen invullen

Zeer snelle afhandeling van de ingediende schade. Had niet verwacht om de schade 100% uitgekeerd te krijgen. Heel netjes. Zal wel volgens de voorwaarden zijn.

Snel, efficiënt en volledige afhandeling van de geleden schade.

Wegens omstandigheden moest ik mijn vakantie annuleren en aanspraak doen op m'n annuleringsverzekering. Ik heb dit direct in het ziekenhuis vanaf mijn IPad kunnen declareren. Verder geen administratieve rompslomp met het bijvoegen van allerlei bewijsstukken. Super makkelijk! Op vrijdag ingediend en op dinsdag had ik het bedrag al terug van de verzekering. Keurige en onwijs snelle afhandeling. Was ik er blij mee!

Ik was mijn heetste kwijtgeraakt op vakantie.. heb hem bij terugkomst gelijk gemeld en was binnen 1 week afgehandeld chapeau.!

Na invullen van schade rapport snelle afwikkeling.

Ik heb helaas al meerdere malen van mijn reisverzekering cq. annuleringsverzekering gebruik moeten maken. Als er schade of annulering plaatsvind dan is het fijn om dit makkelijk en snel via mijn doorlopende ABN AMRO Reisverzekering te kunnen regelen. Zo hoef ik mij vooraf geen zorgen te maken en kan ik vertrouwen op een correcte en adequate afhandeling achteraf. Al jaren een zeer tevreden klant.

Zeer vlotte service en snelle afhandeling van de schade, die ook zeer snel werd uitgekeerd.

Als je declareert moet een schade snel in vertrouwen afgehandeld worden. Een jarenlange relatie verdient vertrouwen.

Dit jaar helaas voor een tweede keer een schade moeten claimen. Ook deze keer weer snel en soepel opgelost. Dank.

Ik heb al mijn verzekeringen lopen bij de ABN/AMRO maar nu blijkt dat ik nergens de opgelopen schade aan mijn bril kan declareren. Dit vind ik een slechte zaak en ben daar erg ontevreden over. In eerste instantie had ik de schade vermeld onder de reisverzekering maar dat was fout. Samen met mevr. Kroeze van kantoor Emmeloord hebben wij alle verzekeringen doorgenomen, maar geen enkele vorm dekt mijn schade. Ik hoop dat ik hierover een bericht van u krijg, hoe dit mogelijk is.

Diefstal aangegeven bij receptie camping. Daarna diefstal aangegeven bij de politie in Spanje. Procesverbaal opgemaakt. Diefstal aangegeven bij Amro Bank Landsmeer. Goed geholpen door bankmedewerkers bij het aangeven van de schade bij de schadeafdeling van de ABN Amro. Op korte termijn werd de schade behandeld en afgewerkt.

Tussen het melden van de schade én de daadwerkelijke uitbetaling zat twee dagen. Top

Onze melding was gedaan en binnen enkele dagen bericht dat de schade werd uitgekeerd.

ik had tijdens mijn vakantie schade an mijn koffer, dit via internet gemeld bij de verzekering en kreeg binnen een week de dagwaarde uitgekeerd

Snelle afhandeling na annuleren reis in verband met ziekte.

Door een onverwachte operatie van mijn dochter was ik genoodzaakt mijn vakantie te annuleren. De onzekerheid mbt haar herstel maakte me wat onzeker over hoe te handelen en of annulering van de vakantie onder mijn verzekeringsvoorwaarden viel. Daarom tot tweemaal toe telefonisch contact gezocht, mijn verhaal gedaan en goed geadviseerd. Online de formulieren ingevuld en binnen 3 werkdagen was alles geregeld. Perfect.

Goede service geen moeilijjke vragen. Snel afgewikkeld.

Snelle en correcte afhandeling van de schade melding.

Goede snelle service. Makkelijk te bereiken, goed advies

Gebruiksvriendelijke en snelle afhandeling van gestolen telefoon. Tevreden met uitkomst.

Door een vervelende slijmbeursonsteking in de heup kon ik plots niet meer lopen en was de aanstaande reis naar Engeland door de Cotswolds en Wales plots geen optie meer. Na advies van de huisarts de reis geannuleerd en mijn ABNAMRO annuleringsverzekering op de hoogte gesteld. Deze reageerde zeer adequaat. Binnen enkelen dagen had ik een reactie dat mijn claim in goede orde was ontvangen. Snel daarna een bevestiging en ook de uitbetaling. Zeer tevreden over de snelheid en responsiviteit van ABNAMRO doorlopende reisverzekering.

Zeer snelle en prettige afhandeling tot tevredenheid

Via intrenet alles vrij snel kunnen doorlopen, gevolgd door en bevestingingsmail (erg handig)

Het gaat zoals het met alle verzekeringen gaat. zodra het op uitkeren aankomt wordt niet thuis gegeven. Premie + een kennelijk bestaand eigen risico maken de verzekering weer duur. Ergo heb verzekering opgezegd

Onze bank is al jaren ABN AMRO. De ontwikkeling van deze bank gaat gelukkig snel. Met name de digitale wereld waarin wij ons bevinden is duidelijk ook de wereld van ABN AMRO. Geweldig dat ABN AMRO zich zo blijft vernieuwen

Op zondag heb ik via internet een claim ingediend op onze doorlopende annuleringsverzekering en reisverzekering, op woensdag kregen we bericht hierover en al op donderdag stond het geld op de rekening. Dat is echt een supersnelle afhandeling.

Helder en duidelijke uitleg bij het eerste contact mbt een vraag over het proces. Ik Mis alleen de verwijzing naar hoe de claim in te dienen. Heb ik ook niet naar gevraagd.

Gemakkelijk via internet de schade melden en indienen, scheelt een hoop tijd om dit niet via de telefoon te hoeven doen. Binnen 5 werkdagen reactie en positieve uitkomst.

Teveel schade, te weinig gedekt. De app deed het niet, net als het internationaal nr die dag dat ik moest bellen. De reisverzekering heeft geen meerwaarde en ik schakel deze zomer over naar een andere bank. Over ABN ben ik niet tevreden.

Reis moeten annuleren ivm een overlijdensgeval in mijn familie. Formulier via internetbankieren ingevuld. Snelle reactie en ook het geld is snel op mijn rekening overgemaakt.

Uitstekende afhandeling en altijd heel snel. Echt aan te raden

Lang in de wacht gestaan toen ik belde vanuit Sicilie om schade te melden. In eerste instantie werd de schade per mail afgewezen omdat een medewerker de schade niet goed had beoordeeld. Daarna zelf gebeld om te vragen hoe dat kan. Pas toen ik voor de derde had verteld wat er gebeurd was werd ik gehoord. Het schadebedrag werd vervolgens binnen 1 dag op mijn rekening gestort. De afwikkeling was uiteindelijk goed geregeld.

Helaas vanwege overlijden van mijn oudste vriend een weekendtrip moeten annuleren. Hoewel het niet letterlijk onder de dekking viel werd toch uitgekeerd. Heel fijn in deze trieste situatie. Het schade bedrag was slechts u20ac150,= maar heel fijn.

Flot afgewikkeld, begreep alleen het bedrag van het eigen risico niet!

Via Internet Bankieren op een vrij eenvoudige manier de schade gemeld. Denk erom, dat je de schademelding wel in 1 keer achter elkaar afhandelt. Ik moest even de aankoopprijs van een artikel opzoeken en dat duurde waarschijnlijk iets te lang, waardoor ik alle gegevens weer opnieuw moest invullen. Maar goed, na de melding keurig een bevestiging ontvangen en binnen 5 werkdagen, met een uitgebreide verklaring de afhandeling per mail ontvangen. Binnen no time ook het deel van het schadebedrag op mijn rekening bijgeschreven gekregen.

in het buitenland bestolen, via het 24/7 nr nog advies over aangifte ingewonnen om vervolgens bij thuiskomst de juiste paperasssen te hebben om online aangifte te doen. 3 dgn later uitslag met vergoeding naar tevredenheid. Dit is de essentie van verzekeren: zekerheid dat je voor calamiteiten gedekt bent, zonder mits-en en maar-en

Onverwachts kon een gezinslid niet mee op schoolkamp, door in te loggen op ABN AMRO vond ik de link naar mijn verzekeringen en bij het kopje reisverzekering kon ik snel en voldoende informatie kwijt om aanspraak te kunnen maken op onze annuleringsverzekering. Heel hartelijk dank voor snelle afwikkeling. M.vr.gr. MB

Ik vind de schade afhandeling gemiddeld, maar ik ben uitendelijk toch redelijk geholpen.

Contact was snel en makkelijk. Reactie snel en heel snel is er uitgekeerd. Ik ben onwijs tevreden over de reisverzekering en zou hem iedereen aanraden!

ABN AMRO heeft een perfecte service geleverd m.b.t. onze reisverzekering. Via de website konden we gemakkelijk de claim indienen en de afhandeling was zeer snel. Wij zijn dan ook erg tevreden.

Naar aanleiding van een schade, kreeg ik een snelle reactie op deze melding.

Ik heb een doorlopende reis en annuleringsverzekering, al jaren! Dat gaat ook al jaren goed, want ik heb nooit iets geclaimd. Eigenlijk vergeet ik altijd dat ik kan claimen, als er eens iets kapot ging op vakantie. Tot deze laatste keer: mijn onderwatercamera ging kapot en een week later valt mijn zonnebril van mijn hoofd, ja ik weet het, hij hoor op mijn neus, en raakt deze ook onherstelbaar beschadigd. ik gebruik het digitale schadeformulier, vul alles netjes – naar waarheid- in en verzend dit. Na een week denk ik, he dat is gek, nog niets van de bank gehoord. ik bel met het callcenter, blijkt mijn schadeformulier niet aangekomen te zi, dus maar weer opnieuw het formulier invullen. Na een week krijg ik bericht, dat ik 2,80 krijg uitgekeerd. ?? Tja, we zijn dus niet verzekerd tegen nieuwwaarde en dan gaat er ook nog een eigen risico af, waar ik nooit voor gekozen heb, maar de voorwaarden zijn ooit tussentijds aangepast. Waarom verzeker ik me dan eigenlijk? Ik begrijp het in elk geval niet. Dus laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen, bekijk je verzekering regelmatig opnieuw.

Ik ben via de mail uitstekend op de hoogte gehouden en het schade bedrag is inmiddels overgemaakt op mijn rekening.

Wij zijn goed geïnformeerd door helpdesk om de schade zo snel mogelijk af te handelen en het bedrag werd dan ook snel uitgekeerd.

Ondanks dat mijn schade niet onder de dekking viel heb ik toch een tegemoetkoming in de kosten ontvangen. Dit waardeer ik ontzettend en vind ik een excellente service.

Mijn ervaring met de ABN reisverzekering is uitstekend. Ze keren snel en zonder problemen uit. Een voorbeeld voor anderen.

afhandeling is erg snel gegaan, bedankt. Geen mondeling/telefonisch contact. Beoordeling wel erg onduidelijk, wat wordt er bedoeld met : uw bijnaam kan alleen cijfers en letter bevatten ?

een fiets die tijdens een reis werd gestolen is niet vergoed omdat de dagwaarde te laag zou zijn. het woord 'dagwaarde' komt echter in polis vd reisverzekering niet voor, behalve in geval van reparaties. ook telefonisch kon men mij niet uitleggen waarom ik de 'vervangingsprijs' – minus eigen risico – niet vergoed krijg, een term die in de polis wél wordt gebruikt. ik heb ter vervanging een heel gewone tweedehandsfiets gekocht met krat – zoals op de gestolen fiets – maar het totaalbedrag van 240 euro voor die vervanging vond men niet relevant.

ik ging in Italie met kiespijn naar een tandarts; die behandelde mij en schreef mij een rekening voor de verzekering. hoe moet ik dit melden als ik dit digitaal wil aangeven? dat kan alleen onder het kopje: SCHADE……. toch maar gedaan. later stond er op mijn voicemail een heer van de reisverzekering die mij vroeg een 0900 nummer te bellen, maar ik was nog steeds in Italie. hoe moet ik dan een 0900 nummer bellen? zoon gebeld in NL die voor mij dat nummer heeft gebeld om de zaak in orde te maken. communicatie??? hieronder: gezinssituatie: getrouwd, en volwassenen kinderen; dit lijkt me heeeel normaal, maar ik kan het niet kiezen

Na het invullen van het schadeformulier is kort daarop +- 6 dagen de schade netjes afgehandeld. Iederen blij!

Op het vliegveld bleken onze koffers niet aangekomen te zijn. Dat was erg lastig. We hadden de gegevens van onze reisverzekering niet bij ons op ons vakantieadres. Ik heb een berichtje gestuurd via de website van ABN AMRO waarop na enkele dagen antwoord kwam. Toen we thuis waren heb ik een schadeclaim ingediend en ook daarop kwam weer snel een (positieve) reactie. We zijn blij met het uitgekeerde bedrag, maar vooral met de snelle communicatie.

Helaas waren wij door ziekte genoodzaakt om onze vakantie te annuleren. Ik heb de schade via Internet bankieren gemeld. Binnen 5 dagen kreeg ik de bevestiging dat de schade gedekt was en zou worden uitgekeerd. 8 dagen na melding van de schade stond het bedrag op mijn rekening. Kortom een uitstekende be- en afhandeling.

De on-line aangifte lukte in eerste instantie niet. Kennelijk een computerprobleem. Na telefonisch overleg nogmaals de melding gedaan en binnen een week de beslissing in huis enkortdaarna de overboeking.

Gelukkig heb ik er weinig mee te maken. Maar als ik iets extra of geen standaard wil is het na telefonisch overleg bijna altijd wel mogelijk. zoals als onze kleindochter op onze doorlopende reisverzekering. omdat zij altijd met ons mee op vakantie gaat, nu zijn wij voordeliger en makkelijker uit dan 3 x per jaar een losse reis en annuleringsverzek. af te sluiten

Snelle en gebruiksvriendelijke manier van schade melden, snelle afhandeling met duidelijke argumentatie

Netjes te woord gestaan. Doorverbonden met juiste contactpersoon.

Verre reis moeten annuleren wegens omstandigheden. Het melden van de schade was erg makkelijk. Na een aantal dagen kreeg ik al bericht van de bank en de volgende dag stond de schadevergoeding al op mijn rekening. Zeer snelle en goede service!

Ik ben goed en vakkundig geholpen en bovenal ook zeer vriendelijk.

afhandeling snel en duidelijk echter pollis was voorheen niet duidelijk voor mij ga hem dus aanpassen of opzeggen

De opgave door mij gedaan via internet id door De Bank snel en correct behandeld

Het schadeformulier invuilen kostte wel enige tijd. Er werd veel gevraagd

Geen service, onvriendelijke en onbeleefde afhandelaar, geen contact na indienen klacht, onduidelijke procedure afwikkeling

Helaas heb ik niets meer vernomen nadat ik de melding heb gedaan. Dit is al ruim een week geleden. Het feit dat ik dit heb moeten melden is al vervelend genoeg, dat er vervolgens geen gehoor aan gegeven word voelt net zo erg! Waar ben ik dan nog wel voor verzekerd? Ik ga overwegen over te stappen aangezien ik graag serieus genomen wil worden!

Zeer vlotte en acurate afhandeling. Dat had ik niet verwacht

Makkelijk om schade online te melden. Binnen 4 dagen uitsluitsel over wat vergoed wordt en wat niet. Daags na dit bericht stond het vergoedingsbedrag al op mijn rekening.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen