ABN AMRO Reisverzekering

★★★★☆ 9.3/10 (1536 reviews)

ABN AMRO Verzekeringen Ervaringen

ABN AMRO Verzekeringen biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van ABN AMRO:

  • Complete dekking: Uw verzekeringen zijn perfect op elkaar afgestemd, zonder overlap in de dekking.
  • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar: Voor alle vragen over uw verzekeringen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, terecht bij het Customer Contact Center.
  • ABN AMRO Hulpdienst voor noodsituaties: Mocht u in een noodsituatie belanden dan belt u eenvoudig de ABN AMRO Hulpdienst. Deze hulpdienst biedt, overal ter wereld, snelle en professionele hulp. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar.
  • Snelle en uitstekende schadeservice: De Schadeservice van ABN AMRO zorgt ervoor dat uw schade snel wordt hersteld. Bij de auto- en inboedelverzekering bijvoorbeeld, garanderen wij dat binnen twee uur na uw melding een schadebedrijf contact met u opneemt voor een afspraak of een noodreparatie op dezelfde dag. U hoeft dus niets te regelen of voor te schieten.

Voordelen van deze reisverzekering:
  • 24/7 hulp tijdens je reis
  • Ook stedentrips en weekendjes weg
  • Bagage standaard meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij ABN AMRO

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Doorlopend'.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,1.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

De ABN AMRO Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

ABN AMRO Commercial Kamperen (2013)

ABN AMRO Commercial Droomhuis (2016)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de ABN AMRO Reisverzekering

Een reisverzekering van Abn amro, Absoluut niet aan beginnen. Als je ze nodig hebt geven ze niet thuis. Slechste service ooit, reagerwn neegens op. Bespaar je een hoop ellende en doe het niet.
klantenservice is niet goed op de hoogte van de regels!! Laat je extra kosten maken (zoals reiskosten voor het doen van aangifte etc.). Achteraf komen ze daar op terug. Ze vergoeden dan niet de kosten die gemaakt zijn door hun verkeerde advies, noch bieden ze netjes excuses aan!
Zeer slechte ervaring,niet aan te raden. Nog geen derde van de waarde uitgekeerd!
als al je spullen worden gestolen en je hebt niet van alles een aankoopbewijs dan doen ze helemaal niks voor je! wees gewaarschuwd
Ik heb sinds een aantal jaar een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bij de ABN Amro en daarvoor niets anders dan lof! Een mooie reis in Mongolië zou ik afsluiten met 2 dagen Moskou, maar door foutief verstrekte informatie kreeg ik mijn visum helaas niet voor elkaar. Alles geprobeerd maar niets kon ervoor zorgen dat ik alsnog een visum kreeg. Extreem veel gedoe gehad met de vliegtuigmaatschappij en met name belachelijk veel extra kosten gemaakt voor het omboeken van de tickets (ruim € 900,- voor 2 personen). Krijg van ABN Amro alles vergoed! Niet in de wacht gehangen, begripvolle en uiterst vriendelijke medewerker. Hoe sceptisch ik ook altijd ben over de klantenservice, ABN Amro is echt fantastisch!!!! Dus absoluut een aanrader. :-)
ga niet in zee met deze verzekering, mijn moeder van 80 had een reis verzekering. ze probeert deze al 6 jaar op te zeggen, ze blijven rekeningen sturen, en deurwaarders op je nek, en dat is knap in de papieren gaan lopen. houden zich niet aan de afspraak terug te bellen om tot een oplossing te komen . krijgt geen bewijs van afhandelen, en opeens heb je een ander polisnr. je bent gewaarschuwd.
Tijdens mijn verblijf in het buitenland is er ingebroken in m'n auta en zijn mijn kitespullen gestolen, de kitesurfspullen lagen niet in het zicht. Via reisverzekering van ABN aangifte gedaan via online formulier. Hier moest ik een tijdstip opgeven. In verband met een tijdsframe wanneer dit gebeurt kan zijn heb ik maar 6.00 opgeschreven. Dit bleek een uur te vroeg te zijn, waardoor ze niet mn schade wilde compenseren.
Slechts een derde van de schade wordt uitgekeerd. Zogenaamde afschrijvingen en maximering. Ben ontzettend ontevreden
Het klopt niet dat je binnen een week reactie krijgt, laat staan uitbetaling. krijgt maar een schijntje van de geleden schade terug. sterk vergist in abn amro
de situatie was niet gecompliceerd, de afhandeling verliep vlot
aanspraak maken op wat voor verzekering is nooit fijn, Je bent dan toch iets kwijt of is beschadigd wat je liever nog bij je had gehad. Maar als de schade of verlies binnen enkele dagen word omgezet naar een vergoeding dan is dat prijzenswaardig. Dat dan de dagwaarde word uitgekeerd is wat minder want dan moet er toch weer geld bij om tot vervanging van het beschadigde of verloren product over te gaan. :-(
Direct na mijn vakantie de schade ingediend. Correct en snel afgehandeld, binnen een week. Medewerker nam telefonisch contact op voorafgaand aan uitkering om aan te geven waarom maar een gedeelte uitgekeerd werd. Duidelijkheid is bij dit soort zaken van belang, dus prima gecommuniceerd!
Berekening dagwaarde van iPhone staat niet in verhouding tot de marktwaarde
Telefoon gestolen in Thailand. Verzekering op de hoogte gebracht, alles is vergoed en de afhandeling was super snel!
Ik ben prima geholpen met het invullen van het schadeformulier door de dame van het ABN-kantoor Den Helder
Mij is geadviseerd om een klacht in te dienen; dit zal ik nog doen.
Heel goede service was binnen 3 dagen kreeg al bericht en binnen een week stond het op de rekening
Het zou better zijn om de voorlopige uitslag te geven direct bij het melden van de schade op internet als het kan (ik had geen nacht doorgebracht in eigen land, dus geen vergoeding).
My request was within some days processed & handled
Deze keer ben ik zeer goed geholpen. Een andere keer was mijn ervaring wat minder door de doorlooptijd en de hoeveelheid bewijslasten die ik moest inbrengen. Dat was deze keer een stuk meer in verhouding.
Tijdens een fietstocht was de mobiele telefoon van mijn vrouw gevallen. Hierbij was het beeldscherm beschadigd. Achteraf bleek er ook nog schade binnenin te zijn ontstaan. Hierdoor waren de reparatiekosten veel hoger dan verwacht. Omdat een nieuw toestel goedkoper was, initiatief medewerkster, is hier voor gekozen. De uitbetaling was binnen 2 dagen een feit. Prima service , goed meegedacht en correct afgehandeld.
Ondanks het feit dat ik de schade niet via mobiel kan melden (verzekerings app werkt al tijden niet!!!) heb ik via de pc snel de schade kunnen melden en is er binnen 1 dag na alle redelijkheid gereageerd en uitgekeerd waar ik mij in kon vinden. Dit tempo verzacht het leed enigszins. Was elke verzekeraar maar zo.
Wij hebben 2 schades ingediend en waren blij verrast over de snelle afwikkeling ervan, incl. Betaling ervan.
de eerstvolgende werkdag na de melding was er telefonisch contact en werd de zaak in 1x beklonken. chapeau.
Ik heb mijn schade per mail gedaan en kreeg ook snel de afhandeling hiervan.
Tegen verwachting snelle en correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden!
Meteen na melding is het schadebedrag uitgekeerd, en dit al voor de 2e keer dit jaar. Vreselijk om niet op te reis te kunnen terwijl je je daar zo op verheugt, maar in ons geval door ziekte, van de reis af moet zien. Heel fijn dat de schade dan vergoed wordt!
Vrijdag terug van vakantie, Zaterdag nieuwe camera gekocht, Zondag via internet schadeformulier ingevuld, WOENSDAG e-mail gelezen (die waarschijnlijk al dinsdag binnen was), dat ik 2/3 van de aankoopprijs vergoed kreeg!! Kan t sneller en klantvriendelijker? NEE! Ik vertel dit verhaal aan iedereen in mijn kennissenkring!
welke service? alles via internet. Eindelijk een keer een weekje weg, raak je je schoenen kwijt, krijg je niks vergoed omdat ze te goedkoop waren. lang leve de kleine lettertjes. We zeggen ons doorlopende reisverzekering op, we gaan niet meer zoveel weg en in voorkomend geval verzekeren we ons wel ad hoc, nu betalen we al jaren en krijgen niks vergoed. Erg jammer
Ik heb aangifte gedaan van een schade. De claim werd afgewezen onder verwijzing naar een artikel. Ofschoon de afwijzing volgens de regels correct was. heb ik daarop een reactie gegeven. Ik werd netjes gebeld, maar helaas was ik niet thuis. Ik zou de woensdag daarop teruggebeld worden. Niet dus. Ik heb zelf gebeld, maar de man kon mij niet doorverbinden met de betreffende mevrouw die mij gebeld had.. Hij wist van niets en stelde ook geen verdere vragen. De mevrouw zou zelf wel bellen.. Slecht dus. Nog geen antwoord ontvangen. En nu een enquëte . Een slecht moment. Dat was anders in mijn tijd. Dus een slechte ervaring.
Onwijs tevreden over de snelle manier van handelen. Ook online alles makkelijk sn snel kunnen invullen
De schade snel en gebruiksvriendelijk via internet gemeld
Na invullen van schade rapport snelle afwikkeling.
Ik was mijn heetste kwijtgeraakt op vakantie.. heb hem bij terugkomst gelijk gemeld en was binnen 1 week afgehandeld chapeau.!
Wegens omstandigheden moest ik mijn vakantie annuleren en aanspraak doen op m'n annuleringsverzekering. Ik heb dit direct in het ziekenhuis vanaf mijn IPad kunnen declareren. Verder geen administratieve rompslomp met het bijvoegen van allerlei bewijsstukken. Super makkelijk! Op vrijdag ingediend en op dinsdag had ik het bedrag al terug van de verzekering. Keurige en onwijs snelle afhandeling. Was ik er blij mee!
Snel, efficiënt en volledige afhandeling van de geleden schade.
Zeer snelle afhandeling van de ingediende schade. Had niet verwacht om de schade 100% uitgekeerd te krijgen. Heel netjes. Zal wel volgens de voorwaarden zijn.
Koffer in Amsterdam blijven staan. Eerst telefonisch contact gehad en vervolgens online schadeformulier ingediend. Schade was binnen twee dagen geregeld.
Als je declareert moet een schade snel in vertrouwen afgehandeld worden. Een jarenlange relatie verdient vertrouwen.
Zeer vlotte service en snelle afhandeling van de schade, die ook zeer snel werd uitgekeerd.
Ik heb helaas al meerdere malen van mijn reisverzekering cq. annuleringsverzekering gebruik moeten maken. Als er schade of annulering plaatsvind dan is het fijn om dit makkelijk en snel via mijn doorlopende ABN AMRO Reisverzekering te kunnen regelen. Zo hoef ik mij vooraf geen zorgen te maken en kan ik vertrouwen op een correcte en adequate afhandeling achteraf. Al jaren een zeer tevreden klant.
Dit jaar helaas voor een tweede keer een schade moeten claimen. Ook deze keer weer snel en soepel opgelost. Dank.
Zeer snelle afhandeling, geen lange administratieve processen. Duidelijk en makkelijk.
Diefstal aangegeven bij receptie camping. Daarna diefstal aangegeven bij de politie in Spanje. Procesverbaal opgemaakt. Diefstal aangegeven bij Amro Bank Landsmeer. Goed geholpen door bankmedewerkers bij het aangeven van de schade bij de schadeafdeling van de ABN Amro. Op korte termijn werd de schade behandeld en afgewerkt.
Ik heb al mijn verzekeringen lopen bij de ABN/AMRO maar nu blijkt dat ik nergens de opgelopen schade aan mijn bril kan declareren. Dit vind ik een slechte zaak en ben daar erg ontevreden over. In eerste instantie had ik de schade vermeld onder de reisverzekering maar dat was fout. Samen met mevr. Kroeze van kantoor Emmeloord hebben wij alle verzekeringen doorgenomen, maar geen enkele vorm dekt mijn schade. Ik hoop dat ik hierover een bericht van u krijg, hoe dit mogelijk is.
Tussen het melden van de schade én de daadwerkelijke uitbetaling zat twee dagen. Top
ik had tijdens mijn vakantie schade an mijn koffer, dit via internet gemeld bij de verzekering en kreeg binnen een week de dagwaarde uitgekeerd
Onze melding was gedaan en binnen enkele dagen bericht dat de schade werd uitgekeerd.
Snelle afhandeling na annuleren reis in verband met ziekte.
Goede service geen moeilijjke vragen. Snel afgewikkeld.
Door een onverwachte operatie van mijn dochter was ik genoodzaakt mijn vakantie te annuleren. De onzekerheid mbt haar herstel maakte me wat onzeker over hoe te handelen en of annulering van de vakantie onder mijn verzekeringsvoorwaarden viel. Daarom tot tweemaal toe telefonisch contact gezocht, mijn verhaal gedaan en goed geadviseerd. Online de formulieren ingevuld en binnen 3 werkdagen was alles geregeld. Perfect.
Goede snelle service. Makkelijk te bereiken, goed advies
Snelle en correcte afhandeling van de schade melding.
Gebruiksvriendelijke en snelle afhandeling van gestolen telefoon. Tevreden met uitkomst.
Zeer snelle en prettige afhandeling tot tevredenheid
Door een vervelende slijmbeursonsteking in de heup kon ik plots niet meer lopen en was de aanstaande reis naar Engeland door de Cotswolds en Wales plots geen optie meer. Na advies van de huisarts de reis geannuleerd en mijn ABNAMRO annuleringsverzekering op de hoogte gesteld. Deze reageerde zeer adequaat. Binnen enkelen dagen had ik een reactie dat mijn claim in goede orde was ontvangen. Snel daarna een bevestiging en ook de uitbetaling. Zeer tevreden over de snelheid en responsiviteit van ABNAMRO doorlopende reisverzekering.
Via intrenet alles vrij snel kunnen doorlopen, gevolgd door en bevestingingsmail (erg handig)
Onze bank is al jaren ABN AMRO. De ontwikkeling van deze bank gaat gelukkig snel. Met name de digitale wereld waarin wij ons bevinden is duidelijk ook de wereld van ABN AMRO. Geweldig dat ABN AMRO zich zo blijft vernieuwen
Het gaat zoals het met alle verzekeringen gaat. zodra het op uitkeren aankomt wordt niet thuis gegeven. Premie + een kennelijk bestaand eigen risico maken de verzekering weer duur. Ergo heb verzekering opgezegd
Helder en duidelijke uitleg bij het eerste contact mbt een vraag over het proces. Ik Mis alleen de verwijzing naar hoe de claim in te dienen. Heb ik ook niet naar gevraagd.
Op zondag heb ik via internet een claim ingediend op onze doorlopende annuleringsverzekering en reisverzekering, op woensdag kregen we bericht hierover en al op donderdag stond het geld op de rekening. Dat is echt een supersnelle afhandeling.
Uitstekende afhandeling en altijd heel snel. Echt aan te raden
Reis moeten annuleren ivm een overlijdensgeval in mijn familie. Formulier via internetbankieren ingevuld. Snelle reactie en ook het geld is snel op mijn rekening overgemaakt.
Teveel schade, te weinig gedekt. De app deed het niet, net als het internationaal nr die dag dat ik moest bellen. De reisverzekering heeft geen meerwaarde en ik schakel deze zomer over naar een andere bank. Over ABN ben ik niet tevreden.
Gemakkelijk via internet de schade melden en indienen, scheelt een hoop tijd om dit niet via de telefoon te hoeven doen. Binnen 5 werkdagen reactie en positieve uitkomst.
Makkelijke en snelle afhandeling. Goede service en snelle reactie.
Helaas vanwege overlijden van mijn oudste vriend een weekendtrip moeten annuleren. Hoewel het niet letterlijk onder de dekking viel werd toch uitgekeerd. Heel fijn in deze trieste situatie. Het schade bedrag was slechts u20ac150,= maar heel fijn.
Lang in de wacht gestaan toen ik belde vanuit Sicilie om schade te melden. In eerste instantie werd de schade per mail afgewezen omdat een medewerker de schade niet goed had beoordeeld. Daarna zelf gebeld om te vragen hoe dat kan. Pas toen ik voor de derde had verteld wat er gebeurd was werd ik gehoord. Het schadebedrag werd vervolgens binnen 1 dag op mijn rekening gestort. De afwikkeling was uiteindelijk goed geregeld.
Gewoon goede service. Schadeafhandeling binnen 3 dagen
situatie had veel impact voor ons. Bij melding geen begrip of medeleven. Geen tips gewoon keihard nee zonder uitleg! We hebben veel verzekeringen, bijna geen shades, we hadden gehoopt op meer coullance.
Schade werd altijd snel en correct afgewikkeld helaas is dit voorbij En vertrouwd men zelfs oud personeel niet omdat je de aankoop nota niet kunt vinden
Het aangeven via internet gaat makkelijk, maar voor een relatief klein bedrag moest ik wel heel veel papierwerk daarna nog per post opsturen.
Voor de 1e keer gebruik gemaakt en zeer tevreden over afhandeling
Flot afgewikkeld, begreep alleen het bedrag van het eigen risico niet!
Ik heb een doorlopende reis en annuleringsverzekering, al jaren! Dat gaat ook al jaren goed, want ik heb nooit iets geclaimd. Eigenlijk vergeet ik altijd dat ik kan claimen, als er eens iets kapot ging op vakantie. Tot deze laatste keer: mijn onderwatercamera ging kapot en een week later valt mijn zonnebril van mijn hoofd, ja ik weet het, hij hoor op mijn neus, en raakt deze ook onherstelbaar beschadigd. ik gebruik het digitale schadeformulier, vul alles netjes - naar waarheid- in en verzend dit. Na een week denk ik, he dat is gek, nog niets van de bank gehoord. ik bel met het callcenter, blijkt mijn schadeformulier niet aangekomen te zi, dus maar weer opnieuw het formulier invullen. Na een week krijg ik bericht, dat ik 2,80 krijg uitgekeerd. ?? Tja, we zijn dus niet verzekerd tegen nieuwwaarde en dan gaat er ook nog een eigen risico af, waar ik nooit voor gekozen heb, maar de voorwaarden zijn ooit tussentijds aangepast. Waarom verzeker ik me dan eigenlijk? Ik begrijp het in elk geval niet. Dus laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen, bekijk je verzekering regelmatig opnieuw.
Naar aanleiding van een schade, kreeg ik een snelle reactie op deze melding.
ABN AMRO heeft een perfecte service geleverd m.b.t. onze reisverzekering. Via de website konden we gemakkelijk de claim indienen en de afhandeling was zeer snel. Wij zijn dan ook erg tevreden.
Contact was snel en makkelijk. Reactie snel en heel snel is er uitgekeerd. Ik ben onwijs tevreden over de reisverzekering en zou hem iedereen aanraden!
Ik vind de schade afhandeling gemiddeld, maar ik ben uitendelijk toch redelijk geholpen.
Onverwachts kon een gezinslid niet mee op schoolkamp, door in te loggen op ABN AMRO vond ik de link naar mijn verzekeringen en bij het kopje reisverzekering kon ik snel en voldoende informatie kwijt om aanspraak te kunnen maken op onze annuleringsverzekering. Heel hartelijk dank voor snelle afwikkeling. M.vr.gr. MB
in het buitenland bestolen, via het 24/7 nr nog advies over aangifte ingewonnen om vervolgens bij thuiskomst de juiste paperasssen te hebben om online aangifte te doen. 3 dgn later uitslag met vergoeding naar tevredenheid. Dit is de essentie van verzekeren: zekerheid dat je voor calamiteiten gedekt bent, zonder mits-en en maar-en
Via Internet Bankieren op een vrij eenvoudige manier de schade gemeld. Denk erom, dat je de schademelding wel in 1 keer achter elkaar afhandelt. Ik moest even de aankoopprijs van een artikel opzoeken en dat duurde waarschijnlijk iets te lang, waardoor ik alle gegevens weer opnieuw moest invullen. Maar goed, na de melding keurig een bevestiging ontvangen en binnen 5 werkdagen, met een uitgebreide verklaring de afhandeling per mail ontvangen. Binnen no time ook het deel van het schadebedrag op mijn rekening bijgeschreven gekregen.
Wij zijn goed geïnformeerd door helpdesk om de schade zo snel mogelijk af te handelen en het bedrag werd dan ook snel uitgekeerd.
Ik ben via de mail uitstekend op de hoogte gehouden en het schade bedrag is inmiddels overgemaakt op mijn rekening.
Mijn ervaring met de ABN reisverzekering is uitstekend. Ze keren snel en zonder problemen uit. Een voorbeeld voor anderen.
Ondanks dat mijn schade niet onder de dekking viel heb ik toch een tegemoetkoming in de kosten ontvangen. Dit waardeer ik ontzettend en vind ik een excellente service.
afhandeling is erg snel gegaan, bedankt. Geen mondeling/telefonisch contact. Beoordeling wel erg onduidelijk, wat wordt er bedoeld met : uw bijnaam kan alleen cijfers en letter bevatten ?
Snelle en gebruiksvriendelijke manier van schade melden, snelle afhandeling met duidelijke argumentatie
Gelukkig heb ik er weinig mee te maken. Maar als ik iets extra of geen standaard wil is het na telefonisch overleg bijna altijd wel mogelijk. zoals als onze kleindochter op onze doorlopende reisverzekering. omdat zij altijd met ons mee op vakantie gaat, nu zijn wij voordeliger en makkelijker uit dan 3 x per jaar een losse reis en annuleringsverzek. af te sluiten
De on-line aangifte lukte in eerste instantie niet. Kennelijk een computerprobleem. Na telefonisch overleg nogmaals de melding gedaan en binnen een week de beslissing in huis enkortdaarna de overboeking.
Helaas waren wij door ziekte genoodzaakt om onze vakantie te annuleren. Ik heb de schade via Internet bankieren gemeld. Binnen 5 dagen kreeg ik de bevestiging dat de schade gedekt was en zou worden uitgekeerd. 8 dagen na melding van de schade stond het bedrag op mijn rekening. Kortom een uitstekende be- en afhandeling.
Op het vliegveld bleken onze koffers niet aangekomen te zijn. Dat was erg lastig. We hadden de gegevens van onze reisverzekering niet bij ons op ons vakantieadres. Ik heb een berichtje gestuurd via de website van ABN AMRO waarop na enkele dagen antwoord kwam. Toen we thuis waren heb ik een schadeclaim ingediend en ook daarop kwam weer snel een (positieve) reactie. We zijn blij met het uitgekeerde bedrag, maar vooral met de snelle communicatie.
Na het invullen van het schadeformulier is kort daarop +- 6 dagen de schade netjes afgehandeld. Iederen blij!
ik ging in Italie met kiespijn naar een tandarts; die behandelde mij en schreef mij een rekening voor de verzekering. hoe moet ik dit melden als ik dit digitaal wil aangeven? dat kan alleen onder het kopje: SCHADE....... toch maar gedaan. later stond er op mijn voicemail een heer van de reisverzekering die mij vroeg een 0900 nummer te bellen, maar ik was nog steeds in Italie. hoe moet ik dan een 0900 nummer bellen? zoon gebeld in NL die voor mij dat nummer heeft gebeld om de zaak in orde te maken. communicatie??? hieronder: gezinssituatie: getrouwd, en volwassenen kinderen; dit lijkt me heeeel normaal, maar ik kan het niet kiezen
een fiets die tijdens een reis werd gestolen is niet vergoed omdat de dagwaarde te laag zou zijn. het woord 'dagwaarde' komt echter in polis vd reisverzekering niet voor, behalve in geval van reparaties. ook telefonisch kon men mij niet uitleggen waarom ik de 'vervangingsprijs' - minus eigen risico - niet vergoed krijg, een term die in de polis wél wordt gebruikt. ik heb ter vervanging een heel gewone tweedehandsfiets gekocht met krat - zoals op de gestolen fiets - maar het totaalbedrag van 240 euro voor die vervanging vond men niet relevant.
Netjes te woord gestaan. Doorverbonden met juiste contactpersoon.
Verre reis moeten annuleren wegens omstandigheden. Het melden van de schade was erg makkelijk. Na een aantal dagen kreeg ik al bericht van de bank en de volgende dag stond de schadevergoeding al op mijn rekening. Zeer snelle en goede service!
Onze koffer was beschadigd. Er was een wiel afgebroken, waardoor de koffer niet meer kon rijden. De schade is vergoed. We kunnen nu een nieuwe koffer kopen.
Ik ben goed en vakkundig geholpen en bovenal ook zeer vriendelijk.
afhandeling snel en duidelijk echter pollis was voorheen niet duidelijk voor mij ga hem dus aanpassen of opzeggen
Het schadeformulier invuilen kostte wel enige tijd. Er werd veel gevraagd
De opgave door mij gedaan via internet id door De Bank snel en correct behandeld
Geen service, onvriendelijke en onbeleefde afhandelaar, geen contact na indienen klacht, onduidelijke procedure afwikkeling
Makkelijk om schade online te melden. Binnen 4 dagen uitsluitsel over wat vergoed wordt en wat niet. Daags na dit bericht stond het vergoedingsbedrag al op mijn rekening.
Zeer vlotte en acurate afhandeling. Dat had ik niet verwacht
Helaas heb ik niets meer vernomen nadat ik de melding heb gedaan. Dit is al ruim een week geleden. Het feit dat ik dit heb moeten melden is al vervelend genoeg, dat er vervolgens geen gehoor aan gegeven word voelt net zo erg! Waar ben ik dan nog wel voor verzekerd? Ik ga overwegen over te stappen aangezien ik graag serieus genomen wil worden!
Ontevreden over de schade uitkering, aangezien skischoenen dit jaar pas voor de 2e keer gebruikt zouden worden, en reparatie van iphone glas 100 kost, dit heeft niets met afschrijving te maken
Deze is binnen twee dagen na bevestiging uitgekeerd HULDE met de goede service...!!!
Het scheelt dat ik alle facturen nog had maar de afhandeling was binnen enkele dagen, wat nu 6 dagen geleden is. Echter op de uitbetaling zit ik nog te wachten maar dat kan aan de feestdagen liggen. Ook had ik het verkeerde polis nummer ingevuld van mijn andere ABNAMRO rekening en dat is door de bank netjes zelf gecorrigeerd .
Ik werd ziek enkele dagen voordat en vierdaagse georganiseerde motortrip naar de Moezel in Duitsland zou plaatsvinden. Dus moest dit annuleren. Hebover mijn ziek zijn contact gehad met mijn huisarts. Annulering is snel en efficient afgehandeld door ABNAMRO.
Mijn terugvlucht was gecancelled doordat Franse verkeersleiders staakten. Daardoor moest ik drie dagen langer verblijven op mijn vakantieadres. De verblijf- en transportkosten zijn volledig vergoed. Ik heb het callcenter gebeld en een melding gedaan van het voorval. Later heb ik online de gegevens ingevuld. Een dag later was de claim accoord. Weer een dag later had ik het geld bijgeschreven gekregen. Top service Abn Amro Bank!
Zonder hulp van een Abnamro-medewerker die mij toevallig belde had ik nooit geweten hoe ik via internet mijn schade kon melden.Ik vind het onjuist dat je de vraag "hoe schade te melden" zelf moet bedenken en invullen alvorens te lezen hoe dat moet. Het schadeformulier zou een prominente plaats op de site moeten krijgen. Als eerste reactie had ik mijn schade gemeld via mijn bank-mail. Dat heb ik zelfs twee keer gedaan zonder enige reactie!! Slecht.
Wordt goed en snel afgehandeld. In alle ellende is dat een behoorlijk lichtpunt . Is ook makkelijk te regelen
Op 22 april schade gemeld, dezelfde dag antwoord dat schade gedekt is en de volgende dag al op de rekening.
Gezien het feit dat de aanvraag door een sterfgeval in de familie best lang is blijven liggen, heeft de bank dit keurig opgepakt en ons netjes laten weten alles te regelen. Heel fijn en keurig afgehandeld.
Een reisverzekering dat diefstal uit een huurauto tijdens de vakantie niet dekt heb ik helemaal niets aan.
Kleine schade bagage ( ± u20ac25,00). Via internet schadeformulier ingevuld. Binnen 24 uur bericht dat schade gedekt was en werd uitgekeerd. Binnen 48 uur bedrag op rekening.
Helemaal vlekkerloos verlopen! Super! Bedankt voor de snelle service!
geen verder commentaar van toepassing. geen klachten
Werkt prima, manier van aangifte lijkt dubbelop. Uw collega vertelde mij aan de telefoon dat ik het zowel telefonisch als via internet moest declareren?
perfecte afhandeling en zeer snel allemaal geregeld. Ideaal om nota's via de mail door te zetten, bedrag stond al op de rekening voordat bevestiging per brief ontvangen werd!
Er wordt snel beoordeeld en erg prettig is het vertrouwen dat je krijgt, dat je een eerlijke aangifte doet.
De website verwees eerst naar de app maar de app werkte helaas niet. Toch via de website gedaan, ging uiteindelijk nog prima. Binnen een paar dagen bericht en het bedrag uitgekeerd. Prima afwikkeling. (Gelukkig niks van grote waarde gestolen).
Top geregeld, enkele dagen na schademeldingen werd het bedrag al uitgekeerd!
Schade kon ik snel en laagdrempelig via internet melden. Vervolgens snelle reactie en snelle betaling.
Betreffende verzekering heb ik al jaren. Gelukkig heb ik er zelden op terug hoeven vallen. Dit keer had ik wel een claim. Ik was verrast door de snelheid waarmee deze werd afgehandeld.
Door heel slecht nieuwsvan onze schoondochter moesten wij anuleren wat niet de bedoelingis als je een reis boekt maar correct afgehandeld
binnen 2 dagen na melding van de schade aan onze koffer was er al antwoord en een uitkering, grote klasse en een teken van vertrouwen. Hetzelfde vertrouwen wat wij al heel lang in de ABN Amro hebben
Goed en snel geholpen eerst een schets van de mogelijkheden daarna goed afgehandeld
Na melding van schade is de afhandeling vlot verlopen.
Het was voor mij de eerste keer dat ik een claim indiende via internet. Het ging erg makkelijk aan toe en heel snel. Mijn claim werd ook snel afgehandeld en het geld stond binnen een een korte periode op mijn rekening. Beter dan dit kan het naar mijn mening niet. Voortaan zal ik via internet mijn claims indienen, ik ben daar heel erg tevreden over. Thanks
Nav diefstal ...supersnelle en correcte afhandeling...vriendelijk, constant op de hoogte gehouden...Doen wat ze zeggen..kunnen veel bedrijven nog wat van leren!!
mijn ervang met ABNAMRO is goed, heb geen problemen.
In eerste instantie via internet bankieren een mail verstuurd met daarin de vraag of mijn schade binnen de dekking zou vallen. Nadat hierop geen antwoord kwam opnieuw aan de bel getrokken. Vervolgens is er snel gereageerd en is de schade ook adequaat en snel afgewikkeld. De complimenten hiervoor heb ik reeds gemeld via e-mail.
Je gaat op vakantie, hebt voor het eerst een e-reader bij je en op de eerste dag geeft die e-reader de geest. Ik was niet blij. De snelle, klantvriendelijke en goede manier waarop de ABN Amro reisverzekering vervolgens het schadebedrag vergoedde, maakte veel goed. En ik laat me niet ontmoedigen: op mijn volgende reis neem ik weer een e-reader mee.
Ondanks de drukte is de schade snel afgehandeld. Een volledige digitale afhandeling zou ik prefereren.
toen ik de schade , opgelopen, tijden een vacantiereis, meldde.ontving ik in zeer korte tijd de mededeling dat het bedrag van de schade volledig uitgekeerd zou worden en kort daarop het bedrag
schademeldingen worden snel duidelijk en prima afgehandeld
Ik ben tevreden over de snelle afwikkeling en het vertrouwen dat ABN stelt in zijn klanten. Dit was de eerste keer dat ik iets moest opgeven aan een verzekering en ik verwachtte veel vragen en wantrouwen maar niets was minder waar. Ik vind het een geruststellend idee dat ik bij ABN verzekerd ben tijdens mijn reizen en blijkbaar is dat terecht. De uitkering van mijn geleden schade stond een paar dagen na de beoordeling op mijn rekening.
Wegens ziekte vakantie moeten annuleren. Gemeld via internet binnen 24uur positief antwoord . Prima en snel geregeld pluim jullie voor verzekering afdeling.
Medewerker had goede kennis van zaken en inleving.
Door niet voorziene gezondheidsproblemen genoodzaakt , heb ik een bezoek aan een reeds gereserveerd apartement in Italie moeten annuleren. De afhandeling hiervan was snel en correct.
Na enige tijd zoeken op Internet het formulier gevonden. Invullen was verder geen probleem. De snelheid waarmee de schade afgewikkeld werd heeft me overtroffen.
Dagwaarde telefoon zeer snel uitgekeerd. Snel een nieuwe kunnen bestellen (geeft toch meer vertrouwen dan reparatie).
De callcenter medewerkster was niet vriendelijk en zeer onbegripvol. Ondanks de gedetailleerde uitleg en alle bewijzen die ik in bezit heb wilde ze de situatie niet begrijpen en slechts tot gedeeltelijke uitkering overgaan. Waarschijnlijk jullie procedures die ingaan na de 1e schademelding die correcte behandeling van opvolgende schades in de weg staan.
vergoeding netjes ontvangen bedrag naar tevredenheid
Het was vrij makkelijk en duidelijk om mijn schade via internet te melden. Een goede toevoeging zou zijn om het mogelijk te maken documenten (zoals bonnetjes) mee te sturen. Binnen enkele dagen had ik antwoord dat mijn volledige schade vergoed zou worden. Binnen enkele dagen na die email was het bedrag op mijn rekening gestort.
erg snelle afhandeling en zo het geld terug gekregen.
Schade aan koffer tijdens een reis. Onherstelbaar beschadigd. Koffer was ca 3 jaar oud. Binnen 3 dagen 50% van de nieuwwaarde ( geschatte dag waarde) uitgekeerd. Schade via internetbankieren gemakkelijk aan te melden.
Na 1 dag van onze vakantie het geld al op onze rekening!
Het was een verrassing dat de schade niet werd uitgekeerd vanwege een eigen risico . Dit was ons niet duidelijk uit de polisvoorwaarden gebleken . Maar uiteraard stond het er wel in . Vreemd vonden we het wel, dat in de mail over het eigen risico niet stond wat de premie verhoging zou zijn voor een polis zonder eigen risico..
Binnen twee dagen was het bedrag uitgekeerd en stond het op m'n rekening.
Snel en netjes afgehandeld door de ABN Amro Reisverzekering na een schadegeval op wintersport.
Op zondag aangemeld. Op dinsdag reeds bericht ontvangen over de schadevergoeding en betaling de daarop volgende dag. Sneller kan haast niet.
Ik moest mijn schade 2 keer online invullen omdat ik er de eerste keer te lang over had gedaan. Ik zit in Zuid-Afrika waar het internet langzaam is en ik moest de informatie van gestolen spullen verzamelen. Dit was dus niet in hoog tempo te doen. Na het melden van mijn schade heb ik per e-mail een bevestiging van ontvangst ontvangen. Toen ik na vijf werkdagen nog niks van jullie verhoord had, heb ik een e-mail gestuurd. Een collega van u meldde mij dat dat kwam omdat er geen schademelding bij jullie van mij ontvangen was. Vreemd, want ik had immers een bevestiging ontvangen. Dit heb ik ook naar uw collega gestuurd, die mij daarop meldde "Nogmaals, het is bij ons niet bekend dat er 11-3-2015 een schade is gemeld via het internet." Ik heb dus zelf het gedownloade .pdf bestand van mijn schademelding van 11-3 alsnog gemaild. De afhandeling daarna ging vlot, maar ik heb nooit een specificatie ontvangen van het uitgekeerde bedrag.
Via internet was het snel geregeld. Fijn dat afhandeling zeer snel geregeld was voor al om dat het een verdrietige annulering is.
Hebben voor de eerste maal aanspraak gemaakt op de verzekering, is fantastisch en opmerkelijk snel afgehandeld. Hulde
zoals vermeld tevreden over het geheel. uitkering schade erg snel, alleen taxatie dagwaarde wel erg laag. uit telefoonkontakt bleek mij, dat verzet hiertegen erg moeilijk zou zijn. Is toch de macht van een grote maatschappij, n.m.m. stikken of slikken
(Reeds eerder ingediend bij uw klachtendienst. Tot op heden zonder antwoord gebleven.) Ongeveer een jaar geleden hebben wij ons verzekeringspakket aan ABN Amro gegund. Nu wij voor de eerste keer een schadeclaim indienen wordt die met een weinig klantvriendelijk briefje naar de prullenbak verwezen. Wat er is gebeurd: Tijdens de rit van het ene Portugese hotel naar het volgende hebben wij onze huurauto (een Ford Fiesta) voor de lunch geparkeerd op het parkeerterrein van een drietal restaurants. Aangezien de koffer van mijn vrouw en de reistas van mijzelf niet in de kofferruimte van de auto pasten, lag mijn tas op de achterbank, toegedekt met twee jassen. Tijdens de lunch hebben wij met enige regelmaat de auto in de gaten gehouden, echter wij hebben niet afwisselend naast de auto op wacht gestaan. (zoals uw polisvoorwaarden lijken voor te schrijven) Ten aanzien van de niet waarneembare breekschade: de politie heeft ons (via een door ons ingehuurde tolk) laten weten dat een ping pong balletje met een gaatje erin afdoende is om een autoslot schadevrij te openen. Daarom verzoek ik u vriendelijk doch indringend uw afhandeling van deze claim te herzien.
Snel via internet aangifte kunnen doen bij verzekeraar. Uit de voorwaarden bleek dat dit voorval niet verzekerd is vanwege het niet verblijven in Nederland op locatie die in voorwaarden is vermeld, maar bij vrienden. Helaas wordt hierdoor geleden schade niet vergoed, maar dit staat helder verwoord in de verzekeringsvoorwaarden.
Mijn ervaringen met dit product waren altijd goed tot mijn laatste vakantie. Hier had ik mega veel schade en er werd niks uitgekeerd omdat ik Onzorgvuldig met mijn spullen om ben gegaan volgens ABN Amro. Dit is echter nooit bewezen en ABN amro draait er maar omheen. Ik heb rond de 1500 euro schade waar ik niks van vergoed krijg. Dus nee ik raad dit product niemand aan.
Doorlopende reis verzekering my foot! Zodra ook maar een deel van de reis zakelijk is, kan je naar je claim fluiten. Dag abn, ik ga mijn verzekeringen elders onderbrengen
ik kan niks anders dan uitstekend,heel erg tevreden
snelle afhandeling van de claim door mij ingedient
Door het kantoor in Heiloo werd mijn vrouw prima geholpen met het annuleren van onze reizen. Welke niet door konden gaan door ziekte. Het personeel was haar heel behulpzaam. Onze dank voor de vlotte afwikkeling.
Beoordeeld op dagwaarde ondanks klant aangeeft dat het produkt voor het eerst gebruikt was tijdens deze reis. En nogsteeds geen terug koppeling daarover.
Ondanks het feit dat er niets bewezen kon worden mbt het verlies van mijn bril,is de afhandeling van mijn claim en uitbetaling van de waarde zeer snel verlopen.Dank voor het wederzijdse vertrouwen.
Mijn vrouw werd plotseling ziek waardoor onze trip naar België afgezegd moest worden. Voordat mijn vrouw beter was had de annuleringsverzekering van ABN AMRO al uitgekeerd. Geweldig.
Bij het invullen van de formulieren van de annuleringsverzekering ben ik uitstekend geholpen door een medewerker van de ABN AMRO te Krommenie met de gehele begeleiding en digitaal insturen van het formulier.
Het was jammer dat ik geen kopie van het ingevulde schadeformulier heb ontvangen, maar alleen een bevestiging van ontvangst. Ik heb dus geen kopie voor mijn administratie. Het zou mooi zijn als een kopie van het formulier met de bevestigingsemail wordt verstuurd.
Prima contact met callcenter en open duidelijke communicatie. En tot mijn verbazing een snelle afhandeling van claim en formaliteiten. Wat ene verschil met de papieren afhandeling en lange wachttijden van de 90-er jaren.
Tot nu toe alleen maar positief over de schadeafwikkeling bij ABN AMRO
Als gevolg van ziekte kon reis niet doorgaan. Ik heb de schade via internet gemeld. Reedde volgende dag kreeg ik de mededeling dat de schade zou worden uitgekeerd. Dat gebeurde enkele dagen later.
Ontzettend goede en begripvolle service uitstekend
Ik heb de aangifte online gedaan. Prima service, ik had snel reactie! Helaas was er geen APP voor Android gebruikers beschikbaar.
De schade was redelijk makkelijk via internet in te dienen en werd snel behandeld
De terugrapportage e het gestorte bedrag..... na enkele dagen alles binnen!
Kleine schade, ontstaan door annuleren reis wegens familieomstandigheden, kon bijzonder snel worden uitgekeerd.
Gemakkelijk declareren, snelle uitbetaling! Niets op aan te merken.
We waren eerst naar het bank kantoor gegaan om melding te maken van onze schade, maar toen werd ons verzocht om dat via internet de doen. Op zich is dat prima, maar ik mis steeds meer persoonlijk contact met mijn bank. Eigenlijk moet je steeds meer zelf doen, maar we moeten wel steeds meer betalen voor de service (kosten van een rekening gaan best veel omhoog). Ik vind dat wel jammer.
Zeer snelle en correcte afhandeling. Hier ben ik voor verzekerd!
Melding via Internet Bankieren werkte perfect. De reactie daarop kwam snel, met bericht over de uitkering. Heel fijn.
via internet schade gemeld, erg nel afgewikkeld en duidelijk geïnformeerd
Op onze laatste reis zijn de N.W.Stokken achtergebleven en nooit weer teruggevonden . Jullie handteren een erg hoog afschrijvings perc. De stokken zijn onverslijtbaar en nieuwe "schoentjes ' eronder kosten een paar euro
Via telefonisch contact geadviseerd de schade te melden. Twee dagen na de melding was een en ander perfect geregeld!
Via telefoon uitleg gegeven waarom wij door ziekte De reis moesten Annuleren.
formulier eenvoudig in te vullen en daarna snel afgehandeld
Twee dagen na melding al afgehandeld en gestort gekregen.
Goede service, jammer dat je 30% minder krijgt als je geen bon meer hebt dus voortaan alle bonnen bewaren! Het bedrag stond wel snel op mijn rekening.
Onze zoon was met school in Berlin voor hij terug was, stond het geld wat gestolen was, al op zijn rek.
er had wel correspondtie over de betaling moeten zijn.
We hadden al een doorlopende reisverzekering en hebben deze uitgebreid met medische kosten. Ik vroeg om het polisblad, dat zou ik toegestuurd krijgen. Na 7 (!!!!) telefoontjes kreeg ik dat uiteindelijk toegestuurd en had de medewerker door dat er fouten waren gemaakt (wat hadden de voorgaande medewerkers dan zitten doen? die zeiden telkens, we sturen het u toe...) Bij het indienen van de schade (je zal altijd zien dat er dan een (kleine) schade is) ruimschoots na de laatste medewerker die alles gecorrigeerd had en na ontvangst van het polisblad, werd het bezoek aan arts niet vergoed, want ik zou niet verzekerd zijn voor medische kosten... De moed zakt mij in de schoenen bij de administratieve processen van de ABN...
Telefonische intake was onvoldoende. Medewerker wist niet waar ze het over had. Afwikkeling na invullen schadeformulier zeer snel en duidelijk
Ik moest annuleren vanwege het overlijden van mijn vader. De medewerker condoleerde me gelijk en toonde empathie. Dat is op zo'n moment ook wat je nodig hebt. De afhandeling verliep snel, goed gedaan ABNAMRO. Op momenten van de waarheid moet je er zijn. Het verschil zit altijd in mensen
Snelle service op een moment dat je het nodig hebt. Dit is een hele prettige ervaring.
ik heb naar eer en geweten mijn schade gemeld binnen 24 uur, mijn dure bril en normale horloge ben tijdens een boot tocht op de Filipijnen verloren (overboard gevallen, heel vervelend , vooral de bril, die heb ik direct moeten vervangen met een levertijd van 4 weken i.v.m. de special glazen, de nieuwe bril koste 42000,00 ph peso omgerekend 840 euro, ik wist dat ik verzekerdwas voor max. 350 euro, dit bedrag heb ik netjes en snel uitbetaald gekregen. Het horloge heb ik voor 65 euro een nieuw aangeschaft en heb hiervoor 45 euro terug gehad. hierbij bedankt voor het vertrouwen en de snelle service nadat ik online het schade formulieer ingevuld naar u heb verzonden!!
Via internet is het makkelijk en direkt mogelijk om het schadeformulier in te vullen, vooral omdat je dit bijna nooit doet daarna is de afhandeling zeer snel en soepel verlopen met dank daarvoor
Na schademelding via de website direct een mail ontvangen over de behandeling en enkele dagen later al alles afgehandeld en uitbetaald. Zeer snelle afhandeling.
Vanuit het buitenland is het goed gelukt om snel de financiele afhandeling te doen. De aangifte van verloren goederen ging door traag internet in Vietnam helaas pas in nederland. Ook was dit niet erg duidelijk vond ik.
De eerste keer een melding via internet aangeleverd. De aanlogprocedure is duidelijk. Daarna de gewenste gegevens invoeren. Wel een heel gedetailleerde invoer. Alle gegevens dienen aanwezig te zijn, derhalve goed voorbereiden. Daarna via upload gegevens opgestuurd. Groot was mijn verbazing dat al binnen een week de zaak was afgehandeld en het schadebedrag was overgemaakt op mijn rekening. Klasse.
Ik heb al vele jaren de doorlopende reisverzekering van ABN AMRO. Ik ga dan ook altijd met een gerust hart op vakantie. In de afgelopen jaren heb ik drie maal een beroep op de verzekering gedaan, twee maal vanwege een schade en eenmaal wegens een vertraging na een voorzorgsnoodlanding met Arke in Egypte. Al deze claims zijn correct afgewikkeld, waarbij ik als klant keurig ben behandeld.
Makkelijk indienen, snelle afhandeling en betaling
Snel geholpen en snelle mailwisseling..snel antwoord en duidelijk!
Op maandagavond melding gemaakt en de maandag daarop per post een melding over welk bedrag aan me wordt uitgekeerd.
De afhandeling van mijn schademelding heeft ruim een maand geduurd. Ik heb de schademelding via het internet gedaan en ook de beschrijving e.d. opgegeven. Toch heeft het erg lang geduurd voordat ik bericht heb gekregen. Het bericht wat ik heb gekregen was een verzoek om nadere informatie die in feite al in de schademelding stond vermeld. Ik heb het idee dat mijn schademelding niet zorgvuldig is opgepakt. Al met al ben ik zeer ontevreden over de manier waarop de schademelding is afgehandeld. Door de trage afhandeling heb ik een maand met een zeer verouderd telefoon moeten doen.
Door drukte is mijn claim iets langer onbeantwoord gebleven maar is deze vervolgens uitstekend afgehandeld.
de geleden schade is volledig vergoed. Dan iben ik al tevreden, maar veel belangrijker is de snelheid van afhandelen. Binnen 24 uur kreeg ik de bevestiging.
Geen problemen met afhandeling van "schade". Werd gebeld door een zeer begripvolle dame, die het probleem direct oploste. Respect voor de desbetreffende dame !!!!
Ik heb me door de vragenlijst op de website geworsteld. Niet elke vraag sloeg op mijn geval. Maar tenslotte bleek mijn invulling goed voor een uitkering
Ik heb recent in korte tijd 2x een beroep moeten doen op mijn reis- en annuleringsverzekering. Beide keren ben ik snel en goed geholpen. Schade melden vis de site werkt prima. Geen gedoe met formulieren, postzegels ect.
Goede en snelle, terechte uitbetaling! Vrij eenvoudig proces.
1e melding in 1997 bij een abnamro verzekeringen was mijn studenten appartment afgebrand, maar wisten ze me wijs te maken dat ik niet gedekt was (toen was ik jong en onwetend) 2e melding in 2008 was ik gerold in het buitenland maar had ik blijkbaar een politierapport nodig (nog steeds onwetend) 3e melding in 2013 bij een bootongeluk waren ze mijn digitaal ingediende claim "kwijt" 4e melding per abuis wel een uitbetaling ondertussen heb ik een andere reisverzekering want het vertrouwen in deze is vrij laag
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelden en dat u zo snel heeft uitgekeerd.
Ik ben ca 40 jaar klant bij ABN Amro pakketverzekering. Ik heb nauwelijks schade geclaimd in die periode . De afwijzing van EUR 344 voor annuleringskosten is polistechnisch wellicht terecht. Gezien de omstandigheden had ik gehoopt/verwacht dat deze schade coulance halve - gezien de jarenlange relatie - zou worden vergoed.
Is heel snel geregeld , zonder gedoe. en de dag erna stond het bedrag al op mijn rekening.
De schade was eenvoudig te melden. Het antwoord volgde snel. Natuurlijk is het jammer dat ik niet de volledige schade vergoed krijg, voor vervanging door hetzelfde product ben ik meer kwijt dan ik heb ontvangen.
5 dagen na de aanvraag voor teruggave van annulering had ik het geld al op mijn rekening. Nog tel. Contact gehad, want ik had volledige bedrag ingevuld voor 2 personen. Mij werd heel duidelijk verteld hoe ik de helft kon terug storten, wat ik dan ook meteen gedaan heb Hartelijk dank voor de soepele afhandeling
Uitstekende service. Ben zelf gepensioneerd ABN AMRO medewerkster. Mijn rekening heb ik dus al zo'n 40 jaar en heb zelf alle aankoopprocessen doorlopen en aangeschaft. Pluim !!
het was lastig dat ik de schade via internet moest melden want op mijn vakantiebestemming was slechts een dure, trage internetverbinding. Tot mijn verbazing kreeg ik de schade al snel vergoed, nog voordat ik de bewijsstukken had opgestuurd (pv politie). Wat een service! Heel klantvriendelijk. Wat wel jammer is, is dat je de dagwaarde vergoed krijgt. Dat betekent dus dat je met de vergoeding geen nieuwe kunt kopen..
Fantastisch en super snel. Zo behoor je ook om te gaan met je cliënten
Bril verloren tijdens wintersport. Thuis gemeld aan de verzekering en dezelfde week werd het maximale bedrag voor een bril (u20ac 350,=) op mijn rekening bijgeschreven. klasse!!
Afwikkeling ging vlot en goed, enkel op het moment van de schade was moeilijk te beoordelen wat wel en niet kon met betrekking op de overnachting.
Ik heb online de schade doorgegeven en binnen een dag werd de schade uitgekeerd, uitstekend goed.
Ben heel slecht geholpen heb niks vergoed gehad. Terwijl ik al jaren klant ben.
Erg makkelijk om de schade te melden via internet, super snel uitbetaald, erg goede afhandeling. We hebben al 10 jaar een doorlopende reisverzekering, nooit iets geclaimd, maar nu hadden we het nodig en het werd super geregeld!
Goede service en snelle afhandeling. Echt tevreden.
Schade ingediend en nog voordat ik een schriftelijk antwoord had, stond het gehele schadebedrag al op mijn rekening. Erg goed en snel.
Prettig goed contact met de ,klant vriendelijk en snel geholpen
het invullen is makkelijk, alleen soms had ik het gevoel dat (met name open) vragen dubbel terug kwamen
service was correct en snel afgewerkt en wat je mag verwachten van een professionele organisatie
Schade afhandeling perfect verlopen. Schades zijn volledig uitgekeerd.
Binnen enkele werkdagen was het uitgekeerde bedrag bijgeschreven op mijn tekening echter het was niet te herleiden hoe tot dit bedrag was gekomen en ik had ook iets hogere uitkering voor mijn 3.5 jaar oude iPod verwacht
Claim kan heel eenvoudig online worden ingediend. Binnen een paar dagen hebben we bericht ontvangen (per post, dat is dan wel weer verbazingwekkend) omtrent de afhandeling. Brief was helder en berekening uitkering is ook toegelicht. Zelfde dag stond uitkering op de rekening.
Over het algemeen een goede ervaring. Snelle afwikkeling en duidelijk terugkoppeling. Alleen jammer dat ik mijn schade gedeeltelijk terug kreeg, aangezien ik niet overal meer de aankoopbewijzen van had.
Hoewel ik wel word verzocht om mijn mening te delen, heb ik nog geen reactie ontvangen op mijn schademelding. Ik heb geen idee of mijn schadegeval in behandeling is genomen of naar de prullenbak is verwezen, Dit is de eerste keer geweest in bijna 7 jaar dat ik schade heb geleden en een melding heb gemaakt.
ik ben ook zeer tevreden over de snelle afwikeling en dat binnen 3 dagen het was perfect
Snelle afhandeling van het ingediende verzoek om vergoeding van geleden schade.
De indiening van de claim via internet ging gemakkelijk. Direct terugkoppeling dat e.e.a. in behandeling is genomen. Geen verdere vragen en de uitkering stond boven verwachting snel op mijn rekening.
helaas moest ik een korte vakantie annuleren. Via reisbureau maar gedeeltelijk teruggekregen. Melding gedaan bij abn op een zaterdagmorgen en al op dinsdag daarna stond het geld op mijn rekening. Echt super snel
Onze schade werd vergoed, en is snel terug betaald.
Duidelijke voorwaarden van de polis, schade claim is snel en makkelijk in te vullen. Correcte en snelle afhandeling!
Ik heb vrijdag 9 januari om 12.27 de melding gehad dat ik binnen 5 werkdagen antwoord zal hebben. Tot nu, dus buiten de 5 werkdagen, geen antwoord gehad. Dus weet niet of de schade word uitgekeerd
Mijn iphone is gestolen in Zuid Afrika. Ik kon ABN AMRO via internet informeren. Ik kreeg meteen een ontvangst bevestiging. Nog voordat ik de bevestiging ontving dat ABN overging tot uitbetaling, stond het bedrag al bijgeschreven op mijn rekening.
Het invullen van de schadeclaim was vrij eenvoudig via de website en ook de (financiële) afhandeling verliep snel (binnen vier werkdagen). Enig minpuntje, maar dat had met de verzekering te maken, is dat niet al mijn kosten vergoed werden, omdat het gezelschap uit twee personen bestond (en dus de helft van de totale reissom werd uitgekeerd, terwijl ik de meeste kosten voor mijn rekening had genomen). De doorlopende verzekering heb ik overigens al meer dan tien jaar en heb ik toen - meen ik - via de telefoon afgesloten.
Was happy I choose this Travel Insurance before departing Netherlands as one of my luggage got damaged during the trip. Called the Call Centre couple of days after I arrived at destination, they logged a ticket about it, I then created an online claim from my Internet Banking portal and got reimbursed in my ABN-AMRO account, 50% of the declared value of my luggage(that is because I used it for 2.5 years already - which I find fair!) and bought another for my way back trip! Thank you ABN!
Het vervelende is dat mij via de telefoon een vergoeding was toegezegd. Normaal worden deze gesprekken opgeslagen, maar dat was in mijn geval natuurlijk weer eens niet zo. Toen ik de schade had ingediend werd bekent dat er geen vergoeding werd uitgekeerd.
Door onverwachte ziekte van mijn dochter moesten we en reisje naar Engeland annuleren. Het melden van de schade en de afhandeling ging erg gemakkelijk online.
Mobiel was gestolen, inkoopprijs u20ac500. u20ac350 terug gekregen van reisverzekering.
Door ziekte kon onze reis niet doorgaan. Na online de schade gemeld te hebben ontving ik een brief. Daarin werd verzocht om de boekingsnota en de annuleringsnota van onze trip. Ook werd gevraagd om een bewijs van medische redenen. Heel logisch allemaal. Op 2 januari alles op de post gedaan en op 6 januari stond het complete schadebedrag op mijn rekening. Fantastisch!
Door vluchtvertraging op de heenreis naar Lanzarote, Canarische Eilanden, op 29-11-2014, hadden wij een vluchtvertraging van 15.45 tot 08.00 uur op 30-11-2014. De dag geen vakantie is aan ons uitgekeerd, maar de autokosten van Eelde, Groningen naar Hellendoorn v/v viel niet onder de dekking, terwijl dit toch ook extra kosten zijn.
De schademeldingsprocedure via internet is vrij uitvoering, maar dat is an-sich geen bezwaar.
ja mijn schade was onder de eur123 eigen risico dus kan helaas niets terug krijgen. ik kan natuurlijk de afkoop doen maar het is goed zo, dit advies werd er ook bij vermeldt.
Wij voelen ons behoorlijk in de steek gelaten op het moment dat zo'n verzekering nodig was. Nog nooit eerder hebben we een verzekering gehad waar je pas na een jaar verzekerd bent. Jammer, we zitten nu met behoorlijke kosten opgescheept.
ondanks een (te) late schademelding stond binnen 24 uur de uitkering op mijn rekening. Dit verdient een tien met een griffel en geeft bevestiging van de verwachting met een klantgerichte verzekeraar van doen te hebben. De wijze van afhandeling is uiteindelijk bepalender voor de waardering van de verzekeraar dan de mooiste brochures.
Wat ik jammer vind is dat ABN geen communicatie geeft over het feit dat er slechts een klein bedrag wordt uitgekeerd bij verlies telefoon. De telefoons zijn de laatste jaren duurder geworden maar de uitkering is schijnbaar niet conform aangepast. Ik zit er nu dus voor meer dan 400,- negatief in.
De afhandeling van de annulering van mijn reis vanwege een ongeval verliep prima.
Al één dag na het doorgeven van mijn schade (wat gemakkelijk en snel via internet verliep) kreeg ik bericht over de vergoeding hiervan. Fijn dat dit zo snel en gemakkelijk geregeld kon worden!
Schadeformulier on line ingevuld, binnen 3 dagen was de schade afgewikkeld.
De doorlopende reisverzekering doet wat het moet doen, het indienen was wat omslachtig...
Ben netjes geholpen toen ik een reisverzekering af wilde sluiten. Heb informatie gekregen wat het best bij me paste. Een doorlopende verzekering. Helaas heb ik hem in Frankrijk al een keer moeten gebruiken. Doordat we de taal niet machtig waren en we geen aangifte konden doen was het behoorlijk vervelend. Gelukkig heb ik toch nog wat kunnen declareren, en tips gekregen hoe ik n het vervolg beter kan handelen.
Ik ben van mening dat de huidige service van ABNAMRO slechter is dan dat deze vroeger was. Af en toe vraag ik me terdege af waarom ik eigenlijk nog voor een verzekering betaal, als ik al bijna zeker weet dat er geen schade vergoed wordt. Ik begrijp dat er strenge regels zijn en dat er veel misbruik gemaakt wordt m.b.t. schadevergoedingen, echter ben ik al meer dan 25 jaar bij de ABNAMRO en zoveel heb ik naar mijn beste weten niet geclaimd. De laatste jaren wat meer dan in de beginperiode, maar gemiddeld nog steeds laag, mijns inziens. De service is gewoon niet meer wat ie is geweest en daarom stappen wij waarschijnlijk over op een andere verzekering.
Via internet schade snel en makkelijk gemeld, alles binnen 1 week duidelijk en uitgekeerd
na een gesprek op de bank was het probleem de zelfde week snel opgelost.
Koffer was niet aangekomen op eindbestemming. Contact opgenomen met AA Verzekeringen. Kreeg akkoord voor aankoop noodzakelijke kleding en toiletartikelen. Na terugkomst vakantie via mail schadeformulier ingevuld en na 2 dagen stond het geld al op me rekening. Mijn complimenten voor de zeer snelle afhandeling van de claim.
op zondag melding gemaakt van verlies en na 2 dagen had ik het volledige schadebedrag al op mijn rekening staan. geweldige service zonder dat ik contact met de afdeling gehad heb!
Ik heb via internet een formulier ingevuld. Helaas waren de geboden opties erg minimaal (ik heb verzoek gedaan voor vergoeding in het buitenland voorgeschreven medicatie), er was niet een duidelijke noemer waar dit onder geschaard kon worden. Naar eigen inzicht hier en daar maar relevante zaken ingevoerd en dat was voldoende. Hierna direct bevestiging gehad en binnen enkele werkdagen uitsluitsel over het verzoek. Het uit te keren bedrag stond kort daarna op mijn rekening.
Gezien de maandpremie, gewoon een nutteloze verzekering
Duidelijke communicatie, makkelijke en Zeer snelle afhandeling.
Zeer tevreden met ABN AMRO. Al jaren mijn rekeningen en verzekeringen. Goede service en bereikbaarheid
Binnen 14 dagen afgehandeld met een keer een vraag om aanvullende stukken/facturen vind ik een prima zaak.
Ingediend via internetbankieren en binnen 3 dagen afgehandeld zeer goede services
Bij de melding van de schade maakte ik een fout. Voelde me daarover bezwaard. Nam tel. contact op met een van de medewerkers. Werd zeer begripvol te woord gestaan en we kwamen tot een goede oplossing. Voelde me opgelucht.
op zich wordt je goed geholpen door de medewerkers van de abn amro, alleen ik ga toch een shoppen met mijn verzekeringen, heb onlangs 2 schade meldingen gedaan en de uitkering hiervoor was triest. ik betaal per jaar 2400 aan premie, bij schade heb ik het gevoel geen tot weinig tegemoetkoming te ontvangen.
goed service, zeer snelle afhandeling zonder gezeur. Prima.
Apparently some conditions have changed with the years. The person on the phone was not known with the changes and gave no good explanations. Something that was insured time ago was not insured anymore. Even if the cost was cheaper than the option that was explained.
Een schade opgeven kon ik eenvoudig doen via mijn internet bankier omgeving. Invullen was eenvoudig en direct na versturen, kreeg ik netjes bevestiging dat het was ontvangen. Amper een paar dagen later ontving ik al een bericht van uitkering. Niks geen moeilijk gedoe. Voelt prettig dat ik - als nodig is - op mijn reisverzekering kan vertrouwen.
Ik ben op het kantoor in Bergen geweest. daar keurig ontvangen goed gesprek gehad. meteen schade formulier ingevuld . prima afgehandeld.
Het is een behoorlijk lang proces om alles goed en gedetailleerd in te vullen, sommige velden geven wat onduidelijkheid. Vervolgens werd ik pas na enkele dagen per post op de hoogte gesteld van ontvangst melding en dat behandeling langer zou duren. De daadwerkelijke reactie liet nog langer dan aangekondigd op zich wachten. Na indienen bewijsstukken ging het gelukkig ongelofelijk snel, schade volledig uitgekeerd.
Ik heb mijn geld binnen twee werkdagen na indienen mogen ontvangen, had alleen een hoger bedrag verwacht. Mijn iphone heeft meer dan 500 euro gekost en ik heb minder als de helft daarvan gekregen. Dat vond ik tegenvallen
Bij invulling kun je maar één kant op. Dus telkens scherm terug en weer verder. Duurde 1,5 uur.
De afhandeling is naar behoren afgehandeld, natuurlijk heb je met dag waarde te maken waar je geen nieuw toestel van kan kopen.
Duidelijke vraagstelling zodoende makkelijk en snel via internet aan te geven . En vooral een snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden.
Vrijdag heb ik mijn schade ingediend, maandag kreeg ik een mail dat al mijn schade gedekt is en dinsdag kreeg ik het bedrag al uitbetaald. Hulde, wat een topverzekering! Echt, credits voor de ABN. Eeen zeer tevreden klant.
Mijn Laptop deed het ineens niet meer toen ik op vakantie aankwam. Gelukkig heb de de doorlopende reisverzekering van ABN. Ze hebben de schade geheel vergoed!
Ik ben zeer tevrede over de service van ABN AMRO, De schade wordt snel afgehandeld en correct ook. Je bent verzekerd opprijs.... mocht er toch iets gebeuren, helpt ABN AMRO je wel en zeer goed ook. Succes verder en bedankt nogmaals. Ben zeer tevrede over de uitgekeerde schade.
Zeer tevreden over de manier waarop mijn schade (annulering) is afgehandeld. Binnen 24 uur bericht en één dag later het bedrag op mijn rekening.
Op het allerlaatste moment een reis naar London moeten cancellen wegens een sterfgeval in de familie. Hotel en reis geclaimd en binnen een dag een bevestiging dat het vergoed werd en binnen vier dagen geld ontvangen.
Juiste, eerlijke en correcte afhandeling. Prima product
Goede verzekerig. Zeker een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!
vind het jammer dat mijn doorlopende reisverzekering geen zakelijke trips die ik meestal combineer met pleasure vergoed worden Als ik aan had gegeven dat het pleasure was had ik het wel terug gekregen.
Ondanks dat ik maar gedeeltelijk vergoed kreeg ben ik tevreden. Er is obv dagwaarde uitgekeerd, spullen waren 2 jaar oud. Er was ingebroken in de auto. Je hebt een hoop gedoe (autoruit kapot, aangifte doen etc.). De afhandeling met ABN AMRO verliep heel snel en dat was fijn.
Ik ben erg tevreden. Dinsdag gemeld, dezelfde dag reactie, volgende dag uitbetaald, kan niet beter! Petje af!
Ervaring was heel plezierig! Afhandeling ging heel goed, advies van mevrouw Bruggemann heeft mij heel veel geholpen.
Goed afgehandeld weer, ABN AMRO goed bezig. Schade opgegeven en hoppa uitbetaald. Kan niet beter.
Ik heb mijn schade online gemeld wat niet helemaal goed verlopen was, ik heb de volgende dag gebeld en een vriendelijke medewerker heeft het formulier er bij gepakt en met mij samen alles na gelopen. Daarna was de schade binnen een dag goed gekeurd en had ik mijn geld de volgende dag op mijn rekening. Ik ben erg tevreden over de afhandeling en de hulp die ik heb gekregen
Als je online een formulier invult en daar wordt snel en zorgvuldig op gereageerd,dan is dat de ervaring. Die ervaring was dus goed en correct.
Camera onherstelbaar beschadigd tijdens vakantie. Aangifte via internet , na 5 1/2 uur toezegging van uitkering dagwaarde en de volgende dag het geld op de rekening. ONGEKEND
Op vakantie uitgegeleden en smartphone stuk laten vallen. Direct bij thuiskomst laten repareren. 's Avonds schade gemeld,binnen 2 dagen mailtje en geld op mijn rekening gestort !
Ik was zeer tevreden over de snelle afhandeling van de schade. Dezelfde avond had ik reeds een email met het schadebedrag dat zou worden uitgekeerd en het geld stond enkele dagen later op de rekening. Klein foutje in de eerste email vergeef ik u graag.
Ik kan alleen maar postief zijn over de doorlopende reisverzekering bij de ABN-AMRO. De bankmedewekers nemen je serieus en zoeken met de klant naar mogelijke oplossingen. De schadeafhandeling heeft slechts circa twee weken geduurd. Prima service en een aanrader!
Schademelding ging makkelijk via internet, schadeafhandeling ging ook snel, schade snel uitgekeerd gekregen.
Zeer snelle en adequate afhandeling na het melden van een geval voor de annuleringsverzekering.
De schade was al afgewerkt tot ik 2 maanden later een rekening ontvang van mijn zorgverzekeraar, mijn eigen risico van u20ac 345,=, dit ivm verblijf ziekenhuis buitenland. Op nieuw een schadeformulier ingevuld en binnen 5 dagen u20ac 345,= op mijn rekening gestort top geregeld door ABN AMRO.
Erg tevreden over de snelle service. Via internet ging alles heel snel. Net als de schadeuitkering
Ik ben heel tevreden met de afhandeling van de schadeclaim bij mijn reisverzekering.
Verbaasd was ik over de snelheid waarmee ik iets terug hoorde over mijn ingevulde schade formulier. Dat het geld twee dagen daarna op mijn bankrekening stond, had ik ook niet verwacht. Bedankt!
Ondanks dat we strikt genomen geen recht hadden op vergoeding is toch, met een bewonderenswaardige snelheid, een gedeelte van ons geclaimde bedrag vergoed. Complimenten!
Heb begin september schade gemeld,snel bevestiging ontvangst hiervan.Korte tijd later brief amro over nadere gegevens en reisbescheiden die ik moest overleggen.Vanwege privacy-procedure medisch specialist enige vertraging,lag niet aan amrobank Alles via email,van mijn kant geen behoefte aan telefonisch contact hoewel er nummer vermeld stond in amro-correspondentie
Heel snelle reactie en bijzonder snelle afhandeling zeer tevreden
Prettige afhandeling via telefoon. De medewerker kwam proffessioneel over, maar had ook belangstelling voor de persoonlijke situatie na ongeval.Prima
Zeer vriendelijk en netjes geholpen. precies uitgelegd wat ik moest doen.
Ik doe een claim omdat mijn telefoon gestolen is. Ik heb een reisverzekering juist ook om dit soort dingen. Vervolgens krijg ik een email terug dat ik het niet uitgekeerd krijg, de reden zou terug te lezen zijn in artikel 5c. Vervolgens zoek ik artikel 5c erbij, maar persoonlijk vind ik de uitleg hierin niet geweldig. Het zou een stuk klantvriendelijker zijn als er in de email zelf wat meer uitleg wordt gegeven. Het komt nu over alsof degene die de email schrijft een target heeft waar ze zich aan moet houden en daarom niet de tijd neemt voor haar klanten. Beetje jammer dus!
Ik heb deze verzekering afgesloten bij het kantoor in Hengelo. Daarbij was mij verteld dat ook schade bij dagjes uit gedekt zou zijn. Nu blijkt dat dit niet het geval is. Ik vind dus dat ik verkeerd ben voorgelicht door uw collega destijds. Dat vind ik niet netjes.
Binnen een dag reactie en in twee dagen het volledige bedrag op mijn rekening
Snelle afhandeling, echter geen duidelijke specificatie waarop het gedeeltelijke uitgekeerde bedrag is gebaseerd. Dit kost voor de klant weer extra moeite, wat niet gewenst is in een nare situatie.
's-avonds na zes uur heb ik online een schadeformulier ingevuld voor het verlies van mijn autosleutel/zender in het buitenland. De volgende dag kreeg ik om 12:49 een e-mail bericht dat de schade volledig vergoed zal worden en op de eerst volgende werkdag was de uitkering al op mijn bankrekening bijgeschreven. Geweldig.
The day after I filled my claim on internet I had already the confirmation that the claim would be fully covered. This is excellent service.
gemeld via internet snel terugkoppeling gekregen. Ik vind bedrag wat terug gestort is aan de lage kant.
Wanneer je een melding doet van diefstal of verlies van bagage e.d. dan is het verwarrent en lastig om de schade te melden, daarnaast vond ik het vreemd dat er niet gewoon een directe knop/link tevinden was in "mijnbankieren" omgeving. Er moet expleciet naar verzekeringen gegaan worden (ondanks dat je dus niet opzoek bent naar een nieuw verzekering), alwaar je moet zoeken naar de mogelijkheid om "schade" te melden om vervolgens (opnieuw) in te loggen op je bankieren omgeving. Dit vond ik erg omslachtig en verwarrend.
Snelle correctie afhandeling van de schade, tevens zeer snel uitgekeerd.
treinstaking met gevolg extra verblijf of andere vervoersmogelijkheid? niet duidelijk was dat het alarmnummer niet voor advies bedoeld is maar dat de klantenservice gebeld moest worden. Doorverbinding en wachttijd was onduidelijk lang, zodat ik dacht dat ik vergeten was.( bleek intern overleg te zijn geweest.) afhandeling ging perfect
Het telefonische meldnummer buitenland is veranderd. Wèl wordt via het oude nummer doorverbonden. Na terugkomst bij uw kantoor Laren N.H. een nieuw kaartje met meldnummers opgehaald. Tot mijn verbazing nog steeds het "vervallen"meldnummer buitenland.
Goed dat per melding wordt gekeken wat de historie is per persoon. Wij hadden nog nooit iets gedeclareerd en dat is meegenomen. Super!
Fijn dat het via internet kon en ik snel bericht terug kreeg.
ik was heel huiverig want ja ik had geen getuigen en het was zo'n knullig voorval maar ondanks dat gaven jullie mij niet het idee dat ik het uit mijn duim zoog en mijn zoon is zo blij dat hij een andere telefoon kon kopen en een nieuwe broek dus ik ben heel blij
Mijn schade is direct in behandeling genomen. Binnen drie dagen is het schadebedrag overgemaakt. Super goede service!
Fijn dat alles snel via internet geregeld kon worden vanuit australie, scheelt een hoop telefoonkosten en tijd!
Een week voordat wij met vakantie zouden gaan naar New York City werd mijn schoonvader in het ziekenhuis opgenomen. De dagen erna gingen voorspoedig en wij waren vol goede moed om onze vakantie naar New York voort te zetten. Echter kregen wij 2 dagen voor ons vertrek te horen dat het toch weer de slechte kant op ging en dat hij werd opgenomen op de IC. Hierdoor moesten we alles op het laatste moment annuleren en hebben wij eerst de vliegtuigmaatschappij en ons verblijfsaccommodatie geïnformeerd over het voorval. Vervolgens hadden wij de ABN AMRO geïnformeerd via het internet. Wij kregen vrijwel binnen 24u reactie dat wij het volledige bedrag zouden krijgen. Ik was hier erg blij mee, omdat wij door het voorval van mijn schoonvader anders een enorm bedrag kwijt zouden zijn zonder ook maar genoten te hebben van de reis. Uiteraard is de gezondheid van mijn schoonvader (waar het overigens weer beetje bij beetje beter gaat) belangrijker dan dit. Maar toch blijft het iets waar je maanden naar uit kijkt en wil je natuurlijk niet dat je terugvalt op je doorlopende reisverzekering. Al met al ben ik erg tevreden over de afhandeling van de ABN AMRO en ben ik blij dat ik gebruik heb gemaakt van hun reisverzekerings-product!
Via een chat sessie heb ik aanvullende informatie over claims gevraagd. Daarna heb ik claim ingediend, binnen een paar dagen was mijn claim afgehandeld. Ik ben zeer tervreden over proces van claims.
Als oud-medewerker ABNAMRO al 40 jaar in het bezit van een reisverzekering. Nimmer schade gehad. Nu ineens wel. Uitstekend in een paar dagen afgehandeld.
Heel behulpzame medewerkers, zowel telefonisch als in een persoonlijk gesprek
Ik heb dit via internet ingediend en verder geen persoonlijk contact gehad. Geen problemen ondervonden.
Vergoeding is niet eens voldoende om het glas te laten vervangen terwijl de iPad zelf nog prima werkt. Clausule in de verzekering 'all risk' is dus mi overbodig.
supersnelle afhandeling binnen drie dagen geld al ontvangen
Wat een snelheid van afhandeling! Zondagmiddag 19-10 electronisch schade-aangifte gedaan en maandagmiddag 20-10 telefonisch vernomen dat schade wordt vergoed. Hulde.
Schade via internet gemeld en al na 2 dagen afgehandeld. Prima service.
super geregeld ook voor wat betreft de terugreis. Alle lof !!
Heel tevreden over de snelle service en het gemak van indienen.
serieus naar melding gekeken en alle bescheiden opgevraagd. helaas niet de kosten vaan aangetekend versturen van paspoort vergoed gekregen terwijl dit wel onderdeel was van schademelding en geen uitleg waarom niet.
Binnen een paar dagen kreeg ik bericht en werd het bedrag uitbetaald. Ik kon dus dezelfde week nog een vervangend product kopen. Bedankt!
Kreeg alleen bericht dat schade niet binnen de voorwaarden viel. Geen verdere onderbouwing. Had graag toelichting gehad.
Goede service en kennis van zaken ondanks de al aanwezige papieren van de tegenpartij.
Er is niet meer gereageerd op een van mijn laatste berichten. Het indienen van de schade verliep uitstekend via internet, maar de communicatie nadien per email zeer matig. Niet zozeer omdat de schade niet is uitgekeerd, maar vooral omdat er niet meer op een tweede bericht van mijn kant is gereageerd. Dat vind ik jammer. Het was prettig geweest als er een laatste berichtje naar mij gestuurd was, al is het alleen maar om begrip te tonen.
Op het kantoor in mijn woonplaats werd ik zeer stuntelig behandeld. Verder alles via internet afgehandeld. Dat ging snel en naar wens.
Goede afhandeling !!! en snelle uitbetaling schadebedrag
Enige opmerking: de reactie en afwikkeling op de schademelding nam meer tijd door de hoeveelheid schademeldingen. Wellicht aandachtspunt. Verder prima verlopen.
Schademelding is netjes en snel afgehandeld. Schade aan zonnebril is uit coulance deels vergoedt. Hieruit blijkt dat ABN niet alleen oog heeft voor potentiële klanten, maar reeds bestaande klanten ook hoog in het vaandel heeft. Super!!
In de afgelopen 19 jaar heb ik slechts drie of vier keer een claim ingediend, maar iedere keer is het eigenlijk een zeer positieve ervaring geweest hoe eenvoudig en snel de afhandeling wordt geregeld. Een aanrader voor iedereen.
Nadat ik schadeformulier van de verzekering had ingevuld en verzonden, inclusief schade-rapport van de KLM, was e.e.a. zeer snel afgehandeld en het bedrag van de mij toegekende schade (dagwaarde koffer) binnen een paar dagen op mijn rekening bijgeschreven.
Nu wij na jaren de eerste schade hebben opgelopen tijdens een terugreis uit Duitsland, werd de opgelopen schade netjes en adequaat beoordeeld volgens de reisverzekering en afgehandeld.
Het verbaast mij nog steeds hoe snel de bedragen na online aanmelding zijn overgemaakt naar de rekening. Ook verbaast het mij dat er niet moeilijk wordt gedaan over facturen, politierapporten etc.; kennelijk een zeer groot vertrouwen in de klant, hetgeen mij zeer aanspreekt. Al met al prima service
Ik kreeg heel snel een respons op mijn schade afhandeling. Binnen twee dagen kreeg ik al het schade bedrag op mijn rekening gestort. Ik ben heel erg tevreden met deze afhandeling. Dit was boven mijn verwachting.
Ik werd snel en goed geholpen en dat vond ik top. Ik zou wel graag meer uitleg gehad hebben over de opbouw van het bedrag wat ik kreeg als schadevergoeding. Alleen de dag waarde was te miniem.
Na een spoedopname moest ik mijn vakantie annuleren. Aav heeft dit perfect opgepakt en de communicatie en uitvoering was niet anders dan perfect te noemen. Ik raad deze verzekering dan ook zeer zeker aan.
we hebben onze camera verloren op vakantie. Ik kon makkelijk online het formulier invullen en een paar dagen later had ik de schade vergoeding op mijn rekening
's avonds via internet schade ingevoerd, volgende dag antwoord en de dag erna het bedrag al op mijn rekening. Zeer snelle service!
Het proces is vlot afgewikkeld. Ik zou niet weten wat ik verder moet schrijven. Ik heb absoluut geen behoefte om een lang verhaal neer te zetten.
Eventhough the processes took up more than what they have promised (supposed to be within 5 working days!) but in general I am happy with their service!
Binnen 2 dagen mijn verloren dagelijkse bril vergoed zonder gezeur. Ik kan niet anders zeggen dan, uitstekend gedaan.
Supersnelle afhandeling. Opgave via internet was makkelijk. Beoordeling volgde een dag later en diezelfde week is het geld al gestort. Prima dus...
Beschadigde koffer die net een jaar oud was. Viel niet onder garantie bij site waar ik koffer gekocht had. Opgegeven bij reisverzekering en kreeg al snel reactie. Bijna gehele aankoopbedrag teruggekregen. Super geholpen en snel!
Ondanks dat ik geen toestemming vooraf had voor de gemaakte kosten, is alles uiteindelijk (na aanvullende communicatie) uitgekeerd.
Ik ben, ook als personeel AAB, ronduit teleurgesteld dat er geen enkele uitkering wordt gedaan van mijn ingediende schade. Je verzekert iets in de hoop dat er niets voorvalt; daarbij neem je zelf al de nodige maatregelen en beperk je risico's. Dan heb je een keer een schade, in euro's uit gedrukt niet eens een grote schade, en dan stelt de verzekeraar zich star op met " het geclaimde bedrag valt onder uw eigen risico: geen uitkering". Dit neigt ertoe dat je als verzekeringsnemer dus FICTIEF een hogere restwaarde "moet" opgeven, wil je een uitkering tegemoet zien boven je eigen risico. EN DAAR PAS IK VOOR; IK GA DE BOEL NIET BEDONDEREN EN BEN GEWOON REËEL GEWEEST!! Ik heb wel degelijk schade geleden en heb me juist daarvoor verzekerd. De dagwaarde is van ons ook maar een schatting, maar nieuw kopen komt daar behoorlijk boven uit. Helaas zijn onze voorwaarden niet zo best en voor mij reden om eens goed om me heen te kijken bij andere aanbieders.
Maandag een claim ingediend en woensdag het geld op mijn rekening ontvangen, heel fijn dat het zo snel gaat. Tijdens het invullen ervaarde ik problemen met het invullen een vraag. Toen ik de klantenhulp belde kon de man aan de telefoon mij niet helpen en moest ik de dag daarna terugbellen. Ook deze man wist het antwoord op mijn vraag niet zeker. Dit was het enige puntje dat beter had gekund.
Schade aan tablet gemeld via internet. Kregen supersnel antwoord en de schade volledig vergoed. Het geld is ook zeer snel overgemaakt.
een snelle uitkering van het volledige schadebedrag
Na mijn fietsongeluk in de Ardennen, werd de schadeafhandeling echt enorm snel en goed afgewikkeld. Mijn complimenten!
de schade van mijn bril is naar tevredenheid afgehandeld
Op de 2e dag van mijn camper pech met de versnelling.in Frankrijk. ANWB regelde dat de auto naar een garage werd vervoerd. De garage regelde een Hotel voor ons en een taxi. In het Hotel even met de ABNAMro gebeld of de Hotel kosten op de reisverzekering verhaalt kon worden. Het callcentre vertelde dat in het algemeen hiermee coulant omgesprongen werd en dat ik na mijn vakantie maar snel de onkosten moest indienen. Dit 3 weken later gedaan via internet ( 1 nacht hotel en wat taxi kosten) en binnen 4 dagen bericht ontvangen dat de kosten uitbetaald werd en ja hoor het stond nog dezelfde dag op mijn rekening.
In het weekend een verliesmelding ingediend, vervolgens op maandag al per email bericht gekregen dat het verlies gedekt is en op dinsdag het bedrag op mijn rekening. Snelle en duidelijke service!
Prima ondanks dat ik dit deel niet verzekerd had..
Tussen de melding van de schade en de uitkering zat slechts enkele dagen, mijn complimenten voor de manier waarop de schade is afgehandeld.
Ik ben al mijn hele leven klant en ik dien bijna nooit een claim in dus ik was erg teleurgesteld om erachter te komen dat ik niet verzekerd was tegen de plaag van bedwantsen die zich in mijn slaapkamer tijdens mijn reis bevond. Ik heb geen mogelijkheid gehad dit te voorkomen en voor mij is een reisverzekering juist bedoeld voor onverwachte schade. Verder tevreden over de snelheid van de afhandeling, maar ik heb dus veel niet te voorkomen kosten opgelopen tijdens mijn reis, dus ik had iets meer verwacht van deze verzekering
Na het officiële schadeformulier via internet ingevuld te hebben kregen wij vrij snel bericht. Helaas werd in 1e instantie onze schade als negatief beoordeeld. Gezien de complexiteit van onze annulering heb ik een brief met nadere uitleg gestuurd. Naar aanleiding hiervan werd onze schade opnieuw beoordeeld en werd ik verrast met een telefoontje van dhr. Dekker Hij deelde mij mede dat na overleg en gezien de extra toelicht de schade alsnog vergoed zou worden.
Duidelijk aangifte formulier en binnen 24 uur een reactie.
doorlopende reisverzekering; op grond van art 7 'complicaties bij zwangerschap of bestaande ziekten en gebreken van de verzekerde " meende ik in aanmerking te komen voor vergoeding van de kosten van mijn reis die ik geannuleerd heb wegens " mijn gebrek- te weten vliegangst - wat een complicatie is geworden tgv de nasleep van de recente gebeurtenissen met de vliegramp MH 17." Mijn vakantiereis heb ik niet laten doorgaan, een arts heb ik hierbij niet geraadpleegd. Mijn claim is daarom afgewezen.
Ik heb de verzekering zelf afgesloten, betaal hem automatisch, heb zelf de schade gemeld en krijg omdat er na 2 jaar geen bon meer is een boete van 30% op het aankoopbedrag. Dit terwijl bij gebruik van 1 a 2 maal per jaar de koffer nog jaren mee had gekund. Voor het uitbetaalde bedrag kan ik geen nieuwe koffer kopen. Ik overweeg mijn verzekering op te zeggen.
Zeer snelle afhandeling. Het uitgekeerde bedrag viel me wat tegen, maar ik besef dat electronica (het betrof een beschadigde camera) snel afschrijft.
De brief (dd.29.09.14) die wij n.a.v. onze schademelding hebben ontvangen, is bij ons als zeer klantonvriendelijk ontvangen! We zijn altijd zeer tevreden geweest over assurantie van ABN Amro, maar overwegen nu om deze verzekering elders onder te brengen.
Na een citytrip van tas beroofd, na thuiskomst schade gemeld via internetbankieren, zelfde dag een bevestiging ontvangen en volgende dag een bevestiging dat de schade uitgekeerd wordt! Prima service!!
Mijn diverse schades naar aanleiding van een vertraging met een vervoerder in het buitenland, kunnen conform de voorwaarden niet worden uitgekeerd. Dit beschouw is als gerechtvaardigd, de voorwaarden zijn immers (vrij, niet geheel) duidelijk over het niet uitkeren in dit geval. Mijn ervaring met betrekking tot de inhoudelijke communicatie is echter slecht geweest. De vertraging veroorzaakte de noodzakelijkheid tot overnachten en omboeken, waardoor ik graag ter plekke een medewerker had willen spreken om mijn financiële opties beter in te schatten. Tijdens mijn verblijf is het, op het moment waarop dit noodzakelijk was, niet gelukt om telefonisch een medewerker te kunnen spreken via de daarvoor bestemde schadelijn (ivm drukte werd mij verzocht op een later moment opnieuw contact op te nemen), waarbij de hieraan verbonden telefoonkosten helaas eveneens niet vergoed kunnen worden.
al dertig jaar bij abn amro verzekerd ; vanwege bagage-schade kleding ter hoogte van eur 175,- geclaimd, echter eur 29,50 uitgekeerd. Teleurstellend
Prima service. Wegens ziekte vakantie moeten annuleren. Via Internet schade gemeld. Binnen een week werd volledige bedrag van de reis terug betaald.
Wanneer je in de sores zit en iemand denkt met je mee dan is het eerste leed al voorbij.
Nadat ik via internet de schademelding had gemeld,kreeg ik 3 dagen erna bericht dat het maximale bedrag wat voor de schade staat (350 euro voor een smartphone) zou worden uitgekeerd.Dit bedrag was binnen een paar dagen overgemaakt. Ik vind het een zeer snelle en makkelijke afhandeling.
Zeer snelle service. Helaas wordt er nogal raar omgegaan met het uit te keren bedrag. Er wordt een zeer laag bedrag genoemd, na diverse keer bellen blijkt dat het toch fout is. Jammer dat je hier dan weer zelf achteraan moet en dat de medewerkers via de telefoon niet op een lijn zitten.
Vandaag aangekomen in Spanje me de gedachte goed gedekt te zijn als gezin. Maar niet is minder waar. De auto niet gedekt wij pas na 2 dagen gedekt voor vervangend vervoer. Volgens mij heb ik bij het afsluiten van deze verzekering een heel ander verhaal te horen gekregen. Maar goed daar moeten wij klanten niet over zeuren toch!! Want jullie de bank, verzekering of pechulp of SOS of wie jullie ABN ook zijn zitten toch lekker thuis voor de buis terwijl er mensen in een ander land ver van hun kindjes vandaan kapot gaan van de ellende.(die hebben we naar huis moeten sturen want we hebben geen directe toezegging gehad van de bank) was iets te verwarrend voor zulke kleine kindjes. Bedankt ABN Voor het verknallen van deze mooie ervaring. Dat gratis vervoer Niet geloven mensen ook hier zitten weer haken en ogen aan. de zogezegde PECHhulp is een drama hangen op tijdens een gesprek maken terug bel afspraken en komen die niet na.. Je auto is ten alle tijden niet verzekerd!!!! hou hier echt rekening mee. SOS geven niks om de mensen die met pech staan zijn slecht op de hoogt van de in 2012 opgestelde voorwaardes!!! beetje lang geleden 2012 maar goed als deze zich niet aanpast zou je zeggen ga het eens een keer onthouden. Begin er gewoon niet aan je snijdt jezelf enorm in de vingers als je deze verzekering afsluit. ABN REISVERZEKERING HOUDT IN TOTAAL NIET VERZEKERD ZIJN!!!!
Er is vertrouwen naar de klant, er wordt niet eindeloos gemailt of een briefwisseling voor de te declareren bedragen en dat is heel goed en fijn om mee te werken.
Zeer vlotte afwikkeling van schademelding. Boven verwachting!
Zeer snelle afhandeling van de klacht incl. uitbetaling.
Ik ben zeer tervreden over deze verzekering. Ik ga geregeld een paar dagen weg en hoef dan niet steeds aan een verzekering te denken. Laatst schade melding gedaan, zeer goed afgehandeld door verzekeraar. Binnen paar dagen stond het bedrag op mijn rekening. Top!
Snel een reactie en snel het geld gestord. Erg tevreden.
We hadden eerst op internet melding gedaan en kregen een brief met wat spullen die jullie nodig hadden en alles werd correct afgehandeld en uitbetaald waar wij recht op hadden. Wij hebben al jaren lang deze verzekering, nog niet eerder nodig gehad en heel blij met de afhandeling! Bedankt!
In eerste instantie was het lastig om telefonisch de schade te melden. We moesten vaak terugbellen en de medewerker kon de info niet verwerken. Via formulier op internet verliep het daarna vlot
L.S., op zich is de afhandeling van mijn schadeafhandeling snel gedaan. Echter ik ben zeer, zeer teleurgesteld in de inhoudelijk afhandeling. Ik heb ondertussen al zo'n 15 JAAR mijn reisverzekering. Ik heb nog nooit ook maar één scahde gemeld, dan wel om vergoeding gevraagd. En nu deze eerste keer, krijg een simpel 'geen vergoeding' retour. Met de enige reden dat ik geen rekening van overnachting kan overhandigen. Ik heb een volledige politie aangifte bijgevoegd, maar om het simpele feit dat ik verbleef in het (vakantie)huis van mijn ouders, maak ik kennelijk geen kans op ook maar enige vergoeding van de door mij geleden schade! Dit vind ik werkelijk zeer teleurstellen, Met name omdat het mijn inziens geen verschil maakt over de mate van 'reis' of ik nu wel of niet betaald heb voor mijn overnachting. Bij deze zou ik dan ook graag mijn reisverzekering, die wat mij betreft geen enkele 'verzekering' heeft geboden per direct stop willen zetten. Tevens zal ik dan ook op geen enkele wijze uw (reis-)verzekering aan wie dan ook aanbevelen!
Snelle en correcte afhandeling van mijn verlies op vakantie
eerst online schademelding van een annuleringsverzekering. daarna direct brief ontvangen met datum van verwachte afhandeling. vervolgens per brief gevraagde gegevens toegezonden. Binnen 2 dagen financiële afwikkeling Zeer content
Binnen 1 dag na schademelding bericht over hoe het werd afgehandeld en 1 dag later was het afgewikkeld.
Schademelding via internet werkt prima. Heldere toelichtingen en vragen. Terugkoppeling door de bank to the point en snel.
na het melden van mijn schade werd ik binnen een aantal dagen gebeld en er werd, na een aantal vragen, mede gedeeld dat ik de schade vergoed zou krijgen.
Voordat ik een schade heb geclaimd heb ik eerste de informatie nummer gebeld om te vragen of de situatie verzekered is bij ABN AMRO (alszijnde een nieuwe klant) De mevrouw aan de telefoon heeft het voor mij uitgezocht en zij dat mijn situatie ook in de verzekering zit. Eenmaal de schade gemeld blijkt het niet zo te zijn. Dit heet misleiding, u misleid uw klanten om de verzekering aan te sluiten en daarna wordt erg verwezen naar de kleine letters in de contracten!
Heldere en juiste communicatie en daarbij de voorwaarden ter verifiëring toegestuurd.
Goed en snel alles geregeld! Via internet makkelijk alles in te vullen. Meteen een bevestigingsmail en binnen 4 werkdagen stond het geld al op de rekening. Wij hebben alle verzekeringen bij ABN Amro en tot dusver er nooit aanspraak op hoeven maken gelukkig, maar dit geeft wel een heel goed en zeker gevoel.
Iedere claim wordt eerst met een standaard reden afgewezen, vervolgens moet ik weer allerlei argumenten aanvoeren om toch recht te kunnen hebben op een vergoeding.
Ik heb mijn schade via website gemeld, vragenlijst ingevuld en had de volgende dag al keurig antwoord met uitleg over de vergoeding.
Een domper op de vakantie, het verliezen van mijn zonnebril! Snel opgelost via verzekering van ABN-AMRO!!
Altijd goed te bereiken en problemen worden heel gauw opgelost. Via internet of telefonisch prima!
prima en snel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prima en snelle afhandeling van mijn schade melding
We hebben helaas aanspraak moeten maken op onze annuleringsverzekering aangezien mijn gezondheidstoestand de laatste weken zienderogen verslechterde en de artsen het onverantwoord vonden om naar Spanje te reizen. De afhandeling door ABN Amro was perfect, binnen no-time geregeld. Chapeau, zo moet het!
Ondanks dat we geen aankoopbonnetjes hadden is er wel een gedeelte uitgekeerd.
Een snelle en correcte afhandeling van de schade. Helaas was er sprake van een maximumvergoeding in mijn situatie, welke de helft van de schade dekte. Als men zegt dat er binnen 5 dagen een reactie volgt, dan is dit ook echt zo.
binnen 1 werkdag had ik al uitsluitsel m.b.t. de afhandeling en uitbetaling.
Waarom moet er met de persoon gebeld worden over wat online is geregeld. Als men een minimale schade bedrag heeft is het hangen aan de telefoon geestelijk een kwaal. Vooral als het om een belachelijke vraag gaat. Met zo,n vraag kan het ook via e-mail?????????????????
Na jaren de doorlopende verzekering te hebben gehad was het dit jaar voor het eerst dat ik aanspraak op de verzekering moest maken; vanwege een plotselinge niersteen operatie moest mijn geboekte vakantie geannuleerd worden. Abnamro heeft de claim snel en goed afgehandeld zonder moeilijk gedoe. Uistekende behandeling!! Vr.grt. bas Balvers
Snelle afhandeling, binnen 2 dagen toekenning van schadebedrag en 3e dag stond het bedrag op mijn rekening.
Goede snelle beoordeling van de schade en vervolgens vlotte uitkering
Oprecht correct behandelt bij het verlies van een ring op het strand. Een snelle reactie en kan tevreden zijn met het bedrag.
Snel en goed geregeld, duidelijke communicatie. Goede toelichting en advies ontvangen.
niet alle omstandigheden die leiden tot het moeten annuleren van een reis zijn exact te vinden in de voorwaarden; in ons geval hadden we wel de hoop dat de deze omstandigheden zouden worden geaccordeerd, maar uit de voorwaarden konden we dat niet zo 1-2-3 opmaken; eea is echter zonder discussie en zonder onnodige vertraging toegewezen; efficiënt en effectief, passend in deze tijd; chapeau
Toen eenmaal SOS ingeschakeld was werd ik goed en vlot geholpen. De afhandeling is erg netjes.
Prima en snel geholpen. Juiste afhandeling. Kortom: tevreden.
Toen ik merkte dat ik mijn tasje in Frankrijk kwijt was, was ik best verdrietig. Mijn smartphone, portemonnee (inclusief bankpasjes, rijbewijs etc.) en zonnebril op sterkte waren er in. Gelukkig mijn vriend was er en ik had ik nog kans om alle betalingen met hun pasjes te doen. Het was/ is een vervelend gevoel om alles kwijt te zijn. Gelukkig was ik verzekerd en de meeste prijs waarde heb ik al terug gekregen. Helaas meeste contacten en informatie die in de telefoon was ben ik voor altijd kwijt. Hoezo, volgende week ga ik de nieuwe rijbewijs en zonnebril op sterkte krijgen. The life can go on.
Heb deze verzekering al heel lang. Nooit gebruikt tot vorige vakantie waarbij ik een jack kwijt was. Nu was ik weer wat kwijt/gesloten. En ik dacht, ja dan zul je zien dat ik er nu niets meer aan heb. Maar echt perfect. Niet alles terug gekregen maar in mijn ogen een eerlijk gedeelte, stukje ouderdom van de spullen en eigen risico. Genoeg om het minder erg te vinden dat al mijn spullen kwijt zijn.... precies waar een verzekering voor is. Tnx!!!
Ik werd snel uitbetaald. Dat is bij me vorige verzekering wel even anders. Ben zeer tevreden
Wij hebben de schade gemeld en later kwamen er nog kosten achteraan. Dit hebben we doorgegeven en het bedrag werd aangepast en dezelfde dag overgemaakt
Ik had de schademelding via de website ingevuld, maar deze is toen nooit verzonden. Ik kreeg echter geen foutmelding op de site, maar ook geen bevestigings e-mail.
Zaterdag schade via internetbankieren aangemeld. Ik heb binnen 3 werkdagen per e-mail een reactie ontvangen en twee dagen later was de vergoeding al gestort op mijn rekening. de Bank Anno Nu!!
Een betaling van 350,00 euro voor schade aan een bril is belachelijk.!!!! De glazen alleen kosten al 1000,00 euro. Als met de 350 euro alleen het montuur wordt bedoeld, zou ik dit redelijk vinden. Maar nu raakt het kant noch wal.
Schade gemeld via internet. Kreeg direct een bevestiging van mijn melding en na 2 dagen het bericht dat het schadebedrag werd vergoed. Snel, makkelijk en geen gedoe. Top!
Snelle afwikkeling van de klacht. Ik ben zeer tevreden over de snelheid van de en service.
afhandeling binnen 14 dagen zonder poespas. uitkering precies zoals aangegeven
Sta te kijken van de snelheid waarmee de schade afgehandeld en ook nog eens uitbetaald is. Top geregeld.
De schade is uitgekeerd alleen wij zagen het op de rekening we hebben geen briefje of berichtje gehad
Schademelding via internet ging goed met vlotte uitbetaling. Het schademeldingsformulier was wel zeer, en m.i. soms te, uitgebreid.
Ik heb een schademelding doorgegeven kort geleden maar nog geen gehoor.
Vragen zijn niet geheel op mij van toepassing. Afsluiten weet ik niet meer, want dat is al zoooooo lang geleden. Wel verrast over de snelle afhandeling. In 30+ jaren nog nooit wat geclaimd, dus vroeg mij dit al af. Prima gedaan, met heldere communicatie.
Schade was snel via Internet gemeld en zeer snel een gedeeltelijke vergoeding (volgens voorwaarden? ) gekregen. Vreemd vond ik dat ik geen rekeningen of bewijs van schade moest of kon leveren. ik heb een ontevreden gevoel betreffende de hoogte van de uitkering.
Voor het eerst hiervan gebruik moeten maken, en zijn hierbij goed geholpen.snelle afhandeling en goede service.
Werd snel geholpen,,, duidelijk informatie gekregen van de medewerkster,,,gedeelte schade vergoeding gekregen. SUPER SNEL
Schade indienen via inboedelverzekering en dan via reisverzekering een antwoord ontvangen. Hoe serieus word ik genomen.,
Op donderdagavond heb ik schade aan mijn IPad gemeld, deze schade was tijdens mijn vakantie in Spanje ontstaan. Ik kreeg vrijdag al bericht dat het bedrag uitgekeerd zou worden en dinsdag stond het er al op! Wat een service!
Snelle service. Schade-uitkering volgde spoedig. Ik ben tevreden
makkelijk in te dienen online, snelle response, tevreden over afhandeling
Goed, alleen had ik het contract na een week nog niet in huis.
Op vakantie ben ik voor mij dierbare oorbellen verloren (of ze zijn gestolen) dat weet ik dus niet zeker. Ik heb toen online het formulier ingevuld en binnen twee dagen had ik antwoord dat de kosten vergoed zouden worden. Er fijn en snel!
Op vakantie is mijn koffer kapot gegaan. Via de telefoon was er een lange wachtrij, dus koos ik ervoor om via internet het schadeformulier in te vullen. hierna is de dagwaarde van mijn koffer berekend en kreeg ik zonder gedoe, keurig netjes en snel het geld op mijn rekening bijgeschreven! Hartelijk dank voor deze goede afhandeling!
Na het verliezen van mijn RayBan zonnebril tijdens de terugreis van mijn vakantie heb ik het online schadeformulier van mijn ABN AMRO doorlopende reisverzekering ingevuld. Dit verliep probleemloos en ik kreeg keurig een automatische bevestiging van de aanvraag. Na ongeveer een week kreeg ik het volledige bedrag vergoed. Al met al een zeer positieve ervaring.
De aanvraag was snel en naar tevredenheid afgehandeld.
Gelukkig heb ik niet eerder gebruik hoeven maken van mijn doorlopende reisverzekering en was dan ook erg verrast hoe prettig het doen van de melding was en hoe snel deze afgehandeld werd.
Persoonlijk heb ik er geen moeite mee, om mijn Bankzaken via het Internet af te handelen. Voor mijn echtgenote daarentegen zou dit een moeizame klus betekenen, zij zou er veel meer bij gebaat zijn om dit soort bankzaken ook in de toekomst bij een filiaal van de Bank te kunnen regelen.
na 4 schades krijg ik een brief dat ik beter moet opletten met het melden van schades. sorry maar als er schade ontstaat dat doe je niet expres. dus ben ik zeer ontevreden over de afwerking van deze schade. ben al jaren klant bij ABN Amro en verwacht dan ook een excuus voor de brief die ik heb ontvangen over deze schade. wanneer ik geen afdoende antwoordt krijg over deze brief dan zeg ik direct alle verzekeringen op welke ik bij de bank heb lopen. in afwachting van Uw reactie groet ik,
Gewoon een goede bank om zakenmee te doen. Snel en gemakkelijk via de site alles te regelen.
Heel vlot zonder poespas is alles afgehandeld. Prima Service.
Je kan er beter geen gebruik van maken,maar met ziekte en zeer is het een goede oplossing. Ik hoop volgend jaar wel deze vakantie te maken.
Het invulformulier op internet is simpel. De gevraagde documenten ook. Binnen een aantal dagen is het uitgekeerd heerlijk
Hoewel de schade zeer vlot en zonder enig probleem is afgewikkeld had ik enige moeite de door u gestelde vragen te doorlopen. De vragen leken niet goed aan te sluiten bij mijn schademelding: schade aan gehuurde accomodatie. Wellicht een punt van aandacht
Binnen 2 weken had ik een gedeelte van mijn schade terug. Kon het thuis achter mijn computer regelen, heel fijn.
Zo snel de afhandeling van ABN-AMRO is kunnen nog veel maatschappijen aan tippen!! binnen 5 dgn. is de schade ook afgehandeld en staat het op je rekening.
Eenvoudig aangifte doen, goede uitleg van het uitgekeerde bedrag. Geen gezeur.
ik weet niet wat ik moet melden maar de afwikkeling is goed
Binnen 4 werkdagen kreeg ik bericht dat mijn ticket volledig werd vergoed.
Via internet alles opgegeven, direct betaald. Snel afgehandeld.
Duidelijk hoe het werkt online En zeer snelle afhandeling
Prima en snelle afhandeling van de schade. Wij zijn erg tevreden.
Schade aan fietsen na vliegtransport. Uitkering gebaseerd op lage dagwaarde die ligt onder de marktwaarde zonder toelichting op dagwaarde. Bedrag direct overgemaaakt binnen een paar dagen.
zeer tevreden over het gehele proces en een zeer goede afhandeling.
Ik heb deze zomer een beroep moeten doen op de ABN AMRO doorlopende reisverzekering met werelddekking Niet alleen de service was geweldig maar ook het samenspel met SOS International. Ik heb mijn ervaring gedeeld met vrienden en kennissen en ook zij vonden de geboden service, snelheid van schadeafhandeling en klantgerichtheid van een zeer hoog niveau. De brief die ik ontving over de afhandeling van de schade had ook een mooi persoonlijk tintje.
Zeer snel, zonder verdere vragen en opmerkingen is onze schade afgewikkeld
Op de eerste vakantiedag verdween mijn contactlens door het afvoerputje in de badkamer. Na een zoektocht door heel wat haren en smurrie van vorige gasten helaas geen succes gehad met het terugvinden van de lens. En die had ik juist vlak voor de vakantie nieuw! Omdat mijn man vorig jaar zijn bril had verloren en vergoed had gekregen, was ik bang dat het verlies van mijn contactlens niet geloofd zou worden. Gelukkig werd mijn verhaal gewoon aangenomen en stond het bedrag na een paar dagen al op mijn rekening. Helemaal Top!
Na een claim ingebracht via internet bankieren Snel uitgekeerd. Ik moet er wellicht bij melden dat ik in die meer dan 20 jaar dat ik deze verzekering heb, nog nooit eerder een beroep heb gedaan op de reisverzekering.
Schade is makkelijk online te melden. Binnen vijf werkdagen een reactie en tevens het uitgekeerde bedrag op mijn rekening. Super!
Snel en correct afgehandeld , geen moeilijk gedoe met insturen van nota's etc. Gewoon een kwestie van vertrouwen, mag ook wel na zoveel jaar trouwe klant te zijn. Vriendelijk te woord gestaan , ga zo door!
Snel afgehandeld en geld gestort gekregen..prima service
Slechte ervaring ik sluit een reis verz bij uw af als ik onbedoeld vertraagd ben of raak dat de verzekering mijn extra kosten dekt ik heb pech gehad dat mijn taxi chauffeur auto pech heeft gekregen kan niet van iemand die 10 euro perdag verdient gaan verwachten dat hij een ticket van 430 euro kan ophoesten volgende dag is mijn auto ruit ingeslagen dus pech stapelde zich wel op ook de kosten trouwens vreemd maar ik Overweeg ook niet meer verzekerd te zijn bij uw want rayanair zelf via hen verzekerd waren de kosten wel gedekt van d ticket hoef geen tel of andere extra kosten net zoals taxi retour enz maar mocht het mogelijk zijn alsnog de zaak te controleren om te kijken als alles alsnog terug betaald kan worden hoor ik het graag F Arab
Schade is naar volle tevredenheid en snel afgehandeld
Klasse dat schademelding zo snel wordt afgehandeld
annuleringskosten werden snel op mijn rekening gestort.
De schade is super snel afgehandeld! Boven verwachting snel.
Goede en snelle afhandeling, kreeg van mijn producten dagwaarde terug.
Afwikkeling van de schade zeer snel. Dagwaarde viel tegen.
Krijg 37,35 uitgekeerd van een artikel wat mij 249 euro gekost heeft ik weet dat je niet de nieuw waarde krijgt. Maar dit is wel heel weinig en heb niets een een begeleidende brief gehad. Weet ook niet of ik deze reis/annuleringsverzekering blijf houden.
Telefonist had onvoldoende kennis van zaken- geen enkele vraag kon hij beantwoorden toen ik vanuit het buitenland mijn schade melde. Hierdoor werd ik door verbonden naar een collega. Aan deze collega kon ik mijn vraag niet stellen, want midden in mijn zin werd ik weer terug doorverbonden naar de eerste persoon. Erg irritant. Na de schademelding zou ik teruggebeld worden, maar dat is niet gebeurd. Bij thuiskomst online schade claim ingediend; binnen no-time per e-mail reactie. Kortom online ging afhandeling erg snel en goed, maar telefonisch een teleurstelling.
Onlangs heb ik aanspraak gemaakt op mijn doorlopende reisverzekering. Het kostte veel tijd om de formulieren via internet in te vullen. De vraag hierboven, of het makkelijk was de schade te melden, is niet per se slecht, maar wel een gedoe.
Reisverzekering wordt slecht geregeld. Als je op vakantie naar het buitenland gaat en je wordt beroofd op straat dan ben je wel goed verzekerd, maar als je stage loopt en je wordt op straat beroofd in het buitenland ben je niet verzekerd?! Goede bezig!
goede service, aardige medewerkster, dacht met mij mee.
Claim indienen via online formulier was wat moeizaam omdat het formulier een aantal keer vastliep. Verder snelle en goede communicatie en afhandeling.
Mn zonnebril was in de vakantie kapot gegaan, nieuw kostte deze zonnebril 149 euro. het opgeven van de zonnebril ging goed en snel de afhandeling ook maar ik kreeg maar 26 euro uitgekeerd. Dat vond ik erg jammer want als je zonnebril van 149 euro stuk gaat en je krijgt 26 euro er voor dan word het lastig om een soortgelijke zonnebril te kunnen kopen.
Dik tevreden, snelle afhandeling! Soms is het even lastig het digitale formulier in te vullen omdat je niet weet of alle vragen van toepassing zijn. Maar zoals gezegd: erg tevreden over de (snelle) afhandeling!
snel afgehandeld, makkelijk via internet, geen gedoe met brieven schrijven
Tijdens de 4-daagse van Nijmegen werden er van mij kleding ontvreemd. nadat ik dit via Internet bij de politie bij de politie had gemeld heb ik dit doorgezet naar de reisverzekering van ABN-AMRO. de afhandeling hiervan is snel en correct afgehandeld. ik had dezelfde week de schadevergoeding op mijn rekening staan. ik ben tevreden over de snelle en correcte afhandeling.
een reis annuleren is nooit niet leuk om welke reden dan ook. een heel aardige mevrouw heeft samen met mij de formulieren ingevuld. een paar dagen later was alles al af gerond incl.de betaling. chapaeu
Bij een val van het caravan trapje raakte de fotocamera dusdanig beschadigd dat deze vervangen diende te worden. Wij hebben dit na onze vakantie online gemeld en binnen een week werd de schade-vergoeding al bijgeschreven op onze rekening.
helft van schade uitkeren.zonder overleg of email. nieuwe gekochte koffer etc. 2 dagen oud. gestolen
Gemakkelijk proces. Snelle afhandeling. Goede communcatie.
Via internet schade gemeld na paar dagen op mijn rekening
Tijdens de vakantie is de mobiele telefoon beschadigd. Eerst bij het kantoor in Tegelen navraag gedaan over de aanpak. Daar zeer goed geholpen. Daarna online de schade gemeld. Binnen 5 dagen was de schade afgehandeld. Keurig geregeld.
oline mijn schade geclaimd . het was duidelijk en is ook uitstekend en snel afgehandeld.
Schade online gemeld en de schade is volledig uitgekeerd. Goede afhandelingstijd!
Enkele dagen na mijn schademelding, stond de schadevergoeding al op mijn rekening.
Heb mijn schade online in gediend en heb antwoord gekregen dat het niet word vergoed dn dat ik een bepaalde pagina en hoofdstuk van de voorwaarde moet gaan lezen als ik wil weten waarom
Op vakantie is mijn telefooncase gestolen met telefoon, geld, rijbewijs en pinpas. Bij terugkomst heb ik meteen via internet de verzekering geregeld en 6 dagen later was de schade afgehandeld. Ik ben heel tevreden met het verloop van het proces en het is allemaal erg makkelijk en snel gegaan.
Snelle en correcte afhandeling van de annuleringsverzekering.
Vergoeding was zeer laag, na een jaar is de waarde volgens jullie al 40 procent gedaald van het product.
De aangifte via internetbankieren is eenvoudig. Correcte afhandeling. Het volledige schadebedrag is binnen een week uitbetaald.
Ik heb deze schade gemeld maar tot op heden nog geen enkele reactie hierop ontvangen dus weet niets
Online een schadeformulier invullen gaat heel gemakkelijk en snel. De afhandeling en de communicatie hierop volgend ging wederom erg snel. Ik had de snelheid en het gemak niet verwacht, vandaar dat het mijn verwachting overtreft en ik niet anders dan een 'uitstekend' ipv een 'goed' kan geven.
Ben zeer te spreken over de service van de ABN AMRO. Een verzoek is snel afgehandeld en met altijd een uitstekende oplossing
Binnen een week bericht dat vergoeding werd uitgekeerd.
erg tevreden maar om nu in een enquete de klant te verplichten om minimaal zoveel woorden te gebruiken vindt ik wat overdreven
Door fout NS vlucht om moeten boeken.. Dan neem ik aan dat mijn REISVERZEKERING dit terug probeert te vorderen van de NS. Niet dat ik het zelf moet doen! Waardeloos. Waar betaal ik dan voor?
schade/diefstal opgegeven via internet ; binnen 1 week contact met schadeafwikkeling. Blij met mondeling contact; beter dan schriftelijke afhandeling. Persoonlijk contact werkt voor ons beter.
Na melding van de schade is het door ABNAMRO vlot en goed afgehandeld
ik heb via internet een formulier ingevuld en heb echt supersnel het geld op mijn rekening gekregen.
digitaal 'schade' (verlies zoonnebril) gemeld. Op hele korte termijn afgewikkeld. was al een tijd geleden gebeurt. Leverde geen problemen op
Na schademelding (verlies armband) snelle uitkering gehad.
Prettige en behulpzame medewerkers. Er was iets niet goed gegaan, dit werd meteen goed opgelost na een telefoonische melding. Vind een aandachtspunt de schade melden vanuit het buitenland. Hier zijn jullie minder flexibel via de telefoon, kan meer in oplossingen dan in beperkingen worden gedacht.
dit was de 2e keer in jaren dat ik aanspraak wilde maken op de reisverzekering. Tevens de 2e keer dat dit verzoek werd afgewezen omdat het volgens de voorwaarden niet vergoed werd. Het indienen ging niet soepel, er was een vraag of de schade al was aangeboden ter reparatie. Deze had ik met nee beantwoord. Toch kon ik niet in het proces verder als ik het reparatiebedrag niet invulde. Ik kreeg een standaard mail ter afwijzing. Daarna kreeg ik een mail hoe het gesprek met de betreffende medewerker was gegaan. Een vreemde gang van zaken.
Tijdens vakantie zonnebril kapot gegaan. Dit opgegeven aan mijn ABNAMRO reisverzekering via de site. Snel bericht ontvangen en schade werd snel afgehandeld.
snelle correcte service, vlotte afhandeling. Erg tevreden over de afhandeling
Geen wachttijden via de telefoon, gewoon via het internet. lekker makkelijk.
Via internet komt de schade claim niet altijd goed door, deze keer gelukkig wel. Werd snel afgehandeld en uitgekeerd. Prima tevreden!
Bij een onverklaarbare vermissing uit de kofferbak van mijn auto, ( tijdens autorit naar vakantieland) van een cameratas met toebehoren met daarin ook een multifocale bril, heb ik middels een schadeformulier ABN AMRO reisverzekering, aangifte gedaan. Vervolgens werd na enkele dagen alles op een zeer correcte wijze afgehandeld!!
Misschien kunnen jullie iets uitgebreider berichten over de afhandeling.er staat in de brief dat je kunt lezen hoe de schade is afgehandeld, maar er staat alleen welk bedrag wordt uitgekeerd, dit geeft niet echt aan hoe schade is afgehandeld vind ik.
Vanaf mijn vakantiebestemming schade aangemeld. Binnen 5 dagen schade vergoed met een zeer redelijke aftrek gezien de leeftijd van mijn camera. Top!
Bij reizen in het buitenland mijn vest met daarin een fotocamera kwijt geraakt in een vliegtuig. Vrijwel gelijk melding van gemaakt, maar niet gevonden door de maatschappij.
Camera in het water gevallen tijdens vakantie, na de vakantie opgegeven via internet en 3 dagen later stond het bedrag al op mijn rekening.
Jammer genoeg is de schade niet helemaal uitgekeerd omdat de dagwaarde van het apparaat lager lag dan de reparatiekosten. Desalniettemin ben ik tevreden over de verzekering.
Snelle afhandeling, alleen jammer dat door het ontbreken van een aankoopbewijs de heeft van de schade wordt uitbetaald. vooral op een voorwerp wat niet intensief gebruikt wordt. 1 x per jaar
Op het kantoor in Naaldwijk werd ik er op geattendeerd dat je de schade ook on- line kon indienen.DAT GING SNEL!!
ik heb deze verzekering al erg lang. Ik word niet lastig gevallen door marketing activiteiten, het product heeft een goede prijs, en het is eenvoudig om een schade te melden.
Ik vind het bedrag dat ik terug gekregen heb, erg laag.. ik had meer verwacht..
Melding kon online. Keuze uit communicatiemiddel is top. Snelle update over de status.
het afhandelen van de schade gaat vlug en dat vind ik wel prettig.Er wordt ook snel uitbetaald wat uiteraart ook erg prettig is.Je wordt goed en vriendelijk behandeld.
Nette papierloze procedure. Wel een hoog eigen risico.
Ik (zelf werkzaam bij ABN AMRO) vond de procedure goed maar ik het kadere van klantvriendelijkheid moet er wel worden gewerkt aan een set Voorwaarden die voor de gemiddelde Nederlander te lezen is (begrijpelijke taal). Als jurist kon ik mijzelf er wel doorheen worstelen maar voor niet-specialisten is het niet te doorgronden.
Verzekering heeft de case binnen een week afgehandeld echt top.
I took out the Extended insurance, and once I filed a claim for my iPhone and other goods that were damaged. I was only compensated 90 euro for all damages, which is not enough to replace any of my damaged goods. I paid 1,000 euro for my iPhone 3 years ago and only received 40 euro, which is not enough. I will be seeking other insurance.
Probleem is zeer snel opgelost en afgehandeld. Wellicht wel goed om in een e-mail de klant nog even te wijzen op eventuele verplichtingen die voortvloeien uit de algemene voorwaarden. Ik ben ervan uitgegaan dat ik aankoopbon en bewijs van schade nog enige tijd moet bewaren (aangezien ik niets heb hoeven aanleveren), maar kan me voorstellen dat veel mensen dit niet automatisch doen.
Twee weken geleden heb ik een schade gemeld aan de body van mijn spiegelreflexcamera, waarbij ik een beroep heb gedaan op mijn reisverzekering (onderdeel bagage). Ik heb de schade via internet gemeld en ik kreeg binnen een week te horen dat de melding gehonoreerd werd. Inmiddels is het schadebedrag ook al overgemaakt op mijn rekening.
Makkelijk online in te vullen. Snel een reactie en betaling.
Mijn scherm was gebarsten op vakantie de reparatie was 250 euro
Telefoon was gestolen, snel via internet kunnen melden en binnen een week geld uitgekeerd gekregen, top!
Dit is iets wat ik steeds terug zie komen bij alle verzekeringen van ABN AMRO of de schade nu wel of niet wordt toegekend. De afwikkeling verloopt snel. De gesproken medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Het invullen van het formulier via internet is niet altijd gebruikersvriendelijk
Op mijn vakantie in Indonesië is mijn smartphone gevallen toen ik de trap van een tempel opliep. De telefoon was dusdanig kapot dat deze niet meer gemaakt kon worden. Gelukkig kon ik in mijn hotel via internetbankieren de schade melden en is deze volledig vergoed. Ik had niet alle juiste papieren op vakantie mee om het schadeformulier 100% nauwkeurig in te vullen maar dit maakte niks uit. Gelukkig heeft ABN zo'n service dat er niet eerst onnodig moeilijk wordt gedaan voordat ze de claim uitbetalen.
Gewoon goed,niks aan veranderen. Ben zeer tevreden, goede afhandeling
Aangifte eenvoudig via internet. Snelle afhandeling.
Hoewel het teleurstellend was, te vernemen dat vergoeding maar beperkt mogelijk was, zorgde de snelle afhandeling wel voor een tevreden gevoel.
Vakantie onderbroken door overlijden vader. Terugreis via SOS binnen 2 uur geregeld.
Terug gekomen van Vakantie uit Spanje hadden wij grote schade van onze koffers wij merkte dit op op Schiphol twee dagen later heb ik via internet het schade formulier in gevuld en een aantal dagen later via de email netjes bericht ontvangen dat de dagwaarde werd uitgekeerd op mijn rekening van ABN/AMRO
Het proces van online invullen neemt even wat tijd in beslag, maar daarna wordt alles vlot en goed afgehandeld.
Door het bankkantoor houten is het product goed uitgelegd. De voor en nadelen heb ik goed afgewogen met het bankkantoor
snelle afwikkeling van de ondervonden schade in het buitenland
Zonder veel poespas snel en goed afgehandeld. Keurige afhandeling.
Heb op 3 juli een schade (annulering vakantie) gemeld. Zou daar binnen 5 werkdagen iets over horen. Na 1 1/2 week maar eens gemaild waar antwoord bleef. Men kon het digitale formulier niet vinden. Later teruggebeld dat formulier toch gevonden was (kennelijk ICT storing geweest begin juli). Daarna is de melding razendsnel afgewikkeld.
Ik vond het zeer prettig de melding via internet te kunnen doen. Ook de afhandeling ging super snel! Wel vond ik de lettertype even lastig met mijn dyslexie. Een handige optie zou zijn dat je de lettertype zou kunnen vergroten/ veranderen/.
Minder tevreden over de schade opstal mijn glasdekking nog niet uitgekeerd. Collega telefonisch gemeld dat het direct wordt uitgekeerd. Tot op heden niets ontvangen. Wel al zelf betaald aan de glashandel.
Snel en makkelijk! Binnen 5 werkdagen hoor je hoe en wat.
makelijk online en snelle afhandeling van de schade
Ik kreeg sneller dan Verwacht bericht. Boven verwachting gereageerd.
Ik heb een claim ingediend naar aanleiding van autopech in het buitenland. De claim is zeer snel afgehandeld. De door mij gemaakte kosten zijn binnen de voorwaarden vergoed. Het bedrag was 4 werkdagen na indienen van mijn claim naar mijn rekening overgemaakt.
Voor de eerste keer onze vakantie moeten annuleren. En nu? Het contact met de verzekeraar ABNAMRO ging probleemloos via internet. Binnen een week werd de schade volledig vergoed!!
Ik ben goed geholpen, goede service en snelle afwikkeling. Ik ben hartstikke tevreden.
Snelle en goede afhandeling van de schade opgelopen tijdens de vakantie.
Wegens ernstige ziekte vliegreis moeten annuleren. Binnen 4 dagen was het bedrag van de vliegtickets op onze rekening gestort.
Na een slechte ervaring om mijn schade te melden via de telefoon en via het kantoor. Toch via internet gelukt en daardoor is het balletje van slechte service gaan rollen en ben ik door de juiste mensen geholpen. zie mijn beoordelingen (2x) die ik eerder heb ingevuld.
Na via internet onze ziektekosten te hebben opgegeven, deze werden niet vergoed door ziekenfonds, is de afhandeling snel en accuraat afgehandeld.
Mijn probleem duidelijk vermeld en correcht afgehandeld.
Snel een reactie, snel uitgekeerd, prima service!!
Mijn claim werd snel afgehandeld, en het gehel schadebedrag uitgekeerd
Na reactie van AAB heb ik telefonisch contact gehad en is er een 2-delige klacht ingediend. Er komt simpelweg geen reactie. Dit is al eens eerder voorgekomen over het activeren van een beleggingsdepot.
Ondanks dat het formulier er 3 keer uit klapte op internet, lukte het daarna vrij gemakkelijk mijn schade te melden. De afhandeling is vlot en keurig, binnen een week stond het geld op mijn rekening, zonder vragen of tegenbericht.
Zowel het contact als de uitkering verliep snel en correct
Verwachtingspatroon prima gemanaged door ABN. Ik weet welke stukken ik moet bewaren, wat de tijdslijnen zijn en heb op afgesproken tijd reactie gekregen. Ook hoe ik moet melden is helder weergegeven op site. Om de melding te doen was ik wel lang bezig en ik begreep niet altijd wat ik bij welke vraag moest vullen. Wellicht tip om te melden welke stukken je bij de hand moet hebben en hoe lang de melding ongeveer duurt (met stappen).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
na melding schade op een duidelijke wijze op het verloop van de schademelding gewezen en een zeer snelle afhandeling en uitbetaling van het schade bedrag.
volgens de polis voorwaarden wordt verlies of diefstal vergoed, helaas ben ik wat verloren op reis maar deze werd niet vergoed. omdat ik niet zorgvuldig genoeg ben geweest, aldus de medewerker.
Ik ben heel tevreden over de service van de reisverzekering, heb ook voor mijn oudste zoon een reisverzekering afgesloten en hem geadviseerd aan mijn vriend.
De snelle behandeling en afwikkeling van de gemelde schade via internet is mij heel goed bevallen.
Ik heb via mail al mijn waardering uitgesproken voor de perfecte afhandeling
Snelle reactie op schadeaangifte en uitkering. Website schadeformulier niet heel erg gemakkelijk in te vullen.
Nadat je op vakantie toch bent geconfronteerd met vervelende situaties, is het erg fijn dat je verzekeraar meedenkt en het snel afhandelt!
Snel gemakkelijk eenvoudig..............................
Compliment voor snelle en correcte afhandeling. Schade is (minus eigen risico uiteraard) binnen enkele dagen uitgekeerd.
Zowel de schade-aangifte als de uitkering verliep uitstekend.
zeer tevreden over hoe een schade te melden (via internet) / zeer tevreden over de terugmelding (dezelfde dag) / zeer tevreden over de schadeafhandeling (binnen drie dagen)
De schade werd heel vlug en correct afgehandeld....
Heel snel ons geld terug gekregen van de annuleringsverzekering.
Makkelijk online in te vullen en binnen 3 dagen geld
Verzekering betaald niet uit om dat ik geen overnachting had Ik ga hem opzeggen dagtripjes zijn toch niet verzekerd
Zeer tevreden. Zonder problemen alles vlot afgehandeld.
2 dagen na het invullen van het schade formulier werd er al positief gecommuniceerd. Daarbij waren de berekeningen duidelijk toegevoegd en is de scchade volledig uitgekeerd. Helemaal perferct!
Het online invullen van het schadeformulier was zeer gemakkelijk en ik ben zeer tevreden over de snelle afwikkeling
goede service en snel geregeld tot uitbetaling toe. makkelijk schade verhalen op internetpagina.
door contact met call center, geattendeerd op de mogelijkheid om via internet schade te melden .dezelfde avond daar even voor gaan zitten.doelgerichte vragen voeren door invulvelden . na invulling ,binnen gestelde termijn van 5 werkdagen afgehandeld. prettige ervaring,Dank.
Los van het feit of de schade gedekt is of niet, de beoordeling van de schade-oorzaak en de communicatie over de afwijzing waren onder de maat.
Onze vakantiereis moeten annuleren wegens overlijden ouder. Op maandag de annuleringsschade gemeld. Op donderdag bericht van wijze van schadeafwikkeling ontvangen en op vrijdag werd onze schade gerestitueerd op bankrekening. Nog nooit meegemaakt, hulde.
Super snel afgehandeld, dat ben ik zeer tevreden over.
Normale bril (1 jaar oud) op vakantie in Spanje door een onhandigheid beschadigd. Snelle afwerking van de schade.
Snelle afhandeling! De claim was ingediend en een aantal dagen later stond het geld al op de rekening, erg fijn dat dit zo snel kon worden afgehandeld.
Mijn beschrijving is kort, ben helemaal tevreden over de ABNAMRO
Sinds 1993 als gepensioneerd personeelslid VSB Bank reeds een doorl. reisverzekering. Gelukkig nog nooit iets behoeven te declareren. weekend weg en overnachten bij familie. Mijn echtgenote wordt in Alkmaar bestolen van haar portemonaie met daarin o.a. u20ac 450,--, bankpas, id kaart en nog wat andere zaken. Telefonische melding dat er niet vergoed wordt omdat het niet gedekt is. Na mijn protest wordt er coulance halve u20ac 59,50 vergoed zijnde koste ID kaart
De claim van de verloren (dure) zonnebril wordt op basis van zeer vage eigen - niet voor de verzekerde inzichtelijk - schade beoordelinglijstjes afgewezen. Schadebedrag was hoger dan aanschafbedrag,dat ziet de bank anders! Het begrip vervangingswaarde bij een zonnebril in nieuwstaat zie ik totaal anders. Typisch geval voor de Consumentenbond.
Na 3,5 jaar zuinig te zijn geweest op mijn iPhone ben ik hem verloren in het vliegtuig. Nieuwprijs was 630 euro, schadevergoeding: 35 euro. Ik begrijp dat een mobiele telefoon in waarde daalt maar hoe kan ik in vredesnaam een degelijk vervangend toestel kopen van 35 euro?
Schade via het online schadeformulier ingevuld. Makkelijk, snel te realiseren. Vervolgens binnen een week reactie met een uitsluitsel. De daaropvolgende acties zijn vervolgens ook op korte termijn in orde gemaakt. Kortom: erg tevreden over de afhandeling! Bedankt voor de goede service.
Heel goed en snelle afhandeling. Door ziekte hebben we doorlopende reisverzekering moeten stoppen voorlopig.
Verzekerings claim is snel en correct verwerkt. Na invullen van de situatie op de website kreeg ik binnen 2 dagen een reactie via de email.
Helaas door omstandigheden onze vakantie naar Italie moeten annuleren. Online gemeld bij Abn Amro 1 telefoontje voor nadere info en een dag later stond het aanbetaalde bedrag op onze rekening super allemaal.
Indienen van de schade via internetbankieren was zeer makkelijk. Verder is de schade snel opgepakt en uitgekeerd. Beter kan niet.
Nadat ik een aantal jaar niet meer op vakantie ben geweest heb ik voor een vakantie een kortlopende reisverzekering afgesloten bij ABN AMRO. Tijdens mijn vakantie was er ingebroken in ons huisje waarbij o.a. mijn anderhalf jaar oude iPhone 5 gestolen was. :: Maximale vergoeding smartphones Tot mijn verbazing kreeg ik daarvoor bij een nota bene uitgebreide (!) dekking maar €250,- terug. Bij de meeste producten krijg je een dagwaarde terug maar omdat een smartphone blijkbaar vaak wordt gestolen hebben zichzelf flink ingedekt door hier een maximale vergoeding op te zetten. Het behoeft verder geen uitleg dat je voor die maximale vergoeding geen fatsoenlijke smartphone kunt terugkrijgen. :: Ongeïnteresseerd personeel en foutieve uitkering Daarnaast kreeg ik in eerste instantie standaard dekking uitbetaald, pas na tweemaal telefonisch contact te hebben gezocht met de minst geïnteresseerde persoon aller tijden kwam ABN AMRO tot de conclusie dat er een fout was gemaakt en dat ik inderdaad uitgebreide dekking had afgesloten. Kortom, ik ben zeer ontevreden over deze afhandeling en ik zou niemand een ABN AMRO reisverzekering aanraden. Ik heb mijn lesje geleerd en zal er nooit meer op vertrouwen dat de bank waar ik al mijn hele leven klant ben het beste met mij voor heeft.
melding per internet prima. wel heel veel vragen. wellicht mogelijk om voor de reisverzekering en de annuleringsverzekering een apart (verschillend ) formulier te ontwikkelen
In deze situatie is de gelopen schade naar tevredenheid afgehandeld. Ik vond het alleen jammer dat je zakkenrollen alleen onder vermissing/gestolen bagage kwijt kon, gaf wat verwarring.
Zeer snelle en correcte afhandeling van schade tijdens weekend weg. Online gemeld en binnen een paar dagen uitgekeerd.
Goede en snelle afhandeling Makkelijk in te vullen, geen gedoe
zeer goed zeer goed uitstekend bedankt zeer goed zeer goed uitstekend bedankt zeer goed zeer goed uitstekend bedankt zeer goed zeer goed uitstekend bedankt zeer goed zeer goed uitstekend bedankt zeer goed zeer goed uitstekend bedankt zeer goed zeerzeer goed zeer goed uitstekend bedankt goed uitstekend bedankt zeer goed zeer goed uitstekend bedankt
Mijn schade werd snel en correct behandeld Schaderapport en foto behoefden niet te worden ingediend Vertrouwen geeft een goed gevoel
onze schade werd zeer snel en accuraat afgehandeld
gestolen jack gemeld. Werd direct vergoed onder aftrek van eigen risico van 113,00 ,waarvan ik iet wist dat ik dat had
Door ziekte hebben we helaas een beroep moeten doen op de annuleringsverzekering welke we hebben naast de doorlopende reisverzekering. Op zondagavond via internet het schadeformulier ingevuld. Op maandag al een bevestiging per email dat de schade werd uitgekeerd. Op dinsdag stond het schade bedrag reeds op onze bankrekening. Uitstekend geregeld. Ik ben blij deze verzekering te hebben
Binnen een week was de schade uitgekeerd en afgehandeld.
Alles via internet geregeld en binnen een aantal dagen stond het bedrag op mijn rekening.
Zoals boven reeds vermeld was de schadeaangifte zeer eenvoudig en de afhandeling was uiterst snel. Chapeau
Binnen een paar dagen was de schade afgewikkeld en had ik de uitkering op mijn bankrekening staan. Geweldig!!!
Na aanleiding van mijn bericht over mijn kapotte koffer en gestolen koord heb ik al heel snel de melding ontvangen dat mijn claim gegrond werd verklaard en dat ik het geld retour zou ontvangen. Het geld stond binnen enkele dagen op mijn rekening. Heel erg netjes!
Via internet een schade gemeld. Binnen 5 werkdagen zou ik antwoord krijgen , maar binnen 2 dagen was t al afgehandeld. Erg fijn!
Indien je een reis moet annuleren is dat meestal niet met een positieve reden. Door de gebruiksvriendelijke werkwijze van melden, de snelheid en klantvriendelijkheid van ABN AMRO wordt een hele zorg uit handen genomen en is het zeer positief.
Als ik dan toch wat ruimte krijg kan ik iets van mij ergernis wegschrijven: ik declareer eigenlijk nooit op mijn reisverzekering als ik schade leidt tijdens een reis. Enerzijds omdat ik het vergeet, anderzijds omdat ik het idee heb dat er altijd wel ergens een voorwaarde blijkt te zijn waardoor de schade niet gedekt is en ik dus een boel tijd voor niets kwijt ben. Dat idee wordt direct bevestigd als ik dan een keer een schade declareer en er idd direct een reden blijkt te zijn dat deze schade uitgesloten is omdat de reis werkgerelateerde. Dit irriteert me mateloos, maar zal vast zijn zoals het moet zijn binnen verzekeringsland.
Deze afhandeling is prima gegaan ,omdat ik geen bewijzen meer had ,is het vlot verlopen zonder vragen ,dank voor de bank van het vertrouwen
Mijn schade werd binnen een dag in behandeling genomen, ik kreeg ook meteen het schadebedrag te horen. Echter kreeg ik 4 dagen later de zelfde mail met een lager bedrag. Ik heb hierover gebeld en ben toen zeer netjes geholpen door ene Robbert.. die mijn probleem bovenverwachting goed heeft opgelost daarvoor mijn complimenten..
Schadebedrag werd nog zelfde dag uitgekeerd zonder slag of stoot
Mijn schade werd na een prettig telefoongesprek snel afgehandeld.
Buitengewoon teleurstellend. Na twee incidenten waarbij ik een beroep heb gedaan en beide keren ben afgewezen is het voor mij duidelijk dat ik alles weghaal bij de ABN AMRO. Mijn vermogen en mij verzekeringen. Daarnaast zal ik negatief advies geven over de ABN AMRO. En dat terwijl ik mijn hele leven klant ben bij jullie. De bank anno nu heeft bij mij een hele andere betekenis gekregen.
Tweede keer dat jullie verzekering weigerd uit te keren. Begin me sterk af te vragen wat het nut is. Ondertussen verhogen jullie wel elk half jaar de premie.
Telefonisch contact en afhandeling was echt super.
opgeven van de schade via de website was eenvoudig. daarna prima afhandeling van de schade: binnen een paar dagen uitsluitsel en duidelijke uitleg over de vergoeding.
Ik ben weer zeer tevreden over hoe de schade afhandeling is verlopen. Ik heb deze via internet gemeld en deze werd snel afgehandeld.
Formulier op internet gemakkelijk in te vullen. Na het invullen een zeer snelle reactie gekregen. Inmiddels is het na deze mail 6 dagen later maar nog geen bedrag op de rekening ontvangen. In de e-mail staat ook niet duidelijk aangegeven wanneer het bedrag zal worden uitgekeerd.
Ik ben tot nu toe positief over de diensten van de ABNAMRO.
Door ziekte van mijn vrouw kon de geboekte vakantie niet doorgaan. De hotels konden we kosteloos annuleren, maar het appartement helaas niet. Alles is na indienen schade heel erg goed en snel afgehandeld. Alles per mail gedaan.
Snelle reactie, duidelijke communicatie, snelle complete afhandeling
Accuraat, helder en snel. Het zou wel praktischer zijn als er een duidelijkere schade-melding-knop op de website komt.
prima snelle service, uitstekende afhandeling zonder problemen
Ik ben bijzonder te spreken over mijn ABN-AMRO verzekering. Bij het afsluiten werd ik geduldig en correct geïnformeerd. Het melden en afhandelen van mijn schade verliep eveneens op een vlotte en deskundige manier. Zeker een aanrader.
ik gaf telefonisch ( bijna ) alle gegevens door en moest dan vier dagen later de allerlaatste nog ontbrekende info doorgeven ( u20ac ? ) 'komt allemaal in orde'....Deed ik, maar kreeg toen als reactie : 'ik stuur U wel een formulier'...had m.i. meteen bij het eerste contact gekund....'k Heb uiteindelijk alles via website voor melding schade gedaan.... Slotconclusie: prima door U afgewikkeld !
Inzake de schadeafhandeling stoor ik mij aan een aantal zaken:
behandeling schade prima. Na afhandeling ontwing ik een brief dat de afhandeling ivm de drukte binnen 9 dagen wordt verwerkt. Deze brief is natuurlijk niet zinvol. Verder alles prima
De afwikkeling en reactie was snel maar zeer onpersoonlijk. Binnen één dag na melding kwam er een mail zonder verdere contactgegevens binnen zonder rekenkundige onderbouwing dat mijn schade op basis van dagwaarde beneden het eigen risico ligt. Bij een afschrijving in 15 jaren zou er wel een dagwaarde zijn die hoger ligt dan het eigen risico.
Niemand zit op schade en of verlies te wachten. Dit is mij de eerste keer overkomen. In het begin heb ik zelfs getwijfeld om het verlies/diefstal te melden, daar ik de aankoopbonnen niet meer had. Maar ik vond het super hoe ik geholpen ben en men niet moeilijk heeft gedaan over de bonnen. Ook de telefonische terugkoppeling cq het onderhoud was prima te noemen. Ik heb de afhandeling zeer positief ervaren.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de annuleringsverzekering, binnen 1 week was mijn schade uitgekeerd.
Professionele duidelijke site en snelle afhandeling
Het was eenvoudig om de schade te melden via de site, de vragen werden soms op een andere manier gesteld, waardoor er verwarring ontstaat over welke informatie nodig is
Doordat een vlucht geannuleerd werd voor mij door overboeking had ik enkele reserveringen op plaats van bestemming niet meer nodig. Helaas waren deze niet meer te annuleren. Heb van de reisverzekering alles vergoed gekregen.
Onze annulering werd door ABN AMRO keurig en erg snel verwerkt en uitgekeerd.
ik ben teleurgesteld over het lage uitkeringsbedrag. de bank kijkt naar d leeftijd van het artikel, maar voor mij ligt dat iets anders. het gaat om een kapotte koffer, die was nog erg goed, alleen brak het wiel er af. Nu krijg ik 9 euro, een nieuwe koffer van dit kaliber kost euro 189,-- Begrijpt u, dat ik teleurgesteld ben?
Het schadeformilier via internet is op sommige punten te summier om alle info te verstrekken. Afhandeling is snel, zorgvuldig,
Ik heb nu al een paar keer problemen met het gebit in Italie gehad. Daar goed behandeld en bij thuiskomst de claim ingediend en door u correct afgehandeld. Hiervoor mijn dank. Claims bij overige verzekeringen in mijn pakketpolis komen eigenlijk nooit voor, zoals ook niet met mijn autoverzekering
hallo in India was ik op weg van podidcherry naar Goa voor een cursus die ik geheel zelf heb betaald en op eigen initiatief wilde volgen, helaas werd ik beroofd van mijn tas met inhoud onderweg. Gelukkig zat er niet zoveel geld in mijn tas ongeveer $100 wel mijn pasjes telefoon en ipad. Omdat ik behoorlijk geschrokken was en in shok toestand ben ik niet meer naar Goa gegaan voor mijn cursus. De politie heeft me goed geholpen en ze zijn dagen bezich geweest met mijn zaak, helaas geen succes. Mijn vriendin in Pondicherry heeft me geholpen met geld eten en onderdak tot ik mijn bankpas had. Ik dacht dat ik verzekerd was voor diefstal ? nu kreeg ik te horen van jullie in mijn 1st verzoek dat ik op zaken reis ben ???? ben inmiddels 9 dagen aan het wachten op een nieuw antwoord van jullie. voel me in de steek gelaten door jullie en dit is erg pijnlijk na zoveel jaar vertrouwen te hebben in jullie, bank.
Call center uitleg onduidelijk. Toen naar bankkantoor gegaan. Onvriendelijk en niet behulpzaam personeel. Uiteindelijk na veel gedoe toch gelukt om via internet schade te melden. Zeer verrast door snelle reactie verzekering. Due afdeling is top!
16 april schadeformulier op internet ingevuld, zelfde dag bevestiging gekregen dat schade in behandeling was, 17 april per email de melding dat schade gedekt was en 21 april stond het bedrag op mijn rekening. Prima en vooral zeer snelle service.
snel en duidelijke afhandeling, zeer tevreden over
snelle en correcte afhandeling. En vriendelijke medewerkers. Had wel eerst contact gehad met een dame, die heel erg streng overkwam en moeilijk deed over mijn aangifte. Ik moest wachten op haar brief. Heb na dat gesprek online een aangifte gedaan. De medewerker die mij over mijn online aangifte was heel erg behulpzaam en vriendelijk.
De schade die wij hadden tijdens onze vakantie is door U binnen 1 dag keurig afgehandeld. Daarvoor onze vriendelijke dank. Mijn man en ik zullen U bij iedereen aanbevelen.
wij zijn zeer tevreden met alle handelingen die wij met ABN AMRO doen,zeker het kantoor in Bussum.
Erg tevreden over de afhandeling. Zeer snel en correct.
nooit eerder gebruik gemaakt van de verzekering, al jaren verzekering, zeer minimale vergoeding.
Contact gelopen via internet. Prima verzekering heeft naar tevredenheid uitgekeerd
Bij thuis komst , online schade formulier in gevuld . Volgende dag antwoord ,dag daar op geld op mijn rekening . Toppy
ben zeer goed door de klantenservice door verwezen en geholpen kan er een lang verhaal van maken maar ik kan er niets meer van maken dan dat wij zeer goed zijn behandeld en te woord gestaan.
Snelle service via internet! Snelle schadeafhandeling! Top! Aanrader!
Praktisch, professioneel en snelle afhandeling. Uitstekend!
Twee kleine schades, apart gemeld omdat een ervan een medische zaak betrof, werden per omgaande uitgekeerd.
Op dag 1 schade formulier ingevuld. op dag 2 melding dat er vergoed wordt, dag 3 geld op rekening. Kort en bondig.
Kreeg het bedrag binnen een paar dagen op mijn rekening.
na terugkomst uit rome de volgende dag de opgelopen schade via internet bij abn amro gemeld, dezelfde dag nog werd een gedeelte van het schade bedrag aan ons toegekend.
Via internet aangifte gedaan, binnen 10 minuten bevestiging van de mail. Daarna binnen enkele dagen bericht dat er niet werd uitgekeerd. En dat was ook terecht. Ik had zelf niet goed de voorwaarden gelezen
Via internet een schade gemeld. Na even zoeken was het gelukt om dit volledig online in te vullen. Snel een e-mail ontvangen ter bevestiging en het geld werd al een dag later gestort! Verbaasd over de snelle afhandeling en ben zeer tevreden met de volledige vergoeding.
Het formulier is inderdaad uitvoerig, maar wel heel duidelijk. De bevestiging van ontvangst was buitengewoon snel en de uitbetaling van de schade stond de volgende dag al op onze rekening. Als ik deze service zou moeten scoren, zou dat een 11 moeten zijn.
Negatief reisadvies van arts. Boekingen geannuleerd. Claim via internet ingediend. Acceptatie binnen een dag. Een dag later geld overgemaakt.
autopech via ANWB opgelost. Bij thuiskomst gedeclareerd bij de reisverz ABN. geen problemen. snel afgerond.
Schade melden kan op elk moment online. Erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Daarna kreeg ik heel snel bericht en is mijn schade heel snel vergoed. Ik ben erg tevreden, met name over de snelheid!
De bereikbaarheid, servicegerichtheid en vriendelijkheid van het call center is echt super. Daarna werd de schade erg vlot afgehandeld en binnen no time was het geld op mijn rekening bijgeschreven. Enig punt je van kritiek: het melden van schade via de website verliep tot 2 maal toe niet goed, waardoor ik 3x de benodigde informatie opnieuw heb moeten invoeren. Maar over het geheel bezien ben ik zeer tevreden!
Schade via internet aangemeld, dezelfde dag nog de bevestiging per mail ontvangen en een dag later stond het geld op mijn rekening. Echt een super snelle en goede afhandeling.
Na ingediende schade geen moeilijke vragen, maar direct het bedrag van de schade uitgekeerd. TOP
Geringe schade, gemakkelijk aangemeld via internet en een hele snelle afhandeling.
Het online schade melden was veel eenvoudiger dan ik had gedacht. Uitvoerige vragen, en hoewel het soms niet altijd makkelijk was om een van de gegeven opties te moeten kiezen - ieder geval is uniek - heeft het gewerkt, en kreeg ik ook snel antwoord over de afhandeling. Prima service dus.
de menu's waren duidelijk de vraagstelling en keuze mogelijkheden zijn goed
De reactie was goed. Echter heb ik nogmaals contact met ABN AMRO moeten zoeken omdat de inhoud van de reactie (middels e-mail) nogal te wensen overliet en hierdoor vragen ontstonden. Ook bleek er meer mogelijk dan in eerste instantie werd voorgedaan. Dit vind ik slecht, want dan zouden mensen die zich bij een besluit neerleggen gedupeerd worden ten opzichte van mensen die wel doorvragen en meer informatie willen.
na melding van de schade, kreeg ik per omgaande een ontvangstbevestiging en onmiddellijk daarna eveneens een positief bericht aangaande de schade uitkering. Diezelfde dag nog stond het hiermee gemoeide bedrag op mijn rekening.Heb dit zelden meegemaakt. Ik ervaar deze service dus als zeer positief!
Ik heb mijn melding gedaan op vrijdag, zaterdag is de claim toegezegd en maandag had ik het geld op mijn rekening. Uitstekend.
Schade is via internet gemeld. De ontvangst werd per omgaande bevestigd. Reeds de volgende dag kregen wij een email dat de schade werd uitgekeerd.
A lot of help in filling up the form (dutch) from the personel at Schiphol
Over het algemeen wordt bij verzekeren alleen aandacht gegeven aan de premie, maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om of er uitbetaald wordt bij schade. Heb meerdere verzekeringen lopen bij ABN AMRO. Mijn ervaring door de jaren heen, is dat bij ABN AMRO ik er zeker van kan zijn dat mijn zaak efficiënt, snel en vanuit een positieve grondhouding wordt behandeld. Andere afdelingen binnen de ABN AMRO kunnen veel leren van deze benadering van klanten. Top.
Wij zijn uitstekend en snel benaderd! Binnen 2 dagen was het afgehandeld! Nette mevrouw aan de telefoon.
Ik was zeer tevreden over de super snelle service van de rabobank. Binnen 3 dagen had ik het geld al op mijn rekening staan en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces dmv email contact.
Snelle afhandeling via internet. Daarna snel telefonisch contact (zoals gewenst) en directe uitkering na overeenstemming. Prima service, geheel conform mijn verwachting..
Schadeformulier ingevuld en verstuurd. Kreeg direct ontvangstbevestiging. Volgende dag hele schadebedrag op mijn bankrekening !
Supersnelle service en correcte afhandeling. Binnen een week was alles rond. Vervangingswaarde is overigens veel hoger dan afschrijvingswaarde, waardoor de uitbetaling slechts een kleine tegemoetkoming is.
Na het indienen van de klacht via internet, kreeg ik de volgende dag al bericht. Goede service!
Goed en duidelijk ben tevreden en blijf verzekeren via abnamro
afhandeling schade en ontvangst uitkeringf na schade aan bagage binnen 3 dagen. Is priam geregeld
De schade was bijzonder snel afgewikkeld, binnen 1 week incl. de uitbetaling. Het ging niet om een groot bedrag maar toch, super snel.
Schadeclaim werd snel behandeld; het toegekende bedrag vond ik wel aan de lage kant maar het werd snel overgemaakt.
nadat ik de melding van schade heb gedaan heb ik binnen een week de schadevergoeding binnen gekregen. enige min punt was dat het bedrag op mijn internet spaarrekening in overgemaakt ipv mijn betaal rekening.
Hoewel de telefonische melding vanuit India een lange wachttijd kende, zijn de kosten in verband met 19 uur vertraging van de vlucht snel en probleemloos vergoed.
Goede telefonische informatie, snelle afhandeling.
Geen enkel probleem ervaren. Alles is goed verwerkt en afgehandeld.
Snel beoordeeld, snel uitgekeerd en dossier snel afgesloten. Eenvoudig via Internet.
Schade wordt netjes en op tijd afgehandeld. Verder is online melden redelijk makkelijk alleen jammer dat per melding niet meerdere posten opgegeven kunnen worden.
Zo geregeld als de aansprakelijkheid nou ook zo zou werken....
Mijn zonnebril is beschadigd tijdens mijn vakantie en dit kan niet gerepareerd worden. Dit is een dure zonnebril waarvan de dagwaarde door jullie is bepaald op 25% van de aankoopwaarde. Nu snap ik dat iets in waarde daalt, maar op iets waarvan ik op marktplaats kan vinden dat het 2e hands nog 50% van de nieuwprijs heeft daar vraag ik me toch vanaf hoe jullie bij de dagwaarde komen. Deze onduidelijkhed is iets wat ik niet had verwacht bij het aangaan van de verzekering.
Door ziekte moesten we een geboekte reis annuleren. Behalve dat dit heel naar was moest ook nog restitutie komen van het betaalde bedrag. Ik heb de schade via internet ingediend en u heeft e.e.a. voortreffelijk en zeer vlot afgehandeld. Ik ben hier zeer tevreden over. Nogmaals dank.
Ik was niet gedekt voor de schade en toch kwam de bank mij tegemoet! Super service al zeg ik het zelf!
Helemaal goed. Verzekering op kantoor afgesloten, waardoor alles in één keer geregeld was. Schade via internet gemeld (veel vragen, maar wel relevant), en de dag erna kreeg ik al een e-mail dat alles vergoed werd. Weer een dag later stond het geld op mijn rekening.
Na het opgeven van de schade heb ik binnen een dag een reactie ontvangen over de afhandeling ervan. Op de uitkering wacht ik inmiddels al enkele weken.
Invullen schade formulier op internet is een fluitje van een cent. Daarna snelle afhandeling. Prima!!
Ik ben tevreden over de manier waarop een en ander is afgehandeld. M.n. de snelheid en berichtgeving
Ben op een respectvolle wijze behandeld. Schade was evident en is dan ook direct juist en snel afgehandeld
gelijk na de vakantie mijn schade gemeld, en deze was dezelfde week nog afgehandeld. Super snelle service waardoor onze tablet ook weer spoedig gebruikt kan worden.
Onderuitgeskiet in Oostenrijk. Bril onherstelbaar stuk. Na indiening schadeclaim binnen 3 (!) dagen uitkering op mijn rekening! Zo moet het!
Had mijn bril in de zee laten vallen tijdens mijn vakantie. Via de website dit doorgegeven. De andere dag (op zaterdag) al reactie en enkele dagen later was alles keurig afgehandeld!
Heb al lang een doorlopende reisverzekering bij de ABNAMRO, maar daar nog nooit gebruik van hoeven te maken. De eerste keer was enkele weken geleden. Binnen een week was de schade afgehandeld.
Wij waren zeer tevreden of de snelle en correcte afwikkeling van de annulering van onze vakantie. Omdat wij van de annuleringsverzekering gebruik moesten maken door ziekte, waren we erg blij dat dit voor ons verder geen problemen gaf. (die hebben we al genoeg)
Ik ben zeer tevreden over hoe abn-amro mijn schade claim heeft afgehandeld. Ik heb op internet het formulier ingevuld en dit was ook gemakkelijk.
Mijn tweede claim op deze verzekering in drie jaar. Wederom een vlotte uitbetaling en service naar behoren!
Was zeer snel geregeld en ook het schadebedrag stond binnen enkele dagen op de rekening
Na het indienen van de claim werd ik 3 dagen later gebeld door een medewerker met de mededeling dat hij bedragen miste. Na het doorgeven van de bedragen werd de claim meteen afgehandeld.
Ik moest aangeven of mijn reis ook zakelijk was en heb daar ja ingevuld, als ik een maand naar thailand ga koop ik inderdaad altijd wel iets in om in europa door te verkopen, maar deze reis was natuurlijk gewoon een vakantie en nu is mijn reis als zakelijk bestempeld en wordt mijn schade niet uitgekeerd? Ik heb alleen in vier weken tijd een aantal ingelijste vlinders gekocht die ik ook in mijn galerie ga verkopen, voor de rest echt vakantie gevierd. Misschien kan de abn mijn schade nog een keer beoordelen, iedereen gebruikt zijn laptop zowel zakelijk als prive (scherm gebroken mijn bagage) en daarom hoeft de claim niet meteen op de zakelijke stapel/niet uitkeren.
Op vakantie ben ik mijn e-reader verloren. Deze heb ik vervolgens opgegeven bij mijn reisverzekering. Van de 150 euro, krijg ik 20 euro terug. Dit vind ik echt heel erg weinig. Ik heb nog nooit eerder iets ingediend bij hen en betaal in verhouding een forse premie. Daarnaast heb ik 3 weken geleden een 'noreplay'mail ontvangem waarin stond vermeld dat de 20 euro op mijn rekening zou worden gestort, maar helemaal niets over wanneer dan. Onduidelijke informatieverstrekking dus. Ik heb spijt van deze reisverzekering, maar moet het jaar nog even volmaken voordat ik rr vanaf ben.
Ook al is de schade niet uitgekeerd vond ik de afhandeling snel en correct. Er was onduidelijkheid bij mij over waar ik voor verzekerd was het bleek alleen een doorlopende reisverzekering te zijn en geen annuleringsverzekering . Minpunt is wel dat er niet gelijk in het zelfde gesprek een mogelijkheid werd geboden ,desnoods doormiddel van een telefoonnummer om dit als nog te regelen .
Mn vlucht was wegens weeromstandigheden geannuleerd. De schadeafhandeling is heel snel verlopen. Zeer tevreden!
Mijn ipad was kapot gegaan tijdens de vakantie. Direct bij terugkomst in Nederland heb ik een melding gemaakt hiervan via internet. Nog dezelfde middag kreeg ik een antwoord van een medewerkwerker van de verzekeringen dan de schade geaccepteerd was en dat het geld overgemaakt zou worden. De volgende ochtend stond het op mijn rekening. Hier kunnen andere verzekeraars nog iets van leren.
schandalig lage uitkering voor een smart telefoon van +- 4 jaar oud. keer dan liever niks uit.
Zeer adequaat en uitstekende sevice mbt mijn opgelopen schade van de wintersport( ski's gestolen)
Snel en correct te woord gestaan via 0900 numner. Na doorverwijzing naar internetsite was de schadeclaim gemakkelijk in te dienen.
Via de website was de schade aangemeld. Het was even uitzoeken hoe ik een schade aan derden of gehuurd materiaal op vakantie moest invoeren bij onnodige kosten op vakantie. Verder helder en snelle afhandeling.
Ik ben verbaasd dat er zo snel is gehandeld en de aangifte nu als is afgehandeld. Prima, zeer tevreden.
Zeer snelle service, erg blij mee. Makkelijk ia internet
Een paar uur na het online invullen van het schadeformulier werd ik gebeld door een medewerker die nog een paar dingen zeker wilde weten. Na een plezierig telefoon gesprek werd het bedrag snel uitgekeerd. Erg tevreden.
Zeer snelle en volledige uitbetaling, gebruiksvriendelijke manier van schademelden
schade gemeld via Internet en de volgende dag tel contact opgenomen door medewerker en schade doorgesproken. Volgende dag schadebedrag uitgekeerd.
Opgave van vermiste bril tijdens reis van echtgenote Telefonist was eerst van mening dat verzekering op mijn naam stond. Na discussie bleek verzekering toch op naam van mijn echtgenote. Omdat het een eendaagse reis betrof bleek er geen dekking.
Erg gemakkelijk, dat online schademelden. Geen ingewikkelde formulieren meer.
Door een plotselinge verdikking en veel pijn aan mijn voet kon ik (we) niet op wintersport. We zijn resp. 70 en 73 jaar oud maar we langlaufen nog altijd ieder jaar 2 weken in Oostenrijk. De 2e week komen dan ook de kinderen en kleinkinderen. Heerlijk. Dat was dus een behoorlijke teleurstelling. De hotels op de heen en terugreis voor een overnachting konden we zonder kosten annuleren. Toen ook maar de bank gebeld met het sombere verhaal. Geen punt, als u op internet de schademelding invuld zullen we kijken wat we er aan kunnen doen. Zo gezegd enz. Het vinden van het formulier ging perfect door de hulp van de mevrouw aan de andere kant van de lijn. Het invullen later ging wat moeilijker omdat de vragen niet zo duidelijk waren, maar ook dat is verder wel gelukt. Tot mijn verrassing had ik binnen een week de bevestiging dat ik 100% zou worden uitgekeerd. Nou fantastisch toch.
Ik ben niet alleen maar tevreden over de afhandeling , maar stomverbaasd dat de afhandeling zo snel is gegaan (24 uur)
Snelle behandeling en vrijwel per omgaande uitbetaling. Klasse.
nadat ik eenmaal begrepen had dat ik de schadeclaim via internet kon indienen, is het hele proces vlot verlopen. Heb overigens geconstateerd dat ABNAMRO niet scheutig is met het onderhouden van kontakt - laatse kontakt dateerde van 2010
Goed geholpen door employee. Schadeuitkering laag.
Wacht nog op verdere afhandeling. Had in melding ca.aanschafprijs en aankoopdatum aangegeven (ik was nog in spanje en was een schatting), echter er werd meteen zowat daags erna een uitkering gedaan. Heel erg snel dus. Heb inmiddels een kopie aanschafnota gestuurd en wacht nog op verdere afhandeling.
Het melden van de diefstal van mijn skistokken en het uitkeren van (een gedeelte van) het schadebedrag was zo gepiept.
Dit was de 1e keer, dat ik gebruik maakte van een ziekte declaratie via de bank, omdat de zorgverzekering niet uitbetaalde. Ik had slechts een korte uitleg gegeven ervan uitgaande dat er nog een hele procedure ging volgen. Binnen no time echter werd me netjes meegedeeld, dat mijn kosten volledig werden vergoed en stond het per omgaande op mijn rekening. Helemaal TOP!!
Het is fijn om te merken dat de reclame van ABN AMRO Verzekeringen geen fabel is: binnen 24 uur na mijn schademelding heb ik uitsluitsel en ontvang ik een reële schadevergoeding. Klasse!
Ben al jaren verzekerd, heb nog nooit een claim ingediend en was teleurgesteld over de vergoeding.
Goed product, schademelding eenvoudig in te dienen.
Het is makkelijk om nooit meer voor de vakantie een verzekering af te sluiten en ook het declareren via internet gaat super gemakkelijk en snel!
Het was niet de Doorlopende Reisverzekering, maar de buitenhuisdekking op mijn inboedel waar ik deze schade op gemeld heb. Ben tevreden over afhandeling, omdat er snel werd uitgekeerd. Wel werd het in een zeer beknopt mailtje gemeld. Ook hoorde ik dat de voorwaarden gaan veranderen en dat er een eigen risico komt voor je mobiele telefoon. Hier was ik natuurlijk minder blij mee.
De afhandeling van mijn schade is uitstekend verlopen. Wat ik vooral ervaren heb is vertrouwen. Dat ben ik in de huidige wantrouw-maatschappij niet gewend. En dat vertrouwen, dat zich manifesteert in een snelle afhandeling, geen verdere vragen, geen opvraging van bewijsstukken, doet iets met mij. Dat wekt vertrouwen en zorgt voor loyaliteit. Wat ik spijtig vond is dat ik niet geïnformeerd ben over de afhandeling. Ik heb geen reactie binnen de aangekondigde 5 werkdagen mogen ontvangen en ben er vervolgens zelf achteraan gegaan. Zulk goed nieuws had ik graag vernomen. Wel was het geld al overgemaakt, dat zag ik pas later. En dat was een grote en aangename verrassing.
Accurate en snelle service met directe uitkering schadebedrag.
Via internet is alles goed te regelen . En snelle afhandeling.
na bezoek aan het kantoor Papendrecht alles via de mail ingevuld met goed resultaat
Erg tevreden over de zeer snelle afhandeling van mijn schade.
Binnen 48 uur was mijn claim ontvangen en beoordeeld.
Zeer klantvriendelijke, makkelijk toegankelijke schademelding via internet. Adekwaat en snelle reactie en afwikkeling. Absoluut aan te bevelen.
Snelle en correcte afhandeling zonder bureaucratisch gedoe.
Zeer snel en correcte afhandeling! Heel tevreden en dus aan te raden!
makkelijk online aangeven en snel afgehandeld. absoluut aan te raden.
Heel goed en snel servies.makkelijk was het om via internet in te melden.
Snel duidelijkheid. Jammer dat het bedrag niet vergoed werd, maar duidelijke uitleg hierover.
ABNAMRO weet zijn jare lange trouwe en betrouwbare klanten op waarde te schatten waardoor de service hoog in het vaandel blijft.
Nog nooit eerder dat iets van mij gestolen werd en dan gebeurt het in het buitenland! Terug in Nederland heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van mijn reisverzekering. Binnen 2 uur een antwoord en binnen een week was het bedrag vergoed. En vandaag heb ik dankzij ABN weer mijn horloge om. Deze heb ik gelijk na het ontvangen van het bedrag via internet gekocht en ben zeer tevreden!
Nog snel een reisverzekering geregeld voordat ik op vakantie ging, zo gepiept. Schademelden bij vermissing/ diefstal was een fluitje van een cent en twee dagen later stond het bedrag al op mijn rekening. Te makkelijk! Superfijn om te zien dat het ook zo kan.
Geen poespas, uitbetalen met de restrictie dat (zeer terecht) de bewijsstukken moeten worden bewaard.
Snel en correct is de melding en uitkering uitgevoerd.
Ik heb via internet bankieren mijn schade gemeld en binnen 5 werkdagen was de schade uitbetaald en stond het bedrag op mijn rekening.
Het werd niet vergoed, als uitleg werden de voorwaarden meegestuurd. Maar daar kon ik niets over in vinden. Heel onduidelijk en klantonvriendelijk dus
Mijn denkbeeldige pet af voor jullie! wat een snelle en accurate service. Had lang gewacht met indienen omdat ik er tegen op zag, dat was niet nodig geweest, een dikke pluim!!!!
Very pleased in the speedy way the claim was handled.
Schade opgelopen in het buitenland, een formulier ingevuld met alle gegevens van de betrokkenen en voordat ik het wist was alles geregeld. Super!
nijn ervaring is goed ,met mijn reisverzekering,en ik blijf ook verzekert wand een reis verzekering heb je zeker nodig.
Prima geregeld en vlot.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wij hebben misschien al 15 jaar een doorlopende reisverzekering van ABNAMRO en volgens mij nog nooit schade gehad/geclaimd. Maar het gemak waarmee mijn schade is behandeld en uitbetaald stemt mij niet vrolijk. Ik had op z'n minst meer vragen verwacht mbt bewijzen, facturen, redelijkheid en billijkheid. Niets van dat. Ik heb vaker verhalen gehoord van lui die elke vakantie iets vernielen of kwijt zijn. Maar zonder obstructies wordt het ook wel heel gemakkelijk gemaakt.
Ben al meer dan 40 jaren! bij de bank verzekerd; heb gelukkig niet vaak en veel hoeven claimen en dus weinig ervaring op dit gebied, echter onder de indruk van de snelle afwikkeling!
Door een voetblessure kon mijn weekendje Parijs niet meer doorgaan. Helaas waren de treintckets niet meer te annuleren. Dit heb ik gemeld bij mijn reisverzekering van ABN AMRO en binnen een paar dagen was het bedrag al overgemaakt. Ook een brief met een bevestiging van de afhandeling lag heel snel in de brievenbus. Perfecte service!
Goede service en snelle afhandeling, zelfs gedurende de kerst periode.
ik heb een doorlopende reisverzekering en heb onlangs een lange vakantie gehad in Zuid-Oost Azië. In een toevallig contact met het callcentre kwam deze reis aan de orde en hoorde ik dat de standaardverzekering maar beperkt uitkeert bij schade. Toen hoorde ik dat ik kon bijverzekeren. Dat heb ik gedaan. Is wel erg duur!
Naar mijn mening heb ik veel te weinig uitgekeerd gekregen.
Ik kwam helaas na mijn wintersport terug zonder zonnebril welke mij u20ac175 heeft gekost. Ik kreeg hier maar u20ac61,25 van terug zonder verklaring waarom ik maar zo weinig terug kreeg.
Duidelijk formulier online ingevuld en vervolgens geen omkijken meer gehad. Alles netjes vergoed zonder verdere rompslomp.
Een zeer makkelijke en snelle afhandeling van mijn geleden schade tijdens mijn reis
De gemelde schade werd erg snel behandeld, en ook snel uitgekeerd
na 5 dagen geen reactie van abn wel wel de bevestiging ontvangen,gebeld sorry wij kunnen uw claim niet vinden ? wilt u deze opnieuw indienen gedaan dezelfde dag een reactie dat de claim uitgekeerd werd de volgende dag stond het op de rekening beter kan niet als dat bij de eerste indiening en de claim niet verdwenen was dan was de beoordeling UITSTEKEND.(totaal beoordeling)
het online melden van een schade vergt veel invullen van series vragen;
Ik vind de aftrek die toegepast wordt wel erg fors. Bovendien is niet duidelijk welke percentages hiervoor gelden. Dat zou een en ander voor eenieder wel transparanter maken. Een koffer die twee jaar geleden 215 euro heeft gekost daar nu 95 euro voor vergoed krijgen is wel eg mager.
Zo snel de afwikkeling was, zo tegenvallend was de hoogte van de uitkering. Camera van 4 jaar oud van 139,= naar 19,= is wel erg weinig. Nog getracht in de polisvoorwaarden te kijken naar de regels aftrek nieuw voor oud maar niet meer kunnen vinden dan aftrek vanaf 6 maanden oud.
zondag invullen, maandag telefonisch contact, dinsdag bedrag uitgekeerd op mijn bankrekening. Meedenkend, ivm niet opgegeven schade, toch bij de schade inbegrepen.
De schadeclaim was binnen één week afgehandeld en ik werd persoonlijk telefonisch vooraf op de hoogte gebracht. Uitstekende service!
Ik heb nu een tweetal keren een schade ingediend. 1x een camera / video camera die niet meer in het koffer zat na onze vliegreis van Las Vegas naar Dusseldorf.
schade gemeld s-morgens en binnen no time uitgekeerd
Tijdens vakantie is mijn camera beschadigd doordat er water in gekomen is, ondanks de leeftijd van mijn camera kreeg ik nog een net bedrag terug.
Voordat ik het wist stond het geld op mn ABN-Amro rekening. Snelle afhandeling dus.
Snelle afwikkeling en snelle service................
Bagageschade online ingediend.Dag later afhandeling. 3 dagen later schadebedrag op de rekening.
Ik vond het erg lastig te vinden of ik wel of geen annuleringsverzekering heb en wat er allemaal verzekerd is in de reisverzekering.
werd direct via mail beantwoord en schade is na 2 dagen afgewerkt
De aanmelding heeft mijn zoon gedaan. Hij is handiger met de computer. Ik was verrast door de snelle afhandeling.
Het is heel voortvarend afgehandeld, dat was erg prettig. Ik ben zeer tevreden.
Ben niet tevreden over de informatie die heeft geleid tot een gedeeltelijke uitkering. Ik had een schade van u20ac 140,-- en krijg een dag later een bedrag u20ac50,-- euro vergoed. Er werd geen toelichting gegeven hoe men tot dit bedrag is gekomen en ik zal de voorwaarden moeten gaan nalezen waarom niet de totale schade is uitgekeerd. Met een kleine toelichting was mij dat werk bespaard gebleven.
- na mijn eerste schademelding is deze verloren geraakt bij ABN, deze moest ik zelf weer overnieuw indienen - ik heb enkele keren overdag gebeld en werd (te) lang in de wachtrij geplaatst - als ik 's avonds belde bleek ik niet met de verzekeringsmensen te kunnen spreken
Helaas heb ik ook eerder gebruik moeten maken van de verzekering. Maar het fijne is dat als je er gebruik van moet maken dat het zonder vertraging wordt afgehandeld. Binnen 2 dagen het volledige bedrag op mijn rekening. Heel erg fijn!
Na telefonisch overleg heb ik de claim via internet ingediend, Binnen een paar dagen de bevestiging ontvangen over de al telefonisch toegezegde vergoeding, en vervolgens is deze op mijn rekening bijgeschreven. Hoefde er verder niet naar om te kijken.
Hoewel niet het gehele schadebedrag is uitgekeerd was de uitleg goed en het gesprek vriendelijk. Ben ook blij dat men bij ABN AMRO kritisch is op de aanmelding.
Ondanks het feit, dat ik op het moment van de schademelding nog geen extra bewijs had van de huisarts over de oorzaak van het feit dat wij onze reis niet konden uitvoeren, en er dus afgegaan moest worden op onze eigen redegeving, werd de afwikkeling van de schade binnen de 5 aangekondigde werkdagen op een positieve wijze afgehandeld. Hulde.
Door overlijden van mijn echtgenote moest ik onze reis van februari 2014 annuleren. Zowel aanmelding als afhandeling gingen super snel en zonder enig voorbehoud. Prima!
Mijn ervaring met de aanvraag en afhandeling van schademeldingen bij de reis- en annuleringsverzekering is goed.
claim werd binnen 1 dag afgewezen op basis van onduidelijke voorwaarden. Als de voorwaarden zouden zeggen ook een deels zakelijk/prive reis wordt niet vergoed dan lijkt me dat ok. Maar nu staat er zakelijk niet vergoed. En dus zou je verwachten een deel prive reis wel vergoed te krijgen.
Schade prima afgehandeld, niks te klagen. Snel en correct.
Ik begeleid af en toe groepsreizen, hetgeen ik op zo goed als vrijwillige basis doe. Overnachtingen en vervoer en een deel van de maaltijden worden vergoed, de rest is voor eigen rekening. Bij een van deze reizen was mijn koffer niet aangekomen. Hierover heb ik nog gebeld met de reisverzekering en mij werd aangegeven dat ik vervangende spullen kon aanschaffen. Tot mijn grote verbazing werd mijn claim geweigerd omdat het een zakenreis zou zijn. Dit is voor mij een hele dure trip geworden zodoende. En voor mij een reden om (als zeer trouwe klant) weg te gaan bij ABN AMRO. Mede doordat ik schofterig werd behandeld toen ik mijn verhaal hierover wilde doen. Dat verwacht je niet.
kledingstukken beschreven met het kostenplaatje. Een paar dagen later de mededeling dat de verzekering de geleden schade uit keert.
1. Volgens mij werd er na de schademelding via internet aangegeven dat er reactie zou komen per email. De reactie kwam per post.
Over het algemeen genomen ben ik bijzonder content met de reisverzekering van ABN AMRO. Goede service, makkelijk af te sluiten en tegen een prima prijs.
Op zaterdagmorgen de reisschade gemeld (bril verloren) en op zaterdag namiddag bericht welk bedrag zou worden uitgekeerd, dit stond op maandag op mijn rekening.
Verloren/ontvreemd artikel doorgegeven, ik was ellen niet op de hoogte van een eigen risico
Zeer snelle afhandeling na het online melden van schade!
De schade was online binnen 10min geregeld. Het was niet nodig om documenten mee te sturen. De volgende dag al een bevestiging en twee dagen later een definitief oordeel. Heel snel en kordaat!
Zeer vlotte afhandeling, ik wist niet dat dit in de verzekeringswereld mogelijk was. Top.
Maandagavond via internet de schade gemeld, dinsdag een melding dat de schade werd uitgekeerd en woensdag al op mijn rekening! Bedankt voor de goede service!
Makkelijk in te vullen schade formulier, snelle afhandeling en snelle uitbetaling. Wij zijn super tevreden!
De aangifte via internet was goed en snel. Kwalijk dat de schade niet uitgekeerd is op mijn rekening maar die van iemand anders. Na zelf na bellen, zelf moeten oplossen met die persoon ( was familie).
Via reisverzekering een schade ingediend welke direct werd gehonoreerd. Het bedrag werd binnen twee dagen reeds uitgekeerd.
Weliswaar is mij een schade uitkering toegezegd maar tot op heden heb ik niets mogen ontvangen. En dat is inmiddels alweer geruime tijd geleden...
Ik heb mijn schade gemeld via internet, twee dagen later stond het geld op mijn rekening! Super service.
2 schademeldingen gedaan. Voor 1 melding heb ik meer dan een week geleden een mail van jullie gehad met een genoemd bedrag/dagwaarde dat ik terugkrijg. Maar bedrag niet ontvangen. Voor de andere melding heb ik juist geen communicatie/mail gehad, maar wel een klein deel van de schade op mijn rekening gestort gekregen.
door een staking konden we pas een dag later vertrekken. Omdat de vliegmaatschappij weigerde de extra nacht te vergoeden heeft dat de doorlopende reisverzekering overgenomen. Dank hiervoor.
Zeer snel afgehandeld. Via internet bankieren was alles makkelijk in te vullen.
Binnen vijf werkdagen is de schade afgehandeld en heb ik de gehele schade uitbetaald gekregen na het invullen van het formulier op internet.
Schade gemeld via Internet; zelfde middag melding gekregen dat schade was gedekt; 2 dagen later geld op de rekening! Helemaal Anno Nu!
Snel online kunnen regelen, snelle afhandeling, maar is dit vanwege het feit dat het om kleine bedragen gaat? Telefonisch vanuit buitenland situatie voorgelegd, men vond het een goede reden repatriering, meteen doorverbonden met SOS International, snel afgehandeld en zorgeloos verlopen terugvlucht e.d.
Ik ben als oud medewerker in het algemeen zeer tevreden over de schadeafwikkeling; de schade wordt meestal snel en zonder gezeur uitgekeerd.
Op onze vakantie zijn mijn rayban zonnebril en iPod gestolen. Er werd door de verzekering echter niks uitgekeerd. Dit omdat de dagwaarde van mijn spullen niet hoger zou zijn dan mijn eigen risico van 100 euro.... Ik heb nog geen winkel gevonden waar ik voor 100 euro en nieuwe rayban en iPod kan kopen....
Omdat ik zelf twijfel had of de schade opgelopen tijdens mijn reis naar Berlijn, ben ik naar kantoor gegaan voor advies. Daar werd ik goed geholpen door een medewerking. Samen hebben we aangifte gedaan van de schade.
schade bril op vakantie. Was even lastig om alle nota's en tickets/verblijf te reproduceren. Maar hele proces van invoeren en afhandeling, en bevestigingsbrief was echt uitstekend en snel. Door bevestigingsbrief duidelijk dat eigen risico in mindering was gebracht op schadebedrag.
Duidelijk en makkelijkin gebruik. Alleen maar deel van bedrag uitgekeerd en niet helemaal duidelijk waar dit op gebaseerd is. Dit zou duidelijker kunnen. Dank!
Snelle afhandeling van de schademelding en een prima service
snelle afwikkeling, we hadden nog nooit iets geclamd
Nu had ik al een verzekering voor dat het spotje op tv te zien was en als je daar naar kijkt dan denk je nog....jajja het zal wel zo snel...... Tot mijn eigen verbazing bleek dit ook zo te zijn toen ik helaas ook eens gebruik maakte van de verzekering. Invullen, opsturen, dag later antwoord via mail, 2 dgn later antwoord dat de schade vergoed wordt, 4 dgn later geld op de rekening. Verbluffend hoe snel en correct dit is afgehandeld. Petje af!
ik wil mijn complimenten aan jullie geven, dat de zaak zo snel is afgehandeld.
Uitstekende afwikkeling van mijn claim. Echter was het online proces te langdradig terwijl er niet genoeg opties waren om mijn claim goed te omschrijven.
Diefstal/verlies iPhone niet vergoed omdat dagwaarde zgn. beneden eigen risico ligt. Wat betreft de dagwaarde: deze ligt ver beneden de reële waarde. Voor de dagwaarde kan ik geen vergelijkbaar toestel kopen!!
Snelle afhandeling. Volgend dag een reactie en zeer snel uitgekeerd.
Ik ben zeer tevreden over de schade afhandeling . De communicatie verliep vlot en correct.
ik heb ondanks dat het niet in de voorwaarden stond toch de schade vergoed gekregen, vond de medewerkster zeer correct en meedenkend, of wel in 1 woord : excellente service
Tijdens het verblijf in Marokko is in een restaurant mijn pet verdwenen. Gezien de temperatuur en mijn dunne haar was het wel een noodzakelijk kledingstuk en moest ik een nieuwe kopen. Bij terugkomst gedeclareerd bij de reisverzekering en binnen een paar dagen was het bedrag binnen. Prima geregeld.
daags na de aanmelding gebeld en naar tevredenheid afgehandeld alleen niet duidelijk wanneer de overeengekomen betaling plaats zal vinden
Ik ontving een dagwaardevergoeding van de brandschade aan een jas. Er werd geen uitleg gegeven over hoe de dagwaarde was berekend. Dit had ik wel prettig gevonden.
de ingediende declaratie, waar ik volgens polis recht op heb, is meteen zonder problemen uitgekeerd! Super
Tijdens het afsluiten van de verzekering vond ik dat er wel teveel persoonlijke vragen door de adviseur werden gesteld. Deze vragen hadden geen betrekking op de reisverzekering. De verdere afhandeling van het nasturen van de papieren ging wel goed.
Producten als fototoestellen, camera's, MP3-spelers en computers worden door ABN AMRO in een zeer korte tijd afgeschreven, waardoor het uit te keren bedrag bij diefstal, verlies o.i.d. zeer laag is.
Kleine claims worden altijd heel snel afgehandeld. Meestal heb ik het bedrag al binnen twee dagen op mijn rekening. Deze keer ging het om een wat grotere en gecompliceerde claim. Na enkele vragen te hebben beantwoord over de telefoon was alles binnen een paar minuten afgehandeld.
op reis in Duitsland per ongeluk verkeerd getankt; benzine ipv diesel. Uitgerekend op zondagavond dus. Afgesleept na interventie door de ANWB naar garage, tank leeggezogen en een rekening gekregen van 230 euro. Ingediend bij de reisverzekering maar bleek niet onder de dekking te vallen. Viel me zeer tegen. Zijn toch onvoorziene kosten, bij elkaar duurder als de brandstofkosten Cochem v.v.
Hele snelle en correcte afhandeling! Als zeer prettig ervaren!
Ik vond dat de schade heel snel geregeld was. Binnen een week na de melding dat mijn telefoon in zee was gevallen had ik het geldalop mijn rekening staan.
Konden niet duidelijk uitleggen waarom de schade was afgewezen. En konden het niet aanwijzen op de voorwaarden ondanks dat ze verwezen naar de voorwaarden. Slecht telefoongesprek, iemand die niet wist waar ze over sprak.
de bank was snel en correct in het vergoeden van de schade.
Schade gemeld op 30 september j.l. en dezelfde dag bevestiging gehad dat binnen vijf werkdagen een reactie zou kunnen worden verwacht. Gisteren kreeg ik een schrijven dat het nog twaalf dagen duurt voor ik iets over de schade iets zou horen. M.I. is het een gemakkelijke zaak aangezien mijn zwager met wie wij op vakantie zouden gaan tot uiterlijk 11 oktober als alles goed is in het ziekenhuis moet verblijven
wegens een beenbreuk moest ik mijn reis al voor vertrek annuleren. Via het schadeformulier op de webside heb ik on-line de annuleringskosten aangemeld. En in 2 dagen was het geld op mijn rekening gestort.
U hebt een reclame op tv over vergoeding van schade die wordt geleden onder de vakantie en meteen in de vakantie wordt uitgekeerd wij hebben een brief gehad dat het minimaal 14 dagen gaat duren voor het behandeld wordt omdat U het zo druk hebt En het is op het moment niet eens vakantie tijd moet ik deze reclame nu nog geloven en uberhaupt de abn amro
De reden van schademelding was eigelijk om te laten beoordelen of iets wel in aanmerking kwam om als schade gemeld te worden. Dat was niet als zodanig in de verzekeringspapieren te vinden. Heb daar duidelijk en netjes antwoord op gekregen.
de schade aan een koffer ontstaan door een vliegreis is door ABN AMRO binnen 5 dagen uitgekeerd.
Ik heb een doorlopende reis- en annuleringsverzekering afgesloten bij ABN AMRO en daarbij alle andere verzekeringen in het pakket opgenomen. Dan betaal je wellicht iets meer, maar dan ben je ook van het gedonder af, dat twee verzekeraars naar elkaar gaan wijzen wanneer het op uitkeren aankomt. Nu heb ik een kleine schade van 45 euro, doordat OAD failliet is en mijn reis annuleert. Dat vergoedt SGR. Maar annuleringskosten van Schiphol parking en de autoverhuurder vergoedt SGR niet. Daarvoor heb ik toch de verzekering? Nee dus, want in de kleine lettertjes is dat uitgesloten. Schaam je, ABN AMRO! Dat vind ik sterk rieken naar het gedrag van verzekeraars uit de woekerpolis tijd en zeker niet passen bij de huidige reclame campagne. Annuleringen door oorzaken buiten mijzelf horen volgens mij gedekt te zijn. Kleine lettertjes gebruiken om vanzelfsprekende zaken uit te sluiten is beneden 21-ste eeuw peil.
Ik had schade aan een koffer gemeld en kreeg p.o. per email een reactie dat ik binnen 5 dagen antwoord zou krijgen. Dit gebeurde reeds na een dag of 3 en nog een dag later stond het bedrag op mijn rekening. Uitstekende service en ondanks dat ik hoop dat ik nooit meer aanspraak op mijn verzekering moet maken stelt me dit zeer gerust.
Schade aan koffer, uitkering gekregen van 18 euro, dit had wat hoger kunnen wezen naar mijn persoonlijke mening. Goed afgewikkeld, geen persoon gesproken, maar via de email en internet alles afgewikkeld.
door de geode service en uitleg tijdens de vakantie in de VS met een goed gevoel deze vervolgd. thuis gekomen in no time alles geregeld complimenten hiervoor.
Snelle afhandeling. Makkelijk af te handelen via internet. Vergoede bedrag viel een beetje tegen helaas.
Door omstandigheden kan mijn zoon helaas niet mee met zijn eindexamen reis van school. Vorige week hoorden wij dat hij de reis moest annuleren en precies een week later staan de gemaakte kosten weer keurig netjes op mijn rekening dankzij de doorlopende reis-en annuleringsverzekering van de Abn Amro. Bedankt voor de snelle afhandeling!
Hoewel ik het volledige schadebedrag niet heb uitgekeerd gekregen omdat ik de factuur niet meer had ben ik toch tevreden met de snelle afhandeling.
Na mijn thuiskomst van mijn welverdiende vakantie waar ik helaas een schademelding van moest maken heb ik deze online opgegeven abnamro. Makkelijk en snel invulbaar via www.abnamro.nl Gelijk een reactie en binnen 3 dagen was alles keurig geregeld. Een dikke pluim voor de uitstekende service en afhandeling hiervan.
helaas 2 jaar achter elkaar gebruik moeten maken van de verzekering, ik wilde deze schade niet claimen uit schaamte omdat het in korte tijd de 2de maal was. Het kantoor adviseerde het toch in te dienen. binnen 3 dagen het schadebedrag op mijn rekening, Ik kan een ieder deze verzekering aanbevelen 100%
Je staat niet stil bij het feit dat je slechts de dagwaarde krijgt uitgekeerd. Verder erg gemakkelijk en snel afgehandeld.
makkelijk in te vullen en goede en snelle afhandeling
Het was even zoeken waar ik het schadeformulier kon vinden maar daarna was het makkelijk in te vullen en is alles supersnel afgehandeld. Fijn dat je geen kruisverhoor krijgt over allemaal details die er niet toe doen.
Zeer goed gevoel, bij deze snelle en gebruiksvriendelijke afhandeling.
Na telefonisch contact op advies van bankmedewerker op de website een schade formulier ingevuld met, oorzaak ongeval, en gevolgen, heeft de verzekering de financiële schade uitgekeerd.
Binnen één dag na indiening werd ik gebeld. Op een correcte wijze werden enkele vragen gesteld, waarna gezegd werd dat tot uitkering wordt overgegaan.
Snelle afhandeling van de schade geen lange wachtttijd. Matig formulier op internet bij inloggen naar bankgegevens gingen alle ingevulde gegevens verloren.
Krijg vandaag vanuit Zwolle de mededeling dat wegens drukte mijn schademelding pas later in behandeling wordt genomen!
Snelle en correcte afhandeling binnen 5 dagen. Ben zeer tevreden.
Aan de telefoon niet echt geholpen, doorgestuurd naar de website, dat was jammer. Op de website makkelijk en snel de schade gemeld. Snel antwoord per brief en gestort, erg fijn!
Een perfecte afhandeling van de schade, en dit binnen 5 dagen.
Schademelding op 5 september 22.00 uur via internet. Het schadebedrag dinsdag 10 september op de rekening. Het uitbetalen bedrag van EUR 350,- is op basis van voornoemde schademelding gedaan.
wat een snelle service. toppie. heel tevreden verzacht de pijn wel iets.
goede afloop schadebehandeling, na enkele dagen reeds bevestiging m.b.t. uitkering.
afhandeling naar wens en binnen de gestelde tijd. en geld al gestort
Zaterdag formulier online ingevuld (er worden wel heel veel vragen gesteld, om niet goed van te worden), donderdag schade uitgekeerd gekregen.
Schade is snel en correct afgehandeld. Ik ben erg tevreden
Alles is super snel gegaan, ik had het zo niet verwacht.
Ik ben keurig persoonlijk telefonisch benaderd. Hierbij kort en krachtig gevraagd naar de toedracht. Na eea te hebben toegelicht is staande het gesprek akkoord gegeven voor vergoeding minus 15%. Heb hier redelijkerwijs mee ingestemd. Gezien het feit en de hiermede samenhangende snelle afwikkeling ben ik tevreden. Mijn complimenten. Mvrgr. Bob
Schade kon via internet opgegeven worden. Moest wel heel veel extra en voor deze schade overbodige velden invullen. Maar het schadebedrag werd binnen 5 dagen op mijn rekening bijgeschreven
Goed en snel afgehandeld. Kon binnen paar dagen een nieuw product kopen.
schade is snel in behandeling genomen en snel vergoed
De afwikkeling van de schademelding vind ik erg goed. Schademeldingsformulier via internetbankieren ingevuld en binnen enkele dagen had ik het geld op mijn rekenening, zonder verder vragen. Klasse!
Eerst schade telefonisch gemeld, doorverwezen naar internet, helder formulier. Schade zeer snel uitgekeerd, zelfs voordat ik een uitkeringsbericht had ontvangen. Gewoon goed!
Vorige week vrijdagmorgen 30-8-2013 ben ik gebeld door ABN-AMRO. En werd mij medegedeeld dat de hoogte van het bedrag van mijn gestolen fiets u20ac 500,-- zal zijn. Nu woensdagmiddag 4-9-2013 16:00 uur heb ik gekeken en het bedrag is nog steeds NIET bijgeschreven.
Prima afgehandeld: snel, correct en effectief voor beide partijen.
Nav de tv reclame had ik de verwachting dat nog dezelfde dag, dat de claim werd ingediend er tot uitbetaling werd overgegaan. In werkelijkheid duurde het langer. Zonder tv reclame zou ik dat n heel goede score hebben gevonden. Aangezien de claim digitaal wordt ingediend, zou ik t handig vinden als ook de toekenning of evt afwijzing digitaal zou gebeuren. Ik was op reis en ontdekte via electr bankieren, dat t geld op mijn rekening was gestort een bevestiging van toekenning van de claim had ik niet gehad.
Nog nooit eerder schade gemeld, wordt nu afgewezen op basis van ambtelijke rede (dagtrip m.a.g.geen overnachting = geen reis). Integriteit van mij als klant wordt in twijfel getrokken, zeer kwalijk. Wordt geen enkele rekening gehouden met lange klantrelatie zowel zakelijk als privé. Klacht ingediend bij account manager. Ben zeer benieuwd naar vervolg.
ik heb 13 of 14 jaar een doorlopende reis-en annuleringsverzekering met werelddekking en heb helaas voor het eerst een (kleine) claim moeten melden. (annulering) binnen 4 dagen schriftelijk bericht. dat het wordt vergoed. prima afhandeling!!
Snel geld op rekening. Makkelijk in te vullen. Snelle service
binnen enkele dagen zonder problemen geld bijgeschreven
Het invullen van de schade op het internet verliep niet helemaal soepel, maar later nog een keer ingelogd en toen ging het snel. 2 werkdagen later al bericht en nog een dag later het geld op de rekening. Erg tevreden.
Melding is uitstekend verlopen, erg tevreden over. Ik ben echter bij het aanvragen van de reisverzekering niet voorgelicht over het eigen risico. Als ik de keuze had gehad, had ik namelijk geen eigen risico willen hebben.
Het is eenvoudig de juiste website voor aangifte te vinden en deze in te vullen. De reactie is snel en de afhandeling ook.
Snelle service en uitbetaling ging direct naar mijn rekening. Helemaal top. Jammer dat de dagwaarde uitgekeerd wordt en niet de nieuwwaarde, of waarde van vergelijkend product.
Goed snel en correct naar tevredenheid afgehandeld
Ik had geïnformeerd naar de dagwaarde van de telefoon bij de KPN. De dagwaarde die de bank er aan geeft is beduidend lager. Dit valt tegen, er is niet gecommuniceerd waar het verschil in zit.
Een koffer die na 4 jaar en 1 keer gebruik al is afgeschreven vind ik erg snel. De uitkering van 10 % van het schadebedrag vond ik dan ook erg matig. Bovendien is er gebeld met mijn minderjarige dochter om dit aan ons door te geven.
de snelle afhandeling vind ik erg prettig. binnen 5 werkdagen is gewoon prima.
Maandag schade doorgegeven, dinsdag gebeld door medewerker en donderdag geld op de rekening. Dat is service. En ook nog zonder aankoopbewijs of politieaangifte te overleggen. Daarentegen heb ik ook nog nooit iets geclaimd. "De bank was blij met mij als klant". Dat is nog eens leuk om te horen.
tijdens vakantie al contact opgenomen bij de verzekering,waarbij al een bedrag werd afgesproken. Afgehandeld bij het bijkantoor,omdat er nog iets was ,wat we wilden bespreken. Binnen 2 dagen was het schadebedrag al overgemaakt
Wat ik erg fijn vond is dat er na ontvangst van het internetformulier contact met mij is opgenomen. Een medewerken vroeg telefonisch om aanvullende informatie. Zo kon de zaak snel worden afgehandeld.
snel en correct behandeld. geld eerder op de rekening dan de brief. Had ook per mail gemogen
Na invoering van gegevens in internet bankieren, snelle afwikkeling van de schade.
We hadden eerst telefonisch contact gezocht, maar er waren geen medewerkers van de schadeafdeling vrij. Ze zouden terugbellen. Dit is ook gebeurd, maar toen waren wij er weer niet. De volgende dag hebben wij de schademelding via internet ingevuld. Dit ging ook prima en na 1 week stond het bedrag op onze rekening.
Ik heb binnen 5 dagen reactie op mijn schademelding ontvangen. Ongeacht of het bedrag nu wel/niet uitgekeerd zou worden (in dit geval wel), vind ik de communicatie en afhandeling erg netjes en duidelijk. De site is overzichtelijk en ik kreeg een nette brief thuis met de boodschap dat mijn verloren zonnebril vergoed zou worden. Erg fijn.
Ik ben erg tevreden over het grootste gedeelte. Ik heb namelijk maar van 1 deel van.mijn claim iets gehoord terwijl ik twee dingen geclaimed heb. Op het tweede deel heb ik totaal geen reactie gehad. Maar het eerste deel is snel en goed afgehandeld!
Dinsdagmorgen gemeld, vrijdags stond de maximale vergoeding al op de lopende rekening. Superservice. Ik heb het overal rond verteld aan mijn vrienden en kennissen. Dat verdient een pluimpje. Leuk als je hoort hoe de reclamespot gaat en dat het je dan ook echt zo beleeft!
ik ben erg tevreden hoe de schade is afgewikkeld, ik heb nooit iets hoeven te claimen dus heb geen enkele eerdere ervaring.
Ik ben met mijn vriendin naar Brazilië gereisd, en bij aankomst waren allebei onze koffers vernield. Ik heb op het vliegveld van aankomst gelijk twee Property Incident Reports ingevuld om de schade claimen.
Binnen 2 werkdagen teruggebeld. Binnen 3 dagen was het schadebedrag uitgekeerd. Zeer snelle en correcte behandeling van mijn schadeverzoek.
binnen 3 dagen een bedrag uitgekeerd na de aanvraag via internet te hebben ingevuld. De brief per post kwam zelfs later dan het bedrag.
eenvoudig aangemeld en snelle uitkering, ben wel (positief) verrast dat je geen enkel bewijs hoefde mee te sturen al is het in digitale vorm (bv kopie aankoopbewijs).
Ze waren goed bereikbaar en we werden heel vlot en deskundig geholpen.
De reclame van abn amro gaat me behoorlijk irriteren. Daarin wordt gezegd dat er dezelfde dag wordt uitgekeerd. U weet wel,die reclame van dat echtpaar wiens tent in zweden door een eland wordt opgegeten. Maar wat schetste mijn verbazing:ik had binnen 3 dagen mijn schadebedrag op mijn rekening staan! Petje af!
Op een of andere manier, werd ik steeds uit de website sessie geknald, en moest daardoor steeds opnieuw beginnen....
Nadat ik eerst telefonisch informatie had ingewonnen over het indienen van een schadegeval aan een van mijn bezittingen tijdens mijn vakantie, heb ik via internet het schadeformulier ingevuld. Dit formulier was voor mij duidelijk en het invullen kostte weinig moeite. Binnen 4 werkdagen stond het schadebedrag zonder problemen op mijn rekening. Zo'n snelle afhandeling, in voor reisverzekeringen drukke tijden had ik nooit verwacht. Mijn complimenten hiervoor!!
Spontane hulp werd mij -- als wachtende in een rij -- door Uw medewerkster aangeboden, die ook het initiatief nam zonder dat ik expliciet om hulp hoefde te vragen!
De afhandeling van de schade, d.w.z. e-mailbericht, bericht per post en uitbetaling, was binnen drie dagen rond!
Op vakantie in Turkije is de Ray-ban zonnebril verdwenen(gestolen) van onze zoon. Dus bij thuiskomst toch maar online opgegeven aan de reisverzekering. Had er weinig hoop op voor hem, omdat volgens mij half Nederland wel met zulke claims komt! Maar na 5 dagen netjes een schrijven gehad met het bedrag dat wordt uitgekeerd. Wel een laag bedrag dus onze zoon mag wederom weer even sparen, voor hij weer een soort gelijke bril kan kopen!
Wat ik me afvraag is waarom ik niet het volledige bedrag heb teruggekregen. In de brief stond daarover geen enkele toelichting. Waarom niet? Dat is erg jammer
Heel snelle reactie en afhandeling. Zeer tevreden, kortom TOPPIE.
Gewoon goed en snel afgewikkeld. Melden via internet is erg handig.
De schade werd super snel (na 1 dag) al afgehandeld.
ik heb de claim ingediend en deze werd volledig vergoed binnen 3 werkdagen. ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling. vriendelijke groet
De schade die wij hadden opgelopen in Spanje via internet aangemeld en de afwikkeling hiervan werd snel, binnen 5 dagen,en correct uitgevoerd
Heel goede en zeer snelle service. Binnen drie dagen is de zaak naar alle tevredenheid afgerond.
Ben al jaren tevreden over de service van de reis en de overige verzekeringen van ABNAMRO en ben ook nu weer prima geholpen. Blijft dat ik liever geen beroep op een verzekering doe immers schade lijden is uiteindelijk nooit prettig maar als de afhandeling dan soepeltjes verloopt vergoedt dit ook weer veel.
Schade makkelijk gemeld via de site van Abnamro. en een snelle afhandeling van de schade
Tevreden over afhandeling en uitkering. Correct. Goede uitgebreide dekking
Helaas is onze schade niet uitgekeerd. Wij zouden naar Egypte gaan, maar helaas Nile travel ging failliet, de SGR heeft binnen 3 dagen onze reiskosten vergoed, prima service! Maar wij hadden ook u20ac 48,00 visumkosten betaald, deze werden niet door de SGR uitgekeerd. Dus toen een schadeclaim ingediend op onze reis- en annuleringsverzekering. Na een telefoontje van de ABN--AMRO wordt dit niet uitgekeerd. Tevens moesten we op Schiphol onze parkeerplaats annuleren, hier hadden we ook een schade van u20ac 10,00 adm.kosten. Deze wordt helaas ook niet uitgekeerd. De schade was in het totaal u20ac 58,00. Vind het wel raar dat je al jaren een doorlopende verzekering hebt, dat dit dan weer niet wordt uitgekeerd, omdat alles niet onze s huid is.
Het aanmelden ging niet supersnel. Omdat de vragen niet bekend zijn, moet je dingen opzoeken, maar dan duurt het te lang en gooit het programma je eruit. Dan weer opnieuw inloggen en vervolgens helemaal opnieuw beginnen. Maar wanneer alles is ingevuld, dan gaat alles supersnel en zeer correct.
Doordat mijn dochter waterpokken had, kon ik niet met haar vliegen naar onze vakantie bestemming. Wat ik vooral zo prettig vond is dat ABN op basis van vertrouwen het bedrag van het vliegticket heeft uitgekeerd. Ik heb helemaal geen factuur of doktersverklaring hoeven overleggen. En ik had heel snel het geld op de rekening staan.
Na melding van de schade is deze de volgende dag uitgekeerd. Zo voel je je als klant vertrouwt en dit zou een voorbeeld moeten zijn voor hoe we met het melden en uitkeren van schades om moeten gaan. Een groot compliment.
Schade formulier was nogal gestandaardiseerd. Zo bleek beschadiging in het formulier opgevolgd te worden door diefstal terwijl dat niet het geval was. Echter na het invullen werd de schade binnen drie werkdagen afgehandeld en uitbetaald. Zeer snel! Uitkering zelf had hoger gekund.
Snelle reactie en vooraf telefonisch contact voordat het besluiy definitief is genomen.
Melden en afhandeling ging snel. Het enige wat ik mis is een verklaring hoe het uit te keren bedrag tot stand is gekomen .Ik kreeg alleen een brief met wat het uittebetalen bedrag was.
perfect service,ik ben echt tevreden.Ik heb schade via internet gemeld.Ik heb gelijk reactie,geen wacht dagen...dank u vriendelijk
Ik heb al jaren niets geclaimd: te ingewikkeld of geen bonnetjes meer etc. Nu toch maar eens en was positief verrast hoe snel en persoonlijk de afhandeling verliep. Binnen twee dagen per telefoon bevestigd.
Schade kon makkelijk online ingevuld worden, het schadebedrag werd binnen twee dagen op mijn rekening bijgestort zodat ik direct de schade kan laten herstellen!
Nadat ik mijn schade had gemeld (op mijn zonnebril gaan zitten tijdens de vakantie) heb ik direct een bevestiging van de melding ontvangen en werd ik een dag later al door een van jullie medewerkers gebeld. Het schadebedrag stond er met een paar dagen op. Kortom snelle service.
Ik heb verschillende verzekeringen en rekeningen bij de Abn Amro en ben altijd zeer tevreden over de service, telefonisch en ook via internet en persoonlijk. Top.
op de 2e dag na onze internetaangifte werd al met ons contact opgenomen en werd meteen een voorstel voor schadevergoeding gedaan, omdat wij dit voorstel alleszins redelijk vonden (85% nieuwwaarde) was het bedrag de dag erna al op onze rekening bijgeschreven
Niks op aan te merken! Een voudig te melden snelle afhandeling
Perfect hoe snel de reisverzekering wordt uitbetaald, veel sneller dan we gedacht hadden.
Ik had na een claim van verlies van bagage binnen een paar dagen het geld al mijn rekening gestort. Ben er erg tevreden over.
De schade werd gedeeltelijk vergoed. En met gedeeltelijk was het de minimale waarde die vergoed kon worden. Bij lange na niet voldoende om het product te vervangen. Buiten dat wordt er reclame op TV gemaakt over de Snelle afhandeling. Dit is ABSOLUUT niet her geval. "Jazeker mevrouw het geld is al over gemaakt en het hotel wordt ook vergoed" deze ervaring heb ik totaal niet. Als je reclame maakt voor uitzonderlijke en snelle klantenservice moet je dit ook waar maken. Maar bij mij duurde het minimaal een week voor dat er enige actie was. En bovendien wordt het minimale uitgekeerd.
De melding via internet was duidelijk en de afhandeling was snel en goed.
Na onvoorziene annulering van de reis werd een deel niet teruggestort door de verhuurder. Gelukkig dekte de verzekering van ABN-AMRO deze schade en ben ik volledig kosteloos gesteld. Bedankt voor de snelle en goede service.
de mensen bij abn amro zijn altijd even vriendelijk en altijd behulpzaam.zelf toen ik in londen mijn pas kwijt raakte dachten ze met me mee en toen ik op schiphol aan kwam kon ik met mijn paspoort wat geld opnemen zodat ik naar huis kon. top
Het was erg makkelijk om online mijn schadeformulier in te vullen, dit was zo gebeurd. Daarnaast had ik ook nog eens binnen 3 werkdagen het volledige schadebedrag terug. Kotom, top! Enige kleine minpuntje is dat ik niet meteen op de website kon vinden waar ik schade kon verhalen bij mijn reisverzekering, daar heb ik de zoekfunctie voor gebruikt.
Annulering via internet ingediend. Proces was helder en binnen een week geld teruggekregen. Communicatie verliep prima.
Ben goed geholpen. Zeer snel werd er contact met mij opgenomen.
Melding via internet van annuleringschade en binnen 1 week correct en probleemloos opgelost is elke keer weer spannend doch steeds fijn en correct afgewerkt
Schade snel afgehandeld. In mededeling over uitkering wel aangeven waarom niet het volledige bedrag wordt uitgekeerd.
Zeer snelle uitbetaling en afhandeling van de schade. Alleen had ik het gevoel dat ik bepaalde zaken dubbel in moest voeren.
Na telefonische melding goede instructies gekregen, waarop de schade snel en correct is afgewikkeld.
prima ervaring, zowel het invullen van schadeformulier als de afhandeling van de schade
Het is onbegrijpelijk dat een dagtrip in Nederland niet onder de condities valt. Zelfde gebeurtenis 1 meter over de grens wel. Ging hier om duidelijk geval van dagje uit schade. Maar omdat er in Nederland geen overnachting bij zit.............. Duidelijk groot minpunt in de verzekering.
Doordat ik op mijn vakantie onnodig financiële kosten heb moeten maken en ik dit op mijn reisverzekering wilde verhalen heb ik online het formulier ingevuld. Dit ging zeer gemakkelijk en met een dag was mijn volledige bedrag op mijn rekening overgemaakt. Hier ben ik zeer tevreden over! Echt top!
Schade aan vloerbedekking na lekkage verwarming. Zeer tevreden over de service en snelle afhandeling
snelle afhandeling; uitbetaling zonder verdere formaliteiten
prima verzekering , goede service en snelle afhandeling.
Handig aangifte doen via internet, snelle uitbetaling vande schade. Top geregeld
Vergoeding was erg snel op rekening gestort.. daarna brief ontvangen. Erg snel.
De reisverzekering van de ABNAMRO is een goed product, je hebt geen eigenrisico, en de ABNAMRO reisverzekering betaald snel en netjes uit!!! onze dank hier voor.
Wij hebben schade gehad aan onze iPad. Echter konden wij met de uitkering geen nieuwe kopen omdat deze te laag was. Verder was de afhandeling prima alleen vonden wij het jammer dat wij niet de gehele schade vergoed kregen in de zin van het aankoopbedrag.
Prima service, snelle uitkering; brief kwam nadat het geld al op mijn rekening stond. Top!
Mijn beoordeling is zo positief vanwege het feit dat zonder de bewijsstukken te overleggen het schadebedrag binnen drie dagen op mijn rekening was bijgeschreven.
-Ik vond het vinden van het schadeformulier op internet lastig. -Invullen verliep goed, maar binnen 15 minuten lukt pas als je eerst de benodigde informatie opgezocht hebt. -wij zijn blij dat we een doorlopende reisverzekering hebben en als het echt nodig is dan is het fijn als je er een beroep op kunt doen zonder onnodige drempels of gezeur.
Op vakantie is onze laptop beschadigd geraakt in de handbagageruimten van het vliegtuig. Eenmaal thuis hebben we dit opgegeven via internet en zijn we uitermate snel geholpen en stond het geld binnen zeer korte tijd weer op onze rekening. We zijn dus erg tevreden klanten.
de geleden schade is zeer correct en snel door uw medewerkster afgewikkeld.ben hier uiterst tevreden over!!
De schade Correct afgehandeld , Erg snel !! Boven verwachting
Ik ben attent en op een juiste manier geholpen via de telefoon
in goed vertrouwen een snelle afhandeling. Heb me wel verbaasd dat ik geen stukken hoefde te overleggen. Die had ik wel mee kunnen sturen als bijlage. Werd echter niet om gevraagd bij afhandeling via internet.
Na melding had ik verwacht binnen 5 dagen een email te zullen krijgen waarin vermeld werd wie mijn schadebehandelaar was echter, binnen een week had ik het schadebedrag op mijn rekening! Klasse!
Op 18-06 schademelding gedaan. Bevestiging ontvangen met mededeling binnen 5 dgn contact. Tot op heden nog niets gehoord.
Snelle afhandeling, goede communicatie en heldere uitleg!
Opnieuw een supergoede ervaring met de doorlopende reisverzekering van ABN Amro. Direct netjes te woord gestaan, voorzien van volledige informatie en passende hulp geboden. Na het invullen van de claim, duidelijke communicatie en snelle reactie en uitkering van geleden schade.
Schade is gemeld via Internet bankieren. Mail volgde direct daarna met de mededeling dat er actie/reacie binnen 5 dagen zal plaats vinden. Er volge geen verdere email reactie en deze zaak bleef dus open staan. Binnen 6 dagen was eer een klein deel van de geclaimde schde op de bankrekening overgemaakt maar was niet per email gemeld, dit was een toevallige constatering. Wat tegen valt is dat er geen verklaarende email met uitleg is gezonden waarom er een klein deel van de schede is betaald en hoe deze is berekend. Dit is erg onduidelijk dit ongeacht de hoogte van de uitkering..
Maandag 17 juni digitaal schadeformulier ingevuld; dinsdag 18 juni werd ik al gebeld en is de schade besproken en een voor mij acceptabele schadevergoeding afgesproken.
Ik werd heel goed geholpen door de medewerker. Alhoewel er werd aangegeven binnen 5 dagen gebeld te worden, werd ik op de 1ste dag al gebeld. 2 dagen later stond het geld al op mijn rekening.
Goede en snelle reactie/uitkering na indienen via internet.
Na de online aangifte ben ik keurig binnen twee dagen teruggebeld om de zaak kort te bespreken. Na het weekend heb ik nog een aanpassing gedaan op basis van de teruggevonden aankoopbon. Wederom is dit keurig en adequaat verwerkt binnen een dag. Kortom een goede snelle afhandeling op basis van een goede aangifte. Mijn complimenten!
Super makkelijk om online in te vullen! De volgende dag kreeg ik gelijk een telefoontje van een ABN medewerker, zei had wat vragen en daarna vertelde ze dat ze de betaling in orde ging maken. Helemaal TOP!!
Goed geholpen en binnen 4 dgn alles geregeld. Ik ben tevreden
snelle afhandeling door aardige vrouw begripvol voor mijn situatie
Binnen een week na digitale melding bericht en geld gestort, prima. Maar in de brief stond alleen welke bedrag ik vergoed kreeg en de berekening daarvan, staat op m'n afschrift. Vreemd. zet 't dan ook in de brief hoe 't berekend is. In het meldingsformulier staat een vraag hoeveel schade ik vergoed wil hebben. Dat vind ik een vreemde vraag want wordt volgens regels berekend die ik niet ken. Dus moet ik gokken, want het is een verplicht veld.
Nadat wij de klantenservice hadden gebeld, werd duidelijk uitgelegd hoe we te werk moesten gaan. Nadeel was het invullen van het internet formulier. Dit is een wat verouderde versie. Verder was de afwikkeling naar wens en prima verlopen.
We hadden binnen een week ons geld weer onze rekening staan Prima en snel afgehandeld !
Vorige week donderdag schade gemeld, bevestiging per mail van de melding ontvangen maar nu na een week geen verdere reactie ontvangen.
Ivm trieste familieomstandigheden moest ik gebruik maken van de ABNAMRO verzekering. Na mijn telefonische melding heb ik een week later online mijn gegevens ingevuld. 3 dagen later werd mijn schade uitgekeerd en heb daarna nog een schriftelijke bevestiging ontvangen. Bedankt voor deze service!
Op woensdag ochtend omstreeks 11 uur melde ik mijn schade. Binnen het uur werd ik gebeld door een van de medewerkers en deze handelde ter plekke mijn schade af en kon mij vertellen waar ik recht op had. Twee dagen erna stond het bedrag alweer op mijn rekening.
Ben zeer tevreden alles snel afgehandeld en makkelijk in te vullen. Alleen als je je klant nummer in moet vullen is het misschien makkelijk dat er komt te staan dat dat je bankrekening nummer is.Die gegevens was ik kwijt en moest daarvoor bellen.
Geen onderbouwing van uitkering van horloge welke verloren is. Waar sttat dit in de voorwaarden? Had ik het eerder geweten, loont dan niet eens de moeite!
Snelheid van afhandeling van schade was uitstekend. Zeer tevreden over de service van de bank die via internet wordt geleverd.
Claims worden heel snel afgehandeld en bedrag binnen zeer korte termijn uitgekeerd.
Nog nooit gebruik van gemaakt. Helaas uit te keren bedrag minder dan eigen risico. Dit werd echter de volgende dag na aanmelding gecommuniceerd en dit was sneller dan ik had gedacht.
Zo blijkt maar weer dat je toch alles moet proberen. Na mijn vakantie was er iets aan de hand met mijn schoenen waarvan ik in eerst instantie niet had verwacht dat het vergoed zou worden. Op aanraden van mijn moeder toch maar geprobeerd. En binnen een week het bedrag volledig terug gekregen. Ik was enorm blij met deze goede service.
Ik vond ten eerste de schademelding maar vaag. Ik was bij het doorklikken naar de volgende pagina steeds aan het wachten tot ik het hele verhaal neer kon zetten, of misschien zelfs foto's uploaden van de schade, maar dat gedeelte kwam helemaal niet. Vervolgens krijg ik in de week erna een brief met de vergoeding. Deze is minder dan de helft van de daadwerkelijke kosten, maar er staat nergens een omschrijving van hoe ABN op dat lage bedrag is gekomen, waar het op gebaseerd is. Krijg sterk het gevoel dat je alleen serieus genomen wordt op het moment dat je lid wilt worden en moet betalen, maar als je daadwerkelijk iets hebt dat vergoed moet worden, dan wordt het het liefst zo wazig en kortaf mogelijk gehouden. Slechte service!
Nadat ik zondag het schade formulier had ingevuld werd ik maandag al gebeld en was alles geregeld ik vond dat zeer corect van de snelle afhandeling
Zelf werk ik op een bankkantoor en ik geef altijd de voordelen service en afhandelingen door aan de klanten bij mij in de spreekkamer. Uitstekend. Hier kunnen andere afdelingen een voorbeeld aan nemen.
Alles was makkelijk te regelen via het internet. Binnen 3 dagen nadat ik de schadeformulier heb ingevuld kreeg ik een brief van ABN dat ze het hebben behandeld en keren ze de schade uit. Dit is zeker een complimenten waard omdat ze alles snel hebben gehandeld. Vond wel dat het invullen vrij veel tijd kost doordat het niet altijd duidelijk is waar je sommige gegevens moet invullen.
Na overleg met Mevr Mosterman van kantoor Zwolle is het prima afgehandeld volgens afspraak
Nadat ik de schade had gemeld, stond binnen 2 dagen het schadebedrag op mijn rekening.
Op vakantie in Mexico is de tas van mijn vriendin gestolen terwijl ze erbij stond en ik in het water was. Volgens de schade afhandelaar heb ik de spullen onbeheerd achter gelaten en wordt er dus niets uitgekeerd! Los daarvan was de ABN medewerker naar mijn mening onrealistisch en ook heeft hij totaal geen inlevingsvermogen. Er is een klacht ingediend bij ABN, als dit niet netjes wordt afgehandeld stop ik met ABN.
heel snel, accuraat en naar tevredenheid afgewikkelde schadeclaim.
het geheel was zeer snel afgehandeld, vanaf aanmelden tot uitkeren binnen 2 dagen afgehandeld. Ik vond het alleen jammer dat het verlies van de zonnebril van nog geen jaar oud niet voor 100% is uitgekeerd. nieuwwaarde van de zonnebril was 91 euro, de uitkering was 68,25 euro. voor de rest zijn wij zeer tevreden over de verwerking van de schade.
Snelle reactie, snelle service en snelle uitbetaling dus erg tevreden maar het zou nog prettiger zijn als de aanmeldprocedure aangepast zou worden. Bij een papierenaanmelding kun je eerst zelf alle vragen even bekijken en dingen opzoeken die je bij de beantwoording nodig hebt. Omdat het een anulering was op basis van ziekte van mijn reisgenote moest ik haar bellen om gegegevens. Ik moest dat nu 2x doen omdat ik vragen niet allemaal kon lezen. Ik kon kon pas naar een volgende blz gaan als ik alle antwoorden gegeven had. Mijn voorstel: pas bij de laatste blz aangeven als er nog een vraag niet volledig ingevuld is.
Heb op zondag online mijn beschadigde koffer geclaimd en de vergoeding stond op dinsdag(!!) op mijn rekening bijgeschreven !! Prima service !!!
Als je regelmatig korte of langere tijd op vakantie gaat is de doorlopende reisverzekering een fantastisch product. Je hoeft nooit meer een reisverzekering per reis te boeken. Je bent gewoon verzekerd en dat bleek maar weer toen wij op Schiphol een geruineerde koffer van de bagageband haalden. Dit via internet (handig !) gemeld en de koffer werd vergoed. Ik moest noodgedwongen een nieuwe koffer aanschaffen en ben dan ook heel erg blij dat de reisverzekering dit vergoed heeft. Dank !
Formulier gemakkelijk in te vullen. Jammer genoeg geen schadeuitkering. Begrafenis van Nichtje van 37 was geen goede grond voor een uitkering.. Telefonisch Contact met medewerkster plezierig.
Schade via internet gemeld. Dag later gebeld door uw schade-afhandelingsafdeling. Bevestigd dat de schade in aanmerrking komt voor vergoeding, maar helaas een minder prettig bericht: "uw eigen risico is EUR 113,- en de schade bedraagt EUR 85,- derhalve geen uitkering. U kunt uw eigen risico geheel afkopen, maar dat heeft gevolgen voor de premie"! Tot zover prima. Echter ontvang ik 2 dagen later een brief die nergens op slaat: U heeft de schade telefonisch gemeld (niet correct). Schade wordt niet vergoed omdat de schade door iets anders is veroorzaakt. ??????? Een niets zeggende brief waarvan de inhoud niet klopt en die ook nog eens volledig de plank mis slaat.
Online schade gemeld, binnen twee dagen uitgekeerd!
schade via internet aangemeld en kort daarop via de telefoon de schade afgewikkeld. De uitkering kwam niet veel later. Prima!!
Mijn Iphone was gestolen in Barcelona en ik heb een groot deel van de waarde binnen een week teruggekregen! Heel erg fijn. Alleen even het formulier invullen via internet, op verzenden drukken en klaar!
Snel afgehandeld. Fijn. Naar mijn mening niet meer dan normaal als iemand in het buitenland verblijft.
behalve dat het wat lang duurt eer je eea. kunt invullen en opsturen via internet ben ik verder uitermate tevreden over de snelheid van de afhandleing..
Vanwege een sterfgeval in de familie moesten wij eigenlijk onze vakantie op 10 uur vliegen van NL onderbreken. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met SOS international. Zij gaven aan dat zij verplicht zijn om de goedkoopst mogelijke reis moesten aanbieden, ook als dit betekende dat we met een veel goedkopere en eerdere vlucht terug moesten, waardoor de hele vakantie verpest zou zijn. Uiteindelijk is dit de reden geweest dat we niet zijn teruggekeerd en de begrafenis hebben gemist. De uitbetaling van de belkosten is wel snel geregeld, binnen 1 dag. Alleen jammer dat dit bevestigd werd in een standaard brief van enkele regels zonder enige emotie.
prima, snelle afhandeling. Er is direkt contact met ons opgenomen.
Ik heb al jaren een reisverzekering bij de ABN, alleen het afgelopen jaar pech dat ik mijn Samsung tablet en zonnebril tijdens mijn vakantie kwijt was.Geldt de reisverzekering ook voor dagtochten in Europa?
heel netjes afgehandeld, alleen wat wij niet snappen waarom een eigen risico. nu moeten we nog 150, euro bij leggen.
digitaal ingevuld, en zonder meer geld op rekening gestort
Na een telefoongesprek en een online ingevuld schade melding na enkele dagen geld al op mijn rekening
Ik ben tevreden over de goede en snelle sevice van ABNAMRO
we zijn geweldig geholpen door de medewerkster van het kantoor in Dieren. We zijn zeer tevreden over de verdere (snelle) afhandeling.
onze schadeclaim is volledig naar tevredenheid verwerkt. Daarbij een zeer snelle afhandeling van ABN-Amro.
makkelijk via internet schade doorgegeven, snelle afhandeling.
Helaas schade opgelopen van een gevallen fototoestel 3 jaar oud, 50% uitgekeerd gekregen. (dagwaarde) Wat mij verbaasde dat het binnen 2 werkdagen geregeld was. Hiervoor een prima tot uitstekende beoordeling Aanbevelingswaardig!
Dankzij de uitstekende service had ik een week na het kapotgaan van mijn camera, de dagwaarde alweer terug. Dank!
Goede service al is 50% vergoeding wellicht wat magertjes
Ik vind de afhandeling elke keer weer perfect. We claimen niet vaak wat maar als we dan schade hebben dan wordt het ook allemaal zonder omwegen afgehandeld en dat tot volledige tevredenheid.
Online invullen kost tijd, maar wijst zich goed. Wat ik mis, is een gedetailleerd overzicht van de uitgekeerde vergoeding. Het is niet duidelijk hoe hiertoe gekomen wordt, je krijgt alleen een bedrag doorgegeven.
online declareren van een verzekering werkt zeer prettig
Ik ben beroofd in spanje oa van mijn telefoon...gelukkig alles kunnen blokkeren en na een bezoek aan de politie het doorgegeven aan mijn bank. Hier heb ik een reisverzekering en gelukkig heb ik een groot deel uitgekeerd gekregen. Eindelijk een verzekering die mij wel serieus neemt.
Via de website alles uitgebreid kunnen afhandelen en zeer snel afgewikkeld ook.
De service en afhandeling van de schade was zeer correct.
Ondanks de lagere uitkering wegens afschrijving, stond het geld dezelfde dag op mijn rekening. Ook heeft de behandelaar het uitgekeerde bedrag uit coulance verhoogd. Uitstekend product dus.
Het was mij niet bekend dat de reisverzekering niet uitkeert als er sprake is van een zakelijke buitenlandse reis. Ook als je op de site van AA kijkt dan blijkt wel dat dit is aangegeven maar daar kijk je inderdaad pas naar als er zo iets wordt aangegeven. Het jammere is dat ABN AMRO op de hoogte is van het feit dat ik af en toe in het buitenland verblijf voor mijn activiteiten doch er nooit geadviseerd is om een andere verzekering aan te schaffen (kan ik ook niet snel op de website van AA vinden) terwijl vrijwel al mijn verzekeringen zijn ondergebracht bij ABN AMRO.
Wat mij betreft zouden de interne processen van de ABN AMRO beter bewaakt moeten worden. Ik heb achter mijn eigen melding aan moeten bellen. De "automatische emails" (u krijgt binnen 5 werkdagen bericht) worden niet naar mijn ervaring niet opgevolgd door de medewerkers zelf. Na meerdere contact momenten van mijzelf wordt eindelijk van schademelding afgehandeld.
Gelukkig is dit de eerste keer dat ik iets moet claimen maar dat is wel perfect verlopen! Snelle en goede afhandeling!
Op maandag heb ik een online melding gedaan van schade die ik tijdens vakantie aan mijn camera heb opgelopen. Aangegeven wanneer aankoop was gedaan, wat voor schade het taxatierapport aangaf, etc. Tot mijn grote verbazing stond 2 dagen later al een schadevergoeding op mijn rekening en kreeg ik 2 dagen een (standaard) brief in de bus met bevestiging van de uitkering - die overigens eigenlijk niks aan informatie toevoegde, zonde van de kosten van verwerken, aanmaken en versturen. Op zich fantastische service, maar ik heb NIKS aan hoeven tonen. Ik vind dat dat op zich zou dit beter gecontroleerd zou moeten worden. Nu heb ik het idee dat iedereen maar lukraak wat kan indienen en het toch wel uitgekeerd krjgt. Zo zwart-wit zal het niet zijn, maar dit ging iets te gemakkelijk...
Ik ben bestolen tijdens een buitenlandse reis helaas is dit mij voor de 2e maal overkomen. De eerste keer tijdens een busreis onderweg vermoedelijk bij een tussenstop en de andere keer is er uit mijn Hotelkamer gestolen. Ik vond dit heel erg vooral omdat ik gezien mijn 1e ervaring juist heel erg had opgelet onderweg werd ik nu via deze wijze bestolen. Beide keren is mijn melding aan jullie serieus genomen zodat ik het verlies goed kon dragen. Het feit dat jullie mij zeer snel zijn tegemoed gekomen vind ik een hele goede service en klantvriendelijk.
de afhandeling van de schade en de utrbetaling van het schadebedrag was tot mijn verbazing binnen een paar dagen tot tevredenheid geregeld. Niets dan lof ABNAMRO.
De dag nadat ik de camera was kwijt geraakt, heb ik eerst gebeld. De dame aan de lijn gaf aan dat ik het via de site moest aangeven. Zo gezegd, zo gedaan. 5 minuten later werd ik al gebeld, alles was ok en het geld were overgemaakt. Wat een super snelle afhandeling. Nooit verwacht! Top
Na terugkomst van wintersport heb ik mijn schade door gestolen skischoenen via de website gemeld. Binnen enkele dagen had ik reeds een brief in de bus dat de gehele schade vergoed werd.
Alles werd snel regegeld. Geld werd snel op mijn rekening opgemaakt.
Na een bevestigingsmail van mijn schademelding in het buitenland snel een brief ontvangen met het besluit. In de tussentijd was het schadebedrag al uitgekeerd. Erg snelle service dus!
Verrast en opgewekt door de snelle teruggave van het bedrag! Tevens makkelijk te melden via internet.
27 maart 2013 heb ik mijn schademelding ingediend. Binnen 5 werkdagen zou ik een reactie kunnen verwachten. Vandaag is het 11 april en heb ik nog steeds geen reactie ontvangen.
Zeer makkelijk en snel geregeld online en een snelle afhandeling door ABN AMRO. Zeker aan te raden!
Stond versteld van de snelle afwikkeling, volgens mij wordt U vaak belazerd. Het gaat te gemakkelijk.
Indienen van schade was niet ingewikkeld, beslissing en uitkering snel ontvangen. Prettige service
vlotte afhandeling. Bedankt voor de coulance behandeling
nadat ik online formulier had ingevuld kreeg ik snel antwoord met verzoek om meer informatie. die heb ik verstuurd en daarna kreeg ik weer binnen 1-2 weken antwoord en werd er betaald
Snel en goed verlopen. Iets minder uitgekeerd dan verwacht,maar alla!
Afhandeling was rechttoe rechtaan, geen heisa. ABN AMRO stuurde een keurige schade-expert naar het huisadres, die alles nog heel ouderwets met pen op papier opschreef. Ondervraging was degelijk, maar voelde nergens als een verhoor.
Een uitstekende en snelle afhandeling. Niet moeilijk doen, adviseren en meedenken en dan gewoon afwerken, terwijl het toch een wat complexer schadegeval was.
Best veel vragen door, maar wel alles online. Geld was er eerder dan bevestiging. Die brief was overigens slecht. Prima vergoeding, zonder gedoe!
Nadat de ipad was gevallen en volledig stuk was, schade gemeld. Geen persoonlijk contact, maar binnen een week het totale bedrag op bankrekening gestort gekregen.In een woord GEWELDIG!
Door ziekte helaas op het laatste moment reis moeten afzeggen en de gemaakte kosten zijn door ABN AMRO snel overgemaakt met de mededeling om drie maanden de betreffende bescheiden goed te bewaren i.v.m. eventuele steekproef.
Jullie keren uit zonder veel navraag te doen naar bonnetjes etc. Erg prettig. Het straalt veel vertrouwen uit. Het enige nadeel is dat je zelf moet aangeven wat voor soort reisverzekering je hebt (bijv met of zonder annulering). Dat weten jullie beter dan ik. Ken de details niet uit mijn hoofd.
Een zeer snelle afwikkeling Een beetje onduidelijk onder welke verzekering deze schade kon declareren
Mijn ski's zijn afgelopen wintersport gestolen. Ik heb hiervoor een claim ingediend bij ABN en er deze werd snel en volledig afgehandeld.
Makkelijk in te vullen via internet en snel opgelost, top service.
Hele snelle afwikkeling van de schade! Binnen een week was de schade beoordeeld!
Het is absoluut BELACHELIJK dat ik op vakantie geen sociale projecten kan bezoeken, omdat dat dan wordt aangerekend als zakenreis. En dan moet ik nog horen dat ABN om die reden geen verzekering kan afsluiten. ??????? Absoluut belachelijk. Ik heb trouwens al een andere verzekeraar gevonden die mij wel KLANTVRIENDELIJK behandelt.
De melding maken was even schrikken. Pagina 1 van de 90? Maar door een goede sturing, was ik bijna direct al op pagina 75. Laat je dus niet afschrikken! Gelukkig zit er dan een echt persoon achter de internetmelding. Ik kreeg echt het gevoel dat er naar mij geluisterd werd. Wel een fijne combinatie. Melden wanneer ik dit wil, lekker achter de computer. Maar wel met een menselijke behandeling.
mijn vliegreis werd vertraagd door een kortstondige ziekte. Daardoor moesten er extra vlieg- en taxi-kosten worden gemaakt. Deze zijn geheel vergoed. Bovendien werd ook een deel van de totale reissom vergoed. Al met al werd alles naar tevredenheid geregeld.
Schade gemeld, daarna zeer snelle reactie. Een nette brief, en meteen de schade uitgekeerd.
Vanwege griep kon ik helaas niet mee op skireis. Op een dinsdagavond het online schadeformulier ingevuld, de donderdag daarop de schade uitgekeerd gekregen. Geweldig!
Eenvoudige methode voor schade melden online. Zeer snel actie ondernomen door ABN. Binnen 3dagen bericht en binnen een week het geld al op mijn rekening.
Momenteel omslachtig. Misschien categorieen maken.
Goede begeleiding bij pech onderweg. Alleen kontakt met S.O.S. Internationaal voldoet niet! Na tussenkomst van ABN-AMRO werd alles alsnog goed geregeld!
Het ging snel en het was duidelijk. Ik ben tevreden.
Ik had voor het eerst sinds 20 jaar een schade te verhalen op de reisverzekering van de ABN. Ik koos ervoor dit digitaal te doen, dit was redelijk snel te doen. De uitkering vond binnen 2 dagen plaats, ik was hierover zeer verrast en complimenteer de ABN dan ook graag met deze goede en supersnelle service.
Prima service, goede communicatie, coulante snelle schadeafhandeling
Ik ben bijzonder tevreden over de service van de ABN AMRO. Het opgeven van de schade aan mijn camera was eenvoudig en gemakkelijk via het internet en binnen een paar dagen had ik keurig een brief ontvangen met het besluit van de verzekering om de dagwaarde van de fotocamera te vergoeden. Ik heb in het verleden ooit een keer eerder aanspraak gemaakt op mijn annueleringsverzekering. Ook toen heeft de ABN AMRO dit prima afgehandeld en was ik zeer tevreden.
Snel en adequaat afgehandeld. Schade grotendeels vergoed
De klant centraal stellen werd waar gemaakt. Zelfs kreeg ik een mededeling dat de afhandeling door drukte een paar dagen vertraging had opgelopen. Geen gezeur bij de afhandeling maar een vriendelijke beterschap wens. Slechts één min puntje: de vraag of al eerder eenzelfde schade was geclaimd. Beperk dat tot bijv. 5 jaar, en vermeld deze limiet op het schadeformulier.
Op dinsdag heb ik via internet aangegeven dat er kleding was gestolen tijdens ons weekendje België. Op donderdag stond het geld al op mijn rekening!
ik had via internet schade gemeld,na dat had ik binnenkort bevestiging gekregen en ik moest nog benodige documentatie over mijn schade verzenden en daarna heel snel heb ik op mijn rekening schadevergoeding ontvangen.
Zeer tevreden over de uitstekende snelle service. Helpdesk is ook altijd vriendelijk, klantvriendelijk en uitstekend bereikbaar.
Schade formulier was overzichtelijk en eenvoudig in te vullen
Onze schade was erg snel bij jullie verwerkt en ook erg snel uitbetaald.Dus we zijn erg tevreden over service.
Na schade te hebben gehad tijdens de vakantie, heel makkelijk online de melding gedaan en een paar dagen later stond het geld op mijn rekening. De brief kwam pas een paar dagen later binnen. Super service van ABN. Ik heb hier al mijn verzekeringen lopen en kan dit aan iedereen aanraden.
Schade gemeld. Bonnetjes opgestuurd en binnen een week stond het geld op de rekening.
vorig jaar moesten we ook al een beroep doen omdat de koffer tijdens de vliegreis kapot was gegaan. nu dus weer, dus we dachten dat we deze misschien niet vergoed kregen. binnen drie dagen stond het geld op de rekening, geweldig wat een service
Alles is heel snel en soepel afgehandeld, zonder al te veel vragen. Had ik niet verwacht!!!
Goed contact, snelle afhandeling. Alleen heb ik niet alles in een keer uitgekeerd gekregen.
Zeer snelle uitbetaling, zelfs zonder dat er een officeel document getoond is.
Online formulier ingevuld op mijn telefoon, ging niet altijd even gemakkelijk. Daarna snelle afhandeling en de schade is snel uitgekeerd.
Onze annulering werd heel snel en zonder allerlei detailvragen vergoed. Fantastisch, omdat de annulering te maken had met een ernstige ziekte in de familie.
na schademelding werd de zaak heel snel afgehandeld
Helaas moest ik vanwege medische problemen een geboekte reis annuleren. De zeer snelle afhandeling van mijn declaratie maakte heel veel goed van de teleurstelling van het niet doorgaan van de reis. Op 16 januari de schade gemeld, op 18 januari stond het schadebedrag op mijn rekening. Veel lof!
Hetnmelden van de schade ging makkelijk en de afhandelng zeer spoedig
Op zondagmiddag deed ik mijn melding en de volgende dag stond het uitgekeerde bedrag op mijn rekening. De dag erna had ik de brief met uitleg in huis. Sneller kan niet!
direct na het insturen van het schadeformulier was de uitkering er ook al, het ging in mijn geval niet om een groot bedrag, maar toch prettig dat je niet lang op je geld hoeft te wachten.
Fijn en makkelijk in te vullen formulier online Snelle reactie op het indienen van het formulier. Geweldige service
Na een langer verblijf in onze vakantieplaats vanwege ziekte werden de extra kosten vlot uitgekeerd. Waarvoor dank!
Het kon beter maar .er moet beter geluisterd near de klant
Bijzonder goede en snelle service, ook een zeer snelle uitbetaling.
De online schade melding werkt snel en prima. Wat verwarrend om bij annuleringen de ingangsdatum te melden. Verder makkelijk.
Zoals altijd is mijn declaratie van gemaakte kosten meteen verholpen. Ik kreeg een duidelijke brief waarin uitgelegd werd hoe de kosten waren verdeeld en waarom er minder werd uitbetaald dan geclaimd.
Vlotte afhandeling. Geen gezeur over rekeningen enz.
Veel onnodig invullen bij formulier; als schade door verzekeringnemer is veroorzaakt en verhaald wordt op eigen verzekering. Daarnaast onduidelijk na inloggen; na inloggen ga je naar het formulier door te klikken op een link met tekst over inloggen. Na inloggen directe doorverwijzing is gebruiksvriendelijker (zeker omdat links in het scherm nog een button ga verder [oid] wordt getoond, waarmee je naar je rekening gaat ipv formulier).
Ik had op zaterdag 5 januari melding gemaakt. Maandag 7 januari stond het bedrag op mijn rekening. In de omschrijving stond aangegeven dat een brief onderweg was. In de brief, die ik een paar dagen later kreeg, stond duidelijk aangegeven hoe men tot het totaal uit te keren bedrag is gekomen. Ik denk dat het een realistische weergave was.
Duidelijke communicatie, snel afgehandeld. Website was okay. Postief einde aan mindere ervarin (iets gestolen)
na slecht ervaring bij andere is de afhandeling goed en als je belt is er luisterend oor vooral als je de weg en de afhandeling niet kent
Schade melden op internet was genoeg om gelijk mijn geld terug te krijgen. Heel fijn dat ik niet op vakantie alle bonnetjes en aangiftes hoefde op te sturen.
goede service. heel makkelijk om schade te melden. snel reacties en de schade was uitgekeerd zonder hassle. natuurlijk niemand kan de verlies compenseren maar de vergoeding helpt.
Mijn telefoon was gestolen in het buitenland, ik vulde thuis online het schadeformulier in en na drie dagen stond het geld al op mijn rekening! Echt geweldig! Geen moeilijke administratieve rompslomp, niet elke keer weer nieuwe bewijsdocumenten hoeven opsturen, geen telefoontjes met lastige vragen die je het gevoel geven dat ze je niet vertrouwen. Het is al vervelend genoeg wanneer je spullen gestolen worden, dus dan wil je graag ook een prettige schade afhandeling, je betaalt er immers ook voor. Kortom, zo zou een verzekering moeten zijn!
En snel uitgekeerd! had per ongeluk iets beschadigd
Samen met medewerkster van de bank de papien ingevuld. Alles op gestuurd naar de reisverzekerig van de ABN en binnen 8 dagen geld uitgekeerd en op de rekening. Helemaal top! Zou deze reisverzekerng zeker bij andere aanbevelen.
Mijn ervaring is goed over de service via internet. Maar ik ben op het ABN AMRO verkeerd ingelicht. De vrouw vertelde dat het aan mijn aansprakelijkheidsverzekering lag terwijl duidelijk in de artikelen stond dat ik er wel recht op had via mijn reisverzekering. Verder is alles keurig en goed verholpen en uiteraard heel snel
Het scherm van mijn telefoon was gesneuveld binnen een paar dagen kon ik het dankzij jullie snelle afhandeling laten repareren.bedankt daarvoor.
Snelle en goede afhandeling van de schade, alleen jammer dat je je bonnen niet meteen kan uploaden bij het melden van de schade.
Ik ben in Antwerpen beroofd door 6 jongens, m'n iPhone en digitale camera hebben ze gestolen helaas. Ik heb van ABN binnen 3 dagen reactie gehad met het bedrag wat ik terug gestort zou krijgen, super tevreden en hele snelle service!!
Ivm het overlijden van een zeer goede vriendin konden wij pas later naar ons vakantieadres. Kregen deze kosten niet via het hotel vergoedt. Annulering doorgegeven aan ABN AMRO en netjes de medewerking gekregen en de annulering vergoedt gekregen, ondanks dat het geen 1e of 2e graad familie was.
Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn verzoek om mijn geleden schade i.v.m. met de annulering van mijn reis door opname in het ziekenhuis.
Tijdens onze wintersport was er kleding van mij gestolen. Na thuiskomst direct melding gedaan via internet bij ABN AMRO Reisverzekeringen. Dit was makkelijk om te doen en ging snel. De afhandeling was correct, snel en positief. Zeer goede service, ik ben tevreden!
Mijn ervaring is dat de verwerking snel en correct is verlopen. Naar mijn tevredenheid
De afhandeling is snel verlopen, na het invullen van de schadeclaim. Alleen de mogelijkheid om vragen te stellen omtrent de schadeclaim verliep minder soepel. Doordat niet bekend was welk nummer vanuit het buitenland hiervoor bestemd is. Uiteindelijk aardig gelukt en ik vond de service zeer goed!!
Online aangifte gedaan na diefstal in buitenland. Snel geholpen en het bedrag direct gestort gekregen. Prima service.
Het is ideaal dat je je schade via internet kan regelen, de vragen beantwoorden en versturen. En in aantal dagen is de schade vergoed en stond op mijn bankrekening!
Tijdens onze laatste wintersport vakantie is mijn vrouw een oorbel verloren. Uiteraard kon de juwelier de oorbel(len) niet meer leveren besloten om een beroep te doen op de verzekering. Na de schade melding heeft deze binnen 2 werkdagen ongeveer de helft van de schadeclaim uitgekeerd (hetgeen tevens het maximum was voor deze schade melding). Hoewel ik natuurlijk het liefste de volledige claim uitgekeerd had gezien ben ik zeer tevreden over deze afwikkeling
Na mijn melding kreeg ik binnen 2 werkdagen een zeer positieve reactie met de mededeling dat het geld zou worden overgemaakt. En inderdaad de volgende dag stond het al op mijn rekening. Werkelijk zeer correct en snel
Mijn zonnebril verloren tijdens het skiën. Werd zeer kort na mijn schade melding uitbetaald. Vervolgens kwam er keurig een brief met uitleg. Kortom top en snel geregeld.
Via internet bankieren schade melden ging zeer makkelijk en de uitbetaling was 4 dagen later al een feit,
Na makkelijke schademelding via internet binnen een paar dagen schade uitgekeerd en toelichtende brief ontvangen. Perfecte afhandeling!
Ik ben erg blij dat al mijn schade is vergoed, en dat het snel gebeurde (binnen twee werkdagen). Wel vond ik de procedure niet optimaal: ik wist bijvoorbeeld niet zeker wat mijn verzekeringsnummer was, het stond niet duidelijk aangegeven op de documenten die ik betreffende mijn verzekering heb. Ook heb ik twee keer extra schade moeten opgeven (ik was een product vergeten te melden en kreeg nog naschade) en daarvoor moest ik de hele procedure opnieuw doorlopen, ik heb geen email gekregen met een overzicht van de door mij ingevoerde informatie of iets dergelijks.
Dacht aan veel ellende na bestolen te zijn, maar via de doorlopende reisverzekering van ABN Amro viel dat gelukkig mee. De dame die via de telefoon hulp bood, bracht rust en gaf goed advies en wilde gelijk een aantal zaken regelen. Thuis achter de computer was de site, om de schade te melden, gemakkelijk in te vullen. Na drie dagen was het schadebedrag al op onze rekening geboekt. ABN Amro, nogmaals bedankt.
Tijdens het online invullen van het schadeformulier bleek dat het niet mogelijk is om een bladzijde terug te gaan. Ik wilde n.l. even kijken of ik iets wel goed had ingevuld en vervolgens werd ik uit het programma gegooid. Dit vond ik echt storend en het zou misschien een optie zijn om te regelen dat men terug kan kijken óf dat er, vóórdat er geheel afgesloten wordt, een mogelijkheid is om het ingevulde te kunnen checken dan wel wijzigen!
Het is prettig om te zien hoe abn verzekreingen afwikkeld. Zeker daar het gaat om een al verveled iets zoals annumering vanwege een ongeval. prima!
Snel beoordeeld en ondanks dat ik geen bon meer had toch gedeeltelijk uitbetaald
woensdag claim ingevuld, vrijdag op de rekening! Echt super! Helemaal omdat er geen "bewijs" meegestuurd werd. Hierdoor had je echt het gevoel vertrouwd te worden en dat gaf een heel goed gevoel! Hulde!
schade gemeld 31 dec. j.l. , direkt bevestiging van aanmelding , vrijdag 2 jan. schriftelijke mededeling dat schade werd vergoed en zaterdag 3 ja. op de rekening , sneller kan bijna niet
Doordat mijn vrouw onverwachts een dubbele longontsteking opliep moesten wij een geplande reis naar Brazilië annuleren. Het verschil tussen de gemaakte kosten en het bedrag, dat wij van de organisatie terugkregen die het vliegticket had gereserveerd hebben wij ingediend bij uw maataschappij en volledig vergoed gekregen en bovendien zeer snel.
De claim die ik indiende werd snel en naar alle tevredenheid door ABN Amro afgehandeld.
Mijn telefoon is gestolen in Amsterdam,IK heb het via internet doorgegeven en heb snel antwoord gekregen.Helaas is het niet uitgekeerd.
Snelle afhandeling en nette uitkering voor geleden schade en waarde product.
Het was voor mij niet geheel duidelijk hoe ik mijn schade in dit specifieke geval moest invullen, maar ik had het blijkbaar goed gedaan, want ik had heel snel antwoord en nog sneller mijn geld!
Heel treurig camera aan begin van vakantie defect geraakt. Gelukkig bij thuiskomst door ABN-AMRO snelle afhandeling van de schadeclaim, waardoor ik snel een nieuwe camera heb kunnen kopen.
Het was een uitgebreide vragenlijst die suggereerde die zeer specifieke gegvens vroeg die niet altijd voor hande zijn maar het was een snelle afhandeling waar vertrouwen uit bleek. Prettig.
snelle afhandeling van de schade aan de bagage en snelle uitbetaling!
Op 1/1 schade gemeld en op 3/1 de vergoeding gekregen, dat is service.
zeer tevreden over deze zeer snelle en professionele afhandeling. Mijn vrouw was zeer blij hoe dit is afgehandeld na haar beroving.
Abn reis en annuleringsverzekering hebben wij en we zijn erg tevreden. Goede en snelle afhandeling is perfect. We zouden het zeker aanraden.
Supersnelle afhandeling. Zo snel dat de uitkering eerder was dan de brief/het bericht over de afhandeling. Misschien een goed idee de reactie per email te sturen, dan gaat deze in elk geval voor de uitkering uit.
Na een vervelende ervaring is het fijn dat ABN Amro het indienen van een claim en de afhandeling daarvan eenvoudig heeft gemaakt. Indienen via internet en binnen een week was de claim afgehandeld.
Door snelle afhandeling binnen 1 week mijn onkosten retour, super!
Binnen enkele dagen stond het geld op mijn rekening, zonder moeilijke vragen over bewijs ofzo.
na aanmelding via internet, snelle afhandeling met terugbetaling van de reissom!
Om alles in te vullen online kostte nog wel wat studie, maar de manier waarop onze schade werd afgehandeld verdient alle lof!
Zeer tevreden over snelheid afhandeling en uitkering
Zoals ik boven al aangaf snelle afhandeling zonder gedoe.
I have to say that I was extremely surprised that I did not have to deliver any proof (certificate, bill etc.) for ABN AMRO to reimburse my cancelled trip.
Wij hadden op de vakantie de autosleutel verbogen. Ik heb de schade via internet gemeld en binnen 2 dagen was de vergoeding al over gemaakt
Op vakantie was mijn tas met portemonnee gestolen. Mijn tas is verderop terug gevonden met gelukkig al mijn pasjes e.d. er bij. 'Alleen' cash geld was eruit gehaald. Het was wél een paar honderd euro. Vrijdags heb ik een formulier ingevuld, binnen een paar dagen had ik geld teruggekregen van de verzekering.
geweldig geholpen, zonder gehaast te zijn, echt tijd voor de cliënt Geweldig
alles snel afgehandeld, formulier was niet altijd eenduidig
na onze vakantie in teneriffe was de tablet pc van mijn vrouw ernstig beschadigd geraakt ik heb dat op een zondag gemeld via het internet en woensdag een briefje dat het vergoed werd en het stond gelijk op de rekening kijk dat noem ik nu service
Het behoeft mijns inziens geen betoog dat bij een afwijzing men niet tevreden is. Wij zijn volkomen te goeder trouw. Vanuit mijn professie als schade-expert weet ik dat er het nodige gefraudeerd wordt. Dat de vermissing van de afstandsbediening van onze caravanmover niet gedekt is, bevreemdt mij. O.K. als de polis dit uitsluit, dan houdt het op. Wij zullen ons danook beraden. Wij hadden onze jaarlijkse na-seizoensplaats op "onze" camping De Shelter in De Koog op Texel en bij ons vertrek met onze mobiele caravan ontstond de vermissing zoals vermeld. Apart dat mijn eigen naam niet wordt geadviseerd als "gebruikersnaam". Mijn gezinssituatie is dat wij reeds ruim 37 jaar zijn getrouwd en 3 kinderen hebben die al lang uit huis wonen met hun echtgenoten.
Na de schademelding via internet is het schadebedrag binnen een week overgemaakt. Abn Amro heeft dit niet gecommuniceerd maar wel keurig uitgevoerd.
De reden dat schade niet wordt uitgekeerd is dat de doorlopende reis verzekering alleen geldt voor particulier verkeer. De reis had een zakenlijk karakter.
Ben zeer aangenaam verrast door de simpele wijze van aanmelding via site en nog meer positief verrast door de zeer snelle afwikkeling en betaling. Echt mijn complimenten!
ik reis vaak en veel en raak veel kwijt of dingen gaan snel stuk. Abn keert altijd uit, of t nu om een elektrische tandenborstel gaat of zonnebril nummer 138 waarmee ik in het water duik; ze begrijpen het altijd.
Waren zeer tevreden over behandeling en afwerking. Zulen verzekering zeker aanbevelen.
Zeer snelle afhandeling van de schade. Ben zeer tevreden over de service.
Ik heb enige tijd gelen een schade ingediend maar ik heb tot op heden nog geen enkele reactie op gekregen.
Goed geholpen met invullen van annuleringsverzekering
Ik heb mijn schade gemeld en binnen 4 dagen had ik het geld al op mijn rekening staan. 2 dagen daarna kreeg ik de brief, hierin vond ik het wel raar dat er stond beschreven dat er in de vervolg bladzijden werd gevraagd om het opsturen van de volgende documenten. Die extra pagina's zaten er niet bij en ik weet nu niet of ik nog iets aan papieren moet overleggen als copy van de boeking, brief van de arts.
Snel en met verstandhouding en overleg uitgevoeerd.
erg snel uitgekeerd, zonder een factuur te moeten overleggen. ik ben heel erg tevreden over de afhandeling.(misschien iets te makkelijk?)
Een paar dagen na het verzenden van schadeformulier berichtte men mij dat ik een vergoeding zou krijgen. De brief met verdere uitleg kwam daarna. Het geld stond ook heel snel op mijn rekening.
Geweldig hoe snel en eenvoudig de schademelding en afhandeling is gebeurd.
Over het algemeen was het makkelijk in te vullen, voor deze situatie een aantal onnodige vragen. Over het algemeen goed geholpen
Geen opmerkingen, afhandeling en communicatie was prima.
Heb mijn schade Zondag gemeld,en eind van de week was het al afgehandeld . Prima zeer tevreden
Goede service verleend. Schade zaak opnieuw heropend nadat factuur ingezonden was.
Jammer dat ik van de annuleringsverzekering gebruik moest maken, maar de afhandeling is zeer correct verlopen.
Helaas moeten annuleren wegens plotseling ernstig verslechterde gezondheid van (schoon)vader. Snelle probleemloze uitlering binnen 4 werkdagen. De persoonlijke noot van "sterkte de komende tijd" was positief opvallend en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Gewenste informatie ontvangen in telefoon gesprek en daarom zonder moeite online formulier ingevuld. Vanaf het opsturen van online formulier tot aan het afronden voortdurend informatie ontvangen over de voortgang van de behandeling wat ik zeer op prijs stel.
Het was erg prettig en fijn zaken te doen met ABN AMRO. Men probeert toch de schade te beperken... maar toch.. als er iets gebeurt... ondersteunt ABN AMRO je wel degelijk. Contact was heel snel en correct gelegd en erg snel afgehandeld. Ik ben erg tevrede over de dienst van ABN AMRO van de afgelopen jaren. Ben klant van ABN AMRO sinds ik hier kwam als vluchteling... Ga zo door en succes met uw werk
Voor dat ik deze claim indiende ben ik in een van jullie veistigingen geweest voor informatie en blijkt achteraf dat zij mij de verkeerde informatie hebben gegeven.
Ondanks het feit dat wij een iPad gewoon in het vliegtuig vergeten hebben die jammer genoeg niet gevonden werd betaalde de doorlopende reisverzekering keurig uit.
met een zeer pijnlijke slijmbeursontsteking in mijn heup,moesten wij op het laatste moment nog annuleren wat erg moeilijk was,wij wilden n.l. lekker weg.Dit werd door Amro Bank snel opgelost en terugbetaald.Dus nu kunnen wii,als ik weer opgeknapt en weer boeken,gelukkig. Toppie,voor mijn bank die dat geregeld heeft. Bedankt
Een overlijden in de familie noodzaakte mij telefonisch een en ander te regelen vanuit Indonesië. Bij thuiskomst gebeld met ABN en in dat telefoongesprek werd mij duidelijk gemaakt dat ik de gemaakte kosten kon declareren en hoe dat aan te pakken. Daarbij werd ook verteld dat ik reisbescheiden etc. wel moest bewaren maar pas later eventueel zou moeten opsturen. Ik heb volgens de aanwijzingen gehandeld en per omgaande werden de gemaakte kosten vergoed. Uiterst correcte afhandeling en geen "gedoe". Een welgemeend compliment.
Autoschade in het buitenland. Er moest een vervangende auto woirden gehuurd. Na terugkeer is deze schade geclaimd. De schade is onmiddelijk en zonder problemen te maken vergoed. Zo hoort het. Geen gezeur met bonnetjes, geen wantrouwende vragen. Gewoon snel regelen op basis van vertrouwen.
Ik had nog niet eerder een reisverzekering schade ingediend, en ik had mij voorbereid op een grote stapel papierwerk waar ik doorheen zou moeten gaan. Het ging echter supermakkelijk via online bankieren, waar ik erg blij mee ben geweest. De instructies waren duidelijk en eenvoudig. De schademelding is ook binnen 48 uur afgehandeld. Het was snel en makkelijk zoals een klant het graag wil zien.
Mijn claim ging over een relatief simpele zaak van een verloren zonnebril en ABN Amro deed er helemaal niet moeilijk over. Het geld was uitgekeerd zelfs voor dat ik een brief erover kreeg. Het was super snel en zonder veel vragen. Dat stelde ik op prijs.
Mijn zadeltasje ben ik onderweg verloren tijdens een fiets vakantie. Online de melding gemaakt van wat ik allemaal verloren ben. Twee dagen later keek ik op mijn rekening en stond het geld al bijgeschreven.
Voor het eerst sinds jaren gebruik moeten maken van de doorlopende reisverzekering. Schade was binnen een werkweek ter volle tevredenheid afgehandeld. Kan dit product aanraden.
Na schade te hebben geleden op vakantie en via internet de formulieren in te hebben gevuld stond binnen een week het geld al op mijn rekening. Super!
Na alle online formulieren te hebben ingevuld kwam er na enkele werkdagen met een bevestigingsbrief waarin het te vergoeden bedrag werd genoemd. Een dag later stond het op de rekening. Een kleine kanttekening is dat voor de geleden schade betreft annulering was er geen duidelijk invoerveld waarin het bedrag genoemd kon worden. Dit heb ik opgelost door het in een opmerkingenveld te benoemen en dit is uiteindelijk goed opgepakt door ABN AMRO.
De medewerker van de Bankfiliaal toonde begrip aan mijn schade en hielp mij met zijn advies voor het snelle en effectieve behandeling.Vergoeding was boven verwachting snel op mijn rekening verschenen.
Ik ging op de dag van mijn vakantie helaas door mijn rug en moest 4 uur voor vertrek mijn vakantie annuleren. Ik heb een week erna via de website beroep gedaan op mijn verzekering en de ABN heeft binnen 2 dagen mijn volledige reis terug betaald. Het prettige daarbij is dat er niet wantrouwend richting klant werd gedaan ("doktersverklaring", nota van reisbureau, etc.). Het geheel gaf me een erg goed en vertrouwd gevoel!
Ik heb helaas gebruik moeten maken van mijn reisverzekering. Hetgene wat mij het meest opviel, was dat binnen een paar dagen mijn claim was behandeld.
Binnen 2 dagen was de schade vergoeding al uitgekeerd. Sneller dan dat we de brief ontvingen over de afwikkeling.
Door een ongeluk moest ik helaas twee vakanties annuleren, gelukkig is de schade snel en naar teveredenheid uitgekeerd.
Goede snelle afhandeling en volledige uitbetaling van het geclaimde bedrag
Het invullen neemt even tijd in beslag, maar het is zeker heel goed en snel afgehandeld. Het geld stond al op mijn rekening voordat ik er een brief over kreeg. Zeer tevreden.
Na een opgelopen schade van mijn net aangeschafte bril via internet het schadeformulier ingevuld. De navigatie naar het schadeformulier was wel moeilijk te vinden op de site. Afhandeling erg verzorgd met een zeer snelle uitbetaling ervan. Super geregeld.
ik heb een schade gemeld via de reisverzekering en twee dagen later stond het geld al mijn rekening. helemaal super
Op de site staat dat ik binnen 5 werk dagen antwoord zou krijgen. Nu wacht ik langer dan 5 werkdagen.
Prima afhandeling van de schade en snel. Nooit eerder meegemaakt.
Snel en duidelijke instructie om de schade te melden via internet. Ik heb dat zelf na mijn vakantie gedaan maar dat had ik dus ook al tijdens mijn vakantie kunnen doen. Geld was ook meteen gestort op mijn rekeningnummer binnen 3 werkdagen. Had alleen graag wat meer uitleg gehad over hoe de berekening tot stand is gekomen als iets afschrijving heeft.
Ontzettent snelle en correcte afhandeling van de schade!!
Brief inzake de toegekende vergoeding van de dagwaarde was volgens afspraak zelfs ruim binnen de 5 werkdagentermijn. De uitkering van de schade was tot mijn verbazing al bijgeschreven op de rekening. Ik had in de wandelgangen wel eens gehoord dat uitkering snel was maar overtrof de stoutste verwachtingen.
Aan het eind van het schade formulier wordt een link/button weergegeven om de ingevoerde gegevens te printen. Deze print is van een zeer slechte kwaliteit en slechts een paar gegevens worden op deze print vermeld.
het schadeformulier vroeg om een verzekeringsnummer. Is mijn bankrekeningnummer/klantnummer niet genoeg ? Nu moest ik op zoek naar de polis. U stuurt ieder jaar een nieuw polisblad. Heeft u ook de nieuwe polisvoorwaarden opgestuurd bij de invoering van de Euro ? Ik kon ze niet vinden, terwijl ik toch een goed archief heb. U heeft vlot uitgekeerd zoals ik kon zien op mijn bankrekening. Ik heb echter geen enkele andere reactie ontvangen. Een kort mailberichtje dat de claim is toegekend en de schade is uitgekeerd volstaat.
ik heb 3 x opnieuw het formulier moeten opstarten en weer invullen omdat ik niet alle gegevens bij de hand had die ik moest invullen. Daarna kreeg ik de volgende dag al antwoord dat het formulier ontvangen was en een paar dagen later al dat de schade werd vergoed. Ik vond dit super snel en was erg blij met deze snelle afwikkeling van de zaak. Prima!
bij onze laatste reis is mijn zonnebril op sterkte van mijn ogen knel komen te zitten in mijn bagage. Doordat gebeuren was ik erg onthand bij thuiskomst ter reparatie aangeboden en dat bedrag is door de verzekering direct uitgekeerd gewledige service,Deze verzekering loopt al jaren en had ik gelukkig nog nooit nodig gehad,
De reisverzekering heb ik al langere tijd, maar nooit hoeven gebruiken. Nu een keer een schadegeval en deze werd zeer snel afgehandeld en ook uitgekeerd.
Vond het opgeven via internet nog wel veel pagina s beslaan, maar verder uitstekend. Snelle afhandeling en correcte afhandeling. Absoluut tevreden
ik. ben zo blij met de snekke reacties en uitleg in de brief
Dankzij de reisverzekering van ABN AMRO heb ik ook nog na mijn vakantie rustig kunnen genieten. Door de goede service heb ik niet hoeven stressen en heb ik de gedeclareerde kosten terug. Bedankt!
Na het verstrekken van de gevraagde informatie is alles correct en snel afgehandeld.
Mijn vakantie moest ik door omstandigheden helaas annuleren. Ik kreeg binnen een week na de melding via online bankieren mijn volledige schade uitgekeerd. Uitstekende service! Ik ben een tevreden klant.
Het schadebedrag is snel en correct overgemaakt op de rekening met vermelding brief met uitleg is onderweg. Deze brief ook snel ontvangen. Een hele plezierige afwikkeling. Compliment.
het verliep allemaal erg soepel en snel. in mijn geval deed het incident zich voor op de avond voor mijn vertrek, waardoor ik geen tijd meer had om naar het politiebureau te gaan daar lokaal. dit was echter geen enkel probleem zei de dame aan de telefoon, en zo bleek het ook!
Een geclaimde schade aan een koffer was binnen een paar dagen naar tevredenheid afgehandeld.
Wat is dit snel gegaan zeg, een uitstekende service! Chapeau
In afwachting op een bevestiging van ontvangst van mijn claim heb ik binnen 3 werkdagen het bedrag uitgekeerd gekregen. Ik was verbaasd en verrast omdat de herkomst van het uitgekeerde bedrag voor mij niet te traceren was.Dus belde ik met de abnamro bank en de mensen hebben bevestigd dat het geld inderdaad van de verzekering was. Een dag erna ontving ik een brief over het uitgekeerd bedrag. Super een dikke 8!
Goede en snelle afhandeling. Schriftelijke uitleg was netjes
Mijn telefoon was in Thailand gestolen. Na afloop van de vakantie heb ik de schade direct gemeld. 3 dagen later stond het bedrag al op mijn rekening.
Ik was verbaasd over de zeer snelle afhandeling van mijn schade. Ben zeer tevreden
Goed, snel en adequaat geholpen. Duidelijke afhandeling.
Binnen 2 werkdagen had ik het geld àl op mijn rekening!
Snelle service . In dit geval geen vragen gesteld. Wat ook niet nodig was.
Wauw wat een geweldige service, echt super geholpen! heeft mijn vakantie echt gered!
Al was het maar een klein bedrag: de ABNAMRO heeft zonder allerlei "rompslomp" de hotelkosten vergoed van één nacht +ontbijt. Door vroegtijdige terugkeer vanwege een blessure van mijn zoon konden wij het het geboekte weekend niet helemaal "uidienen".
Prima ,duidelijke, correcte en snelle service eveneens m.b.t. afhandeling van de schadeclaim.
Zeer praktisch de schade te melden online en een snelle afwikkeling alsmede direkte schadeuitkering
was alleen even zoeken waar ik mijn melding moest doen via site
Ik vreesde dat het weken ging duren, maar niets daarvan. Binnen een week was het opgelost en kreeg ik bericht dat de schade minus eigen risico werd uitgekeerd. Fantastisch hartelijk dank voor dit
Snelle actie na schademelding. Al na 3 dagen stond de geclaimde schadevergoeding op mijn rekening. Topservice!
I am very pleased with the way and speed at which my claim was handled.
De schade werd snel afgehandeld met een bericht per post over toekenning. Dit bericht mag van ons best per email; de betaling hebben we enige dagen later nog niet ontvangen.
in heb onlangs een melding gedaan van schade aan een fotocamera. via mail een bericht ontvangen dat ik binnen 5 dagen een reactie zou ontvangen. deze reactie heb ik echter nooit ontvangen en weet nu nog steeds niet wat er met mijn melding gebeurd is. kan beter lijkt me.
Ik heb iets geclaimd waarvan ik de bon reeds niet meer in bezit had. Echter werd nav de prijs op internet alsnog een bedrag uitgekeerd. Helaas wel minder dan nieuwprijs, maar zonder bon mag ik zeker niet klagen.
heel prettig geholpen en erg duidelijk via de internet pagina
Mijn Tomtom One Europe was gestolen/verloren. Er is door ABNAmro 25 euro uitgekeerd. Via marktplaats wordt 40 euro geboden voor dit apparaaat, 2e hands, dezelfde editie of zelfs een oudere editie. Er is dus veel te weinig uitgekeerd.
Waterschade horloge bleek pas lang na thuiskomst. Geen harde bewijzen. Toch coulanceuitkering wegens zeer incidentaile claim onder reisverzekering. Blijk van waardering jarenlange klandizie. Gestelde vertrouwen geeft mij een goed gevoel.
Nadat aanvankelijke er een verkeerd bedrag was vastgesteld voor de vergoeding werd dit zeer adequaat gecorrigeerd en snel afgewikkeld. Prima service!!!!
Ik heb een week geleden schade doorgegeven en nog steeds niets gehoord of gezien alleen een automatische bevestigingsmail en deze mail.
Ik ben ZEER tevreden over de afhandeling en uitbetaling van mijn schade.
Valt niet veel te melden. Er werden geen moeilijke vragen gesteld, zoals doktersverklaring, vluchtnummer Easyjet, paspoortnummer, etc etc. Het schadebedrag lag dan ook inderdaad niet hoog.
Wij hadden wat problemen met de kosten die we gemaakt hadden op onze reis naar canada. wij moesten door een ongeval daar de EHBO post van een ziekenhuis bezoeken. In nederland teruggekomen hebben we uiteraard eerst de kosten gedeklareerd bij de zorgverzekeraar , maar zij vergoedden slechts 35 % van de kosten. Bij advies en hulp bij het invullen van een schadeformulier zijn wij op het kantoor in Eersel ontzettend goed geholpen en hebben we vrij snel de resterende kosten via de doorlopende reis en annuleringsverzekering vergoed gekregen.
Vanwege een sterfgeval moest ik een reis annuleren. Na melding via internet (waarbij overigens niet alle vragen relevant of duidelijk waren) volgde een supersnelle uitbetaling, gevolgd door een uiterst correcte brief.
onze eerste schade melding in 11 jaar en alles is goed geregeld. 7 jaar terug waren we in turkije en mijn man sprong met camera en al het zwembad in om me zoon te redden. we wisten niet dat je dat ook kon verhalen bij deze verzekering. Kan dit nog opgegeven worden?
Ik was blij verrast met de ontzettend snelle afhandeling van mijn schade. helaas ben ik.erachter gekomen dat ik mijn bril en horloge ook in de koffer had zitten. Ik kan op de site niet terugvinden of het mogelijk is deze alsnog vergoed te krijgen. Dit zou ik graag nog van u vernemen. Mvg. Maria
Nadat de melding via internet is gedaan hebben wij 2 dagen later al bericht gehad. Goed geregeld.
Na het invullen van het erg uitgebreide online schadeformulier was de afhandeling door abn-amro binnen een week geregeld. Super snel en keurig middels een brief op de hoogte gesteld.
Zorg dat je je reisbescheiden bij de hand hebt, even inloggen en een kind kan de was doen! Direct een bevestiging per mail en voor ik het wist was het geld al op mijn rekening bijgeschreven! Een schade is al vervelend genoeg, lastige vragen werden mij als vaste klant niet gesteld, ondanks het feit dat ik geen bonnetje of iets dergelijks kon overleggen.
Snelle afhandeling van schade uitkering, binnen 5 dagen reactie op mijn online formulier. Zeer tevreden over deze snelle en goede afhandeling. Ik had tevens bij thuiskomst na mijn vakantie waarin mijn tas gestolen tas was, al een nieuwe pinpas op de deurmat liggen. Ondanks het vervelende dat er is gebeurd, geeft dit wel weer een prettig gevoel. Zo kun je snel de goederen die iemand onterecht afhandig heeft gemaakt vervangen. En er zo een punt achter zetten.
Erg gemakkelijk de schade aan te geven via internet. Ik kreeg direct mn geld op mn rekening gestort en hoefde ook geen bewijsstukken in te leveren.
helaas schade gehad op vakantie. eerst vertraging door ziekte dochter, later fototoestel vergeten in de metro te parijs door dochter 2. beide zaken zijn door de verzekering perfect afgehandeld. melding kon snel en effectief. waar nodig bewijslast overleggen, hetgeen begrijpelijk is.
na ons verblijf in het buitenland op woensdagavond via internet een schadeformulier ingevuld. zaterdagavond stond het bedrag reeds op mijn rekening zonder gezeur. Dit, ondanks het gegeven dat ik maar van een verloren voorwerpen de nota nog in bezit had, is overigens ook niet om gevraagd om te overleggen. Dank voor snelle en correcte afhandeling!
In het buitenland mijn telefoon verloren. Het was daar niet te doen om aangifte te doen, dit begreep de klantenservice ook wel en stelde mij gerust zodat ik alsnog van mijn vakantie kon genieten. Na terugkomst in Nederland binnen 7 dagen het geld uitgekeerd! Prima service.
De aangifte en afhandeling was erg simpel en gebruiksvriendelijk.
Voor het melden van mijn schade ben ik in eerste instantie naar een kantoor van ABN AMRO gegaan. Hier werd mij verteld dat ik dit telefonisch moest regelen. Gelukkig mocht ik wel ter plaatsen meteen bellen. Het telefonisch advies was dat ik het aankoopbewijs toch moest zien te vinden, anders kon men niets voor me doen. Vervolgens raadde een medewerker op het kantoor me aan om de schade via de internet te melden. Dat heb ik gedaan, dat ging vrij goed en ik heb een schadevergoeding van jullie ontvangen. Erg fijn. Alleen had ik de indruk dat er niet serieus met mijn aanvraag omgesprongen werd, dat het één van de vele aanvragen is en dat het meer gezien wordt als productiewerk dan het helpen van mensen die kostbare spullen verloren zijn op vakantie.
Duidelijk schadeformulier. Voldoende ruimte om situatie en gestolen goederen aan te geven. Zeer snelle afhandeling.
Binnen een week hebben wij het bedrag van de schade gestort gekregen. Dat was super snel! Top! In de omschrijving stond dat we in de voorwaarden konden nakijken hoe jullie tot deze oplossing gekomen waren. Dit is waarschijnlijk rechtsgeldig, maar voor de klant niet zo duidelijk. Het lijkt mij plezierig om in het besluit te lezen waarom er tot dit bedrag besloten is.
Op vrijdag via de website mijn schademelding gedaan, op maandag nog een aanvulling gegeven. Vrijdag had ik het geld van de claim al op mijn rekening staan!
De afhandeling was snel en goed! Ik zou de verzekering bij iedereen aanraden.
Tijdens mijn vakantie ben ik lelijk ten val gekomen en daarbij is mijn bril beschadigd. Via de website van ABN AMRO (reisverzekering) heb ik een melding gedaan en binnen vijf werkdagen was alles geregeld. Perfect!
Via internet mijn schadeaanvraag ingediend en binnen 1 week al uitkering van het schadebedrag. Topservice!
Via internet de schademelding gedaan en na vier dagen per brief een overzicht van de uitgekeerde schadevergoeding en toen stond het ook al op mijn bankrekening!
Ik meldde het verlies van mijn ring tijdens mijn vakantie. Binnen enkele dagen werd mij telefonisch meegedeeld dat de schadevergoeding onderweg is.
24 x 7 via internet toegang, eenvoudig en snel. Dik tevreden
Ondanks dat ik geen nota's kon overhandigen van mijn aankopen werd de schade toch vergoed. Jammer dat ik een eigen risico heb bij deze verzekering want dan valt de vergoeding wel weer tegen. Netjes dat er vervolgens de mededeling gedaan wordt dat door een kleine verhoging van de polis, het eigen risico komt te vervallen
het was de eerste keer dat we een schade claimde bij de reisverzekering. Deze werd vakkundig en snel afgehandeld.
mijn koffer is kwijt geraakt met een vlucht. na thuiskomst van 4 wkn meteen via internet ingelogd en daar kon ik alles indienen online.
Ik ben tevreden over de afhandeling, maar vond de dagwaarde die voor het gestolen/verloren geraakte product werd bepaald aan de magere kant.
Goede service, snelle afwikkeling kortom complimenten
Goed afgehandeld, echter was de dagwaarde wel erg laag
Na de schademelding was het geld binnen 3 dagen op onze rekening bijgeschreven, nog voordat we de brief van goedkeuring hadden ontvangen. Dat noem ik uitstekende service.
nadat er aanvankelijk geen duidelijkheid kon worden gegeven over de claimbaarheid van mijn schade werd dit goed opgepakt door mijn preferred banker. aangezien ik niet eerder geclaimd had onder mijn verzekering was dit voor mij een zeer prettige ervaring. ook de de snelle wijze waarop mijn claim is afgehandeld, heeft mij positief verrast. ik ben dan ook zeer content over de verleende service.
Er was geen mogelijkheid om bewijzen toe te voegen. Hierdoor kreeg ik thuis een onpersoonlijke brief die standaard naar de meeste klanten gestuurd worden ter weigering van teruggave van een schadevergoeding. Het werd geweigerd omdat niemand overleden was. Ik vind het raar dat ik maandelijks premie betaal en een keer dat ik door onvoorziene omstandigheden een reis van u20ac42 moest annuleren, dit niet terugkreeg. Ik betaal netjes om verzekerd te zijn, maar het is jammer dat alleen bij overlijden van een familielid, ik verzekerd ben via ABN Amro. Hierdoor denk ik na om het op te zeggen.
Binnen een week is deze schademelding afgewikkeld en wij ontvingen het geld ook zo snel. Erg fijne ervaring met de verzekeringsafdeling.
Het slot van mijn koffer was gebroken en de rits beschadigd. Ik heb geprobeerd de vragenlijst via internet te beantwoorden maar het aantal bladzijden was zo groot en veel vragen zo gedetailleerd en irrelevant dat ik het opgaf. In de vestiging van ABN/AMRO van Zwijndrecht heeft een medewerker het snel voor me opgelost. Helaas kwam het niet tot uitkering omdat het schadebedrag net onder het eigen risico lag. Dat heb ik nu gewijzigd.
binnen 3 dagen bericht over vergoeding. Daarna meteen geld ontvangen.
Vakantie ongevalletje gehad na vakantie gebeld formulier ingevuld online binnen 1 week alles rond. Super!!
Super snel afgewerkt. Goede service verwachtingen overtroffen binnen 7 dagen god op mijn rekening
in buitenland contact gehad met de service lijn van abnamro. werd correct behandeld thuis via internet de schade afgehandeld. werd goed op de hoogte gehouden.
Het ging maar om een kleine schade (~100 euro net) maar wat ik sterk vond is dat jullie de stappen uitvoerden zoals online gemeld bij het indienen van de claim en genoegen namen met mijn opmerking dat ik alle benodigde documenten om de claim te ondersteunen per omgaande kon indienen.
Tevreden over de wijze en snelheid van afhandeling van mijn schademelding. Helaas is maar de helft van de nieuwwaarde uitgekeerd 2 jaar naar dato. Verder wel tevreden.
Na de melding via internet van verlies van een horloge tijdens de vakantie van onze zoon hadden we dezelfde week nog het schadebedrag bijgeschreven op onze rekening.Deze snelle afhandeling heeft ons in positieve zin heel erg verbaasd
Een goed schadeformulier is het halve werk voor een snelle afhandeling
Medewerker Helpdesk verwees mij naar de mogelijkheid om via Internet Bankieren online een schadeformulier in te vullen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik binnen 2 dagen een bevestiging dat de geclaimde schade (verloren mobiele telefoon) volledig vergoed zou worden. Dat zou worden, betekende een dag later op de rekening. Het scheelt misschien dat dit de eerste claim in 5 jaar tijd was, maar toch. Petje af.
Op vakantie bril in zee... De schade was sneller uitgekeerd, dan een nieuwe bril gekocht.
Ruim binnen de 5 werkdagen is de schade afgehandeld. Klein aandachtspuntje vonden wij dat als de schade digitaal gemeld wordt, waarom dan geen mail over de uitkering maar per post? Maar wij zijn dik tevreden.
De uitkering kwam verrassend snel en zonder poespas. Prima service!
bril stuk, gebeld en daar werd mij gevraagd om na te gaan of deze nog gemaakt kon worden. Tevens werd mij medegedeedlld dat de maximale vergoeding eur 350,-- zou zijn. Weer gebeld en aangegeven dat deze niet meer gemaakt kon worden en dat er een nieuwe besteld werd. Toen werd mij pas verteld dat er 20% per jaar gekort werd op het bedrag (aankoopbedrag eur 300,--). Ik heb gevraagd waar dat stond in de voorwaarden, hierop werd gezegd dat ik het maar schriftelijk moest indienen als ik hier niet mee eens was. Nadat ik nogmaals heb gevraagd waar het stond in de voorwaarden (20% korting per jaar) werd mij duidelijk gemaakt dat zij hier niet verder op ingingen en ik mijn bezwaar maar schriftelijk kenbaar moest maken. Dit is natuurlijk belachelijk, straks wordt er een willekeurig percentage aangehouden.
Ik claim een schade onder mijn reisverzekering. Die wordt niet toegekend. In de brief wordt aangegeven dat ik de schade wellicht kan claimen onder mijn autoverzekering (alleen bij all risk).
Gewoon goed en vooral snel afgehandeld. Populair gezegd: "de geen gezeur garantie"
Ik werd binnen 1 week geholpen. Ik raad iedereen ABN AMRO aan is gewoon de best bank
Nadat ik on-line de schademelding had doorgegeven werd het schadebedrag binnen enkele dagen op de rekening bijgeschreven. Echt super! (Ook in het verleden zeer goede ervaring met deze verzekering gehad)
Geen heen-en-weer sturen van correspondentie maar snelle en adequate afhandeling.
goede en snelle afhandeling. via internet kon schade gemeld worden en binnen twee dagen was het schadebedrag al bijgeboekt. Een dag daarna nogmaals een bevestiging via de post gehad dat schade is afgehandeld.keurig
Na 2 dagen werd mijn schade al uitgekeerd op de rekening. De brief hierover ontving ik meteen de dag erna; perfekt!!
UITSTEKEND EN SNEL GEHOLPEN DOOR ABN AMRO. TOP. HARTSTIKKE GOED
Het proces van schademelding is prima, snelle respons en duidelijke vragen (hoewel wel wat veel voor de schade - een verloren geraakte zonnebril). Ik begreep later dat er ook telefonisch schade gemeld kan worden waarbij in dit soort zaken direct een "oordeel" wordt gegeven. Daarop had men bij het formulier wel mogen wijzen!
Moest helaas een geboekte vakantie annuleren, door een ongeval van een familie lid. ontvangst schademelding is na melding via internet, direct bevestigd en ook de uitslag is binnen de gemelde termijn ontvangen. De schade is inmiddels vergoed. hulde
duidelijk declaratieformulier en zeer snelle afhandeling
Afhandeling van de schade erg snel en prettige communicatie!
ging erg makkelijk de schade claimen snel en duidelijk via internet ook de schade werd snel uit gekeerd
Snelle afhandeling en goede klantenservice die goed bereikbaar is. Vergoedingen zijn in orde
Schade snel afgeha.ndeld. Echter jammer dat ik over de gedeclareerde bezinekosten niets vernomen heb.
Allebei werkend bij een bank, de ABN Amro en de ING, zijn we erg verbaasd over de snelle en goede service van de ABN Amro. Onze complimenten! Dit was echt een staaltje van super klantgericht en snel handelen. Kan dit nog beter? Nee, dat denk ik niet.
Super gedaan. Ingegeven via het net, meteen een terugkoppeling, snel betaald en daarna ook nog een uitleg op papier.
er werd dit keer niet moeilijk gedaan qua uitkering, heeft misschien te maken met het lage schadebedrag.
Ik heb een zeer goede ervaring met mijn ABNAMRO Doorlopende reisverzekering. Een prima en duidelijke aangifte mogelijkheid via Internet, een zeer snelle beoordeling: binnen enkele werkdagen had ik al feed-back. In mijn geval positief en tot mijn verbazing werd het gehele bedrag zonder discussie uitgekeerd. Ik heb alle documenten en bewijsstukken (nog) niet behoeven in te sturen. De dekking van de doorlopende reisverzekering is uitstekend. Natuurlijk kijk je wel eens verder in de markt, maar ondanks de redelijke prijs (m.a.w. niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste) blijf ik verzekerd via de ABNAMRO vanwege de goede dekking en de snelle afhandeling.
No nonsense. Geen gezeur of vragen top abn vertrouwt haar klanten en doet niet moeilijk. Ik waardeer dit enorm en zal het vertrouwen niet misbruiken.
Berekening mbt schadeuitkering zou ik prettig vinden. Nu wordt volstaan met algegeme kretelogie.
Het is heel fijn om, in tijden dat het tegen zit, je geen zorgen te hoeven maken over de afhandeling van financiele zaken. Wat dat betreft troffen wij het: ook de organisatie in Engeland waar ik een huisje geboekt had bleek mij (ongevraagd!) het grootste gedeelte te willen vergoeden toen ik onze vakantie moest afzeggen vanwege een ongeluk van onze jongste dochter. Ik heb dat bedrag toen weer aan de ABN kunnen overmaken. Fantastische reactie en service van alle partijen, hartverwarmend.
Snel uitgekeerd zonder vragen. Alles prima afgehandeld
Heb aangifte gedaan van beschadigde telefoon. Binnen een week was geld op rekening gestort. Positief verrast.
Tot nu toe heeft ABN mij altijd uitgekeerd bij een schadeclaim. Ze zijn vlot en hebben vertrouwen in mij als klant dat ik alles correct heb meld.
Via internet een schade gemeld en 1 dag later stond het bedrag al op mijn rekening. Daarnaast werd het nog netjes middels een brief bevestigd! Hier ben ik zeer tevreden over en ik raad iedereen een verzekering bij ABN AMRO aan.
Het melden van mijn schade 'vervanging reisartikelen ivm zoekgeraakte koffer' vond ik lastig. Dit kwam doordat ik uit de opties niet goed terug kon vinden of ik juist zat. Vervolgens kreeg ik een veel te uitgebreid digitaal formulier, terwijl er maar enkele gegevens nodig waren. Ik raad aan dit digitale proces te vergemakkelijken.
Wij waren op vakantie in Friesland. Door een fikse blaasontsteking konden we er niet echt van genieten en besloten naar huis te gaan. Jammer, want we hadden eigenlijk nog een week vakantie tegoed. De ABN AMRO heeft ervoor gezorgd dat we de reeds betaalde kosten voor de tweede week terugkregen. Dat maakt het toch allemaal wat minder zuur. Dank!
Na 4 werkdagen had ik de schade uitgekeerd op mijn rekening, super snelle service.
Zeer snel de schade vergoed gekregen, en binnen een week erna een brief met uitleg. Zeer tevreden!
Ik vond het uitermate lastig om de schade te melden doordat ik op de website moeite had met het vinden van de juiste pagina waar het schadeformulier stond. Daarnaast werd ik afgeschrikt door de aantal gegevens dat ik leek in te moeten vullen (pagina zegt pagina 1 van ergens in de 90). Achteraf blijkt het mee te vallen maar het nodigd niet uit tot invullen.....
Door gezondheidsproblemen de laatste tijd nogal eens schade gemeld en doorgaans ook vergoed gekregen in alle redelijkheid.
De dag na terugkomst van een reis waarbij bagage niet was meegekomen, heb ik schademelding gedaan. Alles werd door ABN Amro binnen enkele dagen afgehandeld. Mijn complimenten voor de snelle en vriendelijke service.
Een snelle en goede afhandeling die tot aanbeveling strekt voor andere instanties!
Ik stond versteld hoe snel de afhandeling was van de schade. Voordat ik het in de gaten had stond het bedrag al bijgeschreven op mijn rekening!
Ik heb nog geen beoordeling gehad, maar al wel deze enquete. Ik hoop eigenlijk dat ik zsm een beoordeling krijg. Is toch wel raar dat ik eerst moet invullen of alles goed is gegaan, over iets dat ik nog niet weet....
Ik was verbaasd hoe snel mijn schade werd afgehandeld. Ik had verwacht dat ik een heleboel stukken zou moeten opsturen om mijn schade te bewijzen, maar het ging heel snel. Erg prettig dat dit ook mogelijk is!
Dit was de tweede keer dat ik een claim heb ingediend en weer dacht ik: "zullen ze het geloven". Hoeveel mensen zullen de verzekering niet oplichten. Dus maar hopen dat de schade wordt uitgekeerd. Het ging natuurlijk niet om een gigantisch bedrag maar toch is het heel fijn dat ABN Amro direct overging tot het uitkeren van de claim. Dat geeft een heel prettig gevoel van vertrouwen. Mijn vrouw moest het via ING doen (onze koffers waren 2 dagen te laat) en alles daar is vervelend, van het indienen tot het uitkeren, volgens mij heeft ze nu na een maand nog niks gehoord.
Ik was verbaast door de super snelle afhandeling en uitbetaling. Wij hebben meen ik op maandag de schade gemeld. Tijden onze vakantie was de "gewone" bril van mij vriend gestolen. En ondanks dat wij van deze bril geen factuur meer hadden kregen wij toch nog een gedeelt van de aankoopwaarde vergoed. Dit stond die zelfde week vrijdag al op de rekening. Echt Top!!
Binnen 3 dagen na de schadeclaim was het geld binnen. Heel fijn dat het zo snel behandeld werd.
we hadden meer als 12 uur vertraging en de schade voor de gemiste dag is razend snel uitbetaald
nog nooit eerder zo snelle afhandeling van de schade meegemaakt
Onze recente ervaring met de reisverzekering is goed maar met de rest van de bank heel slecht! Wij hebben na ruim 25 jaar besloten bij aab alles af te bouwen en bij een andere bank, hypotheekverstrekker al onze zaken onder te brengen.
Via internet mn geleden schade opgegeven binnen 5 werkdagen was alles geregeld en het bedrag bijgeboekt op mn rekening, top service nu weet ik weer waarom wij deze verzekering hebben afgesloten bij abnamro
goede inschatting van het gebeurde en daar naar gehandeld
Op maandag een schade gemeld en de dag daarna reeds geld door u overgemaakt. Perfect.
De reaktie op mijn schademelding werd heel snel door u verstuurd. De tekst en uitleg waren duidelijk en begrijpelijk. Heb geen antwoord gekregen op de vraag wat de maandpremie zou worden bij nul-eigenrisico.
Binnen een week een definitieve afhandeling van mijn opgegeven schade. Chapeau !
Op zaterdagavond 14 juli heb ik via internet de schadeaangifte gedaan en de uitkering was op 18 juli al binnen.
heb onlang schade geclaimd i.v.m. eerder afbreken van een korte motorvakantie in Italië. Ondanks dat de reden van afbreken volgen de voorwaarden niet gedekt was ( overlijden van een ouder van een der meereizenden ) heeft ABN AMRO de schade coulance halve uitgekeerd.
Mijn reden van annuleren via internet vermeld, incl. kosten. Via marktplaats geoekt dus kon alleen eventueel dagafschriften laten zien. Werd eigenlijk direct op mijn woorden geloofd en de kosten werden op mijn rekening gestort. Geen gedoe en geen gehakketak! Heerlijk want weet dat het niet overal zo werkt....
Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met deze verzekering. Onze claim betrof iets ongewoons, het faillissement van de Hongaarse luchtvaartmij. Malev. Eigenlijk hadden wij verwacht dat de schade vergoed zou worden, als je de letter leest staat het er inderdaad niet in maar het betreft toch een annulering van een reis waar wijzelf niets aan kunnen doen. Het viel ons tegen maar toch zeggen wij geen nee op uw vraag van 'product aanbevelen'.
Ik heb de schade op maandag avond gemeld via internet en woensdag ochtend stond het schadebedrag al op onze rekening. Zonder verdere vragen of inzendingen van nota's, foto's etc. Top geregeld!!!
Ik vraag me eerlijk gezegd af waar ik nog voor verzekerd ben. Ik maak NOOIT aanspraak op een claim en nu het het geval was, wordt het niet uitgekeerd. Terwijl het een gegronde reden was.
Verder heb ik niets toe te voegen aan de bovenvermelde beoordeling.
Schademelding verloopt geheel virtueel. Echt anno nu. En heel erg handig. Eigen tijdstip van melden bepalen. Super afgehandeld, kan niet anders zeggen.
Gemakkelijk via internet. Duidelijk welke documenten ik paraat moest hebben indien nodig ter afwikkeling van de schade. Binnen 4 dagen was alles afgehandeld en stond schadevergoeding op mijn rekening.
Terugbetaling pima verlopen. Alleen, niet duidelijk waarom sommige aritkels (kleding en schoenen) waren niet volledig terugbetaald of beter, gezien niet volledig terugbetaald waren, welke was de manier om de percetange van terugbetaling te berekenen.
Na de schademelding per internet ontving ik heel snel een email met bevestiging van ontvangst van de schademelding, met daarin vermeld hoe het vervolgtraject zou verlopen. Voordat ik de brief had gelezen inzake de afhandeling was het schadebedrag al bijgeschreven op mijn rekening. En in de brief werd nog gerefereerd aan een opmerking die ik had gemaakt bij de schademelding en die aandacht deed mij als persoon heel erg goed, daar was dus niet overheen gelezen.
Misschien kwam het door de aard van de schademelding (het overlijden van onze vader-schoonvader). We zijn uiterst correct te woord gestaan en met groot medeleven bejegend. De afhandeling ging bijzonder snel.
Ik had eerder geld op mijn rekening staan dan dat ik de brief van de bank ontvang. Apart maar prettig.
Na overlijden van mijn moeder in de vakantie de extra reiskosten geclaimd. Na natuurlijk zelf een duidelijke uitleg te hebben gegeven van het hoe en waarom is er zonder problemen of zeuren onmiddellijk uitbetaald (bedankt voor de snelle en vooral probleemloze service)
Nadat ik mijn schade had gemeld op internet heb ik binnen een weekbericht gekregen en is de schadevergoeding uitbetaald. Dank daarvoor!
Supersnel. Goede service. Duidelijk. Gemakkelijk via internet.
Na de schademelding via internet zou het goed zijn de client een email of bankmail te sturen waarin wordt aangegeven binnen welke termijn client een reactie kan ontvangen. In de aangifte kan client eventueel aangeven hoe hij geïnformeerd wenst te worden, schriftelijk of mail. Deze optie ontbreekt nu.
Filiaalmedewerker gaf duidelijkheid van de vragen lijst. Ikt dacht dat ik bij melding via internet 91 vragen moest beantwoorden. Hij ging de melding maken en zo kwamen we erachter, dat het aantal vragen die overbleven steeds minder werden. De vragen die n.v.t. waren, werden automatisch overgeslagen. Toch heeft hij het melden voor mij afgewerkt. En dat terwijl ik een paar minuten voor sluitingstijd binnen was gekomen. Als dat geen service en klantgericht is, dan weet ik het niet meer. Alsnog Bedankt!
Mijn schade is, na invullen van het internet-schadeformulier, zonder verdere vragen of problemen opgelost en afgewikkeld binnen twee weken. Dat is een goede vermelding waard. Het schadeformulier is duidelijk en snel in te vullen.
uiterst ontspannen manier om schademelding te doen op een voor de klant geschikte tijd.
Snel beoordeeld en afgehandeld. Kon niet sneller! Prima dus.
goede en vooral snelle afhandeling van schade melding. communicatie kan beter dan kort standaardbriefje. In schademelding had ik een indicatie van de schade opgegeven, deze is uitgekeerd. omdat ik geen aankoopnota kon overleggen vroeg ik of de schade wel gedekt was. het werkelijke schadebedrag kan afwijken. de snelle uitkering stel ik op prijs, maar mis toch de communicatie via mail of telefoon door de bank.
De schade was snel betaald en geen klachten wij zouden zeggen gaat zo door
doorlopende reisverzekering max. 60 dg tekort,aanpassen svp
zeer goede service, maandag het schadeformulier ingevuld. en woensdag stond het bedrag al op mijn rekening,super
ik vind uw beantwoording zeer correct en betrokken ook de afhandeling vindt bijzonder snel plaats
Een snelle en prettige afhandeling, met daarnaast nog een brief met een steunbetuiging naar onze vriend.
binnen 3 dagen alles afgehandeld en was ons geld gestort.
Medewerker bij de ABN-AMRo op de Lange Nieuw heeft mij uitstekend geholpen met het invullen van de schadeformulier via internet. Ook de afhandeling na het insturen van de papieren was na 1 week al op me bankrekening veel sneller dan het reisbureau die moeten nu nog het restant sturen zo een kleine u20ac1000
Ben tevreden met de afhandeling. Invullen formulieren niet ideaal voor 65+ers, maar na gesprek met levend iemand van de bank goede info gekregen.
voor het eerst schade gemeld via internet. Geen overbodige vragen. Had er een goed gevoel biji.
Simpel en klantvriendelijk via site de schades ingevuld, binnen 4 dagen afgehandeld. Gewoon zoals het hoort.
Na een ongelukkige val ben ik tussen wal en schip geraakt. Ik heb hierbij mijn ribben gebroken en tot overmaat van ramp had ik mijn nieuwe iPhone in mijn broekzak. Ik heb deze schade op maandag via de inlog site van ABN-AMRO gemeld. Tot mijn verbazing stond vrijdag het geld al op mijn rekening bijgeschreven. Super snelle en goede service!!!
Een vlotte afhandeling van de schade was erg prettig. Bovendien werd er adequaat op extra vragen van mijn kant gereageerd via de mail. En vooral dat laatste is erg prettig.
Vooropgesteld dat het bij ons niet over een groot bedrag ging wat eventueel uitgekeerd zou worden is de schadeafhandeling zonder problemen verlopen en zij wij erg tevreden
zeer tevreden over supersnelle afhandeling van case, op vakantie bril krijtgeraakt, na vakantie contact opgenomen en snel online eea kunnen indienen, zeer tevreden
Ik zit in het buitenland momenteel een aantal maanden. Helaas mijn tasje gestolen op het strand. Meteen gebeld naar ABN 24 uur lijn. Werd goed geholpen en doorverwezen naar de website. Meteen alles ingevuld! Binnen 3 dagen werd het geregeld!!!! Ik was zeer verbaast en wil dit uiteraard laten weten! Wat een goede service zeg!!! Zoals het hoort en zou moeten gaan bij andere bedrijven! Ik sluit deze verzekering meteen weer af bij jullie als ik op reis ga! TOP!
fotocamera was gevallen en zo ernstig beschadigd dat er niet meer mee kon worden gefotgrafeerd. Ik had geen bon meer, toch is de schade vergoed, al begrijp ik niet hoe de afschrijving bij een fototoestel in zijn werk gaat.
Zeer snel afgehandeld, duidelijke communicatie, klantgericht.
Aan de telefoon vooraf werd ik prima te woord gestaan. Na de online aangifte van de schade kwam er vrij snel een brief met duidelijke uitleg van het hoe en waarom. Mijn schade werd niet helemaal vergoed (omdat ik niet meer alle rekeningen had), maar een groot gedeelte wel. Ik voel me goed en eerlijk behandeld als klant van ABN-AMRO.
Na het invullen van het schaderapport, meteen melding van ontvangst en dat er binnen een week gereageerd gaat worden. Afspraak nagekomen en uitkering van het verlorene uitgekeerd. Prima schadeafhandeling
Heb een aantal keer contact gehad met deze afdeling. Een van deze keren heb ik alleen een reactie (het antwoord op mijn vraag) per post ontvangen terwijl het een aanvraag betrof voor mijn lang in het buitenland verzekering. Hier kwam ik 3 maanden later, bij terugkomst pas achter. Heb wel een e-mail ontvangen over de betreffende brief, maar wist toen nog niet waar ik stond. Bij deze de tip: mail de betreffende brieven ipv alleen de mededeling dat er een brief wordt gestuurd, zeker in het geval van een buitenlandverzekering, waarbij de persoon niet in staat is om voor langere tijd post te openen.
Via de site invullen is redelijk gedetailleerd. Elke schade is natuurlijk anders, maar de site is redelijk algemeen. Had verwacht dat ik aanvullende informatie had moeten opsturen o.i.d. Tot mijn genoegen werd er binnen 48uur uitbetaald.
Makkelijk aan te vragen via internet. Schade aanmelden ook makkelijk via internet. Snelle afhandeling schade.
Fijn om elektronisch de schade te kunnen melden, daarbij was dit makkelijk om te doen. De afhandeling ging zeer snel . Dit samen maakt een hele goede combinatie en dus een goed product.
Ik was heel verbaasd over de snelle uitbetaling van de schade.
1 ste keer dat ik schade had tijdens de vakantie. Meteen goed opgelost.
Er wordt snel en duidelijk afgehandeld. Alleen jammer natuurlijk dit net niet binnen de polis viel en er niet uitgekeerd werd.
Binnen 4 dagen is alles geregeld. dit heeft mij enorm verbaasd
Tevreden over snelle behandeling en snelle uitbetaling.
De medewerker van de ABNAMRO doorlopende reisverzekering heeft zeer snel gereageerd en de uitbetaling stond al op mijn rekening voordat het bericht over de uitbetaling was ontvangen. Prima service.
Zaterdags aangifte ingediend, dinsdag het geld al op mjin rekening zonder verdere moeilijke of veeleisende communicatie! ideaal!
goede service- nadat ik mijn bril kwijt was, makkelijk online formuliertje invullen en het was binnen 1 week behandeld en vergoed!
Binnen een paar dagen was het duidelijk wat er ging gebeuren en hoeveel er uitgekeerd werd.
Alhoewel ik met de aangfte en afhandeling tevreden ben viel mij wel op dat de vergoeding een beetje ouderwets worden. Er zijn aparte vergoedingen voor mobiele telefoons (250 euro) en foto-apparaten (475 euro).
Het invullen van de schade ging eenvoudig en heb op korte termijn een niet onredelijk bedrag vergoed gekregen. Al met al tevreden over de gehele afwikkeling.
Voor de eerste maal tijdens de reizen een beroep gedaan op de verzekering, verlies van een trouwring. de service en afhandeling was 100% en de schade is binnen 4 dagen vergoed!
Geen vragen, geen bonnetje inleveren, geen twijfel. Ik heb de service als zeer prettig ervaren, het is belangrijk dat je als klant vertrouwen voelt vanuit de verzekeraar!
IK meldde mijn schade ivm ziekte van mijn partner. De schade werd binnen 5 dagen uitgekeerd. Het mooiste vond ik de lieve woorden van mw.Draisma: Zij wenste hem van harte beterschap. Dit deed ons zoveel goed en dit betekende heel veel voor ons.
Er wordt behoorlijk wat info gevraagd voa de online schade melding. De communicatie over de afhandeling was helder. Helaas werd er niet uitgekeerd ivm een eigen risico
het was voor mij de eerste keer dat ik een schade moest melde, dus belde ik met een medewerkster van de ABN. Daar kreeg ik te horen dat ik dit online kon, dus dat heb ik gedaan. Dit was op zich wel makkelijk omdat je dan rustig kunt nadenken over de dingen die weg zijn, want achteraf kom je toch nog dingen tegen die je vergeten bent. Donderdags deed ik de melding en Zaterdags kreeg ik al een brief dat ze over gingen tot uitbetaling. Dit heb ik nog nooit gehoord, zo snel, ook al zijn sommige dingen vervangbaar, sommige zijn dat ook niet. Maar ik vind dit nog eens service. ABN Hartelijk Bedankt voor de goede zorgen
Uitstekende service ontvangen en een zeer zeer snelle afhandeling die ik niet had verwacht. Ook de uitbetaling was er eerder dan het schrijven dat ik de uitbetaling kreeg.
Door ziekte kon onze vakantie niet doorgaan. Via het internet de formulieren ingevuld en verzonden. Binnen 2 weken stond het geld op onze rekening. Ook kregen wij een beterschapswens, dit hebben wij zeer gewaardeerd.
Het melden van de schade via internet is heel handig. De schade werd binnen een week uitgekeerd.
Heb mijn schade gemeld en binnen een korte tijd had ik antwoord en de vergoeding binnen. Ben zeer tevreden!
Na het melden van schade werd dit vlug in behandeling genomen en binnen enkele dagen was het bedrag al weer op onze rekening gestort.
De bank adverteert met de slogan Anno Nu. Ik ben zeer positief over de gebruiksvriendelijke en uitermate snelle afhandeling. Op donderdag 17 mei moest ik mijn reis annuleren vanwege ziekte. Op die dag heb ik ook het schadeformulier ingevuld. Zondag 20 mei stond het bedrag uitgekeerd op mijn rekening. Ik ervaar dat als zeer hoogwaardige dienstverlening.
Ik heb voor een kapotte mobiele telefoon 250 euro uitgekeerd gekregen. Het schijnt dat dit de maximale vergoeding is die je kan krijgen voor een mobiele telefoon. De iphone 4s die ik heb als schade heb gemeld kost 700+ nieuw in de winkel. 250 euro is niet in verhouding met de werkelijkheid. Daarnaast heb ik geen enkele correspondentie ontvangen van de abn. Ik heb zelf moeten bellen om te vragen waar dat bedrag vandaan komt. Kortom, het is snel geregeld, maar niet zo goed als ik had verwacht. Na dit jaar zeg ik mijn reisverzekering op.
Ik was ervan overtuigd dat ik annuleringskosten had meeverzekerd op de reisverzekering. Dit bleek echter niet het geval. Derhalve terecht afgewezen. Zou het voor de toekomst overigens wel graag meeverzekerd zien!
Na de schade gemeld te hebben via internet, werd het schadebedrag binnen 3 werkdagen uitgekeerd. Uitstekend !
Op maandag het schadeformulier op Internet Bankieren ingevuld en de volgende dag al een brief van ABN AMRO in de bus over de afhandeling. Zeer snelle response dus !
Goed en snel afgehandeld. Er is meer uitgekeerd dan bij de rabobank voor hetzelfde geval.
De aangegeven schade wordt niet geheel uitgekeerd. Er waren geen aanschafbewijzen meer. De schade is uit coulance uitgekeerd. Het ging om twee ghouden armbandjes, daarvan is een gedeelte uitgekeerd terwijl iedereen weet dat de goudprijs de laatste jaren enorm is gestegen en dus het schadebedrag ook.
Nadat mijn vriendin een lelijke val had gemaakt, moesten wij onze (fiets-)vakantie annuleren. Nadat ik het formulier had gedownload, kreeg ik een correct bericht van u en kort daarop de uitbetaling van onze kosten. Aangenaam kwam over het vriendelijk medeleven van uw kant. Veel dank daarvoor.
Ivm ziekte moesten wij de vakantie annuleren. Na melding bij ABN AMRO schade binnen vijf dagen inclusief uitbetaling verwerkt.
Door omstandigheden van mijn broer, die plotseling in het ziekenhuis moest worden opgenomen, moesten wij de reis annuleren. Ongeveer 4 weken na de melding is ons alles terugbetaald. Prima geregeld.
de afwikkeling van onze reisschade is zeer vlot afgewikkeld.
Geachte lezer, het invullen van het schadeformulier was wat onhandig, omdat ik opmerkte dat het niet echt geschikt was voor het invullen van de informatie mbt vermiste bagage die later arriveerde. Het ging echt uit van 'spoorloos verdwenen' of diefstal. Ik heb het zo goed mogelijk ingevuld, maar ik kan me voorstellen dat anderen hier moeite mee hebben en liever op een andere manier schade melden. Die voor ABN wellicht bewerkelijker is en dat is zonde, want waarvoor heb je dan een webform die digitaal verwerkt wordt? Ik hoop dat u wat aan deze tip heeft. Succes!
Binnen enkele dagen na het claimen van mijn schade had ik het bedrag al op mijn rekening staan. Jammer was dat er in de brief niet werd uitgelegd hoe dit bedrag tot stand gekomen was.
Snelle reactie van abn-amro na invullen schadeformulier. geen gedoe, geld snel gestort op de rekening.
Onlangs ben ik met mijn gezin een aantal dagen naar Parijs geweest. Toen we van ons eten aan het genieten waren bij een restaurantje nabij de Notre Dame, is onze nagenoeg nieuwe camcorder gestolen door een onbekende. Gelukkig viel dergelijke schade onder de dekking van mijn Doorlopende Reisverzekering, bij ABN AMRO Verzekeringen. Eenmaal thuis aangekomen heb ik mijn schade c.q. diefstal gemeld middels een online formulier(tje) op de website abnamro.nl . Enkele dagen later kreeg ik bericht van de verzekeraar dat het schadebedrag reeds gestort was op mijn rekening. Super snel en gemakkelijk opgelost. Enige minpuntje is dat er een maximale uitkering geldt van 475,00 euro. Maar verder dik tevreden!
Service was snel. Alleen de app voor de iPhone werkt niet. Na vele pogingen maar de website gebruikt.
ze snapte het gelijk wat ik bedoelde zonder moeilijk te doen
Na indienen claim binnen een week een uitkering ontvangen. Heel netjes geregeld.
Ondanks dat het invullen van het internet formulier wat moeizaam ging, was de hulplijn erg behulpzaam en is dit gelukt. Na het invullen, had ik binnen 3 dagen een brief ontvangen & de schade uitgekeerd gekregen. Een erg snelle en fijne service!!
Heel goed dat ik mijn vakantie-schade zo snel kon regelen. Hoef nu alleen nog maar aan een leuke vakantie terug te denken :)
Alle keren dat ik to nu toe schade heb gemeld, is de vergoeding supersnel uitgekeerd. Ook het melden is supersimpel. Het vertrouwen dat de verzekering je heeft en geeft is erg prettig.
Ik heb de schade gemeld, en was ik zeer content met de afhandeling.
Na schademelding eeen snelle en correcte afhandeling
Geld stond binnen 2 dagen op mijn rekening. Uitstekende afhandeling!
Vlotte afhandeling van geclaimde schade.Goede communicatie kanalen.Door eigen initiatief claimproces wellicht te vroeg gestart, waardoor de uitkering groter was dan de geleden schade.In goed overleg is het teveel gerestitueerd.
Paspoort verloren geraakt in buitenland, helaas pasfoto's, noodpaspoort nodig en bij terugkomst een nieuw paspoort. Schade super snel vergoed.Derde keer in 13 jaar dat ik de reisverzekering helaas nodig had, elke keer super afgehandeld. Een pluim voor de goede service!
ik heb geen klachten. dus het is goed. ben corect behandeld
Snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon, wist niet dat ik voor deze spullen verzekerd was. Snelle afhandeling en schade die uitgekeerd is boven verwachting.
Zeer vlot afgehandeld, hoewel het maar een kleine schade betrof.
Binnen enkele dagen na het online melden van de schade ontving ik een brief over de verdere afhandeling van de schade. Binnen een week na het melden van de schade was het schadebedrag op mijn rekening gestort.
Na indienen van de claim via internet werd de schade snel uitgekeerd.
internet opgave gedaan door medewerker abnamro in schagen. na 4 dagen bedrag reeds op mijn rekening.ben zeer tevreden
Het afgelopen half jaar heb ik samen met mijn partner een wereldreis gemaakt. Gelukkig is er weinig vervelends gebeurd maar zoals de titel al aangeeft zit een ongelukje in een klein hoekje. De laatste week in new York ben ik per abuis op mijn bril gaan staan. Het geen waar ik altijd zo zuinig op ben omdat ik deze elke dag nodig heb. Mijn bril was compleet kapot, dus ik direct online het schadeformulier invullen. Wat mij opviel was dat er erg veel vragen werd gesteld maar hiervoor zal vast een reden zijn geweest. Binnen 5 dagen had ik een vergoeding op mijn rekening staan zonder verdere vragen. Ik vond dit super snel en super netjes! ABN AMRO , top gedaan!
Na onze vliegreis naar Lima, Peru is de ontstane schade aan een reiskoffer vlot en deskundig afgewikkeld via onze doorlopende reisverzekering. Hartelijk dank.
Via internet de gegevens van het schadeongeval en de schade gemeld. Na een paar dagen al bericht over de redelijke afdoening en de uitkering.
Binnen week geld op mijn rekening, Dit zonder overleggen van bonnen
Handig via internet schade gemeld, snelle reactie.
Ik stuurde mijn schadeformulier in via internet en een paar dagen later werd het schadebedrag (gering) uitbetaald. Geen enkele klacht uiteraard.
Snelle service, jammer dat het niet uitgekeerd werd. Het was niet mijn schuld, is zelfs in het nieuws geweest. Maar toch wordt het niet gedekt... beetje jammer.
Zelfs gezien mijn schade al enige weken geleden was werd het schade bedrag nog netjes en vooral snel (2 dagen) uitgekeerd. Helaas was het bedrag niet toereikend om een vervangende camera voor te kopen en dat terwijl de beschadigde camera net een goed jaar oud was.
Ik had nooit eerder iets bij deze verzekering gedeclareerd, dus ik wist niet goed wat ik van de schadeafhandeling kon verwachten, maar dat het geld anderhalve dag later op mijn rekening stond was echt super. En hele geruststelling voor als er nog eens iets gebeurt.
oké, zeer goed bevallen. Snelle service en goede begeleiding
IK ben wisselend tevreden. Dit omdat ik uitstekend ben geholpen vanwege een kapotte camera,dit was zeer snel en goed geregeld. Helaas waren de medische kosten wat lastiger.Ik heb bij het afsluiten van de verzekering expliciet gevraagd naar het vergoeden van een zwangerschaps echo,mij werd verteld dat dit vergoed zou worden wat nu niet het geval is. Ik ben op dat punt verkeerd geïnformeerd,helaas.
Mijn vrouw verastte ik met een reis naar Arube omdat ze 50 jaar werdt.Na drie uur vliegen moest het vliegtuig rechtsomkeer maken vanwege een motorstoring. Dit resulteerde in een volle dag vertraging.Bij indiening van de schade van de verloren vakantie dag werd er een riante vergoeding binnen drie dagen overgemaakt. ABN-AMRO maakt zeker deel van "eind goed, al goed" vakantie verhaal.
Wellicht is een minder snelle afhandeling ook goed, nu had ik al een uitkering terwijl ik nog meer zaken moet declareren, De afhandeling hiervan en procedure was mij onbekend en hiervoor heb ik nogmaals moeten bellen
Dit is de tweede keer dat ik beroep doe op mijn reisverzekering. ABN heeft beide keren heel netjes en snel gehandeld. Ook met vragen werd ik goed tewoord gestaan
Zeer snelle afhandeling en duidelijke onderbouwing!
Ik ga paar keer op reis per jaar en dan verlies ik wel wat of het is door diefstal verdwenen. Normaal na terug komst ben ik het verlies vergeten. Nu heb ik het via internet geregeld en dat ging snel.
tomtom defect geraakt op wintersport, bij terugkomst meteen opgegeven aan de verzkering via internet. dit werkte perfect.
Voor eind februari had ik een vliegticket voor 10 dagen geboekt naar mijn vriendin in Zagreb. Echter, begin februari kreeg zij van haar werk te horen dat zij in de week dat ik er ben voor haar werk naar Boedapest moet, en dat mijn reis in feite nutteloos is geworden. Omdat de vliegtuigmaatschappij geen geld uitkeert voor geannuleerde tickets, heb ik eerst telefonisch informatie ingewonnen over mijn annuleringsverzekering.Aan de telefoon werd mij verteld dat ik technisch gezien geen recht heb op teruggave, maar dat er coulance kan worden verleend, en dat ik kans maak op het terugkrijgen van de ticketkosten.Ik heb hiervoor het schadeformulier ingevuld, en het ticket geannuleerd. Dit laatste was nog een twijfelgeval tussen mijn vriendin en mij ("een paar dagen is beter dan niks") maar was noodzakelijk om eventueel recht te hebben op uitkering.Twee dagen later kreeg ik een brief, waarin stond dat ik geen recht had op teruggave, wegens het niet opgenomen zijn in de voorwaarden. Met de mogelijkheid voor coulance is niet omgegaan. Hierdoor is het geld voor het vliegticket kwijt, en kan ik haar pas weer in juni bezoeken.Ik zal hoogstwaarschijnlijk de reisverzekering binnenkort opzeggen, en bij een andere maatschappij een nieuwe reisverzekering aangaan. Tevens raad ik vanaf heden mijn vrienden af om een reisverzkering bij de ABN-AMRO af te sluiten.Zoals de Amerikanen zeggen: Thanks for nothing.
klantvriendelijke wijze van schademelden via internet met een "extreem" korte tijdsduur voor de afwikkeling van de schadeclaim (1 dag).