Interpolis Reisverzekering

★★★★☆ 8.7/10 (518 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Ook verzekerd voor dagjes in het buitenland en geboekte weekendjes weg in Nederland
  • 25% korting met Rabo Totaal- of RiantPakket
  • 24/7 hulp bij noodsituaties

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Reisverzekering

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Reisverzekering

Kortlopende reisverzekering bij Interpolis. We konden de 1e nacht niet overnachten op onze bestemming omdat de wegen waren afgesloten wegens bosbranden verderop. 1 extra hotel overnachting geclaimd. Hier niks van terug gekregen. Reden; je krijgt het alleen maar vergoed wanneer je er al bent en langer moet blijven of juist eerder weg moet. Dus de extra hotel kosten zijn voor eigen rekening.

Bij Interpolis heb ik al jaren een reisverzekering, bij deze reisverzekering heb ik als extra de optie wintersport afgesloten. Op de website staat dat ze als er iets gebeurd ze de kosten betalen die je anders niet vergoed krijgt. Stel je breekt iets tijdens je wintersport, dan zou je toch denken dat Interpolis de kosten die je maakt en niet ergens anders vergoed krijgt kunt claimen.? Interpolis vergoed niet zoals bijna alle andere verzekeringen je eigenrisico bij je zorg verzekering. Dat is toch minstens € 385,- Maar wat ik het minst kan waarderen aan Interpolis is de bereikbaarheid, als je ze wilt bellen is de wachttijd soms meer dan een uur. Interpolis nee echt niet doen. kijk even verder. succes

Tijdens onze reis in Costa Rica zijn bestolen van onze telefoons. Criminelen hebben via een app onze auto kunnen openmaken (deze was namelijk op slot) nadat we heel even bij een hotel hadden geparkeerd om wat foto’s van de zee te maken. In slechts 4 minuten dat we aan de overkant van de weg waren hebben ze onze auto geopend en hebben de telefoons eruit gehaald. Alles is vastgelegd op een beveiligingscamera van het hotel. Aangezien er geen braakschade is aan de auto wijst Interpolis ons dus op de kleine lettertjes en vergoeden helemaal niets. Ook niet na bezwaar maken en het tonen van de video en de aangifte die we hebben laten opstellen in Costa Rica. Dit zou je toch niet verwachten van een verzekeraar als Interpolis. We zijn al meer dan 10 jaar daar verzekerd, misschien 1 keer gebruik gemaakt van hun diensten, maar nu er echt wat is geven ze helemaal niets om je.

Ik lees zowel positieve als negatieve reacties. Ik snap sommige negatieve reacties niet. Laatst ben ik op vakantie overvallen en daarbij zijn er een aantal spullen gestolen. In totaal om en nabij €10.000 schade. Netjes aangifte gedaan in land X. Ik heb alle stukken overhandigd aan Interpolis (aangifte, nota’s etc etc.). Schade expert ingezet om dit vast te stellen. De expert heeft het dossier doorgezet en vanaf dat moment heb ik niks meer vernomen. Zodra ik contact opneem dan wordt er gezegd dat de zaak in behandeling is en ik zsm word terug gebeld (aantal keren beloofd dat dit de volgende dag zal zijn). Na 3 maanden kreeg ik een zekere meneer aan de lijn en die stelde zich netjes voor. Het was voor mij duidelijk dat ik in een onderzoekstraject ben beland bij de afdeling Fraude. Ze gaven aan dat er iets niet klopte en dat wilde zij even uitzoeken. Kort na het contact werd ik weer gebeld en kreeg ik vragen als ‘waarom loopt u met zoveel waarde over straat’ en ‘waarom kiest u ervoor om alleen te lopen om 9 uur s’ avonds’? Enfin, na verschillende verhoren heb ik na enige tijd (circa 6 maanden) de kosten volledig vergoed gekregen. Wat ik vind van de afhandeling? Het gaat in zekere zin sloom. Een verzekering wilt fraude uitsluiten en dan begrijp ik deze technieken wel. Het is geen non profit of de voedselbank , dit is keiharde business. Aan de andere kant, ik kan best begrijpen dat wanneer er zo’n schade alarmbellen doen rinkelen, maar er is een duidelijk verhaal zonder gerommel. Dan hoeft dit niet perse naar de fraude afdeling om vervolgens meerdere malen te worden verhoord. Alsof de mensen op die afdeling in de sales werken, elke fraudeur is een X€ waard. Wanneer iemand eerlijk is hoeft dit niet 5x getoetst te worden, 2x is ook goed. Al met al harde aanpak, maar als je kalm blijft dan komt het allemaal goed. Zorg er voor dat je altijd met gezelschap rondloopt buiten je leefomgeving.

Ik raad interpolis heel erg af. Of het nou inboedel of reisverzekering is ze doen altijd heel moeilijk en willen niet betalen. Vorig jaar nog met me inboedel wilden ze mijn telefoon niet vergoeden. Achteraf belde ze op dat ik toch wel gelijk had. En afgelopen vakantie werd er in Barcelona in me auto ingebroken. Geld weg paspoorten weg en nog wat kleine dingen zoals huissleutels enz. 1 iemand van interpolis zei je krijgt niet vergoeden omdat je geen inbraakschade hebt. Daar was ik het niet mee eens wat had dat wel degelijk. Ik werd daarna 3 weken later teruggebeld door iemand anders van interpolis. Die vertelde dat de schade aan de auto niet echte schade vond en dat die spullen niet in me auto hoorde. Ik heb haar toen verteld dat ik die genoodzaakt mee moest nemen omdat de beide hotelkamers die ik had geboekt de kluisjes het niet deden. Ze vertelde dat ik toch beter in de kamer moest laten en de schoonmakers en eventueel monteurs die de kluis wilde maken maar moest vertrouwen. Wat kwam er veel onzin uit de mond van deze dame. Ik stop al mijn verzekeringen bij interpolis en schakel mijn rechtsbijstand in om mijn gelijk te halen bij ze want voel me opgelicht. Ik heb op Google gezocht naar op welke plek ze staan van de beste verzekeringen. Ze staan daar heel.laag aangeschreven. Ik vind dat niet raar. Dus mensen neem aub geen interpolis

Na jarenlang een doorlopende reisverzekering te hebben waar bagageverzekering bij zit probeer je een verloren zonnebril te claimen na een dag je uit en dan geven ze niet thuis omdat er geen overnachting bijzit. De gegevens op de polis geven aan dat dit wel verzekerd is. Zo glashelder is Interpolis dus helemaal niet. Ze geven of adviseren niet als je polis eenzijdig veranderd en laten je wel jarenlang premie betalen.

Heel erg slecht geholpen door verschillende medewerkers. Er word niet naar een situatie geluisterd. Kunnen geen voorbeelden opnoemen wanneer iets wel vergoed word. Zijn alleen maar getraind om alles met een domme reden af te wijzen. Ze houden zich niet aan afspraken. Meerdere mensen gesproken met zelfde verzekering zijn er allemaal totaal niet over te spreken. Een bekende verzekering is dus niet altijd goed.

Toen ik medische hulp nodig had ben ik redelijk geholpen. De dame aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam met het vinden van een geschikt ziekenhuis maar dat is dan ook alles. de 24 uurs hulp is zeer matig. De medisch specialisten zijn niet altijd aanwezig. Die werken namelijk enkel tijdens Nederlandse kantooruren. De vergoeding slaat nergens op. Het bleek dat interpolis een van de weinige verzekeraars is dat enkel uitkeert als het bedrag boven je eigen risico uitkomt. Een kleine ingreep in het ziekenhuis betaal je dus gewoon zelf. Bah! Verzekering opgezegd.

Tijdens mijn vakantie kreeg ik ernstige hartklachten waarvoor ik 5 dagen in een ziekenhuis opgenomen diende te worden. Direct de mensen van mijn reisverzekering van Interpolis gebeld. Ik ben nu 8 dgn. verder en kan zeggen dat wij werkelijk op alle vlakken zijn geholpen. En niet zo'n klein beetje ook. Maximaal geholpen. Wij, mijn vrouw en dochter, zijn uiterst dankbaar.

Ik heb een doorlopende reisverzekering met aanvullende ziektekostenvergoeding bij Interpolis afgesloten voor mijn reis naar Azië en Australië eind 2018 tm juli 2019. Toen ik ziektekosten wilde declareren in verband met dengé in december 2018 werd mij verteld dat ik omdat mijn zorgverzekering, Zilveren Kruis Achmea, en Interpolis samen blijken te werken, de medische kosten bij mijn zorgverzekering moest declareren. Deze heeft deze 385 euro onder mijn eigen risico laten vallen, waardoor ik niets terug kreeg. Mijn vriendin, die dezelfde ziekte, dezelfde kosten en dezelfde reisverzekering had maar een andere zorgverzekering, heeft alle onkosten wel vergoed gekregen. Ik voel me heel onrechtvaardig behandeld. Ik betaal maandelijks een flinke premie voor mijn zorgverzekering en daarnaast de uitgebreide reisverzekering maar er is mij nooit verteld dat ze op deze manier samenwerken en het geld dus in eigen zak kunnen houden.

Wegens ziekte mijn reis moeten afbreken en eerder terug moeten keren. Echter vond interpolis het afbreken van de reis niet noodzakelijk dus geen vergoeding. Ik ben direct overgestapt!

we hebben goede ondersteuning ondervonden toen we zonder auto kwamen te zitten in Ierland

Na een inbraak in de auto waren ze heel kort af. Eigen schuld want wanneer je 5 minuten de winkel in gaat neem je je spullen mee in de winkel. Dus de achterbank en liefst ook de kofferbak hoort dan leeg te zijn. Had je je polisvoorwaarden beter moeten lezen. Gelukkig dekt de inboedelverzekering nog iets. Voor mij geen Interpolis reisverzekering

Vakantie moet leuk zijnen prettig om te gaan.En ook zekerhijd voor iedereen vindt ik,dat ook heel belangrijk is.

Zeer Slecht, ik kom steeds weer op de zelfde pagina terecht. Het maakt niet uit of ik druk op inzien verzekeringen of wijzig verzekeringen of bereken premie. steeds kom ik weer op het begin scherm uit. Ik weet dus nu nog steeds niet of mijn reis en annulerings verzekering is aangepast of niet

ik wil mijn alles in een polis inzien en wordt alleen maar doorverwezen naar het afsluiten van een doorlopende reisverzekering waar ik echt niet op zit te wachten

moest reis en hotel annuleren agv directe opname in ziekenhuis. Vliegreis en hotelreservering werden geheel vergoed, waarvan akte!

Tijdens een van onze verre reizen hadden we dringend hulp nodig. Waar medereizigers problemen ondervonden was bij ons alles binnen no-time geregeld.

Duidelijke en eerlijke polisvoorwaarden, geen flauwekul. Schade wordt zonder wantrouwen in behandeling genomen en bij twijfel over waarde bv wordt eea in het voordeel van de gedupeerde uitgelegd. TOP.

Goed en snelle service, goede dekking voor een lage prijs

ik geef graag mijn waardering, ik vindt het echt een top product

Mijn vrouw kreeg meteen de eerste dag in Ao Nang Krabi een ongeval. Gebroken been. Dit was 25 december 2014. Meteen gebeld naar alarmnummer interpolis. Duurde verschrikkelijk lang. Ik heb meteen gevraagd of we naar huis konden worden vervoerd omdat het hier geen doen was voor mijn vrouw. Dit mocht niet omdat het niet levensgevaarlijk was en we gewoon van onze vakantie konden genieten. Let wel ze hebben hier verschrikkelijk slechte wegen en ook voetpaden. Die zijn zoiezo 50 cm hoger dan de weg. Dus met een rolstoel was eigenlijk ook geen doen. Ik heb toen gevraagd of we een ander hotel mochten boeken omdat ons hotel totaal niet was ingericht voor rolstoelers of mensen met een gebroken been. Dit mocht ook niet. Ik heb toen herhaalde keren gezegd dat het voor mijn vrouw hier wel degelijk gevaarlijk was en dat de kans groot was dat ze nog een ongeluk zou krijgen. Maar Interpolis ging niet overstag. Daar zaten we dan!!! En na 2 dagen gebeurde er inderdaad weer een ongeluk met mijn vrouw. Ze viel keihard met haar achterhoofd op een grote betonnen bloembak toen ze van het toilet af kwam. Groot gat in haar hoofd en verschillende hechtingen. Weer gebeld en na veel plussen en minnen kregen we uiteindelijk een bericht dat Interpolis uit coulantie had besloten dat we naar huis toe mochten. Maar uitdrukkelijk werd er gezegd dat we voor de rest nergens geen aanspraak op konden maken. Nu toen we eenmaal thuis waren heb ik na verschillende brieven uiteindelijk toch ons reisgeld terug gehad. Maar ik heb meteen gezegd dat als er verdere gevolgen waren ik Interpolis aansprakelijk zou stellen. Na een half bleek dat mijn vrouw door die val een whiplash heeft opgelopen. Zodat ze nu altijd onder de pijn zit en daat tramadol en paracetamol voor moet slikken. Ook heeft ze veel last van duizelingen en vergeetachtigheid en kan ze zich niet meer goed concentreren. Na meerals een jaar schrijven en bellen en keuringen is Interpolis uiteindelijk over gegaan tot betaling van 2500 e uit het stukje ongevallenverzekering van de reisverzekering. Veel te weinig vinden wij. Mijn vrouw kan niet meer werken door deze tweede val. Dit had nooit gebeurd als ze ons meteen naar huis hadden laten gaan!!! Ernstige nalatigheid van Interpolis. Daar komt nog bij dat bij dezelfde vlucht nog 6 mensen meer met een gebroken been of arm in het vliegtuig zaten. Deze mochten allemaal meteen naar huis!!! Het enigste wat ons nu nog over blijft is naar het kifid gaan of een advocaat. Maar geen letselschade advocaat want die kunnen niets met een zaak tegen een reisverzekering. Dat snap ik ook wel want de mevrouw die het grootste gedeelte van mijn zaak heeft afgehandeld bij Interpolis werkt ook voor een letselschadebedrijf. Over belangenverstrengeling gesproken!!! Mijn advies vraag eerst aan uw verzekering een duidelijk bewijs wat precies vergoed en niet vergoed word want met de kleine regeltjes kunnen ze alle kanten uit. Zeker die van Interpolis.

Op bagage (en dat begrip is heeeeeeel ruim bij Interpolis) zit standaard een eigen risico van € 130,-!! Bovendien hele lage maxima bedragen voor vergoedingen. Hele vervelende combinatie, waardoor je bijna nooit iets vergoed krijgt!!

Op de terugreis van uit zuid Frankrijk heeft onze auto het op de peage begeven. Interpolis heeft alles perfect geregeld!! Niet een keer hebben ze een steekje laten vallen! Alle gelden schade is met een telefoontje geregeld en volgende dag het geld op de rekening. In een woord super.

Zowel financiëel, administratief als in de gesprekken perfect en snel geholpen toen ik mijn vakantiereis annuleren ivm ziekte. Het wassen echt EVEN INTERPOLIS BELLEN EN ALLES GEREGELD.

Erg verrast dat het geld van de geleden schade zo snel gestort was.

Wij hadden schade door diefstal in het buitenland, maar weer thuis, was met een telefoontje alles geregeld, en 2 dagen later stond het geld al op de bank. Prima.

Goede en snelle afhandeling. Telefonisch slecht bereikbaar vanuit het buitenland is dit niet plezierig. Internet is daar ook niet van de beste kwaliteit.

na telefonische melding kwam snel bericht over de verdere afhandeling, met daarna snelle uitbetaling van de betreffende gelden

uitstekend(waarom moet ik dat 3 maal mededelen ?) goed te woord gestaan, afhandeling uitstekend.

duidelijke uitleg over schadebedrag en de snelheid van handelen

Uitstekend en snel afgehandeld. Het ging wel om kleine bedragen omdat we van het hotel grotendeels het hele bedrag terugkregen. Heel tevreden.

zeer snelle en correcte afhandeling bij ziektegeval een dag voor vertrek opgenomen in ziekenhuis, 100% uitbetaald en 100% tevreden

Wij werden zeer correct te woord gestaan. De medewerkers zijn deskundig en behulpzaam. De schade werd heel snel afgehandeld.

Keurige en snelle afhandeling en perfecte samenwerking met Toyota Europa service. Alles naar tevredenheid opgelost.

Mobiele telefoon na twee jaar helemaal afgeschreven , lijkt me niet reëel.

Ik werd geholpen door een medewerkster van Interpolis die betrokken was bij mijn ongeval. Duidelijk e.e.a.heeft uitgelegd. Snelle afhandeling van de nota's

perfect geholpen terug te komen uit Zweden nadat wij niet verder konden reizen met onze auto! reisverzekering heeft goed samengewerkt met autoverzekering

Snel en goed, zonder gezeur. Zowel door de telefoon op zondag door Eurocross als de afhandeling bij het reparatiebedrijf.

Medewerker deskundig. Wist meteen of ik recht had of niet. Zonder gedoe alles duidelijk geregeld en de betaling was zoals beloofd binnen 2 dagen op mijn rekening. Mijn complimenten

Prima afhandeling van onze annulering. Duidelijke, snelle informatie. Begripvol. Na indienen van gevraagde informatie snelle afhandeling; bevestiging en geld ontvangen. Perfecte service.

Via Interhelp werd tijdens en na mijn 12-daagse verblijf in een Portugees ziekenhuis alles geregeld. De terugreis met het vliegtuig naar Nederland was perfect. Van het ziekenhuis in Portugal naar mijn privéadres in Nederland hoefde ik niets te doen. Mijn auto die in Portugal achterbleef, werd keurig na een paar weken thuis afgeleverd. De afhandeling van de kosten was werkelijk uitstekend. Ik ontving zelfs voor bepaalde kosten een extra vergoeding boven het in de polis aangegeven bedrag. Interpolis verdient hiermee een dikke pluim.

Prima geregeld, met een paar telefoontjes. Alles wat we betaald hadden terug gekregen. Snel geregeld ook, prima!

We moesten noodgedwongen gebruik maken van de annuleringsverzekering. Prima geregeld en heel erg vlot. Een pluim voor de medewerkers van Interpolis. Echt een aanrader.

Ik ben zowel door de medewerkers van Rabobank als door de medewerkers van Interpolis fantastisch geholpen! Alles wat ik voeg werd ik op een perfecte, fijne manier geholpen en antwoorden gekregen. Zelfs een paar keer door de medewerkers van de Rabobank, gebeld hoe de gang van zaken was .

schades worden wel gedekt maar verifieerbare meerkosten die niet in polis behandelt worden vallen buiten dekking. Waarbij men niet bereid is deze uit coulance in geest van een reisverzekering in (gedeeltelijke) vergoeding te nemen.

Wij zijn zeer goed geholpen door de telefoniste geen overbodige vragen .prima

Het product is goed we hebben er geen problemen mee

Ivm een medische oorzaak moest ik mijn vakantie annuleren. Interpolis heeft het gehele bedrag (gedeelte dat ik niet van de reisorganisatie terug kreeg) vergoed. Ik heb het bedrag doorgebeld en de volgende dag stond het op mijn rekening.

Na een misverstand is hier begrip voor getoond en een passende oplossing voor gevonden. Daarnaast verliep het contact prettig waarbij er rekening werd gehouden met mijn voorkeuren voor contact/tijden.

bij navraag goede toelichting en correctie achteraf

De hele afwikkeling is vlot en correct afgewerkt door de medewerkster van Interpolis.

afhandeling telefonisch, prima doorgesproken en snel

beschadiging aan koffer en snel en goed opgelost dit alles van vliegveld Dusseldorf (DLD ) naar Portugal

Ik had een reis geboekt en die kon niet doorgaan omdat mijn vriendin die mee zou gaan een ongelukje had gehad.Ik heb de verzekering gebeld en alles was in een week tijd afgehandeld.

een dikke 8 voor opvang en afhandeling bij ziekte tijdens vakantie in Cran Canaria

Zeer snelle afhandeling. Nadat ik contact had opgenomen was het binnen 1 week allemaal geregeld. Prima service!

slechte afhandeling van de klacht met een zeer teleurstellend resultaat.

De vlucht van mijn vrouw terug naar Eindhoven werd geannuleerd. Ze kon wachten op een volgende vlucht, maar dat zou minstens een week later worden. Ze heeft zelf de reis naar huis geboekt met een tussenstop. Door vertraging de aansluitende vlucht gemist, verplicht overnachten in Milaan en met nog een andere vlucht terug naar Brussel. Daar kon vanwege de aanslag niet worden geland en is de vlucht omgeleid. Met zo'n 24 uur vertraging, de nodige frustratie en emotie uiteindelijk thuis gekomen. Extra kosten zo'n 600 euro. Denk je, voor het eerst in zo'n 20 jaar, eindelijk iets aan je reisverzekering te hebben, weigeren ze je doodleuk ook maar enige coulance te bieden. Erg teleurstellend.

Uitstekend geholpen en uitstekend geregeld moest alleen nog de vliegtickets afhalen aan de balie

Vragen waren simpel te beantwoorden na melding schade. Door overleggen nota en schadebedrag stond bedrag snel op onze bankrekening.

Ben dik te vrede over de afwikkeling van de uit het buitenland verwerkte nota.

De geannuleerde reis werd op basis van de per telefoon verstrekte gegevens per omgaande vergoed. Over zo'n goede service was ik zowel aangenaam verrast als uitermate enthousiast.

Snel geholpen.De medewerkers waren heel,attent,duidelijk en professioneel.

tijdens autopech in het buitenland op een meer dan uitstekende wijze geholpen

Interpolis heeft goed gemotiveerd waarom mijn schade niet in aanmerking komt voor vergoeding

Nu blijkt weer dat een goede verzekering zijn geld waard is. Perfecte afhandeling van mijn schadegeval.

Nadat mijn zwager plotseling overleden was ben ik door alle medewerkers waarmede ik te maken had adequaat en zeer vriendelijk geholpen .Hiervoor alle lof.

MOEDER TIJDENS VAKANTIE OVERLEDEN. jammer DAT WE NIET KONDEN ANULEREN VAN TE VOREN MAAR DE REISVERZEKERING HEEFT DE TERUG KOMST SUPER GOED VERZORGD

Ben zeer tevreden over de reis- en annuleringsverzekering met name over de snelle afwikkeling

Zo stel je je een voortreffelijke verzekering voor. Begrip, aandacht, suggesties.

Als je onverwachts een weekendje of paar dagen weggaat heb je nergens geen omkijken naar.

Niet op vakantie gekund vanwege medische reden. Vakantie geannuleerd, kosten terugbetaald. Prima zo.

Dit was onze eerste keer dat wij hulp nodig hadden,en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de behandeling en de snelle afhandeling,een zeer tevreden klant.

onze schade die meerdere facetten bevatte is naar onze mening snel en correct afgewikkeld, complimenten en dank daarvoor!

Prima geholpen door jullie tijdens pech onderweg en daarna met vervangend vervoer.

snelle en zorgvuldige behandeling. goed overleg telefonisch. snelle uitbetaling van schade die een aanvulling was op ziektekosten verzekering.

Fantastisch geregeld! Tijdens mijn vakantie is mijn zonnebril gestolen. Online aangegeven bij Inaterpolis en binnen 2 dagen ontving ik het geld al. En dat zonder bonnetje. Daar word ik blij van!

Heel slecht, vergoeden niet. mijn zonnebril is gestolen uit de hotelkamer en geen aangifte gedaan wegens weinig kennis van polisvoorwaarden. kunnen niks voor u betekenen wordt er verteld… terwijl ik al jaren lid ben en nooit schade heb :S

Verleden week een feestje gehad, waarvoor horeca materiaal gehuurd is. Voor het transport hebben we, om kosten te besparen zelf gezorgd. Helaas is bij het terugbrengen een aantal tafels bij een noodstop van de aanhanger gevallen, schade €350,-. De verhuurder stelt dat bij verhuur hij aansprakelijk is, maar niet bij het vervoer. Interpolis gebeld, keren niet uit, is gehuurd, dus valt niet onder dekking, geven aan dat de verhuurder dit kan claimen bij zijn verzekering. De verhuurder belt met zijn verzekering, toevallig ook Interpolis, die geeft aan niet uit te keren, maar stelt dat de huurder dit kan claimen bij zijn auto verzekering, is immers bij noodstop gebeurd. De huurder belt met zijn auto verzekering, inderdaad ook interpolis, die zeggen dat dit niet onder de auto verzekering valt. Kortom, na jaren (teminste 20 jaar) verzekerd te zijn bij interpolis word je van het kastje naar de muur gestuurd om maar niet te hoeven uitkeren. (we praten wel over €350,- !!!?) Ik besluit nu mijn alles in een polis bij een andere partij onder te brengen.

Claimt mijn zoon dat zijn Samsung s4 gsm (2,5 jaar oud) door een ongelukje kapot is gegaan op vakantie. Krijg hij als volgt vergoed : Nieuwwaarde destijds +- 650 euro. Nieuwwaarde op dit moment 315 euro en dan schrijven ze 33,3 % per jaar af van de nieuwwaarde op dit moment, dus krijgt hij 55 euro vergoed ! Kan hij nog niet eens een 3 e handse Samsung s4 voor kopen.

Fantastisch!Via website aangifte van verlies armband tijdens vakantie gedaan en binnen 48 uur bedrag gestort!

alles met betrekking tot het ongeval is door Interpolis zeer correct afgehandeld, tot nu toe.

De afhandeling was tot in de puntjes geregeld en financieel zeer snel afgehandeld.

Snelle, vriendelijke afwikkeling van de schade. De gemaakte afspraak is precies nagekomen. Zeer tevreden.

Alles vlug geregeld en uitbetaald! De rekening opgestuurd en meteen uitbetaald

Bij ons onbekend dat bij een vakantie door ons geboekt en betaald ook de anderen een annuleringsverzekering moesten hebben. Uit coulance uitstekend opgelost!, Dank!

Omdat wij een lang periode op vacantie zouden gaan heb ik in juni 2014 gevraagd aan de verzekering maatschapij (Interpolis) dat wij 3 maanden naar NewZeeland en Australie zouden gaan en of wij voor alles waren verzekerd ? Het antwoord was ja, maar wij moetsen nog even voor dat we weg gingen nog even belen ( half december 2014) Vacantie is gepland op 10 Jan. 2015 tot 4 April 2015. Dit gedaan in bijzijnde van een employee van de rabobank en die heeft ook gehoord dat de antwoord "ja"was. Wij zijn tijdens deze vakantie een trouwring kwijt geraakt ( in de regel is een touwring van goud meer waard dan E250,00) en we kregen te horen dat het een sieraad is en de vergoeding voor een sieraad is E250,00 en dat geld voor alle sieraden ( dus nooit dure sieraden mee op vakantie is niet te verzekeren E emotionele waarde ) en je bent maar 66 dagen verzekerd, dat kregen we ook tijdens de vacantie te horen bij het aanmelden van het verlies van de ring. Totaal kosten ter vervanging van ring bij een Juwelier is E652,- en uiteindelijk E 250,00 met een coulant (welwillend) van E 50,00

Op grond van de polisvoorwaarden had ik geen recht op vergoeding van de reissom (hoofdboeker die vanwege familieomstandigheden de reis heeft moeten annuleren had namelijk zelf geen annuleringsverzekering). Gezien de schrijnende situatie die had geleid tot de annulering van de reis heeft Interpolis toch besloten uit coulance uit te keren. Men kijkt niet alleen naar de letter van de polis, maar heeft ook oog voor de menselijke kant van het verhaal. Zeer snelle en correcte afhandeling. Super!

Schademelding online doorgegeven. Op zeer korte termijn helder en duidelijk antwoord Interpolis over schadeafwikkeling. Direct daarna aangegeven welke info men van mij wilde hebben. Uitkering schadebedrag zeer snel overgemaakt.

Ik ben zeer vriendelijk behandeld en alles verliep voorspoedig.

Mijn claim is vlot en professioneel afgehandeld.Uitbetaling is ook snel gebeurd. Ik ben een tevreden klant !

Tijdens mijn verblijf in een ziekenhuis in Thailand ben ik zeer profesioneel menselijk en snel geholpen, Ook de verdere schadeafwikkeling ging vlekkeloos

Keurig te woord gestaan. Goed inlevingsvermogen van de medewerkster. Schade is netjes en heel snel afgehandeld zonder enig probleem. Ik ben zeer tevreden !

afhandeling was buitengewoon en snel. Ook bij aanmelden heel vriendelijk en terzake kundig behandeld. Alle waardering

De gewenste gegevens werden duidelijk doorgegeven. Alles was zeer duidelijk. Zaak werd op een nette manier afgehandeld

meer controle op de rekeningen en op stuuren naar jullie gr annemiek

Na het overlijden van mijn zus zijn wij eerst door Interhelp zeer goed geholpen om snel naar Holland ,en weer terug naar ons vakantie adres. De tijd dat we in Holland waren is door Interpolis vergoed. Ook de bijkomende kosten.

De snelle manier van helpen en later afhandelen van alle zaken hebben absoluut over de REISVERZEKERING een heel positieve indruk achtergelaten. Daar het het afgelopen jaar helaas 2x is voorgevallen en het beide keren goed is afgehandeld heb ik kennissen en vrienden al meerdere keren positief mijn ervaring over gebracht.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen