Interpolis Reisverzekering

★★★★☆ 8.7/10 (536 reviews)

Interpolis Verzekeringen Ervaringen

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Ook verzekerd voor dagjes in het buitenland en geboekte weekendjes weg in Nederland
  • 25% korting met Rabo Totaal- of RiantPakket
  • 24/7 hulp bij noodsituaties

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Interpolis

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 4,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Interpolis Commercial Meer Focus (2019)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de Interpolis Reisverzekering

Na jarenlang een doorlopende reisverzekering te hebben waar bagageverzekering bij zit probeer je een verloren zonnebril te claimen na een dag je uit en dan geven ze niet thuis omdat er geen overnachting bijzit. De gegevens op de polis geven aan dat dit wel verzekerd is. Zo glashelder is Interpolis dus helemaal niet. Ze geven of adviseren niet als je polis eenzijdig veranderd en laten je wel jarenlang premie betalen.
Heel erg slecht geholpen door verschillende medewerkers. Er word niet naar een situatie geluisterd. Kunnen geen voorbeelden opnoemen wanneer iets wel vergoed word. Zijn alleen maar getraind om alles met een domme reden af te wijzen. Ze houden zich niet aan afspraken. Meerdere mensen gesproken met zelfde verzekering zijn er allemaal totaal niet over te spreken. Een bekende verzekering is dus niet altijd goed.
Toen ik medische hulp nodig had ben ik redelijk geholpen. De dame aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam met het vinden van een geschikt ziekenhuis maar dat is dan ook alles. de 24 uurs hulp is zeer matig. De medisch specialisten zijn niet altijd aanwezig. Die werken namelijk enkel tijdens Nederlandse kantooruren. De vergoeding slaat nergens op. Het bleek dat interpolis een van de weinige verzekeraars is dat enkel uitkeert als het bedrag boven je eigen risico uitkomt. Een kleine ingreep in het ziekenhuis betaal je dus gewoon zelf. Bah! Verzekering opgezegd.
Tijdens mijn vakantie kreeg ik ernstige hartklachten waarvoor ik 5 dagen in een ziekenhuis opgenomen diende te worden. Direct de mensen van mijn reisverzekering van Interpolis gebeld. Ik ben nu 8 dgn. verder en kan zeggen dat wij werkelijk op alle vlakken zijn geholpen. En niet zo'n klein beetje ook. Maximaal geholpen. Wij, mijn vrouw en dochter, zijn uiterst dankbaar.
Ik heb een doorlopende reisverzekering met aanvullende ziektekostenvergoeding bij Interpolis afgesloten voor mijn reis naar Azië en Australië eind 2018 tm juli 2019. Toen ik ziektekosten wilde declareren in verband met dengé in december 2018 werd mij verteld dat ik omdat mijn zorgverzekering, Zilveren Kruis Achmea, en Interpolis samen blijken te werken, de medische kosten bij mijn zorgverzekering moest declareren. Deze heeft deze 385 euro onder mijn eigen risico laten vallen, waardoor ik niets terug kreeg. Mijn vriendin, die dezelfde ziekte, dezelfde kosten en dezelfde reisverzekering had maar een andere zorgverzekering, heeft alle onkosten wel vergoed gekregen. Ik voel me heel onrechtvaardig behandeld. Ik betaal maandelijks een flinke premie voor mijn zorgverzekering en daarnaast de uitgebreide reisverzekering maar er is mij nooit verteld dat ze op deze manier samenwerken en het geld dus in eigen zak kunnen houden.
Wegens ziekte mijn reis moeten afbreken en eerder terug moeten keren. Echter vond interpolis het afbreken van de reis niet noodzakelijk dus geen vergoeding. Ik ben direct overgestapt!
we hebben goede ondersteuning ondervonden toen we zonder auto kwamen te zitten in Ierland
Na een inbraak in de auto waren ze heel kort af. Eigen schuld want wanneer je 5 minuten de winkel in gaat neem je je spullen mee in de winkel. Dus de achterbank en liefst ook de kofferbak hoort dan leeg te zijn. Had je je polisvoorwaarden beter moeten lezen. Gelukkig dekt de inboedelverzekering nog iets. Voor mij geen Interpolis reisverzekering
Vakantie moet leuk zijnen prettig om te gaan.En ook zekerhijd voor iedereen vindt ik,dat ook heel belangrijk is.
Zeer Slecht, ik kom steeds weer op de zelfde pagina terecht. Het maakt niet uit of ik druk op inzien verzekeringen of wijzig verzekeringen of bereken premie. steeds kom ik weer op het begin scherm uit. Ik weet dus nu nog steeds niet of mijn reis en annulerings verzekering is aangepast of niet
ik wil mijn alles in een polis inzien en wordt alleen maar doorverwezen naar het afsluiten van een doorlopende reisverzekering waar ik echt niet op zit te wachten
moest reis en hotel annuleren agv directe opname in ziekenhuis. Vliegreis en hotelreservering werden geheel vergoed, waarvan akte!
Tijdens een van onze verre reizen hadden we dringend hulp nodig. Waar medereizigers problemen ondervonden was bij ons alles binnen no-time geregeld.
Duidelijke en eerlijke polisvoorwaarden, geen flauwekul. Schade wordt zonder wantrouwen in behandeling genomen en bij twijfel over waarde bv wordt eea in het voordeel van de gedupeerde uitgelegd. TOP.
Goed en snelle service, goede dekking voor een lage prijs
ik geef graag mijn waardering, ik vindt het echt een top product
Mijn vrouw kreeg meteen de eerste dag in Ao Nang Krabi een ongeval. Gebroken been. Dit was 25 december 2014. Meteen gebeld naar alarmnummer interpolis. Duurde verschrikkelijk lang. Ik heb meteen gevraagd of we naar huis konden worden vervoerd omdat het hier geen doen was voor mijn vrouw. Dit mocht niet omdat het niet levensgevaarlijk was en we gewoon van onze vakantie konden genieten. Let wel ze hebben hier verschrikkelijk slechte wegen en ook voetpaden. Die zijn zoiezo 50 cm hoger dan de weg. Dus met een rolstoel was eigenlijk ook geen doen. Ik heb toen gevraagd of we een ander hotel mochten boeken omdat ons hotel totaal niet was ingericht voor rolstoelers of mensen met een gebroken been. Dit mocht ook niet. Ik heb toen herhaalde keren gezegd dat het voor mijn vrouw hier wel degelijk gevaarlijk was en dat de kans groot was dat ze nog een ongeluk zou krijgen. Maar Interpolis ging niet overstag. Daar zaten we dan!!! En na 2 dagen gebeurde er inderdaad weer een ongeluk met mijn vrouw. Ze viel keihard met haar achterhoofd op een grote betonnen bloembak toen ze van het toilet af kwam. Groot gat in haar hoofd en verschillende hechtingen. Weer gebeld en na veel plussen en minnen kregen we uiteindelijk een bericht dat Interpolis uit coulantie had besloten dat we naar huis toe mochten. Maar uitdrukkelijk werd er gezegd dat we voor de rest nergens geen aanspraak op konden maken. Nu toen we eenmaal thuis waren heb ik na verschillende brieven uiteindelijk toch ons reisgeld terug gehad. Maar ik heb meteen gezegd dat als er verdere gevolgen waren ik Interpolis aansprakelijk zou stellen. Na een half bleek dat mijn vrouw door die val een whiplash heeft opgelopen. Zodat ze nu altijd onder de pijn zit en daat tramadol en paracetamol voor moet slikken. Ook heeft ze veel last van duizelingen en vergeetachtigheid en kan ze zich niet meer goed concentreren. Na meerals een jaar schrijven en bellen en keuringen is Interpolis uiteindelijk over gegaan tot betaling van 2500 e uit het stukje ongevallenverzekering van de reisverzekering. Veel te weinig vinden wij. Mijn vrouw kan niet meer werken door deze tweede val. Dit had nooit gebeurd als ze ons meteen naar huis hadden laten gaan!!! Ernstige nalatigheid van Interpolis. Daar komt nog bij dat bij dezelfde vlucht nog 6 mensen meer met een gebroken been of arm in het vliegtuig zaten. Deze mochten allemaal meteen naar huis!!! Het enigste wat ons nu nog over blijft is naar het kifid gaan of een advocaat. Maar geen letselschade advocaat want die kunnen niets met een zaak tegen een reisverzekering. Dat snap ik ook wel want de mevrouw die het grootste gedeelte van mijn zaak heeft afgehandeld bij Interpolis werkt ook voor een letselschadebedrijf. Over belangenverstrengeling gesproken!!! Mijn advies vraag eerst aan uw verzekering een duidelijk bewijs wat precies vergoed en niet vergoed word want met de kleine regeltjes kunnen ze alle kanten uit. Zeker die van Interpolis.
Op bagage (en dat begrip is heeeeeeel ruim bij Interpolis) zit standaard een eigen risico van € 130,-!! Bovendien hele lage maxima bedragen voor vergoedingen. Hele vervelende combinatie, waardoor je bijna nooit iets vergoed krijgt!!
Op de terugreis van uit zuid Frankrijk heeft onze auto het op de peage begeven. Interpolis heeft alles perfect geregeld!! Niet een keer hebben ze een steekje laten vallen! Alle gelden schade is met een telefoontje geregeld en volgende dag het geld op de rekening. In een woord super.
Zowel financiëel, administratief als in de gesprekken perfect en snel geholpen toen ik mijn vakantiereis annuleren ivm ziekte. Het wassen echt EVEN INTERPOLIS BELLEN EN ALLES GEREGELD.
Wij hadden schade door diefstal in het buitenland, maar weer thuis, was met een telefoontje alles geregeld, en 2 dagen later stond het geld al op de bank. Prima.
Erg verrast dat het geld van de geleden schade zo snel gestort was.
Goede en snelle afhandeling. Telefonisch slecht bereikbaar vanuit het buitenland is dit niet plezierig. Internet is daar ook niet van de beste kwaliteit.
Wij werden zeer correct te woord gestaan. De medewerkers zijn deskundig en behulpzaam. De schade werd heel snel afgehandeld.
zeer snelle en correcte afhandeling bij ziektegeval een dag voor vertrek opgenomen in ziekenhuis, 100% uitbetaald en 100% tevreden
Uitstekend en snel afgehandeld. Het ging wel om kleine bedragen omdat we van het hotel grotendeels het hele bedrag terugkregen. Heel tevreden.
duidelijke uitleg over schadebedrag en de snelheid van handelen
uitstekend(waarom moet ik dat 3 maal mededelen ?) goed te woord gestaan, afhandeling uitstekend.
na telefonische melding kwam snel bericht over de verdere afhandeling, met daarna snelle uitbetaling van de betreffende gelden
perfect geholpen terug te komen uit Zweden nadat wij niet verder konden reizen met onze auto! reisverzekering heeft goed samengewerkt met autoverzekering
Ik werd geholpen door een medewerkster van Interpolis die betrokken was bij mijn ongeval. Duidelijk e.e.a.heeft uitgelegd. Snelle afhandeling van de nota's
Mobiele telefoon na twee jaar helemaal afgeschreven , lijkt me niet reëel.
Keurige en snelle afhandeling en perfecte samenwerking met Toyota Europa service. Alles naar tevredenheid opgelost.
Snel en goed, zonder gezeur. Zowel door de telefoon op zondag door Eurocross als de afhandeling bij het reparatiebedrijf.
Medewerker deskundig. Wist meteen of ik recht had of niet. Zonder gedoe alles duidelijk geregeld en de betaling was zoals beloofd binnen 2 dagen op mijn rekening. Mijn complimenten
Prima afhandeling van onze annulering. Duidelijke, snelle informatie. Begripvol. Na indienen van gevraagde informatie snelle afhandeling; bevestiging en geld ontvangen. Perfecte service.
Ik ben zowel door de medewerkers van Rabobank als door de medewerkers van Interpolis fantastisch geholpen! Alles wat ik voeg werd ik op een perfecte, fijne manier geholpen en antwoorden gekregen. Zelfs een paar keer door de medewerkers van de Rabobank, gebeld hoe de gang van zaken was .
We moesten noodgedwongen gebruik maken van de annuleringsverzekering. Prima geregeld en heel erg vlot. Een pluim voor de medewerkers van Interpolis. Echt een aanrader.
Prima geregeld, met een paar telefoontjes. Alles wat we betaald hadden terug gekregen. Snel geregeld ook, prima!
Via Interhelp werd tijdens en na mijn 12-daagse verblijf in een Portugees ziekenhuis alles geregeld. De terugreis met het vliegtuig naar Nederland was perfect. Van het ziekenhuis in Portugal naar mijn privéadres in Nederland hoefde ik niets te doen. Mijn auto die in Portugal achterbleef, werd keurig na een paar weken thuis afgeleverd. De afhandeling van de kosten was werkelijk uitstekend. Ik ontving zelfs voor bepaalde kosten een extra vergoeding boven het in de polis aangegeven bedrag. Interpolis verdient hiermee een dikke pluim.
Wij zijn zeer goed geholpen door de telefoniste geen overbodige vragen .prima
schades worden wel gedekt maar verifieerbare meerkosten die niet in polis behandelt worden vallen buiten dekking. Waarbij men niet bereid is deze uit coulance in geest van een reisverzekering in (gedeeltelijke) vergoeding te nemen.
Ivm een medische oorzaak moest ik mijn vakantie annuleren. Interpolis heeft het gehele bedrag (gedeelte dat ik niet van de reisorganisatie terug kreeg) vergoed. Ik heb het bedrag doorgebeld en de volgende dag stond het op mijn rekening.
Het product is goed we hebben er geen problemen mee
Na een misverstand is hier begrip voor getoond en een passende oplossing voor gevonden. Daarnaast verliep het contact prettig waarbij er rekening werd gehouden met mijn voorkeuren voor contact/tijden.
bij navraag goede toelichting en correctie achteraf
afhandeling telefonisch, prima doorgesproken en snel
De hele afwikkeling is vlot en correct afgewerkt door de medewerkster van Interpolis.
Zeer snelle afhandeling. Nadat ik contact had opgenomen was het binnen 1 week allemaal geregeld. Prima service!
een dikke 8 voor opvang en afhandeling bij ziekte tijdens vakantie in Cran Canaria
Ik had een reis geboekt en die kon niet doorgaan omdat mijn vriendin die mee zou gaan een ongelukje had gehad.Ik heb de verzekering gebeld en alles was in een week tijd afgehandeld.
beschadiging aan koffer en snel en goed opgelost dit alles van vliegveld Dusseldorf (DLD ) naar Portugal
slechte afhandeling van de klacht met een zeer teleurstellend resultaat.
De vlucht van mijn vrouw terug naar Eindhoven werd geannuleerd. Ze kon wachten op een volgende vlucht, maar dat zou minstens een week later worden. Ze heeft zelf de reis naar huis geboekt met een tussenstop. Door vertraging de aansluitende vlucht gemist, verplicht overnachten in Milaan en met nog een andere vlucht terug naar Brussel. Daar kon vanwege de aanslag niet worden geland en is de vlucht omgeleid. Met zo'n 24 uur vertraging, de nodige frustratie en emotie uiteindelijk thuis gekomen. Extra kosten zo'n 600 euro. Denk je, voor het eerst in zo'n 20 jaar, eindelijk iets aan je reisverzekering te hebben, weigeren ze je doodleuk ook maar enige coulance te bieden. Erg teleurstellend.
Uitstekend geholpen en uitstekend geregeld moest alleen nog de vliegtickets afhalen aan de balie
De geannuleerde reis werd op basis van de per telefoon verstrekte gegevens per omgaande vergoed. Over zo'n goede service was ik zowel aangenaam verrast als uitermate enthousiast.
Ben dik te vrede over de afwikkeling van de uit het buitenland verwerkte nota.
Vragen waren simpel te beantwoorden na melding schade. Door overleggen nota en schadebedrag stond bedrag snel op onze bankrekening.
Nu blijkt weer dat een goede verzekering zijn geld waard is. Perfecte afhandeling van mijn schadegeval.
Interpolis heeft goed gemotiveerd waarom mijn schade niet in aanmerking komt voor vergoeding
tijdens autopech in het buitenland op een meer dan uitstekende wijze geholpen
Snel geholpen.De medewerkers waren heel,attent,duidelijk en professioneel.
Nadat mijn zwager plotseling overleden was ben ik door alle medewerkers waarmede ik te maken had adequaat en zeer vriendelijk geholpen .Hiervoor alle lof.
MOEDER TIJDENS VAKANTIE OVERLEDEN. jammer DAT WE NIET KONDEN ANULEREN VAN TE VOREN MAAR DE REISVERZEKERING HEEFT DE TERUG KOMST SUPER GOED VERZORGD
Ben zeer tevreden over de reis- en annuleringsverzekering met name over de snelle afwikkeling
Niet op vakantie gekund vanwege medische reden. Vakantie geannuleerd, kosten terugbetaald. Prima zo.
Als je onverwachts een weekendje of paar dagen weggaat heb je nergens geen omkijken naar.
Zo stel je je een voortreffelijke verzekering voor. Begrip, aandacht, suggesties.
snelle en zorgvuldige behandeling. goed overleg telefonisch. snelle uitbetaling van schade die een aanvulling was op ziektekosten verzekering.
Prima geholpen door jullie tijdens pech onderweg en daarna met vervangend vervoer.
onze schade die meerdere facetten bevatte is naar onze mening snel en correct afgewikkeld, complimenten en dank daarvoor!
Dit was onze eerste keer dat wij hulp nodig hadden,en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over de behandeling en de snelle afhandeling,een zeer tevreden klant.
Fantastisch geregeld! Tijdens mijn vakantie is mijn zonnebril gestolen. Online aangegeven bij Inaterpolis en binnen 2 dagen ontving ik het geld al. En dat zonder bonnetje. Daar word ik blij van!
Heel slecht, vergoeden niet. mijn zonnebril is gestolen uit de hotelkamer en geen aangifte gedaan wegens weinig kennis van polisvoorwaarden. kunnen niks voor u betekenen wordt er verteld... terwijl ik al jaren lid ben en nooit schade heb :S
Verleden week een feestje gehad, waarvoor horeca materiaal gehuurd is. Voor het transport hebben we, om kosten te besparen zelf gezorgd. Helaas is bij het terugbrengen een aantal tafels bij een noodstop van de aanhanger gevallen, schade €350,-. De verhuurder stelt dat bij verhuur hij aansprakelijk is, maar niet bij het vervoer. Interpolis gebeld, keren niet uit, is gehuurd, dus valt niet onder dekking, geven aan dat de verhuurder dit kan claimen bij zijn verzekering. De verhuurder belt met zijn verzekering, toevallig ook Interpolis, die geeft aan niet uit te keren, maar stelt dat de huurder dit kan claimen bij zijn auto verzekering, is immers bij noodstop gebeurd. De huurder belt met zijn auto verzekering, inderdaad ook interpolis, die zeggen dat dit niet onder de auto verzekering valt. Kortom, na jaren (teminste 20 jaar) verzekerd te zijn bij interpolis word je van het kastje naar de muur gestuurd om maar niet te hoeven uitkeren. (we praten wel over €350,- !!!?) Ik besluit nu mijn alles in een polis bij een andere partij onder te brengen.
Claimt mijn zoon dat zijn Samsung s4 gsm (2,5 jaar oud) door een ongelukje kapot is gegaan op vakantie. Krijg hij als volgt vergoed : Nieuwwaarde destijds +- 650 euro. Nieuwwaarde op dit moment 315 euro en dan schrijven ze 33,3 % per jaar af van de nieuwwaarde op dit moment, dus krijgt hij 55 euro vergoed ! Kan hij nog niet eens een 3 e handse Samsung s4 voor kopen.
Fantastisch!Via website aangifte van verlies armband tijdens vakantie gedaan en binnen 48 uur bedrag gestort!
alles met betrekking tot het ongeval is door Interpolis zeer correct afgehandeld, tot nu toe.
De afhandeling was tot in de puntjes geregeld en financieel zeer snel afgehandeld.
Snelle, vriendelijke afwikkeling van de schade. De gemaakte afspraak is precies nagekomen. Zeer tevreden.
Bij ons onbekend dat bij een vakantie door ons geboekt en betaald ook de anderen een annuleringsverzekering moesten hebben. Uit coulance uitstekend opgelost!, Dank!
Alles vlug geregeld en uitbetaald! De rekening opgestuurd en meteen uitbetaald
Omdat wij een lang periode op vacantie zouden gaan heb ik in juni 2014 gevraagd aan de verzekering maatschapij (Interpolis) dat wij 3 maanden naar NewZeeland en Australie zouden gaan en of wij voor alles waren verzekerd ? Het antwoord was ja, maar wij moetsen nog even voor dat we weg gingen nog even belen ( half december 2014) Vacantie is gepland op 10 Jan. 2015 tot 4 April 2015. Dit gedaan in bijzijnde van een employee van de rabobank en die heeft ook gehoord dat de antwoord "ja"was. Wij zijn tijdens deze vakantie een trouwring kwijt geraakt ( in de regel is een touwring van goud meer waard dan E250,00) en we kregen te horen dat het een sieraad is en de vergoeding voor een sieraad is E250,00 en dat geld voor alle sieraden ( dus nooit dure sieraden mee op vakantie is niet te verzekeren E emotionele waarde ) en je bent maar 66 dagen verzekerd, dat kregen we ook tijdens de vacantie te horen bij het aanmelden van het verlies van de ring. Totaal kosten ter vervanging van ring bij een Juwelier is E652,- en uiteindelijk E 250,00 met een coulant (welwillend) van E 50,00
Op grond van de polisvoorwaarden had ik geen recht op vergoeding van de reissom (hoofdboeker die vanwege familieomstandigheden de reis heeft moeten annuleren had namelijk zelf geen annuleringsverzekering). Gezien de schrijnende situatie die had geleid tot de annulering van de reis heeft Interpolis toch besloten uit coulance uit te keren. Men kijkt niet alleen naar de letter van de polis, maar heeft ook oog voor de menselijke kant van het verhaal. Zeer snelle en correcte afhandeling. Super!
Goed, zoals ik ook verwacht had van Interpolis. Digitale opgave van schade en afhandeling is perfect.
Schademelding online doorgegeven. Op zeer korte termijn helder en duidelijk antwoord Interpolis over schadeafwikkeling. Direct daarna aangegeven welke info men van mij wilde hebben. Uitkering schadebedrag zeer snel overgemaakt.
Ik ben zeer vriendelijk behandeld en alles verliep voorspoedig.
Mijn claim is vlot en professioneel afgehandeld.Uitbetaling is ook snel gebeurd. Ik ben een tevreden klant !
Tijdens mijn verblijf in een ziekenhuis in Thailand ben ik zeer profesioneel menselijk en snel geholpen, Ook de verdere schadeafwikkeling ging vlekkeloos
Wij zijn uitstekend geholpen met het uit keren van de kosten die door ziekenhuis opnamen in Spanje zijn ontstaan. Vol lof over uw medewerkers.
alles is tot nu toe goed geregeld als het met de rest ook zo gaat ben ik tevreden.
Wij waren zeer tevreden over de afhandeling van de annulering van onze reis naar de Dalmatische kust. We zijn zeer voorkomend en begripvol behandeld door uw medewerkster.
De snelle manier van helpen en later afhandelen van alle zaken hebben absoluut over de REISVERZEKERING een heel positieve indruk achtergelaten. Daar het het afgelopen jaar helaas 2x is voorgevallen en het beide keren goed is afgehandeld heb ik kennissen en vrienden al meerdere keren positief mijn ervaring over gebracht.
Begin januari gingen we voor een 3 wekelijkse vakantie naar Tenerife na 2 dagen werd mijn vrouw opgenomen i.v.m.longontsteking tel.kontakt met interpolis ik werd onmiddelijk gerustgesteld en kreeg toestemming om met een taxi onbeperkt haar in het ziekenhuis te bezoeken en een alleraardige telefoniste wenste haar beterschap. Na 4 dagen mocht mijn vrouw weer naar het hotel opnieuw geen enkel probleem met vervoer. Nadat ze een beetje was opgeknapt werd in de bus haar portemonee gerold weer kontakt opgenomen met interpolis en binnen 24 uur hadden we het geld op onze rekening . Aan giqfte gedaan en bij thuiskomst in holland werd een gedeelte van onze vakantie en alle taxiritten ook zonder problemen vergoed. Na 34 jaar is dit de eerste keer dat we een beroep deden op de reis en annuleringsverzekering maar deze afhandeling was fantastisch.
Na het overlijden van mijn zus zijn wij eerst door Interhelp zeer goed geholpen om snel naar Holland ,en weer terug naar ons vakantie adres. De tijd dat we in Holland waren is door Interpolis vergoed. Ook de bijkomende kosten.
meer controle op de rekeningen en op stuuren naar jullie gr annemiek
De gewenste gegevens werden duidelijk doorgegeven. Alles was zeer duidelijk. Zaak werd op een nette manier afgehandeld
afhandeling was buitengewoon en snel. Ook bij aanmelden heel vriendelijk en terzake kundig behandeld. Alle waardering
Keurig te woord gestaan. Goed inlevingsvermogen van de medewerkster. Schade is netjes en heel snel afgehandeld zonder enig probleem. Ik ben zeer tevreden !
Ben naar Nederland vervoerd met Eurocross: uitstekend. Heb ook deel van reiskosten terug ontvangen: ook prima geholpen.
Was mij niet belend dat om voor voor de annuleringsverzekering in aanmerking te komen er altijd een heen en terugreis geboekt moest zijn Wij boeken altijd een enkele reis, dus levert dat voor ons problemen op. Kan dus jullie annuleringsverzekering niet aanbevelen.
Ondanks dat ik me niet helemaal aan de procedure gehouden heb, want vergeten dat ik de reisverzekering had, hebben ze me een groot deel van de kosten vergoed.
tot laat in de avond is alles geregeld, netjes behandeld en verzorgd.
Meer dan 30 jaar klant bij interpolis, zonder schade historie, blijkt er voor een fiets een max. van 250 in de polis te staan. Coulanceverzoek door een junior medewerker niet begrepen. Loyaliteit ligt kennelijk niet bij bestaande klanten!
Na klacht op afwijzer schade werd deze wel vergoed op buiten de deur verzekering, terwijl ik daar ook in eerste instantie op gewezen had. Wel zeer tevreden over afhandeling van klacht.
onze reisgenoot is overleden in ZA vanaf dag 3 dat we daar waren zijn we alleen maar in het ziekenhuis geweest. Dus voor ons geen vakantie, interpolis heeft ons de reiskosten etc. vergoed. Wat wij zeer gewaardeerd hebben
Heb een arts moeten raadplegen à Euro 175 en apotheek kosten à 26,75 maar deze kosten worden door Interpolis niet vergoed. Ga maar bij een andere verzekering halen ondanks premie betaald voor deze verzekering !!Ziektekosten verzekering heeft niet uitbetaald.
Gebeld over een schade, keurig te woord gestaan. Duidelijk te horen gekregen wat er wel en tegen welk bedrag verzekerd was en uiteindelijk na indienen van de bon voor de reparatie het bedrag keurig betaald gekregen.
Goed voorgelicht en geholpen door vriendelijke medewerkers. De schade is netjes en snel vergoed. Ik zou iedereen Interpolis aanbevelen.
Vanwege noodzaak tot annulering telefonisch contact gezocht met Interpolis en uitgelegd wat er aan de orde is. Hierna is de afhandeling simpel en voortvarend verlopen. Via een Interpolis-mail een schadenummer ontvangen met verzoek als alle betreffende kosten bekend zijn, deze te melden voor vergoeding. Ik heb ervoor gekozen in een brief inzicht te geven in de reden tot annulering en tegelijk het overzicht van kosten ingestuurd. Uitbetaling daarna binnen een dag of tien ontvangen. Prima verlopen, duidelijke afhandeling. Mijn compliment als Interpolis klant.
snelle , goede afhandeling van de schade. Na een telefoontje was alles geregeld en wat mij toekwam stond snel op mijn rekening bijgeschreven.
Bij schade correctie vlotte afhandeling. Wel zou ik jullie aanraden om meer controle uit te oefenen. Ik heb een keer of 4 schade gehad op de reisverzekering. Ik moet bv de koffer dan 3 weken bewaren, maar heb nog nooit controle gehad. Ik vind de reisverzekering bij de Rabo wel erg duur.
1e info iets onduidelijk na 2e telefoontje werd alles duidelijk en is alles vlot en correct afgerond
Zeer snel geregeld,geld is meteen overgemaak naar mijn rekening
Duidelijke communicatie. Ook de verzendkosten om de tent te laten repareren werden zonder moeite of discussie vergoed. Ben zeer tevreden.
Prima reisverzekering, niks bijzonders. Mobiele telefoon gemaximeerd op 250 euro. Moest gewoon bonnetjes en alles in gaan scannen en opsturen. Niets anders dan andere verzekeringen.
geweldig alles naar wens afgehandelt prima gedaan zeer tevreden Fam Steenhoek
Was een kleine schade maar het is goed opgelost makkelijker was met een schedeformulier op papier
zeer te vreden en snel afgehandeld ,correcte wijze afgehandeld
helaas al meerdere malen gebruik van moeten maken maar alles is supersnel geregeld
De telefoon van mijn dochter werd gestolen op een kerstmarkt in Düsseldorf. Snel contact; alles goed geregeld.
Ik waardeer de service en afhandeling met een 10, sneller en vriendelijker is volgens mij niet mogelijk. Binnen 24u had ik het schadebedrag op mijn rekening staan. Perfect dus!
Afwikkeling netjes god en soepel echter verzekerde bedragen zijn minimaal bij klein ongeval al aan maximum bedrag waardoor de helft van de schade is vergoed.
valt weinig aan toe te voegen: prima en snel /. het kan wel kort zijn, maar kortheid van stof geeft ruimte voor de geest!
Ondanks onduidelijkheid of er recht van vergoeding was, is door de verzekering een tegemoetkoming gedaan, wat zeer op prijs is gesteld.
Wegens familie-omstandigheden onze reis moeten annuleren. Zeer correcte en begripvolle medewerkers van Interpolis aan de telefoon, zeer snelle financiële afhandeling.
ik ben uiterst snel geholpen, de persoon had kennis van zaken en was empathisch. Geld binnen 2 dagen en ben lijkt precies de goede klant te vertrouwen.
Na een vervelende valpartij met de fiets zat de schrik er goed in. De meisjes die mij aanreden vonden het allebei niet boeiend.....;-(...en reden door, zonder gegevens achter te laten. Van de schrik bekomen blijkt schade toch erger als gedacht. Dus Interpolis gebeld. Alle begrip van de medewerkster en heldere en duidelijke uitleg. Niet alles werd vergoed, maar het merendeel wel. En snel......een paar dagen later stond het al op de rekening. "Een pleister op de wonde"....;-)!! Super service! Hartelijk bedankt!
ik ben op een hele vriendelijke, behulpzame en professionele manier geholpen.
goede verzekering voor deze prijs. makkelijk aan te passen voor wijzigingen zoals europa of wereld dekking. geen problemen met uitkeren bij een eenvoudig voorval.
het eerste gesprek per telefoon viel me tegen maar ook begrijpenlijk in belang van froude maar het tweede gesprek per telefoon was wel duidelijk en werd de schade goed afgewerkt
De waardering bestaat uit twee delen nl. 1) Als patiënt en 2) De rest. Ad.1 Eurocross alleen maar lof ik zou niet weten wat er nog verbeterd kan worden. Ad.2 dit gesprek liep wat stroef, teleurstellend was, dat voor de extra verblijfkosten voor mijn vrouw en een dag voor mij slechts 60 Euro per dag wordt vergoed terwijl de feitelijke kosten aantoonbaar meer dan het dubbele waren.
door 'marter'schade aan de auto, dat niet binnen een paar dagen kon worden gerepareerd, moest er een oplossing gezocht worden voor de terugreis vanuit Duitsland ( Heimbach). Met medewerking van Eurocros werd een huurauto geregeld. De wijze waarop dit allemaal is gebeurd hebben we alleen maar als positief ervaren. Prettig geholpen via de telefoon en een snelle afhandeling van de gemaakte taxikosten.
Hier mijn wadering voor mijn door lopende reis verzekering ,Heel erg bedankt super mijn dank hier voor met vriendelijke groet h j k knape
Wegens overlijden van 1 van de ouders ging gepland weekend weg niet door. Geen probleem, schade werd binnen een week geregeld.
vlotte afhandeling van de situatie. verbazingwekkend hoe snel alles ging en discreet.
Het annuleren van onze geboekte cruise werd op een perfecte manier behandeld.3 dagen na melding stond het geld al onze rekening.Na 2 weken blijk ik een foute berekening te hebben door gegeven, waardoor jullie verzekering alsnog een bedrag aan ons moesten overmaken.Geen punt, volgende werkdag was ook dit weer gebeurd. Het nut van een goede reis-annulerings verzekering is nu toch geld waard gebleken.
fijne en plezierige afhandeling, alleen jammer dat je pas bij schade/diefstal er achter komt dat sierraden maar tot u20ac 250,- max zijn verzekerd. De rest is netjes en correct afgehandeld en zeer snel uitbetaald!
Door persoonlijke omstandigheden konden wij helaas onze voorgenomen verre reis niet maken. Gelukkig hadden wij een aanvullende reisverzekering en annulering verzekering afgesloten voor deze reis en kregen wij de al gedane aanbetaling direct terug gestort! Hiervoor was 1 telefoontje nodig en kregen wij een code met een telefoon nummer op die wij konden bellen en is het bedrag na 2 dagen terug gestort!
Alle kosten van mijn ongeval werden gedekt Door eigen ziekte kosten verzekering. Zelfs eigen risico wordt niet afgedekt. Bij een ongeval voor zover ik kan zien heeft de reisverzekering geen meer waarde als je een goed ziekte kosten verzekering hebt. voorwaarden op een mobiel niet te lezen.
In oktober in Noord Frankrijk gestrand met onze auto met teleurstellende ondersteuning van de autoservice. Direct de reisverzekering ingeschakeld. Professioneel te woord gestaan. Steeds beloofde terugkoppeling gehad, nette vervangende auto, goede uitleg bij auto en auto in de buurt in kunnen leveren. Aanvullende kosten netjes vergoed. Puntjes voor verbetering: Altijd in de wacht bij bellen eurocross (meestal niet lang) en regelen vervangend vervoer duurde in totaal 28 uur)
Het was vervelend dat ik een paar keer te horen kreeg dat ik geen recht zou hebben op een vergoeding terwijl de reden van het afbreken van mijn vakantie was dat mijn moeder was overleden. Pas nadat ik een klacht op internet had doorgegeven werd het opgelost. Uiteindelijk kwam het dus toch goed en ben ik tevreden met de vergoeding.
Ik was mijn rijbewijs kwijt op vakantie; na enkele dagen gebeld naar Interpolis en direct werd schade bedrag overgemaakt. Zelfs toen ik aangaf hier nog even mee te wachten, want misschien werd hij nog gevonden. Maar in dat geval kon ik het bedrag gewoon weer terug overboeken. Keurig!
nadat we van KLM gehoord hadden wat we terugkregen binnen 2 dagen restant gestort
op een zeer efficiente wijze wordt de schade afhandeling aangepakt en uitgevoerd
Ruim onvoldoende; premie hadden we beter kunnen besparen
Snelle uitbetaling na annulering reis i.v.m. sterfgeval in de familie van reisgenoot. Prima klantenservice.
Helaas heb ik dit jaar voor het eerst beroep moeten doen op mijn reisverzekering bij Interpolis. Ben uitstekend en pro-actief geholpen door de medewerkers van interpolis. Vanuit Interpolis goede ondersteuning en adviezen gehad om tot een schade uitkering te komen. Ben bijzonder tevreden!
alles was perfect geregeld dus ben ik heel tevreden over de afwikkeling. bedankt daarvoor
Onze waardering is groot na dit jaar helaas 2x hiervan gebruik te hebben moeten maken. De assistentie op het vakantieadres, het meedenken in (terugkeer) oplossingen en naderhand in Nederland de financiële afwikkeling zijn bijzonder te noemen!
prima, snelle afhandeling. Telefonisch goed bereikbaar en duidelijke toelichting
Schade die op vakantie is ontstaan is door Interpolis op een uitstekend en snelle wijze afgehandeld.
Wij zijn prima geholpen door uw medewerkster.Vlot en adequaat.
duidelijke informatie, telefonisch alsook per mail
Prima geholpen en alles is snel afgehandeld. Bedankt.
Enkele maanden geleden ben ik naar het buitenland gegaan. Onderweg zijn mijn dure jas en trui zoek geraakt. De jas en trui waren ongeveer twee jaar oud maar waren nog in nieuw staat. Interpolis koos ervoor om een belachelijk laag bedrag uit te keren. Volgens hen hebben ze zichzelf aan aan alle regels gehouden en dit geloof ik ook wel. Ze hebben totaal niet gekeken naar mijn situatie en hebben er alles aan gedaan om een zo laag mogelijk bedrag uit te keren. Ik ben zeer teleurgesteld in Interpolis en zal het niemand aanraden.
vriendelijke mevrouw aan de lijn die alles netjes en snel geregeld heeft. Mijn dochter had binnen een week het geld op haar rekening.
snel en accuraat en met inleving opgenomen elke keer weer met als eerste vraag hoe gaat het met u
Alle schade is snel en naar behoren afgehandeld en betaald
De terug reis was snel en erg goed geregeld super netjes behandeld en te woord gestaan en het geld van de annuleringsverzekering stond al een week na datum op de rekening een dikke pluim voor interpolis
Na een val met de fiets werd de kapotte bril heel coulant door Interpolis gedeeltelijk vergoed. De (telefonische) kontakten met het Interpolispersoneel waren prettig en correct. Ook de afwikkeling verliep vlot, zodat ik over de hele gang van zaken flink tevreden ben.
Bij schade mobiel zoon op vakantie (na val in grot), kundig advies en tevreden afhandeling!
alles is prima geregeld geworden toen wij de verzekering nodig hadden
Betrokken medewerkers, snelle schadeafhandeling. Eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen zorgen voor een grote mate van betrokkenheid!
daar wij met zijn vieren op een reisbestemming hadden geboekt en een van ons een ongeneeslijke ziekte kort voor deze reis en nu niet meer lang te leven heeft hadden wij deze geannuleerd ,zonder problemen heeft de verzekering deze geacepteerd en aan ons terug betaaald . daarom zijn wij zeer tevreden over deze vezekering wij willen deze reisverzekering aan iedereen adviseren.
In de afhandeling steeds andere medewerkstres , die zich nauwelijks Betrokken voelde en geen idee hadden van de ernst van het mij overkomen ongeval.
Een reis moeten annuleren is meestal niet plezierig. Daarom waardering voor de wijze waarop dit afgehandeld is. Ook bi de afwikkeling nu goed vast te kunnen stellen dat er, bij een eerste melding van mogelijke annulering enige maanden geleden, aantekening van is gemaakt in het dossier. Dat vergemakkelijkte het begrip en de afwerking.
De service was prima. Ik ben goed en snel geholpen, maar ik vind dat de polis gedateerd is. Maar max. 250 euro uitkeren voor een telefoon is niet voldoende. Een telefoon is duurder en heeft meer hoofdfuncties dan enkel telecommunicatie.
eerste contact 100% daarna bleken (tot 2 maal toe) gegevens niet te zijn ontvangen?!? na navraag binnen 1 dag alles geregeld
Wegens een overlijden in onze familie, moesten wij onverwacht terugkomen vanaf Curaçao. Wij zijn zeer tevreden over de hulp en medeleven van Interhelp!
Prima begeleiding en erg vriendelijk. En door te mailen dat je schade hebt en door onderling overleg, spaar je geld uit.
Alles kon telefonisch worden afgedaan, er wordt alleen gevraagd de "bewijsstukken"zoals bonnen etc. te bewaren want er kan een steekproef genomen worden.
Het systeem dat Interpolis gebruikt vind ik erg goed, je gelooft de claimer op zijn woord, betaalt snel uit en controleert steekproefsgewijs.
Voor het eerst in mijn leven heb ik een iets bij de doorlopende reisverzekering gedeclareerd (al ruim 10 jaar klant). Ik ben mijn zonnebril op sterkte die ik 2 jaar geleden heb aangeschaft voor 258 euro verloren tijdens mijn vakantie. Nooit geweten maar er nu achter gekomen dat de verzekering, waarvoor ik al ruim 10 jaar betaal, alle bagage die 1 jaar of ouder is met 25% per jaar in waarde laat dalen t.o.v. de aanschafwaarde. Dit betekent dat mijn zonnebril dus in twee jaar tijd 50% minder waard is geworden. Dit betekent dus een extra domper nadat ik al mijn favoriete zonnebril op sterkte ben kwijt geraakt die er nog als nieuw uit zag. Ik wil iedereen erop attenderen: Kies een reisverzekering die wel een goede waarde biedt en vraag na hoe men omgaat met afschrijving na 1 jaar!
correcte en snelle afwikkeling bij annulering van een geboekte vakantie door ziekte
zeer tevreden en ik hoop dan ook dit zo blijft ik heb het gevoel dat interpolis haar klanten probeert gerust te stellen en de schade zo efficient mogelijk afwerkt.
we werden correct en op tijd geholpen. Ook de overnachting en taxiwas o.k. Bij z,on calemiteit komt het belang van een volledige reisverzekering naar voren
Na een heel vervelend incident, tijdens mijn stedentripje naar Barcelona, heeft Interpolis heel erg meelevend en snel gehandeld...door binnen een paar dagen al het schadebedrag op mijn rekening te storten. De schade heb ik, via het telefoonnummer, speciaal voor schademeldingen...aangemeld. Dit werkt perfect.
Bij eventuele schade, wat al vervelend genoeg is, wordt dit direct na een belletje perfect geregeld. Ik had er verder geen omkijken aan.
wordt uitstekend te woord gestaan.en alles wordt zeer snel afgehandeld. ervaar ik als zeer prettig.
Geruststellende gedachte dat je op elk reis(klein of groot) verzekerd bent. Bij schade of verlies wordt snel en zonder poespas uitgekeerd. De afhandeling per telefoon wordt op een vriendelijke en hartelijke manier gedaan.
Eerste medewerker gaf aan dat als de kinderen zelf geen annuleringsverzekering haddden alleen de ouders kregen uitgekeerd, zoon had diverse malen aangegeven dat ouders betaald hadden. Tweede medewerker gaf aan toen mijn dochter belde dat dit niet correct was. Als mijn dochter niet gebeld had dan hadden we een flink bedrag mis gelopen. Dus misschien de medewerkers goed opleiden voordat ze mensen te woord staan.
Prima hulp, geld voor telefoon-, benzine- en parkeerkosten werd snel overgemaakt.
Ik ben op een deskundige manier te woord gestaan en de schade is erg snel afgewikkeld. Moest nog wel 3 weken alle gegevens bewaren voor een eventuele nacontrole. Dat is uiteraard geen probleem!
Ingediende schade werd conform de telefonisch gemaakte afspraken naar alle tevredenheid vlot en correct afgehandeld.
Door droevige persoonlijke omstandigheden moest ik de boeking van een vakantiehuis op Texel annuleren. Bij de Interpolis helpdesk hoefde ik alleen maar de boekingsgegevens en het schadebedrag op te geven en twee dagen later stond het al op mijn rekening!
Ben erg tevreden! Alles vanuit Californië netjes kunnen regelen Zelfs met het tijdverschil!! Snel en zOnder papierwerk alles geregeld En vergoeding binnen 3/4 dagen op m'n rekening!
Snel en goed geholpen, in eerste instantie door Eurocross vwb terugreis en vervolgens door Interpolis vwb vergoeding gederfde hotelkosten.
dinsdags de reis geannuleerd alles goed geregeld vrijdags stond het geld al op de bank geweldig!!
afhandeling annuleringsverzekering a.g.v. ziekte waardoor reis niet door kon gaan uitstekend behandeld
Na gedane opgave van de geleden schade, met een telefoontje, was alles geregeld.
Bij deze wil ik mijn complimenten geven voor de wijze waarop mijn ongeval in behandeling is genomen. Alles was goed geregeld en verzorgd, ook de bevestigingen per sms na telefonisch contact waren erg duidelijk.
Interpolis is een van de weinige verzekeraars die geen dekking geven voor het eigen risico van de zorgverzekering. Helaas kwam ik hier pas achter nadat ik voor ruim u20ac900 aan zorgkosten in het buitenland had (en een verhoogd eigen risico). Geen vergoeding dus, terwijl dit bij de meeste andere zorgverzekeraars wel het geval is. Dit staat helaas niet duidelijk omschreven op de site bij dit product, maar is weggestopt in een PDFje. Voor mij genoeg reden om over te stappen op een andere verzekeraar.
Reis naar Nederland goed geregeld.Alleen rit vanaf Kohl met ziekenauto was niet prettig.IK denk dat er toch wel beter verende auto,s zijn.
Uitstekend en vriendelijk geholpen, zowel bij rabo als telefonisch bij Interpolis.
Na schademelding zeer goede en snelle afhandeling van de schade.
Bij een bezoek van onze tussenpersoon word door ons een schade gemeld, deze word direct aanvaard. Enkele weken later werd deze uitgekeerd.
Nadat we bericht hadden gekregen dat we naar huis moesten, heeft Eurocross voortreffelijk werk geleverd.
Bij een val had mijn vrouw haar beide snijtanden zodanig beschadigd dat implantaten in de kaak gezet moesten worden. Na gedeeltelijke betaling aan de tandtechnieker werd direct het max. bedrag uitgekeerd. Bij het oprapen van mijn vrouw was ik mijn bril kwijt geraakt. Hiervoor werd direct na de melding het max bedrag uitgekeerd. De bedragen waren bij lange na niet toereikend, maar de afhandeling was accuraat en snel. Vriendelijk te woord gestaan.
na dat ik gebeld had dat wij kosten gemaakt hadden die niet door trias vergoed werden,vertelde de medewerker dat het via interpolis gedeclareerd kon worden. ik heb wel nog een keer gebeld of het geld al gestort was,en daar na werd het op mijn rekening gestort
Na mijn opname in Turkije heb ik extra kosten gemaakt die niet onder de ziektekosten verzekering vielen, maar wel onder de reisverzekering. Ondanks dat het Zilverenkruis de stukken niet had doorgestuurd heeft Interpolis de kosten toch vergoed. Ik ben hier zeer content mee. achteraf hebben ze de stukken alsnog gekregen van het Zilverenkruis.
Nadat een expert, gestuurd door Interpolis, had gezegd dat, ook al viel de schade niet onder de dekking, ik alles vergoed zou krijgen, daar ik nooit schade had gehad, bleek dat ik niets kreeg van Interpolis. Vals voorgelicht dus door een bedrijf wat door Interpolis is gestuurd. En zij maar vertellen dat ik maar verhaal moet halen bij die mijnheer. Ik vind dat zij verantwoordelijk zijn wie zij sturen.
Vlotte afhandeling. Vriendelijke stem door telefoon.
Afgelopen jaren een paar maal schade geclaimd. Alles netjes afgehandeld.
Na de schademelding werd snel actie ondernomen en konden we onze vakantie zoals gepland voortzetten. Ook de afwikkeling ging bijzonder voorspoedig.
Ik heb zo'n reisverzekering zonder eigen risico. Tijdens vakantie ziekenhuisbezoek gehad en ruim 100 euro betaald. Wordt niet betaald door zorgverzekeraar, omdat het onder de verplichte wettelijke eigen risico valt. Wordt ook niet betaald door Interpolis, ondanks dat op de polis bij eigen risico, geen staat en bij geldigheid Europa incl geneeskundige kosten. In de kleine lettertjes in een bijlage op internet, staat dan dat eigen risico van zorgverzekeraar, niet wordt vergoed.
Wij hebben tot onze spijt helaas 2x gebruik moeten maken van deze reisverzekering, waarbij alles tot in de puntjes is- en werd geregeld.
Aan de balie snel en effectief geholpen, de moeite genomen voor klant. Super
2x bij overlijden van ouders tijdens onze vakantie reis moeten onderbreken. Via de alarmcentrale Euro-Cross zijn wij erg goed en deskundig geholpen. Alles was snel en zonder problemen geregeld. Ook de verdere schade werd deskundig, snel en met goed advies afgewerkt.
De geldelijke schade die ik tijdens een reis had, werd binnen enkele dagen reeds uitgekeerd.
Als je belt, wordt je correct te woord gestaan. De afhandeling is erg snel.
totaal geen overzicht van uitbetaling, deze word dan mondeling afgehandeld, en was dus niet correct erg onvriendelijke mensen die je te woord staan, bij het onbeschofte af. ga hem dan ook opzeggen hierdoor
Helaas hebben wij een slechte ervaring met de Interpolis doorlopende reisverzekering. Je neemt een reisverzekering er vanuit gaand dat zij de onkosten voor zich nemen wanneer je ziektekosten maakt in het buitenland, maar nee hoor. Eerst moet je alles indienen bij de zorgverzekeraar. Oke, misschien wel logisch maar wanneer je dan daarna de reisverzekering nodig hebt voor de restanten die de zorgverzekeraar niet vergoed heeft dan geven ze zich niet thuis...!
jammer dat de schade niet werd vergoed omdat we geen boekingsformulier hadden ( we hadden toevallig het huisje van onze vrienden gehuurd) . De mobiel van onze dochter was gevallen in Zeeland maar omdat we geen boekingformulier hadden konden jullie niets voor ons doen. Waarom kan het dan niet via de inboedelverzekering. Jammer we betalen zoveel premie en hebben bijna nooit geen schade.
ik wist niet of ik voor een kroonreparatie in het buitenland een vergoeding kon krijgen: bij navraag kreeg ik die gemaakte kosten vergoed. Maar men zocht even voor mij op dat ik voor u20ac 250 in totaal vergoeding kreeg, dus ook voor een gedeelte van de nog volgende herstelingreep in Nederland. Een behoorlijke meevaller, maar vooral erg klantmeedenkend.
Wij zijn in een woord Zeer tevreden Alle hulp was perfect toen we het nodig hadden.en zelfs de na sleep werd heelgoed afgehandeld
Nee hoor, dat valt niet onder onze vergoeding............
Enkele korte telefoontjes met Interpolis waren voldoende om de schade (later vertrokken met minder personen) naar het vakantieadres soepel geregeld te krijgen. Voor we na 4 dagen weer thuis waren was het geld al overgemaakt. Perfect geregeld dus!
Prima afwerking van de annuleringsfactuur van onze vakantie. Omdat de reisorganisatie nogal laks was in deze, hebben wij eerst een voormelding van de annulering gedaan per telefoon. Toen wij alle gegegvens hadden, is dit doorgegeven. Er was toegezegd dat het geld binnen 3 werkdagen op onze rekening zou staan, maar na 1 werkdag was het al overgemaakt! Al met al een keurige telefonische uitleg gehad en een zeer snelle afhandeling. Klasse!
Na de melding van mijn dealer, dat de caravan nog 6 liter water was verwijderd tijdens een vochtmeting en de vloer dusdanig was, dat hij daar verantwoording durfde te nemen. Is Interpolis ingeschakeld.
Ben niet door Interpolis geholpen, ze wilden me met een gebroken hand en een koffer met openbaar vervoer naar huis laten gaan dat ging natuurlijk nooit. Daar ben ik toch niet voor verzekerd om zo afgescheept te worden.
Heb mijn enkel gebroken in Zwitserland, de hulp van Interpolis was super.
Interpolis belde zelf n.a.v. een schade in het buitenland die buiten mij om werd afgehandeld door verzekeringsmaatschappijen. Informeerde of er nog eventueel extra kosten waren geweest die ook meeverzekerd waren. En ja dat was er inderdaad. Prima service.
perfecte en zeer snelle afhandeling (zeer tevreden)
Zeer goede en behulpzame afwerking bij het vervroegd terugkeren van onze vakantie. Een begripvolle medewerkster die ervoor zorgde dat alles feilloos verliep. Na thuiskomst kregen wij al snel iemand aan de telefoon die vroeg hoe een en ander verlopen was. Ook onze extra gemaakte kosten werden genoteerd en deze werd binnen enkele dagen op onze rekening bijgeschreven. Een hele dikke pluim voor Interpolis.
Helaas gebruik moeten maken van de reisverzekering maar gelukkig ging de afhandeling hiervan prima. Men was behulpzaam aan de telefoon en na het toesturen van gevraagde informatie werd er direct uitgekeerd.
Kleine schade gehad op vakantie en deze is prima en snel afhandeld door Interpolis. Geen klachten en het geld was in no time overgemaakt.
opname 8 dagen ziekenhuis in Indonesie vanwege Knokkelkoorts. Gemaakte extra kosten werden na uitleg mijnerzijds vergoed. zoals telefoonkosten, gemiste vakantiedagen. Ook werd mij de kosten vergoed van iemand die ik ingehuurd had om mij te helpen. Fantastische service
Door omstandigheden, werden een drietal verschillende kort achter elkaar opgelopen schades, zonder problemen bijzonder klantvriendelijk, doortastend snel geregeld en direct vergoed door interpolis.
De medewerkster had goede kennis van zaken en gaf mij goede raat bij het vervolg
jammer van de kleine lettertjes, anders een uitstekend!
We zijn goed en snel geholpen, geld stond binnen 2 dagen op ons rekening, wel de rekening bewaren voor controle. Wij kregen controle, alleen rekening opsturen en klaar.
Schade gehad en we zijn super goed geholpen tevens zeer vlotte afhandeling nadien DUS IK ZOU ZEGGEN TOP !
N.a.v. dokterskosten in het buitenland een claim moeten indienen bij Interpolis. Daar meldde mij een vriendelijke stem dat ik eerst de claim bij de ziektekostenverzekeraar moest indienen. Maar ze zou alvast een dossier aanmaken en gaf mij als bewijs ook direct het dossiernummer door. Daar de ziektekostenverzekeraar fout op fout stapelde, duurde het bovengemiddeld lang, voordat ik uitsluitsel kreeg over de claim. Vandaar dat ik dit meldde bij Interpolis. Wederom de vriendelijke dame die mij geruststelde en mij informeerde dat ik ook later de informatie mocht doorgeven. Toen het uiteindelijk zover was, hoefde er geen bewijsstukken opgestuurd te worden en werd alles per omgaande betaald. Ik wist even niet wat mij overkwam. Hulde voor een dergelijk efficiënte aanpak en afhandeling van een schadeclaim.
Na het ontstaan van een heel vervelende situatie in zuid Frankrijk, waarbij de camper het volledig af liet weten, werd binnen een uur een actie op touw gezet, die na 11 dagen resulteerde in terugkeer met de camper naar Nederland. Al die tijd stond Intercross ons met al onze problemen adequaat terzijde. Na terugkeer in Nederland werd het door de verzekering gedekte deel van de schade uiterst snel (binnen 1 dag afgehandeld. In een woord FANTASTISCH.
Interpolis was snel met het naar volle tevredenheid afhandelen van de schade die ik had ondervonden van het stelen van mijn portemonnee. 1 telefoontje en 1 e-mail bericht waren voldoende. Klasse.
Perfect geregeld en snel de gemaakte kosten uitbetaald
De Interpolis heeft mij zeer goed geholpen toen ik in het buitenland was. De bereikbaarheid was goed, ze waren zeer vriendelijk en kwamen afspraken na!
Wij hebben een pakketverzekering bij Interpolis, waaronder ook een reisverzekering. Wat erg prettig is, is dat je vlak voordat je op vakantie gaat, zelfs op de dag dat je gaat, Interpolis kunt bellen en dan kan je gelijk de premie omzetten van 'Europa' naar 'wereld' voor de exacte duur van je vakantie.
We hadden/hebben een doorlopende reisverzekering bij Interpolis omdat we regelmatig een "tripje" maken en dit niet onverzekerd willen doen. Bij Interpolis krijg je waar voor je geld. De premie is van een acceptabel niveau en de daarbij behorende dienstverlening is erg klantvriendelijk. De ervaring die wij ermee hebben is erg positief. Gelukkig hebben we nog maar een keer gebruik van de verzekering moeten maken, maar de afhandeling was zeer prettig en tevredenstellend.
snelle afwerking met gevoel voor het belang van de klant en gebeurtenis.
Hebben auto moeten huren, in Spanje, dit in verband met motorproblemen, via Interhelp bemiddeling, prima geregeld.
Heb om medische reden langer in het buitenland moeten verblijven. Terugreis en langer verblijf meer dan uitstekend geregeld.
Telefonisch contact was uitstekend, zowel vanuit Rabo als Interpolis. Mijn verwachting vooraf was minimaal en ik rekende op een moeizame afwikkeling van de schade door Interpolis. Het tegendeel bleek tot mijn grote genoegen.
Snelle afwikkeling na contact met interpolis en altijd weinig problemen over het voorval zelf. Erg plezierig voor de getroffene.
Zonder onnodige vragen wordt de schade compleet, snel en correct afgehandeld
door de nieuwe wetgeving kwamen wij daar niet voor in aanmerking
tijdens wintersport u20ac 250,- medisch kosten moeten maken (rontgenfoto + brace + consult). vanwege eigen risico niet gedekt op ziektekostenpolis. vervolgens blijkt dit ook niet gedekt op de reisverzekering, terwijl je deze juist afsluit voor de kosten die op reguliere verzekeringen niet gedekt zijn. veel andere verz.mijen vergoeden dit wel. slechte beurt voor interpolis.
Dit was op korte tijd afgehandeld zonder papieren te overleggen,had ik nog nooit meegemaakt.
Interpolis was helder in de uitleg, ook wat wij moesten aantonen was duidelijk
Onze schoonzus was overleden tijdens onze vakantie in Spanje, we kregen direct alle medewerking en een ticket voor het vliegtuig heen en terug was snel geregeld, kosten voor parkeren en taxi moesten we voorschieten maar dit werd bij terugkomst direct aan ons overgemaakt. Wel heb ik een opmerking over het taxi vervoer, reeds aan Interpolis doorgegeven. wij moesten de taxi zelf regelen, indien Interpolis dit met een airporttaxi had geregeld had dit de helft minder gekost. Per jaar misschien wel meer dan u20ac 50.000,00. Doe hier wat mee!
terugkeer naar Nederland wegens sterfgeval middels een dure rechtstreekse verbinding, snelle vergoeding van alle overige kosten via telefonische declaratie zonder enige beperking
Uiteindelijk is vrijwel alles vergoed wat wij aan kosten in januari en februari 2013 hebben moeten maken.
Na faillissement werk partner moesten wij onze vakantie annuleren. Na telefonische informatie werd ik prima geholpen en is alles financieel goed geregeld. Zeer content zijn we met de afhandeling.
zeer goed zowel bij melding als afhandeling de mensen zijn zeer attent bij het aanhoren als afhandelen.
Na een onterechte afwijzing van het hoofdkantoor contact opgenomen met de plaatselijke bank. Deze heeft mijn belangen prima behartigd. Ik heb daardoor de schade toch betaald gekregen. Ik was niet onder de indruk van de deskundigheid van de medewerker van het hoofdkantoor.
1 telefoontje met de schade melding en 2 dagen later is het schadebedrag bijgeschreven op mijn rekening! Uitstekende service!
Interpolis krijgt van mij een dikke 10. Ze staan voor je klaar bij pech of ongeval. Ze proberen je zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te helpen.En niet zo moeilijk doen zoals andere verzekeringen.
Na het eerste telefoontje van mij verder zeer snel en correct afgehandeld
Onverwachts teruggeroepen van vankantie. Binnen een uur was de terugvlucht door Interpolis geregeld. Een hele opluchting, want op zo'n moment heb je opeens heel veel aan je hoofd. Snelle afhandeling na thuiskomst en terugstorting van de reissom voor de gemiste dagen. Kon niet beter geregeld zijn. Prima!
probleem moeiteloos afgehandeld en snelle betaling.
mijn waardering is heel groot de rede daarvoor was als volgd we waren op vacantie een rondreis in Turkije we kregen de melding dat mijn vader plotseling was overleden ik heb dus contact opgenomen met Interpolis en de zaak was in alle opzichten snel en zeer correct geregeld zonder een enkel probleem ook de latere af handelingen waren geen enkel probleem dus zeer te vreden
wij waarderen de goede communicatie en afhandeling
De afhandeling van schade verliep zeer efficiënt, een vriendelijke mevrouw hielp telefonisch en met een paar gegevens werd door Interpolis betaald, zonder administratieve rompslomp!
Ik stel het op prijs dat de schade zonder poespas en veel invulwerk en vragen werd vergoed.
Deskundige hulp aangeboden en probleem snel opgelost.
ondanks het feit dat we bij problemen in Afrika alleen europadekking bleken te hebben werd ons wel hulp aangeboden om zaken te regelen
Nu voor het tweede jaar achter elkaar hebben we onze vakantie moeten afzeggen. Met medeleven is alles op een nette en snelle manier afgehandeld. Bedankt daarvoor.
Wij moesten ivm overlijden een reis annuleren en hebben dat telefonisch gedaan. Alleen de noodzakelijke vragen werden gesteld en binnen een paar dagen stond het geld op onze rekening. Perfecte service en afhandeling. Kan niet beter.
Uitermate tevreden over de behandeling en afwerking.
wat moet ik daar nog aan toe voegen? alles wat beloofd was is niet waar gemaakt!
Toen op wintersport onze snowboardschoenen uit het skihok werden gestolen, had ik direct contact met Interpolis en was alles heel snel geregeld. Prima service en snelle uitbetaling, zodat we snel nieuwe schoenen konden kopen.
Intercros en interpolis hebben mijn schade uitstekend geregeld met repatriering vanuit Viet-Nam.
Niet zorgvuldig de documentatie doornemen en steeds weer en weer aanvullen informatie vragen
Na een ski-ongeval was een telefoontje voldoende voor een perfecte regeling van het vervoer van het vakantieadres in Oostenrijk naar ons huisadres in Nederland. Via sms schadenummer doorgekregen. Na telefonisch contact in Nederland binnen enkele dagen zelf betaalde kosten al op bankrekening overgemaakt.
Snel en duidelijk geen gezeur en conform de afspraak geregeld.
SLECHT IK MIJN RING WEG EN HET WERD NIET VERGOED WAARVOOR DAN EEN VERZEKERING,ALS HET NIET GEDEKT IS
er werd geen schade vergoed waar ik volgens mij wel recht op moest hebben
Mijn vrouw had scheenbeen gebroken met de wintersport. Schade is zeer snel na terugkomst met de gipsvlucht met één telefoontje afgehandeld, geld stond binnen enkele dagen daarna op de rekening. Prima.
Ik ben erg ontevreden over 'het wijzen naar de andere verzekering' op het moment dat je tijdens een vakantie in het buitenland tgv een ongeval in het ziekenhuis belandt. Kijk eerst maar wat je ziektekostenverzekering kan doen dan zien wel wel verder was de strekking zoals ik dat ervaren heb. Als je er dan voor kiest om ter plaatse hulpmiddelen te kopen om repatriering via een gipsvlucht te voorkomen blijkt bij thuiskomst dat deze hulpmiddelen niet vergoed worden terwijl ze juist voor de verzekeringsmaatschappijen een aanzienlijk bedrag bespaard hebben. Ik hoop niet dat het me nog eens overkomt maar dan kies ik toch zeker voor een dure thuisreis op kosten van de reisverzekering.
De schademelding, werd snel beantwoord, vervolgens zonder veel poespas toegekend en conform de voorwaarden afgehandeld en uitbetaald. Een eerdere afwijzing kwam ook nog ter sprake en werd, ofschoon het al langer dan een jaar geleden was, nogmaals onderzocht en alsnog toegekend!
Prima geregeld, en goed gecommuniceerd ook naar thuisfront!
Ik vond de door Interpolis aangegeven waarde voor de betreffende voorwerpen wel erg aan de lage kant.
heb nog meer een keer een beroep hoeven doen op mijn verzekering en was daarmee wel tevreden.
Een luisterend oor en advies met een snelle afwikkeling van de schade.
Telefonische schadeafhandeling; enkele vragen beantwoorden en kwestie geregeld!
Ik heb de zorg van Interpolis als uitstekend ervaren!!
We kregen op vakantie bericht dat de vader van mijn vrouw was overleden en namen contact op met de hulpdienst. De contactpersoon was zeer voorkomend en behulpzaam en regelde de terugkeer op perfecte wijze. Ook de financiele afhandeling achteraf vond snel en correct laats. We zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit van de hulp die ons geboden werd.
Afgelopen winter autopech in Oostenrijk, we werden zeer deskundig en snel geholpen. Ook de afhandeling van de schade was perfect geregeld via Interhelp.
Na aanleiding van een overlijden in de fam. moesten wij versneld van ons vakantie adres nar huis. De alarmcentrale had die avond binnen een 1.5 uur een vlucht geregeld voor ons om de andere morgen te vertrekken. Ook de extra kosten die wij gemaakt hadden voor dit vertrek zijn in de loop van de week geheel vergoed door de verzekering van Interpolis. Het was fijn te ervaren dat ondanks deze gebeurtenis alles zo fijn en vlot geregeld werdt.
Goede, vriendelijke service. Ik had een slechte ervaring met de reparatie van het artikel wat tijdens de vakantie kapot was gegaan en Interpolis heeft de situatie uitgebreid uitgezocht en ons gecompenseerd voor het probleem - no questions asked! De medewerkers zijn erg klant-gericht en denken goed mee, om tot een goede oplossing te komen. Een slechte ervaring heeft van ons een nog tevredenere klant gemaakt!
Wegens medische omstandigheden moesten we onze reis afbreken en terugkeren naar Nederland. In heel korte tijd heeft Interpolis gezorgd voor een hotel, taxivervoer naar het vliegveld en vliegtickets. Ook op Schiphol was alles perfect geregeld. Mijn waardering is dan ook bijzonder groot over hoe alles is afgehandeld. Een tien (met een griffel)!
Nadat ons zoontje zijn scheenbeen gebroken had op Wintersport hebben mijn vrouw en ik de vakantie gescheiden door moeten brengen. Hierdoor was onze vakantie voorbij en hebben we extra kosten moeten maken.
Schadeafhandeling snel geregeld. Zowel online als telefonisch door te geven, via beide wegen een snelle en correcte afhandeling, let op: is strikt met termijn van schade indienen in vergelijking tot andere verzekeraars.
de reisverzekering heeft ons geweldig geholpen alles was perfect geregelt en we hebben nergens geen omkijken naar gehad .
vakantie moeten annuleren in verband met overlijden moeder/schoonmoeder.Ondanks het trage reageren van de reisorganisatie hebben de medewerkers van Interpolis gezorgd voor een vlotte afhandeling van de schade. Het telefonisch contact hebben we als zeer begripvol en prettig ervaren.
in het begin waren er wat ploblemen, over het hoe terug te komen naar nederland: 0f met een vervangende auto , de trein of vliegtuig,daar ik mijn elleboog had verbrijzeld in zwitserland met de val met een motor , Ze hebben dit na enige telefoontjes heen en weer netjes en correct afgehandeld, naar ieders tevredenheid.Ook de hoge telefoonkosten die gemaakt waren deden ze niet lastig over en zijn snel vergoed.verder ook de gemaakte extra kosten (Hotelovernachting), die duurder uitvielen als de vergoeding die in de polis vermeld stonden deden ze ook niet lastig over, daar de prijzen in zwitserland hoger liggen als elders in de naburige landen.Ook het uitbetalen ging snel, binnen 2 dagen had ik de kosten die afgesproken waren op de rekening staan.
Snelle en correcte afwikkeling van de schade. Geld stond heel snel op mijn rekening.
Na een ongeval in het buitenland ben ik snel en goed behandeld. Al heel snel was duidelijk dat de verzekering geen problemen zoude maken. En alles is keurig vergoed
schade aan caravan via internet aangemeld werd snel gebeld alles is snel afgehandeld. moesten onze vakantie afbreken i.v.m.sterfgeval heb tel.kontakt gehad met een zeer meedenkende medewerkster had alle begrip voor onze situatie gelede schade binnen 5 dagen afgehandeld.tot nu toe perfecte verzekerings maatschapij.
Tijdens malheur in het buitenland belde ik met de alarmlijn. Meteen kreeg ik goed advies en werd ik geholpen. Eenmaal thuis was de schade snel uitgekeerd. Dit zonder gedoe en met heel vriendelijke medewerkers aan de telefoon.
Schademelding correct en heel netjes afgehandeld door het geven van de juiste informatie.
het contact was heel goed en tijdens het gesprek kwamen we op een prettige manier overeenstemming.
Tijdens Wintersport vakantie onverwacht een hartaanval gekregen en Goed, fijn en adequaat geholpen.
Alles heel snel en zonder problemen opgelost en afgehandeld heel tevreden
goed en op gëinformeerd door de medewerkers. Het bedrag van het tegoed wat telf. was toegezegd was ook binnen enkele dagen op mijn rekening gestort.
zeer direct tot zaken komend,waardoor eventuele ergenissen worden voorkomen Vooral bij spannende gebeurtenissen
Zeer tevreden over de hulp en afhandeling van mijn spoed terugreis vanuit Spanje. Ook het advies opgevolgd om naast mijn reisverzekering een doorlopende annuleringsvezekering af te sluiten want dan waren al mijn kosten verzekerd geweest.
Mijn moeder is erg goed geholpen . Zeer voorspoedig en betrokken was het contact.
Toen ik onverhoopt in Saigon (Vietnam) in een kliniek belandde voor een infectie was dat heel vervelend. De financiele afwikkeling aldaar werd door Interpolis geweldig geregeld, anders had ik er nog een probleem bij gehad. Je moet daar namelijk contant betalen of een goede verzekeraar hebben. Complimenten dus.
interhelp was geweldig wij zijn erg tevreden over de hele afhandeling dank U
Te vlotte afhandeling, niet goed naar het probleem luisteren. Tegenvallende schade uitkering. Overweeg te bedanken met de verzekering. Echt van deze tijd,snel en weinig begrip.
Ik ben keurig te woord gestaan. Ze legde me heel goed uit hoe het in zijn werk zou gaan. Ik hoefde verder geen stappen te ondernemen. Binnen twee dagen was het geld gestort op onze rekening. Bedankt voor de goede service.
Uw medewerkers hebben mij vriendelijk te woord gestaan en mij erg snel geholpen. Bedankt!
Bij mijn vakantie was mijn vrouw zodanig ziek geworden dat we da vakantie moesten afbreken.In deze commotie en mijn eigen oververmoeidheid enkele waardevolle spullen, die we veilig opgeborgen hadden uit zicht, vergeten in te laden en naar huis gegaan. Daar daags later erachter gekomen dat we enkele belangrijke spullen vergeten waren. Navraag bij vakantiepark leverde geen gevonden voorwerpen op en de spullen moesten als verloren gezien worden.
bij de schademelding duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten en hoe aan te vliegen. De afwikkeling verliep snel en volgens aankondiging.
Bijzonder tevreden. Bereikbaarheid vanuit buitenland goed. Snelheid van repatriëring super snel en goed. Extra pluim voor de taxichauffeurs die mij hebben opgehaald en thuis afgeleverd.
De informatie over de doorlopende annuleringsverzekering was helder en duidelijk. Ook werd ik snel en netjes te woord gestaan. De afwikkeling na de melding om te annuleren verliep ook goed.
De afhandeling van de schade is prima gedaan. We zijn zelfs geattendeerd op kosten die we konden declareren waar wij niet aan hadden gedacht. Verder ter plaatste goede informatie en afhandeling.
Interpolis heeft gezorgd voor een uitstekende verzorging van de terugreis van onze wintersportplaats naar huis, nadat we beiden een skiongeval hadden gehad.
Veel controle , met name reisdocumenten, rekening, bellen naar opticien, schriftelijk rapport hoe het gebeurde, nogmaal telefonisch het verhaal vertellen, duurde 2 maanden voor afhandeling, bedrag viel tegen.
Heb de schade gemeld via de telefoon. En via de email heb ik de foto,s en de reparatie wat het ging kosten opgestuurd en kreeg binnen 1 week al via de mail bericht dat het geld op mjn rekening werd gestort. Vlotter als dit kan echt niet en een hele goeie service en een vlotte afhandeling. Ben zeer te vreden over de afhandeling.
De ANWB was ondanks lidmaatschap niet bereid ons verder te helpen maar na een telefoontje naar Interhelp, namen zij contact op met de ANWB en toen was alles ineens wel geregeld!
Bizonder tevreden over hulp en bijstand. Bovendien vriendelijk en attent te woord gestaan. Heel belangrijk bij situaties in nood.
Wij zijn niet meer zo tevreden over de Rabobank maar van dit onderdeel van de bank vinden wij: goede service, correctheid van afhandelen dus TOP!
Helaas hebben wij deze verzekering het afgelopen jaar zelfs 3x nodig gehad, maar zijn iedere keer uitstekend geholpen en ondersteund. Dit voor zowel de Reisverzekering als ook de Annuleringsverzekering. Wij gaan niet meer zonder op vakantie !
Annuleren van een reis heeft altijd een reden. Niet elke reden valt één op één met de polisvoorwaarden. Daar was bij mijn annulering ook sprake van. In een onderling overleg zijn we hier goed uitgekomen. En wat belangrijker is, de behandeling getuigde van begrip én professionele opstelling, een combinatie die je niet vaak ziet in verzekeringsland. Chapeau!!
Mijn laptop is tijdens een lange reis stuk gegaan.Perfect geholpen door Interpolis, laptop total-loss verklaard en het grootste deel van het aankoopbedrag teruggekregen. Nooit verwacht en heel blij met deze service!
Uit een informatief contact bleek dat er toch een schade te verrekenen was die door RABO-Interpolis aangedragen werd. Een complete verrassing. Een snelle en terdege oplossing daarna.
Vanuit Oostenrijk al contact gehad met Interpolis aangaande een vervelende val die mijn vrouw had gemaakt. Resultaat schouder uit de kom en vakantie verpest. Terugkomend in Nederland heb ik via Interpolis een speciale mitella gedeclareerd. Voorgeschreven door de Oostenrijkse arts vanwege het feit dat de arm en schouder 24 uur per dag gefixeerd moest blijven. Interpolis wilde in eerste geval de declaratie niet vergoeden, wat bij mij heel wat verbazing opleverde. Ik besloot toen ook om de verzekering op te gaan zeggen. Na beraad heeft Interpolis de declaratie alsnog vergoed.
Heb na een zwaar ongeval contact op genomen, alles op gestuurd. Hoor niets van ze geen brief geen belletje. Ik heb deze verzekering al jaren nooit schade gehad. Geen aanrader dus.
zeer snel en goede schadeverwerking zonder rompslomp.
Wij hadden te maken met een lopend medisch onderzoek bij onze reisgenoten. Zij konden hierdoor niet op reis.
Ondanks dat ik voor mijn reis me goed heb laten adviseren voor de bank, bleek na de reis u2014 en een schade niets gedekt te zijn. Blijkbaar spreken de mensen van de bank en Interpolis elkaar niet, want nadien wijzen ze naar elkaar als oorzaak van de onduidelijkheid. Hopeloos bureaucratisch gedoe en raad het van harte af om in elk geval telefonisch advies in te winnen. Zorg er in elk geval voor dat het gegeven advies zwart op wit staat, zodat in geval van schade je kunt aantonen dat je hebt gehandeld op advies van de bank.
Omdat ik een ongeluk heb gehad in het Buitenland (italia) met de fiets kwam ik in contact met de hulpdienst van Interpols Dorlopende Reisverzekering. We werden goed opgevangen en begeleid. Na een diagnose in het Ziekenhuis en verblijf aldaar werd er geregeld dat ik met het vliegtuig naar huis kon. Een goede begeleiding van een verpleger vanuit Nederland was zeer prettig. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. En na enige maanden na het ongeluk hebben we contact gehad met een van de medewerkers en ze waren bijzonder vriendelijk en belangstellend hoe het met me was.
Schadeclaim werd vriendelijk en snel afgehandeld na telefonisch contact. Duidelijk gecommuniceerd over de hoogte van de vergoeding en de redenen daarvoor.
Tijdens een rondreis van een half jaar in het buitenland maakte ik iets zeer vervelends mee en werd slachtoffer van seksueel geweld. Door de rechtszaak was ik genoodzaakt om langer in dat land te blijven dan vooraf gepland. Ik nam vanuit daar contact met Interpolis op, en kwam er toen achter dat mijn verzekering maar drie maanden dekte. Vervelend, maar wel mijn eigen fout. Interpolis bood me via de telefoon wel de mogelijkheid tot psychische hulp aan.
pech op vakantie, camera kapot. Interpolis geeft duidelijke uitleg over de voorwaarden, reageert snel en stortte de vergoeding (dagwaarde product /aantal gebruiksjaren) snel op mijn bankrekening.
Door onvoorziene omstandigheden 2 buitenlandse vakantie reizen moeten annuleren. Uiterst vlotte en correcte afhandeling van zaken door Interpolis!
ik ben zeer netjes te woord gestaan en hebben niet moeilijk gedaan voor mijn schadeongeval. Het schadebedrag was ook snel op mijn rekening gestort.
Van het begin tot de thuiskomst met een taxi van airport Einhoven niets dan lof. Perfecte organisatie,alle afspraken nagekomen en een zeer coulante financiële afwikkeling!
Wel verzekerd middels ANWB Wegenwacht, maar geen vervangend vervoer. Goed opgepakt door Interpolis. Snel, accuraat en behulpzaam. Weer de "ouderwetse" service van Interpolis. Zoals het hoort
Schade gehad met thuis komen, werd netjes geregeld geen lange procedures, geld stond binnen no time op mijn rekening zodat de spullen vervangen konden worden. En hulp met het reparatie stond ook binnen paar dagen voor de deur. Top service.
helemaal geweldig. Wij zijn in onze vakantie in frankrijk zo goed geholpen ,echt onvoorstelbaar. . Interpolis topie,wij wisten niet dat dit kon. Een super luxe auto voor het verder genieten in franrijk,en voor de terug weg naar nederland. Leen auto thuis weer opgehaalt thuis geweldig!!!!!
Zeer vriendelijke telefonist(e), legt heel goed uit wat je moet doen.
IP is voor mij en de vele verzekeringen die ik bij hen heb lopen een optimale partner. Niet altijd met een positief en tevreden stellend antwoord maar wel altijd snel, reëel en betrouwbaar.
Al verschillende jaren verzekerd , gelukkig hebben wij het nog nooit niet nodig gehad , onderweg !
door verblijf in het buitenland was onverwachte ziekenhuisopname noodzakelijk; de wijze waarop het vervoer naar Nederland is geregeld verdient alle lof
Even opbellen naar het alarmnummer van Interpolis vanuit Spanje en men wordt op kort tijdsbestek doorgeschakeld naar Eurocross welke de gegevens opneemt en alles zo snel als mogelijk regeld in overleg. De onkosten worden snel en moeiteloos afgehandeld, de eventuele onkosten nota's kunnen telefonisch worden doorgegeven mits de nota's bewaard blijven ter controle. zodoende wordt alles bliksemsnel afgehandeld door zeer goed en vriendelijk personeel.
Mijn ingediende declaratie werd snel, en zonder poespas, afgewikkeld.
het heeft lang geduurd voordat ik de voordelen van een DOORLOPENDE reisverzekering in de gaten had! heb nu ondervonden dat schade zich niet laat plannen maar "sterk verminderde gedupeerdheid wél"! een "doorlopende reisverzekering" blijkt daarvoor een probaat middel te zijn.
Uitzoeken of ik een zakelijke reisverzekering nodig had leidde tot verwarring, onvolledige en achteraf non-informatie. Na bliksem schade en het doorslaan van apparatuur geen uitkering omdat ik "zakelijk" in het buitenland geweest zou zijn. De zakelijke activiteit had ik dus uit handen gegeven vanwege het onverzekerbare element (een sportactiviteit). Kastje-muur; indekken van eigen incompetentie en slechte informatie verstrekking. Na eerdere positieve ervaringen, nu zeer teleurgesteld en nog wantrouwender richting verzekeraar en de direct gekoppelde bank.
Super verzekering na 1 telefoontje alles geregeld! erg fijn. Op skivakantie mijn pols gebroken helaas. Alles netjes terug gekregen!
afhandeling van diefstal ging snel en goed. vergoeding voor een nieuwe iphone 5 is max 250! Daar kan ik een iphone 4 van 2,5 jaar voor terugkopen. Oftewel een nihile vergoeding.
beloofde telefoontje pas veel later beloofde vergoeding voor extra overnachting niet gekregen evenmin telefoonkosten
In de vakantie is van mij mijn mobiele telefoon, videocamera en zonnebril gestolen deze zaten in een bruine draagtas. Interpolis vergoed deze schade niet. Ik heb al jarenlang een volledige wereld reiskostenverzekering en nog nooit wat geclaimd. Ik wordt afgescheept met de opmerking dat ik maar beter op mijn spullen had moeten passen. Hoe schandalig kun je als verzekering zijn!!!
Na de melding op zondag, namen ze op maandag contact met ons op over de schade van de reis, een ziekenhuis opname van 3 dagen, telf. kosten e.d.. Dit alles verliep zeer snel. De volgende dag stond het schade bedrag al op onze rekenig.Echt geweldig. Echter na 4 maanden kreeg ik de rekenig van mijn zorgverzekeraar, onze keuze was destijds om het eigen risico op 720 euro te zetten. Dit was alsnog een domper. Deze kosten konden we niet op de reisverzekering verhalen. Bij vele andere verzekeringen gaat dit dus wel !!!
Wij hebben in de zomer van 2012 een Nintendo Ds XL meegehad op vakantie Thuis aangekomen ontdek ik dat hij weg is (incl stekkers en al). Eerst een paar weken de tijd genomen grondig alles af te zoeken. Daarna met familie die mee was nog een keer alles in ons hoofd nagelopen en toen gerealiseerd dat we hem in het huisje hadden laten liggen. Ik bel Interpolis en wat krijg ik te horen: u bent te laat met indienen! Nooit wat geclaimd, altijd braaf betaald (en ook vele andere verzekeringen bij Interpolis) en dan nul op request. Wat een teleurstelling. Toen ik bij de ABNAMRO verzekerd was, was dat wel anders.
We hebben dit jaar 2x pech gehad tijdens de vakantie, maar ben beide keren uitstekend geholpen, heb daarom ook een autoverzekering en mijn zorgverzekering overgesloten naar Interpolis.
Werelddekking afgesloten omdat ik bijna ieder jaar buiten europa zit. Helaas werd ik daar ook beroofd.
portemonee + mobiel verloren na overnachting in zuid duitsland op terugreis vanuit Italië.
wij zijn uiterst tevreden over de verzekeringen die bij uw bank lopen. Men wordt netjes en correct te woord gestaan, alles wordt correct behandeld, en dat niet alleen het gaat nog snel ook! Wij zouden ons geen betere verzekering kunnen wensen en hopen op een lange samenwerking! Wij wensen iedereen bij deze dan ook een heel goed en gezond 2013 A van der Wolk Jussen
Ik ben zeer tevreden over mijn schadeafhandeling van Interpolis. Zowel de hulp vlak na de schade als de snelheid van afhandeling overtrof mijn verwachtingen.
Prettige contacten met de medewerker, en vragen hoe het met je gaat geeft een goed gevoel. De vlotte afwikkeling is en pluim voor de afdeling schadeafwikkeling van de reisverzekering van Interpolis.
Bij schade aan de fotocamera werd de waarde met een geheel ander toestel vergeleken, net zo lang tot ik onder het eigen risico kwam en dus niks vergoed kreeg. Nog nooit van de verzekering gebruik gemaakt en word je op deze wijze afgescheept.
Duidelijkheid wat wel en niet verzekerd is en een goede afwikkeling hiervan. Ook goede samenwerking met andere instanties waar de client ook bij verzekerd is.
Tijdens onze zomervakantie hebben we schade opgelopen aan de huurwoning. Direct kunnen melden via internet en alles is geregeld. We hebben er geen omkijken meer naar gehad. De vakantie kon gewoon ongestoord door gaan. Zo hoort het!
In maart van dit jaar heb ik bij het skieen mijn enkel gebroken. De afhandeling van dit ongeval is buitengewoon goed verlopen. Ik had niet de behoefte met een gipsvlucht terug te vliegen, maar werd wel aangeboden. Dan zou er ook iemand ingevlogen worden om (al dan niet met mijn echtgenoot) de auto terug te brengen vanuit Oostenrijk. Wij zijn met de auto teruggegaan. Hotel onderweg genomen (omdat ik niet te lang stil mocht zitten) werd vergoed. Telefoonkosten: werden vergoed. Zelfs de fysiotherapie werd vergoed tot een behoorlijk bedrag. Zeer tevreden over de afhandeling.
Vriendelijke hulp ondanks topdrukte, snel hulp ter plaatse en alles goed geregeld rond extra overnachting en reparatie. Soepele en vlotte afhandeling financiele schade na terug komst van vakantie.
Interpolis heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan.
Alles tot onze tevredenheid op een nette manier afgehandeld
De afhandeling was super alles snel en simpel geregeld.
Zeer goede proffesionele telefonische opvang in redelijke crisissituatie. Communicatielijnen zijn erg goed. Nazorg kwalitatief zeer goed en persoonlijk.
De geboden hulp was/is uitstekend. De zaken die geregeld moesten worden werden snel en afdoende geregeld. Ga zo door, zou ik zeggen.
Niet het gevoel dat ik met een kluitje in het riet wordt gestuurd, na toch een traumatisch gevoel wanneer je je portomonee verliest. Ik was echt in de stress en als je dan ook nog tegengewerkt zou worden is dat niet fijn. Ik ben goed en professioneel geholpen. Dank daarvoor.
Duidelijke en vlotte afhandeling van zowel de telefonische melding in het buitenland als de vergoeding achteraf van de opgelopen schade/kosten.
prima service snel afgehandeld en er word niet moeilijk gedaan. prima ga zo door interpolis.
Nadat bij mij longkanker was geconstateerd moest ik helaas een reis naar Zuid-Frankrijk i.v.m een operatie annuleren. De afhandeling was voortreffelijk. Zelfs had men aandacht voor de sociale aspecten na zo'n bericht.
Pechhulp is ook via mijn automerk gedekt, maar dat geldt niet voor de aangekoppelde caravan. Interpolis heeft bij autopech in het buitenland niet alleen de daar verzekerde extra kosten vergoed, maar ook - zonder een kastje en muur-verhaal - bepaalde dubbel verzekerde kosten coulant en snel vergoed.
ben tevreden over de totale afhandeling, had achteraf ook een annuleringsverzekering af moeten sluiten omdat de verblijfskosten van het geboekte appartement niet onder de reisverzekering viel (wat ik wel dacht)
wij zijn verzekerd, mijn man breekt zijn been.
Een hoge score vanwege de uiterst correcte behandeling en tevens snelle afhandeling van de claim onder de reisverzekering. Coulant vanwege het rekening houden met de ontstane bijzondere omstandigheden. Communicatie met vertegenwoordigers/ claimbehandelaars van de maatschappij was van hoge klasse.
Onlangs voor het eerst in 10 jaar een schade gedeclareerd. Ik had geen idee hoe het werkte, maar ik ben fantastisch te woord gestaan en het is prima opgelost.
"kleine lettertjes" goed leesbaar en claims worden snel en correct afgewikkeld
simpel geregeld, duidelijke communicatie, en onmisbaar; medische kosten waar men niet op rekent (in dit geval in de VS) kunnen exorbitant zijn, een goede verzekering is essentieel.
Vriendelijk en snel geholpen door helpdesk. Heel hulpvaardig. Financiële afhandeling, prima en snel.
Interpolis goed bereikbaar, behulpzaam, empatische medewerkers, snelle afhandeling
hebben onze reis moeten anuleren gewoon super alles uitgelegd wat we moesten doen na eerst gevraagd te hebben hoe het met me ging zo vriendelijk en begripvol. ik had zonder een enkel probleem en veel papierwerk mijn geld binnen 36 uur terug gewoon super vooral de mensen aan de telefoon ga zo door
Kleine lettertjes doen je de nek om. Maandelijkse maandpremie hoger dan gewoon een reisverzekering elders. Als je dan pech hebt wordt er alles aangedaan om maar zo weinig mogelijk uit te betalen. Erg jammer. Pech gehad in Duitsland. Wel netjes behandeld maar zwaar onderbetaald. Overweeg mijn doorlopende reisverzekering te stoppen.
Wij hebben meteen vanuit Slowenië goed contact gehad en meerdere malen is bekeken naar de beste optie. Achteraf thuis hebben we nog alles op papier kunnen zetten en evt. kunnen declareren wat zonder problemen is verlopen.
Keurig afgehandeld. Goede informatie en begeleiding.
de klacht is makkelijk via interpolis te melden. er wordt contact opgenomen en het geld is supersnel overgemaakt. En dat op basis van vertrouwen.
Afgelopen zomer heb ik aanspraak gemaakt op mijn reisverzekering. Door een motorongeluk, buiten mijn schuld om, in Frankrijk zat ik zonder vervoer. Interpolis heeft geregeld dat ik de volgende dag vervangend vervoer had en dat de schademotor terug naar Nederland vervoerd werd. Daarnaast zijn de gemaakte onkosten snel vergoed.
Afgelopen winter mijn been gebroken in Tsjechië. Contact met ziekenhuis en terugreis was prima geregeld
Zeer vlote afhandeling zonder papieren rompslomt. Een kleine schade, maar toch...............
Er is bij alle verzekeringen wel weer een maaaaaaar!!!!!
Tijdens het indienen van de schade heb ik aangegeven de afhandeling graag via de mail te willen. Desondanks werd er toch contact opgenomen. Geen probleem. Toen ik vroeg om het een en ander even op de mail te zetten, was het gezien het schadebedrag teveel moeite.
het geen wat wel inaanmerking kwam was een bril en een horloge voor de bril van 598euro werd 70 euro vergoed horloge komt niet inaanmerking wij hadden beter moeten opletten
Gestrand in Zwitserland door defect met auto. Snelle afhandeling van gemaakte kosten.
Duidelijk kennis van zaken, hier en daar misschien wat vaker een update!
Vanaf het eerste telefonische contact zijn wij op vriendelijke, begripvolle, meelevende en correcte wijze begeleid. De door de medewerkers met ons gemaakte telefonische afspraken voor de vervolgcontacten werden op de afgesproken data en tijden nagekomen. Wij zijn heel tevreden!
Interpolis heeft ons uitstekend te woord gestaan toen onze auto het begaf in Frankrijk. Belde tijdig terug en met verstand van zaken. We ontvingen ook smsjes met het schadenummer en contactgegevens. Zeer plezierig.
Afspraken worden goed nagekomen. Alles is telefonisch afgehandeld.
Vlugge en correcte afhandeling van de doktors rekening in het buitenland
status opvraag via internet kan beter, via de telefoon vriendelijk en snel prefect geholpen
De schades die we tot nu toe hadden werden binnen 2 dagen afgehandeld. De medewerkers waren altijd erg vriendelijk en behulpzaam.
snelle en vriendelijke afhandeling van 'n ingewikkelde
De service en afhandeling is vlekkeloos verlopen. Ik ben zeer teverden met hoe onze claim is afgehandeld.
Op vakantie schade aan I-pad door val. Gebeld vanuit buitenland en meteen schadenummer gekregen. Na thuiskomst contact opgenomen met Interpolis en reparatieadres gekregen. Schade werd zonder uitstel, problemen of gezeur, naar tevredenheid snel afgehandeld.
Heb onlangs voor de derde keer aanspraak moeten maken. Afhandeling was wederom zeer klantvriendelijk, correct en snel.
Ik zou werkelijk niet weten hoe de service verder verbeterd kan worden. Geen wachttijden bij de telefoon, vriendelijk, slechts een korte uitleg nodig, meteen het schadebedrag overgemaakt en van de rest heb ik nooit meer iets gehoord. Geen omkijken meer naar dus. En dat waarje zou verwachten dat je stapels bonnetjes, bewijsstukken moet overleggen, ellenlange gesprekken moet voeren en maanden op uitsluitsel en vooral geld moet wachten.
wij hadden er geen goede ervaringen mee,maar het is toch allemaal goed gekomen.
Alles is goed afgehandeld, een nadeel, dat de wachttijd aan de telefoon wel erg lang was.
Helaas reisverzekering nodig gehad, maar gelukkig werd de schade netjes opgelost.
Wij zijn heel netjes te woord gestaan. Hebben een zeer duidelijke medenkende medewerkster aan de telefoon gekregen en de schade was binnen een korte tijd volledig vergoed.
Ook deze keer netjes te woord gestaan door een persoon die kennis van zaken en inlevingsvermogen had en vervolgens het geld snel ontvangen.
De gemaakte (extra)kosten tijdens mijn verblijf in een ziekenhuis in Turkije zijn bij thuiskomst direct over gemaakt op mijn rekening.niet ik maar de verzekering zelf heeft mij gebeld en gevraagd wat mijn extra kosten geweest waren.Binnen een paar dagen stond alles op mijn rekening.Ik wil dan ook hierbij mijn dank zeggen voor de goede en snelle afhandeling.
ik ben te spreken over Interpolis schadeverzekering. Door een sterfgeval in de familie heb ik de vakantie in Indonesie moeten afbreken. Interpolis heeft alles geregeld. De vlucht geboekt. na ruim een week konden we ook weer terugvliegen. Dit heeft de verzekering betaald. Een paar weken na de vakantie belde interpolis of ik nog extra kosten had gemaakt. Deze zouden ook vergoed worden. Ik had hier geen eens aan gedacht. Dit vond ik erg attent omdat je meestal zelf moet aankloppen bij verzekeringen en met bewijsstukken moet komen. Deze had ik ook niet op papier. Echt erg netjes en dit heb ik erg gewardeerd. De ellende was al erg genoeg. deze extra kosten zoals telefoonkosten, taxi, visum etc zijn ook vergoed.
De waardering is goed omdat er snel, correct en duidelijk gehandeld werd. Een uiteindelijke uitkering heeft niet plaats moeten vinden omdat de bedragen vergoed werden door de instanties zelf.
Er wordt inderdaad gewerkt op basis van vertrouwen. Dat geeft een goed gevoel
Heb een doorlopende reisverzekering. Tijdens vakantie schade door ziekte . Alles in korte tijd geregeld en heb goede adviezen gehad
Onze vakantie in Hongarije werd ruw verstoord, door een paar mankementen aan de auto. Ondanks dat we in een land waren, waar we de taal niet machtig van waren, heeft Interpolis en Eurocross ons goed geholpen en ondersteund
nooit meer nadenken of je wel verzekerd bent als je op vakantie of een weekendje weg gaat!!
Na 1 telefoontje om de schade te melden, was alles geregeld. Na een korte uitleg van de schade en hoe deze ontstaan was, kreeg ik het schadenummer en werd ik doorverbonden met de reparateur van mijn wens. Hoe makkelijk wil je het hebben. Gewoon erg goed geregeld!
Na de pech die we hebben gehad zijn we op een heel correct wijze geholpen door deskundige en behulpzame mensen
Toen de ANWB niet deed wat ze moesten doen bood Interpolis een alternatief aan. Er werd meegedacht met ons probleem van het uitvallen van 1 van onze 2 motoren. Contact opnemen ging snel en zonder problemen. Na thuiskomt was het financiele gedeelte ook binnen 3 dagen geregeld.
Snelle en correcte afhandeling van de gemaakte onkosten.
Bij mijn schadegeval kon men zich inleven in de voor mij moeilijke situatie. Ik werd zeer begrijpend, snel en correct geholpen.
Een vriendelijke mevrouw stond mij te woord en na de nodige uitleg heeft ze me correct ingelicht en werd het zaakje direct geregeld.
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij schademelding. Ook bij vaststelling schadebedrag en vergoeding.
heel netjes afgehandeld,vooral omdat we het moesten anuleren vanwege dat mijn moeder was overleden
Goede, snelle en correcte afhandeling van mijn verzoek om bekijken van de schade die ik heb geleden onder de polis valt.
De medewerkers/sters zijn zeer invoelend en klant vriendelijk gericht, ik kan mij geen betere verzekering voorstellen wanneer je in het buitenland problemen krijgt en de manier waarop Interpolis dit oplost. Chapeau !!!
Uitstekende service, goed bereikbaar en fijn dat er een nummer aan de schade is gekoppeld voor evt kosten die later of achteraf komen.
tijdens vakantie schade gemeld telefonisch en het was al geregeld voordat we weer thuis waren
De afwikkeling is zeer voorspoedig gegaan, met het gewenste resultaat.
Uitstekende reactie met razendsnelle afhandeling. Compliment voor getoonde professionaliteit.
De afhandeling van de schade verliep vlot, wat beloofd werd, werd ook waargemaakt. De uitbetaling was ook snel, er werd duidelijk gemeld wat ik kon verwachten. Per internet de schade gemeld, geen problemen gehad!
Enkele weken nadat ik mijn merk zonnebril was kwijt geraakt, heb ik contact met Interpolis opgenomen. Ik kreeg te horen dat het vergoed zou worden en enkele dagen later, stond het bedrag al op mijn rekening. Personeel was ook erg vriendelijke, prima dus!
serieus en vriendelijk aangehoord en daarna vlot afgehandeld
Tijdens een reis door Duitsland is mijn vrouw gevallen en heeft haar knie gebroken.Alle bij de daarbij voorkomende ongemakken van reizen en andere kosten zijn door Interpolis betaald. Uiteraard de ziektekosten niet Die werden gedekt door de ziektekostenverzekeraar. Zelfs de helft van de reiskosten voor de reis werden vergoed. Latere annuleringskosten die door het niet kunnen reizen van mijn vrouw werden vergoed Alle lof voor Interpolis
Na het bericht in het ziekenhuis dat we onze vakantie wel konden vergeten, gebeld en over evt. annulering meteen gerustgesteld. Nog even gewacht of we op één of andere manier toch wel op vakantie konden gaan, daarna officieel geannuleerd. Jammer voor onze vakantie, maar gelukkig geen probleem met de verzekering.
Portemenee met hele hebben en houden was gestolen, ter plekke direct pas geblokkeerd, dame was zeer behulpzaam. Bij thuiskomst reisverzekering gebeld, binnen een paar dagen was alle schade geregeld, geen gedoe maar keurig geholpen !! FinanciëLe afhandeling was ook supersnel. PERFECT !
Tijdens vakantie een afgebroken kroon opgelopen tijdens eten van een hard broodje. Thuisgekomen zijn telefonisch alle gegevens doorgegeven. Binnen enkele dagen stond de uitkering op de rekening. Niets hoefde opgestuurd te worden. Alleen het verzoek de nota te bewaren ingeval vaneen steekproef check.
Schadeclaim werd professioneel en binnen 3 dagen probleemloos afgehandeld.
goede service en begrijpend advies vond t super. hierbij nogmaals dank.
Na de melding van de schade was de afhandeling vlot, correct, duidelijk en prettig. Het werd mij direct duidelijk gemaakt hoe de afhandeling zou plaats vinden en welke stappen ik moest ondernemen.
Snel en efficiënt werken van Interpolis. Op maandag klacht over vliegmaatschappij Wizzair ingediend en op dinsdag de schade ad u20ac 220.00 op mijn bankrekening ontvangen.
Een paar maal heb ik een schade uitkering gemist door een misverstand ik schrijf dat toe aan de onkundigheid van de helpdesker op dat moment.
Een erg vlotte afhandeling waar ik zeer tevreden over ben.
interpolis gebelt wist niet hoe het precies moest.zij hebben mij precies vertelt hoe ik handelen moest . kreeg een annuleringsnota van reisorganisatie. daarna interpolis weer gebelt .binnen drie dagen was alles geregeld.
De info die ik heb gekregen over het hoe/wat was heel duidelijk. De afhandeling zelf is perfect verlopen. Niets op aan te merken.
Ben uitrers te vreden over zowel de begleiding als ook de afhandeling van de geleden schade. De verzekering staat voor het gene ze uitdraagt.
Er was begrip voor de situatie toen we een reis wegens privéomstandigheden moesten annuleren. We kregen rustig de tijd om alles bij elkaar te zoeken, nadat privé alles geregeld was. Nadat wij alles hadden doorgegeven, zijn de reiskosten van de geannuleerde reis binnen een week retour gestort op onze rekening.
Vriendelijk, hulpvaardig en vooral goede rustige voorlichting. Men komt de belofte waar. Glashelder Dit komt door de vriendelijkheid en duidelijke uitleg.
Wij verheugden ons enorm op onze vakantie naar Engeland. Enkele dagen voor vertrek moest mijn vrouw geheel onverwachts worden opgenomen in het ziekenhuis. Twee telefoontjes tussen mij en Interpolis waren voldoende om duidelijkheid te krijgen waar ik recht op had (krijg ik alles vergoed?) en wat mijn plichten waren (bewijsstukken van boekingen kunnen tonen en overtocht via Shuttle niet annuleren maar boekingsdatum een jaar door laten schuiven). Correcte menselijke maar zeker ook zakelijke afhandeling.
Bij het afhandelen van onze schade hebben we heel goede contacten gehad met een van de medewerkenden van Schadeafhandeling Interpolis. Zeer correct en klantvriendelijk. Mede levend en zorgzaam. Nogmaals heel hartelijk bedankt
Omdat ik meerdere breuken in de kop van mijn arm had en ik dus niet in het gips kon mocht er niemand in het vliegtuig naast mij zitten. Via Interpolis is er voor mij en mijn partner een derde stoel geregeld. Ik heb dit voorgeschoten en binnen vijf dagen al mijn geld terug gekregen van Interpolis. Toppie
goede directe afhandelinng naar tevredeheid. Metname de snelle oplossing en beschikking van een vervangende auto.
Mijn zwager werd zwaar ziek tijdens onze vakantie op Gran Canaria. Met alle geduld zijn wij te woord gestaan. Er werd door Interpolis metteen een archiefnummer doorgegeven. Wij hebben regelmatig gebeld om gegevens door te geven. Toen de zieke op sterven lag heeft Interpolis de terugreis voor ons geregeld. Alle vervoerskosten, telefoonkosten en de niet gemaakte vakantiedagen hebben wij vergoed gekregen. Petje af voor de reisverzekering van Interpolis.
Toen tijdens onze vakantie onze broer/zwager toch nog onverwacht kwam te overlijden heeft onze dochter de reis thuis in Nederland via internet van Spanje - Nederland v.v voor ons geregeld. Bij thuis komst en na het lezen van de voorwaarden bleek dat de onkosten werden vergoed door de reisverzekering waarna wij Interpolis direct in kennis hebben gesteld en toen bleek dat als wij direct contact hadden opgenomen met de alarmcentrale zij de reis hadden kunnen regelen. Over de verdere afhandeling en de betaling niets anders dan lof voor de geboden service en snelheid.
wij zijn zeer tevreden over rabobank interpolis. onze schade werd naar tevredenheid opgelost en erg snel werd het bedrag overgemaakt. wij hopen wel dat wij er voorlopig geen gebruik meer van hoeven te maken , maar hebben het volste vertrouwen in interpolis.
persoonlijk vind ik de vlotte afhandeling van een schadegeval zeer welgevallig.
Het door Interpolis uitgekeerde bedrag viel tegen. Slechts 30% van de nieuw waarde voor een bril van 2 jaar oud.
Snelle reactie en goede oplossing en correcte afhandeling
telefonische toegezegd voor een oplossing te staan maar uiteindelijk alleen telefoonkosten willen vergoeden. Dus slecht.
1 telefoontje was genoeg en we kregen e.e.a. al vergoed. Fantastisch!
Het tel. contact en het verdere vervolg was correct. Ben zeer tevreden met de gang van zaken. Ook snel en geen gezeur.
en ook heel erg vriendelijk dit is zeer zeker een warme douce waard van radar.
de schademelding die wij hebben gedaan is direct en correct afgehandeld. na het stellen van enkele vragen over plaats, tijd, gebeurtenis/voorval meteen accoord verleent en bedrag van schade stond volgende dag op rekening.
Alles is vlot en perfect afgehandeld, mijn complimenten
Wij hadden op vakantie een kleine schade, na contact met de verzekering, geen lange formulieren invullen, geen gedoe,enz Binnen 1 dag geld op de bank en de nota's 3 weken bewaard als bewijsstuk Helemaal TOP
Het geheel proces van melding tot afhandeling is vlekkeloos verlopen.
Geen brieven een telefoontje en het is afgehandeld
Het vervangen van een toetsenbord van een laptop wat door een klein ongeluk was stuk gegaan ben ik goed en vriend lijk geholpen .
We moesten onze reis annuleren en dit heeft Rabo interpolis heel goed geregeld voor ons geregeld.
Doordat wij assistentie moesten verlenen bij te vroege bevalling van onze schoondochter, kon geplande en reeds betaalde reis naar Schotland geen doorgang vinden. Hoewel dit een twijfelgeval was voor Interpolis werd de geannuleerde overtocht volledig vergoed.
Ze tonen begrip voor de reden van annulering van je vakantiereis en doen dan verder ook niet moeilijk. Duidelijk wordt verteld hoe de afwerking gaat en het schadebedrag wordt vlot afgerekend op je bankrekening. Hierdoor geen extra frustratie maar gewoon goed.
Diurecte vergoeding van geleden schades. Geen "gezeur" over eerst bewijzen overleggen. Kortom, perfecte afhandeling
Het is zeer vlot en goed geregeld. Na een telefoontje was alles geregeld.
na een telefoontje met duidelijke uitleg van de verzekeringsmedewerker is alles goed en snel afgehandeld.
Jaren terug meldde ik een diefstal die absoluut niet netjes werd behandeld en ook niet gehonoreerd. Was eerst van op te zeggen. Maar....2012 Het was voor ons de eerste keer dat wij hulp nodig hadden met pech onderweg dus reageerde ik nogal zenuwachtig en kortaf. De mensen die mij te woord stonden waren zeer rustig en vriendelijk. Klasse
zoonlief laat i phone vallen, in laag deel zwembad, scherm defect en waterinfiltratie, middels max.vergoeding en eigen risico kleine vergoeding=redelijk te noemen. Wat mij het meeste stoort is het feit dat ik blijkbaar middels mijn premie aan interpolis 80 euro per jaar! aan de Rabobank betaal! waarvoor?? waarom? krijg ik niets voor terug in mijn optiek.
Een paar keer, helaas gebruik moeten maken van de reisverzekering, steeds super goed geholpen, gemakkelijk in te stellen, wereld dekking of Europa dekking, mogelijkheid tot verlenging tot langer dan 3 maanden achtereen in het buitenland. Zijn zeer tevreden over Interpolis Doorlopende reisverzekering.
als ik iets heb dan wordt alles prima geregeld
Ik waardeer vooral het feit dat de reisverzekering bij schade direct uitkeert, op basis van vertrouwen, zodat ik niet word onderworpen aan een eindeloze papier-rompslomp.
Schade hebben is nooit leuk. Maar als je goed wordt geholpen is dat weer een plusje. Ik ben zeer tevreden over de correcte afhandeling van het schadegeval. In ons geval was het artikel net meer dan een jaar oud en we moesten er wel 10 procent op laten vallen. Helaas
Slecht geholpen, niets gekregen omdat ik niet voldoende bewijs had
Tijdens mijn motorvakantie in Frankrijk was de aktie camera op de lens gevallen met als gevolg een flinke kras op de lens. Deze kon niet hersteld worden. Bij thuiskomst direct een schadeformulier gemaild en de volgende dag werd ik al gebeld door Interpolis, schadeafhandeling. Twee dagen later had ik het afgesproken schadebedrag op mijn rekening staan en kon ik (met wat bijbetalen) een nieuwe camera kopen. Super snel geregeld.
...en een afhandeling naar wens. Probleem uitgelegd en daarna goed afgehandeld.
Bij Interpolis een doorlopende reis en annuleringsverzekering afgesloten. Gingen 1 mei 2012 op vakantie, China en Indonesië. Helaas moest ik de derde dag worden opgenomen in het ziekenhuis in Beijing (10 dagen), werd in het zkh geconfronteerd met een hart stilstand. Gelukkig is alles goed afgelopen. Kreeg een vliegverbod tot 28 mei 2012, en terug naar Nederland. Door vrienden in China is contact opgenomen met Eurocross. Na terugkomst in Nederland (onder begeleiding) claim ingediend bij Interpolis. Na ongeveer twee weken werd telefonisch contact opgenomen voor verder afhandeling in een woord klasse. Alles is tot in de puntjes geregeld. Op mijn vraag wanneer e.e.a. uitbetaald zou worden was het antwoord, wordt vandaag nog overgemaakt. Van mij krijgt Interpolis 5 sterren.
gemengde gevoelens! PLUS: zeer snelle afhandeling, doen niet moeilijk MIN: mijn noodpaspoort van 46 euro wilde ze niet vergoeden en voor mijn gsm die ik heb met abbonnement is de max 250 euro.... terwijl hij toch een stuk meer kostte, hij was pas driekwart jaar oud.
Snelle afwikkeling van de annulering, binnen enkele dagen geld op mijn rekening gestort. Slechts 1 telefoontje met interpolis was al voldoende voor de gehele afwikkeling. Heel eenvoudig en zonder moeilijke problemen voordat er tot uitkering kon worden overgegaan.
Ik heb de meest uitgebreide doorlopende verzekering genomen van Interpolis,Ik heb in 3 jaar tijd 297 euro geclaimed, interpolis vond dit nogal veel en vonden het daarom nodig om een eigen risico in te stellen van 100 euro per gebeurtenis.
Ik heb helaas 2 geweldige ervaringen gehad met interpolis,ze hebben me geweldig geholpen waarvoor ik hem mijn dank voor altijd verschuldigd blijf,ongemakken werden opgelost zonder enige aarzeling geen ingewikkelde vragen of papierboel,geweldig zo moesten er meer zijn.
Ik heb heel erg goede ervaringen met de verzekeringen van Interpolis. Tijdens onze vakanties hebben er de afgelopen jaren enkele vervelende zaken plaatsgevonden. Wat fijn als er dan aan de andere kant van de lijn zo goed naar je verhaal geluisterd is. Dat heb je op dat moment zo nodig. Een goed advies en een klopje op je schouder....geweldig.
NEE en dat zeg ik met KLEM , ik ben ruim 70 jaar oud , nog allert genoeg doch....mijn Pocket Camera 8800LE van AIPTEK twv 139.00 euro werd in Spanje gerold/gesto- len, veel rompslomp aangifte enzo, politie-Rapport , schema overval, bijelkaar 6 uur Polite bureau veel wach- ten daarna TOLK kortom alles verzameld voor overleg met de verzekeraar Inter-polis / Rabobank tussenpersoon,. Ik ben naar de Rabobank gegaan met alle dokumenten voor overleg, doch er werd niet ingezien ik moest zelf per telefoon aangigte doen, wat met aan- dringen daar kon gebeuren, ik zeg maar deze dokumenten dan als bewijs. Bel nu maar dan weet je bin- nen 2 minuten wat je krijgt, ik vond dit vreemd, maar ik bellen naar Interpolis ik zei de schade Taxi kosten die kreeg ik vergoed 2x Politie bureau, mijn Camera 90.00 euro als aanbieding Kruidvat normale prijs 139.95 euro ze ging uit van de 90.00 euro, ik vergat de chip 12.25 euro . Zij zegt U krijgt 36.00 euro voor Uw Camera deze was 3 jaar oud aftrek per jaar 20.00 euro afschrijving ik dacht dat ik van mijn stoel afviel, ik werd kwaad en ge- emotioneerd, heb nadien geemaild over hun handelswijze [ ik moest de dokumenten 3 weken vasthouden voor even tuele na-controle ] Nou ik heb de dokumenten naar Inter- polis Tilburg toegestuurd. Daar kwam reaktie op, ja wij hebben de zaak eens nader bekeken , wij geven U nog 31.85 euro als vergoeding bij, uitgaande van de Nieuw- prijs en om het vertrouwen terug te winnen. Uitgerekend kom ik nog 24.00 euro te kort, reken even mee 140.00 Camera en 12.25 euro chip = totaal 152.25 euro schade [ af 3 jaar oud 60.00 euro ] blijft 92.25 euro .Uitgekeerd voor Camera en chip 36.00 euro plus aan- vullend 31.85 euro . Totaal vergoed 67.85 euro . Dus een tekort van 24.40 euro. Zo GLAS HELDER is Inter-Polis U BENT DUS GEWAARSCHUWD trek hieruit Uw Conclusie Nog nooit heb ik met een dergelijke zaak te maken gehad Nu heeft de dief er voor gezorgd dat INTER-POLIS werd doorgelicht en zij hebben voor mij GEFAALD. Adriano van Brabant. Gaarna Uw reakties
Ik heb mijn polis aan moeten passen. Via internet gedaan en ze hebben het snel en correct afgehandeld. Erg fijn. Heb verder nog geen ervaring met vergoedingen enzo.
Alle lof voor de medewerkers van deze verzekering.door een sterfgeval in de familie hebben wij onze vakantie af moeten breken,zoals wij wij behandeld zijn en de totale zorg van terugvlucht en alles wat daarom heen komt kijken was tot in de puntjes geregeld.daarvoor onze hartelijke dank.Piet den dekker
Terwijl ik aan het paardrijden was in Argentinië werd mijn locker op mijn dorm leeggehaald (iPod, geld). Volgens Interpolis had ik de spullen niet in de locker (hout, met los slotje te sluiten) achter mogen laten maar omdat ze ook zagen dat ik geen andere mogelijkheid had (geen kluis aanwezig, je iPod tijdens paardrijden meenemen lijkt niet heel verstandig) kreeg ik toch alles vergoed.
Vliegmaatschappij annuleerde onze terugvlucht vanwege stakingen. Interpolis wilde schade niet betalen omdat onze vliegmaatschappij de enige was die vluchten annuleerde. We waren met een groep mensen op reis. Iedereen kreeg zijn schade vergoed (van unive bijvoorbeeld) behalve wij!
uitstekende en snelle afhandeling na medisch ongeval in Turkije. Meer dan lof voor organisatie.
Na iemand per auto van Westendorf naar het vliegveld van Salzburg gebracht te hebben was het onderweg steeds meer gaan sneeuwen en de berichten waren ook niet alte duidelijk. Geschaarde vrachtagens op de Autobahn en zodoende niet meeer terugggegaan. Met 2 personen overnacht op het vliegveld en de andere morgen teruggegaan naar Westendorf. Geen gezeur en zonder navraag alles teruggekrgen binnen de kortste tijd. Klasse
De interpolis doorlopende reisverzekering voor studenten is gemakkelijk en zeer goedkoop af te sluiten. Voor iedere student die vaker op een studiereis, vakantie of weekend weg gaat is het ideaal. Je betaald zeer weinig en je bent altijd gedekt over de bagage die je mee neemt. Ideaal voor een student, lekker weg en nergens over nadenken, behalve dan wanneer er iets mis loopt, maar daar is Interpolis voor.
Wij hebben een alles in een polis van interpolis waaronder een reisverzekering. Vorig jaar viel onze camera toen we op vakantie waren. De accu was beschadigd. Bij thuiskomst hebben we deze schade gemakkelijk via internet gedeclareerd. De afhandeling was snel en binnen twee weken stond het geld op onze rekening.
Normaal geef ik niet alle sterren, maar met deze service meer dan verdient! iPod door waterschade overleden op vakantie, nog nooit wat geclaimed maar dit keer baalde ik wel erg en hoopte dat dit misschien gedekt zou zijn. Opgegeven en na vriendelijk gesprek een link in mijn mailbox gekregen om via de vergoeding gelijk een nieuwe te bestellen via de webshop waar die al klaar stond! Glashelder!
INTERPOLIS ge- wel - dig. Ben je een fotograaf in vietnam, word een van je top objectieven gestolen. T.W.V 1450,- Gelukkig had ik een verzekering afgesloten voordat ik hierheen kwam. ECHTER vielen mijn camera en objectieven buiten de typishe reis verzekering. Dus heeft interpolis eventjes een custom verzekering opgeteld. Niet alleen dat maar voor een magere 16,- per maand ben ik verzekerD. Letterlijk 2 telefoontjes over skype en 1 email en ik werd geholpen en mijn objectief is uitgekeerd waardoor mijn werk niet hoeft te leiden. INTERPOLIS is een zeer goede verzekeraar! Ik bedoel 2 telefoontjes, aardige mensen met begrip voor de situatie, en snelle afhandeling. Ik blijf bij interpolis ! Niek Milder -Hanoi Vietnam
Glashelder, dat kan je wel stellen. Ziek op vakantie, gelijk gebeld, goede hulp en advies en doktor laten komen.Mijn vakantie was minder, maar mijn ervaring met Interpolis en hun reisverzekering is meer dan goed; had ook niet anders verwacht.
De verzekering is prima, uitstekend. Maar de kosten zijn aan de hoge kant.
Ik heb (helaas) al een gebruik van de verzekering moeten maken. Er was ingebroken in de camper, geld; fototoestel en contant geld weg. Daarnaast paspoorten en rijbewijs an mijzelf. We hebben gebeld en binnen een week hadden wij de vergoeding op de rekening staan zonder gedoe. Zelf het contante geld kregen we terug na overleg van een heel antal bonnen. Geweldige service en correcte service.
de autoverzekraar van onze auto (zlm) liet ons in frankrijk gewoon barsten via reisverzekering van interpolis alles snel en perfect geregeld , top

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen