Interpolis Zorgverzekering

★★★★☆ 8/10 (107 reviews)

Interpolis Verzekeringen Ervaringen

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze zorgverzekering:
  • Zeer ruime ziekenhuiskeuze
  • Je kunt je zorg online regelen, zo houdt Interpolis de premie laag
  • €22,- korting bij een hoger vrijwillig eigen risico, je betaalt €82,95 per maand

Onafhankelijke beoordelingen van zorgverzekeringen bij Interpolis

De Interpolis Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,6 in de categorie 'Tevredenheid met dienstverlening'.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 6,7 in de categorie 'Tevredenheid met prijs'.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Interpolis Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Interpolis Commercial Zorgverzekering voor uw pleisterwerk (2017)

Interpolis Commercial Meer Focus (2019)

DSW Welkom bij DSW Zorgverzekeraar (2017)

Ervaringen met de Interpolis Zorgverzekering

Ik heb slechte ervaringen met alle verzekeraars en alle verzekeringsoorten die onder de koepel van achmea vallen. Vroeger was het een prettige verzeke
Ik ben supertevreden over Interpolis waar we nu al zeker 6 jaar klant zijn. Al onze verzekeringen vallen hieronder en in de afgelopen jaren dat we schade hebben gehad aan onze auto, waterschade in ons huis of schade aan onze spullen: alles is supervlot afgehandeld zonder problemen. Ook na een fout van Interpolis waardoor we helaas voor een periode meer hebben betaald dan nodig, werd binnen enkele minuten opgelost en binnen drie dagen stond alles wat we teveel hadden betaald alweer op onze rekening (met bos bloemen!). Kan het zeker aanraden!
In 2016 zijn we verzekerd bij interpolis met als voorwaarde 2000 euro vergoeding voor orthodontie. Per brief krijgt je als consument twee weken van te voren te horen dat deze vergoeding met 750 EUR verlaagd is. Je hebt als consument geen keuze om naar een andere verzekering over te stappen als de orthodontiebehandeling al loopt. Enige keuze is om je aanvullende verzekering te verhogen bij interpolis dus premie omhoog en vergoeding is dan alsnog maar 1500 EUR. Kortom misleiding om zoveel mogelijk mensen binnen te halen.
Heel goed opgevangen bij de E.H.H. in het ziekenhuis.daarna voor verdere controle bij de cardioloog
Interpolis is als verzekeraar sterk verbonden met de Rabobank. Dat heeft voor- en nadelen. Het voordeel is, dat je als Raboklant gebruik kan maken van
Snelle afhandeling. Zou wel willen dat er een hogere vergoeding voor een Zorghotel zou komen ivm zeer snelle ontslag uit een Ziekenhuis.
Klantgericht; goede polisvoorwaarden, prettige zorgverzekeraar. Ben er blij mee.
Ik ben op vakantie in FuertaVentura, 6 meter naar beneden gevallen tussen allebei lavagesteenten. Vanaf dat ik het melde bij de Interpolis reisverzeke
In ben ruim 86 jaar en heb altijd vertrouwen en hele goede afwikkelingen ondervonden.Ik zal beslist niet overstappen!
goede verzekering en betaalt alles.Enige minpuntje is de nog niet gespreide betaling van de eigen bijdrage
Duidelijke polisvoorwaarden en goede afhandeling
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Moderne, vlotte afhandeling van declaraties en contacten/vragen.T.o.v. mijn vorige verzekeraar, Salland, een veradem
Goede service meedenken en oplossingsgericht advies
Absoluut niet mee in zee gaan. Beloven van alles maar achteraf wordt je belazerd.
Ik heb al jaren zeer goede ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij, ook na mijn scheiding. Ik ben helaas een veel gebruiker. Ja, bepaalde kosten
Helaas word je gestraft met een duurdere premie van Euro 10,- per maand op het moment dat je uit elkaar gaat en alleenstaand bent, voor precies dezelf
Ik vind Interpolis niet duidelijk genoeg zeggen dat ze alleen een naturapolis hebben. Dit betekent dat je alleen terecht kan bij gecontracteerde zorgverleners. Deze contracten worden elk jaar vernieuwd. Het is nu december en ik weet niet of ik mijn behandeling in 2016 door kan laten gaan in het zelfde ziekenhuis. Op zich een verzekering met goede afhandeling etc.
Vlotte afhandeling van de declaraties en je wordt altijd vriendelijk en vlot te woord gestaan.
Dit jaar voor het eerst mijn zorgverzekering afgesloten bij Interpolis. Helaas wordt dit ook mijn laatste jaar. Ondanks de hoge maandelijkse poliskosten voor mijn tandartsverzekering heb ik nog nooit zoveel zelf moeten betalen. Hoewel deze kosten wel overeenkomen met de afgesloten tandartsverzekering, staat het mij toch erg tegen dat er achteraf zoveel zelf betaald moet worden. Wel erg veel kosten worden maar voor 75% vergoed!! Bovendien zijn de kosten erg moeilijk te herleiden. Toen ik mijn polisvoorwaarden wou bekijken via mijn account op de website, kreeg ik continue foutmeldingen. Daarom besloot ik om Interpolis te bellen. Aan de telefoon werd ik erg lomp en grof te woord gestaan. De dame in kwestie was liever zelf aan het woord dan dat ze mij rustig liet uitpraten. Ondank dat ik mijn polis niet kon inzien via internet, heeft ze ook geen enkele moeite gedaan om mij hiermee te helpen. Ik kreeg sterk het idee dat ze veel haast had en dat ze blij was als ze de telefoon weer kon ophangen. Kortom, je betaald wel erg veel geld voor zo weinig klantvriendelijkheid en service!! :(
Goede service, goede en duidelijke informatie. Erg vriendelijke medewerkers.
Redelijke snelle uitbetalingen, snel antwoord op vragen
Snel en duidelijk antwoord, advies, hulp via klantenservice. Prijs/kwaliteit verhouding prima. Weinig keuze mogelijkheden maar daardoor wel zeer duide
In vergelijking met andere verzekeraars goedkoop.
Een groot aantal (medische) handeling wordt niet, of slechts voor een gering aantal behandelingen, of gedeeltelijk vergoed. (soms minder dan de helft)
Goede verzekeraar als je sommige dingen niet nodig hebt, makkelijk te bereiken snel antwoord. Tegenwoordig ook op whatsapp. Helaas word zit niet alles
Wij hebben meerdere aandoeningen en als informeer, word ik keurig en vriendelijk te woord gestaan, alle declaraties worden snel afgehandeld.
Ik heb al enige serieuze jaren diverse gezondheidsklachten, waaronder een herseninfarct, diabetes, kanker, nieroperatie. etc.  Ben altijd uiterst corr
Het betreft hier weliswaar niet Interpolis, maar het st. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Echter, Interpolis heeft de declaratie wel netjes en correct
Louter positief. Prima service voor een concurrerende prijs. Positieve ervaring met klantenservice. Aan te bevelen.
Als ik een vraag heb wordt deze tot nog toe altijd snel en deskundig afgehandeld. Ik geval de medewerker/ster niet direct een antwoord heeft, werd ik
Sneller uitbetaling van declaratie. Duidelijke declaratieoverzichten. Declaraties indienen zou moeten kunnen via een app, echter deze werkt niet naar
Uitgebreidste pakket vergoed geen adhd medicatie naar keuze, alleen kortwerkend, geen alternatieve geneeswijzen, geen hulpmiddelen. Wel 27 keer fysio. Kortom wegwezen. Veel te duur voor wat men biedt.
Bepaalde tandartshandelingen worden plotseling voor 75% of helemaal niet meer vergoed.
Vergoeden weinig, klantenservice lijken robots. Waardeloos, gelukkig overgestapt. Nooit meer Interpolis zorg.slechtste zorgverzekering ever.
Ik heb nooit problemen met deze verzekeraar gehad, maar om eerlijk te zijn bleef/blijf ik er omdat ik korting krijg via de rabobank. De afgelopen jaren is er steeds meer uit het aanvullende pakket verdwenen en eigenlijk altijd dingen die er voor mij toe doen. Nu het mogelijk is om ook via andere wegen korting te krijgen ga ik toch verder kijken. Juist omdat het pakket zo uitgekleed is.
Interpolis is alleen interessant wanneer je gebruik maakt van de Rabo Bank, vanwege de korting op basis en aanvullende verzekering
Net als alle andere verzekeraars doen ze primair waarvoor ze aanwezig zijn, verzekeren. Aanvullend pakket is niet voldoende en ik word gek van de jaarlijkse aanpassingen.
Slecht informatie in het vergoedingenoverzicht, vinden altijd wel een gaatje zodat je moet bijbetalen. Bij afhandeling van een frauduleuze declaratie
Je wordt altijd snel en goed geholpen bij vragen. Al heel wat jaren tevreden klant.
Goede en snelle afhandeling van de declaraties. Alleen jammer dat een bril niet meer in hun pakket zit.
Snelle bereikbaarheid, duidelijke informatie, correcte declaratieafhandeling.
Zeer goede service en afhandelingen van declaraties.
Zorgverzekeraar zorgt voor snelle afhandeling van facturen .
Door diverse ons overkomen onterechte beslagleggingen zijn wij beiden (mijn echtgenote en ik) veroordeeld tot de basisverzekering welke geen enkele de
Geen onbeperkte fysio meer. Het enige minpuntje waardoor wij na 10 jaar Interpolis zijn overgestapt begin dit jaar: Dus a.u.b. leg die keuze gewoon
Zeer vriendelijke en duidelijke klantenservice.
Klantenservice is netjes en zeer behulpzaam. Geen probleem bij uitbetalingen.
Correcte afhandeling facturen en je wordt vriendelijk te woord gestaan. En als je alles in 1 plus de zorgverzekering hebt, maak je ook nog eens kans o
Ik heb grote problemen aan mijn rechter heup daarom wil ik een second opinion laten uitvoeren in het Radboud ziekenhuis om dit goed te laten verlopen
Alles in één, met een goede tussenpersoon (Rabo) uitgebreide keus
Als er een probleem is wordt je op een keurige nette manier geholpen, ze zoeken altijd naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.
Goede informatie en medewerking bij operatie in buitenland.
Na een bedrijfsongeval naar spoedeisend hulp geweest naar dichtstbijzijnde ziekenhuis. Enkele maanden later een gepeperde rekening voor gekregen. Bij
In het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam, is mijn enkel vastgezet. De operatie is uitgevoerd door dr. Haverkamp. Een zeer vriendelijk en kundig arts. De verzorging in dit ziekenhuis was uitstekend. Kleurrijk, zeer vriendelijk personeel. Ook de controle afspraken konden prima geregeld worden. Omdat wij van ver kwamen (Coevorden), kon het geregeld worden, dat mijn vrouw in het ziekenhuis mocht overnachten. De operatie is oktober 2012 uitgevoerd en prima geslaagd. Een oude voetbal kameraad met dezelfde problemen aan de enkel, heeft zich ook in hetzelfde ziekenhuis laten opereren. Hij had eerst mijn revalidatie gevolgd. In het AMC moest hij meer als een jaar wachten. In het Slotervaart nog geen twee maanden. Ook hij was vol lof over het ziekenhuis.
Interpolis heeft steeds gewoon gedaan wat er beloofd is.
nooit grote problemen , reactie voldoende indien probleem
Ik word elke keer goed geholpen met vragen en veranderingen in de zorg
Het is een fijn om een zorgverzekeraar te hebben waar je alles in 1 kan afsluiten. Geen gezeur met andere instanties.
Heb al jaren een interpolis zorgverzekering. Zeer tevreden, tot nu toe geen enkele problemen mee ervaren maar ik ben dan ook niet zo'n intensieve gebruiker van de gezondheidszorg. Ook heb ik extra verzekeringen afgesloten bij interpolis, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Twee keer heb ik hiervoor iets moeten melden. De eerste keer na weinig moeite (schade is online te melden) een klein bedrag vergoed gekregen. De tweede keer ging het schuurapparaat van mijn zwager kapot, toen ik deze gebruikte in mijn eigen huis. Helaas kreeg ik niets vergoed 'omdat ik niets verkeerd heb gedaan'. Dit vind ik toch vreemd, ik verzeker mij toch niets voor niets? Maar ik denk eigenlijk dat dit bij andere verzekeraars niets anders is. Al met al een tevreden klant.
Zeer tevreden klant,hoef nooit zelf ergens achteraan.
Heb 1 jaar, in 2010, een overstap gemaakt naar interpolis ziektekostenverzekering. Ik kwam er helaas al snel achter, dat ik vrij veel eigen bijdrages had, die behoorlijk opliepen, naast de wettelijke eigen bijdrages. Achteraf heeft dit veel geld gekost ipv bespaard, dus na 1 jaar weer terug gegaan naar de vertrouwde (menzis) verzekeraar.
Teleurstellend!! Niet doen!! Slechte informatie voorziening voor een organisatie die als motto glashelder hanteert. Ik twijfelde of er bepaalde kosten onder mijn eigen risico vielen en heb de klantenservice gebeld. Daar werd duidelijk en meerdere keren aangeven dat de kosten buiten mijn eigen risico vielen en ben ik dus akkoord gegaan met de behandeling, 3 maanden later kreeg ik de rekening!! Na meerdere keren bellen en schrijven werd mij verteld dat ik niet kon bewijzen dat de persoon op de klantenservice mij verkeerd heeft geinformeerd!! Hoe kan ik dat bewijzen als zij degene zijn die de mogelijkheid hebben om een gesprek op te nemen, maar dat gebruiken ze natuurlijk alleen als ze wat aan jou willen verkopen. Kortom, onbegrijpelijk hoe ze met klanten omgaan en naar mijn mening zijn dit oplichtingspraktijken! S. van Paridon
Wij waren verzekerd bij Interpolis onder de Partner & Kind verzekering. Helaas is onze dochter nadat alles goed leek te gaan, overleden toen zij 84 uur oud was. Hierdoor hadden wij nog geen tijd gehad om haar aan te melden bij de verzekering. Wij gingen er dan ook vanuit dat zij automatisch meeverzekerd was. Bij de zorgverzekering heb je een aanmeldperiode van 1 tot 3 maanden, dus lijkt dit voor een uitvaartverzekering ook logisch. Welke ouder houdt er nou al bij de geboorte rekening met een overlijden? Toen wij de ochtend na het overlijden naar Interpolis belden, moesten wij eerst door een keuzemenu voor schademeldingen heen (nadat we het speciale nummer voor een overlijden hadden gebeld). Dit was natuurlijk geen prettige keuze, zeker niet om je pas overleden dochter te moeten aanmerken als 'schade'. Hierna werd ons verteld dat onze dochter niet verzekerd was en dat het daarmee ophield... Dus naast het enorme verdriet vanwege het verliezen van onze dochter, gaf Interpolis ons er ook financiële zorgen bij. Uiteindelijk heeft onze begrafenisonderneemster na weken van bellen/mailen het voor elkaar gekregen dat we via een coulanceregeling toch een uitkering kregen. Deze coulanceregeling is standaard bij vrijwel alle andere uitvaartverzekeringen. Wij zijn nu overgestapt naar Monuta, waar we voor een lager bedrag per maand, voor een hoger uitkeringsbedrag verzekerd zijn.
Aan het begin van het nieuwe jaar (2011) sloot ik een studenten zorgverzekering af bij Interpolis. In het begin was ik er tevreden over organisatie: informatie over de organisatie en de polis via de post kreeg ik op tijd, de informatie was goed te begrijpen en de medewerkers van de klantenservice waren erg vriendelijk. Totdat ik in oktober mijn afschrijvingen checkte via internetbankieren en zag dat Interpolis een flink bedrag had afgeschreven. Dezelfde dag nog heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice maar helaas werd ik hier ook niet wijzer van. De afschrijving had plaats gevonden omdat ik medicijnen had opgehaald bij de apotheek, en dat klopt, maar deze kosten behoorden tot mijn eigen risico. Ik vertelde de medewerker dat ik dat allemaal begreep, maar dat ik niet begreep waarom ik niet werd gewaarschuwd dat er een afrekening plaats zou vinden. Als antwoord kreeg ik: 'in principe krijgen alle klanten van Interpolis vooraf een brief.' Aan dit antwoord had ik niets want wat heb ik aan 'in principe, en ik besloot de situatie te laten voor wat het was omdat ik me dankzij de medicijnen wel weer beter voelde. Ondertussen heeft Interpolis nu al een paar keer medicijnen gedeclareerd zonder mij vooraf een waarschuwing te sturen. Als ik de klantenservice bel krijg ik te horen dat de afschrijving niet meer kan worden terug gedraaid. Als ik een afschrijving zou willen annuleren dan zou ik dit, vijf dagen voordat de afschrijving plaats vindt , moeten aangeven. Prima, maar hoe zou ik dit moeten doen als ik geen waarschuwing krijg? Ik ben me bewust van het feit dat de medicijnen niet in het basispakket zaten en dus als eigen risico golden, maar afschrijven zonder de k
Ik heb weinig zorg nodig, dus alleen een basisverzekering met een hoog eigen risico afgesloten. Interpolis geeft alleen maar een paar keer per jaar een update van de openstaande bedragen, waardoor ik ineens binnen 10 dagen de rekening van het afgelopen half jaar moet betalen. Gelukkig zijn mijn kosten nooit hoog.
Interpolis is duidelijk en we hebben geen zaken gehand waar problemen me waren
Nog nooit problemen gehad, altijd duidelijke informatie thuisgestuurd gekregen.
Prijs kwaliteit is goed. Geen problemen gehad met betaling van gemaakte ziektekosten.
snelle afhandeling van declaratie etc. Wordt vriendelijk te woord gestaan als je vragen hebt.
Interpolis is een goede zorgverzekering voor een prima prijs. Jammer is dat ze de rekening van medicijnen heel laat versturen. Soms krijg je in november een rekening van februari. Dan is alles opgespaard en moet je ineens 100 euro betalen, omdat het eigen risico is.
tot nu toe nooit iets mee gehad. Dus geen negatieve ervaringen.
In combinatie met collectiviteitskorting via Rabolidmaatschap een concurrende aanbieder van zorgverzekeringen en duidelijk beter dan de budgetverzekeraars. Vlotte en correcte afhandeling van declaraties. Bescheiden tariefsverhoging 2012 ten opzichte van 2011 (iets minder dan 4 procent).
heb geen klachten alles wordt keurig geregeld en agerekend
Onze basisverzekering is voldoende. Ingediende nota's worden op korte termijn vergoed. Nota's eigen risico duurt wat langer
Ik heb een review over Interpolis, omdat ik daar een studenten zorgverzekering heb lopen. Als student zijnde krijg je een flinke korting op de basisverzekering. Hierbij moet je dan wel een aanvullende 2-sterren verzekering afsluiten. Hiervoor heb je dan wel een goede dekking tegen een lage prijs bij een betrouwbaar bedrijf.
Uiteindelijk stellen zoveel eisen aan hun zgn. vergoedingspakket, dat er niets meer te declareren valt. Bij ons was het een dieetprogramma van Biamed. Eerst werd het niet vergoed omdat ze geen contract hadden voor dit programma, en toen ik ze erop wees dat er een bepaalde maximale vergoeding stond voor niet gecontracteerde zorg, werd aangevoerd dat de consulten niet werden vergoed, omdat ze door een huisarts waren afgenomen. Hij was niet opgeleid tot diëtist dus kon in hun optiek geen goede zorg verlenen. Alleen goede zorg wordt vergoed. Goede zorg kan dus mbt een dieet niet door een huisarts worden gegeven??? Nu ja ik lees (alles natuurlijk achteraf, dat bijvoorbeeld deltalloyd en ook andere maatschappijen zelfs dit Biamed programma stimuleren)...blijft toch vreemd van ze. Hetzelfde geval hebben we ook al eens met ze gehad mbt vergoedingen voor chronische aandoeningen. Het is in onze beleving een vreselijke starre verzekeringsmaatschappij. Daarbij komt nog eens dat ze begeleidende brieven bij declaraties niet eens lezen, ze hierdoor zelf de nota interpreteren en hierdoor weer verwarring en misverstanden ontstaan...weer bellen weer schrijven....och, och, tijdverspilling. We zijn nu toch eindelijk (na vele jaren) overgestapt. Ben benieuwd.
Interpolis heeft het CVZ (College voor Zorgverzekeringen) opdracht gegeven om beslag te leggen op mijn loon. Ik heb alle facturen echter gewoon betaald. Ongeveer een jaar lang heb ik voor iedere maand een betalingsbewijs aan Interpolis moeten toesturen omdat ze geen betalingen van mij (via acceptgiro) verwerkten. De laatste 6 maanden heb ik geen betalingsbewijzen ingediend maar wel gewoon betaald, ik ben van mening dat Interpolis mij niet moet opzadelen met hun slechte administratie. Blijkbaar mag Interpolis het CVZ gewoon opdracht geven om beslag op mijn loon te leggen zonder dat er enige controle is. Interpolis is hierdoor buitengewoon machtig, zolang Interpolis vol houdt dat ik niet betaald heb mag er beslag gelegd worden op mijn loon. Allemaal zonder enige executoriale titel. Dit lijkt verdacht veel op Maffia praktijken. Bij CVZ zelf kan geen bezwaar ingediend worden, wie controleert Interpolis dan?? Zorg er alstublieft voor dat u niet meer bij Interpolis verzekerd bent in 2011!
Nooit geen trammelant gehad. Deze verzekering bevalt ons prima.
Positieve review over Interpolis omdat het een betrouwbaar bedrijf is wat goede service verleent. Het is heel makkelijk om declaratuies in te dienen (geen omslachtige formulieren invullen) en de afhandeling is heel snel. De prijs / kwaliteit is goed omdat je tegen goede voorwaarden goedkoop verzekerd kan zijn (met Rabobank ledenkorting).
Zorgverzekering bij interpolis kinderen een studentenverzekering. Wat mij opvalt is de zeer plezierige klantenservice. Altijd bereidt voor een goede uitleg ,altijd terugbellen als dat is gezegd. Kortom ik voel me altijd heel tevreden als ik ze aan de lijn heb gehad. Vooral vergeleken andere bedrijven en instanties, die kunnen hier heel wat van leren!!!
Voor mijn zwangerschap heb ik een extra uitgebreide aanvullende verzekering afgesloten. Hierin zaten een aantal extraatjes voor de zwangerschap. Al met al ben ik 5 maanden bezig geweest om de goede polis thuis te krijgen. Daar gingen veel telefoontjes aan vooraf. Vervolgens moest ik nog zelf overal achteraan: niets werd vanzelf geregeld (terwijl dat volgens de voorwaarden wel zou moeten).

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen