Interpolis Zorgverzekering

★★★★☆ 8/10 (117 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Zorgverzekering Interpolis 2024

Ben je op zoek naar de Interpolis zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of Interpolis de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij Interpolis een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen Interpolis zorgverzekeraar

  • aantrekkelijke basispremie
  • 100% vergoed bij zorgverleners met een contract
  • via de Interpolis Zorg App regel je alles makkelijk zelf

Basisverzekering Interpolis (2024)

Bij Interpolis kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Dit zijn de ZorgActief en ZorgCompact. De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering Interpolis

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de Interpolis zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je kunt kiezen uit:

  • ZonderMeer
  • MeerZeker
  • ZonderZorgen

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, orthodontie en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering Interpolis

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een Interpolis tandartsverzekering. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen. Je kunt kiezen uit:

  • GebitActief € 250,-
  • GebitActief € 500,-
  • GebitActief € 1.000,-

Premie Interpolis 2024

Hieronder vind je de premie van de Interpolis zorgpolis van 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€ 147,45

€ 138,95

€ 125,45

€ 139,95

€ 129,95

€ 113,50

2021 € 122,00 € 113,50
2020 € 116,50 € 109,25
2019 € 113,05 € 106,75
2018 € 106,25 € 104,95
2017 € 104,25
2016 € 98,50
2015 € 93,95

Eigen risico Interpolis 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Zorgverzekering

De Interpolis Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2014 van 9 mei 2014 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2013 van 8 mei 2013 door SAMR beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2012 van 9 november 2012 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2012 van 3 mei 2012 door SAMR beoordeeld met een 7,7.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klanttevredenheidsonderzoek Zorg 2011 van 8 november 2011 door Verbond van Verzekeraars beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 7,6 in de categorie ‘Tevredenheid met dienstverlening’.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Klantenmonitor Zorgverzekeringen van 17 mei 2011 door SAMR beoordeeld met een 6,7 in de categorie ‘Tevredenheid met prijs’.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Consumentengids van 1 december 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Interpolis Zorgverzekering is op 1 november 2009 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Interpolis Zorgverzekering is in de KlantenMonitor Zorgverzekeringen 2009 van 7 mei 2009 door SAMR beoordeeld met een 7,5.

De Interpolis Zorgverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 november 2008 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Zorgverzekering

Waardeloze verzekeringsmaatschappij. Voorwaarden veranderen jaarlijks zeer sterk en uiteindelijk blijkt dat je met de duurste verzekering die er is alsnog bijzonder slecht verzekerd bent. Premie ruim 210 euro p.m en je denkt goed verzekerd te zijn maar door allerlei haken en ogen in de polisvoorwaarden (die ook jaarlijks sterk veranderen) ben je eigenlijk heel beroerd verzekerd. Om al deze polisvoorwaarden elk jaar goed in de gaten te kunnen houden moet je bijna een academische opleiding hebben gevolgd. Het enige wat hier glashelder is is dat je weinig krijgt maar wel de hoofdprijs betaald. Maar het jaar 2023 is gelukkig bijna om.

Ze vergoeden bijna niets meer als je chronisch ziek bent, tandartsverzekering wordt duurder en vergoeding daarvan minder, je betaalt bijna net zoveel premie als dat je maximaal vergoed krijgt, al jaren hebben ze steeds meer vergoedingen geschrapt, zoals ziekenvervoer bij rolstoelgebruikers; tenzij je halfdood continue in een rolstoel zit, krijg je geen vergoeding meer. Bemiddeling doen ze niet, apothekers die op veel winst uit zijn en klanten besodemieteren pakken ze niet aan. En NU willen ze voor deze simpele, halfslachtige basispolis ook nog 15 € meer per maand in 2023, terwijl bij de meeste verzekeraars dat max 10€ is… Doei Interpolis, ik ben niet gek!!!

Ik heb slechte ervaringen met alle verzekeraars en alle verzekeringsoorten die onder de koepel van achmea vallen. Vroeger was het een prettige verzeke

Ik ben supertevreden over Interpolis waar we nu al zeker 6 jaar klant zijn. Al onze verzekeringen vallen hieronder en in de afgelopen jaren dat we schade hebben gehad aan onze auto, waterschade in ons huis of schade aan onze spullen: alles is supervlot afgehandeld zonder problemen. Ook na een fout van Interpolis waardoor we helaas voor een periode meer hebben betaald dan nodig, werd binnen enkele minuten opgelost en binnen drie dagen stond alles wat we teveel hadden betaald alweer op onze rekening (met bos bloemen!). Kan het zeker aanraden!

In 2016 zijn we verzekerd bij interpolis met als voorwaarde 2000 euro vergoeding voor orthodontie. Per brief krijgt je als consument twee weken van te voren te horen dat deze vergoeding met 750 EUR verlaagd is. Je hebt als consument geen keuze om naar een andere verzekering over te stappen als de orthodontiebehandeling al loopt. Enige keuze is om je aanvullende verzekering te verhogen bij interpolis dus premie omhoog en vergoeding is dan alsnog maar 1500 EUR. Kortom misleiding om zoveel mogelijk mensen binnen te halen.

Ik vind Interpolis niet duidelijk genoeg zeggen dat ze alleen een naturapolis hebben. Dit betekent dat je alleen terecht kan bij gecontracteerde zorgverleners. Deze contracten worden elk jaar vernieuwd. Het is nu december en ik weet niet of ik mijn behandeling in 2016 door kan laten gaan in het zelfde ziekenhuis. Op zich een verzekering met goede afhandeling etc.

Vlotte afhandeling van de declaraties en je wordt altijd vriendelijk en vlot te woord gestaan.

Dit jaar voor het eerst mijn zorgverzekering afgesloten bij Interpolis. Helaas wordt dit ook mijn laatste jaar. Ondanks de hoge maandelijkse poliskosten voor mijn tandartsverzekering heb ik nog nooit zoveel zelf moeten betalen. Hoewel deze kosten wel overeenkomen met de afgesloten tandartsverzekering, staat het mij toch erg tegen dat er achteraf zoveel zelf betaald moet worden. Wel erg veel kosten worden maar voor 75% vergoed!! Bovendien zijn de kosten erg moeilijk te herleiden. Toen ik mijn polisvoorwaarden wou bekijken via mijn account op de website, kreeg ik continue foutmeldingen. Daarom besloot ik om Interpolis te bellen. Aan de telefoon werd ik erg lomp en grof te woord gestaan. De dame in kwestie was liever zelf aan het woord dan dat ze mij rustig liet uitpraten. Ondank dat ik mijn polis niet kon inzien via internet, heeft ze ook geen enkele moeite gedaan om mij hiermee te helpen. Ik kreeg sterk het idee dat ze veel haast had en dat ze blij was als ze de telefoon weer kon ophangen. Kortom, je betaald wel erg veel geld voor zo weinig klantvriendelijkheid en service!! :(

Redelijke snelle uitbetalingen, snel antwoord op vragen

Uitgebreidste pakket vergoed geen adhd medicatie naar keuze, alleen kortwerkend, geen alternatieve geneeswijzen, geen hulpmiddelen. Wel 27 keer fysio. Kortom wegwezen. Veel te duur voor wat men biedt.

Bepaalde tandartshandelingen worden plotseling voor 75% of helemaal niet meer vergoed.

Ik heb nooit problemen met deze verzekeraar gehad, maar om eerlijk te zijn bleef/blijf ik er omdat ik korting krijg via de rabobank. De afgelopen jaren is er steeds meer uit het aanvullende pakket verdwenen en eigenlijk altijd dingen die er voor mij toe doen. Nu het mogelijk is om ook via andere wegen korting te krijgen ga ik toch verder kijken. Juist omdat het pakket zo uitgekleed is.

Interpolis is alleen interessant wanneer je gebruik maakt van de Rabo Bank, vanwege de korting op basis en aanvullende verzekering

Net als alle andere verzekeraars doen ze primair waarvoor ze aanwezig zijn, verzekeren. Aanvullend pakket is niet voldoende en ik word gek van de jaarlijkse aanpassingen.

Interpolis heeft steeds gewoon gedaan wat er beloofd is.

nooit grote problemen , reactie voldoende indien probleem

Ik word elke keer goed geholpen met vragen en veranderingen in de zorg

Het is een fijn om een zorgverzekeraar te hebben waar je alles in 1 kan afsluiten. Geen gezeur met andere instanties.

Heb al jaren een interpolis zorgverzekering. Zeer tevreden, tot nu toe geen enkele problemen mee ervaren maar ik ben dan ook niet zo'n intensieve gebruiker van de gezondheidszorg. Ook heb ik extra verzekeringen afgesloten bij interpolis, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Twee keer heb ik hiervoor iets moeten melden. De eerste keer na weinig moeite (schade is online te melden) een klein bedrag vergoed gekregen. De tweede keer ging het schuurapparaat van mijn zwager kapot, toen ik deze gebruikte in mijn eigen huis. Helaas kreeg ik niets vergoed 'omdat ik niets verkeerd heb gedaan'. Dit vind ik toch vreemd, ik verzeker mij toch niets voor niets? Maar ik denk eigenlijk dat dit bij andere verzekeraars niets anders is. Al met al een tevreden klant.

Zeer tevreden klant,hoef nooit zelf ergens achteraan.

Heb 1 jaar, in 2010, een overstap gemaakt naar interpolis ziektekostenverzekering. Ik kwam er helaas al snel achter, dat ik vrij veel eigen bijdrages had, die behoorlijk opliepen, naast de wettelijke eigen bijdrages. Achteraf heeft dit veel geld gekost ipv bespaard, dus na 1 jaar weer terug gegaan naar de vertrouwde (menzis) verzekeraar.

Teleurstellend!! Niet doen!! Slechte informatie voorziening voor een organisatie die als motto glashelder hanteert. Ik twijfelde of er bepaalde kosten onder mijn eigen risico vielen en heb de klantenservice gebeld. Daar werd duidelijk en meerdere keren aangeven dat de kosten buiten mijn eigen risico vielen en ben ik dus akkoord gegaan met de behandeling, 3 maanden later kreeg ik de rekening!! Na meerdere keren bellen en schrijven werd mij verteld dat ik niet kon bewijzen dat de persoon op de klantenservice mij verkeerd heeft geinformeerd!! Hoe kan ik dat bewijzen als zij degene zijn die de mogelijkheid hebben om een gesprek op te nemen, maar dat gebruiken ze natuurlijk alleen als ze wat aan jou willen verkopen. Kortom, onbegrijpelijk hoe ze met klanten omgaan en naar mijn mening zijn dit oplichtingspraktijken! S. van Paridon

Wij waren verzekerd bij Interpolis onder de Partner & Kind verzekering. Helaas is onze dochter nadat alles goed leek te gaan, overleden toen zij 84 uur oud was. Hierdoor hadden wij nog geen tijd gehad om haar aan te melden bij de verzekering. Wij gingen er dan ook vanuit dat zij automatisch meeverzekerd was. Bij de zorgverzekering heb je een aanmeldperiode van 1 tot 3 maanden, dus lijkt dit voor een uitvaartverzekering ook logisch. Welke ouder houdt er nou al bij de geboorte rekening met een overlijden? Toen wij de ochtend na het overlijden naar Interpolis belden, moesten wij eerst door een keuzemenu voor schademeldingen heen (nadat we het speciale nummer voor een overlijden hadden gebeld). Dit was natuurlijk geen prettige keuze, zeker niet om je pas overleden dochter te moeten aanmerken als ‘schade’. Hierna werd ons verteld dat onze dochter niet verzekerd was en dat het daarmee ophield… Dus naast het enorme verdriet vanwege het verliezen van onze dochter, gaf Interpolis ons er ook financiële zorgen bij. Uiteindelijk heeft onze begrafenisonderneemster na weken van bellen/mailen het voor elkaar gekregen dat we via een coulanceregeling toch een uitkering kregen. Deze coulanceregeling is standaard bij vrijwel alle andere uitvaartverzekeringen. Wij zijn nu overgestapt naar Monuta, waar we voor een lager bedrag per maand, voor een hoger uitkeringsbedrag verzekerd zijn.

Aan het begin van het nieuwe jaar (2011) sloot ik een studenten zorgverzekering af bij Interpolis. In het begin was ik er tevreden over organisatie: informatie over de organisatie en de polis via de post kreeg ik op tijd, de informatie was goed te begrijpen en de medewerkers van de klantenservice waren erg vriendelijk. Totdat ik in oktober mijn afschrijvingen checkte via internetbankieren en zag dat Interpolis een flink bedrag had afgeschreven. Dezelfde dag nog heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice maar helaas werd ik hier ook niet wijzer van. De afschrijving had plaats gevonden omdat ik medicijnen had opgehaald bij de apotheek, en dat klopt, maar deze kosten behoorden tot mijn eigen risico. Ik vertelde de medewerker dat ik dat allemaal begreep, maar dat ik niet begreep waarom ik niet werd gewaarschuwd dat er een afrekening plaats zou vinden. Als antwoord kreeg ik: ‘in principe krijgen alle klanten van Interpolis vooraf een brief.’ Aan dit antwoord had ik niets want wat heb ik aan ‘in principe, en ik besloot de situatie te laten voor wat het was omdat ik me dankzij de medicijnen wel weer beter voelde. Ondertussen heeft Interpolis nu al een paar keer medicijnen gedeclareerd zonder mij vooraf een waarschuwing te sturen. Als ik de klantenservice bel krijg ik te horen dat de afschrijving niet meer kan worden terug gedraaid. Als ik een afschrijving zou willen annuleren dan zou ik dit, vijf dagen voordat de afschrijving plaats vindt , moeten aangeven. Prima, maar hoe zou ik dit moeten doen als ik geen waarschuwing krijg? Ik ben me bewust van het feit dat de medicijnen niet in het basispakket zaten en dus als eigen risico golden, maar afschrijven zonder de k

Ik ben zeer tevreden. Interpolis is voor ons de voordeligste keuze, maar daarnaast kwalitatief ook goed. Ik heb veel inzicht in mijn zorgkosten dankzij de overzichten die ik ontvang. Daarnaast gaat het indienen van declaraties altijd goed. Prima!

Prima dekking voor een goede prijs, ben nog nooit voor een verrassing komen te staan bij deze verzekering!

Ik zou geen enkele klacht kunnen bedenken in alle jaren dat ik deze polis al heb.

Zoals bij alle verzekeringen (ziektekosten) die ik ken en ook hoor van vrienden en familie: ze beloven heel veel bij aanmelding maar bij uitkeren van kosten doen ze gewoon moeilijk. Bijvoorbeeld: mijn man en ik zijn beiden suikerpatient, maar moeten zelf de strips en prikkers betalen omdat we nog geen insuline spuiten. Dit kunnenn we voorkomen door regelmatig ons bloedsuiker te prikker en daar op de meeting te reageren. Maar hier hebben ze geen ooog en oor voor, alleen de regeltjes moeten worden gevolgd.

Contract loopt via Rabobank. Declaraties worden vlot en goed verwerkt. Heel tevreden.

Mijn declaraties zijn altijd binnen een maand betaald, en heb daarbij een duidelijk overzicht van mijn nog openstaande eigen bijdrage

Interpolis is een goede verzekering met een goede dekking. De medewerkers staan je vriendelijk te woord en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik zit al 5 jaar bij ze en krijg een leuke korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekering. Kortom wil je een zorgverzekering zonder veel gedoe Interpolis

Interpolis is duidelijk en we hebben geen zaken gehand waar problemen me waren

Goede korting via collectiviteit, met de zekerheid van een groot concern.

Wanneer de korting niet zou gelden, had ik mezelf waarschijnlijk niet bij Interpolis verzekerd. In verhouding geen goedkope verzekering.

Nog nooit een klacht gehad over Interpolis, vragen worden goed beantwoord. Alles wordt gewoon goed en duidelijk afgehandeld

Tenminste waar voor je geld. Met rabobank 10% korting op je zorgverzekering!

de rust en stabiliteit van de rabo-bank straalt af op de gerelateerde zorgaanbieder;tot nu toe (nog) niet veel mee te maken gehad,maar tot nu toe geen problemen.Geen oidiote prijsstijging en kleedt niet verder uit dan de anderen(!)dus geen reden om te veranderen

Ben zeer tevereden over de snelle afhandeling van declaraties. Vaak het geld al op de rekening voor dat het overzicht via de post binnen is (zou ook via de mail mogen).

Erg jammer dat alleen het ggz word vergoed volledig en niet andere psychische instanties. Weten vaak niet goed te vertellen hoeveel keer je nog ergens heen kan of hoeveel geld je nog hebt voor je tandarts verzekering

Gewoon een goede verzekering met een ruime dekking. Door alle bla-bla er omheen weg te laten, kunnen ze het zeer scherp geprijst aanbieden.

I tuoghht I’d have to read a book for a discovery like this!

Ik heb een review over Interpolis, omdat ik daar een studenten zorgverzekering heb lopen. Als student zijnde krijg je een flinke korting op de basisverzekering. Hierbij moet je dan wel een aanvullende 2-sterren verzekering afsluiten. Hiervoor heb je dan wel een goede dekking tegen een lage prijs bij een betrouwbaar bedrijf.

Uiteindelijk stellen zoveel eisen aan hun zgn. vergoedingspakket, dat er niets meer te declareren valt. Bij ons was het een dieetprogramma van Biamed. Eerst werd het niet vergoed omdat ze geen contract hadden voor dit programma, en toen ik ze erop wees dat er een bepaalde maximale vergoeding stond voor niet gecontracteerde zorg, werd aangevoerd dat de consulten niet werden vergoed, omdat ze door een huisarts waren afgenomen. Hij was niet opgeleid tot diëtist dus kon in hun optiek geen goede zorg verlenen. Alleen goede zorg wordt vergoed. Goede zorg kan dus mbt een dieet niet door een huisarts worden gegeven??? Nu ja ik lees (alles natuurlijk achteraf, dat bijvoorbeeld deltalloyd en ook andere maatschappijen zelfs dit Biamed programma stimuleren)…blijft toch vreemd van ze. Hetzelfde geval hebben we ook al eens met ze gehad mbt vergoedingen voor chronische aandoeningen. Het is in onze beleving een vreselijke starre verzekeringsmaatschappij. Daarbij komt nog eens dat ze begeleidende brieven bij declaraties niet eens lezen, ze hierdoor zelf de nota interpreteren en hierdoor weer verwarring en misverstanden ontstaan…weer bellen weer schrijven….och, och, tijdverspilling. We zijn nu toch eindelijk (na vele jaren) overgestapt. Ben benieuwd.

Interpolis heeft het CVZ (College voor Zorgverzekeringen) opdracht gegeven om beslag te leggen op mijn loon. Ik heb alle facturen echter gewoon betaald. Ongeveer een jaar lang heb ik voor iedere maand een betalingsbewijs aan Interpolis moeten toesturen omdat ze geen betalingen van mij (via acceptgiro) verwerkten. De laatste 6 maanden heb ik geen betalingsbewijzen ingediend maar wel gewoon betaald, ik ben van mening dat Interpolis mij niet moet opzadelen met hun slechte administratie. Blijkbaar mag Interpolis het CVZ gewoon opdracht geven om beslag op mijn loon te leggen zonder dat er enige controle is. Interpolis is hierdoor buitengewoon machtig, zolang Interpolis vol houdt dat ik niet betaald heb mag er beslag gelegd worden op mijn loon. Allemaal zonder enige executoriale titel. Dit lijkt verdacht veel op Maffia praktijken. Bij CVZ zelf kan geen bezwaar ingediend worden, wie controleert Interpolis dan?? Zorg er alstublieft voor dat u niet meer bij Interpolis verzekerd bent in 2011!

Nooit geen trammelant gehad. Deze verzekering bevalt ons prima.

Positieve review over Interpolis omdat het een betrouwbaar bedrijf is wat goede service verleent. Het is heel makkelijk om declaratuies in te dienen (geen omslachtige formulieren invullen) en de afhandeling is heel snel. De prijs / kwaliteit is goed omdat je tegen goede voorwaarden goedkoop verzekerd kan zijn (met Rabobank ledenkorting).

Zorgverzekering bij interpolis kinderen een studentenverzekering. Wat mij opvalt is de zeer plezierige klantenservice. Altijd bereidt voor een goede uitleg ,altijd terugbellen als dat is gezegd. Kortom ik voel me altijd heel tevreden als ik ze aan de lijn heb gehad. Vooral vergeleken andere bedrijven en instanties, die kunnen hier heel wat van leren!!!

Voor mijn zwangerschap heb ik een extra uitgebreide aanvullende verzekering afgesloten. Hierin zaten een aantal extraatjes voor de zwangerschap. Al met al ben ik 5 maanden bezig geweest om de goede polis thuis te krijgen. Daar gingen veel telefoontjes aan vooraf. Vervolgens moest ik nog zelf overal achteraan: niets werd vanzelf geregeld (terwijl dat volgens de voorwaarden wel zou moeten).

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen