Interpolis Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (38 reviews)

Logo verzekeraar Interpolis

Interpolis biedt concrete en relevante verzekeringsoplossingen Ze worden zo eenduidig en eenvoudig mogelijk gemaakt. Interpolis. Glashelder.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Inboedel van je tuin meeverzekerd
  • Veranderingen aan je huurhuis meeverzekerd
  • €0,- eigen risico bij schade (bij stormschade geldt €200,- eigen risico)

Onafhankelijke beoordelingen voor de Interpolis Inboedelverzekering

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaaarden’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 19 juni 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 20 juni 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7 en is daarmee de Beste uit de test.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 13 februari 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Research Special Inboedelverzekeringen van 20 september 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Research Special Woonverzekeringen van 2 november 2009 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Interpolis Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Interpolis Inboedelverzekering

Geen idee of mijn schade gedekt wordt bij Interpolis maar zover komt het niet eens. Als je hen belt, krijg je eerst een kwartier keuzemenu’s, verwijzing naar online, de app, de email etc en dan nog eens dat de wachttijd als je aan de telefoon blijft, min 30 minuten is. Op de site staat dat als je eenmaal een schade hebt ingediend en bewijzen toe stuurt (facturen bijvoorbeeld), het 3 tot 4 WEKEN duurt voordat deze beoordeeld worden en dus ook voordat je vergoeding ontvangt. Als je zaken via online of de app regelt, moet je steeds inloggen met de bank waar je bankiert. Bij Rabo is dat dus met de scanner en je pas. Alsof ik steeds de Rabo scanner overal mee naar toe neem! Dus ik begin al niet eens meer aan een verzekering afsluiten bij Interpolis.

Op 30 Oktober is de keuken ondergelopen ik had de kraan open gezet om wat bordjes af te spoelen ik ben wat anders gaan doen en vergeten dat de warmwater kraan nog open stond de bordjes beletten dat het water weg kon stromen niks aan de hand zou je zeggen de overloopbeveiliging is er ook nog ware het niet dat deze ook verstopt was de gootsteen liep dus over misschien wel een uur lang! Dat de boel onder water stond merkte ik pas toen ik het licht bij ons nephaardje uit wou doen toen stapte ik in een plas water ik trok de keukendeur open en zag de ravage helemaal overstuur. Even laten bezinken en we dachten dat we daarvoor verzekerd waren. Al het laminaat in de keuken de gang en de kamer naar de galemiezen evenals het keukenblok. Maar Interpolis gaf niet thuis ze verwezen naar de polisvoorwaarden waarin onvoorzien het toverwoord was,dan hoefden ze niet te betalen onvoorzien kan dus door hun naar believen toegepast worden want goed beschouwd kan je mi voor alles het etiket onvoorzien plakken als je niet wil betalen! Dat voor een ALLRISK inboedel verzekering een koude douche verzekering zullen ze bedoelen! Nooit wat geclaimd maar ze wilden op geen enkele manier meewerken ik heb om een brief gevraagd om uitleg van eea die zou ik binnen tien dagen krijgen maar ik zit er nu nog op te wachten voor mij geen Interpolis meer!

Zeer slechte ervaring. Onze vloer is helemaal kapot gegaan door het gebruik van een elektrische kinder motor. Uiteraard hadden wij niet in de gaten dat het schade veroorzaakte. Het kwaad was al geschoten. Netjes de verzekering gebeld, maar volgens hun is dit schade door normaal gebruik. Dus kunnen ze er niks aan doen. Ook een tijd geleden hebben wij schade gemeld van ons zonnescherm. Touw was geknapt. Wij hebben aangegeven dat we dit huis nog maar net hebben en daardoor zagen hun een reden om het af te wijzen. Reden was, dat wij het huis van een ander hebben gekocht en ze daardoor niet de oorzaak weten. Terwijl die gewoon heeft gefunctioneerd. Kortom, slechte zaak! Zeker geen aanrader dus! Premie betalen, maar oplossen, nee!

Ik heb een inboedel plus verzekering die een allrisk dekking zou geven bij ongevallen. Echter, mijn Louis Vuitton sjaal is gewassen en gekrompen en dat valt nu ineens niet onder de dekking terwijl het een ongeval was. Bij het afsluiten van de polis ben ik overgehaald om deze relatief dure polis af te sluiten vanwege de dekking bij ongevallen. Een eerdere schade is ook al niet goed opgelost en ik ga zodoende echt een andere verzekering afsluiten. ik betaal nu voor een relatief dure polis en bij een ongeval wordt er nu niet uitgekeerd.

Straatroof met geweld en bedreiging niet meeverzekerd bij inboedel. Ondanks aangifte van politie en aan te tonen waarde van de gestolen goederen. Bij andere verzekeringen wel.

Op eigen erf gevallen bril heeft glasschade. Zowel inboedel- als reis verzekering dekken schade niet, ondanks dat het een motor tourrit betrof. Misschien moet ik nog een extra brilglas buiten verzekering afsluiten. Of een "voor het geval dat" verzekering als die er is.

Overtuig me voor een goede dekking op mijn inboedel. En de risico's op huihoud materialen

Ik betaal bij Interpolis ruim het dubbele t.o.v. andere inboedelverzekeringen en daarbij is het eigen risico bij Interpolis hoger en krijg ik betere voorwaarden bij andere verzekeraars. Daarnaast is de service via Rabobank waardeloos! Kortom, echt geen aanrader.

Slechte inboedel verzekering als je zoekt staat verlies als gedekt gemeld maar dat is niet zo. Ben wel klaar met Interpolis .

Vriendelijk geholpen, voelde me gelijk gehoord. kortom uitstekende service.

20 euro voor een inboedelverzekering terwijl ik bij een andere verzekeraar hier maar 6 euro voor betaal met betere voorwaarden. Jammer.

Ik heb de verzekering nog niet zo lang. Mijn moeder echter wel en zij was altijd erg tevreden. Vandaar mijn keuze. Wat ik vooral fijn vind is dat je niet steeds de verzekering moet aanpassen, wanneer je een nieuwe aanschaf doet.

Het is echt prettig om zeker te weten dat je niet onderverzekerd bent, wat je ook aanschaft of aanpast

waardeloos heb 43 jaar betaald krijg 20 euro terug voor een stoel van 140 euro

De polisvoorwaarden gelezen hebbende ga ik er vanuit dat bij de meeste calamiteiten ongeacht de hoogte van de schade uitkering verzekerd is.

deze nieuwe vorm van dekking geeft de klant veel gemak en bij schade geen discussie over juiste dekking

Ik heb de voorwaarden goed vergeleken met de voorwaarden van andere maatschappijen en zoals het er in beschreven staat is de inboedel breed verzekerd. Maar of Interpolis het straks waar zal maken, kan ik nu nog niet beoordelen. En ik hoop dat dit nog lang zal duren!

Bij schade tot nu toe nog steeds snelle be- en afhandeling, overzichtelijk en alles op 1 polis.

Wanneer er iets is, wordt het goed geregeld. Een telefoontje is genoeg en je kunt via internet gemakkelijk wijzigingen aanbrengen.

Met pakketkorting een goede deal. Bovendien blijft de verzekering nu "up to date".

Tijdens werkzaamheden met vervanging cv waterschade aan plafond. Via telefoon 3 a vier gebeld was geen geen probleem. Geld gestort en plafond kon worden vervangen. Net voor de werkzaamheden kregen we een steekproef. Kon wel worden gesausd. Geld moest terug en we kregen het idee dat we hadden gefraudeerd. En waar ging het om? Een bedrag van € 800. Dat het plafond moest worden gesausd ok dan maar gesausd maar het idee krijgen dat wij ons moeten verdedigen tegen fraude gaat mij te ver. Denk dat het een andere verzekering wordt.

Snel geregeld en meewerkend met specifieke wensen. Met name omdat verzekering via tussenpesoon Rabo Landgraaf is afgesloten.

Ik ben echt héél erg tevreden over Interpolis. Ik heb twee keer een beroep moeten doen op de verzekering: toen er een paar jaar geleden bij me werd ingebroken en deze week, nadat mijn laptop was omgestoten en het scherm kapot was gegaan. Zonder enig probleem zijn beide schades vergoed. 'Zo hoort het toch?' zullen mensen dan zeggen, maar dat is niet mijn ervaring bij een eerdere verzekeraar waar ik heb gezeten. Ik ben er echt ontzettend blij mee en ik kan Interpolis dan ook van harte aanbevelen.

Vannacht is bij ons thuis een TV-reclame opgevolgd. Mijn GSM draaide mee in de wasmachine (zat in m'n sportjack). Een hele vriendelijke stem bij Interpolis vertelde me tot m'n prettige verbazing dat het toestel verzekerd was. Wel 2 jaar oud. Toch nog € 60,00 uitbetaald gekregen. Interpolis: bedankt ! Zeer correct afgewikkeld !!

Mijn telefoon in de wasmachine gehad. Werd direct vergoed en heel vriendelijke mensen aan de telefoon. Werd een link gestuurd via email en kon daar een andere telefoon uitzoeken. Prima afehandeld voor mij

Eind vorig jaar werd mijn portemonnee gestolen in het buitenland. Via internet kon ik dat al melden bij Interpolis. De ochtend nadat ik thuis kwam ging om 9 uur de telefoon. Binnen 10 minuten was alles afgehandeld. De dame aan de telefoon wees mij ook nog op het verlies van mijn portemonnee zelf en de vervanging van mijn rijbewijs. Dit laatste bleek 2x zo duur. Een telefoontje, en ook die schade stond binnen een dag op mijn bankrekening.

Door verschillende zaken ben ik interpolis spuug zat volgens ons zitten de mensen er niet om ons te helpen maar zitten ze er om allerlei manieren te verzinnen om niet uit te keren wij gaan dan ook zeker op zoek naar een andere verzekering.

Afgelopen December hadden wij een inbraak en is er het nodige gestolen (laptop, televisie, sieraden etc.). Eén van de duurdere was een cameratas met een hoog kwaliteit analoge camera, 3 lenzen, 2 teleconverters, een flitser en diverse filters. Al met al materiaal dat ik in de loop van jaren heb verzameld en zelfs 2e-hands nu nog meer dan 1000 euro waard is. De verzekering stuurde een expert langs en keerde vervolgens een bedrag uit van iets meer dan 1000 euro voor alles. Ik vroeg hierop om het schaderapport van de expert om zijn kostenschattingen in te zien en kreeg te horen dat zij die normaal gesproken niet deelden. Uiteindelijk kreeg ik de lijst toch opgestuurd en bleek dit niet meer dan een kladje te zijn, die ook nog eens ongefrankeerd (zonder hierover geïnformeerd te worden) was opgestuurd. Hieruit bleek dat mijn camera apparatuur en lenzen gezamenlijk nog geen 500 euro waard zou zijn volgens hem. Nou als Interpolis voor dat geld alles weet te vervangen, dan krijgen zij er nog een 100 euro extra van mij bij en klaag ik zelfs niet meer over de te betalen verzendkosten. Dat laatste zie ik echter niet gebeuren aangezien lenzen zoals een Nikon AF Nikkor ED IF 300mm F/4 op ebay nog steeds voor minimaal 500 worden verkocht.

In een unieke situatie van diefstal van een huissleutel wat eigenlijk niet onder inboedel valt, mochten we toch op kosten van Interpolis de sloten vervangen. We hebben nu betere sloten er voor terug omdat we geen kosten kwijt waren aan een klusjesman.

Ik ben afgelopen zaterdag bij de Rabobank in Amsterdam Osdorp langs geweest om een inboedelverzekering van Interpolis af te sluiten. In de eerste instantie werd mij verteld, door de medewerkers van Rabobank, dat ik een rekening bij Rabobank moest hebben, anders geen verzekering van Interpolis. Nadat ik vertelde dat ik dat nergens heb gelezen, mocht ik een gesprek met de adviseur. Toen wou de adviseur geen berekening voor me maken want dat was te veel werk, aangezien hij dacht dat ik toch geen verz. bij hun zou afsluiten. Wat niet waar was. Na aandringen ging hij toch een berekening maken. Ik werd zowat gedwongen om nog allerlei andere verzekeringen af te sluiten. Ik wou dat niet, ik wou alleen een inboedelverzekering. Dan moest ik maar ergens anders gaan om me inboedel te verzekeren, want Interpolis wil mij vast niet als klant hebben, volgens de adviseur. Dus geen inboedelverzekering voor mij afgesloten!! Gaat Rabobank/Interpolis zo om met klanten??

Ik ben afgelopen zaterdag bij de Rabobank in Amsterdam Osdorp langs geweest om een inboedelverzekering van Interpolis af te sluiten. In de eerste instantie werd mij verteld, door de medewerkers van Rabobank, dat ik een rekening bij Rabobank moest hebben, anders geen verzekering van Interpolis. Nadat ik vertelde dat ik dat nergens heb gelezen, mocht ik een gesprek met de adviseur. Toen wou de adviseur geen berekening voor me maken want dat was te veel werk, aangezien hij dacht dat ik toch geen verz. bij hun zou afsluiten. Wat niet waar was. Na aandringen ging hij toch een berekening maken. Ik werd zowat gedwongen om nog allerlei andere verzekeringen af te sluiten. Ik wou dat niet, ik wou alleen een inboedelverzekering. Dan moest ik maar ergens anders gaan om me inboedel te verzekeren, want Interpolis wil mij vast niet als klant hebben, volgens de adviseur. Dus geen inboedelverzekering voor mij afgesloten!! Gaat Rabobank/Interpolis zo om met klanten??

Interpolis is minder groot dan andere verzekeringbedrijven en wil duidelijk haar eigen identiteit behouden. Die reflecteerd voornamlijk de persoon uit het zuiden van het land. Door met Rabobank samen te werken verdienen ze een hoop polissen van klanten van de Rabobank. Hele slimme marketing dus.

Vier jaar geleden is mijn bankstel tijdens het verhuizen kapot gegaan. Toen heb ik aanspraak gedaan op mijn verzekering en gevraagd of dit gerepareerd kon worden. Toen beschuldigde zij er van fraude. Slaat helemaal nergens op ze hebben niet eens onderzoek ofzo gedaan. Nu een aantal maanden terug wou ik mijn wasmachine openen waardoor per ongeluk de knop afbrak. Nu kon de deur niet meer open. Ik wederom aanspraak gedaan op mijn verzekering kreeg ik te horen dat het slijtage was. Direct mijn verzekering bij Interpolis geannuleerd en overgestapt naar een andere verzekeraar.

Ik heb een review over Interpolis omdat ik nog nooit problemen heb gehad met deze verzekering. “Menselijke” service. Prettige mensen aan de telefoon. Hoef nooit lang op geld te wachten. Heb gelukkig niet vaak grote problemen. Maar ook bij kleine problemen, grote service!

2 jaar geleden een andere woning gekocht. Gebeld met interpolis of ze iets voor mij konden betekenen in de tussenliggende periode van verhuizen. Zij zouden een opstal/inboedelverzekering afsluiten voor het nieuwe huis en de oude stopzetten na sleuteloverdracht. Dit is niet gebeurd. De polisbladen zijn al die tijd naar het oude adres gestuurd en ik zag door de verzekeringsbomen het bos even niet meer. Nu 2 jaar later blijkt dat ik al die tijd dubbele premie heb voldaan… Restitutie helemaal niets! Medewerking om de polis zo snel mogelijk stop te zetten, nee hoor. De mens moet het zelf maar uitzoeken. Nooit meer interpolis voor mij!

Tijdens een verhuizen (4 jaar terug) is mijn bank gescheurd in een hoek en de onderkant was losgeraakt. Ik heb gevraagd om herstel, niet om een nieuwe. Ik kreeg een brief over fraude e.d. Zonder onderzoek gaat men ervan uit dat er fraude wordt gepleegd. Belachelijk! Een paar maanden terug maakte ik mijn wasmachine open. Mijn hand kwam ongelukkig terecht op de knop waardoor deze brak. ik kon de deur niet meer open krijgen. Ik heb interpolis gebeld. Zij gaven aan dat het komt slijtage. Zij hebben zich niet de moeite getoond om langs te komen. Mijn inboedel verzekering heb ik stop gezet bij interpolis en ben op zoek naar een betere verzekeringsmaatschappij. M.v.g. Margriet

Afgelopen jaar drie gevalletjes schade aan apparatuur gehad en perfect opgelost door Interpolis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen