Opstalverzekering vergelijken

De opstalverzekering dekt de schade aan uw huis als gevolg van in de polis genoemde risico’s, zoals brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem of vorst.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de opstalverzekeraars

ditzo
fbto_198x58
inshared
centraal-beheer
promovendum_198x58

Laatste klantbeoordelingen

De schade-expert van de verzekeringsmaatschappij heeft ons stevig in de kou gezet door enorm prutswerk te leveren bij de afhandeling van onze schade. De lapswans was in den beginne nog niet eens tot enige actie te bewegen. En tooen het moment daar was heeft hij zich er met een Jantje-van-Leiden van afgedaan waardoor wij uiteindelijk voor honderden euro’s het schip zijn ingegaan. Wij zijn dan ook zwaar gefrustreerd achtergebleven.

Op 25 februari ontving ik een brief dat de premie van mijn opstalverzkering per 1 maart (extreem) verhoogd wordt. Weliswaar gedagtekend 13 maart, maar datum ontvangst is bepalend. Ik meende dat vezekeraars klaten ruim een maand voor de prolongatiedatum moeten informeren. De premie wordt met maar liefst 6,2 % (!!) verhoogd, Zij vermelden dat dit berekend is op basis van de bouwkostenindex van het CBS. Klantcontact beloofde mij een uitvoerige toelichting per e-mail (nog steeds niet ontvangen!). Ik komt niet verder dan 1,8% (van 1 jan 2020 tot 1 jan 2021) via Bouwkostenkompas.nl

Prima afhandeling en oplossing van zaken. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen