FBTO Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (17 reviews)

FBTO Verzekeringen Ervaringen

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Schadeherstelservice 24/7 bereikbaar
  • Alles zélf eenvoudig online regelen

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij FBTO

De FBTO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De FBTO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De FBTO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De FBTO Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De FBTO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De FBTO Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,5.

De FBTO Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

FBTO Commercial Zorg voor jezelf (2018)

NBVA Woonverzekering (2008)

Ervaringen met de FBTO Opstalverzekering

Wanneer je belt krijg je zeer vriendelijk en geduldig personeel aan de telefoon, ook voor de dingen die je eigenlijk zelf kan regelen op de website. Daarnaast geeft de gehele manier van werken en contact een goed gevoel waar je echt het gevoel hebt dat jij als klant serieus wordt behandeld.
Het hele pakket de afgelopen twee jaar onder gebracht bij deze verzekeraar. (oplichters!) Zonde van mijn premies. Een enkele keer iets ingediend en telkens weer nul op rekest. Uw schade wordt NIET uitbetaald. Waarvoor betaal ik in hemelsnaam alle premies voor ? ? Helemaal klaar was ik ermee, voor mij twee jaar teveel geweest. En dan heb je een klacht, denk je nou dan zal ik wel gebeld worden ? Ja zelf bellen en dan weet niet hoe lang je in de wacht staat. (Misschien wel meer mensen...LOL) Dan per mail op de vernieuwde site klacht indienen.....krijg je doodleuk een melding (oeps ! er gaat iets fout) Telkens maar weer. De PC van mijn werk proberen, misschien ligt het daar wel aan. Nee hoor, gewoon dezelfde melding. Leuk al die reclame-advertenties op internet, uitgeroepen als beste klantvriendelijkste verzekeraar.....................SORRY ??!! Op basis van wat ? Tja je kan als FBTO wel melden dat er geen klachten binnenkomen. Moet je vervolgens wel zorgen dat je website werkt ! Voor mij NOOIT meer FBTO, al krijg ik er geld bij. Dank u vriendelijk.
Ik kreeg een fikse waterschade (ruim Euro 1500,-) veroorzaakt door een lekkage bij de aansluiting tussen gevel en kozijn niet vergoed van FBTO. Hun motivatie was dat hun expert had geconstateerd dat de oorzaak sinds oplevering van de woning reeds aanwezig was en dat ik er sinds 2007 (bouwjaar woning) niets aan gedaan had waardoor de schade niet onvoorzien was! Nu vermelde het schade rapport van hun expert waarvan ik een kopie heb niets over hoe lang de aansluiting al niet goed was noch over het feit dat ik hier iets van had kunnen weten. Tevens heb ik een Bouwkundig opleveringsrapport en is het betreffende kozijn tot 2x toe door een professioneel schilderbedrijf geschilderd in de afgelopen 8 jaar. Hun fantasie is even groot als hun wens om geen schade uit te hoeven betalen.
Ervaring met zowel reis als woonhuisverzekering. In beide gevallen vond ik de service ten aanzien van schadeafhandeling erg goed.
Onlangs ben ik verhuist vanuit een rijtjeshuis naar een appartement. Hierdoor vond ik het hoogtijd om op zoek te gaan naar een nieuwe verzekering. Ik informeerde hiervoor bij mijn huidige verzekeraar ING die eigenlijk met een slecht aanbod kwam waarop ik besloot op zoek te gaan naar een nieuwe appertementverzekering bij een nieuwe verzekeraar. Bij de FBTO kwam ik uit. De boden mij wel een goed aanbod aan voor een huisverzekering. Via internet kreeg ik dit aanbod online te zien. Ik vulden mijn gegevens in en hups daar kwam de lage premie te voorschijn. Ik heb toen de verzekering maar meteen afgesloten omdat ik niet te veel tijd aan dit soort saaie dingen wil besteden. Maar toch om andere erop te wijzen dat de FBTO goedkoper kan zijn raad ik julie allemaal aan eerst daar ook jouw premie te bereken.
Ik heb al een paar jaar een woonhuisverzekering bij de FBTO. Eigenlijk nooit problemen mee gehad en ook nog nooit beroep op gedaan tot anderhalve maand geleden. Ergens in mei was er een enorme hagelbui bij mij in Amsterdam Noord. Ik heb een platdak en deze was gedeeltelijk door de grote hagelstenen vernagelt. Ik had lekkage waardoor mijn vloer in de slaapkamer ook nat was geworden en mijn houten vloer was gaan uitzetten en was gaan breken. Daarom deed ik beroep op mijn woonhuisverzekering. Een verzekering taxateur kwam direct de volgende dag langs en had de schade opgenomen. Mijn dak werd de zelfde week nog gerepareerd en ik kreeg na een maand een bedrag uitgekeerd om mijn vloer te vervangen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen