FBTO Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar FBTO

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Schadeherstelservice 24/7 bereikbaar
  • Alles zélf eenvoudig online regelen

Onafhankelijke beoordelingen voor de FBTO Inboedelverzekering

De FBTO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De FBTO Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de FBTO Inboedelverzekering

Inductiekookplaat gebarsten. Na decennia schadevrij proberen de kosten te claimen bij FBTO. Krijg als reactie: eigen schuld.

Top afgehandeld na 2 telefoontjes met vriendelijke medewerkers van fbto Grote duim en heel blij mee Het geld na twee dagen al op de rekening Top!

Onlangs telefonisch een inboedelverzekering afgesloten. Een belangrijke voorwaarde van mij was de dekking van schade door eigen huisdier(en) De verkoopster vroeg dit (op mijn verzoek) nog na aan een collega. Schade door eigen huisdieren zou onder de voorwaarden vallen. Twee maanden later had de hond de bank kapot genaakt. Het indienen van de claim bleek niet mogelijk omdat de schade door onze eigen hond was veroorzaakt??? De mensen van de reguliere klantenservice zijn erg aardig en helpen je graag verder. De werknemers van de afdeling "claims" zijn een stuk minder vriendelijk en het niveau van de klachtenafdeling is ver onder de maat!

Duurt lang voor je bericht terug krijgt. ALS JE een paar keer iets hebt krijg je dreigbrieven dat je er uit gegooit kan worden . Men zegt brievente hebben verstuurd die we niet hebben ontvangen. Steeds wordt weer nieuwe informatie gevraagd. Uiteindelijk komt er een expert die intimiderend overkomt, veel verhalen heeft over hoe vaak ze wel worden bedondert. Waar het omgaat is het bedrag dat ze moeten uitbetalen zover mogelijk terug te brengen. Deze man had zoveel praatjes dat je de indruk kreeg dat je blijmoest zijn dat je nog iets kreeg. Ik was door een diefstal uit onze schuur hengels, visspullen en gereedschap kwijt. Had het heel netjes geschat op 950 euro. De taxateur vond 450 euro ook genoeg. Hier ging ook nog50 euro eigen risico af dus ik ontving 400 euro. Nou mensen het is jullie weer gelukt. Zelf.nl zorgt goed voor zichzelf.

Recent een schade gehad met de verhuizing, dit direct telefonisch gemeld aan FBTO. Ik heb niet in de wacht gehangen, en werd direct geholpen door de eerste medewerker. De schade is zonder problemen vergoed. Zeer klantvriendelijk en goede, snelle service!

Prima verzekering zonder poespas. Recent grote schade gehad. Geen problemen met het uitbetaald krijgen van de schade, wel veel gedoe met het inzetten van alle 'mannetjes' voor het herstel van de schade

Alles weg na een autoinbraak. Geen cent vergoed gekregen omdat ik geen kassabonnetjes had van de meegenomen spullen. Zelfs het ingeslagen raam is niet volledig vergoed. Krassen op de deuren door glasscherven worden niet gerepareerd omdat er niet te bewijzen valt dat ze er voor de inbraak nog niet zaten.

Ik had jarenlang bijna al mijn verzekeringen bij FBTO, inmiddels vrijwel alle bij hun weggehaald en elders afgesloten. Reden hiervoor slechte service , trage afhandeling en ook nog eens relatief duur geworden. Afgelopen jaar waterschade in de badkamer gehad en schade aangemeld. Afhandeling duurde een eeuwigheid, zelf vaak achteraan moeten bellen en uiteindelijk ging men dan accoord en is uiteindelijk ook vergoed. Dat trouwe klanten vertrokken werd door eigen medewerkers herkent; personeel was gereduceerd waardoor schade afhandeling traag werd (schademedewerker deed zelfs z'n beklag hierover bij mij als klant). FBTO hoort bij de Achmea groep. Opvallend is dat de automatisering bij deze verzekeringgroep dramatisch slecht of verouderd is. (gezien ook mijn ervaring met Avero en Centraal Beheer), Men kan klanten niet goed of sneller helpen omdat "het systeem" het niet kan, dit volgens uitspraken van hun eigen medewerkers. Mijn advies: deze verzekeraar of verzekeringsgroep mijden. Is blijkbaar intern niet in deze tijd meegegaan, maar wel dus de premies van klanten vangen…..

Vorige week zond ik FBTO de facturen mbt herstel waterschade. Dez efacturen weken af van wat een expertisebureau aan FBTO had gerapporteerd. Ik werd gisteren gebeld door FBTO met uitleg over de verschillen. Men besloot vervolgens af te wijken van het bedrag dat het expertisebureau hat opgegeven. FBTO keert 381,- meer uit. Ik vind dat super, zeker omdat het initiatief hiertoe bij FBTO lag en niet bij mij. Dat is wel anders dan sommige maatschappijen doen, als ik Tros Radar mag geloven.

Jaren inboedelverzekerd bij FBTO. Nooit een beroep op hoeven doen. Wegens defecte watermeter-lekkage-laminaatvloer verpest. Slechte service; geen hulp, of bezoek van een taxateur gekregen, maar wel nota’s blijven sturen. Nu ben ik overgestapt naar een ander, maar krijg als "trap na" nog wel een incasso bureau op m’n dak vanwege een ‘vergeten’ nota van 35 euri.

Toen ik op mijzelf ging wonen moest ik natuurlijk ook een inboedelverzekering gaan afsluiten. Maar ik heb de ballen verstand van verzekeren dus moest ik advies vragen aan een verzekeringsadviseur. Deze maakte een lijstje van 4 verzekeraars die het beste bij mij wensen paste. Toen heb ik bij die 4 een offerte aangevraagd zodat ik kon kijken wie de goedkoopste was. En deze bleek de FBTO te zijn. Mijn vraag was eigenlijk een uitgebreide inboedelverzekering, en deze bood de FBTO me dus aan tegen een lage premie. Het aanvragen ging heel erg eenvoudig online. Binnen een werkweek was mijn verzekering geregeld. Nu heb ik me verzekering een paar maanden en nog geen problemen gehad. Wat mij betreft is FBTO top.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen