FBTO Autoverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (99 reviews)

Logo verzekeraar FBTO

FBTO verzekert auto en motor, zorg en ongevallen, sparen en beleggen, aansprakelijkheid en recht, reis en recreatie, wonen, lenen en overlijden.

Voordelen van FBTO:

  • FBTO kent een hoge klanttevredenheid
  • Al jaren hoge waarderingscijfers bij diverse onafhankelijke onderzoeken
  • Altijd een helder inzicht in verzekeringsgegevens

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Je kunt aanvullende modules het hele jaar door aan- en uitzetten
  • Bij total loss en diefstal krijg je terug wat je voor j​e auto hebt betaald
  • Korting op onderhoud en andere handige klantvoordelen

Onafhankelijke beoordelingen voor de FBTO Autoverzekering

De FBTO Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De FBTO Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De FBTO Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,8.

De FBTO Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De FBTO Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

De FBTO Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de FBTO Autoverzekering

Geen woorden voor. Mensen neem aub geen autoverzekering bij fbto altijd gaat er wel iets mis of klopt iets niet … ze zoeken iedere keer wat . Ze zetten je no claim omhoog en verdubbelen je premie om de kleinste dingen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Denk na zoek beter een andere verzekering!

Ik wilde overstappen naar deze verzekering, lijkt goedkoper .. dus aanvraag gedaan via Independer autoverzekering vergelijken , en moest ik even wachten op inshared beslissing, Na paar dagen krijg ik om te horen van Independer dat inshared zij hebben mij aanvraag niet accepteerd . Ik vroeg waarom en voor welke reden , want ik betaal altijd netjes en nooit problemen gehad , Maar blijkbaar zij hebben geweigerd zonder reden ! Echt belachelijk en dom verzekering, discrimineert mensen zonder uitleg .

Direct na ongeluk goed geholpen met de verplaatsing van mijn auto (die total loss was gereden door de tegenpartij) terug naar huis. Echter verdere afhandeling was ronduit ruk, alles zelf aan moeten vragen en op moeten lossen en ik werd daarbij 0,0 op de hoogte gehouden vanuit FBTO. Pas toen er door hen besloten wie aansprakelijkheid kreeg werd ik uit hen zelf gebeld. Hier kon ik verder ook niks meer op in brengen volgens hen en alles wat ik zei werd afgewimpeld omdat ze maar van de zaak af wilde zijn. Verzekeringen hebben een goede prijs, maar dat weegt niet op tegen de enorm slechte service wanneer je een ongeval krijgt. Ik raad FBTO dus zeker niet aan.

Wat een slecht service zeg. CLient van FBTO veroorzaakt een ongeluk, rijd met zijn fiets tegen mijn auto. Deze persoon heeft haaientanden. ik rij rechtdoor op een doorgaandeweg. Hierop krijg ik 1 communicatie om meer informatie aan te leveren om dat hun client kwetsbaarder is etc etc. Ik lever dit aan en men maakt er ineens van dat ik ook haaientanden had en dat de schade 50/50 gedeeld moet worden. Mijn reactie hierop word nu al 2 maanden genegeerd en alle andere communicaties ook. ECHT SLECHT ONGELOOFELIJK.

Op zich net als alle overige verzekeraars, is FBTO een maatschappij, die doet wat hij zegt. Als je het niet erg vindt om van de ene op de andere dag ineens 30% meer premie te moeten betalen, omdat de verzekeraar opeens een jaar minder winst heeft gemaakt, dan moet je vooral bij FBTO je auto verzekeren…! Als reden wordt aangegeven, dat de kosten ineens veel hoger zijn uitgevallen, omdat er ineens veel meer elektronica in een auto zit (dan een jaar geleden), en dat er meer hagelschade is uitgekeerd (dan het jaar hiervoor), maar is dit daadwerkelijk 30% meer? Volgens mij staat dit in geen verhouding tot de werkelijkheid!

Al jarenlang verzekerd bij deze verzekeraar. Uitermate tevreden, klantenservice makkelijk bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Nooit problemen gehad. Een echte aanrader!!

Ik was opzoek naar een betrouwbare en voordelige autoverzekeraar met een no claim beschermer. Via mijn zoektocht op internet kwam ik op de site http://abonnementzonderbkr.nl/autoverzekering-berekenen.html via de vergelijker kwam ik bij fbto uit. Voor de zekerheid ook de vergelijktool gebruikt van indepnder en ook daar kwam als beste keus voor mij fbto uit. Ik moest wel lang wachten voordat mijn schadevrije jaren werden gevalideerd bijna 2 maanden. Ik werd wel snel en goed geholpen door de klantenservice en ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog geen problemen heb en dus tevreden ben.

FBTO is een zakkenvuller. Nouwelijks spraken van intresse in je verhaal. Ze doen maar wat en dan zit je met de onnodige kosten die ze bewust creeren onder de mom van administratie, expertkosten en ga zo maar door. Voor een schade van 30 euro brengen zijn 400 euro in rekening.

Teleurgesteld in deze verzekeraar. Geval wil dat mijn voorruit gesneuveld is door een een gevallen rotte tak uit een boom, zonder dat er sprake was van storm. Was naar ik dacht verzekerd voor dergelijke ruitschade met de WA-plus polis. Helaas zat er door de gevallen tak ook kleine schade op sommige delen van de carrosserie, die ik overigens niet wilde claimen. Doordat er méér schade is dan de ruit alleen, wordt niet alleen (de dus niet geclaimde) carrosserieschade niet vergoed, maar vervalt ook de ruitverzekering. Zonder de deukjes zou de ruit prima vergoed zijn (!), weliswaar met eigen risico van €150, maar m.i. prima en fair. E.e.a. valt allemaal keurig na te lezen in de polis, maar die lees je zoals wel vaker pas te laat. Gevolg is dat je dubbel pech hebt en dat er 0 wordt uitgekeerd. FBTO zal blij zijn met de extra deukjes, die als extra schade worden gezien, waardoor de dekking vervalt. Of ik misschien extra dekking wilde? Of korting bij de FBTO bij hun schadeafhandelaren? Kosten nagevraagd bij de FBTO schadeafhandelaar: €610. Eigen vakgarage: €405 (incl begrip voor verhaal en 10% korting). Ik weet genoeg en ben weg bij FBTO.

Teleurgesteld in deze verzekeraar. Geval wil dat mijn voorruit gesneuveld is door een een gevallen rotte tak uit een boom, zonder dat er sprake was van storm. Was naar ik dacht verzekerd voor dergelijke ruitschade met de WA-plus polis. Helaas zat er door de gevallen tak ook kleine schade op sommige delen van de carrosserie, die ik overigens niet wilde claimen. Doordat er méér schade is dan de ruit alleen, wordt niet alleen (de dus niet geclaimde) carrosserieschade niet vergoed, maar vervalt ook de ruitverzekering. Zonder de deukjes zou de ruit prima vergoed zijn (!), weliswaar met eigen risico van €150, maar m.i. prima en fair. E.e.a. valt allemaal keurig na te lezen in de polis, maar die lees je zoals wel vaker pas te laat. Gevolg is dat je dubbel pech hebt en dat er 0 wordt uitgekeerd. FBTO zal blij zijn met de extra deukjes, die als extra schade worden gezien, waardoor de dekking vervalt. Of ik misschien extra dekking wilde? Of korting bij de FBTO bij hun schadeafhandelaren? Kost

De auto al jaren verzekerd bij de FBTO tot op heden goede ervaringen mee. Goede bereikbaarheid, snelle afhandeling van schade. Pas nieuwe auto gekocht kreeg goede informatie over de nieuwe polis en modules. Ook werd ik vriendelijk geholpen.

Na schade in het buitenland heb ik de verzekeraar alle benodigde papieren bezorgd: fotos van politierapport, fotos van de aanrijding, kentrken en naam vsn de dader, namen en telefoonnummers van getuigen. Ik nam aan dat de zaak rond was. Na 11 maanden kreeg ik bericht dat mijn no claim terug geet zou worden. Na een boze brief van mijn kant zou de zaak onderzocht worden???. Uiteindelijk is mijn no claim hersteld. Nooit excuus brief gehad terwijl ik al het werk ahw voor de verzekering had gedaan.

Tot op heden was ik zeer tevreden ( bejegening, bereikbaarheid, afhandeling van vragen en schade ) over de verzekeraar. In die tevredenheid werd recentelijk een deuk geslagen. De reden daarvan is de volgende: Ik betaalde € 60,- voor een all-risk verzekering waarin begrepen een no-claim beschermer van € 7,25 en een ongevalen inzittenden dekking van € 1,66. Ik kocht vorige maand een nagenoeg nieuwe auto met een nagenoeg gelijke nieuwwaarde als de vorige. Wie schets mijn verbazing dat de premie van € 60,- ineens naar € 76,- ging zonder enige plausibele verklaring. Mijn tevredenheid is daarmee gelijk omgeslagen in ergernis.

Ben hier verzekerd geweest voor mijn auto. Vanwege de verhuizing is mijn post op het verkeerde adres gekomen, ik heb daarom €42 verzuimd te betalen. Ben direct uit de verzekering gezet, terwijl ik het niet door had, waarna een RDW boete van €400 heeft gevolgd. Na gesprek met fbto gaf medewerker aan dat ik een link gemaild zou krijgen en deze moest betalen zodat mijn auto dezelfde dag weer verzekerd zou zijn. Na ontvangst van de mail heb ik direct betaald en ging ik er van uit dat ik weer verzekerd was. Vandaag ontvang ik een brief van fbto met de mededeling dat mijn autoverzekering is stopgezet. Ik ging weer bellen met fbto en kreeg een medewerker aan de lijn, die vertelde mij dat de betaling niet op dezelfde dag binnenkwam en ik dus te laat ben en dus eruit gezet ben. Dit terwijl dezelfde fbto aangaf na betaling via de link, welke ik ook meteen na ontvangst had betaald, de verzekering weer op orde zou zijn. Niks bleek hiervan te kloppen. Niemand die mij te woord wilde staan, een medewerker die mij de schuld gaf, en een totaal irrelevante en vernederende voorbeeld gaf van een bakker die ook geen brood geeft als je niet betaald.. Ze konden mij met niemand doorverbinden, klacht indienen was ook onmogelijk en de dame aan de lijn gaf vrolijk aan dat het misschien wel juist goed is dat onze wegen scheiden. Ongelofelijk voor woorden. Ik raad iedereen af hier een verzekering af te sluiten. Bespaar jezelf onnodig stress, vernedering en ellende. Kies niet voor fbto.

Ben hier verzekerd geweest voor mijn auto. Vanwege de verhuizing is mijn post op het verkeerde adres gekomen, ik heb daarom €42 verzuimd te betalen. Ben direct uit de verzekering gezet, terwijl ik het niet door had, waarna een RDW boete van €400 heeft gevolgd. Na gesprek met fbto gaf medewerker aan dat ik een link gemaild zou krijgen en deze moest betalen zodat mijn auto dezelfde dag weer verzekerd zou zijn. Na ontvangst van de mail heb ik direct betaald en ging ik er van uit dat ik weer verzekerd was. Vandaag ontvang ik een brief van fbto met de mededeling dat mijn autoverzekering is stopgezet. Ik ging weer bellen met fbto en kreeg een medewerker aan de lijn, die vertelde mij dat de betaling niet op dezelfde dag binnenkwam en ik dus te laat ben en dus eruit gezet ben. Dit terwijl dezelfde fbto aangaf na betaling via de link, welke ik ook meteen na ontvangst had betaald, de verzekering weer op orde zou zijn. Niks bleek hiervan te kloppen. Niemand die mij te woord wilde staan.

Zeer goed bereikbaar op vele manieren. Het online aan en uitzetten van modules werkt zeer goed. Ik heb in oktober 2015 problemen gehad met de auto in Spanje en ik ben zeer goed bijgestaan door FBTO. Ondanks dat het niet volledig binnen de voorwaarden paste hebben zij alles vergoed. Transport van de auto naar Nederland, een ruime huurauto en de taxi naar de huurauto. Absoluut een aanrader.

Strafrechtelijke mensen die meer geld te stelen hebben ze recht op!

Begin Juni een aanrijding gehad, nu is het bijna september een nog niets vernomen . Ik moest via de door FBTO ingeschakelde rechtsbijstand vernemen dat ik aansprakelijk ben gesteld. Het gaat hier om een verkeerd geplaatst kruisje bij vraag 15 op het schade formulier, terwijl de rest van deze vragen iets anders vertelt. Ik voel me zeer in mijn hemd gezet door de verzekering. Er lopen 2 auto's bij maar denk er hard over over te stappen

Ik was al verzekerd bij FBTO, voor mijn vorige auto en heb een nieuwe verzekering afgesloten voor mijn huidige auto. De nieuwe verzekering was € 3,- duurde dan de oude. Op één of andere manier is het oude bedrag van mijn rekening geschreven, dus is er een tekort van € 3,- ontstaan, nu werd mijn recht op schade vergoeding zonder pardon stop gezet , dus reed zonder het te weten onverzekerd rond, dit werd me per brief meegedeeld ( toen reed ik al een week zonder) Heb de € 3,- zelf overgemaakt, maar mijn verzekering gat pas 24 uur na ontvangst weer in. Dit is toch te gek voor woorden, hoe raak je klanten kwijt???

De premie is niet hoog. Maar de communicatie is dan ook belabberd. Met schade door diefstal van de ruitenwisser kostte het me zeker 3 weken om contact te krijgen per mail. Uiteindelijk via de klachtmelding heb ik antwoorden op vragen gekregen.

Bij schade wordt dit snel afgehandeld. Makkelijk online ook modules aan en uit zetten.

Gisteravond werd mijn man, rijdend in de auto, gebeld door een medewerker van FBTO met de mededeling dat de auto per direct niet meer verzekerd was omdat de rekening van januari niet betaald was. De rekeningen van februari en maart waren wel betaald. FBTO verklaarde brieven te hebben verzonden die wij heel zeker niet hebben ontvangen. Bleek dat er door overstappen naar een andere bank eea mis was gegaan. Mijn man probeerde uit te leggen dat het een misverstand was en wilde ergens parkeren om gelijk te betalen. Dat kon volgens die FBTO medewerker niet. Dat moest de volgende dag geregeld en dan zou het 24 uur duren voordat de auto weer verzekerd was. Mijn man reed dus op de snelweg van werk naar huis opeens onverzekerd rond!! Hoe onklantvriendelijk is dat. Had even 2 dagen van tevoren gebeld dan had was hij ervan op d'r hoogte geweest en hadden wij het geregeld! Ik heb vanaf huis nog geprobeerd eea te regelen maar ook ik werd zeer onbeschoft te woord gestaan, alsof ik een notoire wanbetaler was…Wij zijn al ruim 15 jaar klant bij FBTO en hebben daar bijna al onze verzekeringen lopen. Nog nooit hebben wij een rekening niet betaald of problemen gemaakt voor de verzekeraar. En dan opeens wordt je zo behandeld. En dan verschuilen zij zich ook nog eens achter brieven die wij nooit hebben gekregen en hun regels… Onzin dat het 24 uur moet duren voordat de auto weer verzekerd kan zijn. 3 weken geleden hebben wij nog een nieuwe auto bij hen in de verzekering gedaan. Kostte 1 telefoontje en nog geen premie voor die nieuwe auto betaald maar die konden ze wel gelijk verzekeren…Ik ervaar dit echt als een pesterij/straf van hun kant… Ik ben zeer boos en teleurgesteld in FBTO.. Ik kreeg het gevoel dat ik met ambtenaren van de Belastingdienst aan de telefoon zat. Zoveel onbegrip, onflexibel, star, zich verschuilen achter regeltjes, niet kijken naar de klanthistorie… De paarse krokodil ligt bij FBTO…. Nee, leuker kunnen ze het daar niet maken…

Zeer klant onvriendelijkheid behandeld. En dat terwijl wij al ruim 15 bij hen verzekerd waren en bijna al onze verzekeringen daar hebben lopen. Wij zijn er klaar mee. Wij gaan weg bij FBTO. Ik heb echt buikpijn gehad van de manier waarop er met mij en mijn man omgegaan werd. ?

op een gegeven moment had ik meer dan 30 schadevrije jaren opgebouwd en dat verviel zonder dat ik het wist. en nu ben ik overgestapt maar die schadevrije jaren ben ik kwijt.

Ongemerkt bleek mijn premie verhoogd met een leeftijdsopslag als dank voor ca. 30 jaar schadevrij klant zijn, voor protest is men ongevoelig. Vergelijkenderwijs is de premie bovendien erg hoog en vragen veel andere verzekeraars een veel lagere premie, tot meer dan 40 % lager.

Wij hebben een slechte ervaring met de FBTO all risk autoverzekering. Na 42 jaar claimde ik mijn eerste! schade. een schade van 1450 euro. We vielen terug in de no claim naar 4 jaar schadevrije jaren. en gaan 300 euro per jaar meer betalen! Er was me zelfs beloofd dat ik niet terug zou vallen in mijn bonus-malus. Maar mijn jaarlijkse betaling die 2 mnd later op de deurmat viel wees anders uit en verschillende telefoontjes haalde niets uit. Ik had me nl bij moeten verzekeren, ad. 85 euro per maand, om mijn bonus malus te behouden. Van deze aanpassing had ik bericht moeten hebben, maar dat is niet gebeurt en heb je gewoon pech! Ik had de schade beter zelf kunnen betalen, want nu betaal ik het uiteindelijk toch zelf! Dat noemen ze verzekeren!

ik heb 20 schadevrije jaren. ik krijg maar 4 jaren. en daarboven dit jaar per 1 april weer ong. 10 euro premieverhoging wegens mijn geboortedatum 15/4/1933 ik heb daarover gebeld met de FBTO, maar ik krijg natuurlijk ongelijk. de 20 jaar worden gewoon vergeten worden gewoon genegeerd

mensen ben slim en stap nooit naar deze verzekering zie klacht melden voor details. ze lichten je op maken fouten komen er niet voor uit waardoor u in de problemen kan komen niet nooit doen dus zels ben ik bezig met een rechtzaak die ik aardig aan het winne ben en zij zetten in hun pdf dat ze nog nooit voor de recgter hebben moeten verschijnen das opzich al een l;eugen

fbto is een grote oplichterpraktijk onmensenlijk slecht in afhandelen klachten en maken zoveel fouten dat ze zich altijd achter de schermen houden niks niet oplossen en makkelijk denken over fouten die hun maken en er mee weg willen komen slecht bedrijf slecht personeel slecht slecht slecht

trage afhandeling schadegeval, moeizame communicatie

geen gezeur altijd goed met bellen of een inlichting

Makkelijk bereikbaar en veel online kunnen regelen.

Ze zijn aardig, geduldig,behulpzaam en snel in hulp verlenen

Goed in afhandelen van problemen maar zijn soms moeilijk bereikbaar

wanneer je weg wilt met 39 jaren schadevrij blijkt het amximum op 9 jaar te liggen Naar FBTO gaan met meer dan 9 jaar schadevrij betekent dat na aanmelding je alle jaren boven de 9 jaar kwijt ben als je weer weg wilt Dit is diefstal

Ik ben al een fors aantal jaren klant van FBTO verzekeringen, eigenlijk al vanaf de eerste autoverzekering die ik afgesloten heb. Helaas zijn mij in de loop der jaren best wel wat ongevalletjes overkomen. Maar daar heb je een goede verzekering voor en FBTO heeft wat dat aangaat nooit dwars gelegen.

'Ik heb een review over FBTO, omdat ik jaren lang als auto eigenaar verzekerd ben geweest bij FBTO. Daar werd altijd alle schade zonder te veel rompslomp vergoed, en een leen auto was altijd geregeld. Wel moet ik er bij vermelden dat ik All-risks verzekerd was.

Mijn ervaring met FBTO is zeer positief. Heel fijn geholpen toen ik schade had met mijn auto waarvan de dader niet te traceren was. FBTO heeft de cshade aangemeld bij het Waarborgfonds en ik heb alleen maar aangifte bij de politie hoeven te doen, de rest werd allemaal door FBTO geregeld.

Ik heb een review over FBTO omdat ze snel en vakkundig reageren op een schade-melding, je word meteen gerustgesteld en alles word vriendelijk en geduldig uitgelegd over de te nemen stappen voor het repareren van de schade.Het contact verloopt soepel en je wordt op de hoogte gehouden over de gang van zaken.

In eerste instantie leek alles goed. Maar toen er een probleem was, was daarmee alle service gerichtheid, duidelijkheid, vriendelijkheid en klantgerichtheid verdwenene. Kan me niet herinneren zo slecht ergens geholpen te zijn.

Fijne website waar je razendsnel kan vinden wie de beste aanbieder is. Ik bespaar een hoop geld (en tijd) en vind het erg fijn dat ik niet alle verzekeringen zelf na hoef te kijken. Super tevreden!

Indipender is een prettige onderneming die voor mij snel en gemakkelijk de juiste verzekering samenstelt die bij mij past.

Alleen nog maar afgesloten, en dus alleen een mening over het tarief (hoog maar lager dan de rest)

Ik regel meerdere zaken via Independer, ook voor andere mensen en ik vind het een perfecte site. Geen andere vergelijkingsstite gevonden met goedkopere prijzen.

afsluiten van de verzekering verliep vlotjes en zonder problemen

De eenvoud van het maken van een selectie is verbluffend. Je hebt direct alle informatie bij de hand. Informatie verstrekking over voortgang is perfect.

FBTO is een zee goede verzekering. Een paar maanden geleden zijn wij van achteren aangereden. Gelijk FBTO gebeld, en wij kregen te horen, dat wij naar een schade hersteller konden gaan. De afwikkeling was ook zeer goed.

Ter Informatie: Betreft autoverzekeringen bij FBTO Tot 2010 had ik 21 schadevrije jaren opgebouwd, doch na een kleine schadeclaim (buiten mijn schuld om, veroorzaker onbekend) van EURO 400,= heeft FBTO mijn schadevrije jaren teruggebracht naar 4 schadevrije jaren.!!!! Een terugval van 17 schadevrije jaren!!!! Deze terugvalregeling houdt in, dat de betere bestuurders extreem zwaar worden afgestraft, dan bestuurders met minder opgebouwde schadevrije jaren. Ik vind deze regeling zeer onbillijk en onredelijk. De voorwaarden bij FBTO zijn voor de betere bestuurders zeer ongunstig!! De gemiddelde terugval bedraagt bij andere verzekeringsmaatschappijen 4 tot 6 schadevrije jaren.

Ik ben zeer tevreden over de FBTO. Zelf je verzekeringen regelen en altijd zeer vriendelijke en gedreven medewerkers aan de telefoon, die je gedegen advies geven en waarin je ruimte hebt om zelf te beslissen. Al 22 jaar ben ik er tevreden over.

binnen 10 minuten een autoverzekering afgesloten. wel jammer dat ik geen schriftelijke polis krijg opgestuurd.

Na het afsluiten kreeg ik deze melding “Uw Suzuki met kenteken XXXXX is vanaf 1-7-2011 verzekerd bij FBTO. Vanaf dat moment kunt u zonder zorgen de weg op. Zodra FBTO uw aanvraag goedkeurt, is deze verzekering definitief. U hoeft hier verder niets voor te doen”. Independer zegt dus dat ik straks verzekerd ben terwijl FBTO deze nog zou moeten goedkeuren. Van hen heb ik nog niets vernomen. Beetje onduidelijk

Independer maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die internet biedt, verzekeringsadviseur is overbodig

nog geen bijzonderheden of iets dergelijks meegemaakt

De FBTO neemt de opgebouwde no-claimkorting van de oude verzekering maar ten dele mee over waardoor de premie vrijwel hetzelfde blijft. Een hoop moeite voor niets dus. Geen aanrader.

Nu 2 jaar verzekerd bij fbto, en ben zeer te spreken over deze autoverzekering. Je kunt makkelijk online de verzekering aanpassen. En je kunt dus zelf de hoogste van de premie bepalen. En het mooiste is, je kunt dit tussentijds aanpassen.

3 jaar tevreden verzekerd bij FBTO, elk jaar weer een nieuw aanbod met een lagere premie tegen de zelfde dekking. Verzekeringen zijn gewoon goed, heb ook mijn andere verzekeringen bij FBTO. Dus ben tevreden.. bij schade nooit problemen, wordt altijd correct opgelost. Ben zelf niet een voorstander van het online regelen. Gelukkig heb ik een kleindochter die goed met Internet is!

Per email werden wij op de hoogte gesteld dat onze opgaaf van schadevrije jaren niet correct was. We hebben direct de klantenservice gebeld en werden correct en proffesioneel te woord gestaan met uitleg wat er fout gegaan was. Durf om ook eigen fouten toe te geven vinden wij een grote plus!

De fbto autoverzekering heeft een aantal goede punten waardoor ik al jaren trouw daar mijn auto verzekerd hebt. Wat voor mij de reden is om deze ervaring te schrijven is als volgt: 3 maanden terug heb ik een ongeluk gehad met de auto, achterkant en voorkant van mijn auto zwaar beschadigd, ik raakte zelf van de weg. Na een melding te hebben gemaakt, werd mijn auto al snel opgehaald, en kreeg ik tijdelijk een leen auto. Later werd mijn auto totallloss verklaard, en heb ik ook genoeg geld gekregen om een gelijkwaardige auto terug te kopen!! Dus de fbto autoverzekering is prima! —

FBTO is zeker een goede verzekering. Nu je bij FBTO autoverzekering ook de aankoopwaarde van je auto krijgt vergoed ipv de dagwaarde is dat alleen maar beter. De consumentenbond heeft ze dan ook een 10 gegeven voor hun Autoverzekering altans dat staat hier vermeld {spam/reclame verwijderd}. Ik zou zeggen dat het de reden is om een FBTO autoverzekering af te sluiten. Ik heb voor als nog geen slechte ervaringen met FBTO. Administratief probleempje was binnen een mum van tijd opgelost.

IK HEB GOEDE ervaring met FBTO, omdat zij mij bij een schade veroorzaakt door een derde zeer snel geholpen hebben en ik niet lang zonder vervoer heb gezeten. Echt tof van ze. Binnen een dag stond er een nieuwe auto voor de deur en konden we verder met de verwerking van het verdriet.

Ik las recentelijk bij de consumentenbond dat de autoverzekering van de FBTO als beste eruit kwam. Dat bracht me tot nadenken over mijn autoverzekering waar ik eigenlijk nooit naar omkijk. Dus besloot ik mijn premie online te berekenen bij de FBTO en een paar andere verzekeraars.

Ging ervan uit dat aangezien alle gegevens al in de offerte stonden ik snel een verzekering kon afsluiten via Independer. Die vijf minuten die u beloofd werden echter drie uur waardoor ik te laat was voor de RDW-keuring zonder afspraak in Arnhem en ik helemaal naar Zwolle moest. De verzekering is ongetwijfeld prima maar Independer zelf is veel te traag. Mijn advies: zorg dat jullie inderdaad binnen vijf minuten een verzekering kunnen afsluiten of verander de tekst in 5 uur als dat is hoe lang het duurt.

met de autoverzekering van fbto heb ik goede ervaringen, de autoverzekering is online af te sluiten, en je kunt zelf zo samen stellen aan de hand van je eigen wensen. Ook is fbto voor mij een stuk goedkoper met de autoverzekering dan andere aanbieders. Nog geen slechte ervaringen gehad

Al jaren mijn autoverzekering bij fbto. Altijd goede ervaring mee gehad. Nu heb ik 2 maanden geleden schade gehad aan mijn auto. Auto totall loss eigenlijk. Koud weer, glad, auto van de weg tegen een boom. Schade werd goed afgehandeld, heb nu een nieuwe auto kunnen kopen met het geld dat ik gekregen heb. Allemaal netjes geregeld. Eerste week duurde wel lang, maar daarna ging alles vlot. Eerste week ging alles een beetje traag en onduidelijk, daarna ging alles goed en werd alles snel afgehandeld.

Mijn ervaringen met FBTO zijn zeer goed. Allereerst krijg je er, als je lid bent van de vereniging "eigen huis" korting op al hen producten. Ik heb er inmiddels een alles omvattend pakket. Autoverzekering, Woonhuis en zelfs een doorlopend krediet. In het verleden helaas meerdere malen een beroep moeten doen op de glasverzekering. Dit was altijd binnen een halve dag geregeld. Nooit een nota gezien, zij regelden alles. Ook de autoverzekering is helemaal top. Ik had ooit een schade aangebreacht door een buurjongetje.. Zij regelen alles. Gaan achter de juiste papieren aan, en keerde uit in een zeer korte periode. Alles bij elkaar gewoon top!

ik heb vorige week een autoverzekering afgesloten voor 2 auto`s voor mezelf en voor me vriend. het afsluiten bij FBTO was gemakkelijk om te doen. de mensen bij FBTO helpen op een vriendelijke manier,ze willen je ook graag helpen. Ik heb mijn auto nu goed verzekerd voor weinig geld. ik ben blij met deze verzekering en raad het u ook aan om te doen. dat je land in de wacht word gezet.

Ik heb mijn autoverzekering nu al 2 jaar bij fbto en ben zeer tevreden. Ik rij nu al twee jaar rond in mijn smart. En ik heb deze all risk verzekerd. Reden hiervoor was destijds omdat ik de auto nieuw gekocht had. En zonde zou zijn als je deze niet goed verzekerd. 2 maanden geleden was het dan zover. Ik raak betrokken bij een auto ongeluk, niet mijn fout. (Met mij was alles goed) Maar mijn auto is wel totalloss. Gelukkig heeft fbto alles goed geregeld. En ik kreeg geld om een nieuwe auto te halen, en ook nog de zelfde auto weer. Ik kreeg dus genoeg geld om een nieuwe smart weer te halen, hier ben ik dus heel blij mij. Goede service. Al twee jaar een tevreden klant!

De autoverzekering van fbto is prima, grootste voordeel vind ik zelf dat je aan de hand van modules zelfs je dekking kunt samenstellen. Dus duurder of goedkoper, ligt eraan wat je wilt. Alles kun je ook zelf via het internet regelen, en kom je er niet uit is er ook nog een goede helpdesk. Problemen met schade worden goed opgelost.

Ik heb mijn auto verzekerd bij fbto, dit heb ik gedaan omdat mijn buurvrouw vertelde dat dit een goede verzekeraar was. Zo zie je maar weer eens dat je beter een goede buur kunt hebben dan een verre vriend! Mijn auto is er nu ook verzekerd, dit ging allemaal goed. De autoverzekering is goedkoop, en ik heb nu een stukke lagere premie dan bij mijn oudere verzekeraar (Unive). Het afsluiten ging heel makkelijk via de website van fbto, ik had binnen 2 minuten mijn premie berekend, en na een 15 minuten was mijn auto al verzekerd bij fbto. De autoverzekering raad ik dus iedereen aan. De service is top, en de verzekering is goed. Want je kunt zelf de dekking kiezen, en samenstellen aan je eigen wensen. Ik wou even telefonisch een vraag stellen, de wachtrij duurder langer dan het duurde om mijn vraag te behandelen. Dit kan beter.

Mogelijk om meerdere autoverzekeringen af te sluiten. Voor mijn bedrijf moest ik de bestelauto’s verzekeren. Via de zakelijke autoverzekering van fbto heb ik dit goedkoop kunnen regelen. Het grote voordeel van fbto is dat je makkelijk meerdere auto’s kunt verzekeren. Ik heb er in een totaal 7 verzekerd nu, en ben er zeer tevreden over. Het kiezen van de juiste dekkingen etc is een proces wat duidelijk is en makkelijk werkt. Hiermee bepaal je ook direct de premie per maand. Ik kreeg het niet voor elkaar korting te krijgen omdat ik meerdere auto’s verzekerde. Toch waren ze nog de goedkoopste in vergelijking tot andere verzekeraars.

Voor ons wagenpark van 12 auto’s moest ik op zoek naar een goedkope maar goede autoverzekering. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij de autoverzekering van fbto. Er zijn verschillende redenen waarom ik gekozen heb voor fbto. De verzekering is de goedkoopste die ik gevonden hebt, en omdat het om meerdere auto’s ging, was dit een belangrijk onderdeel. Onze medewerkers zijn veel op pad, en rijden veel kilometers. Bij fbto kon ik zelf de dekking regelen. Wat heel belangrijk is vind ik. De totale kosten voor alle auto’s is zeer laag, natuurlijk wel veel geld omdat we het over 12 auto’s hebben, maar gemiddeld betalen we nu 45 euro per auto. Dit is allemaal zakelijk geregeld natuurlijk. Omdat het om bedrijfs auto’s gaat. We kregen geen korting omdat we 12 auto’s verzekerde, echter waren we nog wel goedkoper uit dan bij andere verzekeraars.

De autoverzekering heb ik online afgesloten via de website van fbto. Dit gaat allemaal heel makkelijk. De premie is laag, je maandlasten gaan er niet echt van omhoog. Ik heb momenteel 2 auto’s verzekerd bij fbto, zowel een bmw als een volkswagen golf. Schade melden gaat heel makkelijk bij fbto, dit kan via de website of via de telefoon. OOk in het buitenland is het allemaal zo geregeld. Je kunt zelf ook aangeven waarvoor je de dekking wilt, hierdoor kun je de auto verzekeren waarvoor je dat nodig vind, en zo op je kosten besparen. De helpdesk was laatst een keer lastig te bereiken, hiermee bedoel ik een lange wachtrij, echter heb je dit zowat overal tegenwoordig. Kwestie van geduld hebben.

Niet duur, of ze de goedkoopste zijn interresseert mij niet, maar nooit touwtrekken om een uit te keren schade, nooit gez……(eik), prima service, prettige mensen aan de telefoon. Als het zo blijft zijn andere verzekeringsmaatschappijen bij mij kansloos.

Omdat ik zowat al mijn verzekeringen bij fbto heb, heb ik hier ook mijn autoverzekering afgesloten. IK heb zelf een mercedes en heb deze dus goedkoop verzekerd bij fbto. Ik vind de kwaliteit van de dienst zeer goed, de afhandeling gaat snel, zowel het afsluiten als het indienen van schade. Een echte aanrader voor iedereen.

De autoverzekering van fbto is goedkoop. De premie is zeer voordelig voor mij. Ook is dit natuurlijk afhankelijk van mijn leeftijd. Maar toch ben ik zeer tevreden. Het afsluiten van de autoverzekering ging heel makkelijk online. En de polis kreeg ik gewoon thuis. Goede service.

Ik heb mijn twingo verzekerd bij fbto. De premie is lekker goedkoop en ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad. Ik ben zeer tevreden.

Na wat rond kijken op internet besloot ik om toch maar eens een premie berekening te maken bij FBTO. Wat bleek nu ik betaal al jaren een veel te duren premie voor mijn autoverzekering. Hierop heb ik direct contact op genomen met mijn huidige autoverzekering en hun duidelijk gemaakt dat ze veel te duur waren en direct mijn huidige verzekering opgezegd. Bij FBTO ben ik nu een paar maanden verzekerd en ik moet zeggen, ben tot nu toe erg tevreden. Ik weet natuurlijk niet of FBTO voor iedereen de goedkoopste autoverzekering heeft. Ik zou zeggen, maak een berekening via internet en je ziet direct wat je wel of niet kunt besparen.

Ik heb sinds drie jaar mijn auto verzekerd bij FBTO. Wat nu blijkt is dat destijds de auto voor een cataloguswaarde van 19.000 i.p.v. 16.500 euro verzekerd is (fout van FBTO). Ik heb over teruggave van de te veel betaalde premie, een kleine 300 euro (!), contact gehad met FBTO, maar er bleek geen onderhandeling mogelijk. FBTO blijft bij haar punt: 'je had maar beter op je polis moeten kijken, we betalen niets terug'. Geen schikking of iets wat daar op lijkt, zeer star dus. Verzekeren kan je zelf!…. maar voor mij niet meer bij FBTO.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen