Univé Autoverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (74 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Regel alles zelf online via de Univé app en Mijn Univé
  • Geen papier, alles digitaal
  • Voordelig en tot 80% no-claimkorting
  • Dagelijks opzegbaar
  • Online schade melden

Onafhankelijke beoordelingen voor de Univé Autoverzekering

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Volledig Casco’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Univé Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Univé Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Univé Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De Univé Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een Beperkt Casco-dekking.

De Univé Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,8.

De Univé Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Univé Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Univé Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Autoverzekering

Waardeloze service als je met pech komt te staan en zo’n mooie pechhulp verzekering hebt afgesloten. Alles moet je zelf regelen, vervangend vervoer ben je voor verzekerd maar moet je allemaal zelf regelen ook als je in the middle of nowhere staat en er niks te regelen valt. De sleepdienst zou er met 45 min zijn maar na een uur gebeld en hoorde dat ze wat ertussen gekregen hadden dus nog een uur wachten. Na dat uur gewacht te hebben nogmaals gebeld om te horen sorry meneer kan nog een uur duren. Ongelofelijk waardeloze service, ik ga al mijn verzekeringen bij Unive opzeggen en naar een maatschappij die wel servicegericht werkt.

Schade aan auto, op verzoek naar schadeherstelbedrijf voor taxatie, kost ruim 100 euro. Na 5 weken gevraagd hoe het er voor staat en wordt gezegd, je moet met meer bewijs komen anders krijg je niet uitbetaald. Pardon, alle bewijs ligt bij jullie van de schade door een ander aangedaan. Doorgestuurd naar schade Univé en weer heb ik gevraagd hoe of wat. Mededeling, we zijn u niet vergeten, maar het is erg druk. Nu 10 weken verder na schade, en nog niets gehoord. Gauw weg bij Univé.

Oplichters!! Proberen je binnen te harken met goedkope premie. Naderhand wordt die bijgesteld. Heb toen opgezegd en elders verzekerd. Nu 1,5 jaar over en weer via Flanderijn gemaild vinden ze dat ze den bepaalde “na-risico” hebben gelopen en of ik nog even ruim €1500 wil betalen voor 5 maanden terwijl de hele auto elders nog geen €1000 premie kost voor een heel jaar wa+casco kost…. We zullen naar de rechter moeten om gelijk te krijgen

DRIJFZAND OPPASSEN!!!! benadelen mensen zonder schroom. Ze kunnen je premie verhogen zonder enige reden en met een vaag verhaal.

Hallo iedereen, Ik ben Younes el Harouchi en woon in Utrecht. Ik heb een positief druk leven. Ik werk in de zorg en als ambulancebroeder. Ik heb daarnaast een vrouw en 3 kinderen. Ik ben verzekerd bij Unive. Een grote naam. Als je de site even goed doorneemt, krijg je ongetwijfeld de indruk dat het om een professionele maatschappij gaat. Ik ben een paar jaar geleden overgestapt naar Unive, exact om de eerder genoemde reden. Je voelt je gerustgesteld dat je auto bij Unive is verzekerd. Tot mijn grote verdriet is mijn auto alsmede 2 andere auto's van buren in vlammen opgegaan, afgelopen december 2019. Vandalisme. Helaas was het weer schering en inslag met autobranden in Utrecht in vooral die maand. Ik was er behoorlijk overstuur van. Het raakt je emotioneel. Je hebt toch een band met je auto en wanneer je dan het wrak ziet na zoiets, verschrikkelijk. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Helaas kwamen zij niet verder in hun onderzoek naar de opsporing van de dader(s). Ik had de verzekeringsdekking: Beperkt Casco. Brand is verzekerd. Ik ging ervan uit dat ik als slachtoffer behoorlijk zou worden geholpen. Dat had ik dus mis. De auto was total loss. Ik heb maar liefst 2 maanden op mijn vrijwaringsbewijs moeten wachten. En pas nadat ik een officiële klacht hierover bij Unive had ingediend. De 2 maanden aan kosten van de verzekeringspremie en wegenbelasting heb ik zelf moeten betalen. Dus: 2 maanden verzekeringspremie betaald voor een auto die afgebrand is. Dus: 2 maanden wegenbelasting betaald voor een auto die afgebrand is. Sindsdien heb ik meerdere keren gevraagd naar de gang van zaken van mijn casus, maar telkens word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Betreffende contactpersonen geven niet thuis. Ik ben inmiddels 2,5 maand verder en niemand van Unive die mij helpt. Ik heb geen vervangende vervoer aangeboden gekregen. Ik heb inmiddels een nieuwe auto gekocht. Ik heb kosten gemaakt en Unive, waarvan ik dacht: De Grote Vriendelijke Reus, verandert steeds meer in een Grote Onvriendelijke Reus. Het is heel erg paradoxaal. Je wilt positief blijven, maar dat wordt steeds moeilijker. Mijn volgende kostenpost is inmiddels ook een feit: sinds afgelopen maandag heb ik een advocatenkantoor in de arm genomen om deze zaak aan te pakken. Ik ben zeer teleurgesteld tot nu toe. Ik had dit niet verwacht. Ik merk dat ik er steeds meer moeite mee heb. Ik doe bij deze dan ook een oproep aan Unive: Profileer u aub als De Grote Vriendelijke Reus en kom uw cliënt tegemoet.

Super slechte ervaring. Als er een keer iets is kunnen ze zeer onbeleefd, beschuldigend en onbeschoft zijn. Dat terwijl je klant ben. Kom je met een goed punt krijg je te horen: Wij hebben ruim 30 duizend klanten mevrouw, denkt u dat we die allemaal een voor een gaan bellen. Nee tuurlijk niet, maar diegene die je spreekt is op dat moment nog wel klant bij je waar je wat aan verdien. Dus klantvriendelijkheid bij Unive regio is onder de maat. Zeer zeer zeer slecht heb er geen andere woorden voor.

Vlotte schade afhandeling en kantoor in mijn woonplaats

Schade aan geparkeerd staande auto, aangebracht door een ander, verzekerd bij een andere verzekeringsmaatschappij, erkend tevens de schade, gaat ten laste van mijn eigen risico. Heel bijzonder lijkt mij.

Stapels papier, verander nooit iets in je polis want dan breekt de … los. (zal hier geen vervelende woorden noemen). Niemand kan vinden wie wat fout heeft gedaan. probleem kan pas een maand later 'opnieuw ingevoerd worden' zodat het hersteld wordt. verrekening na verrekening. Voor het aanpassen van de incassodatum van de 11e van de maand naar de 1e van de maand: 40 kantjes dubbelzijdig aan post door de bus gehad. En dan is alles nog niet rond. Fijn dat ze een kantoor in de buurt hebben, maar mevrouw kan niet meer dan de gemiddelde callcentre medewerker. Doet er weken over en neemt het mij vervolgens zeer kwalijk 'dat ik haar niet de kans heb gegeven om het voor mij op te lossen' (ik heb de verzekering opgezegd na 4 maanden steggelen). Toen ik bij vertrek nog een algemene opmerking wilde maken, werd dat niet gewaardeerd. Ik werd onderbroken in mijn zin en stemmig gedag gezegd. (kreeg nog net geen trap na). Unive… daar plukt u de vruchten van (ja heeeeeel veeeeeel papier!)

Al onze 7 verzekeringen (helaas) recent bij Unive afgesloten, vervolgens circa 45 emails met onduidelijke en steeds andere informatie ontvangen. Onduidelijke inhoudingen van betalingen en als klap lp de vuurpijl een boete van het RDW van 400 Euro, omdat de auto niet als verzekerd geregistreerd staat. Alles in 1 woord: waardeloos!!!

Waardeloze service voor een forse prijs. Het lijkt misschien allemaal heel mooi maar bij het minste probleempje hoef je niet op enige medewerking van unive te rekenen. Overgestapt naar andere verzekeraar voor de helft van de prijs met veel betere service en klantvriendelijkheid.

Ik vind de manier waarop een verandering in onze verzekeringen is doorgevoerd heel vaag. Wij hebben 2 auto's, 1 op mijn man's naam en 1 op mijn naam. Nu is hij opeens de hoofdverzekerde van alle verzekeringen geworden, maar staat ook mijn auto op zijn naam, inclusief de schadevrije jaren. Stel dat we uit elkaar gaan of hij komt te overlijden, dan heb ik ineens 0 schadevrije jaren i.p.v. de 28 die ik nu heb. Ze hebben nu een nieuw klantnummer voor mij aangemaakt waarop ik dus geen pakketkorting krijg, wat dus 7% per jaar scheelt. Het zou passender zijn geweest alleen de bestuurder op de polis op mijn naam te zetten en het geheel bij het oude te laten.

Ik wilde een autoverzekering bij Unive afsluiten, maar geen antwoord op een mail die in de ochtend was verstuurd. Daarom maar gebeld einde middag 18:00. Echter om 18:36 nog steeds in de wacht en niemand gesproken. Dit kost klanten met deze bereikbaarheid. Zijn ze ook zo slecht te bereiken als je ze echt nodig hebt?

Verhuist van stad 1 naar stad 2. Ik ben in stad 1 naar de bali gegaan, daar alles geregeld. 3 maanden later kreeg ik telefoon dat ik de premies niet betaald had en of ik dat nog even wilde doen. Die waren door de unive in stad 1 gewoon afgeschreven. Het zou uitgezocht worden. Na 2 weken telefoon van de unive in stad 2. Of ik de rekeningen even wilde betalen. Euh nee! Dit is niet mijn fout. Op de suggestie dat zij de premie van unive stad 1 zouden krijgen werd moeilijk gedaan, dit zou niet kunnen. Ik zou die premie moeten betalen aan unive stad 2 en dan zou unive stad 1 het aan mij terug betalen als ze het uit gezocht hadden. Nee dus, Dit is niet mijn fout dus je lost het zelf maar op. En dan maar herhalen dat ik achterstallige premie heb. Nee, jullie hebben de zaakjes niet voor elkaar, ik heb wel betaald. Op de opmerking dat zij toch een bedrijf zijn werd verteld dat het klantvriendelijker was dat er verschillende kantoren waren in verschillende steden. Het is nog steeds niet opgelost

Verhuist van stad 1 naar stad 2. Ik ben in stad 1 naar de bali gegaan, daar alles geregeld. 3 maanden later kreeg ik telefoon dat ik de premies niet betaald had en of ik dat nog even wilde doen. Die waren door de unive in stad 1 gewoon afgeschreven. Het zou uitgezocht worden. Na 2 weken telefoon van de unive stad 2. Of ik de rekeningen even wilde betalen. Euh nee! Dit is niet mijn fout. Op de suggestie dat zij de premie van unive stad 1 zouden krijgen werd moeilijk gedaan, dit zou niet kunnen. Ik zou die premie moeten betalen aan unive stad 2 en dan zou unive stad 1 het aan mij terug betalen als ze het uit gezocht hadden. Nee dus, Dit is niet mijn fout dus je lost het zelf maar op. En dan maar herhalen dat ik achterstallige premie heb. Nee, jullie hebben de zaakjes niet voor elkaar, ik heb wel betaald. Op de opmerking dat zij toch een bedrijf zijn werd verteld dat het klantvriendelijker was dat er verschillende kantoren waren in verschillende steden. Het is nog steeds niet opgelost

Goed en scherp in prijs. Lokaal bereikbaar in diverse plaatsen. Korting op pakketten tot 10 %.

Ik ben sinds een half jaar bij u ive, heb vanaf mijn 19e twee auto's in bezit en nooit schade gereden of überhaupt iets geclaimd. Heb in,iddels meerdere verzekeringsmaatschappijen gehad en Univé kon niets reageren dus heeft me zonder tegenbericht van ruim 20 naar 0 schadevrije jaren gezet wat me ongelofelijk veel geld kost. Oudere verzekeringen zeggen niets te kunnen doen. Hoe schandalig is dit. Ik heb nog nooit zelfs nog eens stoeprand meegepakt of niets, ik ben uiterst, uiterst zuinig op mijn auto's. en zo wordt je als consument behoorlijk te pakken genomen. En wat kun je er in hemelsnaam tegen doen? Dit grapje kost me 100 euro per maand extra en dat terwijl de fout niet bij mij ligt.

Al jaren bij Unive verzekert met vele auto's. Goede service, accurate afhandeling, snelle toezending van polis en groen kaarten.

bij het overlijden van mijn partner moest de auto overgeschreven op mijn naam. de verzekering liep al bij unive en bleef daar ook, maar de afdeling kon de schadevrije jaren niet terugvinden in roy-data. hoe moeilijk kan het zijn? er is 2 x over geschreven en daarna heb ik gezegd dat als er nog een brief over komt (schadevrije jaren opbouw) ik die verscheur en dat ze het zelf maar moeten uitzoeken.

Trage schadeafwikkeling, geen reacties op emails en servicedesk medewerkers kunnen je niet verder helpen.

Heb een schade gehad in februari/ maart 2010 ik was toen verzekerd bij Allianz. In november ben ik via Independer overgestapt naar Unive. Ben er nu achter gekomen dat mijn schadevrije jaren in november zijn ingegaan. De vorige maanden hebben ze niet overgenomen.

Ik heb mijn autoverzekering bij Unive aangepast. Ik had een volledig casco (allrisk) en heb deze nu veranderd naar volledig casco budget. Op 19-2-2014 de nieuwe polis ontvangen met een vermelding van 14 schadevrije jaren en trede 19. Op mijn oude polis stond in 2011 (75% trede 16). Ruim 3 weken later een brief van Unive met daarin vermeld: Wij hebben het aantal schadevrije jaren aangepast naar 13 omdat wij geen verklaring van de vorige verzekeringsmaatschappij konden vinden in de landelijke database (Roy-data). Ik begrijp hier helemaal geen snars van. Ik ben al ruim 20 jaar bij Unive met al mijn verzekeringen. Moet ik dit accepteren? Het lijkt mij meer een slordigheid in hun eigen administratie>

Zeer slechte verzekering maatschappij. Slecht afhandelen van schade en zeer traag. Toch relatief duur bij verborgen kosten. Af te raden.

verzekeraar is bereikbaar binnen een straal van -\+ 20 km

Zit hier al jaren met mijn autoverzekering en dat bevalt prima!

2 keer een akkefietje met de verzekering gehad, grootste probleem: slechte communicatie

Weinig mee te maken gehad, maar premie is prima afhandeling ook

Deze verzekeraar heeft één aanspreekpunt die alles oplost, je hoeft geen zaken te regelen via een tussenpersoon. Het aanspreekpunt werkt voor de verzekeringsmaatschappij dus een snellere afhandeling.

Unive biedt goede kwaliteit tegen een acceptabele prijs

Ik heb mijn autoverzekering daar al jaren lopen en ik heb nog nooit een klacht gehad; afhandeling van alles wat zich voordoet is goed, vriendelijk, professioneel, snel.

Zeer degelijk al jaren goede ervaring ook bij afhandeling van schade en of problemen

gewoon no nonsens goede service betaalbare prijs

Goede website, goed te bereiken via telefoon – goede klantenservice

Doen moeilijk bij schade en proberen er alles op alles onderuit te komen

Na een paar jaar ellende bij Inshared eindelijk weer terug bij Univé. Ruim 2,5 jaar geleden was het prijsverschil tussen Univé en Inshared dermate groot dat ik besloot over te stappen naar Inshared. Achteraf gezien een ramp. Er gaat werkelijk niets goed bij Inshared. Na een klantonvriendelijke brief van Inshared over het aantal schadevrije jaren ben ik weer bij een kantoor van Univé langs gegaan en voor beide auto's een offerte laten uitbrengen. Univé bleek voor beide auto's in totaal bruto maar € 2,30 duurder te zijn (Inshared was de afgelopen periode ook fors duurder geworden en de zogenaamde bonussen werden ook al niet meer uitbetaald!). Omdat ik de overige verzekeringen ook bij Univé heb krijg ik ook nog pakketkorting en ben ik per saldo goedkoper uit dan bij Univé en ben ik verlost van de chaos bij Inshared!

Univé heeft een goede prijs voor een autoverzekering en is verreweg goedkoper dan de gemiddelde andere. Goede service, snelle uitbetaling, bonus regeling.

Prima afhandeling van schade,s/extra korting via een collectief naast dekorting vanwege meerder verzekeringen bij Unive.

Bij telefonische contacten komen contactpersonen erg ambtelijk over. Voorts het toepassen van voordelen ivm meerdere verzekeringen bij één maatschappij (bij Univé: PVP = Persoonlijke Voordeel Plan) werkt niet; ook op herhaald en schrijftelijke verzoeken wordt halsstarrig gereageerd en heeft tot op heden niet geleid tot resultaat.

Perfect in service aan klanten bij een aanrijding als je daar een autoverzekering hebt. Maar ook bij alle andere verzekeringen die ik daar heb lopen. Alleen heb ik gelukkig nog geen beroep op de andere verzekeringen te hoeven doen zoals wap, of brand e.d.

Top met kantoor in de regio, gewoon zo binnen lopen! Met duskundig en vriendelijk personeel!

Hierbij zeg ik m.i.v. 15 november 2012 mijn autoverzekering nr 7334351 op.

Lage premie, pakketkorting, Personeel met productkennis en lokale bereikbaarheid

Naar een paar jaartjes dienst te hebben gemaakt van de diensten van Univé, altijd goed, Is er plotseling een flinke haal aan de haak. Wel zo bleekt dat we al vanaf 5 Mei niet meer verzekerd zijn bij Univé omdat we te laat waren met de premie dit kwam boven water door een brief van het R.D.W maar schoon ff bellen zal je denken en klaar nou mooi niet krijgt mijn vrouw toch een medewerker aan de telefoon die kort mondig was en zeker nog niet vriendelijk was de mededeling alles van u is bij ons opgezegd naar uit blijven van betaling 2x dan wel mijn vrouw had in dat tijdbestek alles al tot de laatste cent betaald helaassssss niet meer welkom waren de woorden van Univé onze vroeger verzekeringsagent maar weer eens in het leven geroepen die vermeld heeft u een brief gehad van opzegging??? brief???? wat voor brief??? nou met aankondiging laatste betaal mogelijkheid anders hoort u niet meer onder het hoedje van Univé te staan antwoord nee dit is dus een overtreding van de wet bij deze staat ook zo in hun algemenen voorwaarden hier bij mij thuis zwart op wit dit verdient aandacht van onze advocaat en desnoods de rechtbank.

In 2009 had mijn vrouw een ongeluk met onze nissan Micra in Den Haag. Wij waren all risk verzekerd bij de Unive. Met het auto verzekerings product van de Unive hebben wij alleen maar een slechte ervaring. Vooral de nazorg en afhandeling was gewoon ronduit SLECHT. Het melden van de schade ging goed, maar de opvolging vanuit Unive was ronduit slecht. Ik moest zelf de landelijke bergings centrale bellen om te achterhalen waar onze auto was, dit had Unive direct moeten regelen. Uiteindelijk hebben de landelijke bergings centrale, de Politie Haaglanden en de schade expert van Care ons goed geholpen. De verzekeraar heeft gewoon zitten wachten todat wij alles regelden. Toen de verzekering echt iets moest doen, voor de tegenpartij (eindelijk hun schade eens uitkeren, nadat wij communicatie van een advocaat van de verzekeringsmaatschappij van de tegen partij hadden ontvangen, was het inmiddels eind augustus 2011. Pas na een jaar kreeg alleen mijn vrouw de reiskosten voor de terug reis vergoed, niet haar vriendin die mee reed. Dus voor mij GEEN auto verzekering van de Unive meer.

wij hebben een auto verzekering bij unive en heb laatst even op een site van een concurrent mijn gegevens ingevuld en daar was het in een keer veel goedkoper en toen mijn gegevens op de site ingevuld van unive zelf en daar was het ook veel goedkoper en heb toen naar de unive gebeld had ik een volgens hun nog de oude polis voorwaarden uit 2005 dus als het duurder word ga je wel mee en als het goedkoper word niet raar heb toen de verzekering opnieuw afgesloten maar niet zo leuk

Unive sluit graag uit. Indien de oorzaak van de schade bekend is. Laat dit achtwege. Anders komt Unive niet in actie. Je betaald namelijk voor een mogelijke schadevergoeding, niet voor de service om deze te verhalen op een derde partij. In mijn geval: waterschade door achterstallig onderhoud van de verhuurder. Unive geeft aan het kitranden of afvoer die altijd onder druk staan uitsluitsels zijn. Zij gaan de schade aan mijn inboedel dus niet vergoeden of verhalen op de aarsprakelijke verhuurder. Ze verwijzen naar de rechtsbijstandsverzekering. Deze meld mij dat ik geen schein van kans heb in een rechtszaak omdat ik zelf de verhuurder niet heb aangesproken op het niet uitvoeren van achterstallig onderhoud. Alsof ik weet wanneer eenleiding vervangen moet worden of weet wanneer de verhuurder onderhoud moet plegen. Als ik dat wist had ik het namelijk zelf al gedaan. Al met al heeft Unive na nog nooit schade te hebben aangegeven mijn claim niet alleen afgewezen maar mij ook niet ondersteunt in het verhalen van mijn schade. Dus ik betaal al jaren voor niets. had beter water naar de zee kunnen dragen.

Vorige jaar december een auto verzekering afgesloten, en deze jaar januari hebben ze ingebroken en de navigatie meegenomen, verzekering wil het niet vergoeden en doet zeer moeilijk, en werkt met eigen reperateurs die de taxatie zeer laag taxeren, en dat willen ze wel weer vegoeden, ex navigatie systeem deze willen ze de bon van zien??? nog nooit gehoord of gezien is fabrieks af en dat moet ik zelf gaan uitzoeken.

Ik heb een review over unive omdat ik altijd goed indien mogelijk meteen geholpen wordt. Als men zegt dat men terug belt dan wordt er ook daadwerkelijk teruggebeld. Ik heb nooit problemen met uitkeren van schademeldingen. Er is altijd vriendelijk personeel aan de telefoon of aan de balie.

Ik vind Unive een prettige organisatie betreft autoverzekeringen. Bij de schade die ik in het verleden gemaakt heb bij een ander auto ben ik netjes geholpen. Ik heb alleen een wa verzekering. Het was voordeliger om de schade zelf te betalen dan het door mijn verzekering te laten doen. Ik kreeg ik netjes overzichten van waarom dit zo was. En wat dus het financieel verstandigst was om te doen.

Allrisk autoverzekering van Unive. Bij schade één telefoontje en het is geregeld, Ben al 14 jaar klant en nog nooit problemen gehad, Uitstekende voorwaarden en kantoor is in mijn woonplaats (persoonlijke begeleiding).

Heb ook unive gehad. Heb in jaren 2 keer een schade gehad, buiten mijn schuld. Die werd toen via unive aan mij uitbetaald en verhaald door unive bij anderen. Toen ik een andere verzekering wilde afsluiten bij Inshared, werd ik geweigerd. Heb toen CIS een verzoek om inzage gedaan, hier bleek dat unive een opmerking in het CIS gedaan had, onterecht van de 2 schades, een vreemde zaak. Heb het vermoeden dat ze dit met opzet doen om dat je bij anderen niet meer kunt verzekeren en terug moet naar unive, lekker hè?

Zijn al jaren bij Unive verzelerd met de auto verzekering en hebben in de loop van de jaren ook de andere verzekeringen daar naar over gesloten. Het bevalt ons prima!!! Het is een onafhankelijk verzekerings maatschappij zonder tussen personen, waardoor de premies dan ook lager gehouden kunnen worden dan andere maatschappijen. Het is een bedrijf zonder winst oogmerk.

UNIVÉ Verzekeringen betreft referentie: 0710-045200.10.01544 Geachte heer/mevrouw de Jager, Ik heb uw brief ontvangen op 16 juli 2010, waarin u aan mij verteld dat uw expert heeft vastgesteld dat de verzekerde som van

Geld innen Ik ben al 6 jaar verzekerd bij Unive nu heb ik laatst een schade gehad waarbij er op de snelweg uit het niets een auto vanaf de uiterstrechter baan naar links kwam zonder knipperlicht met een afstand van 5 meter knal ik achterop schadeformulier ingeleverd auto totallos (economisch) maar heb de auto toch voor 1400 euro gemaakt zonder het oordeel aftewachten naar wie volgens hun schuldig is.na een maand heb ik toch maar gebeld zij vertelden mij dat rechtsbijstand er mee bezig waren om de schade (1600)Euro te verhalen bij de tegenpartij en dat de tegenpartij het schadeformulier niet heeft ingleverd wat ik ook dus raar vond want de auto van de tegenpartij was ook gehavend ,de tegenpartij kreeg een brief waarop stond dat het schadeformulier voor 19 maart binnen moest zijn anders zou ik mijn schade uitgekeerd krijgen,dus ik heb gewacht tot 19 maart kreeg ik een brief in de bus dat ik maar 50 procent van hetschadebedrag krijg uitgekeerd dus maar 800 euro terwijl het schadeformulier nooit van de tegenpartij is binnengekomen. Dus ik heb ze weer gebeld om uitleg hebben ze op bassis van mijn schadeformulieer een beslissing genomen……

het enige wat goed gaat zijn de incasso’s Het gaat om een eenvoudige schade aan de auto, waarvan de tegenpartij ook bij unive is verzekerd, en de schade heeft erkend. Slechte communicatie tussen Unive en een van hun schadebedrijven, ze blijven elkaar beschuldigen van ontbrekende gegevens, het schadebedrijf denkt dat de auto economisch totall los is, maar geen woord van Unive van de expert, zelfs een ingeplande expertise werd gecancelled omdat er simpelweg geen afspraak was, zonde van mijn vrije dag. Na vele toezeggingen van de schadeafdeling dat het afgewikkeld zou worden, is de persoon die ons stapeltje behartigd helaas twee weken op vakantie, en word weer opgepakt als hij/zij weer aanwezig is. Het is een lachertje daar bij de klungels van Unive, ik mag blij zijn dat mijn huis niet is afgebrand, en op dat stapeltje lig. Inmiddels ligt de kwestie bij rechtshulp, en wij zijn op zoek naar een andere verzekeraar. Mijn verhaal staat niet op zichzelf, Unive is zeer laks als het om schadeafhandeling gaat.

Ik heb nu twee auto’s verzekerd bij Univé waardoor ik nu minder betaal dan voorheen voor beide auto’s wat mij rond de 35€ per kwartaal minder kost. Ik ben bijzonder goed te spreken over de service van Univé. Werd keurig en snel geholpen na mijn ongeluk; auto opnieuw laten spuiten en repareren zonder problemen.

Rij in mijn ogen 19 jaar schade vrij, ben vorig jaar benaderd door ABN AMRO over onze autoverzekering. Ik kon aanzienlijk goedkoper dan bij Univé, heb Univé gebeld en kreeg daar dezelfde korting dus bij Univé gebleven. Wat mij wel stoort bij bijna alle verzekeringen is dat als de auto total loss wordt verklaard je de dagwaarde krijgt. Nu blijkt dat Dit Zo dit niet heeft, hier krijg je bij een total loss verklaring een uitbetaling krijgt voor een gelijkwaardige auto. Dus daarom zijn wij met de autoverzekering overgegaan naar Dit Zo. Heb vandaag Univé gebeld en stond op trede 18. Nu blijkt uit bovenstaande dat Univé mij trede erbij heeft gegeven om de korting die ABN mij gaf te compenseren (zodat ik bij Univé bleef). Ik wilde de schadevrije jaren weten die ik had opgebouwd bij Univé, dit bleken er normaal 14 te zijn. Nu komt het……… mei 2009 met spiegel tegen andere auto aangezeten en val in één keer 6 schadevrije jaren terug. Terwijl ik een BOB (bonus opbouw beschermer) had. Waren eerst van plan om alleen de autoverzekering over te zetten maar het worden nu al onze verekeringen. Als je zo klanten moet winnen….. bedank ik voor Univé

De autoverzekering is online via de website af te sluiten. Hierin kun je aangeven wat voor dekking je wilt, en eventuele extra dekkingen. Ook krijg je korting als je meerdere auto’s hebt verzekerd. Wij hebben nu 3 auto’s verzekerd bij unive, zowel mijn auto, de auto van mijn man en van onze zoon. Die van onze zoon staat op mijn naam want dat bespaard veel geld omdat mijn zoon nog 18 is. En dus geen schadevrije jaren heeft opgebouwd. Een 2 maanden terug heb ik een aanrijding veroorzaakt, was mijn schuld. Ik had op deze auto een all-risk verzekering. Hier zat een eigen risico op dat wist ik. Dat gedeelte moest ik dus ook zelf betalen van de schade, de rest wet vergoed. De kosten per maand zijn trouwens niet duur, de verzekering is voor de rest prima en kan het iedereen aanraden. De vergoeding van de schade duurde wel even voordat ik het had en alles afgehandeld was. De schadeopname duurde ook even omdat alles doorgestuurd moest worden. En al met al heeft het een 3 weken geduurd.

De auto van mijn vrouw en van mijzelf hebben wij nu al zeker een 3 jaar verzekerd bij unive. De autoverzekering van unive hebben afgesloten destijds op aanraden van onze tussenpersoon. De verzekering is allemaal goed geregeld. En omdat wij allebij veel schadevrije jaren hebben ook nog eens goedkoop. De service is perfect te noemen, als je vragen hebt over je dekkingen of andere onderwerpen ze helpen je allemaal prima. Elk jaar wordt ook de autoverzekering weer goedkoper, want ook leuk is. Afsluiten duurde even, echter kwam dit door de tussenpersoon. Tegenwoordig kan het allemaal via het Internet, daar heb ik zelf geen ervaring mee.

Ben twee jaar nu een tevreden klant van univé. De autoverzekering is altijd goedkoop geweest, dit komt mede door de hoeveelheid schadevrije jaren die ik heb. Het valt echt op hoeveel je daar mee kunt besparen als ik mijzelf vergelijk en met mijn vrouw. De helpdesk van unive is klantvriendelijk, en staat je altijd goed te woord, doen niet moeilijk over dingen extra uitleggen. Ik heb nu verschillende keren de schade moeten afhandelen voor mijn vrouw, en dit gaat prima. Allemaal snel geregeld, en zonder kopzorgen. Geen

Ben zeer goed te spreken over de autoverzekering van unive. Ze hebben niet voor niks verschillende prijzen gewonnen voor hun klantvriendelijk (hoor je steeds op de radio). Ik ben zelf hier dus ook tevreden over, en ook over de schade afhandeling. Alles wordt goed gedaan, en vooral ook klantvriendelijk. Zo doen niet moeilijk. En daar staat ook nog eens een lage premie tegen over. Bij unive heb je dus een goedkope autoverzekering met de juiste dekkingen en vooral goede support mocht er iets gebeuren met je auto. Nog niet aanwezig gelukkig.

Mijn beide auto;s zijn verzekerd momenteel bij unive. Dit is nu een al aantal jaren zo, en ik ben hier tevreden over. De premie wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven, en de premie wordt vanzelf lager zolang je geen schades rijd etc. Ook is de autoverzekering van unive stukken goedkoper dan andere verzekeraars. Ik heb ook al veel schade vrije jaren opgebouwd, en betaal dus echt heel weinig voor mijn auto verzekering. De service van univé is perfect te noemen, ze hebben een goede helpdesk die je graag te woord staan bij vragen en problemen. Ook het melden van schade gaat prima, heb dit een keer voor de auto van mijn vrouw gedaan. De schade werd goed afgehandeld, en mijn vrouw kon zo weer rijden in haar auto. Een ander goed punt is dat je geen lange wachtrijen hebt als je belt! Afsluiten via het internet duurde even, ik ben zelf niet zo bekend met het internet, Maar samen met mijn zoon ging het goed.

De autoverzekering van unive is goed geregeld. Gewoon via hun website afgesloten, lekker makkelijk. Ook de schade afhandeling is perfect geregeld. Daar kunnen veel andere verzekeraars een voorbeeld aannemen. De premie is ook laag, betaal voor mijn verzekering nu rond de 25 euro, en dan heb ik vol kasko. Niet aanwezig

Bel je het Utrechts kantoor, wordt er eerst 4 keer direct opgehangen. Waarschijnlijk omdat je zo vaak belt, heeft de medewerker toch maar besloten om op te nemen. Ik ga mijn volgende auto verzekeren bij een andere maatschappij. Met schade heb ik het al eerder meegemaakt. GEwoon weg belachelijke service!

Dames en Heren, schrijf een review na een schade, verzekeren willen ze namelijk wel graag. Goedkope verzekering, maar ook een goedkope dekking. Dus scheer niet de duurdere verzekeringen over een kam, die een veel uitgebreidere dekking hebben. Heb je schade, denk dan aan je dagwaarde, ben je zuinig met je spullen, hopa daar doet unive niet aan, de spullen zijn een aantal jaren oud, hupakee afgeschreven, op marktplaats weinig meer waard…….en dat is je schadebedrag en je uitkering………en hopa op zoek naar je hele inboedel op marktplaats.

Unive is vaak de goedkoopste, zeker als je meerdere verzekeringen bij ze hebt lopen. De service is erg goed, na een simpele wijzigingsaanvraag, werd ik terug gebeld en hebben we samen alle mogelijkheden voor de verzekering telefonisch doorgelopen. Erg goed. Wat jammer is, is dat je gedwongen wordt om bij ruitschade je ruit te laten fixen bij een erkende leverancier. Mijn eigen garagehouder, die altijd hoge kwaliteit levert, komt dus niet aan bod.

Deze verzekering is dan wel goedkoop, maar wacht maar totdat je ze nodig hebt! Dan pas merk je dat goedkoop duurkoop wordt! Ik heb een schade gemeld waarvan de tegenpartij schuld was. Daarna kreeg ik meerdere brieven over kosten die ikzelf moest betalen, 25% van de leenauto, een eigen risico dat ik eigenlijk 2 maanden voor de schadegebeurtenis van mijn polis had laten afhalen (omdat ik toen uit de risicoleeftijd kwam) Dit eigen risico bleek door de werknemers van Univé vergeten van mijn polis te halen! Heb alles bij hun weggehaald en betaal nu weer ietsjes meer bij Interpolis! nu is alles dus weer glashelder in plaats van addertjes onder het gras

Betrouwbare no-nosense verzekeraar. Personenauto premie zelfs 20% lager dan bij Polisdirect. Bij schade correcte behandeling. Goede telefonische bereikbaarheid. Website niet zo prettig.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen