Univé Reisverzekering

De reisverzekering van Univé Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé Reisverzekering

Voordelen van deze reisverzekering:
  • Vaker per jaar op vakantie? In één keer geregeld vanaf €1,87 (incl assurantiebelasting)
  • Gezinsleden in één keer meeverzekeren
  • Dekking voor bijv. een studie of stage
  • Dag en nacht hulp via de Univé Alarmcentrale
  • Dekking voor o.a. je computer- en fotoapparatuur
Voordelen van Univé:
  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze reisverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé Reisverzekering met andere reisverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé Reisverzekering Ervaringen ABN AMRO Reisverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Let op mensen: Unive keert niet uit bij annulering wegens ziekte! Bij de annulering wordt vermeld ... Verzekering heeft de case binnen een week afgehandeld echt top.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Univé

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze reisverzekering:

MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 April 2019 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 April 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
Meer tonen...
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Kortlopend'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 April 2016 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 April 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Doorlopend'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 April 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Kortlopend'.
Consumentenbond
De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2014 door beoordeeld met een 7,3.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 March 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 March 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 March 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2013 door beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 March 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 March 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Consumentenbond
De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2012 door beoordeeld met een 7,5 en is daarmee de Beste uit de test.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 March 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
MoneyView
De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 March 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 February 2011 door beoordeeld met een 7,6.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 February 2011 door beoordeeld met een 7,6.
Consumentenbond
De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2011 door beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 May 2010 door beoordeeld met een 7,5.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 May 2010 door beoordeeld met een 7,5.
Consumentenbond
De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 February 2010 door beoordeeld met een 7,8.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2009 door beoordeeld met een 7,4.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2009 door beoordeeld met een 7,4.
Consumentenbond
De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2009 door beoordeeld met een 4,8.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2008 door beoordeeld met een 7,5.
Independer.nl
De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 July 2008 door beoordeeld met een 7,5.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé Reisverzekering en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé Reisverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(25 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de reisverzekering van Univé

uit Hoorn zegt op 8 June 2018:

Mijn zoon werd ziek tijdens onze vakantie in Thailand. Het contact met de alarmcentrale was goed. Er werden nieuwe tickets geregeld. Mijn claim voor hotelovernachtingen werd binnen 1 dag uitbetaald.

uit Hattem zegt op 18 December 2014: Geverifieerde klant

Al jaren een reisverzekering bij Univé, en wel eens wat ongerust over negatieve verhalen over afhandeling van schades door Univé. Nu hadden we er voor het eerst zelf mee te maken i.v.m. ziekenhuisopname van mijn vrouw in Duitsland. In ons geval werd de assistentie tijdens de opname in het ziekenhuis en de vergoeding van de financiële schade na de opname vlot en uitstekend geregeld.
H. Post, Hattem.

uit Den haag zegt op 29 September 2014:

Kortlopende reisverzekering voor 3e jaar op een rij afgesloten bij Univé. Op vakantie portemonnee verdwenen met flink wat inhoud. Dit hebben ze eerlijk (en erg coulant) afgehandeld. Super service! Als het aan mij ligt nooit meer iets anders dan Univé.

zegt op 7 December 2013:

Ik heb een doorlopende reisverzekering en autoverzekering

zegt op 11 September 2013:

De reisverzekering die ik bij unive heb afgesloten kun je op maat samenstellen zodat je alleen verzekerd bent voor datgeen wat jij wilt. Hierdoor blijven de kosten ook beperkt waardoor de prijs/kwaliteit verhouding goed is.

zegt op 9 September 2013:

Unive lijkt een lage reisverzekering prijs te hebben, maar weet je eigenlijk niet wat de kwaliteit is. Wij hebben nu 1 keer iets geclaimd en het bedrag bleek onder het eigen riciso te zijn. Het zou helpen als ze een soort van samenvatting maken van de verzekering, zodat je beter weet wat je afsluit. En ik weet dat ik alles moet lezen, maar de verzekeringspapieren zijn in veel gevallen uitgebreid en niet altijd interessant om te lezen. Door de samenvatting weet je beter wat je kunt verwachten en gaat voor mij een hogere prijs/kwaliteit verhouding opleveren.

zegt op 7 August 2013:

Het is fijn om te weten dat vrijwilligerswerk ook gedekt wordt. Verder zijn de voorwaarden helder en is de reisverzekering uit te breiden naar een uitgebreide verzekering.

zegt op 10 February 2013:

Ik heb een review oer Unive omdat ik daar mijn doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering heb gehad en mijn vriendin nog steeds. Het viel mij op dat de site erg toegankelijk is om diensten aan te vragen. Daarbij kun je gemakkelijk kiezen voor het juiste pakket wat bij je past.

zegt op 3 December 2012:

ging om af sluiten reisverzekering ben goed snel en duidelijk gehoplen met goede advies kreeg zelfs kado toe

zegt op 15 September 2012:

Ik heb een reisverzekering afgesloten bij unive. Het is een reisverzekering met goede voorwaarden. Het is een doorlopende reisverzekering, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je vergeet je te verzekeren en dat is wel een veilig gevoel. Het is verder een reisverzekering die scherp geprijsd is
Ik heb de verzekering al een keer nodig gehad en dat was een goede ervaring die ik met de servicedesk gehad heb. Ik werd goed geholpen en het werd verder snel afgehandeld.

zegt op 6 May 2012:

Dit is mijn review met de reisverzekering van Univé.
In Istanbul bleek dat een van onze koffers stuk was gegaan onderweg in het vliegtuig. Ter plaatse hebben wij een nieuwe koffer gekocht, de rekening werd snel door Univé vergoed en wij zijn er erg tevreden over.

zegt op 10 September 2010:

Ik wil graag een review plaatsen over de klantvriendelijk bij univé. Na mijn telefonische schadeclaim werd ik ontzettend goed geholpen. Betrokkenheid is belangrijk na het verlies van persoonlijke spullen en werd door mij zeer op prijs gesteld.

zegt op 10 September 2010:

Voor van het zomer had ik een reisverzekering afgesloten bij de Unive. I.v.m. Familieomstandigheden ging de vakantie niet door en wilde ik het annuleren. Ik kreeg alles terug behalve de administratiekosten wat begrijpelijk is! Vond het echt goed geregeld dat ik de rest gewoon terug kreeg!

uit Amsterdam zegt op 18 June 2009:

Omdat ik veel op reis ben voor mijn werk had ik een goede reisverzekering nodig die het hele jaar geldig is.De doorlopende reisverzekering van unive bood mij uitkomst. Voor een lage premie per maand ben ik goed verzekerd.

Nee, ik zou een Univé Reisverzekering niet aanbevelen

uit Havelte zegt op 9 August 2019:

Na jaren premie betalen een claim ingediend van een kapotte koffer en dan moet je zelf de claim bij TUI regelen . mocht dit niet lukken dan willen we misschien wel helpen!
Waarom ben ik dan verzekert als ik zelf met de veroorzaker moet dealen?
Waardeloos en dus advies om deze verzekering niet te nemen.

JOOP

uit Bussum zegt op 28 February 2019:

Doorlopende reisverzekering van Unive is niet aan te raden. Tenzij je al hun modules aan klikt…….
Ik ben mijn verrekijker verloren in een skilift. Helaas niet verzekerd want niet de wintersportmodule aangevinkt.... In de zomer valt dit voorval wel onder de dekking.....???? Hoezo doorlopend....Volledige misleiding.
Dus meteen klant af. Veel succes Unive, en mijn familie zien ze niet meer terug.

uit Utrecht zegt op 28 March 2018: Geverifieerde klant

Let op mensen: Unive keert niet uit bij annulering wegens ziekte! Bij de annulering wordt vermeld dat je geen doktersverklaring hoeft te overleggen maar vervolgens gaat de eigen medisch adviseur van Unive drie maanden later oordelen dat je best had kunnen reizen en wordt er niets uitgekeerd.
Positieve beoordelingen op deze site zijn alleen van mensen die nog niet hebben hoeven claimen.

uit Kloosterhaar zegt op 3 March 2018: Geverifieerde klant

Wij hadden auto pech en daarom een taxi moeten nemen naar het vliegveld we kwamen heel laat aan we konden onze vlucht wel halen maar onze koffers mochten niet mee dus de persoon achter de info balie zei dan moet u ze hier laten staan er waren verder geen opberg mogelijkheden du wij spullen uit onze koffer gehaald en het vliegtuig ingestapt waar door veel spullen achter moesten blijven nog geen 2 minuten in het vliegtuig werden we het vliegtuig uitgehaald door de politie i.v.m onze koffers ze vonden het verdacht en wij moesten mee onder begeleiding van de politie naar onze koffers in de centrale hal we werden gedwongen al onze spullen weg te gooien we hadde geen keuze het was of spullen houden en geen vakantie of alles weg gooien en tog met de vlucht mee wij unive gebeld omdat onze koffers verzekerd waren wij het verhaal uitgelecht en zij zeiden keihard dan had u maar niet op de vlucht moeten gaan en niks vergoed gekregen wij alles geprobeerd om contact te leggen met unive omdat wij er niet mee eens waren we werden gedwongen een keuze te maken maar we kregen geen contact en op heden ergeren ze ons ik raad het niet aan ze doen er alles aan om er onderuit te komen

uit Assen zegt op 18 December 2017:

Wegens zeer slechte communicatie en informatie de verzekering laten beëindigen.Bevestiging gekregen hiervan echter als reden wordt aangegeven dat ik geen reisplannen het komende jaar heb.
Nooit is mij om de reden gevraagd waarom maar de reden is dat de UNIVE medewerkers zeer ondeskundig zijn ( zie mijn vorige melding) en nu dus ook onbetrouwbaar.

uit Assen zegt op 18 December 2017: Geverifieerde klant

Reisverzekering laten omzetten naar werelddekking i.v.m.Cuba reis. Een verklaring van de verzekering is nodig. Had men niet van gehoord want daarvoor is de zorgverzekering. Uiteindelijk een Engelse verklaring ontvangen. Volgende dag gebeld met hoofdkantoor met vraag als Unive erkend wordt door Cubaanse overheid.De persoon dacht wel maar ging navragen.Tijdens wachten werd de verbinding verbroken. Zeer slechte klant behandeling dus verzekering opgezegd en een nieuwe afgesloten bij ANWB. Daar is men wel op de hoogte i.v.m.Cuba

uit Kootwijkerbroek zegt op 9 August 2016:

Als je pech krijgt in het buitenland ben je beter af bij de ANWB. Ik zit nu al 2 dagen te wachten op een vervangende auto. Auto was vandaag beloofd einde van de middag. Einde dag gebeld en dan weer de mededeling komt waarschijnlijk morgenvroeg. Weer een vakantiedag weg😓😓. Uit ervaringen van andere kampeerders met een ANWB verzekering was dit zeker niet gebeurt. De premie is wel lager alleen je moed enorm veel geduld hebben voordat er dingen opgelost worden.

uit Hippolytushoef zegt op 17 May 2016: Geverifieerde klant

ga al 15 jaar op vakantie naar Mexico om te vissen, 6 weken in april/mei en 4 weken in november

al mijn verzekeringen lopen via Univé

ben in 2014 in december teruggekomen en naar huisarts gegaan

onderzoek naar prostaatkanker, ondergaan

in april eerste injectie voor 6 maanden Lucrin voor terugdringen tostesteron

op vakantie voor 6 weken en bij terugkomst bestraling gestart in MCA alkmaar. 35 keer, dus 7 weken

psa terug van 24 naar 0,3, hetgeen iedere 3 maanden gecontroleerd is en nog steeds 0,3 gebleven

een week voor de vakantie van dit jaar, die ik al geboekt had, nieuwe medicijnen om wat minder keren te hoeven plassen 's nachts

in Mexico krijg ik koude rillingen door omstandigheden op de oceaan tijden visfestival, temperatuur is 35 graden Celsius maar het buiswater dat ons doorweekt is maar 6 graden

we keren drie uur voor afloop die dag al terug naar de haven, evenals vele anderen

zondag haven gesloten door autoriteiten, dus geen vissen, maar maandag visdag inhalen

zie zondag kans om mijn grote teen te stoten, en later nog eens, kan niet lopen gedurende enkele dagen

krijg ook nog een oorontsteking en medicijnen hiervoor

heb geen trek in eten en val in 6 dagen 6 kilo af

na drie dagen nog uiterst beroerd met hoge temperaturen en niet mobiel

donderdag kontakt met mijn jongste broer, om ticket te wijzigen van Iberia

geen kontakt te leggen, zaterdag en zondag werken ze niet blijkbaar, niet telefonisch en niet via internet

broer belt Univé alarmcentrale, zaterdagochtend kontakt met mevrouw Visser, als u naar ABC ziekenhuis in Mex.DF gaat een medische verklaring vraagt dat u vervoerd kunt worden, dan stuurt u die naar mij en draag ik dossier over aan UNIVE en dan zorgen die dat u terug gehaald wordt
na 1 uur taxi in ziekenhuis en na onderzoek 6000 pesos armer, en verklaring opgezonden, was dus zaterdag

we hebben tijd nodig om dossier over te dragen, wordt morgen om 10 uur komt er een dokter

dokter stuurt iemand om telefonisch navraag bij me te doen, deze leek weet niets van prostaatkanker behandeling , vraagt de oren van mijn hoofd
dokter gebruikt rapport om vergoeding van terughalen af te wijzen, ik mankeer niets volgens deze beoordelend arts

de depressie waarin mij bevond toen ik naar huis wilde, was immers niet in de doktersverklaring opgenomen

de beoordelend arts wens ik wijsheid in zijn beslissingen en ik hoop dat hetzelfde hem nooit zal overkomen, ik verzeker een ieder dat gebeurde de onplezierigste ervaring in mijn 68 jarige leven is geweest

uit Weert zegt op 10 October 2015: Geverifieerde klant

Zeer slecht! Alarmcentrale slecht te bereiken! Binnen 5 werkdagen zou er een reactie gegeven worden op schade. Helaas heeft dit 4 weken geduurd. Werd niet gereageerd op berichten. Eindelijk toch reactie van behandelaar gekregen. Helaas was deze reactie niet volledig en erg vreemd. Opnieuw gereageerd (4 keer) geen enkele reactie! Afsluiten gaat snel, afhandelen schade waardeloos!! Zal nooit meer een verzekering bij Unive afsluiten. Laatst ondernomen poging: indienen klacht, volgende stap: geschillencommissie

uit Borculo zegt op 31 January 2014: Geverifieerde klant

We hebben een reisverzekering bij UNIVE.

Ik werd opgenomen met een wondinfectie in het ziekenhuis waardoor de reis niet door kon gaan.
2 Jan 2014 vertelde de medewerker van UNIVE Assen me dat het met een paar dagen geregeld zou zijn.

Ik belde na twee weken omdat ik niets hoorde. Een andere medewerker wilde een bewijs van het ziekenhuis dus daar gevraagd en na 1 dag al ontvangen.

Zelfde dag naar UNIVE doorgestuurd.

Bel vanmorgen en blijkt het wel aangekomen maar niet bij de goede afdeling.

Wordt nu gezegd het gaat om 2000 euro een groot bedrag net of dat wat uitmaakt als je een verzekering hebt.

Zeer slecht is nu al een maand voorbij en nog geen geld.

UNIVE een dikke onvoldoende.

uit Waddinxveen zegt op 18 July 2013:

In het vliegtuig is onze handbagage (Samsonite) door de stewardess een eind verderop geborgen. Hierin hadden wij geen inspraak. Bij het uitstappen was het voor ons onmogelijk om onze handbagage in het zicht te krijgen. Toen wij bij de betreffende opbergplaats arriveerden, bleek het te zijn gestolen. Van Unive hebben we vernomen dat het niet wordt vergoed omdat we beter hadden moeten opletten. Zoals vermeld was dit echter onmogelijk.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen