Univé Reisverzekering

★★★★☆ 8/10 (31 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Vaker per jaar op vakantie? In één keer geregeld vanaf €1,87 (incl assurantiebelasting)
  • Gezinsleden in één keer meeverzekeren
  • Dekking voor bijv. een studie of stage
  • Dag en nacht hulp via de Univé Alarmcentrale
  • Dekking voor o.a. je computer- en fotoapparatuur

Onafhankelijke beoordelingen voor de Univé Reisverzekering

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 april 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Doorlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 20 april 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5 en is daarmee de Beste uit de test.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Univé Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 21 maart 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 14 februari 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6 en is daarmee de Beste uit de test.

De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 mei 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Univé Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Univé Reisverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 juli 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Reisverzekering

ONGELOOFLIJK! Ik zeg per direct mijn Unive Reisverzekering op. Ik ging op huwlijksreis naar Colombia. Ik ben daar naar de dokter geweest voor een general health check. Tot onze verbazing, kwam het nieuws dat ik kanker heb. Inmiddels 2 weken verder, kan ik gelijk geopereerd worden om de tumor te verwijderen. Unive Reisverzekering dekt NIKS!!!! De persoon aan de telefoon vertelde mij ‘dit was planbare zorg, je had de tumor ook in Nederland kunnen verwijderen, dokters in Colombia willen gewoon geld verdienen’.

De meest slechte service op vakantie die je je kan wensen! Wij staan met een kapotte auto, gelukkig op vakantie adres, en wachten nu al 6,5 uur op een monteur… totaal in 6.5 uur meer dan 2.5 uur in de wacht gestaan bij Unive. En het enige wat je krijgt te horen… de hulp diensten zijn in geschakeld, we kunnen niks voor u doen op dit moment en een laf het spijt me…. Wij mogen blij zijn dat we op ons vakantieadres zitten en niet langs de kant van de weg in de brandende italiaanse zon met 2 kinderen. Unive moet zicht de ogen uit de kop schamen!

Goede communicatie en binnen 2 weken de kosten + onkosten van de afgebroken vakantie vergoed gekregen. Alarmcentrale telefonisch goed bereikbaar vanuit buitenland.

Vorige week (12/2) waren mijn vriend en ik in Parijs met de bedoeling om beide verjaardagen (14 & 15 februari) en Valentijnsdag romantisch te vieren. Helaas werd mijn vriend op dag van aankomst ziek waardoor de eerste 2 dagen we al veel minder hebben kunnen doen, en op mijn verjaardag, 14/2, werd ik ook ziek. Het was niet zo dramatisch om naar een arts te moeten maar je kan/wil toch niet veel meer dan in bed liggen met koorts, dus ons weekend en verjaardagen waren al behoorlijk verziekt. We hebben die dag ook besloten terug naar huis te gaan ipv de laatste 2 dagen in Parijs door te brengen. Voor de zekerheid contact opgenomen met de reisverzekering of er wat mogelijk was, en we hebben allemaal enorm vriendelijke en meelevende medewerkers gesproken. Ze hadden het erg met ons te doen en na melding bij de alarmcentrale kregen we zonder pardon een deel van ons geld terug. Binnen een dag stond het op de rekening. We zijn enorm blij en kunnen nu op een later moment alsnog ons weekend afmaken, werkelijk fantastische service en blij dat we vaste klant zijn bij Univé!!

Na jaren premie betalen een claim ingediend van een kapotte koffer en dan moet je zelf de claim bij TUI regelen . mocht dit niet lukken dan willen we misschien wel helpen! Waarom ben ik dan verzekert als ik zelf met de veroorzaker moet dealen? Waardeloos en dus advies om deze verzekering niet te nemen. JOOP

Doorlopende reisverzekering van Unive is niet aan te raden. Tenzij je al hun modules aan klikt……. Ik ben mijn verrekijker verloren in een skilift. Helaas niet verzekerd want niet de wintersportmodule aangevinkt…. In de zomer valt dit voorval wel onder de dekking…..???? Hoezo doorlopend….Volledige misleiding. Dus meteen klant af. Veel succes Unive, en mijn familie zien ze niet meer terug.

Mijn zoon werd ziek tijdens onze vakantie in Thailand. Het contact met de alarmcentrale was goed. Er werden nieuwe tickets geregeld. Mijn claim voor hotelovernachtingen werd binnen 1 dag uitbetaald.

Let op mensen: Unive keert niet uit bij annulering wegens ziekte! Bij de annulering wordt vermeld dat je geen doktersverklaring hoeft te overleggen maar vervolgens gaat de eigen medisch adviseur van Unive drie maanden later oordelen dat je best had kunnen reizen en wordt er niets uitgekeerd. Positieve beoordelingen op deze site zijn alleen van mensen die nog niet hebben hoeven claimen.

Wij hadden auto pech en daarom een taxi moeten nemen naar het vliegveld we kwamen heel laat aan we konden onze vlucht wel halen maar onze koffers mochten niet mee dus de persoon achter de info balie zei dan moet u ze hier laten staan er waren verder geen opberg mogelijkheden du wij spullen uit onze koffer gehaald en het vliegtuig ingestapt waar door veel spullen achter moesten blijven nog geen 2 minuten in het vliegtuig werden we het vliegtuig uitgehaald door de politie i.v.m onze koffers ze vonden het verdacht en wij moesten mee onder begeleiding van de politie naar onze koffers in de centrale hal we werden gedwongen al onze spullen weg te gooien we hadde geen keuze het was of spullen houden en geen vakantie of alles weg gooien en tog met de vlucht mee wij unive gebeld omdat onze koffers verzekerd waren wij het verhaal uitgelecht en zij zeiden keihard dan had u maar niet op de vlucht moeten gaan en niks vergoed gekregen wij alles geprobeerd om contact te leggen met unive omdat wij er niet mee eens waren we werden gedwongen een keuze te maken maar we kregen geen contact en op heden ergeren ze ons ik raad het niet aan ze doen er alles aan om er onderuit te komen

Wegens zeer slechte communicatie en informatie de verzekering laten beëindigen.Bevestiging gekregen hiervan echter als reden wordt aangegeven dat ik geen reisplannen het komende jaar heb. Nooit is mij om de reden gevraagd waarom maar de reden is dat de UNIVE medewerkers zeer ondeskundig zijn ( zie mijn vorige melding) en nu dus ook onbetrouwbaar.

Als je pech krijgt in het buitenland ben je beter af bij de ANWB. Ik zit nu al 2 dagen te wachten op een vervangende auto. Auto was vandaag beloofd einde van de middag. Einde dag gebeld en dan weer de mededeling komt waarschijnlijk morgenvroeg. Weer een vakantiedag weg??. Uit ervaringen van andere kampeerders met een ANWB verzekering was dit zeker niet gebeurt. De premie is wel lager alleen je moed enorm veel geduld hebben voordat er dingen opgelost worden.

in aanvulling op ervaring van 17 mei ik wordt inmiddels behandeld voor longontsteking hoezo ? u mankeert toch niets volgens de dokter van Unive ?

Zeer slecht! Alarmcentrale slecht te bereiken! Binnen 5 werkdagen zou er een reactie gegeven worden op schade. Helaas heeft dit 4 weken geduurd. Werd niet gereageerd op berichten. Eindelijk toch reactie van behandelaar gekregen. Helaas was deze reactie niet volledig en erg vreemd. Opnieuw gereageerd (4 keer) geen enkele reactie! Afsluiten gaat snel, afhandelen schade waardeloos!! Zal nooit meer een verzekering bij Unive afsluiten. Laatst ondernomen poging: indienen klacht, volgende stap: geschillencommissie

Al jaren een reisverzekering bij Univé, en wel eens wat ongerust over negatieve verhalen over afhandeling van schades door Univé. Nu hadden we er voor het eerst zelf mee te maken i.v.m. ziekenhuisopname van mijn vrouw in Duitsland. In ons geval werd de assistentie tijdens de opname in het ziekenhuis en de vergoeding van de financiële schade na de opname vlot en uitstekend geregeld. H. Post, Hattem.

Kortlopende reisverzekering voor 3e jaar op een rij afgesloten bij Univé. Op vakantie portemonnee verdwenen met flink wat inhoud. Dit hebben ze eerlijk (en erg coulant) afgehandeld. Super service! Als het aan mij ligt nooit meer iets anders dan Univé.

We hebben een reisverzekering bij UNIVE. Ik werd opgenomen met een wondinfectie in het ziekenhuis waardoor de reis niet door kon gaan. 2 Jan 2014 vertelde de medewerker van UNIVE Assen me dat het met een paar dagen geregeld zou zijn. Ik belde na twee weken omdat ik niets hoorde. Een andere medewerker wilde een bewijs van het ziekenhuis dus daar gevraagd en na 1 dag al ontvangen. Zelfde dag naar UNIVE doorgestuurd. Bel vanmorgen en blijkt het wel aangekomen maar niet bij de goede afdeling. Wordt nu gezegd het gaat om 2000 euro een groot bedrag net of dat wat uitmaakt als je een verzekering hebt. Zeer slecht is nu al een maand voorbij en nog geen geld. UNIVE een dikke onvoldoende.

Ik heb een doorlopende reisverzekering en autoverzekering

In het vliegtuig is onze handbagage (Samsonite) door de stewardess een eind verderop geborgen. Hierin hadden wij geen inspraak. Bij het uitstappen was het voor ons onmogelijk om onze handbagage in het zicht te krijgen. Toen wij bij de betreffende opbergplaats arriveerden, bleek het te zijn gestolen. Van Unive hebben we vernomen dat het niet wordt vergoed omdat we beter hadden moeten opletten. Zoals vermeld was dit echter onmogelijk.

Ik heb een review oer Unive omdat ik daar mijn doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering heb gehad en mijn vriendin nog steeds. Het viel mij op dat de site erg toegankelijk is om diensten aan te vragen. Daarbij kun je gemakkelijk kiezen voor het juiste pakket wat bij je past.

Ik heb een reisverzekering afgesloten bij unive. Het is een reisverzekering met goede voorwaarden. Het is een doorlopende reisverzekering, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je vergeet je te verzekeren en dat is wel een veilig gevoel. Het is verder een reisverzekering die scherp geprijsd is Ik heb de verzekering al een keer nodig gehad en dat was een goede ervaring die ik met de servicedesk gehad heb. Ik werd goed geholpen en het werd verder snel afgehandeld.

Apr16 Over je plaatje, ik moet inenes ergens aan denken.Een paar jaar geleden wilde ik voor een bruiloft een hele pot met geld geven. Nouja, niet allemaal echt natuurlijk. Ik scande briefjes van 10, 20 en 50 euro en wilde deze heel veel keren printen en opvouwen en in de pot stoppen (uiteraard met echt geld ertussen). Maar ik kreeg ze niet goed gescand en op het juiste formaat printen mocht ook niet! Met mijn scanner was niets mis, met mijn printer evenmin. Creepy toch?Wou ik even delen.

Dit is mijn review met de reisverzekering van Univé. In Istanbul bleek dat een van onze koffers stuk was gegaan onderweg in het vliegtuig. Ter plaatse hebben wij een nieuwe koffer gekocht, de rekening werd snel door Univé vergoed en wij zijn er erg tevreden over.

Voor van het zomer had ik een reisverzekering afgesloten bij de Unive. I.v.m. Familieomstandigheden ging de vakantie niet door en wilde ik het annuleren. Ik kreeg alles terug behalve de administratiekosten wat begrijpelijk is! Vond het echt goed geregeld dat ik de rest gewoon terug kreeg!

Ik wil graag een review plaatsen over de klantvriendelijk bij univé. Na mijn telefonische schadeclaim werd ik ontzettend goed geholpen. Betrokkenheid is belangrijk na het verlies van persoonlijke spullen en werd door mij zeer op prijs gesteld.

Omdat ik veel op reis ben voor mijn werk had ik een goede reisverzekering nodig die het hele jaar geldig is.De doorlopende reisverzekering van unive bood mij uitkomst. Voor een lage premie per maand ben ik goed verzekerd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen