Oldtimerverzekering vergelijken

Een oldtimer is een auto die al een aantal jaar oud is en aan een aantal regels voldoet. Deze kun je verzekeren met een oldtimerverzekering. Je betaalt hiervoor een lage premie. Lees verder op deze pagina alles over deze voorwaarden en tips bij het vergelijken. Hieronder kun je direct een oldtimerverzekering vergelijken.

Oldtimerverzekering vergelijken 2021

Er is een aantal verzekeraars die een oldtimerverzekering biedt. Verstandig is om de verzekeraars met een oldtimerverzekering te vergelijken. Vaak zitten er forse premie verschillen tussen de verzekeraars. En niet alleen tussen de premies, maar ook de voorwaarden. Zonde om teveel te betalen. Een oldtimerverzekering vergelijken kost vaak maar een paar minuten tijd, maar daarmee bespaar je wel flink op de premie. Vul in onze vergelijker de gegevens van jouw auto in en vergelijk direct de premies voor jouw oldtimer. Zit er een tussen die je bevalt, dan kun je hem direct online afsluiten. De verzekeraar houdt je vervolgens op de hoogte van de aanvraag.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste oldtimerverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 2 april 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 3 minuten
Laatste update: 23 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

Mijn eerste oldtimerverzekering bij Kuiper verzekeringen afgesloten, ik ben 18 jaar en het was voor hun geen moeite om mijn auto op mijn leeftijd te verzekeren, top contactpersonen, top service!

Kuiper Verzekeringen is een fijne verzekeraar voor onze oldtimer! We werden heel goed geholpen, ook toen we wat schade aan de auto hadden. We kregen een redelijk bedrag terug, zodat de auto weer helemaal opgelapt kon worden.

Deze verzekeraar hield zich bij mij niet aan de zelf opgestelde algemene voorwaarden en weigerde mij "omdat het niet goed voelde." Ik voldeed wel aan alle voorwaarden om deze verzekering af te kunnen sluiten. Ze konden mij wel een reguliere verzekering bieden die 400% duurder was.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen