Oldtimerverzekering vergelijken Mei 2024 

Een oldtimer is een auto die al een aantal jaar oud is en aan een aantal regels voldoet. Deze kun je verzekeren met een oldtimerverzekering. Je betaalt hiervoor een lage premie. Lees verder op deze pagina alles over deze voorwaarden en tips bij het vergelijken. 

Oldtimerverzekering vergelijken Mei 2024 

Er is een aantal verzekeraars die een oldtimerverzekering biedt. Verstandig is om de verzekeraars met een oldtimerverzekering te vergelijken. Vaak zitten er forse premie verschillen tussen de verzekeraars. En niet alleen tussen de premies, maar ook de voorwaarden. Zonde om teveel te betalen. Een oldtimerverzekering vergelijken kost vaak maar een paar minuten tijd, maar daarmee bespaar je wel flink op de premie.

Omdat je doorgaans niet elke dag gebruik maakt van een oldtimer is de premie die verzekeraars vragen voor een autoverzekering lager dan die van een autoverzekering en zijn de eisen waar je aan moet voldoen per verzekeraar verschillend. De premie wordt op verschillende kenmerken gebaseerd, waarbij de oudheid van de oldtimer en de taxatiewaarde de belangrijkste zijn.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 beste oldtimerverzekeringen

Top 5 populairste oldtimerverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 14 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

Na vele uitstekende ervaringen van klanten ook langzamerhand overgestapt met alle hobby auto’s. Absolute aanrader! Zeer sympathieke specialisten met interesse en dat tegen een zeer schappelijke premie. Schade afwikkeling gaat ook prima, helaas heb ik hierop beroep moeten doen.

Mijn eerste oldtimerverzekering bij Kuiper verzekeringen afgesloten, ik ben 18 jaar en het was voor hun geen moeite om mijn auto op mijn leeftijd te verzekeren, top contactpersonen, top service!

Kuiper Verzekeringen is een fijne verzekeraar voor onze oldtimer! We werden heel goed geholpen, ook toen we wat schade aan de auto hadden. We kregen een redelijk bedrag terug, zodat de auto weer helemaal opgelapt kon worden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen