Bootverzekering vergelijken

Als je een boot hebt, wil je hier lekker van genieten en zo veel mogelijk het water op gaan. Of het nou een kleine sloep is of een grote motorboot. Zodra de zon schijnt, wil je genieten van de rust op het water. Helaas kan jouw boot schade oplopen. In dat geval is het fijn als je een bootverzekering hebt die deze schade dekt. Via ons kun je een bootverzekering vergelijken en jouw boot direct verzekeren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel premie betaalt én veilig op weg gaat.

Bootverzekering vergelijken 2022

Iedere verzekering is anders en door te vergelijken vind je de beste bootverzekering voor jouw boot. Het is belangrijk om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de gegevens van de boot. Deze zijn bepalend voor de dekking en de premie. Beoordeel ook goed wat er bij jou past. Bijvoorbeeld of je het vervelend vindt dat je bij schade eerst een eigen risico zelf moet betalen. Controleer ook of de basisdekking al voldoende dekt of dat een aanvullende verzekering handiger is.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste bootverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de bootverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
anwb_96x35
centraal-beheer
unive_96x35
europeesche_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
-
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 24 juni 2022

Laatste klantbeoordelingen

Na jaren met onze oude boot geen schades te hebben gehad, maakten wij net na de levering van onze nieuwe boot door een verkeerde manoeuvre een flinke schade. Onze schade is keurig afgehandeld. Wij kregen ook telkens vervelende e-mails van de partij welke wij hadden aangevaren. Datacombinatie heeft ook het contact met deze partij voor ons overgenomen.

We zijn al jaren ANWB lid en hebben verschillende verzekering. valt er ineens een brief van een incasso bureau op de mat. Vreemd, want we hebben nooit een factuur gezien. tot vorig jaar kregen we de nota en polis altijd per post. De spam en ongewenste mail afgestruind, ook nooit een email gehad. bij onze klantgegevens staat gewoon ons email adres. nog raarder dus. nog verder gespeurd, blijkt dat er in een uithoek van het systeem ook nog een oud mailadres stond bij de bootverzekering. Het mailadres is al jaren vervallen. ANWB had kennelijk daar emails heen gestuurd en nooit iets gedaan met onbezorgbare emails. van het één op het andere moment kregen we ook geen post meer en vond de ANWB dat een mailtje naar een niet bestaand mailadres voldoende was. bijzonder, want het incassobureau heeft wel een gewone (overigens heel lelijke) brief per post gestuurd. ANWB heeft kennelijk haar IT niet op orde en ik zit met een onterecht betalingsachterstand opgescheept. Al met al resteert een kater over de ANWB

(TVM) regelmatig naar polis voorwaarden verwijst die dekking uitsluit , is voor mij reden om onze schadeverzekeringspolissen niet te verlengen !

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen