Bootverzekering Maart 2023 vergelijken

Als je een boot hebt, wil je hier lekker van genieten en zo veel mogelijk het water op gaan. Of het nou een kleine sloep is of een grote motorboot. Zodra de zon schijnt, wil je genieten van de rust op het water. Helaas kan jouw boot schade oplopen. In dat geval is het fijn als je een bootverzekering hebt die deze schade dekt. Via ons kun je een bootverzekering vergelijken en jouw boot direct verzekeren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel premie betaalt én veilig op weg gaat. 

Bootverzekering vergelijken Maart 2023 

Iedere verzekering is anders en door te vergelijken vind je de beste bootverzekering voor jouw boot. Het is belangrijk om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de gegevens van de boot. Deze zijn bepalend voor de dekking en de premie. Beoordeel ook goed wat er bij jou past. Bijvoorbeeld of je het vervelend vindt dat je bij schade eerst een eigen risico zelf moet betalen. Controleer ook of de basisdekking al voldoende dekt of dat een aanvullende verzekering handiger is.

De vergelijking is gemaakt op 15-02-2023 voor een sloep.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de bootverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
anwb_96x35
centraal-beheer
unive_96x35
europeesche_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 15 februari 2023

Laatste klantbeoordelingen

30 jaar de boot verzekerd bij FBTO. Deze zomer een stuk hout in de schroef gehad met het gevolg een lekkage in de schroefas koker. Moest een nieuwe schroefas koker in en as. Er ook maar een flexibele koppeling bij. Nu is het weer een goed werkende schroefas systeem. De FBTO expert oordeelde slijtage aan de as . Er werd niets uitbetaald. Waarom ben je eigenlijk verzekerd.

Zeilboot verzekerd in december 2021 WA*CASCO. In februari 2022 3 dagen storm gehad, het schip lag in Kortgene op een bok .(ik was denk ik in hun ogen te kort verzekerd) Er is schade ontstaan op het dek bij de verstagingen. Ik heb deze schade gemeld, er is een schade expert aangemeld om de schade op te nemen. Helaas word de schade niet uit gekeerd omdat er ongezien schade is aan de wandputting speling. Daar had ik zelf geen weet van. De kosten zijn voor mij zelf, dus ik schakel 3 polyester reparateurs uit om de schade op te nemen en wat het gaat kosten € 2500.00 Ook de vraag gesteld of deze niet zichtbare schade professioneel in het verleden gemaakt was het antwoord was JA. Dus heb ik een contra expertise ingeschakeld die dus met een ander verhaal kwam in mijn voordeel. Helaas was de communicatie en medewerking van Eerdmans vanaf dat moment ZEER slecht. Later is er een arbiter ingeschakeld om te kijken wie er gelijk had. dit liep voor mij niet goed af. (vriendjes???????) Al met al heeft het voor Eerdmans veel geld gekost tegen de kosten van mij €2500.00. Ik dacht ik ben WA +CASCO verzekerd voor de schade die tijdens de februari storm is ontstaan. Nu februari 2023 Heb ik nog een brief geschreven naar Eerdmans, tot op de dag van vandaag geen antwoord. Inmiddels heb ik de verzekering in december 2022 opgezegd. Als iemand aan mij vraagt bij wie kan ik een boot verzekeren dan zal ik EERDMANS zeker niet noemen. NOGMAALS EERDMANS BEDANKT

TVM verzekeringen (OPLICHTERS) Is dit oplichting of niet!! Ik heb mijn hele leven intensief gevaren en in die 40 jaar nooit iets hoeven claimen. In 2021 een schade aan de keerkoppeling opgelopen. Onder begeleiding van TVM/ door hun aangestelde schade-expert deze keerkoppeling 3x laten repareren en uiteindelijk een hel nieuwe moeten laten monteren. Deze kosten moest ik eerst zelf betalen. Afgerond € 15.000-. Een lange weg volgden omdat de TVM ineens niets wilde betalen. Een zogenaamd lang en degelijk onderzoek had uitgewezen dat de keerkoppeling ooit eerder bij de vorige eigenaar uit elkaar was geweest. Nadat ik alle reparateurs de waarheid en hun bevindingen op papier heb laten zetten bleek er nooit enig onderzoek geweest te zijn. Al met al was dit een mega klus en zeer veel gefrustreerde gesprekken met de TVM . Bijna 1 jaar later konden ze geen kant meer op en hebben ze een gedeelte betaald. Een excuus van hun kant over de manier van handelen is er nooit geweest. De expert van hun heeft ronduit gelogen in zijn rapport. Uiteindelijk hebben wij uiteraard de verzekering bij de TVM opgezegd. Als toetje krijg je dan ook nog een brief waarop staat dat je ineens nog maar 2 schadevrije jaren hebt. Natuurlijk weer met TVM gebeld die ineens zegt teveel geld te hebben overgemaakt en of ik ruim € 1000,= wil terug storten. Als ik dit niet doe gaan ze mijn schadevrije niet herstellen…… pure chantage NOOIT MEER TVM

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen