Bootverzekering vergelijken

Als je een boot hebt, wil je hier lekker van genieten en zo veel mogelijk het water op gaan. Of het nou een kleine sloep is of een grote motorboot. Zodra de zon schijnt, wil je genieten van de rust op het water. Helaas kan jouw boot schade oplopen. In dat geval is het fijn als je een bootverzekering hebt die deze schade dekt. Via ons kun je een bootverzekering vergelijken en jouw boot direct verzekeren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel premie betaalt én veilig op weg gaat.

Bootverzekering vergelijken 2021

Iedere verzekering is anders en door te vergelijken vind je de beste bootverzekering voor jouw boot. Het is belangrijk om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de gegevens van de boot. Deze zijn bepalend voor de dekking en de premie. Beoordeel ook goed wat er bij jou past. Bijvoorbeeld of je het vervelend vindt dat je bij schade eerst een eigen risico zelf moet betalen. Controleer ook of de basisdekking al voldoende dekt of dat een aanvullende verzekering handiger is.

 

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste bootverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de bootverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
anwb_96x35
centraal-beheer
unive_96x35
europeesche_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 25 maart 2021
Leon Schouten is directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 6 minuten
Laatste update: 24 augustus 2021

Laatste klantbeoordelingen

In een woord slecht geen aanrader doet niks voor de klant komt met een coulanceregeling nadat je de verzekering ophebt gezegd omdat er niets voor je gedaan is. Als je dan zegt als er alsnog sprake is van een coulanceregeling er geen rede is om bij de data combinatie weg te gaan wordt er als nog niets voor je gedaan. Achteraf 25 jaar verzekerd te zijn geweest bij een bedrijf wat niets maar dan ook niets voor je doet . Slecht, slecht slechter kan niet ga liever iets meer betalen bij een andere verzekering.

Wij wilden een schade melden die door een andere partij bij ons was veroorzaakt, blijkt dat wij niet meer verzekerd waren, Wanbetaling. Ze hadden de factuur naar een niet meer bestaand e-mail adres gestuurd. Natuurlijk had ik zelf ook op moeten letten of wij de factuur van de verzekering wel hebben gehad maar in deze digitale tijd was mij dat ontschoten. Na gevraagd te hebben waarom niet een herinnering per post want mijn woonadres is niet veranderd krijg ik als antwoord: nee dat doen wij niet. Hier ben ik wel effe goed van geschrokken wij hadden natuurlijk ook schade kunnen maken aan iemand anders, denk bijvoorbeeld in het ergste invaliditeit, dan waren wij goed in de problemen gekomen door Eerdmans zijn doe dingetje. Nu wij hebben beslist de boot bi Univé te verzekeren vraag ik bij Eerdmans een bonus malus opgave van de 11 jaar schade vrij varen, krijg je als antwoord dat zij daar niet aan doen, dus 11 jaar in het water gegooid, bij de nieuwe verzekering dan nu het volle pond betalen denk het niet, rechtsbijstand is ondertussen ingeschakeld, wat een geboefte.

Wij hadden pech, verzekering gebeld en zijn zeer snel en correct geholpen. Deze eoc bootverzekering krijgt van ons een dikke 10.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen