Bootverzekering vergelijken

Als je een boot hebt, wil je hier lekker van genieten en zo veel mogelijk het water op gaan. Toch kan het gebeuren dat er schade ontstaat. In dat geval is het fijn als je een bootverzekering hebt. Via ons kun je de bootverzekering vergelijken.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Top 5 populairste bootverzekeringen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de bootverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
anwb_96x35
centraal-beheer
unive_96x35
europeesche_198x58

Laatste klantbeoordelingen

Vandaag bericht ontvangen van Allianz dat ze stoppen met boten te verzekeren miv. 1 januari 2022. Wel de premies van 2 boten nog opgestreken over 2021.

Na jaren bij Allianz verzekerd te zijn, en altijd netjes betaald zeggen ze nu ineens de verzekering stop. Een echte reden geven ze niet, maar ik zou deze maatschappij niet aan bevelen.

Ik heb een offerte voor een boot verzekering aangevraagd bij verz. mij. Allianz. Dit is ongeveer een week geleden. Ik heb er van de zijde van de Ver. Mij. nooit meer iets over gehoord. Hartelijk dank. E.W.Kruse emailadres: ernestiperro10@gmail.com

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen