Bootverzekering vergelijken

Als je een boot hebt, wil je hier lekker van genieten en zo veel mogelijk het water op gaan. Of het nou een kleine sloep is of een grote motorboot. Zodra de zon schijnt, wil je genieten van de rust op het water. Helaas kan jouw boot schade oplopen. In dat geval is het fijn als je een bootverzekering hebt die deze schade dekt. Via ons kun je een bootverzekering vergelijken en jouw boot direct verzekeren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel premie betaalt én veilig op weg gaat. 

Bootverzekering vergelijken 2022

Iedere verzekering is anders en door te vergelijken vind je de beste bootverzekering voor jouw boot. Het is belangrijk om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de gegevens van de boot. Deze zijn bepalend voor de dekking en de premie. Beoordeel ook goed wat er bij jou past. Bijvoorbeeld of je het vervelend vindt dat je bij schade eerst een eigen risico zelf moet betalen. Controleer ook of de basisdekking al voldoende dekt of dat een aanvullende verzekering handiger is.

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de bootverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
anwb_96x35
centraal-beheer
unive_96x35
europeesche_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 11 november 2022

Laatste klantbeoordelingen

Slechte communicatie. Al jaren een dure bootverzekering en kregen te horen dat een schade niet vergoed werd omdat het een bouwtechnisch probleem was van Vedette ter aar. Achter onze rug werd een coulance afspraak gemaakt en besloten ze eenmalig uit te keren. Indirect gaven ze hiermee toe aan vedette en hebben ze daardoor de deur voor ons dichtgegooid. Durven nu ook nog om 650 euro eigen risico te vragen. Schande!!!! Coulance voor de rijken zullen we maar zeggen. Mw. Vd hoeven

De Van Kampen Groep doet haar werk niet en probeert zich over de rug van haar klanten te verrijken. Bij mij was de maat vol toen ze opeens een aanmaning stuurden, terwijl ze verzuimd hadden de factuur en 2 aanmaningen daadwerkelijk te sturen. Toen ik hen daarop aansprak, beweerden ze dat dat niet kon. De meest klantonvriendelijke club die ik in recente jaren ben tegengekomen en ik raad iedereen aan zover mogelijk bij VKG uit de buurt te blijven!

Zeilboot verzekering lengte6.35 m breed 1.75 m diepte 1.05m

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen