Bootverzekering Mei 2024 vergelijken

Als je een boot hebt, wil je hier lekker van genieten en zo veel mogelijk het water op gaan. Of het nou een kleine sloep is of een grote motorboot. Zodra de zon schijnt, wil je genieten van de rust op het water. Helaas kan jouw boot schade oplopen. In dat geval is het fijn als je een bootverzekering hebt die deze schade dekt. Via ons kun je een bootverzekering vergelijken en jouw boot direct verzekeren. Zo weet je zeker dat je nooit teveel premie betaalt én veilig op weg gaat. 

Bootverzekering vergelijken Mei 2024 

Iedere verzekering is anders en door te vergelijken vind je de beste bootverzekering voor jouw boot. Het is belangrijk om enkele gegevens bij de hand te hebben, zoals de gegevens van de boot. Deze zijn bepalend voor de dekking en de premie. Beoordeel ook goed wat er bij jou past. Bijvoorbeeld of je het vervelend vindt dat je bij schade eerst een eigen risico zelf moet betalen. Controleer ook of de basisdekking al voldoende dekt of dat een aanvullende verzekering handiger is.

De vergelijking is gemaakt op 11-04-2024 voor een sloep uit 2015

usp1

De beste keuze staat bovenaan

Vergelijk en kies uit het beste aanbod speciaal voor jou geselecteerd op onze site.

usp2

Altijd de beste deal

Via onze vergelijkers ben je altijd verzekerd van de beste deal en bespaar je direct geld.

usp3

Duidelijke informatie

Bij ons vind je onafhankelijke en duidelijke productinformatie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Een greep uit de bootverzekeraars

fbto_198x58
aegon_198x58
anwb_96x35
centraal-beheer
unive_96x35
europeesche_198x58
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist. Sinds 2018 werkt zij in de verzekeringsbranche en schrijft zij over verzekeringen en financiële onderwerpen.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 juni 2022
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 18 april 2024

Laatste klantbeoordelingen

Nadat door omstandigheden schade is ontstaan aan mijn voorstag profiel en voorstag heb ik de schade onmiddellijk gemeld bij mijn bootverzekering Data combinatie. De afwikkeling van deze schade liep vakkundig, snel en soepel. Ook de Expert was spoedig aanwezig om de schade op te nemen en het akkoord met de offerte van reparateur Flevo Marina verliep snel en soepel. Kortom applaus voor Data Combinatie, Ruud Brouwer Lelystad.

Op de eerste dag van de zomervakantie maakte ons zeiljacht – na eerder die dag op het Zwarte Water aan de grond te zijn gelopen – water via lekkage rondom de achterste kielbout. Lekkage werd op het IJsselmeer pas opgemerkt door mijn vrouw na passage van de Ketelbrug. Aangezien het daar bij Noordwesten wind op lager wal met windkracht 5 ruw te keer ging heb ik de heer Raaman van Datacombinatie gebeld om advies. Ik was zelf al wel bekend met de aanwezigheid van een portaalkraan in Lelystad maar kreeg via de telefonisch ingeroepen expert de opdracht om gezien de windrichting eerst koers te zetten naar Urk, daar te overnachten en het voorspelde rustige weer de volgende dag af te wachten. Na de geruststellende inspectie van de lekkage door berger Klaas Post in Urk overnacht te hebben, vonden we de volgende dag een gerenommeerde Yachtservice in Lelystad die in overleg met de verzekeringsexpert de kiel heeft gedemonteerd en doorgestuurd naar een reparatiebedrijf in Groningen. Al met al zijn mijn vrouw en ik zeer te spreken over de communicatie, praktische adviezen en begeleiding van Datacombinatie. Leo & Phil Koster-Lynch

Het contact over de schade was zeer goed. Klantgerichtheid zoals het hoort, maar nog zo zelden voorkomt. Complimenten dus.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen