Europeesche Bootverzekering

★★☆☆☆ 5.1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Europeesche

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico’s die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van Europeesche:

  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Voordelen van deze bootverzekering:

  • Ook particuliere verhuur mogelijk
  • Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart (tot wel 40%!)
  • Opvarenden en volgboot prima verzekerd

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Europeesche Bootverzekering

Boot gezonken, daders niet gevonden, geen schadevergoeding Waardeloze verzekering probeert overal onderuit te komen Luistert absoluut niet naar tegen argumenten Wuift alles weg Bijzonder onprettig om aldus behandeld te worden als slachtoffer van een misdrijf

Ik ben altijd heel veel op het water te vinden omdat varen mijn nummer een hobby. Vandaar dat ik ook een jaar geleden een nieuwe yacht heb gekocht. Met deze boot ben ik erg blij en ik zou het heel erg vinden als er wat mee gebeurt omdat ik wat dingen custom made heb laten maken. Vandaar dat ik mijn yacht all risk heb verzekerd bij de Europeesche Verzekeringen. Dit was eigenlijk de verzekering die de meeste van mijn “vaar-collega’s” mij aanraden. Dat advies heb ik dan ook overgenomen. En ik moet zeggen dat de premie nog voordelig is ook. Met mijn laatste boot was ik ook verzekerd bij een andere verzekeraar maar die premie was bijna net zo hoog.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen