Europeesche Annuleringsverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico's die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van een Europeesche Annuleringsverzekering

Voordelen van deze annuleringsverzekering:
  • Een keer afsluiten, altijd verzekerd
  • Je kunt een reis- en annuleringsverzekering combineren
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
Voordelen van Europeesche:
  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Deze informatie wordt verstrekt door Europeesche en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze annuleringsverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Europeesche Annuleringsverzekering met andere annuleringsverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Europeesche Annuleringsverzekering Ervaringen Promovendum Annuleringsverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Goed pakket met goede voorwaarden ( zoals werelddekking en annuleringsverzekering) en een zeer red... Door een trieste omstandigheid onze welverdiende zomervakantie moeten annuleren. De medewerker van...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van annuleringsverzekeringen bij Europeesche

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze annuleringsverzekering:

Consumentenbond
De Europeesche Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2014 door beoordeeld met een 6,9.
TravMagazine Reisrevue
De Europeesche Annuleringsverzekering is op 8 January 2013 door beoordeeld met een 8,0 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2012.
TravMagazine Reisrevue
De Europeesche Annuleringsverzekering is op 12 January 2011 door beoordeeld met een 8,2 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2010.
Meer tonen...
TravMagazine Reisrevue
De Europeesche Annuleringsverzekering is op 14 January 2010 door beoordeeld met een 8,1 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2009.
Minder tonen...

Ervaringen met de Europeesche Annuleringsverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(8 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de annuleringsverzekering van Europeesche

uit Vlissingen zegt op 28 April 2017:

Hele goede service wegens ziekte moest ik onze reis anuleren heel netjes afgewerkt kreeg de gehele reissom binnen 10 dagen op de rekening teruggestort pluim voor de europeesche

zegt op 1 May 2012:

er zijn wel goedkopere verzekeringsmaatschappijen, maar deze heeft een heel erg goede service en betalen snel uit bij schade

uit Arnhem zegt op 24 June 2011:

eerst strikt de 3 werkdagen regel toegepast door Europeesche, klagen via e-mail werkte niet. Op twitter gemeld dat die regel wel heel strikt werd toegepast. Volgende dag coulance gekregen en alles menselijk opgelost.

zegt op 3 January 2011:

Goed pakket met goede voorwaarden ( zoals werelddekking en annuleringsverzekering) en een zeer redelijke prijs doordat de verzekering in combinatie met de nederlandse skivereniging is uitgegeven.Ook toen het nodig was correcte en snelle uitbetaling.

zegt op 18 September 2010:

Ik heb via mijn reisbureau een doorlopende annuleringsverzekering afgesloten via Europeesche. Het is niet de voordeligste mogelijkheid, maar naar mijn mening wel de beste. Ik heb helaas gebruik moeten maken van mijn annuleringsverzekering maar ik vond de afhandeling van Europeesche echt perfect. Het bedrag van de reis werd dezelfde dag nog op de rekening gestort. Daarnaast is het zo dat mijn reis uit onderdelen bestond van verschillende touroperators en ook dat is gedekt bij Europeesche.

Nee, ik zou een Europeesche Annuleringsverzekering niet aanbevelen

uit Utrecht zegt op 6 November 2015:

Kort af, onpersoonlijk en onbehulpzaam. Mijn eerste en hopelijk laatste ervaring met De Europeesche. Ik heb een vlucht geboekt voor 600 euro, welke ik heb moeten annuleren wegens privé familie omstandigheden. Alleen met pijn en moeite krijg ik een persoonlijker antwoord dan 'valt niet onder onze voorwaarden' uit het loket van De Europeesche. Naar mijn geld kan ik fluiten. Ik had nooit een verzekering bij de Europeesche moeten afnemen.

uit Eygelshoven zegt op 16 October 2015:

Een reisgezelschap had een extra annuleringsverzekering bij de Europeesche afgesloten. Reden om gebruik te maken van deze verzekering was het verlies van een baan (geen verlenging contract). Doch er werd gelukkig een nieuwe baan gevonden; echter een van de reizende kreeg geen verlof (terechte rede voor annuleren) voor de geplande reisperiode. Claim ingediend bij de europeesche doch deze wijzen de claim af omdat er geen uitkering was aangevraagd (nb. staat nergens in de voorwaarden en men is ook niet verplicht om dit te doen). Daarnaast was hier sprake van enkele dagen zonder werk. Gelukkig hadden de reizende ieder nog een doorlopende annuleringsverzekering bij respectievelijk ABN/ AMRO en de ANWB. Deze maatschappijen hebben ieder voor zich de claim naar grote tevredenheid en tot de laatste cent zonder probleem afgehandeld. Dus blijf weg bij de europeesche. Zoekt oneigenlijke redenen / motivaties om de claims af te wijzen. Heb zelfs de indruk dat zij graag willen procederen. Had vroeger een goede naam maar nu uitermate onbetrouwbaar en er is totaal geen enkele rechtmatigheid te ontdekken.

uit Rhoon zegt op 18 April 2014:

Nog nooit een beroep op hun gedaan, maar als ze moeten uitkeren zijn ze niet thuis. Ik zou geen doorlopende of annuleringsverzekering bij hun afsluiten. Sterker nog, ga al mijn verzekeringen opzeggen!!!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen