Europeesche Annuleringsverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (14 reviews)

Logo verzekeraar Europeesche

Europeesche Verzekeringen is dé vrijetijdsverzekeraar, een echte specialist in het verzekeren van risico’s die mensen lopen op reis en in hun vrije tijd.

Voordelen van Europeesche:

  • Direct online verzekerd
  • De specialist in reis- en recreatieverzekeringen
  • Geen opzegtermijn
  • Online opzegbaar

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

  • Een keer afsluiten, altijd verzekerd
  • Je kunt een reis- en annuleringsverzekering combineren
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Europeesche Verzekeringen is een merk van a.s.r. Nederland.

Onafhankelijke beoordelingen voor de Europeesche Annuleringsverzekering

De Europeesche Annuleringsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Europeesche Annuleringsverzekering is op 8 januari 2013 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,0 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2012.

De Europeesche Annuleringsverzekering is op 12 januari 2011 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,2 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2010.

De Europeesche Annuleringsverzekering is op 14 januari 2010 door TravMagazine Reisrevue beoordeeld met een 8,1 Veer voor en behaalde daarmee de beste score Reisverzekeraar van 2009.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Europeesche Annuleringsverzekering

kortlopende reisannuleringsverzekerings afgesloten. Kosten: 298 euro. De reis heeft geen doorgangkunnen vinden vanwege Covid restricties in Chili en Bolivia mei 2022. Ruim van te voren dit gemeld ( 4x !) aan de Europeesche ,echter geen enkele restitutie ( 14 mei 2022). Wel een bericht dat ik recht heb op premieteruggave.

Je zit vast aan een jaar, terwijl er duidelijk gecommuniceerd werd over 1 maand.

Hele goede service wegens ziekte moest ik onze reis anuleren heel netjes afgewerkt kreeg de gehele reissom binnen 10 dagen op de rekening teruggestort pluim voor de europeesche

Kort af, onpersoonlijk en onbehulpzaam. Mijn eerste en hopelijk laatste ervaring met De Europeesche. Ik heb een vlucht geboekt voor 600 euro, welke ik heb moeten annuleren wegens privé familie omstandigheden. Alleen met pijn en moeite krijg ik een persoonlijker antwoord dan 'valt niet onder onze voorwaarden' uit het loket van De Europeesche. Naar mijn geld kan ik fluiten. Ik had nooit een verzekering bij de Europeesche moeten afnemen.

Een reisgezelschap had een extra annuleringsverzekering bij de Europeesche afgesloten. Reden om gebruik te maken van deze verzekering was het verlies van een baan (geen verlenging contract). Doch er werd gelukkig een nieuwe baan gevonden; echter een van de reizende kreeg geen verlof (terechte rede voor annuleren) voor de geplande reisperiode. Claim ingediend bij de europeesche doch deze wijzen de claim af omdat er geen uitkering was aangevraagd (nb. staat nergens in de voorwaarden en men is ook niet verplicht om dit te doen). Daarnaast was hier sprake van enkele dagen zonder werk. Gelukkig hadden de reizende ieder nog een doorlopende annuleringsverzekering bij respectievelijk ABN/ AMRO en de ANWB. Deze maatschappijen hebben ieder voor zich de claim naar grote tevredenheid en tot de laatste cent zonder probleem afgehandeld. Dus blijf weg bij de europeesche. Zoekt oneigenlijke redenen / motivaties om de claims af te wijzen. Heb zelfs de indruk dat zij graag willen procederen. Had vroeger een goede naam maar nu uitermate onbetrouwbaar en er is totaal geen enkele rechtmatigheid te ontdekken.

Nog nooit een beroep op hun gedaan, maar als ze moeten uitkeren zijn ze niet thuis. Ik zou geen doorlopende of annuleringsverzekering bij hun afsluiten. Sterker nog, ga al mijn verzekeringen opzeggen!!!!

er zijn wel goedkopere verzekeringsmaatschappijen, maar deze heeft een heel erg goede service en betalen snel uit bij schade

eerst strikt de 3 werkdagen regel toegepast door Europeesche, klagen via e-mail werkte niet. Op twitter gemeld dat die regel wel heel strikt werd toegepast. Volgende dag coulance gekregen en alles menselijk opgelost.

Goed pakket met goede voorwaarden ( zoals werelddekking en annuleringsverzekering) en een zeer redelijke prijs doordat de verzekering in combinatie met de nederlandse skivereniging is uitgegeven.Ook toen het nodig was correcte en snelle uitbetaling.

Ik heb via mijn reisbureau een doorlopende annuleringsverzekering afgesloten via Europeesche. Het is niet de voordeligste mogelijkheid, maar naar mijn mening wel de beste. Ik heb helaas gebruik moeten maken van mijn annuleringsverzekering maar ik vond de afhandeling van Europeesche echt perfect. Het bedrag van de reis werd dezelfde dag nog op de rekening gestort. Daarnaast is het zo dat mijn reis uit onderdelen bestond van verschillende touroperators en ook dat is gedekt bij Europeesche.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen